Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 30 (csütörtök), 17:37

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 12 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Bloomy figyelő :D
HozzászólásElküldve: 2014 november 12 (szerda), 16:41 
Zöldfülű

Kedves Figyelők!

Az utóbbi pár napban csodálatos módon annyi szabadidőm akadt, hogy végigolvastam az eddigi összes kritikátokat, és jól is tettem, mert volt egy pár változás a Figyelővel kapcsolatban az indulása óta. Ezért úgy döntöttem, hogy az olyan dolgokat, amik igazán számítanak, itt közzé teszem.

Először is találtam egykét dolgot a saját válaszaimban Nektek, amik sajnos már nem aktuálisak, tekintve, hogy 2011/12-ben kezdtem a történetet és volt egy durván két éves kihagyásom. Persze közben a terv, amit eredetileg is megírtam a Figyelőről megvolt, és formálódott, mondhatni a történet együtt nőtt fel velem. Nem tudom, ez mennyire érzékelhető az új fejezetekben, de mindenesetre én így érzem. Éppen ezért van egy pár módosítás, amire felhívnám a figyelmet. Tettem egy pár említést a következő dolgokról a kommentekben, amik már nem aktuálisak:

- Egyenes és dőlt betűk. Mindenkinek ezek voltak a mumusai, és sokan megköveztetek érte. Mindenkitől bocsánatot kérek a szemtengely ferdülésért! De a kétfajta írásmódnak továbbra is jelentősége van, ezért megmaradnak. Csakhogy már nem ugyanazt jelentik. Eredetileg többeteknek is azt írtam a kommentjéhez, hogy a nem dőlt betűk egy úgynevezett mindentudó, külső narrátor szemszögét közvetítik. Ezt így is terveztem eredetileg, viszont, ahogy alakult a sztori a fejemben, megjelent mögötte egy személy (akit egyelőre nem fedek fel). A végén ki fog derülni, hogy ki ő, de addig is, kérlek benneteket, hogy ezeket a fejezeteket/részeket már úgy olvassátok, hogy valaki konkrét írja, és ne vegyétek figyelembe a 2012-es, ezzel kapcsolatban írt válaszaimat.

- Piton. Ezt talán kevésbé érzitek, mert sokan szeretitek őt, de régebben egyeseknek (hinthint) azt írtam, hogy nem tervezek Piton eredeti (canonbeli) karakterén változtatni, és, hogy a történetben inkább háttérszereplőként lesz jelen, nem kap különösebb figyelmet. Ezt úgy módosítanám, hogy továbbra is igyekszem megtartani az eredeti Piton-karaktert, de ez alatt a pár év alatt kicsit változtattam a történet végén, amit eredetileg elterveztem (ha majd ide jutunk, azt is elmondom, hogy mit és miért, mert ez nagyon NAGYON FONTOS). És az új verzióban bizony lesz Piton előtérben. Tudom, hogy nem ezt ígértem, és azt is el kell mondanom, hogy nekem is nehezen sikerült rávennem magam, hogy így legyen, mégpedig azért (SOPILER!), mert nem a főszereplő karaktere kívánja meg. Hanem egy másik. Remélem itt most nem adtam el túl sokat...

Aki eddig eljutott, az kap egy tökfejet! $pumpkin

A továbbiakban már csak kérdezősködni fogok felőletek. Ahogy olvastam a régi kommenteket, felidéztem a szép időket a régi nagy kritikaíróimmal. Már csak úgy kíváncsiságból szeretném tudni, hogy akad-e még valaki közületek, aki most is olvassa a Figyelőt (lévén, hogy ez a két változás első sorban titeket érint...)? YellowBlue?(???) Blueberries? Ophelia? Főnix? Emily Cullen? Theo Carter, te kommenteltél a Továbbvilágon és ugráltam is tőle mint állat örömömben, remélem még te is megvagy! :D Septimius Severus essetleg? Bár te sajnos pont akkor jöttél, mikor én kezdtem elmaradozni... :( Nocy? Egyet írtál te is a Mazsin, ami után szintén ungabunga táncot jártam, te is itt vagy még? Ez nem azt jelenti, hogy nem örülök az újaknak (mert húúúúúúú de nagyon igen!!!), vagy, hogy kritikasóvár állat lennék, aki ilyen fondorlatos módon akar belőletek hasznot húzni, csak kíváncsi vagyok hányan vannak még mindig velem a régiek közül, meg, hogy mi újság veletek.

Szóval csak ennyit akartam, most, hogy így feltört belőlem a nosztalgia... tudom, reménytelenül balf*sz vagyok... Ezért aki idáig jutott az meg kap egy.... őőőőőőő.... idiótán vigyorgó csillagot: $star

Minden jót nektek továbbra is! Nagyon nagyon örülök, hogy olvassátok a történetem, remélem még mindig tetszik, és továbbra is várom a véleményeiteket.

Pusszancs,
Bloomy

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 december 15 (vasárnap), 15:11 
Zöldfülű

Sziasztok!

Jelezném, hogy visszakaptam a régi bétámat (juhéééé) és már gőzerővel javítja az első pár fejezetet!

Szóval figyeljetek, mert rövidesen jövüüüünk! :)

Üdv,

Bloomy

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 08 (péntek), 11:57 
Zöldfülű

Kedves Figyelők!

Eltelt lassan egy év az utolsó fejezet óta amit publikáltam. Nagyon sok dologba belefogtam az óta, de nem telt el nap, hogy ne gondoltam volna Rátok! :)

Sajnos egy időre nekem is megfordult a fejemben, hogy a befejezetlen ficek sorsára jut a történetem, mert egy ekkora kihagyás után az ember azt sem tudja, hogyan vegye fel az események rég elvesztett fonalát. Mégis, ebben a történetben rengeteg munkám van, elterveztem az elejétől a végéig. Ha nem végezném el amit elkezdtem, magammal tolnék ki. Szükségem van rá hogy megírjam, és ezzel lezárjam életem egy igazán terjedelmes szakaszát.

Ezért nem rég rendkívül nagy lépésre szántam el magam: úgy döntöttem befejezem, megírom bármi áron. Hogy ezt elősegítsem, határidőt tűztem ki magamnak a TELJES Figyelő befejezésére: a huszonkettedik születésnapomig meg fogok válni a történettől. Igazán muris, hogy ez a kor még szimbolikus is lehet nekem a Figyelő kapcsán. Immár több mint három hónapja dolgozom az új fejezeteken, és nagyon jól haladok. Tegnaptól számítva egy hónapom maradt, hogy befejezzem az egészet.

Pusztán praktikai megfontolásból döntöttem úgy, hogy előbb megírom egyben, és csak utána bétáztatom, illetve töltöm fel a fejezeteket. Ez egyrészt azért jó, mert így több esély van rá, hogy befejezem a határidőig, másrészt pedig nektek sokkal kézenfekvőbb, mert így utána gyorsabban fogom tudni publikálni a fejezeteket az oldalakon.

Tehát, a megírás határideje 2013 december 7, ez után várhatóan gyors egymásutánban elkezdem felnyomni a történetet a Merengőre. Én már nagyon várom, hogy visszatérjek, remélem ti sem felejtettétek el A Figyelőt! Jöttömre harminc nap múlva számítsatok, pirkadatkor, kelet felől! :D

Mindenkit ölel:

Bloomy

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 01 (hétfő), 23:21 
Zöldfülű

Helóka!

Az adminoknál van már A Figyelő új fejezete, jó olvasást hozzá!

Pussz
Bloomy

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 május 28 (hétfő), 21:45 
Zöldfülű

Sziasztok!
Örömmel jelentem, hogy megkezdtem a nyári irószessziómat, mert már nem bírtam, akkora volt a lelkesedés. A következő fejezetet megtaláljátok a szokásos helyen. A többi majd pár hét múlva jön, mert még le kell tennem egy pár vizsgát így sebtében, de igyekszem mihamarabb kivégezni őket.

Addig is minden jót! :D

Üdv,
Bloomy

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 06 (vasárnap), 21:06 
Zöldfülű

Helló Evribádi!

Hosszas kihagyás után feléledtem poraimból, és ismét belevetettem magam a nagy munkámba. A Figyelő következő fejezete várható kevesebb, mint egy héten belül, és lehet izzítani a turbinákat, mert ez után következik történetünk IV. Része!

Puszi és köszönet minden eddigi és jövőbeli olvasómnak a türelmetekért! További kellemes olvasást kívánok, és számítok a véleményeitekre! :)

Üdv
Bloomy

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 23 (kedd), 1:56 
Zöldfülű

ÉÉÉÉÉÉs felnyomtam a fejezeteeet! Kellemes olvasást mindenkinek!

Pussz :mrgreen:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 18 (csütörtök), 12:29 
Zöldfülű

Hajdihó mindenki!
Ismét hosszas szünet után újra folytatódik a Figyelő! A következő fejezet már a bétámnál van, és hamarosan továbbolvashatjátok Clio kalandjait! Addig is kitartás mindenkinek, és nagyon nagyom köszönöm az eddigi olvasói kritikákat! Remélem megmarad ez a jó szokásotok! :D

Üdv
Bloomy

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 27 (hétfő), 21:43 
Zöldfülű

Köszike! :) Csak mert már sokan panaszkodtak miatta, gondoltam, ha nagyon sokan ellenzik (mondjuk úgy 5-6 ezren XD), akkor megváltoztatom :D De mivel a jelek szerint annyira azért nem vészes, hogy tömegeket mozgasson a dolog, ezért lehetséges, hogy marad a régiben...

Kövi fejivel kapcsoltban, háááááááát.... haladgatok, már megvan belőle pár oldal, de ezt most kicsit nehezen megy... a Charlie-s részek mindig nehezebbek. (Ez most spoiler volt, aki nem vette volna észre XD) szóval lehet aktívan találgatni, hogy mi lesz a következőkben, höhöhöhhö *vigyor*

Pusszkó

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 27 (hétfő), 13:17 
Zöldfülű

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára YellowBlue 2012 augusztus 04 (szombat), 10:59-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 09 (csütörtök), 17:52 
Zöldfülű

Feltettem a III. Rész első fejezetét, amiből megtudhatjátok, hogyan telik Clio nyara.

És felbukkan egy régen várt szereplő is! :D Remélem örültök neki!

Jó olvasást!

Pussz

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Bloomy figyelő :D
HozzászólásElküldve: 2011 június 05 (vasárnap), 16:27 
Zöldfülű

Sziasztok!

Első sorban a szavazás miatt hoztam létre ezt a témát, de természetesen egyéb okokból is.

Itt kérdezhettek engem mindenféléről a történeteimmel kapcsolatban. Érdeklődni lehet, hogy mikor jön ki A Figyelő következő fejezete, vagy akár lehet artikulálatlan bömböléseket hallatni Harry Potter Jóslástan Házidolgozatának olvasása után. :D

Remélem azért lesztek páran, akik írtok nekem!
Előre is köszi

Bloomy

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Bloomy 2011 augusztus 18 (csütörtök), 12:31-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 12 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 1 óra