Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 17 (szerda), 0:07

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1957 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 40  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Segítség!
HozzászólásElküldve: 2011 december 23 (péntek), 20:07 
Zöldfülű

bdorka írta:
Tudom buta kérdés, de a felhasználónevet miért nem lehet megváltoztatni? Szükségem lenne rá, de nem akarok új felhasználót csinálni hozzá fölöslegesen.

Erről, sajnos, az eFiction CMS tehet. Az oldal "motorja" így lett megírva. Meg lehetne csinálni, hogy át lehessen javítani, de - gondolom - inkább az új felületre koncentrálnak az adminok. Ha tényleg itt lesz jövő év első negyedében, akkor azt már ki lehet bírni régi névvel is ;)
(Én is kisbetűvel írtam a nevem, de sebaj. Eggyel több, vagy kevesebb nemecsek nem számít :D )

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 23 (péntek), 14:52 
Zöldfülű

Tudom buta kérdés, de a felhasználónevet miért nem lehet megváltoztatni? Szükségem lenne rá, de nem akarok új felhasználót csinálni hozzá fölöslegesen.

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 19 (hétfő), 23:25 
Ó-nagy admin "Verem-úrnő"

Saszta írta:
Szerk: Szóval az lenne a kérdésem, hogy mikorra várható az új merirendszer?[/i][/color]

Elvileg január végén, február elején jön az adminoknak a tesztverzió, és talán márciusban már működőképes is lehet a dolog. De ez még sajnos nagyon sok mindentől függ, viszont igyekszünk!

messen írta:
(Netán lesz egy pdf/prc/akármi export lehetőség az új rendszerben? $pray )

Igen, az új rendszerben tervbe van véve, hogy legyen lehetőség a történeteket egészben is letölteni, a kivitelezés módján még agyalunk.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 19 (hétfő), 21:47 
Zöldfülű

Egy gyakorlati kérdésem lenne, csak - szokás szerint - kicsit hosszas a felvezetése.
(Ez az egyetlen hibám ;) )

Szokásom szerint leszedem azokat a műveket, amiket el akarok olvasni, és átkonvertálom prc-be, majd fel a kindle-re (van már vagy húsz), és a hintaszékben csendesen pipázva elolvasom. Csodaidőkön, iepp-n van egy olyan lehetőség, hogy az összes fejezetről egy nyomtatásra szánt verziót lehet készíteni. Ezt egyszerű átkonvertálni, kb. 3 perc az egész. Merengőn ilyet nem találtam, csak egyesével lehet megnézni a fejezeteket :(

Van valami mód arra, hogy egy 20+ fejezetes történetet ne fejezetenként, egyesével kelljen leszedegetni, hanem egyben az egészet? Ráadásul nyomtatási verzió sincs, ezért notepadban, kézzel kell összevarázsolni mindent :(

(Netán lesz egy pdf/prc/akármi export lehetőség az új rendszerben? $pray )

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 19 (hétfő), 20:50 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: A Föld Pusztaságán, valahol Westeros környékén, a Roxfot kastélyában, Stiles szobája mellett.
Chris írta:
Venom írta:
Az elkövetkező új rendszerben megoldható lesz?[/b]

Az új rendszer jelenleg a Word majdnem teljes formázási rendszerét engedi használni, de a végleges verzióban azért valószínűleg nem lesz ekkora szabadság. Ugyanis nem szeretnénk, ha ne adj Merlin, néhány vicces kedvű író 'Wingdings' betűtípussal vagy 64-es betűmérettel szeretne feltölteni. :)

Óóóó, de kár! Pedig én pont azt terveztem! :twisted: Most vége a mulatságnak! :((

Csak vicc volt! :D Egyébként pedig már nagyon kíváncsi vagyok erre az új rendszerre. Karácsonyra ugye megkapjuk? O:-) 8-> *reménykedik* De január elsejére is megteszi. :P

Szerk: Szóval az lenne a kérdésem, hogy mikorra várható az új merirendszer?

"I have stood at the very edge. I have looked into the abyss. If I'd have taken one more step, I would have fallen.
But no matter how far I ran away from God, he was still waiting ahead."
(Penny Dreadful)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 19 (hétfő), 20:46 
Ó-nagy admin "Verem-úrnő"

Venom írta:
Az elkövetkező új rendszerben megoldható lesz?[/b]

Az új rendszer jelenleg a Word majdnem teljes formázási rendszerét engedi használni, de a végleges verzióban azért valószínűleg nem lesz ekkora szabadság. Ugyanis nem szeretnénk, ha ne adj Merlin, néhány vicces kedvű író 'Wingdings' betűtípussal vagy 64-es betűmérettel szeretne feltölteni. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 19 (hétfő), 20:04 
Billentyűzetgyilkos

Venom írta:
A mostani rendszerben megoldható, hogy a fejezetekben másfajta betűtípust használjunk?

Az elkövetkező új rendszerben megoldható lesz?

Nagyon köszöntem, Venom balra el.

1. Nem oldható meg, csak az alap van.

2. Őszintén szólva nem tudom. Majd aki jobban benne van a tervekben, talán kisegít.

Naras írta:
Sziasztok!

Elfelejtettem a jelszavamat, kértem újat e-mailben, meg is kaptam, de mégsem tudok belépni vele, mert a honlap nem fogadja el. Ilyenkor mi a teendő?

Küldtem neked pü-t az új jelszóval, ezzel működnie kell, mivel épp most írtam át.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 19 (hétfő), 19:53 
Zöldfülű

Sziasztok!

Elfelejtettem a jelszavamat, kértem újat e-mailben, meg is kaptam, de mégsem tudok belépni vele, mert a honlap nem fogadja el. Ilyenkor mi a teendő?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 18 (vasárnap), 19:18 
Szárnybontogató

Üdv veletek!

Kettő, azaz kettő kérdésem lenne:

A mostani rendszerben megoldható, hogy a fejezetekben másfajta betűtípust használjunk?

valamint

Az elkövetkező új rendszerben megoldható lesz?

Nagyon köszöntem, Venom balra el.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 17 (szombat), 18:51 
Ó-nagy-admin "on stage"

Nem, valóban nem kerül a listánkba módosítás után a történet - de gondoltunk mi is arra, hogy ez a rendszer így rejt magában némi hibalehetőséget, tehát ha lesz új oldalunk (óóó, hányszor írtam én már ezt le mindenféle téma kapcsán! :D), abban elvileg úgy működik majd, hogy bizonyos karakterszám fölötti módosítás esetén bekerül egy listába nálunk a történet/fejezet. Tehát látni fogjuk, ha valaki alattomosan lecseréli a fejezetét, vagy valami egyéb nagyobb változtatást eszközöl. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 17 (szombat), 18:31 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: A Föld Pusztaságán, valahol Westeros környékén, a Roxfot kastélyában, Stiles szobája mellett.
Nelli írta:
Igen, szerintem is van elég dolguk, csak mégis... mi van akkor, ha szerencsétlen szerző épp akkor követ el valami bakit? Csak ezért gondoltam erre. :)
Újabb kérdés: hogyan is kell lealacsonyítani az aláírásom képét? :D

Hát végül is igazad van, ez is benne van a pakliba, de az adminok se gondolhatnak mindenre! :)
Hát azt sajnos csak képszerkesztővel tudod megoldani. Aztán fel kell töltened a lekicsinyített képet valahova, és csak aztán tudod ide beilleszteni. Még nekem is túl nagy így... Éppen azzal szenvedek én is, hogy mindhárom kép beférjen 500x150 szélességbe.

"I have stood at the very edge. I have looked into the abyss. If I'd have taken one more step, I would have fallen.
(Penny Dreadful)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 17 (szombat), 18:29 
Írópalánta

Igen, szerintem is van elég dolguk, csak mégis... mi van akkor, ha szerencsétlen szerző épp akkor követ el valami bakit? Csak ezért gondoltam erre. :)

Újabb kérdés: hogyan is kell lealacsonyítani a banner képét? :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 17 (szombat), 18:25 
Könyvmoly

Nelli írta:
Hm, lehet, ostoba kérdés, de már egy ideje foglalkoztat, és most, hogy megint eszembe jutott, ha nem baj, rá is kérdezek. :) Szóval: amikor egy már feltöltött (befejezett) történetet, novellát szerkeszt meg az író, akár, ha csak a leírását változtatja meg, vagy beszúr egyetlen szóközt a történetbe, és végül a változtatásokat szentesítendő rákattint a "történet hozzáadása" gombra, akkor a történet újra megjelenik az adminoknak, és el kell olvasniuk? Vagy nem, mivel, hogy egyszer már engedélyezték a felkerülését? De akkor meg fennáll a lehetőség, hogy az író olyan bakit ejt, amit az adminok nem engednének meg... Szóval hogy is van ez? Akár egyetlen szóköz beszúrásáért is újra kell olvasni egy komplett művet?

Nelli, bár én ebben nem vagyok jártas, de szerintem ha egy történet felkerült, akkor abban a szerző bármit módosíthat anélkül, hogy azon az adminoknak újra át kellene rágniuk magukat. Szegény adminjainknak így is rengeteg a dolgok, hát még ha azokat is át kéne nézniük! Szóval szerintem nem kell nekik a történet felengedése után többet foglalkozniuk azzal a fejezettel, mert különben sose érnének a lista végére. :)

off: Nelli, így túl nagy az aláírásképed, kicsinyítsd le! Az adminok ki fogják törölni a képet. *off vége*

(Penny Dreadful)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 17 (szombat), 18:07 
Írópalánta

Hm, lehet, ostoba kérdés, de már egy ideje foglalkoztat, és most, hogy megint eszembe jutott, ha nem baj, rá is kérdezek. :) Szóval: amikor egy már feltöltött (befejezett) történetet, novellát szerkeszt meg az író, akár, ha csak a leírását változtatja meg, vagy beszúr egyetlen szóközt a történetbe, és végül a változtatásokat szentesítendő rákattint a "történet hozzáadása" gombra, akkor a történet újra megjelenik az adminoknak, és el kell olvasniuk? Vagy nem, mivel, hogy egyszer már engedélyezték a felkerülését? De akkor meg fennáll a lehetőség, hogy az író olyan bakit ejt, amit az adminok nem engednének meg... Szóval hogy is van ez? Akár egyetlen szóköz beszúrásáért is újra kell olvasni egy komplett művet?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 04 (vasárnap), 12:15 
Ó-nagy-admin "backstage"

Köszi! >:D<

(Harry mondja a barátainak Albus temetése után, miközben tervezgetik a jövőt. :) )

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 04 (vasárnap), 11:48 
Billentyűzetgyilkos

G Lamaro írta:
Sziasztok! Most én szorulok egy kis segítségre... :roll: :D
Nem tudom, feltehetek-e itt ilyen kérdést, de nem emlékszem, hogy lenne megfelelő topic...

Valaki le tudná fordítani ezt a két mondatot úgy, hogy magyarosan hangozzon?

"Voldemort believed in that prophecy so blindly that he made me his enemy. I have no choice other than to follow along but I'll be damned if I do it on anything other than my own terms!"

(Nekem főleg a második mondat vége nem akar összejönni... :( )

Előre is köszi! :)

Nem tudom, egész pontosan kinek szól, mert a szövegkörnyezet erőteljesen alakít a jelentésen.
Voldemort olyan elvakultan hitt a jóslatban, hogy ((még) engem is) az ellenségévé tett. Nem volt más választásom, mint követni őt, de legyek átkozott, ha bármi olyat is teszek, ami nem az én érdekemet szolgálja!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 04 (vasárnap), 10:41 
Ó-nagy-admin "backstage"

Sziasztok! Most én szorulok egy kis segítségre... :roll: :D
Nem tudom, feltehetek-e itt ilyen kérdést, de nem emlékszem, hogy lenne megfelelő topic...

Valaki le tudná fordítani ezt a két mondatot úgy, hogy magyarosan hangozzon?

"Voldemort believed in that prophecy so blindly that he made me his enemy. I have no choice other than to follow along but I'll be damned if I do it on anything other than my own terms!"

(Nekem főleg a második mondat vége nem akar összejönni... :( )

Előre is köszi! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 02 (péntek), 18:20 
Szárnybontogató

Lilyana írta:
Venom írta:
Szép estét!

Nem tudom, pontosan hova forduljak a kérdésemmel, ezért előre is elnézést, ha rossz helyen vagyok.

Csak egy kérdésem lenne: Hogyan írjuk, "Fawkes-t" vagy "Fawkes-ot"? (Esetleg egyéb.)

Köszönöm előre is!

Mindkettő helyes szerintem. Az első mindenképp helyes, a második eset pedig a beszélt nyelvünk által nagyon utált msh.-torlódást oldja fel még pluszba, szóval szerintem bármelyiket választhatod. :)
De kíváncsiságból megnéztem a Titkok kamrájában, TTB ezt használja: "Fawkes-ot". A többiben nem találta a PDF-kereső ezt a toldalékos formát, szóval ha nagyon szöveghű akarsz lenni, akkor a másodikat használd. ;)

Amikor írom a szöveget, valahogy a Fawkes-t tűnik természetesnek, de amikor hangosan visszaolvasom, a Fawkes-ot sokkal jobban hangzik. Akkor maradjon Fawkes-ot, ha már a fordító úr is emellett tette le a voksát.

Köszönöm a segítséget!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 02 (péntek), 0:38 
Ó-nagy-admin "backstage"

Venom írta:
Szép estét!

Nem tudom, pontosan hova forduljak a kérdésemmel, ezért előre is elnézést, ha rossz helyen vagyok.

Csak egy kérdésem lenne: Hogyan írjuk, "Fawkes-t" vagy "Fawkes-ot"? (Esetleg egyéb.)

Köszönöm előre is!

Mindkettő helyes szerintem. Az első mindenképp helyes, a második eset pedig a beszélt nyelvünk által nagyon utált msh.-torlódást oldja fel még pluszba, szóval szerintem bármelyiket választhatod. :)
De kíváncsiságból megnéztem a Titkok kamrájában, TTB ezt használja: "Fawkes-ot". A többiben nem találta a PDF-kereső ezt a toldalékos formát, szóval ha nagyon szöveghű akarsz lenni, akkor a másodikat használd. ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 01 (csütörtök), 21:50 
Szárnybontogató

Szép estét!

Köszönöm előre is!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 12 (szombat), 17:25 
Zöldfülű

darktulip írta:
Esme Snape írta:
Sziasztok!
Új vagyok még, és azt szeretném kérdezni, hogy az első fejezetet a történetekből nehezebben, lassabban engeditek fel? Az utána következőket már hamarabb? Csak érdeklődöm, mert 3 napja kezdtem egy új ficet, és még mindig nem jött email. Tudom, hogy sokat kell átolvasnotok, meg minden, nem nyaggatni akarlak titeket.
A választ előre köszi! :)

Nem, nem teszünk különbséget első fejezet és huszadik fejezet között, egyszerűen arról lehet szó, hogy még egyik admin sem nézte meg a fejezeted, mert nem értünk el odáig, de biztosíthatlak, sor fog rá kerülni.

Köszönöm a gyors választ. (:

"We’ve all got both dark and light inside of us. What matters is the part we choose to act on, that’s who we really are" Sirius Black
"Draco dormiens nunquam titillandus"

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 12 (szombat), 17:21 
Szárnybontogató

G Lamaro írta:
Ez a Meri jelenlegi motorjának a hibája. A javításával nem érdemes foglalkozni, mert rendkívül nehéz megtalálni a hiba forrását, és nem ez az egyetlen hibája. Azonban már készül az új motor, amiben ezek a hibák már nem lesznek bent. :)

Köszönöm szépen a gyors választ. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 12 (szombat), 17:17 
Fanficbúvár

Esme Snape írta:
Sziasztok!
Új vagyok még, és azt szeretném kérdezni, hogy az első fejezetet a történetekből nehezebben, lassabban engeditek fel? Az utána következőket már hamarabb? Csak érdeklődöm, mert 3 napja kezdtem egy új ficet, és még mindig nem jött email. Tudom, hogy sokat kell átolvasnotok, meg minden, nem nyaggatni akarlak titeket.

Nem, nem teszünk különbséget első fejezet és huszadik fejezet között, egyszerűen arról lehet szó, hogy még egyik admin sem nézte meg a fejezeted, mert nem értünk el odáig, de biztosíthatlak, sor fog rá kerülni.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 12 (szombat), 17:03 
Zöldfülű

Sziasztok!

"We’ve all got both dark and light inside of us. What matters is the part we choose to act on, that’s who we really are" Sirius Black
"Draco dormiens nunquam titillandus"

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 12 (szombat), 16:53 
Ó-nagy-admin "backstage"

Ez a Meri jelenlegi motorjának a hibája. A javításával nem érdemes foglalkozni, mert rendkívül nehéz megtalálni a hiba forrását, és nem ez az egyetlen hibája. Azonban már készül az új motor, amiben ezek a hibák már nem lesznek bent. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 12 (szombat), 16:01 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Lenne egy furcsa kérdésem. :)
Az engedélyezés hogy zajlik? Tegnap délután egykor töltöttem fel a történetemet, és éjfélkor engedélyezték, ennek ellenére a már feltöltött fejezetek elé ugrott a történetem. :/ Kicsit fura volt, mert az újonnan feltöltöttek között kerestem, a mai irományok között, és nem a tegnapiban. :)
Nem úgy lenne jó, ha az engedélyezés pillanatában kerülne fel? Tudom, nagyon kekeckedek. (Bocsánat érte. :P)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 10 (csütörtök), 22:43 
Szárnybontogató

mellons írta:
Venom írta:
A kérdésem: az első fejezet melletti szám azt mutatja, hogy hányszor nyitották meg a történetet, vagy hogy hányszor nyitották meg az első fejezetet?

Szia!

A cím melletti szám egyértelműen az első fejezet megnyitását jelzi. Ahogy aztán külön a további fejezeteket az újabb olvasottsági számok.
Ahhoz, hogy megtudd, összességében hányan nyitották meg a teljes történetet, össze kell adnod ezeket.

Köszönöm a választ :D Bár, akkor ez azt jelenti, hogy az olvasottság/kritika rátám nem túl jó :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 08 (kedd), 18:11 
Billentyűzetgyilkos

Venom írta:
A kérdésem: az első fejezet melletti szám azt mutatja, hogy hányszor nyitották meg a történetet, vagy hogy hányszor nyitották meg az első fejezetet?

Szia!

A cím melletti szám egyértelműen az első fejezet megnyitását jelzi. Ahogy aztán külön a további fejezeteket az újabb olvasottsági számok.
Ahhoz, hogy megtudd, összességében hányan nyitották meg a teljes történetet, össze kell adnod ezeket.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 08 (kedd), 17:35 
Szárnybontogató

Aloha!

Egy röpke kérdésem lenne: amikor belépek a felhasználómba, és van a Történetek szerkesztése és törlése pont, és ha arra rámegyek, ott van listázva az összes történetem, fejezetenként, és minden fejezet mellett ott az olvasottság száma.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 05 (szombat), 20:47 
Zöldfülű

Huh, jó hamar jött is a válasz.
Azt hittem, nem is küldtem el a kérdéseim. xD
Köszi szépen, szét fogok nézni ezeken a linkeken.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 05 (szombat), 20:26 
Ó-nagy-admin "backstage"

Rokuta írta:
Üdvözletem!

Mivel meglehetősen új vagyok itt, lenne egy olyan kérdésem, hogy hová, és hogyan tudom felrakni az irományaimat?
Nem igazán HP-es témák...
És vannak befejezetlenek is.
Köszi előre is. :)

Nem akarnék egy rakás oldalt átnyálazni, azért kérdeztem meg itt.

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=10050
http://fanfic.hu/merengo/help.php <- 6-os pont

Ezen a két linken mindent megtalálsz. Utána érdemes kérdezni, mi nem világos. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 05 (szombat), 20:20 
Zöldfülű

Üdvözletem!

Mivel meglehetősen új vagyok itt, lenne egy olyan kérdésem, hogy hová, és hogyan tudom felrakni az irományaimat?
Nem igazán HP-es témák...
És vannak befejezetlenek is.
Köszi előre is. :)

Nem akarnék egy rakás oldalt átnyálazni, azért kérdeztem meg itt.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 23 (vasárnap), 17:42 
Tollforgató

Sziasztok!

Nekem lenne egy olyan kérdésem, ami szerintem elég bután fog hangzani. Szóval mondjuk feltöltök egy új fejezetet a történetemből, még kinn is van a főoldalon az új feltöltések között, első helyen, de a Nagyteremben mégis bizonyos történetek után van csak, pedig én töltöttem fel később. Annyira nem zavar, csak gondoltam megkérdezem. Van ennek valami oka?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 23 (vasárnap), 17:17 
Ó-nagy-admin "backstage"

Remy írta:
Mozilla nem tudom, miért ilyen sunyi velem, de az IE nem hagyott cserben, úgyhogy nagyon köszönöm a tippet! ^^ *boldog-boldog*

Örülök, hogy sikerült. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 23 (vasárnap), 15:02 
Zöldfülű

Mozilla nem tudom, miért ilyen sunyi velem, de az IE nem hagyott cserben, úgyhogy nagyon köszönöm a tippet! ^^ *boldog-boldog*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 23 (vasárnap), 14:34 
Ó-nagy-admin "backstage"

Próbáld meg másik böngészővel, hátha azzal betölt. Nem több ötletem egyelőre. Ha másik böngészővel se megy, akkor megkérdem majd a számtechguru ismerőseimet, hátha van vmi ötletük. Szólj majd vissza, h másik böngészővel sikerült-e. Az Opera és Chrome is jól fut a Merivel, de az alap IE-vel is érdemes próbálkozni, hátha.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 23 (vasárnap), 13:06 
Zöldfülű

Mozillázom, és máshol nincsenek ilyen problémáim. :( Ráadásnak kivételesen a netem is szuperál, úgyhogy végképp nem tudom, mi lehet a gond... :(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 23 (vasárnap), 12:45 
Ó-nagy-admin "backstage"

Remy írta:
Sziasztok!

Nekem a következő a problémám: a hosszú kritikaoldalaim (ahol kb. több száz vélemény üldögél) csak félig jelennek meg, tehát a lap felétől nagy feketeség minden. Nem tudom, hogy ez így mennyire érthető, másképp nem tudom elmagyarázni. ^^'' A lényeg, hogy nem tudok válaszolni a kritikáimra, és kezd dühíteni a dolog. ^^'' Hálás lennék, ha valaki elárulná, mi ilyenkor a teendő! :oops: Előre is nagyon köszi a segítséget! :)

Szia!

Más weblapokkal nincsenek betöltési gondjaid? Milyen böngészővel nézed a Merit?
Én ezekre tippelnék, ha a netcsatlakozás nem jó, akkor velem is előfordul, h csak részben tölti be az oldalt. De egy újabb frissítésnél rendbe kéne jönnie, ha addigra a net is normalizálódik...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 22 (szombat), 20:42 
Zöldfülű

Sziasztok!

Nekem a következő a problémám: a hosszú kritikaoldalaim (ahol kb. több száz vélemény üldögél) csak félig jelennek meg, tehát a lap felétől nagy feketeség minden. Nem tudom, hogy ez így mennyire érthető, másképp nem tudom elmagyarázni. ^^'' A lényeg, hogy nem tudok válaszolni a kritikáimra, és kezd dühíteni a dolog. ^^'' Hálás lennék, ha valaki elárulná, mi ilyenkor a teendő! :oops: Előre is nagyon köszi a segítséget! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 16 (vasárnap), 15:07 
A Legnagyobb Fandomvadász

elena bottomley írta:
Segítség! Igazából annyi lenne a kérdésem, hogy volt egy történet ami nagyon tetszett. De régen néztem meg utoljára. És nem emlékszem hol voolt, se a címére se semmi. DE írtam hozzá kritikát. Ebből meg tudnám találni valahogy? :D Előre köszi

van olyan topik, hogy Melyik történet volt?, ide leírod, hogy mire emlékszel belőle, és ha valakinek rémlik, és tudja, hogy ki írta, és mi a címe, akkor biztosan segíteni fog.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 16 (vasárnap), 14:42 
Zöldfülű

Segítség! Igazából annyi lenne a kérdésem, hogy volt egy történet ami nagyon tetszett. De régen néztem meg utoljára. És nem emlékszem hol voolt, se a címére se semmi. DE írtam hozzá kritikát. Ebből meg tudnám találni valahogy? :D Előre köszi

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 08 (szombat), 16:17 
Billentyűzetgyilkos

Losztrisz írta:
Sziasztok!
Egy olyan problémám van, hogy regisztráltam a merengőre, de nem kaptam utánna emailt. Ezért nem tudok bejelentkezni, most regisztráljak újra, vagy még van esély, hogy megkapjam az emailt?
Köszi!
Losztrisz

Ahogy nézem, nem is fog érkezni levél, mert rosszul írtad be az email címet. Küldd el nekem privátba, hogy mit állítsak be rá, akkor tudok új jelszót is adni.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 08 (szombat), 16:14 
Zöldfülű

Sziasztok!
Egy olyan problémám van, hogy regisztráltam a merengőre, de nem kaptam utánna emailt. Ezért nem tudok bejelentkezni, most regisztráljak újra, vagy még van esély, hogy megkapjam az emailt?
Köszi!
Losztrisz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 19 (hétfő), 19:53 
Billentyűzetgyilkos

Scaramuch írta:
Sziasztok!

Nem régen vettem észre, hogy Zöldfülűből Szárnybontogató lettem. :) Igazából csak érdeklődnék, hogy mennyi hozzászólásnak kell összegyűlnie ahhoz, hogy feljebb lépjek egy szintet? Meg egyáltalán milyen szintek vannak és hogy követik egymást?

Jaj, és még valami. Egyszer valakinél láttam, hogy feltöltött valamelyik kategóriába egy történetet, aztán amikor legközelebb találkoztam vele, már egy másik kategóriába lett áthelyezve a sztori. Mi magunk is áthelyezhetjük az írásainkat egy másik kategóriába, ha szeretnénk? Vagy ezt csak egy admin teheti meg?

Köszi a választ! :)

A kategóriahatárokat harminc évre titkosítottuk. Ergo nem mondtuk és nem is mondjuk meg, ez meglepetés mindenkinek.

A Mungo és a kihívások speciális kategóriáján kívül ti is tudjátok a kategóriákat változtatni.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 19 (hétfő), 19:49 
Szárnybontogató

Tartózkodási hely: Perselus lakosztálya - vagy legalábbis annak a környéke
Sziasztok!

Nem régen vettem észre, hogy Zöldfülűből Szárnybontogató lettem. :) Igazából csak érdeklődnék, hogy mennyi hozzászólásnak kell összegyűlnie ahhoz, hogy feljebb lépjek egy szintet? Meg egyáltalán milyen szintek vannak és hogy követik egymást?

Jaj, és még valami. Egyszer valakinél láttam, hogy feltöltött valamelyik kategóriába egy történetet, aztán amikor legközelebb találkoztam vele, már egy másik kategóriába lett áthelyezve a sztori. Mi magunk is áthelyezhetjük az írásainkat egy másik kategóriába, ha szeretnénk? Vagy ezt csak egy admin teheti meg?

Köszi a választ! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 18 (vasárnap), 4:46 
Tollforgató

Köszi, Lamaro! :) *ásít* hajj ,már reggel van... megyek visssza aludni. :s
És ha a Merengőn megnézek egy fel nem engedett fic kritikáit, és azt nem engedik fel, de én később megnézem, akkor mik azok a Melanie meg Harry és a Jóbarátok történetek? meg A gardrób(amit olvastam és tetszett). Ezeket nem lehet eltüntetni? Mindig ott vannak, szerverfrissítéskor éjjel is.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 18 (vasárnap), 1:37 
Ó-nagy-admin "backstage"

Az "i" betű a lekerekített háromszögben a felhívás/információ, a paca a felkiáltójellel a kiemelt téma (topic), a kis fekete pont pedig azt jelenti, hogy valamikor régebben már hozzászóltál a témához, és igen, a lakat a lezárt témát jelenti. :) Ja, és ha a körben a papírlap mozog, akkor az népszerű, sok hozzászólást tartalmazó téma. :)
Más most hirtelen nem jut eszembe. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 17 (szombat), 23:01 
Tollforgató

Az érdekelne, hogy a kis jelzések a topic neve előtt mik? Mármint azt tudom, hogy ha szürke, akkor nincs olvasatlan hozzászólás, de ha narancs, akkor van. És a pontok előtte? A formája mit jelent?
Gondolom a paca kérdőjellel a felhívásos, a lakat a léezárt lehet. És a többi?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 03 (szombat), 12:37 
Ó-nagy-admin "backstage"

Andro írta:
Nem tudom hová írjam, de nem tudok bejelentkezni az oldalra. Nem ismeri fel a jelszavamat, + a főoldal sem jelenik meg. Mikor meg új jelszót szerettem volna kérni, az emailcímemet sem ismeri fel az oldal. Ilyenkor mit lehet tenni? Vagy az oldalban van a hiba?

Próbáld meg újra most, az előbb rendszerhibánk volt, pár percre leállt a Meri. Ha nem jó, akkor szólj, ha még mindig ez a helyzet.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 03 (szombat), 12:35 
Sztorihajhász

Nem tudom hová írjam, de nem tudok bejelentkezni az oldalra. Nem ismeri fel a jelszavamat, + a főoldal sem jelenik meg. Mikor meg új jelszót szerettem volna kérni, az emailcímemet sem ismeri fel az oldal. Ilyenkor mit lehet tenni? Vagy az oldalban van a hiba?

"Love is the most powerful magic of all."

"Every magic comes with a price."

Kép

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1957 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 40  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra