Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 május 01 (péntek), 0:12

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 8 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: kidamichan gondolatai
HozzászólásElküldve: 2011 május 02 (hétfő), 6:05 
Tollforgató

Szia! :D

Oké, három olvasóval már lehet mit kezdeni... :D

A kritikát persze láttam, a mai nap folyamán meg is lesz válaszolva. :) És jaj, hát köszönöm szépen. :#-) Persze, azt sejtettem, hogy az ötletem elég egyedi lesz (a fic megírása előtt ugyanis több severitust is átrágtam... Jut eszembe, nem is tudom, hogy illik-e rá a severitus szó, merthát Harry... Hát nem fiú, az esetek nagy többségében.), de arra még véletlenül se gondoltam, hogy ez még talán-tán az embereknek is tetszeni fog. :D A szereplőkről nem nyilatkozom, ugyanis mindenki, akit már, illetve még nem mutattam be, jó pár drasztikus eseménynek köszönhetően át fognak formálódni. :) De gondolom, ez, mégha csak nekem is, de világos volt az elejétől. :lol:
Mivel most érettségi szünet lesz, ezért, bár nem ígérem 100%-ra, de igyekszem megírni a következő fejezetet. Utána azonban nem tudom, hogy hogyan lesz, és hidd el, az 5. fejezet függővégével nagyon nem fogsz jól járni, sőt. :D

Köszi, hogy írtál! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 01 (vasárnap), 20:47 
Zöldfülű

Szia!

Csatlakoznék az előttem szólóhoz! Így már van legalább 3 olvasód!;)

Igaz írtam kritit, de itt is el szeretném mondani, mennyire egyedinek tartom az ötletet, amire a Májá fátlyai c. történetedet építed. Engem teljesen lenyűgöztél mind a történettel, mind a stílusoddal, és ahhoz képest, hogy első írásod a témában, nagyon jó. Sok fanfictiönt olvastam eddig, de sajnos kevés az igazán igényes alkotás. A tiéd az, szerintem nagyon jól fogalmazol és odafigyelsz a részletekre is. Nagyon kedvelem a szereplőidet, eddig mindenki nagyon szimpi, főleg Harry és Perselus. :) Kíváncsi vagyok, hogyan alakítod tovább a történetet. Remélem, lesz időd folytatni, mert ez a függővég a negyedik fejezetnél...:D

Üdv

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 01 (vasárnap), 9:26 
Tollforgató

Kyra, hát igen. :D A Drarryt a mai nap folyamán meg is kapjátok szépen, szóval nem lesz panasz. :) :D A kedves szavakat ismételten köszi (már nem is tartom számon, hogy hányszor írtam ezt le...), meg a támogatást is. :) A WS-ben meg nagyon bízom, mert jó ötleteim vannak. :) A fejezetet meg már megtárgyaltuk, szóval... :D

Sekeb, igenis, értettem. :D :D Most már KÉT olvasóm van. XD :D A folytatással meg igyekszem, majd meglátjuk, még az is lehet, hogy kaptok fejezetet. :)

Szerk: A Drarry adminkézen. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 01 (vasárnap), 1:01 
Zöldfülű

Kikérem magamnak a feltételezést miszerint egy olvasód lenne, irgumburgum :D
Várom a folytatást

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 30 (szombat), 21:22 
Fanfic-faló

kidamichan írta:
Nos, szervusz, egy darab olvasóm. :x

Ma végre feltöltöttem a Májá fátylainak negyedik fejezetét. végre megjelenik Draco is, szóval nem kell aggódni. :lol:

Ezen kívül lesz még egy szösszenetem, ami egy Drarry, és a Dracoista Szentély papnőinek fogom ajánlani, mint kedves ajándékot. :x Remélem, hogy majd mindenkinek tetszeni fog. Ez a holnapi nap folyamán fog jönni.

És ezúton is köszönöm a sok támogatást, amit kapok, legfőképp Kyrától. :x

Szia :x!

Meg merném kockáztatni, hogy nem csak egy olvasód van ;)! Most örülök megint annak, hogy a Szentély tagja lehetek :). Hű, egy újabb Drarry! Kíváncsian várom ;).

Ha pedig támogatásra van szükséged, akkor itt vagyok ;). Sok sikert a WS-hez, de azért bízom abban, hogy lesz energiád megírni a Mályá fátylainak következő fejezetét. Amúgy is ideje volt, hogy az én drága Szőkém színre lépjen, ajánlom, hogy az ötödik fejezet szinte csak róla szóljon!!! :mrgreen:

Puszi, Kyra

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 30 (szombat), 21:04 
Tollforgató

Nos, szervusz, egy darab olvasóm. :x

Ma végre feltöltöttem a Májá fátylainak negyedik fejezetét. Az adminokon múlik ezek után, szóval, reményeim szerint, nemsokára fenn is lesz. Remélem, hogy tetszeni fog! Illetve most már végre megjelenik Draco is, szóval nem kell aggódni. :lol:

Ezen kívül lesz még egy szösszenetem, ami egy Drarry, és a Dracoista Szentély papnőinek fogom ajánlani, mint kedves ajándékot. :x Remélem, hogy majd mindenkinek tetszeni fog. Ez a holnapi nap folyamán fog jönni.

És, most elérkeztünk a bejelentésekhez. Gondolom, senkinek se kell bemutatni a WS-t, mint egy igen nívós versenyt, ami most kerül megrendezésre. És én voltam oly szerencsés, hogy bekerültem az egyik csapatba, ráadásként sikeresen egy jó kulcsot választottam, így hát most nagyon boldog vagyok. :) Azonban erre két hónapunk van, és persze, nem két oldalt kell írni. Sejthetitek, hogy most mi jön...
Nagyon ritka fejezet-frissítés, sőt, megkockáztatom, hogy a következő két hónapra megfagy a Májá fátylai. Tudom, nagy gonoszság, főleg azok után, hogy szerintem a fejezetvég eléggé előrevetít valamit - megsúgom, a fic első, bár kissé apróbb fordulópontját -, szóval gondolom, ennek nem nagyon örülsz, kedves egyszem olvasóm. Megpróbálok írni az 5. fejezethez, de sajnos, nem ígérhetek semmit.

És ezúton is köszönöm a sok támogatást, amit kapok, legfőképp Kyrától. :x Meg mindenkitől, aki akár egy fejezetet is elolvasott a ficemből. Köszi, de tényleg. :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 09 (szombat), 12:39 
Tollforgató

Hát, nem tudom, kit érdekel (gondolom, azt az egy embert), de nos. Kész a 3. fejezet, már csak az adminokon múlik a dolog.
Szerk: Az új fejezet fent van! :-D
Kényszerítő erő kihúzva, helyette jön Harry és a "kóros szabályszegése".
Mielőtt még bárki is idiótának tartaná, hogy ilyen triviális dolgok miatt kezd bele a szolid ámokfutásába, szeretném leszögezni, hogy megvannak a maga nyomós indokai, szóval... Na, de ezt inkább hagyjuk a következő fejezetre.

Aminek írását nem fogom most elkezdeni, mert nagyon sokat kell tanulnom. Majd igyekszem a hét folyamán folyamatosan írni valamit, hogy azért péntek délután ne a teljes nulláról indítsam, de nem ígérhetek semmit. A jövő hét végén, azutáni hét elején azonban, ha minden jól megy, akkor jön a következő fejezet.

S hogy mi lesz benne? Nos, kiderül, hogy Harry miért is ájult el (bár szemfülesebb női olvasók kitalálhatták már), Piton még inkább rápörög az aggódásra, mint egyébként... De hogy a többieket se hanyagoljuk, Hermionénak is lesz egy kis kalandja, méghozzá egy mardekárossal. Egy szőke mardekárossal. Na, kitaláljátok, hogy ki az? :-)

És kéretik ünnepelni! Ezzel a harmadik fejezettel hivatalosan is magánrekordot döntöttem, hisz eddig, akárhány történetbe is kezdtem bele, egyszer se léptem túl két fejezeten (lustaság fél egészség... Vagy hogy szokták ezt mondani). De most megtörtént, ami hivatalosan is bizonyítja, hogy van a sztoriban valami, ami megfogott. Így hát most már én is kíváncsi vagyok, mi lesz a történet folytatása. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: kidamichan gondolatai
HozzászólásElküldve: 2011 április 05 (kedd), 14:06 
Tollforgató

Üdv!

Nem tudom, nekem mennyire éri meg egy ilyen ficblog indítása, mert a "zöldfülű" szó rám hatványozottan igaz: nem csak, hogy nem rég regisztráltam Merire, de a fan ficem is még csak kettő (két és fél) fejezetnél tart... Így nem hiszem, hogy bárki is, aki meglátná a nevemet, valami hasonlót gondolna:
- Húú, én ismerem ezt a csajt, úristen, na nézzük csak, mit írt!
Neeem, ez azért elég merész feltételezés lenne, még tőlem is. Inkább valami ilyesmit képzelek el...
- Na ez meg ki a... Nézzük csak meg, mit hablatyol itt össze...

Valahogy így tudnám elképzelni. :D Szóval, bemutatkoznék, a nevem kidamichan, és Merin a Májá fátylai című valamit írom. :D
Nos, igazából azért döntöttem a mellett, hogy feldugom a képem a fórumra is, mert azért be kell vallanom, minden várakozásomat felülmúló mennyiségű kritikát/hozzászólást kaptam az eddig felkerült két fejezetre, amiért még most sem tudok elég hálás szót és "köszönöm"-öt mondani... Tényleg, köszi! Nagyon jól esnek a kedves szavak. :)
Szóval ez inspirált arra, hogy talán egy embernél több ember is kíváncsi arra, hogy hol tart az új fejezet, meg úgy általánosságban mi a szitué a sztorival. :)

Meg gondoltam, megpróbálok pár, már most felmerült kérdésre választ adni, már mint úgy, hogy egy poént se lőjek le a géppuskámmal.
Példának okáért, hm. Szóval itt volt Remus kérdése, hogy ő hol van, mint van, stb. Meg szeretném nyugtatni azt az egy embert, aki képes volt egy ennyire ismeretlen író fórumbejegyzését elolvasni: nem, Remus NEM halott, nem zabál halált sem, szimplán eddig még nem került elő, de pánikra semmi ok, a harmadik fejezetben kedvenc vérfarkasunk is megjelenik. :)
Volt még kérdés... Piton "beavatására" vonatkozóan. Nos, ezt tényleg nem lőném le, mert egy kisebb fordulatot fog okozni a ficben (és persze, nem az utolsót), de, mint ahogy azt már a válaszomban is kinyilvánítottam, Perselus nem hülye. Bájitalmester, vagy mi.

Ó, és Daedalus nevezetű hozzászólóm felvetette egy novella ötletét, ami igazából nagyon is tetszik! :) Már volt egy kialakult képem erről a "Piton összeveszik Lilyvel, hogy békülnek ki?" kérdéskörről (kezdjük ott, hogy lehet össze se fognak veszni), meg úgy généralement (franciául általánosságban. :D ) Perselus és Lily múltjáról, szóval hm. Mit szólnátok ahhoz, hogy ha a születésnapomon (máj. 18, ajándékokat szívesen fogadok) feltennék egy kis szösszenetet ezen témában? :) Kicsit messze van még, de az legalább nekem is egy jó határidő, hogy elkészüljek...

Hm, nos. A harmadik fejezetet jelenleg is írom, Harry kicsit felfedezi, hogy egy nőben mekkora vonzerő/kényszerítő erő van, hívjuk is akárminek; Piton, mint jó apa, a plafonon van ettől; s Lily körül se mennek olyan jól a dolgok, mint azt Mrs. Piton szeretné. Ennyit elöljáróban. :D Remélem, nem nagy spoiler...

És most, szeretném megköszönni annak az egy embernek, aki erre a kis zöldfülűre időt szakított, s elolvasta ezt az... Igencsak hosszú valamit. Tényleg kösz. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 8 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 1 óra