Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 május 01 (péntek), 1:09

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 31 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Ruby történetei
HozzászólásElküldve: 2017 május 14 (vasárnap), 15:09 
Tollforgató

Sziasztok!

Nagyon régen nem írtam ide semmit, de igazság szerint nem is nagyon frissítettem mostanáig semmit, ha meg valamit megosztottam, azt meg inkább facebookon. Most viszont tanulnom kellene az államvizsgára, szóval miért is ne...?

Egyrészt itt van rögtön a már említett facebook: Pindy/Ruby írásai
Eredetileg ezt csak az animés történeteim miatt használtam, de rájöttem, hogy úgy az igazi, ha minden egy helyen van, szóval ha van még olyan elvetemült, akit érdekel az írói kontárkodásom, az nyugodtan nézzen fel ide. :)

Másrészt most elkezdtem újra frissíteni A Kazekage szobalánya című történetemet, mert még van néhány fejezet, amelyet nem töltöttem fel ide. Évekig nem igazán tudtam hozzányúlni, most viszont ezzel is haladok, szóval idővel hozok majd olyan új fejezetet is, ami még az AFS-es olvasóknak is új. :)

Legújabb fejezet:
A nagykövet

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 január 07 (csütörtök), 22:41 
Tollforgató

Sziasztok!

Egy kis helyzetjelentés következik azoknak, akiket érdekel - és azoknak is, akiket nem, csak ők nem fogják elolvasni. ;)
Ma végre sikerült egy kicsit rendet raknom a történeteim és a kritikáim között, és a bemutatkozásomat is átírtam egy kicsit (tudom, az én dilim, de minden betöltött életévemhez új leírás jár :roll: ).

Hosszú gondolkodás után úgy döntöttem, hogy a befejezetlen és/vagy nagyon régi HP-s ficeimet letörlöm az oldalról, mert így már kezdett egy kicsit felém kerekedni a zűrzavar. Több fandomban írt sztorim is olvasható itt, és úgy gondoltam, hogy akkor a merengős profilom legyen inkább a frissebb történeteim gyűjtőhelye. Ez nem azt jelenti, hogy a régebbi - és sajnos befejezetlen - ficeim eltűntek az internetről. Nem, véglegesen elvből nem törlöm le a legelső történetemet sem. Úgy gondolom, hogy szép dolog látni, hogy honnan - és főleg hogyan :D - kezdtem, és vállalom, hogy igenis NAGYON béna voltam. :D
Viszont ezek a történetek most csak és kizárólag Lumoson olvashatóak, méghozzá az ottani Ruby felhasználó alatt.
Egyébként itt viszont a legtöbb befejezetlen sztoriból jóval több fejezet van fent, mint amit Merengőre annak idején feltöltöttem.

Ami a letörölt ficekre érkezett kritikákat illeti, mindent lementettem, mert ezekért még mindig nagyon hálás vagyok mindenkinek. :) Ha valaki keresi tehát az eltűnt kritikáját, akkor zaklasson csak, mert amennyiben nálam volt, én megosztom vele. ;)

Na, de miket töröltem le?
- Az utolsó nap
- Hagyd, hogy a szíved vezessen!
- Hogyan veszítsünk le egy pasit 10 nap alatt?
- Iskolás Ikrek I. - A turulmadár titka
- Lobogó Lángok
- Reszkess, Minisztérium!
- Siriustámadás
- Útmutatók

Ami pedig maradt: az újabb, befejezett történeteim, néhány novella, valamint két befejezetlen fanfiction.
Az egyik a Clearwater vs. Skywalker című, Twilight fandomban írt Seth-Saját történetem, amit már nagyon rég, lassan négy éve nem frissítettem. Mégis úgy érzem, hogy ennek a sztorinak fogok én még adni egy esélyt, mert nagyon szerettem írni, van is belőle néhány előre megírt fejezetem.
A másik ilyen A Kazekage szobalánya címet viselő narutós fanfictionöm, ami relatív új, és mivel most jelenleg ehhez a fandomhoz állok a legközelebb, valószínű, hogy ezt be is fogom tudni fejezni. :)

Fontos még, hogy több-kevesebb sikerrel frissülnek a társszerzőimmel közös történeteim is. Egyébként be kell, hogy valljam, az utóbbi években azért is nem voltam annyira aktív szólóban, mert főleg a társszerzős sztorijaimra koncentráltam, a 2015-ös év pedig valahogy nem volt a legjobb írás terén. Mindegy, elmúlt, nem ez a lényeg.
Viszont, ha már társszerzők, akkor szeretném belinkelni ide közös ficblogjainkat is, mert bár könnyű őket megtalálni, engem elkapott a lelkesedés, és hát miért ne. :roll:
Ruby és Xelin együtt elkövetett gazságai
Pindy_Lollipopp: Arranged (ficblog)

Zárásként még néhány szót ejtenék arról, hogy mik a terveim a jövőben. Kétlem, hogy van még olyan kitartó ember, aki olvassa ezeket a sorokat, de ha mégis, akkor őt nyilván érdekli, mit várhat tőlem a későbbiekben. ;)
Egyelőre egy olyan történetemen dolgozom főként, ami Merengőn még nincsen fent, AFS-en viszont már jó öt-hat éve fut. Sokat gondolkoztam rajta, hogy azt is elkezdjem-e itt feltöltögetni, hiszen narutós sztori (bár AU, nem a ninjás világban játszódik), de végül nem tettem. Most, hogy újra átgondoltam ezt, úgy döntöttem, hogy amikor készen leszek a legrégebbi fejezetek átírt, sokkal élvezhetőbb, minőségibb verziójával, itt is be fogok próbálkozni vele.
Ezen kívül persze, vannak más ötleteim is, például már egy ideje piszkálja a fantáziámat egy HP-s, Charlie-Saját szereplős történet, de nem tudom, ebből végül lesz-e valaha valami. Majd még meglátjuk. :D

Aki pedig mégis volt olyan kitartó, hogy ezt elolvassa, annak jár a pacsi és a vállveregetés! :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 26 (szombat), 20:13 
Tollforgató

Sziasztok!

Boldog karácsonyt szeretnék kívánni mindenkinek, aki éppen erre kószál.
Az ünnepek örömére végre sikerült befejeznem a SzellemFred utolsó fejezetét. Nagyon rossz érzés volt ilyen sokat ülni rajta, de egyszerűen egészen idáig nem ment, pedig csak a vége hiányzott.
Biztosan mindenki ismeri azt az érzést, hogy valami csak nem stimmel. Na, ez nem stimmelt. Aztán amikor rájöttem, hogy nem annak kell történnie, amit én szerettem volna, mindjárt jobban ment. Szóval ez van. Kicsit más, mint amilyennek eredetileg terveztem, de én úgy érzem, ez a befejezés jobban is illik. :)

Lényeg a lényeg: feltöltöttem a Hogyan csináljunk szellemet a bácsikánkból? epilógusát, és ha minden jól megy, hamarosan olvasható lesz.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 15 (kedd), 18:07 
Tollforgató

Sziasztok!

Ha jól látom, utoljára áprilisban jelentkeztem, de most megint itt vagyok. Ha másnak nem is, de magamnak lelkesen írom az én kis ficblogomat... mármint most éppen. Amúgy nem. Ebben is legalább olyan szörnyen rendszertelen vagyok, mint a frissítésben.
És ezúttal sem a SzellemFred epilógusát hoztam - pár bekezdés hiányzik! egy jelenet! valaki verjen meg... -, sem pedig Shina következő fejezetét - még rosszabb, azok előre meg is vannak írva...
Ráadásul ki tudja, mikor frissítettem utoljára a Xelinnel közös sztorijaimat is... utóbbiakat fogom hamarosan, ígérem!

Viszont helyette írtam egy novellát Lollipoppnak karácsonyra, amit aztán feltöltöttem ide is, hátha más is örömét leli benne. Szóval a rend kedvéért: Mary Sue megváltozik
…avagy hogyan törjünk ki a sablonok szorításából néhány nap alatt?

Ennél hosszabb leírást nem is szeretnék adni róla. :)

Ha valakinek valamelyik másik fent említett - vagy kifelejtett - történetem hiányzik, zaklasson nyugodtan, annak előbb vagy utóbb úgyis lesz eredménye. ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 02 (csütörtök), 8:59 
Tollforgató

Megérkezett Shina legújabb fejezete Láz címmel.
Khm, igen, a "Shina" megnevezés amúgy még mindig A Kazekage szobalányát takarja, csak így rövidebb, így szoktam rá utalni, szóval senkit ne zavarjon össze. :)

Egy kis részlet:
"A szíve legmélyén tudta, hogy az egész hazugság volt… hogy Yashamarunak épp úgy fájt kimondani ezeket a szavakat, ahogy neki hallgatni. Ez azonban nem volt vigasz. Úgy érezte, mintha gyomorszájon vágták volna; összegörnyedt, átölelte a mellkasát, és igyekezett visszafojtani a kikívánkozó zokogást."

Olvasható: A Kazekage szobalánya: Láz

A másik. Vagyis az Arranged. Feltöltöttük az ötödik fejezetet (amit rekordidő alatt engedélyeztek is, köszönet érte!), és ezúttal egy sokkal mozgalmasabb, eseménydúsabb részéhez érkeztünk a történetnek.

Olvasható: Arranged

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 25 (szerda), 21:48 
Tollforgató

Megint hoztam egy fejezetet Shinából Elkóborolt macska címmel. Ha minden igaz, hetente megpróbálok majd frissíteni, de mivel még akad néhány kész fejezetem, ha nagyon lelkesnek bizonyulnak az olvasók, kapható vagyok hamarabbi folytatásra is. :)

Egy kis részlet a fejezetből:
"- Jól érzi magát, Kazekage-sama? – pattant fel Shina rosszat sejtve, és alig néhány másodperc alatt a felettese mellett termett.
- Jól vagyok… csak furcsán – morogta Gaara, aki nem tudta hová tenni a teste furcsa, kellemetlen reakcióit. Jól láthatóan sápadt néhány árnyalatot, a kezei pedig remegni kezdtek."

Olvasható: A Kazekage szobalánya: Elkóborolt macska

Ezen kívül felkerült az Arranged harmadik és negyedik fejezete is azóta, hogy legutóbb itt jártam. A sztori kezd beindulni, a karakterek egyre többet mutatnak meg magukból, mi pedig szeretettel várjuk ide is a kritikákat. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 18 (szerda), 19:54 
Tollforgató

Egy kicsit hosszabb kihagyás után meghoztam Shina következő fejezetét A hazatérő címmel.
Igazán sajnálom, hogy ilyen sokáig tartott, igyekszem a későbbiekben rendszeresebben frissíteni a történetet, főleg, mivel a tizennyolcadik fejezetig készen is van.

Egy kis részlet a fejezetből:
"A fiú biccentett, nyitotta a száját, aztán viszont becsukta. Többször is megismételte ezt, aztán ökölbe szorultak a kezei, a szemét pedig lesütötte, nem bírta állni a Kazekage pillantását.
- Teljesítettük a küldetést, Kazekage-sama – bökte ki csendesen, nehézkesen. – De…"

Olvasható: A Kazekage szobalánya: A hazatérő

Más.
Legutóbb már említettem - és linkeltem - az Arranged első fejezetét, és mivel múlt héten felkerült a második is, szeretném azt is a figyelmetekbe ajánlani. A sztori lassan, a maga tempójában kezd kibontakozni, a két főszereplő megmutatja magát. Talán még nem említettem, de a heti frissítés napja szerda és csütörtök valamelyike lesz, attól függően, mikor van időnk és kapacitásunk feltenni a folytatást. Ez azt jelenti, hogy a harmadik fejezet valószínűleg holnap fog érkezni. Természetesen minden kritikának nagyon örülünk, ha pedig úgy látjuk, nagyobb az érdeklődés, valószínűleg kicsit sűríteni fogunk a frissítéseken.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 07 (szombat), 13:18 
Tollforgató

Még nem Shina következő fejezetét hoztam - az is jön hamarosan, csak egy kis türelmet kérek! -, hanem egy saját történetet, amit ráadásul nem is egyedül írtam.

Egy komolyabb, kidolgozottabb, lassabban alakuló karakterdrámáról van szó, ami E/3-ban követi felváltva a két főszereplőt. Az alaptörténet igazán egyszerű: kényszerházasság, de nem in medias res típusú kezdéssel, hanem rendesen, előzményekkel. Ne sablonos, rózsaszín felhős valamire számítson az, aki esetleg kedvet érez hozzá, hogy belenézzen. :)
Heti frisst tudunk belőle ígérni, ha valakinek ez szempont.

A történet megtalálható az alábbi profilon:
Pindy és Lollipopp: Arranged

Ebből én lennék Pindy, ami egyébként sem titok, AFS-en ezen a néven publikálok.

Most még annyit említenék meg, hogy nem felejtettem el azt sem, hogy már nagyon-nagyon régen ígértem egy epilógust a Hogyan csináljunk szellemet a bácsikánkból?-hoz. A fele már megvan! Sajnálom. Én ilyen csapongó vagyok.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 február 15 (vasárnap), 16:14 
Tollforgató

A Kazekage szobalánya: Van már virágod?

Részlet:

"Láttam az arcára kiülni előbb a döbbenetet, majd a zavart, és én is biztos voltam benne, hogy kipirult az arcom. Valahol legbelül tudtam, hogy egyszerűen ki kellett volna mennem, esetleg hátat kellett volna fordítanom, akkor viszont csak álltam ott, mint akit odatettek."

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 február 01 (vasárnap), 19:03 
Tollforgató

A Kazekage szobalánya: Gaara és a négy bögre tea

Részlet:

"-Ott van egy virágárus! Vegyen neki virágot, Kazekage-sama!
- Mégis minek?
- Ha valaki beteglátogatóba megy, illik virágot vinni."

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 27 (kedd), 23:00 
Tollforgató

A Kazekage szobalánya: Könyv a kanapén

Részlet:

"- Mi a…?! – hallottam Kankuro hangját. – Itt meg mi történt?!
- Betört valaki – nyögtem ki felkönyökölve. Fájt az oldalam, mert beleállt valami, de nem törődtem ezzel, csak nagy nehezen ülésbe tornáztam magam."

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 25 (vasárnap), 13:43 
Tollforgató

Meghoztam A Kazekage szobalánya negyedik fejezetét: Az éj leple alatt

A tizenkilencedik fejezetig körülbelül ilyen tempóban tudom majd frissíteni a sztorit, ha minden igaz, mert addig már készen van. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 23 (péntek), 10:36 
Tollforgató

Lilyana írta:
csak jelzem, h én hű olvasója leszek a narutós ficednek, még ha nem is mindig fogok tudni értelmes kritikát írni, mert általában vonaton ülve olvasok, és hiába pötyögök hosszas véleményt, ahogy elmegy a térerő, megszakad a mobilnet, és nem tölti fel a Merire a megírt kritikát, és kezdhetem elölről... előre is elnézést, ha sokszor csak annyi lesz, h folytit, meg mééég Gaaraa! T_T

Ó, a vonatos netezés... ez nekem is ismerős. :D
Én minden visszajelzésnek örülök, szóval majd szorgosan töltögetem fel a folytatást jó sok Gaarával. :D

Ha meg már itt vagyok, akkor a többieknek is jelzem, hogy felkerült a narutós történetem harmadik fejezete, a napokban majd hozom a negyediket. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 23 (péntek), 9:31 
Ó-nagy-admin "backstage"

csak jelzem, h én hű olvasója leszek a narutós ficednek, még ha nem is mindig fogok tudni értelmes kritikát írni, mert általában vonaton ülve olvasok, és hiába pötyögök hosszas véleményt, ahogy elmegy a térerő, megszakad a mobilnet, és nem tölti fel a Merire a megírt kritikát, és kezdhetem elölről... előre is elnézést, ha sokszor csak annyi lesz, h folytit, meg mééég Gaaraa! T_T

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 19 (hétfő), 21:02 
Tollforgató

Sziasztok!

Elég rég jártam erre, és igazából lógok is még egy epilógussal a Hogyan csináljunk szellemet a bácsikánkból? c. sztorihoz. Ez még várat magára, de jelzem, hogy nem felejtettem el. :)

Viszont eldöntöttem, hogy bár nem valószínű, hogy túl sok érdeklődőt találok, azért megmutatom az itteni közönségnek is, mivel foglalkoztam mostanában. Elkezdtem feltöltögetni egy Naruto fanfictiont, ami terveim szerint Gaara/Saját szereplő párosítású lesz. Mármint amennyire Gaara karaktere összeegyeztethető a szerelem témakörével... :)

Ha valakit érdekel, itt megtalálja: A Kazekage szobalánya
Kritikákat természetesen mindig szívesen fogadok. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 október 07 (kedd), 15:40 
Fanficbúvár

Ja, értem :oops: köszi :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 október 06 (hétfő), 17:40 
Tollforgató

Sybill Dumbledore 02 írta:
Szia Ruby :) amennyiben szabad, jönnék ide zaklatózni :oops: csak annyi lenne, hogy írtam neked két kritikát az Iskolás ikrek című történetedhez és még egyet, de azt már nem tudom, hogy hova :oops: ha nem akarod megválaszolni, nem kell, csak gondoltam szólok, hátha egyszer szeretnél még oda friss kritikát olvasni :) OFF:(tőlem? chh... a régieket elnézve? ugyan)

Szia!

Ú, köszönöm! Mindjárt szaladok is megnézni őket. :) Szó sincs róla, hogy nem szeretnék válaszolni, egyszerűen csak nem láttam eddig, hogy kaptam kritikát. Tudod, az üresek miatt nem állítok be e-mailes értesítést, így eddig nem tűnt fel. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 október 06 (hétfő), 15:41 
Fanficbúvár

Szia Ruby :) amennyiben szabad, jönnék ide zaklatózni :oops: csak annyi lenne, hogy írtam neked két kritikát az Iskolás ikrek című történetedhez és még egyet, de azt már nem tudom, hogy hova :oops: ha nem akarod megválaszolni, nem kell, csak gondoltam szólok, hátha egyszer szeretnél még oda friss kritikát olvasni :) OFF:(tőlem? chh... a régieket elnézve? ugyan)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 május 24 (szombat), 21:47 
Tollforgató

Sziasztok!

Meghoztam a Hogyan csináljunk szellemet a bácsikánkból? utolsó előtti fejezetét Fények a sír körül címmel.
Hamarosan majd jön az utolsó is. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 12 (szombat), 20:10 
Tollforgató

Sziasztok!

Khm, igen, megint kicsit elhúzódott ez a frissítés. A Hogyan csináljunk szellemet a bácsikánkból? következő fejezete Elhatározás címmel felkerült. :)
Már nincs sok hátra a történetből, remélem, a kihagyásaimmal együtt is lesz olyan, aki kitart. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 február 28 (péntek), 13:03 
Tollforgató

Sziasztok!
Megint hosszabb kihagyás után jutottam csak el odáig, hogy frissítsek... Nem is tudom, hogy úszhattam el már megint ennyire, főleg, hogy vannak előre megírt fejezeteim. Máskor zaklassatok, hogy kapjam össze magam! :)
Most már viszont olvasható a Hogyan csináljunk szellemet a bácsikánkból? következő fejezete A kék borítós kötet címmel.
Ma egyébként írtam még majdnem egy egész fejezetet a történethez, már a végén járunk a sztorinak.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 december 27 (péntek), 10:57 
Tollforgató

Sziasztok!

Végül sikerült feltennem a Hogyan csináljunk szellemet a bácsikánkból? következő fejezetét, ami a Szabadnap címet kapta.
Alakulnak azért itt a dolgok, bár elég lassan... Igyekeztem azért minden fejezetben egy-két infót elrejteni, hogy azért a kép is összeálljon. :D
Jó olvasást! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 december 22 (vasárnap), 16:00 
Tollforgató

Sziasztok!

Először is nagyon boldog karácsonyt szeretnék kívánni mindenkinek, aki ezt olvassa! :)
Nem tudom, addig tudok-e még valamit frissíteni, de azért még megpróbálom. A jelenlegi állás szerint már három és fél fejezet készen van a Hogyan csináljunk szellemet a bácsikánkból? c. sztoriból, a Clearwater vs. Skywalkerből pedig két és fél, szóval most már azt is felteszem valamikor. Talán karácsonyra, de lehet, hogy majd jövőre...! :D

Ami viszont már felkerült, az a Három nap az életért utolsó fejezete, A nagy, sötét semmi? címmel.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 25 (hétfő), 17:21 
Tollforgató

Sziasztok!

Felkerült a Hogyan csináljunk szellemet a bácsikánkból? c. történetem következő fejezete Kilátástalanság címmel.
Az utóbbi néhány fejezet kicsit komolyabb volt, de remélem, azért tetszik nektek. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 15 (péntek), 11:10 
Tollforgató

Sziasztok!

Felkerült a Három nap az életért című történetem utolsó előtti két fejezete, ha valakit érdekel. :)
Más: sikerült még három új fejezetet írnom közben a Hogyan csináljunk szellemet a bácsikánkból? című sztorimhoz is, tehát úgy tűnik, most már nem kell majd éveket várni a frissítésre. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 08 (péntek), 15:43 
Tollforgató

Sziasztok!

Hű, már nagyon régen nem írtam ide, éppen ezért szinte biztos, hogy senki nem is olvassa el, de azért... Gondoltam, megosztom az esetleges érdeklődőkkel, hogy még élek, sőt!
A napokban megírtam egy új fejezetet a Hogyan csináljunk szellemet a bácsikánkból? című történetemhez, jelenleg is éppen ezen dolgozom, mármint egy még újabb fejezeten.
Ezen kívül mostanában a Clearwater vs. Skywalker új fejezetén is dolgozom, így hamarosan abból is várható lesz frissítés.

Más:
Most körvonalazódik bennem egy új történet, aminek Charlie Weasley lenne a főszereplője - és amennyire most foglalkoztat a dolog, szerintem hamarosan ezt is megvalósítom majd.

Egyelőre ennyi voltam. :)

Szerk.:
Itt is van az új fejezet a Hogyan csináljunk szellemet a bácsikánkból? c. sztoriból. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 01 (szerda), 9:32 
Tollforgató

Sziasztok!
Dolgozom már az új Hogyan csináljunk szellemet a bácsikánkból? fejezeten, hamarosan majd igyekszem elővenni a Clearwater vs. Skywalkert is.

Most viszont hoztam egy másik történetet, egy néhány fejezetes kisregényt, amit Merengőre eddig még nem töltöttem fel.
Megint Fred a főszereplő, mármint az idősebb, és ezúttal is szellemeskedik. :D Sőt, ez volt az eredeti "SzellemFredem", ez már egy befejezett történet. :)

Tehát, akit érdekel, az megtalálja itt: Három nap az életért

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 14 (szombat), 15:10 
Tollforgató

Jó hosszú kihagyás után frissítettem végre a Hogyan csináljunk szellemet a bácsikánkból? című sztorimat. :)
Tádám: A bácsikám egy szellem!
Várom a kritikákat! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 május 15 (kedd), 20:26 
Tollforgató

Jó pár hónap kihagyás után újra sikerült frissítenem a Clearwater vs. Skywalkert!
Ma láttam, hogy kaptam hozzá kritikát, és nagyon elszégyelltem magam, amiért így elhanyagoltam a sztorit... Szóval igyekszem ezen változtatni. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 április 21 (szombat), 8:35 
Tollforgató

Frissítettem tegnap az Útmutatókat, felkerült az Útmutató egy kis kalamajkához című szösszenet. :)
Ikrek minden mennyiségben! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Ruby történetei
HozzászólásElküldve: 2012 március 28 (szerda), 15:00 
Tollforgató

Sziasztok!

Ruby vagyok, bár ez valószínűleg nem újdonság. :D
Szólóban is jelen vagyok Merengőn, bár kevésbé aktívan, mint a Xelin_Ruby felhasználónál...
Sajnos rossz szokásom, hogy rettentő ritkán frissítek, amikor mégis, az legtöbbször annak köszönhető, hogy az olvasók nyüstölnek, én pedig észbe kapok végre, hogy hoppá. :D

Merengős profilom

Leginkább a Clearwater vs. Skywalker című alkonyatos fanfictionömet és a Hogyan csináljunk szellemet a bácsikánkból? című Harry Potteres fanfictionömet szeretném lassacskán feltöltögetni és befejezni.

Ezen kívül majd apránként feltöltöm a Weasley ikres történeteimet is, ha van rájuk érdeklődés. Már jó régiek ezek is, csak még Merengőn nincsenek fenn. :)

Most, első körben hoztam egy új fejezetet a Hogyan csináljunk szellemet a bácsikánkból?-hoz. A címe: Szellemidézés

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 31 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 1 óra