Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 24 (péntek), 22:37

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2933 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 59  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Melyik történet volt?
HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 24 (szombat), 17:20 
Betűmániákus

Ez Katja története^^

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=62304

Szerződés :)

Én bétáztam :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 24 (szombat), 16:33 
Fanfic-faló

Sziasztok!
Én egy Luna/Draco párosítású ficet keresek. Több fejezetes, úgy kb. két éve lett befejezve.
Annyi rémlik, hogy Luna teljesen megváltoztatja a külsejét, új nevet vesz fel /talán Zoe??/ és egy étteremben helyezkedik el, hogy a szöszi közelébe kerülhessen. A barátnője üzemelteti, aki titkolja, hogy boszorkány, és az egyik beosztottjával jön össze a végén.
Nagy vonalakban annyi a történet, hogy együtt voltak, de Draco elment. Talán bujkálnia kellett, már nem tudom. Aztán valaki törölte az emlékezetét, és ezért nem ment vissza a lányhoz. Fejes lett egy cégnél, és éli a kiskirályok életét, amíg Luna bele nem toppan. A vége persze happy end.

Ha valaki ráismer, sikítson!
Köszönöm :)

Fodor Ákos

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 22 (csütörtök), 21:07 
Szárnybontogató

Lilyanjudyth írta:
Alia D. - Time, Truth, and Sacrifice

Fordítók: Christal Phoenix, aztán mumci

Idő, Igazság és Áldozat

De már jó ideje nem volt frissítve. Mumci vette át CP-től, januárban még annyi hírt adott magáról, hogy majd folytatja, de most a laptopja nem jó, hát azóta is... Azért adtam meg angolul is, hátha úgy nekiállnál, ha a magyar nincs tovább. :)

Köszi! Mostanában állandóan dogákat írunk,de ha lesz egy kis időm lehet,hogy nekiállok.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 22 (csütörtök), 8:43 
Betűmániákus

dorina122 írta:
Régebben olvastam egy történetet amiben Pitont és még sokakat megerőszakol 1 ember,Pottert(aki auror)oda küldik pitonhoz(aki terhes) hogy védje meg.Az illettő folyamatosan ajándékokat küld neki. 1x egy üveg ondót. Tudja vki hogy ez melyik fic?

Alia D. - Time, Truth, and Sacrifice

Fordítók: Christal Phoenix, aztán mumci

Idő, Igazság és Áldozat

De már jó ideje nem volt frissítve. Mumci vette át CP-től, januárban még annyi hírt adott magáról, hogy majd folytatja, de most a laptopja nem jó, hát azóta is... Azért adtam meg angolul is, hátha úgy nekiállnál, ha a magyar nincs tovább. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 21 (szerda), 21:53 
Szárnybontogató

Régebben olvastam egy történetet amiben Pitont és még sokakat megerőszakol 1 ember,Pottert(aki auror)oda küldik pitonhoz(aki terhes) hogy védje meg.Az illettő folyamatosan ajándékokat küld neki. 1x egy üveg ondót. Tudja vki hogy ez melyik fic?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 21 (szerda), 10:35 
Szárnybontogató

Luna_L írta:
B_Blaire írta:
Sziasztok!

Nem régiben olvastam egy Ron/Draco ficet, de most egyáltalán nem találom - legnagyobb bánatomra, aki tud, segítene?

Ez Kyraper műve, Az enyém leszel, Weasley! :)

Köszönöm szépen a segítséget! :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 21 (szerda), 10:31 
Könyvmoly

B_Blaire írta:
Sziasztok!

Nem régiben olvastam egy Ron/Draco ficet, de most egyáltalán nem találom - legnagyobb bánatomra, aki tud, segítene?

Ez Kyraper műve, Az enyém leszel, Weasley! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 21 (szerda), 8:18 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Azt hiszem Harry/Blaise páros is nagy szerepet játszott, ugyanis beosztották a Mardekár házába tartozó embereket, egy-egy Griffendélébe. Draco, Harryt kapta. Ron pedig Blaise kapata. Aztán Draco és Harry megegyeztek, h párt cserélnek. Draco pedig megakarta hóditani Ront, ami Harrynek egyből ment Blaisenél.

Ennyire emlékszem, aki tud az kérem segítsen! :mrgreen:

Köszönöm! :oops:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 19 (hétfő), 23:16 
Tollforgató

Luna: Köszi, ez volt az. :D Olly, de régen olvastam. Köszönöm. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 18 (vasárnap), 20:30 
Zöldfülű

Szijasztok már biz isten szégyellek ide írni...
Egy olyan történetet keresek ami anime-fanficen tűnt fel régebben. A történet: Egy csaj sétál este és találkozik egy srácal. Akibe aszi szem beleszeret és többször is találkoznak majd a srácról kiderül hogy vámpír. És hogy a lány női családtagjaira vigyáz generációk óta. a lány régi barátja pedig vámpír vadász. A lány átváltozik vámpírrá és új nevet kap valami francia nevet aminek a jelentése rózsa. Együtt élnek boldogok párszor az ex feltűnik és a csaj bajba kerül miatta. aztán a vadászokra támadnak vagy a vadászok támadnak rájuk nem tudom de a lány feláldozza magát a fiú miatt. Egyetlen egy mondatra emlékszem belőle mikor az ex rájuk támad a nászutuk során, és csak egy keresztrejtvénybe mondja meg hova megy. "Segíts a kis hableánynak"Nem emlékszem a címére sem arra hogy egyáltalán még létezik-e valahol a történet. Ha valaki esetleg felismerte kérem szóljon.

- Cica… cicc... gyere ide… – édesgette magához az apróságot, mire egy panaszos nyávogás volt a válasz. – Te meg ki vagy? Nagyon aranyos vagy, ugye tudod? Én meg lassan elmebeteg, mert veled beszélgetek…

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 18 (vasárnap), 6:48 
Szárnybontogató

Jasmine Black írta:
Lehet, hogy csak álmodtam, nem tudom: szóval, valami olyasmi a történet, hogy Harry túlhajszolja magát, ezért egy kúrára küldik, valahova Hawaiira, vagy valami ilyen helyre. Van egy beszélő (tengeri)malaca, ami tök vicces beszólásokat mond. És hogy találkozik Dracóval is valahol, valami szexi ruhában, talán egy bárban. Ó, és valami öreg fószer is szerepel benne. Azt tudom, hogy Töviskapun olvashattam. Nem tudom, hogy ismeritek-e, ha igen, lécci mondjátok meg, melyik az. (Remélem nem álmodtam be magamnak.)

Úgy gondolom Darktulip: Szerelemterápia c. története ez, ws-re írodott, talán a merin is fent van.

Lásson ártatlan virágnak, s légy a kígyó alatta

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 18 (vasárnap), 0:35 
Tollforgató

Lehet, hogy csak álmodtam, nem tudom: szóval, valami olyasmi a történet, hogy Harry túlhajszolja magát, ezért egy kúrára küldik, valahova Hawaiira, vagy valami ilyen helyre. Van egy beszélő (tengeri)malaca, ami tök vicces beszólásokat mond. És hogy találkozik Dracóval is valahol, valami szexi ruhában, talán egy bárban. Ó, és valami öreg fószer is szerepel benne. Azt tudom, hogy Töviskapun olvashattam. Nem tudom, hogy ismeritek-e, ha igen, lécci mondjátok meg, melyik az. (Remélem nem álmodtam be magamnak.)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 16 (péntek), 16:38 
Betűmániákus

Mostantól, ha valamit el szeretnétek kérni valakitől, akkor írjatok neki pü-t. Egy, azt biztos, hogy megnézi, kettő, itt az ilyen hozzászólások meglehetősen offnak számítanak.

szerk.: Három. Ha ilyen nyilvánossá teszitek az e-mail címeteket, akkor ne csodálkozzatok a sok spam levelen.

Kép
Írásaim, fordításaim: Fülemüle (White Collar fanfic) ¤¤¤ Harry új otthona ¤¤¤ Crelus-trilógia: Alta Mente ¤¤¤ Harry Potter, az azkabani fogoly ¤¤¤ Samuel Blackwell
¤¤¤ A többi történetem a profilomon elérhető!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 16 (péntek), 15:55 
Zöldfülű

draconia én is elszeretném kérni a történetet mind két felét :D:D kakashi@citromail.hu előre is köszönöm :D

- Cica… cicc... gyere ide… – édesgette magához az apróságot, mire egy panaszos nyávogás volt a válasz. – Te meg ki vagy? Nagyon aranyos vagy, ugye tudod? Én meg lassan elmebeteg, mert veled beszélgetek…

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 16 (péntek), 9:04 
Zöldfülű

Eunomia írta:
draconia írta:
Eunomia írta:
Egy kis emlékeztetőt szeretnék kérni :) Nem emlékszem túl sokra a történetből, de remélem lesz, aki felismeri. :) Biztosan drarry volt, (talán draconia írta de nem vagyok benne biztos, mert sok története már nincs fent a Merin) ahol Dracót Szösznek, Harryt pedig Kicsinek hívták. Felismerte valaki?

Szia! Igen, én írtam :) a címe a Legsötétebb önmagunk, és a 2. részé a Megbomló harmónia!

Szia! Nem találtam meg a Merin, el tudnád küldeni nekem? eunomia@indamail.hu az e-mailem, nagyon szerettem azt a történetet! :) Azt hiszem, az első pár fejezet ki is van nyomtatva valahol :)

Szia!! én is jelentkeznék érte, nagyon szeretném elolvasni:) andi.huszti@gmail.com az e-mail címem. köszi szépen!!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 15 (csütörtök), 20:10 
Zöldfülű

Scaramuch írta:
Athenebaglya írta:
Sziasztok!
Egy snarry történetet keresek. Amire biztosan emlékszem belőle, hogy időutazós volt. Harry visszakerült a szülei és Piton hetedévébe, a végén visszaküldték a jelenbe, és Piton rögtön utána felvette a sötét jegyet. Ami még eszembe jutott, bár lehet, hogy összekeverem valamivel, hogy Lupin valami likantróp dolog kapcsán jogot formált Perselusra, többször megfenyegette Harryt a múltban, és ez a jelenben komoly törést okozott a kapcsolatukban.
Ha valaki ráismer, szóljon, mert nagyon szeretném elolvasni újra.
Köszi.

Ez Germa fordítása:

Köszönet, Lord Voldemort.

http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=46026

Ó, tényleg, köszönöm szépen. *Repül olvasni*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 15 (csütörtök), 15:45 
Szárnybontogató

Tartózkodási hely: Perselus lakosztálya - vagy legalábbis annak a környéke
Athenebaglya írta:
Sziasztok!
Egy snarry történetet keresek. Amire biztosan emlékszem belőle, hogy időutazós volt. Harry visszakerült a szülei és Piton hetedévébe, a végén visszaküldték a jelenbe, és Piton rögtön utána felvette a sötét jegyet. Ami még eszembe jutott, bár lehet, hogy összekeverem valamivel, hogy Lupin valami likantróp dolog kapcsán jogot formált Perselusra, többször megfenyegette Harryt a múltban, és ez a jelenben komoly törést okozott a kapcsolatukban.
Köszi.

Ez Germa fordítása:

Köszönet, Lord Voldemort.

http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=46026

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 14 (szerda), 22:49 
Zöldfülű

Sziasztok!
Köszi.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 12 (hétfő), 20:18 
Szárnybontogató

sámli írta:
Hello.
Valaki nem emlékszik mi a annak a Darry történetnek a címe mikor harry és draco testvérként nőnek fel harry apja piton és luciusal jó barátok. Majd a harry és draco közötti barátság szerelemé változik???

Szerintem Mellons: Forduljon még egyet a világ. Fent van a merin.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 12 (hétfő), 19:00 
Zöldfülű

Hello.
Valaki nem emlékszik mi a annak a Darry történetnek a címe mikor harry és draco testvérként nőnek fel harry apja piton és luciusal jó barátok. Majd a harry és draco közötti barátság szerelemé változik???

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 11 (vasárnap), 22:40 
Tollforgató

Sziasztok!
Most így a semmiből eszembe jutott két jelenet, ami valószínű, hogy egy ficből származik, de semmi más nem jut eszembe róla. Azt sem tudom, hogy SS/HG vagy DM/HG, de utóbbi talán valószínűbb. Tehát Draco (?) vezeti valahová Hermionét, ahova ha jól emlékszem ő nem akar menni. Mindenesetre nem önszántából van vele, mert olyasmi a jelenet, hogy Draco útközben legilimentálja, Hermione rá gondol nem épp baráti vonatkozásban, és ő ezen jót röhög... a másik, ami eszembe jutott, hogy van valami szoba amiben látni valamit (a jövőt? nem tudom ~x( ), és Hermione látja Dracot meghalni, vagy nem Dracot meghalni, hanem lát egy gyereket, vagy már nem is emlékszem, mit lát, amit ilyenkor látni szoktak, na. :)) Tudom, hogy nagyon zavaros, de hátha valaki felismeri, mert semmi nem rémlik a sztoriról, de elolvasnám újra. Szerintem ugyanarról a történetről van szó, sőt, azt is megkockáztatom, hogy Draco talán épp oda vezeti (mármint a szobához). (Hű, így visszaolvasva mennyi Draco van a szövegben... szóismétlésben verhetetlen vagyok ;))

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 07 (szerda), 12:04 
Zöldfülű

Luna_L írta:

Nem EZ volt az? :)

dede, jesszus BigThanks (L) :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 07 (szerda), 10:44 
Könyvmoly

slytherin princess írta:
Én egy slasht keresek, PitonxLucius párosítású volt.

Nem EZ volt az? :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 07 (szerda), 9:42 
Zöldfülű

Én egy slasht keresek, PitonxLucius párosítású volt.
Piton és Lucius fogadtak, hogy ha Lucius meg tudja akadályozni, hogy Piton elkészítsen egy bájitalt, akkor Piton rászán némi időt Luciusra.
Valami ilyesmi volt, ami még megmaradt az az, hogy a bájitalnak lilának kellett volna lennie, de ha elrontják narancssárga, és a végén Piton el is rontja.
Azt hiszem az utolsó Lucius mondat vmi olyasmi, hogy "meg kéne nézned hova élvezel" vagy vmi hasonló.
Elég vicces fic volt, és annyira idegesít, hogy nem találom :(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 31 (szerda), 23:25 
Szárnybontogató

Tartózkodási hely: A laptopomhoz hozzáragadva, honlapot szerkesztve vagy programozva.
G Lamaro írta:
Az első szerintem ez lesz: Shylet: A múlttól függ a jövőnk

Ez lesz az, köszi :)

Akkor már csak a másik érdekel ^^

Edit: megtaláltam :) Tanin: Árnyékból a fénybe

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 31 (szerda), 18:09 
Ó-nagy-admin "backstage"

Az első szerintem ez lesz: Shylet: A múlttól függ a jövőnk

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 31 (szerda), 17:28 
Szárnybontogató

Tartózkodási hely: A laptopomhoz hozzáragadva, honlapot szerkesztve vagy programozva.
Hello!

Két történetet keresünk a Van valami jó fic? topikból :) Mindkettő valamilyen szinten időutazós és Harry a főszereplő.

Az elsőben Harry visszautazik az időben az alapítók korába, ahol az alapítók fogják oktatni. Beleszeret asszem vagy Helga vagy Hedvig lányába, akit asszem elrabolnak, de Harry végül megmenti. Sokat tanul mindegyik alapítótól, asszem valami csatában is részt vesznek és Harryt talán ötödik alapítóként is emlegetik, a sárkány pedig ráutal a roxforti címerben (ne csiklandozd az alvó sárkányt...). Végül Harryt akarata ellenére visszaküldik a saját idejébe, hogy legyőzze Voldemortot.

A másik történetben Harry megtalálja az alapítók tornyát, ahova is beköltözik. Talán megiszik valami bájitalt/vagy varázslat vagy nem tudom, de minden éjszaka egy évet az alapítók korában tölt tanulással, így reggelre egy évvel öregebb lesz. Asszem Griffendéltől pl harcművészetet tanul. A hét nap leteltével pedig hét évvel öregebb lesz és a társai csak néznek, hogy mi van...

Előre is köszönjük, ha emlékeztek :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 29 (hétfő), 13:54 
Szárnybontogató

Sziasztok!
Luna , már sokan érdeklődtek utána, és szerintem ha csak nem találunk egy bátor és lelkes emberkét, nem lesz befejezve. De én semmi konkrétat nem tudok ezzel kapcsolatban.

Pedig jó történet,én nagyon szeretem, és tényleg sajnálom, hogy nem lesz lefordítva a maradék (vagy igen? *reménykedő fej*)

Ada

A jó kislányok egy hercegről álmodoznak, a rosszak kettőről egymáson.

Dirty minded? Me?! I like to call it imaginative!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 27 (szombat), 15:53 
Szárnybontogató

Sziasztok
Újabb kérdésem van:
Jól tudom, hogy az Abadon folytatásának nincs befejezett fordítása, csak az a néhány fejezet, ami az ffneten található?
Nagyon szeretem a történetet, és mivel nem tudok angolul, csak a reménykedhetem a fordítás folytatásában. Tud valaki valami biztatót ez ügyben?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 26 (péntek), 10:36 
Betűmániákus

Mindig is itt vagyok, csak a mostani kihívás illetve az egyetemi dolgok nagyon elvesznek az időmből.

OFF: ígérem, jövő héten újra visszatérek, mint író. :D

Kép
Írásaim, fordításaim: Fülemüle (White Collar fanfic) ¤¤¤ Harry új otthona ¤¤¤ Crelus-trilógia: Alta Mente ¤¤¤ Harry Potter, az azkabani fogoly ¤¤¤ Samuel Blackwell

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 26 (péntek), 10:23 
Szárnybontogató

Köszi és jó látni, hogy visszatértél :-D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 26 (péntek), 10:12 
Betűmániákus

Sortiumtól a Titkos hozzávaló.

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 26 (péntek), 9:42 
Szárnybontogató

Egy olyan történetet keresek amiben Piton örökbe akarja fogadni Harryt, de először nem engedik neki és helyette álnéven Voldi fogadja örökbe. Aztán Piton megmenti. Ez a pár fejezet a történet sokadik fejezetében van. Egyáltalán nem emlékszem a címére és annyira el akarnám olvasni. Köszönöm a segítséget.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 24 (szerda), 14:12 
Szárnybontogató

sámli írta:
Sziasztok.
Egy töviskapun feltűnt történetet keresek. A történet alapjába véve annyi hogy Harry és Perselus összeházasodnak. De Perselus a házasság kötés után repülőre száll és elutazik külföldre. Harry lett a Piton ház feje, és elakar válni. Piton után indul, hogy aláírják a papírokat. De Piton nem írja alá, Harry kint marad vele hogy rávegye. De aztán inkább együtt maradnak.
Sajnos már nem találtam meg töviskapun. aki esetleg tudja hogy hol lehetne még megtalálni annak megköszöném :)

Szerintem erre gondolhatsz, bár ez fenn van a Töviskapun...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 24 (szerda), 11:45 
Zöldfülű

Sziasztok.
Egy töviskapun feltűnt történetet keresek. A történet alapjába véve annyi hogy Harry és Perselus összeházasodnak. De Perselus a házasság kötés után repülőre száll és elutazik külföldre. Harry lett a Piton ház feje, és elakar válni. Piton után indul, hogy aláírják a papírokat. De Piton nem írja alá, Harry kint marad vele hogy rávegye. De aztán inkább együtt maradnak.
Sajnos már nem találtam meg töviskapun. aki esetleg tudja hogy hol lehetne még megtalálni annak megköszöném :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 21 (vasárnap), 18:44 
Szárnybontogató

Köszi Ada, ő az! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 21 (vasárnap), 13:20 
Zöldfülű

Yasmine írta:
Sziasztok!

Keresnék egy ficcet, a címe Akkor most mi van...?, annyi információm van még róla, hogy tekergős, és talán Sirius/Saját szereplős történet. Elméletileg le van törölve mindenhonnan, abban bízom, hogy valaki esetleg lementette. :)

Remélem, valaki ráismer. :)

úú, én is keresem. az amiben a csajszi a Durmstrangból jött, és az idióta haverjai ilyen nyolcan írunk egy levelet dolgot játszanak.. a Lumoson olvastam, de onnan letörölték.. és nem sok fejezet volt fenn ott sem, ott hagyták abba, hogy párbajverseny van.. úgyhogy támogatom ezt az ügyet O.o (még nem volt Sirius/saját, szerintem az csak akkor lett volna, ha felnő)

they laugh at me because im different. but i laugh at them because theyre all the same!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 21 (vasárnap), 10:42 
Ó-nagy-admin "micsoda perverz"

Sziasztok!

Keresnék egy ficcet, a címe Akkor most mi van...?, annyi információm van még róla, hogy tekergős, és talán Sirius/Saját szereplős történet. Elméletileg le van törölve mindenhonnan, abban bízom, hogy valaki esetleg lementette. :)

Remélem, valaki ráismer. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 19 (péntek), 15:29 
Szárnybontogató

Szia!
Én ezt ismerem, és az IEPP-n van fönnt.
http://iepp.unr.hu/viewstory.php?sid=61 ... &warning=5

a címe:Vágy és Valóság

Ada

A jó kislányok egy hercegről álmodoznak, a rosszak kettőről egymáson.

Dirty minded? Me?! I like to call it imaginative!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 19 (péntek), 10:56 
Szárnybontogató

Sziasztok! A keresett történet nagy vonalakban:
Piton és Lucius élvezik egymás társaságát(és egymást...) ) a szükség szobájában, Hermione meg kilesi őket, de aztán lebukik, így őt is bevonják a játékba. Talán 2 vagy 3 fejezetes (de az is lehet, hogy csak egy :) )
Köszi a segítséget!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 18 (csütörtök), 20:54 
Zöldfülű

Ha Draco mindig rajzolt benne és a végén valahol fogságba estek Harryvel akkor én is kérném ha lehet az összes részt ami létezik. Nagyon reménykedek benne hogy ez az amit keresek. A lelkemnek nagyon jól esett.Előre is köszönöm

Címem: a.happy.smiley kukac gmail.com

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 16 (kedd), 11:49 
Zöldfülű

draconia írta:
Eunomia írta:
Egy kis emlékeztetőt szeretnék kérni :) Nem emlékszem túl sokra a történetből, de remélem lesz, aki felismeri. :) Biztosan drarry volt, (talán draconia írta de nem vagyok benne biztos, mert sok története már nincs fent a Merin) ahol Dracót Szösznek, Harryt pedig Kicsinek hívták. Felismerte valaki?

Szia! Igen, én írtam :) a címe a Legsötétebb önmagunk, és a 2. részé a Megbomló harmónia!

Szia! Nem találtam meg a Merin, el tudnád küldeni nekem? eunomia@indamail.hu az e-mailem, nagyon szerettem azt a történetet! :) Azt hiszem, az első pár fejezet ki is van nyomtatva valahol :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 15 (hétfő), 19:53 
Tollforgató

Eunomia írta:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 15 (hétfő), 15:55 
Szárnybontogató

Nevotil írta:
Venom írta:
Hali!

Én egy humoros történetet keresek, de nem emlékszem, hogy itt vagy a Lumoson van/volt- fent. Egy egyperces volt, Piton főszereplésével. Azt (rém)álmodja, hogy összejön Hermionéval, de valami hihetetlen giccses leírással, igazi nyáltenger csomagolásban. Aztán hirtelen felébred, és ha jól emlékszem, az utolsó mondat: "Aznap végre megöli Albus Dumbledore-t."

Előre is köszi a segítséget :D

Google, első találat / :roll: :-) /
Lillia_hun: Piton egy napja: http://www.fanfiction.net/s/2766520/1/Piton_egy_napja
Gyanús volt, hogy vagy Lillia vagy Angel8 lehet az elkövető, mert rémlett a történet még nagyon régről :)

Nagyon köszönöm, ezer éve keresem :D (A Google meg nem valami jó barátom, a szemét.)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 14 (vasárnap), 18:09 
Zöldfülű

Sziasztok!
úú kb 2 éve olvastam egy ficet, BEFEJEZETT volt, Sirius/saját párosítással, de nem régi idők tekergős sztori volt.
olyanra emlékszem, hogy a lányt a Roxfortból a Grimmauld térre vitték talán egy, vagy két barátnőjével.
eleinte Sirius nem akart tőle semmit, mert hogy túl öreg hozzá (azt hiszem).
aztán valahogy a halálfalókhoz kerül egy Siriussal folytatott vitája után (?), akik megkínozzák, meg ilyesmi, majd Siriusék kimentik, és ő meg Sirius összeházasodnak, és gyerekük is születik. még egy homályos infóm van arról, hogy a barátnője vagy barátnői is összeházasodnak valakivel és azt is említi..
kérlek kérlek segítsetek! több hónapja keresem ezt .$pray
köszönöm szépen ;;)

they laugh at me because im different. but i laugh at them because theyre all the same!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 14 (vasárnap), 1:07 
Szárnybontogató

Venom írta:
Hali!

Én egy humoros történetet keresek, de nem emlékszem, hogy itt vagy a Lumoson van/volt- fent. Egy egyperces volt, Piton főszereplésével. Azt (rém)álmodja, hogy összejön Hermionéval, de valami hihetetlen giccses leírással, igazi nyáltenger csomagolásban. Aztán hirtelen felébred, és ha jól emlékszem, az utolsó mondat: "Aznap végre megöli Albus Dumbledore-t."

Google, első találat / :roll: :-) /
Lillia_hun: Piton egy napja: http://www.fanfiction.net/s/2766520/1/Piton_egy_napja
Gyanús volt, hogy vagy Lillia vagy Angel8 lehet az elkövető, mert rémlett a történet még nagyon régről :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 14 (vasárnap), 0:10 
Szárnybontogató

Eunomia írta:
Fairy írta:
Lenne egy kérdésem: annak idején hmmmm van már jó 5-6 éve valahol, meg nem mondom már hol elkezdtem olvasni egy Drarry-t ami akkor nem lett befejezve. Egy fordítás volt erre is emlékszem. Valami olyan volt, hogy Harryék, ha jól emlékszem a főhadiszálláson voltak (de ez csak tipp), és egyszer csak megjelent köztük Draco, akinek védelmet kellett adni. És kiderült, hogy a szöszke megvakult. Na kb itt lett vége. Nem ismerős valakinek? Nem tud róla valaki valamit? Mondjuk azt, hogy valaki csodálatos módon befejezte a fordítást? :D

Előre is köszi! :)

Drachiss: Nem látni és megszeretni
http://fanfic.hu/szerk/viewstory.php?sid=39114

Erre gondoltál? Sajnos csak egy fejezet van belőle...

Köszi, nem erre gondoltam. De közben megtaláltam az angol verzióját: Cím: Draco In Darkness
Író: Plumeria --- annak idején ennek a prológusa meg talán az első fejezet volt fordítva, a többi nem. De meg nem mondom melyik oldalon. Valaki tud valamit a sorsáról?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 13 (szombat), 17:49 
Szárnybontogató

Hali!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 13 (szombat), 14:53 
Zöldfülű

Fairy írta:
Lenne egy kérdésem: annak idején hmmmm van már jó 5-6 éve valahol, meg nem mondom már hol elkezdtem olvasni egy Drarry-t ami akkor nem lett befejezve. Egy fordítás volt erre is emlékszem. Valami olyan volt, hogy Harryék, ha jól emlékszem a főhadiszálláson voltak (de ez csak tipp), és egyszer csak megjelent köztük Draco, akinek védelmet kellett adni. És kiderült, hogy a szöszke megvakult. Na kb itt lett vége. Nem ismerős valakinek? Nem tud róla valaki valamit? Mondjuk azt, hogy valaki csodálatos módon befejezte a fordítást? :D

Előre is köszi! :)

Drachiss: Nem látni és megszeretni
http://fanfic.hu/szerk/viewstory.php?sid=39114

Erre gondoltál? Sajnos csak egy fejezet van belőle...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 12 (péntek), 17:27 
Szárnybontogató

Annymar írta:
Sziasztok(:
Egy olyan történetet keresek amiben a főszereplő Oliver Wood és Marcus Flint. Nagyon régen olvastam ezt a slasht és annyi maradt meg, hogy a kviddics öltözőben (talán) Flint "rátámadt" Woodra, aztán úgy alakult, hogy összejönnek, de Oliver halott egy beszélgetést amiben Marcus egy mardekáros lánynak azt mondta hogy csak játszik vele, ami nem volt igaz csak nem akarta, hogy mindenki megtudja, de ezt Wood nem tudta és ezért szakított vele, majd évekkel késöbb már profi játékosként újra találkoztak és összejöttek.
Nagyon tetszett, de sehol nem találom. Sajnos se az íróra nem emlékszem se a címre ):
Előre is köszönöm, ha valaki esetleg tud segíteni (:

Ha írsz egy e-mail címet elküldöm neked. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2933 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 59  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra