Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 23 (csütörtök), 23:11

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 570 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Ajánljunk ficet! (nem csak a Meriről, nem csak magyart)
HozzászólásElküldve: 2012 január 31 (kedd), 22:37 
Szárnybontogató

Ezt a rövid szösszenetet most találtam a fanfiction.de-n. Elméletileg németül van, de nem szükséges nyelvismeret, mert úgy is érthető. Harry kifejti Cho iránti szerelmét! =))

Álmainkban olyan világban járunk, ami csak a miénk. /J.K. Rowling/

Pitonista Boszorka- IEPP mindenekfelett

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 24 (kedd), 17:31 
Tollforgató

Sziasztok!
Szeretném mindenkinek a figyelmébe ajánlani Kry új történetét, a Bukott hősök hazáját.
Aki már olvasott Krytól, az tudja, milyen zseniális a humora, mennyire szórakoztató olvasni az írásait.
A szóban forgó történet a Mennyországban játszódik, így sok halott szereplőt látunk viszont. :)
Főszerepben Voldemort és Fred - legalábbis eddig ennyi derült ki.

Link: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=93960

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 21 (szombat), 19:56 
Szárnybontogató

Igen, megint én vagyok az. Ezúttal egy egyperces WVV ficet ajánlanék A "hűséges" szolga címmel.
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=22401
Hugo Weasley Vooldemort szolgája, de folyton borsot tör az orra alá.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 21 (szombat), 16:34 
Szárnybontogató

Ajánlom a Bevégeztetett című egyperces Dramionét. Nagyon egyedi, bár kissé tömör. Olvassátok el!!!
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=21704

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 09 (hétfő), 14:54 
Zöldfülű

Nagyon akartam ajánlani Jinjang Változások című ficjét, erre az egész netföldkerekségen sehol sem találtam. :cry:
Nincs meg valakinek véletlenül?

Egy egészen különleges Severitus, az ötödik év után játszódik. Pers egy szívdöglesztő pasi benne, és Harry is nagyon jó fej.
Nem slash.

Lécci, segítsen, aki tud :shock:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 02 (hétfő), 21:07 
Zöldfülű

Ajánlani szeretném shusho Zsepiszkok közt című írását.

A történet 1938-tól követi nyomon Voldemort és egy család életét. felbukkan benne a HP univerzum minden lényeges szereplője, és megtudhatjuk Voldemort miért és hogyan vált azzá amivé.
Utóbbi témát cseppet sem a megszokott módon vezeti le az író,és nem a Sötét Nagyúr benne a központi szereplő, a sztori triológiának készül.
Nagyon ajánlom mindenkinek.

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=92137

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 01 (vasárnap), 23:11 
Szárnybontogató

Unalmamba rég olvasott történeteket olvasgattam, s közben találtam új erre a gyöngyszemre: orsi16: Tündérmese
Szomorkás, rendkívül megható Harry/Hermione novellácska, ami úgy gondolom megérdemli a figyelmet, hogy újra egy kicsit a központba kerüljön. :)

Álmainkban olyan világban járunk, ami csak a miénk. /J.K. Rowling/

Pitonista Boszorka- IEPP mindenekfelett

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 31 (szombat), 12:05 
Zöldfülű

Sziasztok!

Amit én szeretnék ajánlani, az az egyik kedvenc íróm, Kidy PD-s története, a Napjárás legendája (http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=92381). Izgalmas, fordulatos, bravúrosan megírt történet vámpírokról, boszorkányokról és emberekről, olyanoknak is ajánlom, akik nincsenek odáig a vámpírokért, mint jómagam, mert azoknak is a szívébe lophatja magát a történet.

Rövid leírás:

New York sötét, hatalmas város. Nola Lefare úgy ismeri a várost, mint a tenyerét; éjszaka dolgozik, nappal alszik. Munkája megköveteli ezt a fajta életstílust, hisz a városban élő beolvadt vámpírokra felügyel. Egy borzalmas napon azonban a hónapok óta tartó vámpír-mészárlások új értelmet nyernek, s Nola kénytelen egy középkori rejtély nyomába erednie, miközben útját vámpírok és boszorkányok asszisztálják. Ki akarhatja lerombolni az egyetlen olyan intézményt, ami kordában tartja a vámpírokat? És miért segít ennek megakadályozásában New York leghírhedtebb vámpírja? És ki állhat a nő rég halottnak hitt nagyapja kellemetlen visszatérése mögött?

Olvassátok és kritikázzátok bátran, Kidy nem fog megharagudni pár építő jellegű véleményért! Higyjétek el, ha belekezdtek azonnal beleszerettek! :D

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=92381

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 30 (péntek), 20:47 
Zöldfülű

Sziasztok!

Privet Drive-os történetet szeretnék Nektek ajánlani Tulipan "tollából" . A történet életszerű, a vonala tiszta, a szereplők szerethetőek és kedvesek.
A címe: Ajándék
http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=92658

Ha ott jártok, a többi történetre is nézzetek rá, azok is jók. :-)

Frago

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 30 (péntek), 20:25 
Szárnybontogató

Amit én ajánlani szeretnék, az Kry írása, a Szekrény a nyolcadikon. Ez egy WVV történet, és tényleg tele van poénnal. A fic Hugo Weasley első roxforti évét meséli el. Hugo amúgy eléggé félre sikerült, pl.: a Mardekárba akar kerülni. Nagyon vicces, szétröhögtem rajta az agyamat. Idézet:
Hugo büntetőmunkára megy McGalagonyhoz.
- Szóval mit kell csinálnom? - huppantam le az igazgatói székbe.
- Először is felállnia onnan - felelte ellentmondást nem tűrő hangon. - Az lesz a feladata, hogy letakarítsa a régmúlt idők igazgatóinak portréját.
- Ezt miért nem házimanókkal csináltatja?
- Az édesanyja mit szól az ilyen megjegyzéseihez? - kérdezett vissza.
- Kiselőadásba kezd - válaszoltam készségesen. - Apa meg parodizálja közben, úgyhogy jókat nevetek.
McGalagony a fejét csóválta, majd elővarázsolt egy rongyot és a kezembe nyomta.
- Nem is érem fel az összeset - jegyeztem meg.
- Majd feláll arra a létrára.
- Tériszonyom van.
- Túl fogja élni.
- De nagyon félek.
- Kerekedjen felül a félelmén.
- Azt hogyan kell?
- Ne gondoljon rá!
- Olyan szörnyű ilyen alacsonynak lenni.
- Majd megnő.
- Mindig is kisebbségi komplexusom volt.
- Ne foglalkozzon vele!
- A szüleim sose szerettek úgy, mint a nővéremet.
- Ne butáskodjon!
- Mindig apámhoz mérnek.
- Az nem olyan nagy gond.
- Sosem lesznek olyan jó, mint ő.
- Ez nem igaz.
- Anyám eszét sem örököltem.
- Csak szorgalmasabbnak kéne lennie.
- Én csak egy korcs vagyok.
- Miről beszél?!
- Nézze, nyolc óra! - mutattam hirtelen a nagy órára. - Lejárt a büntetőmunkám.
McGalagony olyan fejet vágott, mintha éppen fejbe vágták volna egy hatalmas táblával. Miközben én szélesen vigyorogtam, ő erősen gondolkodott - valószínűleg azon, hogy milyen módszerrel öljön meg.
- Tanárnő, esetleg...
- Menjen vissza a hálókörletébe - sziszegte fogai között McGalagony. - Holnap bepótolja a büntetését!
- De jó, akkor holnap is találkozunk! - kiáltottam fel lelkesen.

itt található: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=87805

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 26 (hétfő), 20:45 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: A Föld Pusztaságán, valahol Westeros környékén, a Roxfot kastélyában, Stiles szobája mellett.
A történet, amit ajánlanék nektek nem más, mint a Zsebpiszkok közt Shusho pennájából.
Ezt a történetet mindenkinek csak ajánlani tudom! Ez -az író saját bevallása szerint- egy hosszú lélegzetvételű műnek készül, ami Tom Denem fiatalkorától kezdve a Tekergőkön át egészen a trió kalandjaiig végigvezeti a történések hosszú sorozatát, így hát mindenki találkozik majd kedvenceivel. A történet nagyon izgalmas és magával ragadó, tényleg érdemes nekifogni. :)

A történet rövid leírása:

"(Tom Denem/ saját szereplő) Mindenki volt fiatal, és mindenki hibázik. Tönkreteheti az egész életet, elkövetheti a világ legnagyobb baromságait, de jót akkor is tud tenni! Ha akar, ha nem. Érzései mindenkinek vannak, ha elfojtja, ha nem, ha ki mutatja, ha magában tartja. Lehetsz a világon a leghíresebb, akár a leghírhedtebb, mindenki sose fog ismerni. Az igazi énedet nem...

Helena gyermekkorában ismeri meg bátyjának "legjobb" barátját Tomot, és egész életében rajong érte. Bármit megtesz érte, és minden kérését teljesíti. Különös kapcsolatuk már Helena gyerekkorában kialakul, tizenöt évvel később folytatódik.
Egy történet háromgeneráción át, egészen a kezdetektől, a végig. Megtudhatjuk miért vált Tom Rowle Denem, azzá amivé. Fény derül rá, hogy mit csinált az iskola után, hogy "halt" meg, majd hogy tért vissza, de közben mégsem ő a főszereplő. Azoknak ajánlanám, akik szeretik az izgalmakat, a romantikát, de közben nem riadnak vissza az élet kellemetlen részeitől. J.K. Rowling világát több-kevésbé megőrzi a történet, nagyon kevés módosítás, annál több plusz beillesztés lesz benne. Vigyázat! Hosszú lesz... Véleményeiteket és tanácsaitokat várom! :) kicsit részletesebb leírásért, katt a második fejezet leírásához!"

"I have stood at the very edge. I have looked into the abyss. If I'd have taken one more step, I would have fallen.
But no matter how far I ran away from God, he was still waiting ahead."
(Penny Dreadful)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 26 (hétfő), 13:10 
Szárnybontogató

Én egy WVV történetet találtam. Nem annyira hosszú, de van benne pár poén, amitől egyszerűen szétestem: Boldog karácsonyt! avagy a szeretet ünnepe?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 25 (vasárnap), 20:38 
Zöldfülű

Biztosan sokan ismerik, de ide kell raknom, mert e miatt a regény miatt nem aludtam tegnap ;)
Nem csak Granger
Nincs fenn Merengőn, és még íródik, de nagyon jó! Nem szokványos HG/SS, sőt!

Csak ajánlani tudom.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 23 (péntek), 13:47 
Könyvmoly

Sziasztok!:)

Én Kidy történetét ajánlanám sok szeretettel mindannyiótok figyelmébe, nagyon kevés visszajelzést kap ahhoz képest, hogy mennyire jó a történet! Nekem volt szerencsém még a felkerülés előtt olvasni, és őszintén, arra számítottam, hogy kritika-cunami árasztja majd el, de valami meghibásodott a rendszerben :(
A történet címe A Napjárás legendája, alapjáraton vámpíros/vámpírvadászos történet, de van benne minden, mi szem-szájnak ingere, boszik, szuper autók, badass karakterek, izgalmak, rejtélyek, mindenki talál magának valamit :)
Idézek a Szerző megjegyzéséből: "A következők inspiráltak és segítettek engem a történet megírása során: Supernatural, True Blood, Anita Blake könyvek, A Vámpírnaplók, A Da-Vinci kód és a Trónok harca, persze ezeken kívül biztos vagyok benne, hogy rengeteg ötletet loptam tudat alatt máshonnan is." Ha ezekhez még hozzáadjátok Kidy istenadta tehetségét, remek humorát, nem tudtok benne csalódni :)

Bevallom, itt az oldalon kritikát még én sem írtam, úgyhogy azt javaslom gyertek, pótoljátok eme hiányosságot velem együtt, és bátran ajánljátok a történetet másoknak is!:)

Link: A Napjárás legendája

"Ay, every inch a king!"

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 22 (csütörtök), 12:58 
Szárnybontogató

Halihó emberek, írópalánták, varázslók és boszorkányok! :)

Na... még itt se jártam soha, de úgy döntöttem, hogy most karácsony alkalmából a figyelmetekbe ajánlok egy történetet, ami bétázás alatt akadt a kezeim közé. Azt hiszem, a Merengőn még nem találkoztam ilyen változatos és ritka szókincsű történettel. El kell ismernem, még számomra is voltak ismeretlen szavak. No persze, ezzel most nem feltétlen keltettem fel az érdeklődéseteket, mert mégis; ki akar olyat olvasni, aminek minden második szavát nem is érti?
Hát ezt megéri. Az ember úgy igazán átélheti az író által alkotott hihetetlenül színes, és gyönyörű világot.
Nem is akarom tovább húzni-nyúzni, egy PD-s történetről lenne szó, itt megtaláljátok:
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=92963

Aki szeret mások kitalált világában kalandozni, az ne hagyja ki! ;)

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 20 (kedd), 18:47 
Írópalánta

Sziasztok!
Aki szereti a Lucius/Hermione párosítású történeteket az nem hagyhatja ki lidercke, A züllés útjai - avagy Isten hozott a Malfoy családban!című remekművét. Aki eddig sosem olvasott erről a párosról, és jó történettel akar a Lumione rajongók népes táborába lépni, az szerintem ezzel az írással kezdje a "belépést".

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 10 (szombat), 15:49 
Betűmániákus

Abi írta:
Sziasztok!
Én a Privet Drive-ról hoztam pár ajánlatot. :)

Sirani :
- Jess alig titkos nem-naplója

Michiru:
- Oretachi no Seishun (Ázsiai pop/rock > SLASH, [18])
- Határok (YunJae, Ázsiai pop/rock > SLASH, [18], figyelmeztetések vannak)

Lauras:
- Héé, nem vagyok fiú

Valerin:
- Tökéletesen tökéletlen (SLASH)

Kép

Kép
Írásaim, fordításaim: Fülemüle (White Collar fanfic) ¤¤¤ Harry új otthona ¤¤¤ Crelus-trilógia: Alta Mente ¤¤¤ Harry Potter, az azkabani fogoly ¤¤¤ Samuel Blackwell
¤¤¤ A többi történetem a profilomon elérhető!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 26 (szombat), 17:19 
Írópalánta

Sziasztok!
Ajánlani szeretnék egy különleges történetet. HilarioN, Percival című művét. Molly és Lucius párosítás.(

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=92352

Aki olvassa, ne felejtsen kritikát írni. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 26 (szombat), 11:45 
Zöldfülű

Heló helóóóó!

Egy nagyon-nagyon jó barátnőmnek szeretnék kritikát kérni. A felhasználó neve Uchinia, és sajnos nem hisz magában EGYÁLTALÁN, sőt, elképesztően makacs és önkényes természet... de érződik rajta hogy amit csinál, az igazán valahonnan mélyből, a szívéből jön, és tudjátok mit...? Még boldognak is látom közben. Én végtelenül őszinte típus vagyok. Megmondom, ha valamivel baj van, de az, amit ő ír még engem is elképeszt, és amint elkezded olvasni valahogy belédnyilall hogy "igen, a francba is hogy tehetséges"! Tehát legyetek szívesek vágjatok hozzá izomból pár kritikát, vagy ha nem tetszett, nyugodtan mindenki szidhat engem! ;) Üdv: ChanoraChan

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 13 (vasárnap), 10:21 
Szárnybontogató

Ha valaki szeretne valami elgondolkodtató, mellkas összeszorítós fanfic-et olvasni, annak nagyon, de nagyon ajánlom Candlelight - Képkeretek című művét.
http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=90536

Ezen kívül az Elvarázsolt Bál (anneelliot) novellát is tessék olvasgatni, nagy csavar van benne. (: http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=91468

Kívánságüstre írt történet (2012) - Cosmic Love (Harry&Draco)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 05 (szombat), 22:21 
Szárnybontogató

Helló! :)

Szeretnék ajánlani pár angol nyelvű ficet.

Az egyik egy Lazy Town (igen, igen, a gyerekmese :) ) világához kötődő romantikus történet. Besorolása M (18+) egy kis erotikus tartalom miatt. Stephanie/Sportacus
Pockets

A második egy Virágot Algernonnak fanfic. Dr. Nemur gondolatai az egész kísérletről.
http://www.fanfiction.net/s/4665317/1/Dr_Nemur

A harmadik egy Saolin showdown fanfiction. Mint ahogy azt a címe is sugallja Celine Dion dalára épülő songfic. Romantikus, de semmi korhatáros tartalom nincs. Chase/Wuya
My heart will go on

A negyedik a Fűrészhez kötődik. Humoros, romantikus történet, valahol az ötödik film körül játszódik. Egy karácsony este, és két dolgozó rendőr, akik nem épp a legjobb cimborák. Slash: Strahm/Hoffman
Coworkers don't have to like each other

És akkor még egy utolsót! Hellraiser fanfic, Kirsty/Pinhead párosítású. Romantikus kis történet, rövid fejezetekkel, és bár szinte semmi párbeszéd, könnyen lehet vele haladni. Kissé érdekes stílusban van megírva, számomra legalábbis új volt.
http://www.fanfiction.net/s/6984018/10/what_is_this_feeling

Jó olvasást, remélem, ti is élvezni fogjátok őket!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 03 (csütörtök), 20:33 
Írópalánta

Sziasztok!
Szeretném ajánlani anneelliot Elvarázsolt bál című novelláját, mivel engem nagyon "elvarázsolt". :) Remélem minél több embert el fog bűvölni a történet.

ui.: Ne felejtsetek el kritikát is írni neki, miután olvastátok. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 27 (csütörtök), 0:25 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Mindenkinek melegen és frissen tálalva ajánlanám insomniac heart kettő darab művét. :) Mindkettő Glee-fanfiction, és aki ismeri a sorozatot, az úgyis nagyon szeretheti a Blaine/Kurt párost, és az ő nehézkes világukat, úgyhogy tessék csak tőle bátran olvasgatni, és hagyni egy-két jó szándékú és/vagy építőjellegű, őszinte megjegyzést. Tessék, csak tessék! ;;)

Anne

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 21 (szerda), 22:46 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Szeretném ajánlani jellycrown Hattyúnász c. művét! Snarry, 18-as, novella. A szereplők érzelmeit, lelki folyamatait írja le, nem is akárhogyan. Ha szeretitek a párost és az elgondolkodtató műveket, akkor olvassátok el!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 21 (szerda), 13:40 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Én is ajánlani jöttem néhány egyperces Drarry. Van köztük erotikus tartalmú, sima romantikus és minden más. Ma találtam rá, de már az összeset elolvastam, amint lesz időm írók hozzájuk kritikát. Itt ololvashatod őket: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=79792

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 20 (kedd), 13:01 
Zöldfülű

Sziasztok!

Nem rég találtam rá egy remek ficre, három főszereplője van (Ron,Hermione,Draco), az írónő neve, B_Blaire, nem tudom kinek, milyen ismerős. :mrgreen:

Itt elolvashatod a fent lévő fejezeteket: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=89724
Itt pedig a Merengős történetei találhatóak: http://fanfic.hu/merengo/viewuser.php?uid=13216

Ezen kivül van egy másik nagyon jó történet. Lizzy Summer az írónő. Itt sem tudom nektek ismerős-e.

Itt elolvashatod a fent lévő fejezeteket: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=88028
Neki ezen kivül nincs más története.

Két kedvencről van szó és azért írtam ki, mert kevés kritika megy hozzájuk.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 19 (hétfő), 9:24 
Könyvmoly

Nem igazán fanfic, de mindenkinek nagyon ajánlom, aki nagy LanaSwan vagy Natty (esetleg mindkettő) fan, a Kell-e csiszolni a gyémántot c. történetet.
http://kozossztori.blogspot.com/

És érdemes figyelni ezt az oldalt, mert nem sokára egy újabb történettel rukkolnak elő, egy paranormális, különféle varázslatos lényekkel teli történettel, amit szintúgy lenyűgöző, mint az előbbi. :)

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 19 (hétfő), 7:08 
Sztorihajhász

Én innen ajánlanék két személyes kedvencet:

MaiTai: Az esernyők birodalma

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=88975

Deszy: Egy Dursley Roxfortban

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=73003

"Love is the most powerful magic of all."

"Every magic comes with a price."

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 18 (vasárnap), 11:25 
Szárnybontogató

Sziasztok!
Nem egy konkrét ficet szeretnék ajálnani, hanem vidor Sirius/Lily párosítású "egyperceseit" és "félperceseit". :D Ha otthon ültök, van a kezetekben egy forró bögre kávé/tea/kakaó és odakint szakad az eső, és már érzed, hogy itt van az ősz, akkor csak olvass bele valamelyikbe, majd a következőben, majd a következőbe, és hagyd magad elvarázsolni. Nagyon tehetséges abban, hogy megragadja a pillanatnyi érzéseket, a lényeget. Kis romantikus szösszenetek az örök és reménytelen romantikusoknak, és főállású álmodozóknak. Ójajj, még most is fel kell sóhajtanom, ha rá gondolok. Szóval csak bátran, bátran! ;;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 02 (péntek), 8:04 
Tollforgató

Egy kiváló ficet szeretnék ajánlani Anna Faytől, a Fejvadász-kalandot (ami eredetileg Kalandos fejvadász-kaland volt, és ami nekem sokkal jobban tetszett. :D).

A mű volt már kiemelt - teljes joggal. Hogy miért írom be mégis ide, az ajánlóba? Mert méltánytalanul csekély az olvasottsága (még kiemelése után is), és még kevesebb kritikát kapott, holott sokkal de sokkal többet érdemelne.

Hogy miről is szól? Scabiorról, A Fejvadászról, aki megtalálta és a Malfoy kúriába szállította Harryéket a 7/1 filmben. A filmben ugyan csupán pár percre láthattuk, de Anna Fay lenyűgöző betekintést nyújt Scabior munkájába és magánéletébe.

Jó szórakozást kívánok hozzá! :)

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=82300

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 25 (csütörtök), 20:55 
Szárnybontogató

Sziasztok!
Nemrég találtam rá a Sirius szerelme(i) című fanfictionre. Hogy miért ajánlom? Mert mostanában olyan nyomott mindenki, és én nem vagyok egy olyan minden-ki-poéntól-leesek-a-székről-típus, de ilyen pihent humorral és kusza csavarokkal már rég nem találkoztam. Még csupán 3 fejezet, de érdemes elolvasni, mert szerintem megér egy misét. Jelentkezzen, akinek sikerült merev arccal elolvasni, és próbálkoztam, de a sokadik lehetetlenségnél, amikor azt mondtam, hogy ezt nem lehet tetőzni csináltak valami olyasmit, amitől végem lett és elmosolyodtam. :D
Szóval, hajrá mindenki! Meleg szívvel ajánlom!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 10 (szerda), 16:49 
Szárnybontogató

shanon widow írta:
Egy humoros, lebilincselő, igazán igényes, fordulatos és fiatalos történetet szeretnék ajánlani^^ Két hölgyemény összefogásának eredménye, én pedig már hetek óta a rabjuk vagyok :D szóval aki szereti a saját, valóságos és jó sztorikat, némi romantikával megfűszerezve, illetve ismerik és szeretik Lana Swan stílusát, azoknak nagyon is tetszeni fog :) igen, Lana az egyik alkotó ;) Natty a másik :)

hajrá!

http://kozossztori.blogspot.com/p/ismerteto.html

avagy Kell-e csiszolni a gyémántot?

Én is csak ajánlani tudom, és higgyétek el az addiktív tünetekről való figyelmeztetést. Minél többet kapsz, annál többet akarsz. :) Fantasztikusak együtt!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 07 (vasárnap), 16:24 
Betűmániákus

Egy humoros, lebilincselő, igazán igényes, fordulatos és fiatalos történetet szeretnék ajánlani^^ Két hölgyemény összefogásának eredménye, én pedig már hetek óta a rabjuk vagyok :D szóval aki szereti a saját, valóságos és jó sztorikat, némi romantikával megfűszerezve, illetve ismerik és szeretik Lana Swan stílusát, azoknak nagyon is tetszeni fog :) igen, Lana az egyik alkotó ;) Natty a másik :)

hajrá!

http://kozossztori.blogspot.com/p/ismerteto.html

avagy Kell-e csiszolni a gyémántot?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 01 (hétfő), 10:52 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: A Föld Pusztaságán, valahol Westeros környékén, a Roxfot kastélyában, Stiles szobája mellett.
Üdv minden kedves idelátogatónak! :)

A következő ficet ajánlanám azoknak, akik nem voltak megelégedve a Harry Potter és a Halál ereklyéi filmmel, és azoknak is, akik meg voltak elégedve vele! Ezt a művet mindenkinek kötelező elolvasni, mert aki nem teszi, az nem tudja, hogy miről marad le!
Ha elolvasod garantált a szórakozás! A sztori teljességében KIHAGYHATATLAN! Aki nem hiszi, járjon után. :-P

Ezt a remekművet Dorián barátom írta, a címe nem más mint: Ééééés, felvétel!

A történet rövid leírása:

"A Harry Potter és a Halál ereklyének a forgatása. A rendező úgy gondolta, hogy a nagyobb bevétel érdekében átírja a forgatókönyvet, de a színészeknek ez nem igazán tetszett. Nyakatekert jelenetek, és még hülyébb szövegekkel kell megbirkózniuk. Ráadásul, még a kellékekkel is spóroltak, ami még tovább nehezíti amúgy se könnyű feladatukat. Minden fejezetben egy újabb forgatási nap. Remélem tetszeni fog, és majd megdobáltok egy pár kritikával is!  Előre is köszike!"

"I have stood at the very edge. I have looked into the abyss. If I'd have taken one more step, I would have fallen.
But no matter how far I ran away from God, he was still waiting ahead."
(Penny Dreadful)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 30 (szombat), 17:36 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Egy kedves barátom írását szeretném a figyelmetekbe ajánlani. Saszta remekművéről lenne szó. A címe: Az Áruló.
Remek történet! Eddig már 7 fejezetes, de lesz ez még több is! Nagyon érdekesnek találom. Van benne sok komoly, és sok nagyon vicces fordulat. Már többször végigolvastam, de mindig találok benne valami újat. Tényleg megéri elolvasni! A kritikának is mindig nagyon örül, szóval ne fogjátok vissza magatokat :wink:

A leírása:
"Dumbledore meghalt. A Főnix Rendjének egyik tagja átáll a sötét oldalra, és folyamatosan szállítja a híreket Voldemort Nagyúrnak. Segítségével a Sötét Nagyúr hatalma alá hajtja egész Angliát, és átveszi a hatalmat a Mágiaügyi Minisztériumban is. A Főnix Rendje azonban rájön, hogy valaki minden lépésükről beszámol a halálfalóknak. A Rendtagok már nem bíznak meg egymásban. A Rend feloszlik, a varázslótársadalom helyzete egyre kilátástalanabbá válik. Mindenki rettegésben él. Remus és Tonks aggódva követik a fejleményeket, majd úgy döntenek, hogy kezükbe veszik az ügyet, és nyomozni kezdenek. De vajon kiderül-e, hogy ki az áruló, míg mielőtt késő nem lesz?"

Itt van hozzá a link is:

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=84820

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 26 (kedd), 13:34 
Írópalánta

Sziasztok!

Két szerző írásait szeretném a figyelmetekbe ajánlani. Mindketten PD-kategóriában írnak, de szerintem jóval több kritikát is kaphatnának a mostaninál.

http://fanfic.hu/merengo/viewuser.php?uid=2018

http://fanfic.hu/merengo/viewuser.php?uid=12667

Kukkantsatok be hozzájuk bátran! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 17 (vasárnap), 13:59 
Írópalánta

Sziasztok! Egy verset ajánlanék a figyelmetekbe: Ivy66, A Félvér Herceg nekrológja c. költeményét. Aki szereti Perselus Pitont, annak "kötelező", ez a mű. :)

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=87762

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 04 (hétfő), 21:49 
Írópalánta

Hali!

Egyfejezetes novellát szeretnék a figyelmetekbe ajánlani, nekem nagyon tetszett! :D PD-s írás, nem túl hosszú, és szerintem érdemes rá időt szakítani! :) Tényleg nem fogja megbánni, aki olvassa! Nem kell megijedni, egyáltalán nem sablonos! :D

Leírás: "Tom szereti Laylát, Layla is szereti Tomot, csak nem úgy, ahogy Tom szeretné. Most viszont felragyog a fiú szerencsecsillaga, és nem bolond, hogy ne ragadja meg a felkínált lehetőséget."

Khim: Hívj fel!

Champagne & DarkChocholate
hello! merengő
wattpad

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 12 (szombat), 16:19 
Zöldfülű

Tartózkodási hely: Egy szebb, és előítéletekben szegényebb világban...
Sziasztok! A történet, amit ajánlanék, teljesen kívül van mind a HP világától, és igazából az öxes többiétől is. Ez Bella Nina Black Szerelem?! című ficje lenne. Slash, és akadnak benne elég komoly dolgok, miután úgy istenesen beindul a cselekmény. A szereplők egy kicsit meglepőek, de igazán szeretni valók! :-D

Szóval mindenkinek ajánlom figyelmébe a kisasszony művét, ami egy 12 fejezetes, befejezett történet.

http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=74796

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 10 (csütörtök), 20:14 
Szárnybontogató

Sziasztok! Szeretitek a PD-s izgalmas, és fantáziadús történeteket? Ha másra vágytok, mint a HP és a Twilight akkor olvassatok bele The ghost írásaiba. Két függőben lévő története van fent, ezek tartalmaznak démonokat, gondolat olvasókat vagy épp vámpírokat.

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=81331

De találtok itt bűnügyi fanficet is, ami szintén tele van izgalmakkal és meglepő fordulatokkal.

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=82173

Szóval szerintem érdemes benézni és elolvasi a történeteit. :) :D Ha ott jársz, akkor egy kritit is hagyj :#-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 09 (szerda), 20:01 
Sztorihajhász

Little RockNRoll Queen - Hiány

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=81744

Tim Burton Alice Csodaországban filmjének a folytatása. Mi történt Kalapossal, miután Alice visszatért a világába? Köszönöm az Adminoknak a segítséget!

Nekem nagyon tetszett, mikor olvastam. A filmet is imádom, szóval, megvolt az összhatás. Remekül megszerkesztett kis novella, amit tudok ajánlani mindenkinek.

"A helyi erdőben vándorolt. Egy órás sétával később lehevert egy hatalmas és rózsaszín pöttyös gomba alá. Hátát a gomba szárának vetette, kezeit a térdén hagyta és búsan a messzeségbe nézett. Persze nem a tájban gyönyörködött, még ha az olyan szép is volt. A többi óriás gomba kalapján ragyogott a nap sugara. A fatörzsek minden irányba tekeredtek. A füvön megcsillant az előző esti eső cseppjei.
Egy idegent lenyűgözne Csodaország erdeje, de a benne élők megszokták minden szépségét. Kalapos ezért nem figyelte a gyönyörű környezetet, sokkal inkább egy lányra gondolt. Egész pontosan arra gondolt, hogy mi van, ha Alice becsapta őt. Itt vár rá már három éve, mint egy balek, ő meg talán egy angol úriember társaságában nagyon is élvezi a saját világát.
Mielőtt Kalapos dühbe gurulhatott volna, a távolból egy alak közeledett felé. Messziről nem látta ki az, de alakra nő volt és joghurt színű nyári ruhácskát viselt. "

"Love is the most powerful magic of all."

"Every magic comes with a price."

Kép

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Ajánló - Drarry in English
HozzászólásElküldve: 2011 február 09 (szerda), 19:33 
Írópalánta

Mariann írta:
"Good evening, lovely viewers! And welcome to the very first episode of The Incredible Race, brought to your homes and businesses via tellywizion and the WBC. I am your host, Lee Jordan. Tonight I am standing on the north bank of the Thames, waiting to meet our competitors, seven unlikely pairs who will brave blistering heat, freezing cold, and gruelling challenges in order to win One Million Galleons and the chance to call themselves the winners of The Incredible Race!"

Na aki ezt értette, annak a többi 11 fejezet sem okoz gondot. :))
Harry és Draco elindulnak az Incredible Race-en a minisztérium megbízásából.
Utálják egymást és Rita Skeeter is versenytársuk...

http://www.fanfiction.net/s/6435350/1/T ... dible_Race

Ne már... XDDD *könnyeit törölgetve röhög*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 07 (hétfő), 17:41 
Fanfic-faló

Sziasztok!

draconia: A lassan fogyó öngyűlölet

Főszerepben Millicent Bulstrode-val, fűszerezve Pitonnal, Dracoval és Pansy Parkinsonnal. megható, elgondolkoztató, gyönyörű, hat fejezetből álló történet. MIndenkinek ajánlom, akárcsak drac összes többi művét :)

És hogy nagyobb kedvet kapjatok, itt van draconia rövid összefoglalója :

"Mentor-fic. Millicent Bulstrode eléri, hogy jobbára már csak a lány-Monstróként viszonyulnak hozzá. Titkon vonzódik Dracóhoz, aki viszont Pansyvel jár - akit Millicent talán gyűlöl, de talán egész más az igazság. Egyik végzetes napon különösen mélyre süllyed saját maga megalázásában, és besokall. Piton viszont nem nézi szótlanul azt, hogy az ő Házába akaratgyenge, elveszett fiatalok járjanak. Alkut ajánl neki. Vajon sikerül-e Millinek megharcolni azért, hogy ember és nő legyen, az életében először? "

http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=81699

Jó olvasást :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 27 (csütörtök), 18:17 
Tollforgató

bocsy: Vonzás

PD-s történet, helyesebben egy, már meglévő HP-s Draco/saját szereplős történet PD-s változata.

Pikáns, pimasz, provokatív. Romantikával, vággyal és drámával megfűszerezett történet, mely tökéletesen bemutatja azt a világot, amelyben a szerelmes szívnek képtelenség parancsolni és utat mutat olyan idegen területek felé, ahol mindent elérhetünk, amit csak szeretnénk ha igazán akarjuk.

Mindenkinek csak ajánlani tudom :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 09 (vasárnap), 19:05 
Zöldfülű

Kicsit beteg témájú, de nagyon érdekes és vicces kis írás Pitonról és a nagybetűs Vacsoráról.

Gilda Slytherin: Vágy
http://www.fanfiction.net/s/6540018/1/Vagy
Piton kis híján kihagyta az aznapi vacsorát a Roxfortban, pedig nagy kár lett volna...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 16 (csütörtök), 22:21 
Zöldfülű

In Blood Only by EM Snape

Ezt nagyon szerettem anno, jó hosszú, és nyelvgyakorlásnak is jó.

http://www.potionsandsnitches.net/fanfiction/viewstory.php?sid=130

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 07 (kedd), 12:18 
Könyvmoly

Hali!
Én is jöttem ajánlani, ezúttal egy készülőfélben lévő fordítást.

LordDracul elkezdte Nimori: If this be error c. írásának a fordítását, és itt található:
http://lorddracul.livejournal.com/
Történet az snarry. Összegzés: Harry egy egyszerű varázslattal szeretné Piton hűségét garantálni. Természetesen káoszt okoz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Ajánló - Drarry in English
HozzászólásElküldve: 2010 november 24 (szerda), 9:09 
Írópalánta

"Good evening, lovely viewers! And welcome to the very first episode of The Incredible Race, brought to your homes and businesses via tellywizion and the WBC. I am your host, Lee Jordan. Tonight I am standing on the north bank of the Thames, waiting to meet our competitors, seven unlikely pairs who will brave blistering heat, freezing cold, and gruelling challenges in order to win One Million Galleons and the chance to call themselves the winners of The Incredible Race!"

Na aki ezt értette, annak a többi 11 fejezet sem okoz gondot. :))
Harry és Draco elindulnak az Incredible Race-en a minisztérium megbízásából.
Utálják egymást és Rita Skeeter is versenytársuk...

http://www.fanfiction.net/s/6435350/1/T ... dible_Race

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 14 (csütörtök), 23:52 
Betűmániákus

Üdv! :-h

Ma este rámjött a nosztalgia, és egy fantasztikus művet olvastam újra. :) _U_
A mű, AgiVega híres trilógiájának 3. kötete, A Legnagyobb Ellenség. Én mondom, csodálatos, fantasztikus, lenyűgöző az egész trilógia, és csak ajánlani tudom mindenkinek. :) :)

Személy szerint, a legvégén, az epilóguson én betegre nevettem magamat, és esküszöm, még életemben nem mulattam olyan jól, mint azt olvasva. =)) =)) =)) =)) Szóval tényleg, csak ajánlani tudom, mesteri mű. Vicces, de akciódús, és egy csomó romantika is van benne, szóval tényleg szuper. :) _U_ :x

Itt megtaláljátok AgiVega műveit:
http://www.fanfic.hu/merengo/viewuser.php?uid=493

Jó olvasást bármelyikhez. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 06 (szerda), 21:08 
Zöldfülű

Hali!

Ha szereted a nem sablonos, tekergős, szerelmes sztorikat Peter kihagyásával és sok-sok kalanddal, katt ide:

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=77478

Nagyon tuti fanfic, a poénoktól mindig jókedvem lesz és már a szerelmi szál is alakulóban! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 570 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra