Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 09 (kedd), 17:38

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2625 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 53  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 12 (szombat), 18:11 
Zöldfülű

Sziasztok!

Én olyan történeteket keresek, ahol Harry és Perselus már együtt vannak, és a kapcsolatuk során Harrynek valami baja esik, ami lelkileg megrázza őt, Perselus pedig segít neki meggyógyulni.
Ezenkívül még érdekelnének snarry mpreg történetek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 04 (péntek), 14:13 
Fanficbúvár

xgigix írta:
GirlG írta:
Sziasztok! Én romantikus történeteket keresnék Privet Drive kategóriában, amikre szerintetek is érdemes rászánni az időt (na, nem mintha lusta lennék keresni, csak most a ti véleményetekre vagyok kíváncsi xD) :D Mit ajánlanátok nekem? Mert azokat akkor biztosan meglesem ( kivéve, ha már olvastam :D)

Öhm... Én Puripuri történeteit ajánlom figyelmedbe...

Köszi szépen, utánanézek ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 03 (csütörtök), 14:26 
Írópalánta

GirlG írta:
Sziasztok! Én romantikus történeteket keresnék Privet Drive kategóriában, amikre szerintetek is érdemes rászánni az időt (na, nem mintha lusta lennék keresni, csak most a ti véleményetekre vagyok kíváncsi xD) :D Mit ajánlanátok nekem? Mert azokat akkor biztosan meglesem ( kivéve, ha már olvastam :D)

Öhm... Én Puripuri történeteit ajánlom figyelmedbe...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 02 (szerda), 11:24 
Fanficbúvár

Septimius Severus írta:
de jöhet Scorpius főszereplésű fic is, ha az nem akar Rose-val izélni.XD :P

Akkor Scorpius/Lily páros. Az nem annyira elcsépelt, habár egyre gyakoribb. De ezt akkor is csak ajánlani tudom, mert annyira szuper:
Assa: Akinek a záloga a kezemben van...
Egy öntörvényű, szeszélyes Malfoy-sarj és Lily Potter rövid jelenetekből fűzött szerelmi históriája, középpontban – és többnyire Lily kezében – egy hegedűvel. A Weasley- és a Potter-család Teddy és Victoire gyerekeinek a születésnapját ünnepli, míg Lily a padláson gubbaszt és emlékezik: Scorpiusra, aki ha sokáig nem jelentkezett is, előbb-utóbb mindig visszatért hozzá… egészen három évvel ezelőttig.

És most szépen leállok, majd szólsz, ha kifogytál vagy valami más kell... ;-) (Elég sok Scorpius/Harry van még, de ezek többségében Albus semmit sem csinál...)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 02 (szerda), 11:03 
Sztorihajhász

Köszi mindkettőtöknek!:)

Igen, éreztem én, h Heteira nagy Scorpius/Albus rajongó, és érdemes lenne az ő házatájékán is szétnézni.XD

Igazság szerint én Alba vagyok beleesve, mióta Harry a Perselus második nevet adta nekiXD, de jöhet Scorpius főszereplésű fic is, ha az nem akar Rose-val izélni.XD :P
Kb. így vagyok a Draco/Hermione történetekkel is. Mindkét szereplőt bírom, de annyira nem vagyok oda ezért a párosításért. Meg a canon párokat is alapból ki nem állom ezen kívül.XD Mondjuk még a Tonks/Remus bejön.:D Úgyhogy, ha ebből valaki tud jót, szívesen veszem az ajánlást.

A Tűzmágust már olvastam, és lassan a Földmágust is el akarom kezdeni. Annak ellenére is tetszett, h az elsősök jobbak voltak, mint a profi varázslók.:)

Na még egyszer köszönöm szépen az ajánlást.:x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 02 (szerda), 10:53 
Könyvmoly

Septimius Severus írta:
Igen, lehet szó akár Scorpius/Albusról is.:D Vagy nem erre akartál kilyukadni?XD Amúgy igen, csak Rose és Scorpius ne jöjjenek össze, nekem az annyira klisé.:P

Kihagyhatatlan Heteira: Hatalom-játék című műve (nem tudok linkelni, bocs, keresd ki), a folytatása pedig a Túl az Operencián.
Albus/Scorpius slash, a kínzóan gyönyörű szerelemről. Csodálatos :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 02 (szerda), 0:03 
Fanficbúvár

Septimius Severus írta:
Igen, lehet szó akár Scorpius/Albusról is.:D Vagy nem erre akartál kilyukadni?XD Amúgy igen, csak Rose és Scorpius ne jöjjenek össze, nekem az annyira klisé.:P

Igenis, semmi Rose/Scorp. :-) Lássuk, mivel tudok szolgálni.

Abszolút személyes kedvencemmel kezdem:
Luna_L: Bűntudat
Albus és Draco életében az egyetlen közös személy Scorpius, az egyetlen közös érzésük pedig a bűntudat. Az igazság azonban néha olyan sötét, hogy minden kapcsolatot elsöpör.
Draco Malfoy / Albus Potter slash, hurt/comfort, komor, nagyon szép és fantasztikus.

Továbbá:
Miluiel: Miért ne?
Könnyű kis Albus/Scorpius novella, kellemes, mulatságos, aranyos.

Enoia: A Hollókirály
Albus Severus az átlagos roxforti diákok életét éli... pontosabban élné, ha hétköznapjainak szerves szereplői nem tennék folyamatos zűrzavarrá azt. A megállás nélkül csajozó Scorpius, „Mr. Levakarhatatlan Louis”, akinek a Mardekárba való beosztása számára máig rejtély, Dominique, aki vezetői babérokra akar törni, miközben agyon akarja verni az ifjú Zabinit... az utóbb említett pedig túlságosan is el van foglalva saját külsejével, hogy bármi értelmeset felfogjon a világból. A tipikus öntelt szépfiú.
És mi történik akkor, ha Albus mindennapjai egy újabb fordulatot vesznek, mikor megelevenedik a Hollókirálynő meséje? Egy hangyányi változással... ez esetben a holló fiú. De ki a lovag? Vagy inkább… kik? Hisz a mesének annyi változata van… melyik válik végül valósággá?

Ez egy Albus/Scorpius és Albus/Louis Weasley slash, tehát enyhe incest. Egyelőre sajnos még csak a felvezető fejezetek vannak meg, de azok nagyon szórakoztatók.

És, hogy senki sem mondhassa, hogy én csak slasht tudok mutatni:
Dettanetta: Az utolsó tűzmágus
Mindannyian tudjuk, hogy végződött Rowling epilógusa. Azonban Albus Perselus Potter útban van a Roxfort felé, ahol oly kalandokban lesz része, melyekről nem is álmodott. Persze segítik őt ebben a barátai, akik többnyire saját szereplők.
Albus és Scorpius egy házba kerül és összebarátkoznak... Ennek van folytatása is, meg még be is van fejezve. :-D

Nos, igazából engem is meglepett, hogy csak ennyit tudok "kapásból" mondani. Sokkal több olyan van, ahol Scorpius kap főszerepet. Szólj, ha olyan is érdekel.
És, hát remélem, hogy nem ragaszkodsz a befejezett történetekhez, mert akkor nem sokat segítettem. Ha mégis... akkor az ember magát nem itt ajánlja.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 01 (kedd), 23:46 
Sztorihajhász

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 01 (kedd), 23:31 
Fanficbúvár

Septimius Severus írta:
Vagy Albus Perselus-főszereplésű ficet. De lehetőleg ne olyat, amiben Rose Scorpiusszal ribancoskodik.XD

Albus szerelmi életével kapcsolaban vannak kikötéseid, vagy csak az a fontos, hogy Rose és Scorpius ne kavarjon? Slash jöhet? És ha igen, akkor Scorpius szerepelhet benne?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 01 (kedd), 23:02 
Sztorihajhász

cica19 írta:
Sziasztok!
Piton/Remus és Piton/Sirius párosítású ficiket keresek.
Lehetőleg magyar és befejezett legyen, de ha nincs befejezve viszont folyamatosan frissítik az is jó.
Mi jót tudtok ajánlani?

Hihi, én se kérhettem volna jobbat.:D Sirius/Perselus :x

Egyébként ki tud nekem még ajánlani snarryket avagy Severitusokat, esetleg alternatív regényeket.:) Vagy Albus Perselus-főszereplésű ficet. De lehetőleg ne olyat, amiben Rose Scorpiusszal ribancoskodik.XD Illetve nagy vágyam még egy nagyon jó saját szereplős történet.:) Amiben a saját szereplő igazán megnyerő, nem egy idétlen Mary Sue avagy Gary Stu. Leginkább a Harryvel összehozva tetszene. De egy Perselusszal összeszerelmesedett csajt is el tudnék viselni, ha nem az a főszál... :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 01 (kedd), 22:37 
Szárnybontogató

Sziasztok!
Tudna valaki olyan történetet, amiben Pitonnak van egy lánya/fia, akit Harryvel hoz össze az író? Vagy valami hasonló...:D
köszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 01 (kedd), 21:01 
Fanficbúvár

Köszönöm szépen mindenkinek, aki ajánlott nekem :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 01 (kedd), 20:09 
Szárnybontogató

Sziasztok :D

Már olyan sokszor segítettetek, bízom benne, hogy ismét mondtok néhány ficet.
Harry/Luna
Narcissa/Remus
Ginny/Remus
Narcissa/Hermione
párosítások érdekelnének. Hosszabb lélegzetű, befejezett olvasmányt keresek ^^ :D Nem baj, ha angol nyelvű ^.~ (de jobb lenne a magyar)
Köszönöm szépen :x

La petite fille des chants d'oiseaux,
Qui s'cache au milieu des roseaux

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 01 (kedd), 19:22 
Írópalánta

GirlG írta:

Calu: A húgom szerelme
Dory: ÉLet ötödéves módra
Yenna: A Valiron dinsztia +18
Yenna: Fogadás +18

Hirtelen ennyi. :-D

"Vannak dolgok, melyeket csak az érez, kinek esze, s vannak dolgok, melyeket csak az ért, kinek szive van."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 01 (kedd), 19:03 
Betűmániákus

GirlG írta:

Ailana: Álmodj velem! :)
Lauras: Hééé, nem vagyok fiú!
öhm... hirtelen ennyi. :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 01 (kedd), 19:00 
Fanficbúvár

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 31 (hétfő), 10:19 
Zöldfülű

Luna_L írta:
Nevotil írta:
Másodszorra házassági törvényes ficek érdekelnének, illetve kényszerházasságosak. Az Áldozatot és a Balszerencsetlenkedéseket is már olvastam. Ha lenne ilyen történet még SSHG, esetleg LM vagy DMHG az jöhetne :D

DM/HG házassági törvényes fic Frago: Egymást értő szívvel.

SS/HG kényszerházasságos pedig: mrspiton: Tartozni valakihez.

Egyik sem befejezett még, de jók. :)

Kellemesen megleptél Luna_L, köszönöm.:-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 30 (vasárnap), 21:59 
Írópalánta

Draco / saját szereplő ficet keresek... romantikusat... köszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 30 (vasárnap), 10:09 
Szárnybontogató

Tartózkodási hely: Perselus lakosztálya - vagy legalábbis annak a környéke
rowling írta:
Sziasztok!

Én egy olyan ficet keresek, amiben kiderül hogy Perselusnak van egy lánya, és a lány ezentúl vele fog élni a Roxfortban. Nekem az is megfelelne, ha mondjuk Perselus már rég tudja, hogy van egy lánya, de nem élnek együtt, vagy csak nagyon ritkán látják egymást. Lehet a lány boszorkány is, de a mugli is. :) Valami hosszabb művet keresek, lehetőleg befejezettet.
Előre is köszönöm!

Szia!

Jelen pillanatban csak egy ilyen történet jut eszembe, de az legalább befejezett. Valerintől az Élet a halál után A lány boszorkány, és Piton elviszi magával a Roxfortba, de nem lövöm le a poént... A te kikötéseidnek minden estere megfelel. :)

Ui.: Csak nyolc fejezetes.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 30 (vasárnap), 9:48 
Betűmániákus

milyen páros jöhet? :)

ami most hirtelen beugrott, dorkucitól a Teach me to live and love
SSHG, befejezett, folytatása a Remember the past, szintén befejezett. :)

Ha jól emlékszem, Nevotiltól a Keserű valóság c. műben is Pitonnak van egy lánya, de ez befejezetlen és az írónő nagyon-nagyon elhanyagolja... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 30 (vasárnap), 8:10 
Írópalánta

Sziasztok!

Én egy olyan ficet keresek, amiben kiderül hogy Perselusnak van egy lánya, és a lány ezentúl vele fog élni a Roxfortban. Nekem az is megfelelne, ha mondjuk Perselus már rég tudja, hogy van egy lánya, de nem élnek együtt, vagy csak nagyon ritkán látják egymást. Lehet a lány boszorkány is, de a mugli is. :) Valami hosszabb művet keresek, lehetőleg befejezettet.
Előre is köszönöm!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 29 (szombat), 21:29 
Írópalánta

Hali Valaki ajánlotta nekem a "A hiúság oltárán" c ficet, de nem tom megnyitni...
valaki tudja miért?
Esetleg egy más Demen/ Saját SZereplő ficet vki?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 26 (szerda), 23:57 
Szárnybontogató

Tartózkodási hely: A laptopomhoz hozzáragadva, honlapot szerkesztve vagy programozva.
Lilyana írta:
Engem pedig érdekelne, milyen más időugrósat olvastál. Pályáznék rájuk. :)

Huh, hát én csak azokat, amiket lentebb írtam, másra már nem emlékszem... (Yasmine: Sosemvolt múlt (HG/TD); Lillia_hun: Kitérő a múltba (SS/HG); Nagini94: Segíts, hogy megváltozzak! (SS/HG); misstonks: Mutato nomine de te fabula narratur (HG/TD))
Ezt pedig nem néztem még meg, de talán időugrós natty fordításában a Valaha is... című regény. Asszem TD/HG, de nem tudom, mert még csak beraktam az olvasandóak litájába, de nem néztem meg.

Kitinkatt: Köszönöm, olvastam az angolt, de hát nincs folytatva már több, mint egy éve...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 24 (hétfő), 22:56 
Fanfic-faló

Sziasztok!
Luna/Draco ficet keresek, hosszabbat és befejezettet. Ha humoros és aránylag karakterhű, az nem hátrány :)
Elég kevéssel találkoztam, hátha ti tudtok még, előre is köszi :)

Fodor Ákos

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 24 (hétfő), 18:43 
Ó-nagy-admin "backstage"

Nevotil írta:
Köszönöm a javaslatokat! :)
A Fourier-rést olvasom, bár lehet, hogy majd belenézek az angolba is.
Star wars nem vonz, de a másik négyet meglesem :)
Ha még van ilyen, akkor nyugodtan javasoljatok még :D

Engem pedig érdekelne, milyen más időugrósat olvastál. Pályáznék rájuk. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 24 (hétfő), 14:18 
Szárnybontogató

Nevotil írta:
Másodszorra házassági törvényes ficek érdekelnének, illetve kényszerházasságosak. Az Áldozatot és a Balszerencsetlenkedéseket is már olvastam. Ha lenne ilyen történet még SSHG, esetleg LM vagy DMHG az jöhetne :D

Ha nem ódzkodsz a slashtől, akkor HP/PP párosításban A házasság kövét tudnám ajánlani, szerintem zseniális.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 24 (hétfő), 11:18 
Szárnybontogató

Tartózkodási hely: A laptopomhoz hozzáragadva, honlapot szerkesztve vagy programozva.
Köszönöm a javaslatokat! :)
A Fourier-rést olvasom, bár lehet, hogy majd belenézek az angolba is.
Star wars nem vonz, de a másik négyet meglesem :)
Ha még van ilyen, akkor nyugodtan javasoljatok még :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 24 (hétfő), 9:34 
Ó-nagy-admin "backstage"

Nevotil írta:
Hahó!

Ez alkalommal én keresnék történeteket :)

Első körben olyan írások érdekelnének, amiben Hermione valahogy visszakerül a múltba(, hogy megakadályozzon ezt vagy azt.) A múltban keresztezi az útját az ifjú/vagy már kevésbé ifjú Tom Denem vagy Perselus Piton. Jó lenne, ha regényt tudnátok ajánlani, lehetőleg befejezetett és nem fluffot. Amiket már olvastam: Sosemvolt múlt; Kitérő a múltba; Segíts, hogy megváltozzak!; Mutato nomine de te fabula narratur.

Harmadik kupac, ami még érdekelne a sci-fi. Ma volt szerencsém Tanin - Szép új világ című történetéhez és ilyesmik érdekelnének. Olvastam Ashatól is a Karmát. Hasonló kidolgozottságú történeteket keresnék, nyugodtan lehet nem HP is.

Előre is köszönöm, ha tudtok valamiket ajánlani :)

Időutazósnak: anell: A Fourier-rés, angolul be van fejezve, a magyar fordítás még az elején jár.

Harmadik kupacba: az első, ami beugrik: Athanortól A kozmosz lelkei. Ha nem olvastad még, ezt mindenképp érdemes.
És tegnap bukkantam rá Lstormtól a Változó világ zsoldosaira, de még nagyon az elején jár és erősebb sci-fi, mint a fenti. Abszolút PD-k.
És Star warsban pedig mogb írásai. Most ennyi jutott eszembe...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 24 (hétfő), 7:10 
Könyvmoly

Nevotil írta:

DM/HG házassági törvényes fic Frago: Egymást értő szívvel.

SS/HG kényszerházasságos pedig: mrspiton: Tartozni valakihez.

Egyik sem befejezett még, de jók. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 23 (vasárnap), 23:14 
Szárnybontogató

Hahó!

Ez alkalommal én keresnék történeteket :)

Első körben olyan írások érdekelnének, amiben Hermione valahogy visszakerül a múltba(, hogy megakadályozzon ezt vagy azt.) A múltban keresztezi az útját az ifjú/vagy már kevésbé ifjú Tom Denem vagy Perselus Piton. Jó lenne, ha regényt tudnátok ajánlani, lehetőleg befejezetett és nem fluffot. Amiket már olvastam: Sosemvolt múlt; Kitérő a múltba; Segíts, hogy megváltozzak!; Mutato nomine de te fabula narratur.

Harmadik kupac, ami még érdekelne a sci-fi. Ma volt szerencsém Tanin - Szép új világ című történetéhez és ilyesmik érdekelnének. Olvastam Ashatól is a Karmát. Hasonló kidolgozottságú történeteket keresnék, nyugodtan lehet nem HP is.

Előre is köszönöm, ha tudtok valamiket ajánlani :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 23 (vasárnap), 15:59 
Szárnybontogató

Luna_L írta:
cica19 írta:
Sziasztok!
Lehetőleg magyar és befejezett legyen, de ha nincs befejezve viszont folyamatosan frissítik az is jó.
Mi jót tudtok ajánlani?

Piton - Remust éppen mostanában olvastam kettőt is a Merengőn:
Rukiku: Farkas, farkas!
és
Delwen: Szabadítás
Nem tudom, ismered-e már őket, de én nagyon élveztem mindkettőt :)

nem ismertem eddig :-D
köszönöm _U_

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 23 (vasárnap), 15:50 
Könyvmoly

cica19 írta:
Sziasztok!
Mi jót tudtok ajánlani?

Piton - Remust éppen mostanában olvastam kettőt is a Merengőn:
Rukiku: Farkas, farkas!
és
Delwen: Szabadítás
Nem tudom, ismered-e már őket, de én nagyon élveztem mindkettőt :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 23 (vasárnap), 15:44 
Szárnybontogató

Itt találsz egy pár novellát. De vigyázat, főleg 18+osok.[/quote]

köszönöm :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 22 (szombat), 23:54 
Szárnybontogató

cica19 írta:
Sziasztok!
Mi jót tudtok ajánlani?

Itt találsz egy pár novellát. De vigyázat, főleg 18+osok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 22 (szombat), 23:49 
Szárnybontogató

Sziasztok!
Mi jót tudtok ajánlani?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 22 (szombat), 23:03 
Szárnybontogató

lirhen írta:
Sziasztok!

Remus-os ficet keresek, hosszút, rövidet, mindegy, de még véletlenül se slasht! Persze főleg Tonks/Remust, de Hermione/Remus, vagy akárki/Remus is jöhet, tényleg. Ó, bocsánat, és ne Tekergős.
Csak jó legyen.

Köszönöm:
lirhen

Ez pedig egy rövid novella, HGRL.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 22 (szombat), 20:58 
Szárnybontogató

lirhen írta:
Sziasztok!

Remus-os ficet keresek, hosszút, rövidet, mindegy, de még véletlenül se slasht! Persze főleg Tonks/Remust, de Hermione/Remus, vagy akárki/Remus is jöhet, tényleg. Ó, bocsánat, és ne Tekergős.
Csak jó legyen.

Köszönöm:
lirhen

Hermione/Remus a Váratlanul, egy őszi hajnalon Geishától. Egyik kedvencem, anno Merengőn is fent volt, most nem tudom, hogy áll, de Mena oldalán (www.gportal.hu/mena) megtalálod. Viszonylag hosszú, 60 fejezeten túl van, de megéri. Van egy kiegészítő kisregénye is, A fekete hálóing, ami az eredeti műben utalásjelleggel meglévő Piton/Tonks páros történetét meséli el.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 22 (szombat), 20:54 
Szárnybontogató

Remusos történet a Farkasenciklopédia Loyd tollából.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 22 (szombat), 19:13 
Zöldfülű

Sziasztok!

lehet h én vagyok vak, de sehol se találok olyan ficet, ami arról szól, amikor lupint gyerekkorában greyback megharapta, az első átváltozása stb...ezen kívül keresek olyat is, ami lucius malfoy fiatalkoráról szól :)

Ha bárki tud ilyen ficet, légyszi írja le a címét! előre is köszi:))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 21 (péntek), 22:17 
Szárnybontogató

Sziasztok!
Biztosan sokaknak nem mondok újat, ha megemlítem Tiranog nevét. Néhány történetét olvashattuk már magyar fordításban, pl. Felnőtt fájdalmak és annak előzménye...
Azt szeretném kérdezni, hogy az Until proven című történetét fordította e már valaki, és ha igen ki?:D
Link, ha valaki nem tudná, hogy mire is gondolok:
http://tiranog.southroad.com/harry_pott ... Part-I.htm
Köszönöm:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 17 (hétfő), 23:48 
Szárnybontogató

Kathy írta:
Sziasztok! Már nem először jövök ilyesmi kéréssel, csak eddig nem tudtam olvasni még ha kaptam is ajánlatokat!
Szóval egy Piton/saját szereplős ficet szeretnék, lehetőleg hosszabb legyen. A lány pedig még diák, és Harry is kapjon benne egy kis pozitív szerepet... nem túl átlagos inkább valami izgalmas akár +18as történet is lehet!! Előre is köszi annak, aki tud valami hasonlót nekem. :)

A felsoroltakon kívül csak ez jut eszembe, ami talán egy kicsit megfelel a feltételeidnek:
Minden álom valóra válhat írta: Vanilia

Álmainkban olyan világban járunk, ami csak a miénk. /J.K. Rowling/

Pitonista Boszorka- IEPP mindenekfelett

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 17 (hétfő), 20:32 
Tollforgató

Kathy írta:
Sziasztok! Már nem először jövök ilyesmi kéréssel, csak eddig nem tudtam olvasni még ha kaptam is ajánlatokat!
Szóval egy Piton/saját szereplős ficet szeretnék, lehetőleg hosszabb legyen. A lány pedig még diák, és Harry is kapjon benne egy kis pozitív szerepet... nem túl átlagos inkább valami izgalmas akár +18as történet is lehet!! Előre is köszi annak, aki tud valami hasonlót nekem. :)

Szia! Ide még a Samantha életét tudom javasolni, ha nem olvastad. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 17 (hétfő), 18:24 
Szárnybontogató

Idézet:
Szóval egy Piton/saját szereplős ficet szeretnék, lehetőleg hosszabb legyen. A lány pedig még diák, és Harry is kapjon benne egy kis pozitív szerepet... nem túl átlagos inkább valami izgalmas akár +18as történet is lehet!! Előre is köszi annak, aki tud valami hasonlót nekem.

Severosa:Perselus Piton és a Holdliliom

http://potions.gportal.hu/gindex.php?pg ... id=4476815

Etti: Veled büntet a sors (sajna, ez még befejezetlen...)

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=49198[/url]

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 17 (hétfő), 16:52 
A Legnagyobb Fandomvadász

Kathy írta:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 17 (hétfő), 14:15 
Szárnybontogató

Idézet:
*Iiiigen, örvendezik, hogy keresik ezt a párost is party *

Angolul: http://www10.brinkster.com/sherlockholmes/ginny.htm
Ne kérdezd milyenek, az angolom nem csekély korrigálásra szorulna...

Magyarul erről tudok: Maccs: Veszedelmes küldetés ez két fejezet csupán, nem tudom tervezi-e a folytatást...
Meg elvileg van egy régebbi egyperces, amit nem találok
Rolling Eyes

köszönöööööm :D
*szeretget*
(zárójelben mondom, hogy amúgy imádom a te írásaidat ^^, remélem hamarosan folytatod :D)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 16 (vasárnap), 23:52 
Fanfic-faló

Ashley911 írta:
Sziasztok ^^

Én valami olyan történetet keresek, amiben Ginny/Piton vagy Ginny/Remus szál van a főszerepben (Ginevra Piton műveit már olvastam :D).
Valamint lehetne valami romantikus Remus/Harry vagy Remus/Piton ^^ Hosszabb írásra gondoltam, ami be van fejezve, végső esetben lehet angol is :D
Köszönöm, örök hála :x :x

Ashley

*Iiiigen, örvendezik, hogy keresik ezt a párost is <:-P *

Angolul: http://www10.brinkster.com/sherlockholmes/ginny.htm
Ne kérdezd milyenek, az angolom nem csekély korrigálásra szorulna...

Magyarul erről tudok: Maccs: Veszedelmes küldetés ez két fejezet csupán, nem tudom tervezi-e a folytatást...
Meg elvileg van egy régebbi egyperces, amit nem találok
:roll:

Fodor Ákos

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 16 (vasárnap), 23:11 
Fanficbúvár

Midnights Prophet írta:
HilarioN írta:
Olyan Snanger regényeket keresek, amik: 1, befejezettek (lehet magyar, angol, francia), 2: jók :D 3: valamilyen szitu folytán Hermione kénytelen Perselushoz költözni...

Ezt most majdnem megálltam szó nélkül, mert kaptál elég ajánlást, meg régen is kérted... de neeeeem, mégse :)
Ez nem regény, egy fejezet az egész, és könnyen lehet, hogy már olvastad, de bátran állíthatom, hogy ennél jobbat nem találsz. The Beast
Én legalább hatvanszor olvastam már, és még mindig isteni ;)

meglepődsz, ha azt mondom, nem is hittem volna, hogy csak úgy elmész mellette, ha már megláttad?? :D
és neeeem, még nem olvastam :) szal akkor ha csak egy fejezet, akkor akár most is nekieshetek igaz? :) köszönöm az ajánlást, szívemcsücske :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 16 (vasárnap), 13:06 
Szárnybontogató

Sziasztok ^^

Én valami olyan történetet keresek, amiben Ginny/Piton vagy Ginny/Remus szál van a főszerepben (Ginevra Piton műveit már olvastam :D).
Valamint lehetne valami romantikus Remus/Harry vagy Remus/Piton ^^ Hosszabb írásra gondoltam, ami be van fejezve, végső esetben lehet angol is :D
Köszönöm, örök hála :x :x

Ashley

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 16 (vasárnap), 13:05 
Fanficbúvár

HilarioN írta:
Olyan Snanger regényeket keresek, amik: 1, befejezettek (lehet magyar, angol, francia), 2: jók :D 3: valamilyen szitu folytán Hermione kénytelen Perselushoz költözni...

Ezt most majdnem megálltam szó nélkül, mert kaptál elég ajánlást, meg régen is kérted... de neeeeem, mégse :)
Ez nem regény, egy fejezet az egész, és könnyen lehet, hogy már olvastad, de bátran állíthatom, hogy ennél jobbat nem találsz. The Beast
Én legalább hatvanszor olvastam már, és még mindig isteni ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 16 (vasárnap), 12:53 
Szárnybontogató

lirhen írta:
Sziasztok!

Remus-os ficet keresek...

Ezek jutnak hirtelen eszembe:
Sötétségre ébredve írta: Dracy - HGRL novella
Egy esküvő és egyéb balszerencsétlenségek írta: Susie Mason - egy kevés HGRL szál

Álmainkban olyan világban járunk, ami csak a miénk. /J.K. Rowling/

Pitonista Boszorka- IEPP mindenekfelett

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2625 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 53  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra