Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 30 (vasárnap), 2:13

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 155  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Sorozatfüggők Birodalma
HozzászólásElküldve: 2011 október 20 (csütörtök), 17:32 
Írópalánta

amphetamin írta:
Sziasztok!

A vámpír, a vérfarkas és a szellem című sorozatocska ismerős valakinek esetleg? :D AXN-en szokott menni..
Honnan lehet megszerezni? Nézi innen valaki? Csak pár részt láttam belőle, de tetszetős :D

Én szemezgettem vele, hogy nézem, viszont még nem álltam neki. A nezzsorozatokat.info-n fenn van. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 20 (csütörtök), 15:16 
Fanfic-faló

Sziasztok!

A vámpír, a vérfarkas és a szellem című sorozatocska ismerős valakinek esetleg? :D AXN-en szokott menni..
Honnan lehet megszerezni? Nézi innen valaki? Csak pár részt láttam belőle, de tetszetős :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 20 (csütörtök), 14:02 
Billentyűzetgyilkos

Azt tudtam, hogy nem most lesz, de valakitől 2013-at hallottam, és egy kicsit megijedtem XD de nem baj, igazából a hiatusra pont azt terveztem, hogy végignézem a régieket is, mert nagyon zavar, hogy azokat nem láttam : D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 20 (csütörtök), 12:18 
Fanficbúvár

DW:

Igazából tudtommal mindkettőjüknek van szerződése, azt nem tudom, hogy egész évadra, vagy sem. River lesz vagy sem, az Moff szerint Alexen múlik. Elvileg a karácsonyi speciálban nem lesznek, de Moff hazudik, szóval fene tudja.

Engem nem zavar, hogy sokáig maradnak - ez az új sorozatban lett mánia, hogy csak egy-két évet maradhat companion, sőt az igazat megvallva zavar. Klasszikusban elég sokáig volt egyik-másik utastárs, ideje kicsit visszahozni azt a hagyományt.

2012 őszén. Igen. Olyan későn. Addig lesz egy karácsonyi speciálunk D:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 19 (szerda), 18:45 
Billentyűzetgyilkos

GG
Igazából nagy hülyeség volt megtartania a borítékot, ha Chuck az apa, akkor egyértelmű, hogy miért, de ha nem, és tényleg Louis, akkor is, mert jöhet a kérdés, hogy mi a halálért volt szüksége tesztre... : D

Doctor Who:

Woooow... o.O Hogy őszinte legyek, az elején egyáltalán nem győztél meg, nagyon erőltetettnek tűnt egy-két dolog, de a Let's kill Hitlerrel megfogtál, mert ott én sem hallok dübögést, és amiket Arthur nyilatkozott, az is nagyon érdekes... Én is simán kinézem Moffatból, hogy egy ilyet bevág nekünk. : D De tudod, ha a hetedik évadban visszatér, most már nem bánnám, ha Amy nélkül tenné ezt. Semmi bajom se Karennel, se a karakterrel, de nekem egy útitárs max. két évadig érdekes, ráadásul megnézném már a 11. Doktort valaki mással is : D

Vissza fogom nézni hallod, az tuti, csak el ne felejtsek Rory jobb kezére koncentrálni. El nem tudom képzelni, mire célozhatott, de ha csak egyszer is meglátom, hogy az ujjaival dobol, sikítok XD

Mikor jön amúgy a 7. évad?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 18 (kedd), 21:35 
Írópalánta

Azt, hogy Blaire megtartotta a borítékot én is úgy értelmeztem, hogy ha megtalálnák kiderülne, hogy megcsalta Louist, amit nem venne jó néven azért, főleg, hogy már azon a kutyasétálós képen kiakadt. Én személy szerint szeretem Chuck és Blair kapcsolatát, de ha már így alakultak a dolgok inkább lemondok róla, de ne ő legyen az apa, az nagyon hazavágná a sorozatot szerintem, elég lapos húzás lenne.

TVD 3X05

Én is örülök Rebechának, az évad előtt sokat gondolkoztam, hogy vajon milyen szálat fognak ebben az évadban kibontani, és örülök, hogy maradtunk Klausnál. Én is szétizgultam magam Tyleren, ő a kedvenc szereplőm Caroline mellett, már megijedtem, hogy kiírják a sorozatból. A Delena szál engem nem zavar, bár Elenát nem igazán szeretem, elég egysíkú karakter, aki sokszor azt sem tudja mit akar; néha az őrületbe kerget.
Húú Stefant nagyon bírtam, az az utolsó pár perc, ááá. Hatalmas volt. Bár nem igazán tudom eldönteni, hogy csak kötelességből van Klaussal és csinálja, azt amit mondanak neki, vagy tényleg nem akar már az lenni, aki volt. Egyébként most folyamatosan igézés alatt áll, vagy az csak a tornatermes jelentig tartott?
Mit gondoltok a szellemes szálról. Bevallom számomra érdekes öltet, amit akár főszálkén is elfogadnék, de egy ilyen erős, és feszült főcselekmény mellett számomra eltörpül, és a jeleneteik nagy részén azt érzem, hogy oké, érdekes, de mi van már a többiekkel....

Hmm Gilmor Girls...imádom, bármikor képes vagyok bármelyik részét megnézni, és élvezni. :-D

"Vannak dolgok, melyeket csak az érez, kinek esze, s vannak dolgok, melyeket csak az ért, kinek szive van."

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 18 (kedd), 19:48 
Tollforgató

AlisonGlover írta:

Öhm, lehet lemaradtam valamiről, de a gyerek nem Louisé? Pont azt mondta Blair Chucknak, hogy egy része szerette volna, ha Chucké a baba, nem?

De, de, csak a Chair fanok őrült kombinálásba kezdtek, mert Blair megtartotta a borítékot. Lehet én vagyok naiv, de nem hiszem, h. ennek akkora jelentősége lenne. Mármint annak, h. megtartotta igen, hisz ha Louis megtalálja, felmerül a kérdés vajon miért is volt szükség apasági tesztere - ez pedig ugye szakításhoz vezethet. De kötve hiszem, h. Blair hazudott volna ebben, hiszen külön elment Chuckhoz is emiatt.

Amúgy ha már GG akkor 5x04:
Na, ez a Serena mekkora egoista, idegesítő kis ... Szerintem tökre nem volt oka rá, h. ekkora hisztit csapjon a karaktere miatt. Hú, most konkrétan egy kiskanál vízbe beletudtam volna fojtani XD
Akit viszont iszonyatosan sajnáltam, az Chuck és Rufus. Chuck úgy tűnik vette a lapot, valamilyen szinten észhez tért, és amit Louisnak mondott... Visszatért a Chair shipper énem :D - Bár ettől függetlenül nagyon remélem, h. az írok nem állnak elő most azzal az ócska trükkel, h. mégiscsak az övé a gyerek, mert az hihetetlenül béna lenne...

Más: valaki nézte még a Gilmore girls-t (Szívek szállodája)? Ameddig itthon dekkoltam betegen, felizzott a fanatizmusom, anno imádtam ezt a sorozatot, és visszanézni is hihetetlenül jó volt - ráébredtem mennyire hiányzik. Nagy Luke/Lorelai shipper voltam :D

Egy kicsit akkor már TSC-ről is: a 4. résznél azt hittem, beindul végre a dolog, de az 5. eléggé semmilyen lett, kivéve, hogy kinyírták Nick-et. Már ha tényleg megölték végleg... A karakterek pedig sajnos továbbra is idegtépően irritálóak a bambi nézésükkel... főleg Cassie és Adam.

És a végére TVD 3x05
Nálam még mindig a 3. rész viszi a pálmát, de ez a rész iszonyú izgire sikerült. Tyler miatt szétizgultam nagyon megijedtem, de amúgy meglepően egyszerűen vette ezt az egész hibrid dolgot... bár gondolom ennek még lesznek következményei.
Rebechka karaktere viszont iszonyat jó húzás, nekem nagyon tetszik a feltűnése. Stefan pedig... :x totál team Stefan lettem, főleg a 2. évados Damon után :S Egyedül a Delena szál, amitől irtózóm, remélem hanyagolják őket, bár most sajna nem így néz ki a dolog. Ja meg kíváncsi vagyok, milyen ez a vámpírvadász.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 18 (kedd), 16:58 
Írópalánta

Tania írta:
Doo, lehet, hogy a helyében én is hazudnék : D és ha Louis megbízik benne, és a kisgyerek nem lesz feltűnően miniBass, akkor sosem derül ki : D

Öhm, lehet lemaradtam valamiről, de a gyerek nem Louisé? Pont azt mondta Blair Chucknak, hogy egy része szerette volna, ha Chucké a baba, nem?

"Vannak dolgok, melyeket csak az érez, kinek esze, s vannak dolgok, melyeket csak az ért, kinek szive van."

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 18 (kedd), 11:23 
Fanficbúvár

Akkor Taniának, és mindenki másnak, aki esetleg nézi, az én DW-teóriám, 5.6. évados spoileres, tehát Magyarországon még nem adott részekkel, szóval aki csak AXN Scifin nézi, óvatosan ;-)

A teória lényege: Rory = A Mester. Első pillantásra abszurd, de figyelem, levezetés jön.

A Mester hírhedten mindent túlél. Már a New Who-ban is egyértelmű ez, de ha valaki ismeri a Classicot, ott MÉG inkább. Egyszerűen nincs olyan halálnem, ami tartós lenne nála. Nincs. Mindig talál kiutat. Ezért vagyok abban 100%-ig biztos, hogy előbb-utóbb visszatér.
Tegyük fel, hogy kitört az Időzárból. Ne kérdezd hogyan, technoblabla. Meg ő a zseni, nem én. Valahogy. Ha Dalek Caan áttört az egészen, a Mester is megteheti.
A teste már amúgy is gyenge volt, plusz alighanem ez is megviselte, hát regenerálódott - és tudjuk, hogy csak a Doktor olyan béna, hogy nem tudja irányítani a regenerációit. Romana a Classicban irányította, és a Mestert is láttuk már ("Ha a Doktor lehet fiatal és erős akkor én is."), no meg Melodyt is ("Pofa be, apa, a ruhaméretre koncentrálok."). A Mester tudta, hogy meg kell húznia magát megint, háttérbe vonulnia, hát kisfiúvá regenerálódott - úgy négy-öt évessé, mondjuk. Persze így a tudata megmaradt, csak a teste lett fiatal. Kaméleon-ívet használt, megint, hogy emberré váljon. A kicsi, gyenge, alighanem amnéziás fiúcskát a Williams család örökbe fogadta - és együtt felnőtt Amyvel és Mels-el, ahogy azt láthattuk.

A Mesterről tudjuk, hogy a Doktor megszállottja, így talán nem is meglepő, hogy a legújabb emberi álcája egy kórházban dolgozott - a Dream Lord világában még orvos is lett belőle!

Két emberi álcát láttunk az új sorozatban. John Smith csak pár hónapig "élt", és gyakran voltak visszatérő álmai a Doktorról.
Yana már évekig élt, ritkábban voltak álmai, a TARDIS, a Doktor, az Időlordok említése nem okozott nála flashbackeket, csak amikor a Doktor elkezdett beszélni az Időháborúról és a Dalekokról, csak az hangosította fel a fejében a dobszót.
Rory egy hallgatag személyiség - ha voltak is emlékei, egyszerűen nem említette őket. (Viszont az tény, hogy NAGYON jó megfigyelő, és gyorsan kapcsol. Lásd Prisoner Zero esete, vagy hogy egyáltalán nem lepődött meg azon, hogy a TARDIS nagyobb belül mint kívül.)
És nem szabad elfelejtenünk, hogy Rory kétezer évig élt. Ez nagyon hosszú idő egy mesterségesen létrehozott személyiségnek - mondhatjuk, hogy megerősödött ez annyira, hogy az Időlordok említése, az üzenet, amit a Doktor kapott, ezek már nem okoztak neki flashbacket.

Good man goes to war elején nekem mindig is gyanús volt River viselkedése. A szokásos énjét adja, nagy lazán visszasétál randiról a Doktorral, aztán... ez a magabiztossága eltűnik, amikor meglátja Roryt. Persze már tudjuk, hogy ő az apja, de ez nem magyarázza azt, hogy látszik az arcán, hogy legszívesebben magához ölelné, és szorongatná - régen látta Roryt alighanem. És talán úgy látta utoljára az ő szemszögéből, hogy azt hitte, többet nem találkoznak. Talán már Mesterként látta utoljára.

Valamint a Doktor ott hagyja a házaspárt Demon's Run-on. Mi van, ha annyitól nem lenne szabad valakinek rész-időlordnak lennie, hogy a TARDIS-ban fogant? Mi van, ha volt olyan sejtése, hogy valamelyik barátja igazából csak egy mesterséges személyiség? Ez megmagyarázná azt, hogy nem rohant vissza hozzájuk egyből azzal a hírrel, hogy "upsz, a lányotok nem teljesen ember", hanem ott maradt gondolkozni. És azt, hogy elrohant tőlük. Információra volt szüksége, adatokra, tényekre. Kereste Melodyt - de ugyanakkor talán megpróbálta kideríteni, hogy melyikőjük lehet az.

No és persze Let's Kill Hitler. Premierplánban végignéz egy regenerációt. "I've got this short of banging in my head." Banging. In the head. Biztos vagy te benne, hogy az Hitler volt a szekrényben? Pláne, hogy akárhányszor nézem vissza, ÉN nem hallok dübögést...

Tegyük fel továbbá azt, hogy a Doktor tudja, hogy ki ő. Vagy legalábbis azt, hogy Rory az, és sejti, hogy melyik időlord lehet. Persze nem tudhatja (de Yanánál se tudta, csak nem akarta hagyni, hogy kinyissa az órát), de talán sejtheti, hogy ki ilyen mindent-túlél figura. Miért nem mond semmit?
Amy és Rory boldogok. És tudja, hogyha önző lenne, és eleresztené az időlordot, akkor Rory kvázi meghalna. Sok mindent tett már tönkre az életükben - ezt nem akarja.

Arthur Darvill két dolgot is nyilatkozott, ami idevág. Egy: vissza fog térni a hetedik évadban, és az nagyon olyan lesz, amitől majd leesik az emberek álla.
Kettő: figyeljük Rory jobb kezét. Vissza akarom nézni legalább a hatodik évadot, a kezét figyelve, hátha ledobolja a négyes ütemet, vagy egy gyanús óra lenne ott.

Ráadásul milyen már, hogy a Doktor elvette a Mester lányát...

"A férfi, aki újra és újra meghal" "A fiú aki várt". Mindkét jelző illik egyaránt a Mesterre és Roryra is. A Mester is újra és újra meghal (elégett, kifogytak a regenerációi, kétszer is, lelőtték, kétszer is, nem regenerálódott, át az időzáron, blabla), Rory meg kb a Doctor Who Kenny-je. Ráadásul a Mester is várt a Doktorra (Saxonként, hogy végre előkerüljön, hogy a képébe nyomja hogy miket ért el, Yanaként, hogy valaki felszabadítsa), Rory meg... tudjuk.

Rohadt kegyetlen húzás lenne. De én Moffatból kinézem.

Basszus ez hosszú lett ^^"

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 17 (hétfő), 22:58 
Zöldfülű

Van itt valaki, aki ismeri az Internátust? :D

<3 Snarry in Love <3

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 17 (hétfő), 20:35 
Billentyűzetgyilkos

Doo, lehet, hogy a helyében én is hazudnék : D és ha Louis megbízik benne, és a kisgyerek nem lesz feltűnően miniBass, akkor sosem derül ki : D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 16 (vasárnap), 22:08 
Billentyűzetgyilkos

CM 7x04:

Óóóó *.* szerintem az évad legjobb része volt eddig. A nyomozás/gyilkosság nagyon izgalmas volt, Reid-Morgan konfliktuson szétröhögtem magam :DDD :)) :))
az a "son of the bitch" <3 :DD :"D
Szóval nagyo jó volt

GG 5x03:
vééééégre Lily *.* :x :x :x
B... jaj. :S nem volt jó húzás az a baleset Dannel a fashion shown. :S
és miért hazudik??? :( Louis szívét nagyon össze fogja törni. :(
Charlie, Charlie... :roll:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 16 (vasárnap), 20:19 
Billentyűzetgyilkos

Phoebe, írd le, érdekel : D tegnap végignéztem az évadot : D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 16 (vasárnap), 12:29 
Szárnybontogató

Nita_Sajtkukac írta:
Most néztem végig a Glee harmadik évadját, igen azt a kemény három részt. :D Nem tudjátok mikor lesz a következő? Mert azt én is láttam, hogy valami egy hónapos szünet lesz. :cry:
Egyébként most kezdtem el nézni a How I met your Mother-t. xD Eszméletlen xD

Azt hiszem November elején tér vissza. November elsején, az esik Keddre. :'DDD És nyolcadikán biztosan lesz rész, attól hangos a tumblr. Az meg a 3x15 lesz, így nagyon komoly matematikai képességekkel rájöttem, hogy elsején kell fennmaradnom kettőig. :'DDDD

Kívánságüstre írt történet (2012) - Cosmic Love (Harry&Draco)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 15 (szombat), 21:57 
Fanficbúvár

Engem azért bosszant Adam nem-említése, mert elvileg ez a sorozat a családról szól. Jó, értem én, Adam csak vér szerinti rokon, de az a kölyök már túl sok mindenen ment át, CSAK AZÉRT, mert vérrokon. Ghoulok ették meg őt és az anyját, aztán angyalok cibálták le a mennyből, ahol békében nyugodott, megkínozták, megszállta egy arkangyal, és most odalent tépik a lelkét.
Nem akarom, hogy életben legyen. Felesleges bonyodalom lenne.
Csak azt akarom, hogy küldjék vissza a lelkét a mennybe, hogy hadd nyugodhasson békében.
Ez olyan nagy kérés? ><

És nagyon bosszant, hogy úgy fest, a fiúk is elfeledkeztek róla. Pedig Samnek azért volt párszáz éve, ahol együtt tépték a lelkeiket odalent...

DW évadzáró meg... éééérdekes. Nagyon. Én erre a megoldásra nem számítottam, de van nekem a jövőre kitekintve egy érdekes teóriám, ha gondolod leírom :P

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 15 (szombat), 20:03 
Billentyűzetgyilkos

hát gonosz leszek, de én olyan magasról teszek Adamre :'DDD nemigen érdekel, hogy ő van, csak olyan szempontból max. hogy mondjuk el tudnám képzelni 8. évados főgonoszként, ha valahogy visszajön. De úgy ennyi :D

Jaj, nemár, még nem láttam a Doctor Who évadzáróóóót! Még van vissza azt hiszem két rész :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 15 (szombat), 14:57 
Fanficbúvár

supnat 7x04

Nagyon tetszett a rész, és örültem annak, hogy Jo visszatért, méghozzá így, és nem valami olcsó húzással visszahozták az életbe. Így jó volt, ráadásul igen erőteljesen a Doctor Who évadzáró jutott eszembe róla, szóval a Superwho-fanságom is ki lett elégítve.

Amit gyűlölök, hogy Adam nincs említve. Gyűlölöm, hogy arra utaltak, hogy mindenképpen Amy lenne a harmadik szemtanú. Adamnek kellett volna. Persze, még Cas is esélyes, de abból elegem van, hogy Adamnek két évada csak egyszer szenteltek egy félmondatot, pedig ő még mindig lent van a pokolban, és alighanem Lucifer és Michael már csak őt tépik, hiszen Sam már nincs lent.

Gyűlölöm, hogy se Samnek, se Deannek nincs bűntudata miatta.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 15 (szombat), 12:04 
Írópalánta

Most néztem végig a Glee harmadik évadját, igen azt a kemény három részt. :D Nem tudjátok mikor lesz a következő? Mert azt én is láttam, hogy valami egy hónapos szünet lesz. :cry:
Egyébként most kezdtem el nézni a How I met your Mother-t. xD Eszméletlen xD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 14 (péntek), 12:29 
Fanfic-faló

Tania írta:
Glee
Santanát azért rúgták ki, mert benne volt ebben a zongorafelgyújtós balhéban - amit nem értek, mert az Quinn volt -, és Mr Shue azt mondta, döntse el, mit akar, addig nem akarja látni.

Santana "hívta" oda a szurkoló lányokat táncolni Blaine köré, és így volt alkalmuk felgyújtani... bár én először csokiszirupnak néztem azt az olajat (?). meg azt tényleg én sem értettem, hogy miért Quinn dobta a csikket. o_o

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 13 (csütörtök), 21:15 
Betűmániákus

Leöntötték gyúlékony anyaggal a zongorát. Miért ne lett volna tehát benne?

Kép
Írásaim, fordításaim: Fülemüle (White Collar fanfic) ¤¤¤ Harry új otthona ¤¤¤ Crelus-trilógia: Alta Mente ¤¤¤ Harry Potter, az azkabani fogoly ¤¤¤ Samuel Blackwell
¤¤¤ A többi történetem a profilomon elérhető!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 13 (csütörtök), 18:59 
Fanfic-faló

Akkor jól tippeltem, hogy amiatt lehetett... Bár nekem sem úgy tűnt, mintha benne lett volna. Köszi a magyarázatot :)

Itt is megtalálsz: Tumblr, AO3

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 13 (csütörtök), 18:24 
Billentyűzetgyilkos

Nem, nem csak te fangirlködtél!! Amy Pond, huh? Cute name. :D nagyon vigyorogtam, mert a gyilkos elmékben is volt azon a héten egy doctor who-utalás XD

Glee

Santanát azért rúgták ki, mert benne volt ebben a zongorafelgyújtós balhéban - amit nem értek, mert az Quinn volt -, és Mr Shue azt mondta, döntse el, mit akar, addig nem akarja látni.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 13 (csütörtök), 15:25 
Fanfic-faló

Tania írta:
nem tudom, engem ez épp a régi szép időkre emlékeztet, csak kicsit erősebb : D
amit sajnálok, hogy
borzasztó gyorsan rövidre zárták a rúgjuk-ki-Santanát vonalat, pedig azzal lehetett volna még bőven mit kezdeni, meg Quinn mint rosszkislány sem tetszett, bár nem rossz ötlet... legalább énekelhetett volna egyet, valami keményebbet, ami azért még megy a hangjához : D

Miért is rúgták ki Santanát? Nem teljesen értettem azt a részt, és nem tudom, hogy van-e már hozzá magyar felirat... Szóval valaki, aki jobban tud nálam angolul, mesélje már el :D
Én utáltam Quinnt úgy...

Itt is megtalálsz: Tumblr, AO3

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 13 (csütörtök), 13:20 
Betűmániákus

Baseball idény.

Kép
Írásaim, fordításaim: Fülemüle (White Collar fanfic) ¤¤¤ Harry új otthona ¤¤¤ Crelus-trilógia: Alta Mente ¤¤¤ Harry Potter, az azkabani fogoly ¤¤¤ Samuel Blackwell

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 13 (csütörtök), 12:13 
Írópalánta

Nem tudjátok, hogy a Glee-ben most mért van egy hónapos szünet?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 13 (csütörtök), 8:23 
Fanficbúvár

Supnat

Nem-nem-nem-nem-nem, Dean SEMMIKÉPP nem ölte volna meg a kölyköt. Emlékezz csak, az antikrisztus-kölyköt sem igen akarta. Bobby Johnról nem is beszélve. Szerinted Bobby Johnt is megölte volna? Nem, semmiképp sem. Gyerekek. Gyerekeket nem öl. Még a kislányt se ölték meg az első évadban, pedig az kést nyomott a szeméhez miközben le volt kötözve, és alighanem ő már ÖLT embert. Ráadásul ennek a végén az ott egy egyértelmű Kill Bill-utalás volt.

És csak én fangirlködtem tele magamat azon, hogy Amy Pond volt a nő álneve? Igen? Oké...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 11 (kedd), 19:52 
Könyvmoly

A monster-of-the-week részekkel nincsen semmi bajom, azzal van bajom, hogy egy izgalmakkal teli, cliffhangerös rész után, amikor végre voltak félelmeim, hogy valaki nem éli túl, betesznek egy ilyen semmiértelme epizódot. Zárták volna le egy hasonlóan pörgős, körömrágós kórházi küzdelemmel, és akkor utána annyi MOW jöhet, amennyit akarnak. De ez így nem volt túl szerencsés időzítés - nekem. Aztán attól még nektek lehet más a véleményetek :D

ps: Szerintem akkor is ki kellett volna nyírnia a kölyköt.

"Ay, every inch a king!"

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 11 (kedd), 19:44 
Billentyűzetgyilkos

szerintem sem nyírna ki egy gyereket, az már nem Dean lenne. Nem tudná megtenni.

Amúgy nekem tetszett a rész, meg igazából nem értem, miért baj, ha a főszállal nem haladtak sokat előrébb... régebben mindenki azért hisztizett, hogy miért nincs újra ilyen monster-of-the-week felállás, hát ez most az volt. :D engem kicsit tényleg a 2-3. évados részekre emlékeztett, meg hát kicsi Sammy mindig jöhet : D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 10 (hétfő), 20:48 
Billentyűzetgyilkos

én továbbra is tartom magam ahhoz, hogy NEM nyírna ki egy gyereket.
nekem a piciSammys részek miatt tetszett, mivel túlzottan is rá vagyok kattanva a családi dolgaikra, de amúgy tényleg kb ennyi.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 10 (hétfő), 17:48 
Könyvmoly

Supnat 7x03:

Hát gyakorlatilag adtak egy semmire-nem-jó filler epizódot, előrébb egy lépést nem haladtunk. Két jó dolog volt, az, hogy Bobby elárulta, hogy vannak másolatai a könyveiről (amire őszintén szólva számítottam is), illetve jött megint kicsi-Sammy, Colint nagyon bírtam az eddigi flashbackekben is. De úgy kb. ennyi :D Igazából még negatív kritikát sem tudok mondani, annyira eseménytelen volt, nincs miről mit mondani. Valami banzájt vártam a kórházba, ha már ekkora függővéget csináltak vele az előző részhez.. Erre Dean kimankózik csak simán.

És a végén mi akart lenni az a "keress meg pár év múlva"? Ez tökre nem Dean volt. Dean kinyírta volna a kölyköt is. Ez valami láma volt bőrkabátban aki atyai mosollyal lengette a véres kést :D

Funny momentek voltak, azt aláírom, amikor Dean pánikolt az Impaláért, és amikor orrba vágta Samet, de aztán az is ennyi; illetve még egy nyerő beszólás volt, a "néhány vadász egy szakadt Impalával". Szóval ez a rész nem volt valami nagy szám, vagy legalábbis nekem nem igazán jött be. Egy ilyen erős évadkezdéshez ez a rész egy kalap leviatántrutyi volt.

"Ay, every inch a king!"

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 10 (hétfő), 14:02 
A Legnagyobb Fandomvadász

*kiscsillag* írta:
nincs valakinek linkje a Ringer 1x03hoz? ;;) ahol nézni szoktam nincs fenn... =(

gondolom a legfelső a harmadik rész, de feliratot tölteni kell hozzá, nem tudom, hol szoktad nézni :D

http://www.vidoox.com/category.php?cat=ringer_season_1

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 10 (hétfő), 12:50 
Fanfic-faló

nincs valakinek linkje a Ringer 1x03hoz? ;;) ahol nézni szoktam nincs fenn... =(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 09 (vasárnap), 21:25 
Betűmániákus

Hmm, milyen szép dolog az egyet-nem-értés. :D

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 09 (vasárnap), 21:10 
Billentyűzetgyilkos

nem tudom, engem ez épp a régi szép időkre emlékeztet, csak kicsit erősebb : D
amit sajnálok, hogy
borzasztó gyorsan rövidre zárták a rúgjuk-ki-Santanát vonalat, pedig azzal lehetett volna még bőven mit kezdeni, meg Quinn mint rosszkislány sem tetszett, bár nem rossz ötlet... legalább énekelhetett volna egyet, valami keményebbet, ami azért még megy a hangjához : D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 09 (vasárnap), 20:46 
Betűmániákus

Tania: amúgy szerintem pont hogy bőven nincs olyan feelingje a sorozatnak (Glee), mint eddig. Teljesen más atmoszférát teremtettek ezekkel a feszültségekkel, ami bár részemről üdvözült, de egyáltalán nem feelgood. Elveszítette azt a varázsát a sorozat, de én nem tudok emiatt haragudni, hiszen határozottan érdekes irányba terelték a történetet.

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 09 (vasárnap), 17:59 
Billentyűzetgyilkos

A GG-ben a srác már nem lesz benne : ) gondolom, épp a másik szerepe miatt.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 09 (vasárnap), 17:52 
Fanfic-faló

AlisonGlover írta:
Glee

Nem tudjátok mi van Sammel? Az első rész elején megemlítették, de azóta semmi...bár lehet, hogy csak nem figyeltem eléggé, de nekem nem rémlik, hogy mondtak róla valamit.

ööö, hát őt kiírták... a színésznek nem tetszett/nem akart úgy maradni, hogy nem tették állandó szereplővé (vagy hogy kell ezt mondani), és... így nem vállalta.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 09 (vasárnap), 17:12 
Írópalánta

Glee

Nem tudjátok mi van Sammel? Az első rész elején megemlítették, de azóta semmi...bár lehet, hogy csak nem figyeltem eléggé, de nekem nem rémlik, hogy mondtak róla valamit.

Gossip Girl & Revenge

Serena öccsét játszó színész az egyik szereplő a Revenge-ben, és feltűnt, hogy a Gossip Girl ötödik évadában még nem jelent meg. Esetleg tudtok valami infót arról, hogy viszi mind a két sorozatot, vagy befejezi a GG-t, esetleg csak epizódszereplő marad?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 08 (szombat), 14:35 
Billentyűzetgyilkos

Nem, mert Jo a 4. részbe tér vissza, és csak oda elvileg.

Glee

Ez most nekem tetszett. A 2. rész sem volt az igazi, de ez már kezdi hozni azt a feelinget, amiért szeretem a sorozatot. <3 Brittanyt egyre jobban imádom, sokkal többet kellene énekelnie *.*

szerk.: Luna, én megnéztem! Múltkor livestreamben, most nem, mert fáradt voltam, de aaaaaaaw, nagyon jó rész volt :D kicsit hozta a régiek hangulatát, tetszett :D és volt benne Doctor Who-utalás, amiért nagyon vigyorogtam, mert az eheti CM-ben is volt XDDD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 07 (péntek), 17:13 
Billentyűzetgyilkos

Supnat
Én is rájuk tippelnék, de kíváncsi vagyok :D nézett már valaki részt livestreamben? A múltkor direkt felkeltem miatta, de nem működött =/

TVD

Érdekes rész volt ez is. Jelenleg minden karaktert bírok, kivéve Elenát, ő még mindig egy helyben toporog. Arra vagyok kíváncsi, hogy ennek a szellemes szálnak mi értelme lesz tulajdonképpen. Annát sajnáltam kicsit. Na meg Damont is, akivel mindenkinek baja van jelenleg.

TSC
Na végre történik valami. Remélem, ez is beindul majd, mint a TVD. A sztori maga érdekes, de valahogy nem tud magával ragadni.
Rendesen szívrohamot kaptam, mikor Heather megmozdult, pedig számítottam rá x)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 07 (péntek), 16:30 
Könyvmoly

Tania írta:
SPOILER Supernatural

Sera azt mondta, a "Season Seven, Time for a Wedding!"-ben az egyik srác lesz a vőlegény : D

Lehet, hogy valami "mi lett volna, ha?" múlt-kavarodós rész lesz, és oda hozzák vissza Jo-t, és Dean lesz a vőlegénye :D

"Ay, every inch a king!"

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 05 (szerda), 21:51 
Szárnybontogató

Glee 3x03

Klaine. <3 Utáltam, hogy meg akarta csókolni, és a többiek miatt nem lehetett. Viszont Kurt túlságosan aranyos. <3 Az a virág. *-* Egyébként Mercedes-t egyszerre megértem, illetve elítélem. Igaza van a Rachel üggyel kapcsolatban, csak azért nem veszik komolyan, vagy kezelik le jól, mert eddig nem puffogott annyit.

Gossip girl

Blair és Dan. Régóta várom, jó lenne, de úgyis Chuck lesz Blair nagy szerelme. Kár, mert az első két évad intenzitását már nem adja vissza nekem. >.<

Kívánságüstre írt történet (2012) - Cosmic Love (Harry&Draco)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 05 (szerda), 21:30 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Én az új Glee részekbe szerelmes vagyok. Szerintem sokkal jobb, mint az előző évad. :) Tényleg olyan, mint az első. Will annyira édes volt Emmával. Na, jó még friss az élmény, azért olvadok szét, de nem is terhellek titeket cseppfolyós ömlengéseimmel, csak senkinek sem tetszenek az új részek. Nekem, nagyon. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 05 (szerda), 19:46 
Billentyűzetgyilkos

Tania, jó tudom, hogy nem lehet B-ből hercegnő... de akkor is. >.<
Dannel tényleg iszonyú édesek :x :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 05 (szerda), 19:44 
Fanfic-faló

Glee 3x03???

az egészből csak annyi maradt meg a fejemben, hogy de felrúgnám már Rachelt. meg Finnt. annyira szemét dolog volt, hogy nem Mercedesnek adták a főszerepet. a Spotlight nagyon jó volt. meg Brittany is a Run the world-del. végre kicsit háttérbe szorították a favoritjaikat... Blaine-t és Kurtöt sajnálom, de Harry Shum az egyik kedvenc táncosom. :x a végét megkönnyeztem. :(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 05 (szerda), 5:28 
Billentyűzetgyilkos

Castiel írta:
Köszönöm, Tania, nagyon kedves vagy. :D

ugye? :D bocsi, szocmunkás ügyfélfogadás nyolctól háromig minden hétköznap, azon kívül spórolok a jó tulajdonságokkal.

Doo, én még nem láttam a részt, de
a nyakamat rá, hogy Chucktól van, elvégre valahogy meg kell akadályozni az esküvőt, Blair nem lesz monacói hercegnő, vagy akármilyen :D De én még mindig szurkolok, hogy legyen valami Dannel, annyira cukik együtt : D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 04 (kedd), 20:47 
Billentyűzetgyilkos

Gossip Girl 5x02:
ÁÁÁhh... végre kiderült, hogy B valóban terhes. Jaj, könyörgöm ne Chucktól legyen... az most annyira kiszámítható lenne, és most olyan szépen összehozták Louis-val... szegényt ne bántsa már meg. :| :(
Lily, hogy vagy?? :| :((
Nate: vazz, már megint egy idősebb csajjal kezd?! XD no mindegy, lágy boldog, drága. :D
Serena & Charlie: nem szeretem Charlie-t. Egyre jobban unszimpibb, minek kell állandóan kavarnia??
Serena meg fogja szívni vele.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 04 (kedd), 18:26 
Betűmániákus

Köszönöm, Tania, nagyon kedves vagy. :D

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 04 (kedd), 18:09 
Billentyűzetgyilkos

Luna Black írta:
Miii ne máár :'D Mondjuk biztos nem lesz ez olyan egyszerű. Remélem :D (Nem irigylem én senkitől a boldogságot, de azért na xD)

De az a tegnapi cikk mi a jó ég volt? Ki nem tudja leírni Misha nevét?? (A tartalmát nem kommentálom, előttem már millióan megtették és az agyam eldobom az emberek hozzáállásától >.<)

Kétlem, hogy hirtelen valamelyikükre rátalál a nagy szerelem, szerintem nem ez lesz... Lehet, hogy valami alternatív világ megint, vagy hasonló, kizártnak tartom, hogy ez valami hosszútávú, egész évados dolog : D

ne is mondd... az embereknek semmi nem jó, komolyan.
Bárki bármit mond, én örülök annak, ahová tart ez az évad, nekem tetszik, és bár tényleg hiányozni fog Castiel, szerintem egyáltalán nem baj, ha most már meghal. :'D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 04 (kedd), 15:49 
Írópalánta

anneelliot írta:
Situation comedy- azaz szituációs komédia. Az olyan húszperces sorozatok, ami alá van vágva a nevetés. :D Ez a saját definícióm. :D

Ahaaa. Értem :D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 155  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra