Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 július 26 (vasárnap), 21:30

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2934 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 59  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Melyik történet volt?
HozzászólásElküldve: 2012 január 10 (kedd), 16:51 
Könyvmoly

Amúgy a WS oldalán is fent van a történet.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 10 (kedd), 14:22 
Zöldfülű

sámli írta:
hello valakinek véletlenül nincs meg
A koboldok legendás kincse Drachiss tól???? régóta keresem.

Milyen címre küldhetem?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 09 (hétfő), 21:06 
Zöldfülű

hello valakinek véletlenül nincs meg
A koboldok legendás kincse Drachiss tól???? régóta keresem.

- Cica… cicc... gyere ide… – édesgette magához az apróságot, mire egy panaszos nyávogás volt a válasz. – Te meg ki vagy? Nagyon aranyos vagy, ugye tudod? Én meg lassan elmebeteg, mert veled beszélgetek…

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 07 (szombat), 21:40 
Billentyűzetgyilkos

sámli írta:
hello!
Egy Darry-t keresek(talán az nem biztos)
Draco és Piton egy hajóval expedícióra indulnak Harryt is felfogadják. Egy szigetre mennek találnak egy sárkányt. Ott Draco megsérül meg a hajó legénysége fellázad. Harry magát hibáztatta mert Draco megsérült.
Ha ebből a pár sorból valaki felismeri annak előre is köszönöm

Ez Nellastól a Sárkányokkal táncoló. És valóban Drarry.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 07 (szombat), 21:27 
Zöldfülű

hello!
Egy Darry-t keresek(talán az nem biztos)
Draco és Piton egy hajóval expedícióra indulnak Harryt is felfogadják. Egy szigetre mennek találnak egy sárkányt. Ott Draco megsérül meg a hajó legénysége fellázad. Harry magát hibáztatta mert Draco megsérült.
Ha ebből a pár sorból valaki felismeri annak előre is köszönöm

- Cica… cicc... gyere ide… – édesgette magához az apróságot, mire egy panaszos nyávogás volt a válasz. – Te meg ki vagy? Nagyon aranyos vagy, ugye tudod? Én meg lassan elmebeteg, mert veled beszélgetek…

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 03 (kedd), 15:35 
Zöldfülű

Üdv!
Én is egy történetet keresek meglepő módon. Elég sötét story.
A háború után Harry nem Ginnyt veszi el, hanem Hermiónét és ezért a lány bosszút fogad. Egy azkabani cellából meséli el a történetet a dementorcsókra várva. Ha jól emlékszem egy rövid novella volt.
Előre is köszönöm a segítséget.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 31 (szombat), 13:35 
Zöldfülű

Köszönöm szépen a gyors választ! =) Ha véletlen megtalálnád a gépeden, elküldöd az e-mail címemre? =) maczyka@postafiok.hu
Addig viszont kénytelen vagyok beérni az angollal XD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 31 (szombat), 6:07 
Könyvmoly

pearl írta:
Sziasztok!
Még nagyon régen olvastam a Harry Potter és az akaratok csatája című fordítást (vagyis ami meg volt belőle). De most amikor újra el akartam olvasni, nem találtam sehol. Esetleg vaalki tud benne segíteni, hogy hol olvashatnám el megint? Előre is köszönöm a segítséget =)

Hmm... úgy tűnik, Maczyka levette az oldalról. Az owl.tauri.org-on is fent volt, de azt most nem lehet megnyitni.

http://www.fanfiction.net/u/895862/maczyka Itt tudsz Maczykának írni egy PM-et, de talán én is lementettem a gépemre azt, amit lefordított. Mivel nem befejezett fordításról van szó. Talán 34-36 fejezetről, már nem is emlékszem. Majd meglesem.
Vagy ha angolul is jó, itt az eredeti: http://www.fanfiction.net/s/2009130/1/H ... e_of_Wills

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 31 (szombat), 2:46 
Zöldfülű

Sziasztok!
Még nagyon régen olvastam a Harry Potter és az akaratok csatája című fordítást (vagyis ami meg volt belőle). De most amikor újra el akartam olvasni, nem találtam sehol. Esetleg vaalki tud benne segíteni, hogy hol olvashatnám el megint? Előre is köszönöm a segítséget =)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 30 (péntek), 14:52 
Zöldfülű

Assa, nagyon szépen köszönöm a gyors választ. _U_ Igen, ezek szerint magyarul olvastam. A te történeted kerestem. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 30 (péntek), 13:48 
Ó-nagy-admin "on stage"

britin írta:
Sziasztok!

Rémlik nekem egy történet, amit nem tudom hol találtam (igazából abban sem vagyok biztos, hogy magyarul olvastam :oops:).
Amire emlékszem, hogy Harry egy alternatív univerzumban(?) találja magát, a gyengélkedőn, és Tom Denem hajol fölé - mint az iskola igazgatója! Harry pedig nem ért semmit az egészből és... hát nagyjából ennyi ugrik be.
Ha valaki esetleg tudna segíteni, azt nagyon megköszönném, mert hosszas keresés után sem találtam meg. :cry:

Ha magyarul olvastad, akkor két tippem van:
Az egyik Luthien Lovemagic II. WS-ra írt története, a Paradoxonok. Ezt csak az oldalra bejelentkezve tudod elolvasni.
Vagy nekem is van egy sztorim, amiben található ilyen jelenet.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 30 (péntek), 1:19 
Zöldfülű

Sziasztok!

Rémlik nekem egy történet, amit nem tudom hol találtam (igazából abban sem vagyok biztos, hogy magyarul olvastam :oops:).
Amire emlékszem, hogy Harry egy alternatív univerzumban(?) találja magát, a gyengélkedőn, és Tom Denem hajol fölé - mint az iskola igazgatója! Harry pedig nem ért semmit az egészből és... hát nagyjából ennyi ugrik be.
Ha valaki esetleg tudna segíteni, azt nagyon megköszönném, mert hosszas keresés után sem találtam meg. :cry:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 29 (csütörtök), 21:45 
Könyvmoly

Fairy írta:
Ez volt az a történet, amit kerestem korábban: The First Time's the Worst Diana Williams írta és itt található meg. :) http://www.walkingtheplank.org/archive/ ... &warning=4

Valamikor, valaki elkezdte lefordítani, de csak a fele van meg magyarul :) Viszont angolul sem túl bonyolult a szövege :D

én is emlékszem erre... arra is, hogy konkrétan valaki LJ-s oldalán volt fent, de most szétnéztem, és nem találtam meg... valószínűleg leszedte... tuti, hogy valamelyik 'nagy' író kezdte el, gondolok én ilyenekre, mint gernon, mellons, herika - mondjuk ő tuti nem - de elég híres volt.
amúgy megkaphatom a magyar fejezeteket, már ami megvan? lécciii

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 28 (szerda), 21:32 
Szárnybontogató

Ez volt az a történet, amit kerestem korábban: The First Time's the Worst Diana Williams írta és itt található meg. :) http://www.walkingtheplank.org/archive/ ... &warning=4

Valamikor, valaki elkezdte lefordítani, de csak a fele van meg magyarul :) Viszont angolul sem túl bonyolult a szövege :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 28 (szerda), 21:01 
Írópalánta

Fairy írta:

Én is biztos vagyok benne, hogy olvastam, de egyszerűen nem jut eszembe melyik történet volt. Nem írnád le legalább a címét, hátha valahol nekem vagy valaki másnak le van mentve és ez alapján megtalálhatnánk. Előre is köszi!

A címe: First Time's The Worst

És mivel nekem a nett ezzel a címmel egy más történetet is behozott, ez az első bekezdése: Dumbledore looked around at the assembled members of the Order of the Phoenix, his face unusually grave. "I'm afraid we have news of a most distressing nature. Severus, if you'd tell everyone what you've learned?"

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 28 (szerda), 20:14 
Szárnybontogató

rowling írta:
Fairy írta:
Voldemort kitalálja, hogy ha sikerülne egy szűzzel...

...
Mégis lementettem a gépemre, csak nem emlékeztem. De sajnos csak az a kevéske rész van meg belőle, ami meg volt írva, mikor rátaláltam. Címmel együtt van lementve, viszont olyan okos már nem voltam, hogy az íróját is odaírjam...

Én is biztos vagyok benne, hogy olvastam, de egyszerűen nem jut eszembe melyik történet volt. Nem írnád le legalább a címét, hátha valahol nekem vagy valaki másnak le van mentve és ez alapján megtalálhatnánk. Előre is köszi!

Álmainkban olyan világban járunk, ami csak a miénk. /J.K. Rowling/

Pitonista Boszorka- IEPP mindenekfelett

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 28 (szerda), 20:07 
Zöldfülű

rowling írta:
Fairy írta:
Voldemort kitalálja, hogy ha sikerülne egy szűzzel (jelen esetben Harryvel) lefeküdnie, akkor elvehetné a másik minden varázserejét. Dumbledore viszont azt javasolja, hogy két legyet egy csapásra módon, Perselus és Harry feküdjön le egymással, aminek nem nagyon örülnek hőseink.

Ez egy angol történet, biztos vagyok benne. Mikor egy vagy két évvel ezelőtt - karácsony volt akkor is - elolvastam, még csak az első két fejezet volt meg. Megpróbálom megkeresni, habár nem ígérek semmit. Több történetet is lementettem arról az oldalról, de pont ezt nem.

Szerk. Mégis lementettem a gépemre, csak nem emlékeztem. De sajnos csak az a kevéske rész van meg belőle, ami meg volt írva, mikor rátaláltam. Címmel együtt van lementve, viszont olyan okos már nem voltam, hogy az íróját is odaírjam. :oops: Megpróbáltam rákeresni google-val, de nem hozta ki. Elküldhetem neked a meglévő részt, de ezen kívül még csak annyit tudok segíteni, hogy én anno egy lj-s portálon olvastam.

Szia, elküldenéd nekem is? Érdekesnek látszik. Előre is köszönöm (amarilla82@gmail.com)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 28 (szerda), 17:16 
Szárnybontogató

rowling írta:
Szerk. Mégis lementettem a gépemre, csak nem emlékeztem. De sajnos csak az a kevéske rész van meg belőle, ami meg volt írva, mikor rátaláltam. Címmel együtt van lementve, viszont olyan okos már nem voltam, hogy az íróját is odaírjam. :oops: Megpróbáltam rákeresni google-val, de nem hozta ki. Elküldhetem neked a meglévő részt, de ezen kívül még csak annyit tudok segíteni, hogy én anno egy lj-s portálon olvastam.

Köszönöm :) Írtam privát üzit :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 28 (szerda), 10:14 
Írópalánta

Fairy írta:
Voldemort kitalálja, hogy ha sikerülne egy szűzzel (jelen esetben Harryvel) lefeküdnie, akkor elvehetné a másik minden varázserejét. Dumbledore viszont azt javasolja, hogy két legyet egy csapásra módon, Perselus és Harry feküdjön le egymással, aminek nem nagyon örülnek hőseink.

Ez egy angol történet, biztos vagyok benne. Mikor egy vagy két évvel ezelőtt - karácsony volt akkor is - elolvastam, még csak az első két fejezet volt meg. Megpróbálom megkeresni, habár nem ígérek semmit. Több történetet is lementettem arról az oldalról, de pont ezt nem.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 28 (szerda), 8:27 
Szárnybontogató

Fairy írta:
...Szóval a lényeg, hogy Voldemort kitalálja, hogy ha sikerülne egy szűzzel (jelen esetben Harryvel) lefeküdnie, akkor elvehetné a másik minden varázserejét. Dumbledore viszont azt javasolja, hogy két legyet egy csapásra módon, Perselus és Harry feküdjön le egymással, aminek nem nagyon örülnek hőseink.

Tud erről bárki, bármit?

Köszi a választ előre is :)

Azt hiszem Kasei: Kötelék című törije is valami ilyesmivel indul, a Merin meg találod. De szerintem van más, ezen alapuló történet is, viszont nem ugrik be melyik az.

Lásson ártatlan virágnak, s légy a kígyó alatta

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 26 (hétfő), 22:55 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Már megint egy sztorit keresek, snarryt. Igazság szerint fogalmam sincs, hogy be van-e fejezve vagy, hogy honnan van. Összesen vagy 10 oldalnyit kaptam tőle valahonnan (nem rég találtam meg egy eldugott mappában) és nem lelek semmi mást róla.

Szóval a lényeg, hogy Voldemort kitalálja, hogy ha sikerülne egy szűzzel (jelen esetben Harryvel) lefeküdnie, akkor elvehetné a másik minden varázserejét. Dumbledore viszont azt javasolja, hogy két legyet egy csapásra módon, Perselus és Harry feküdjön le egymással, aminek nem nagyon örülnek hőseink.

Tud erről bárki, bármit?

Köszi a választ előre is :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 26 (hétfő), 21:36 
Szárnybontogató

PP/HG
Nem teljesen emlékszem hogy van, de valami olyasmi, hogy: összejönnek és megjelenik egy másik nő aki elcsábítja Pitont egy éjszakára és mikor másnap vagy legközelebb Hermione ottvan megtalálja a ,,fehérneműjét" és kiakad,összevesznek.Piton meg magában arra gondol, hogy milyen barom volt... valami ilyesmi volt benne.Másra nem nagyon emlékszem mert már annyit olvastam hogy kutyulom őket de a gép tönkrement és már nemtom, hogy hol olvastam vagy, hogy mi volt a címe :/ Előre is köszi :)

[Joanne Kathleen Rowling]

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 22 (csütörtök), 17:49 
Könyvmoly

crucio írta:
Egy történetet keresek, helyileg. A címe Megváltás, vagy A megváltás. Ez egy fordítás kb. négy éve nem hallottam róla.

Ed tényleg stormbird fordítása, de már az oldaláról is leszedte, amíg el nem dönti a sorsát. még az is lehet,hogy befejezi. :-)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 20 (kedd), 8:52 
Zöldfülű

Nevotil írta:
Á, tényleg ez az :) Kár érte.

Itt találtam még pár fejezetet: http://mano27.gportal.hu/gindex.php?pg=21479019

Köszi szépen!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 19 (hétfő), 23:58 
Szárnybontogató

Tartózkodási hely: A laptopomhoz hozzáragadva, honlapot szerkesztve vagy programozva.
messen írta:
Nevotil írta:
Emlékszem rá, hogy olvastam, de nem ugrik be se a cím, se a szerző :(

El se hiszem, de megtaláltam :!:
Nincs fenn Merengőn, csak egy oldalon találtam rá: http://alvilag-szellemvilag.gportal.hu/ ... g=21259928
Anna (Merengőn Viara) írta, és Összekötve a címe.
Kár, hogy nem fejezte be :(

Á, tényleg ez az :) Kár érte.

Itt találtam még pár fejezetet: http://mano27.gportal.hu/gindex.php?pg=21479019

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 19 (hétfő), 21:29 
Zöldfülű

Nevotil írta:

El se hiszem, de megtaláltam :!:
Nincs fenn Merengőn, csak egy oldalon találtam rá: http://alvilag-szellemvilag.gportal.hu/ ... g=21259928
Anna (Merengőn Viara) írta, és Összekötve a címe.
Kár, hogy nem fejezte be :(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 18 (vasárnap), 21:54 
Tollforgató

Luna írta:
Jasmine Black írta:
Hát, én nem konkrét törit keresek. A lényeg,. hogy Harry/Piton vagy Voldi változzon macskává, és így éljenek egy darabig. Valami ilyesmiket keresek. Pl: Shadow, az utolsó ajándék, Összezárva.
Köszi.:)

Kitty love - Cica szerelem, vorry, Harry lesz cica, Chi-chan fordítása
Kukkoló, Piton a macska, snarry, Larelind írta WS3-ra
Más nem jut eszembe.

A Cica szerelmet ismerem, az nagyon tetszett!
A Kukkolót megnézem, köszi.:)

messen írta:
Jasmine Black írta:
Hát, én nem konkrét törit keresek. A lényeg,. hogy Harry/Piton vagy Voldi változzon macskává, és így éljenek egy darabig. Valami ilyesmiket keresek. Pl: Shadow, az utolsó ajándék, Összezárva.

Szia!

Egy klasszikus ma már a Macskabőrben. HG/SS a javából ;)

Meglesem, köszi.:)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 18 (vasárnap), 21:48 
Szárnybontogató

Tartózkodási hely: A laptopomhoz hozzáragadva, honlapot szerkesztve vagy programozva.
messen írta:
Szép napot mindenkinek!

Egy eléggé régen olvasott HG/SS novellát keresek Égen és Földön, de nem találom sehol.
Annyira emlékszem belőle, hogy a történet házzassági törvényes, és a törvény beiktatásával kezdődik. Potter azonnal elveszi Ginny-t, Ron pedig talán Lunát, de Hermione nem ússza meg, és másnap a minisztériumba kell mennie a "sorsolásra". Zságbamacska jelleggel húzzák ki a gyűrűket, és az ő gyűrűjének a párja Perseluson van. Valamifajta mágia is van, ami innentől összeköti őket.

Lassan fél éve keresem ezt a novellát, és már lassan megőrülök, hogy nem találom ~x(
Remélem, valaki ismeri :-SS

Köszi előre is
C. R. Messen

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 18 (vasárnap), 19:20 
Szárnybontogató

crucio írta:
Egy történetet keresek, helyileg. A címe Megváltás, vagy A megváltás. Ez egy fordítás kb. négy éve nem hallottam róla. Arról szól, hogy Harryt bezárták az Azkabanba, mert azt hitték, hogy embereket gyilkolt. Pár évre rá kiderül, hogy Voldi volt... Aztán Voldi megtámadja azt a házat - ahova Harry kerül - és meg akarja ölni őt. De Harry mellé áll kb. 5 percre, mert azután a képébe vágja, hogy - Te fattyú! - és megöli Voldit egy fénygömbbel.

Ha tud valaki valamit erről a történetről kérlek szóljatok. Az első nyolc fejezetet olvastam pár évvel ezelőtt, de már nagyon hiányzik. Az angol címét nem tudom, de én annak is örülnék. Előre is köszi

Szia!

Ez Stormbird fordítása a Megváltás, de nem fejezte be a történetet. 10 fejezetnyi van meg nekem is belőle.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 18 (vasárnap), 19:01 
Szárnybontogató

Egy történetet keresek, helyileg. A címe Megváltás, vagy A megváltás. Ez egy fordítás kb. négy éve nem hallottam róla. Arról szól, hogy Harryt bezárták az Azkabanba, mert azt hitték, hogy embereket gyilkolt. Pár évre rá kiderül, hogy Voldi volt... Aztán Voldi megtámadja azt a házat - ahova Harry kerül - és meg akarja ölni őt. De Harry mellé áll kb. 5 percre, mert azután a képébe vágja, hogy - Te fattyú! - és megöli Voldit egy fénygömbbel.

Ha tud valaki valamit erről a történetről kérlek szóljatok. Az első nyolc fejezetet olvastam pár évvel ezelőtt, de már nagyon hiányzik. Az angol címét nem tudom, de én annak is örülnék. Előre is köszi

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 18 (vasárnap), 12:56 
Szárnybontogató

herika írta:

Ez tényleg a Germával közös történetem, és sajnos nem ígérhetem, hogy valaha is befejezett lesz :(
Bocs

Kár érte. Köszi a válaszokat! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 18 (vasárnap), 12:13 
Könyvmoly

Fairy írta:
Sziasztok!

Megint egy Snarryt keresek :D

Valami olyasmi volt, hogy Piton macskává változott és Harry magával viszi Dursleyékhez. Sajnos több nem ugrik be, mert abbahagytam mivel még akkor nem volt befejezve. Valaki tudja mi lehet ez és, hogy befejezték-e azóta?

Előre is köszi a választ!

Ez tényleg a Germával közös történetem, és sajnos nem ígérhetem, hogy valaha is befejezett lesz :(
Bocs

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 18 (vasárnap), 10:27 
Zöldfülű

Jasmine Black írta:

Szia!

Egy klasszikus ma már a Macskabőrben. HG/SS a javából ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 18 (vasárnap), 8:55 
Szárnybontogató

Jasmine Black írta:

Kitty love - Cica szerelem, vorry, Harry lesz cica, Chi-chan fordítása
Kukkoló, Piton a macska, snarry, Larelind írta WS3-ra
Más nem jut eszembe.

Lásson ártatlan virágnak, s légy a kígyó alatta

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 18 (vasárnap), 0:18 
Tollforgató

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 17 (szombat), 23:08 
Zöldfülű

Fairy írta:
Sziasztok!

Valami olyasmi volt, hogy Piton macskává változott és Harry magával viszi Dursleyékhez. Sajnos több nem ugrik be, mert abbahagytam mivel még akkor nem volt befejezve. Valaki tudja mi lehet ez és, hogy befejezték-e azóta?

Szia, a történet címe: Összezárva. Germa és Herika műve, de sajnos befejezetlen, ami nagyon nagy kár.
Fenn van a Merengőn. http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=41736

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 17 (szombat), 21:29 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 17 (szombat), 12:03 
Zöldfülű

Szép napot mindenkinek!

Egy eléggé régen olvasott HG/SS novellát keresek Égen és Földön, de nem találom sehol.
Annyira emlékszem belőle, hogy a történet házzassági törvényes, és a törvény beiktatásával kezdődik. Potter azonnal elveszi Ginny-t, Ron pedig talán Lunát, de Hermione nem ússza meg, és másnap a minisztériumba kell mennie a "sorsolásra". Zságbamacska jelleggel húzzák ki a gyűrűket, és az ő gyűrűjének a párja Perseluson van. Valamifajta mágia is van, ami innentől összeköti őket.

Lassan fél éve keresem ezt a novellát, és már lassan megőrülök, hogy nem találom ~x(
Remélem, valaki ismeri :-SS

Köszi előre is
C. R. Messen

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 16 (péntek), 18:48 
Szárnybontogató

deccemberbeszt írta:
Szia!
Én biztos h olvastam de még nagyon nagyon régen. Nekem sajnos nincs meg, és az a sanda gyanúm, hogy http://mistandsky.gportal.hu/ itt lehetett fen, illetve az írónő másik oldalán ami már törlődött. Nagyon jó történetei is voltak, nem tudom emlékszel-e arra a szintén Harry/Hermione történetre, ami Trójában játszódott.
Az egyetlen amiben reménykedhetünk (mert most már én is szívesen újraolvasnám ezeket) h vki lementette őket.

Hű, de jó h valaki ismeri! Mi is a címe am? Azt a Trójásat még nem olvastam, de nagyon kíváncsi vagyok rá! Remélem valakinek megvan.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 16 (péntek), 18:21 
Szárnybontogató

Nilo írta:
Sziazstok!
Én egy Harry/ Hermione történetet keresek. Nem merengőn olvastam, de lehet h ott is fenn van, nem tudom. a történet arról szól, hogy Harry egy gazdag úr, Hermione pedig gyermekkori jó barátja és érdekházasságot kötnek. Au történet, és hm, kb a 18. században játszódik. Először a kapcsolatuk baráti, majd idővel szerelem alakul ki köztük. Draco Malfoy egy távoli rokona asszem Harrynek, aki vagyonra pályázik, azzal akarja megszerezni a pénzt, hogy elcsábítja, vagy teherbe ejti Hermionét. Nem emlékszem többre, remélem így is ráismer valaki. Köszi.

Szia!
Én biztos h olvastam de még nagyon nagyon régen. Nekem sajnos nincs meg, és az a sanda gyanúm, hogy http://mistandsky.gportal.hu/ itt lehetett fen, illetve az írónő másik oldalán ami már törlődött. Nagyon jó történetei is voltak, nem tudom emlékszel-e arra a szintén Harry/Hermione történetre, ami Trójában játszódott.
Az egyetlen amiben reménykedhetünk (mert most már én is szívesen újraolvasnám ezeket) h vki lementette őket.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 16 (péntek), 17:06 
Szárnybontogató

Sziazstok!
Én egy Harry/ Hermione történetet keresek. Nem merengőn olvastam, de lehet h ott is fenn van, nem tudom. a történet arról szól, hogy Harry egy gazdag úr, Hermione pedig gyermekkori jó barátja és érdekházasságot kötnek. Au történet, és hm, kb a 18. században játszódik. Először a kapcsolatuk baráti, majd idővel szerelem alakul ki köztük. Draco Malfoy egy távoli rokona asszem Harrynek, aki vagyonra pályázik, azzal akarja megszerezni a pénzt, hogy elcsábítja, vagy teherbe ejti Hermionét. Nem emlékszem többre, remélem így is ráismer valaki. Köszi.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 16 (péntek), 16:54 
Zöldfülű

Scaramuch írta:
Tiny írta:
És eszembe jutott még egy Snarry is: Harry egy fogadást kötött Neville-el. Mivel veszített, el kellett csábítania Pitont. Szerepelt benne egy kisfiú is, aki Piton rokona volt. Kb. két éve a Kíváságüstben olcastam a történetet, és nagyon megtetszett.

Ez Yndától a Bérlet a szívedbe http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=49352 :)

Köszi szépen ! :-D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 16 (péntek), 16:52 
Zöldfülű

Luna_L írta:
Tiny írta:
Egy Drarryt keresek. Úgy egy éve olvastam a Merin. A mardekárosok és a griffendélesek minden héten együtt játszottak. Sajnos nem sok mindenre emlékszem, de Harry és Draco a végére természetesen egymásra találtak.

Szerintem ez mellonstól a Belegabalyodva a játékba
De ha mégsem erre gondoltál, ezt akkor is érdemes elolvasni, mert szuper :)

Köszönöm :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 15 (csütörtök), 22:12 
Szárnybontogató

Tartózkodási hely: Perselus lakosztálya - vagy legalábbis annak a környéke
Athenebaglya írta:
Scaramuch írta:
Egy Twilight ficet keresek. Ha jól emlékszem, Carlisle átváltozásától kezdődik, de az mindenképpen benne volt, amikor átváltoztatta Edwardot ( a fiú anyja még könyörgött is a dokinak, hogy mentse meg a fiát), és Esme életét is megírta az író, a Carlisle-al való találkozását és az átváltozását is. Szerintem nem volt befejezett, de szeretném újra olvasni. Itt a Merin nem találtam meg, de lehet, hogy csak átsiklottam felette; hosszabb történet volt.
Remélem, valaki ráismer. Előre is köszi a segítséget! :)

Szia!
Nézd meg Drusilla Történet szerelemről és családról c. történetét, úgy emlékszem ez valami hasonló...(egy ideig a Merire is feltöltötte) http://drusilla1985.blogspot.com/

Szia!
Igen-igen, ez az, köszönöm szépen! _U_ Már nem is reménykedtem benne, hogy valaki megtalálja... ^^

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 15 (csütörtök), 18:26 
Zöldfülű

Scaramuch írta:
Egy Twilight ficet keresek. Ha jól emlékszem, Carlisle átváltozásától kezdődik, de az mindenképpen benne volt, amikor átváltoztatta Edwardot ( a fiú anyja még könyörgött is a dokinak, hogy mentse meg a fiát), és Esme életét is megírta az író, a Carlisle-al való találkozását és az átváltozását is. Szerintem nem volt befejezett, de szeretném újra olvasni. Itt a Merin nem találtam meg, de lehet, hogy csak átsiklottam felette; hosszabb történet volt.
Remélem, valaki ráismer. Előre is köszi a segítséget! :)

Szia!
Nézd meg Drusilla Történet szerelemről és családról c. történetét, úgy emlékszem ez valami hasonló...(egy ideig a Merire is feltöltötte) http://drusilla1985.blogspot.com/

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 15 (csütörtök), 11:53 
Szárnybontogató

Tartózkodási hely: Perselus lakosztálya - vagy legalábbis annak a környéke
Tiny írta:
És eszembe jutott még egy Snarry is: Harry egy fogadást kötött Neville-el. Mivel veszített, el kellett csábítania Pitont. Szerepelt benne egy kisfiú is, aki Piton rokona volt. Kb. két éve a Kíváságüstben olcastam a történetet, és nagyon megtetszett.

Ez Yndától a Bérlet a szívedbe http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=49352 :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 14 (szerda), 22:11 
Könyvmoly

Tiny írta:
Egy Drarryt keresek. Úgy egy éve olvastam a Merin. A mardekárosok és a griffendélesek minden héten együtt játszottak. Sajnos nem sok mindenre emlékszem, de Harry és Draco a végére természetesen egymásra találtak.

Szerintem ez mellonstól a Belegabalyodva a játékba
De ha mégsem erre gondoltál, ezt akkor is érdemes elolvasni, mert szuper :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 14 (szerda), 21:20 
Zöldfülű

Hát, aki ebből rájön, elismerést érdemel, de remélem azért tudtok segíteni :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 13 (kedd), 23:16 
Szárnybontogató

Athanor írta:
cica19 írta:
Slash mint mindig
Páros: Snarry/Griffendél Godric
Harry vhogy visszamegy az időben és ő lesz Mardékár Malazár
Ő szedi össze a többieket és felépítik az iskolát

Ez Tanintól a Nevem Slytherin, Merin nincs fenn, úgy látom.
http://mindenizu.livejournal.com/40893.html

Köszönöm
örök hála _U_ _U_ _U_ :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 13 (kedd), 22:48 
Tollforgató

cica19 írta:
Slash mint mindig
Páros: Snarry/Griffendél Godric
Harry vhogy visszamegy az időben és ő lesz Mardékár Malazár
Ő szedi össze a többieket és felépítik az iskolát

Ez Tanintól a Nevem Slytherin, Merin nincs fenn, úgy látom.
http://mindenizu.livejournal.com/40893.html

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2934 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 59  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra