Sziasztok!
Egy kis helyzetjelentés következik azoknak, akiket érdekel - és azoknak is, akiket nem, csak ők nem fogják elolvasni.

Ma végre sikerült egy kicsit rendet raknom a történeteim és a kritikáim között, és a bemutatkozásomat is átírtam egy kicsit (tudom, az én dilim, de minden betöltött életévemhez új leírás jár

).
Hosszú gondolkodás után úgy döntöttem, hogy a befejezetlen és/vagy nagyon régi HP-s ficeimet letörlöm az oldalról, mert így már kezdett egy kicsit felém kerekedni a zűrzavar. Több fandomban írt sztorim is olvasható itt, és úgy gondoltam, hogy akkor a merengős profilom legyen inkább a frissebb történeteim gyűjtőhelye. Ez nem azt jelenti, hogy a régebbi - és sajnos befejezetlen - ficeim eltűntek az internetről. Nem, véglegesen elvből nem törlöm le a legelső történetemet sem. Úgy gondolom, hogy szép dolog látni, hogy honnan - és főleg
hogyan 
- kezdtem, és vállalom, hogy igenis NAGYON béna voltam.

Viszont ezek a történetek most csak és kizárólag Lumoson olvashatóak, méghozzá az ottani
Ruby felhasználó alatt.Egyébként itt viszont a legtöbb befejezetlen sztoriból jóval több fejezet van fent, mint amit Merengőre annak idején feltöltöttem.
Ami a letörölt ficekre érkezett kritikákat illeti, mindent lementettem, mert ezekért még mindig nagyon hálás vagyok mindenkinek.

Ha valaki keresi tehát az eltűnt kritikáját, akkor zaklasson csak, mert amennyiben nálam volt, én megosztom vele.
Na, de miket töröltem le?- Az utolsó nap
- Hagyd, hogy a szíved vezessen!
- Hogyan veszítsünk le egy pasit 10 nap alatt?
- Iskolás Ikrek I. - A turulmadár titka
- Lobogó Lángok
- Reszkess, Minisztérium!
- Siriustámadás
- Útmutatók
Ami pedig maradt: az újabb, befejezett történeteim, néhány novella, valamint két befejezetlen fanfiction.
Az egyik a
Clearwater vs. Skywalker című, Twilight fandomban írt Seth-Saját történetem, amit már nagyon rég, lassan négy éve nem frissítettem. Mégis úgy érzem, hogy ennek a sztorinak fogok én még adni egy esélyt, mert nagyon szerettem írni, van is belőle néhány előre megírt fejezetem.
A másik ilyen
A Kazekage szobalánya címet viselő narutós fanfictionöm, ami relatív új, és mivel most jelenleg ehhez a fandomhoz állok a legközelebb, valószínű, hogy ezt be is fogom tudni fejezni.
Fontos még, hogy több-kevesebb sikerrel frissülnek a társszerzőimmel közös történeteim is. Egyébként be kell, hogy valljam, az utóbbi években azért is nem voltam annyira aktív szólóban, mert főleg a társszerzős sztorijaimra koncentráltam, a 2015-ös év pedig valahogy nem volt a legjobb írás terén. Mindegy, elmúlt, nem ez a lényeg.
Viszont, ha már társszerzők, akkor szeretném belinkelni ide közös ficblogjainkat is, mert bár könnyű őket megtalálni, engem elkapott a lelkesedés, és hát miért ne.
Ruby és Xelin együtt elkövetett gazságaiPindy_Lollipopp: Arranged (ficblog)Zárásként még néhány szót ejtenék arról, hogy mik a terveim a jövőben. Kétlem, hogy van még olyan kitartó ember, aki olvassa ezeket a sorokat, de ha mégis, akkor őt nyilván érdekli, mit várhat tőlem a későbbiekben.

Egyelőre egy olyan történetemen dolgozom főként, ami Merengőn még nincsen fent, AFS-en viszont már jó öt-hat éve fut. Sokat gondolkoztam rajta, hogy azt is elkezdjem-e itt feltöltögetni, hiszen narutós sztori (bár AU, nem a ninjás világban játszódik), de végül nem tettem. Most, hogy újra átgondoltam ezt, úgy döntöttem, hogy amikor készen leszek a legrégebbi fejezetek átírt, sokkal élvezhetőbb, minőségibb verziójával, itt is be fogok próbálkozni vele.
Ezen kívül persze, vannak más ötleteim is, például már egy ideje piszkálja a fantáziámat egy HP-s, Charlie-Saját szereplős történet, de nem tudom, ebből végül lesz-e valaha valami. Majd még meglátjuk.

Aki pedig mégis volt olyan kitartó, hogy ezt elolvassa, annak jár a pacsi és a vállveregetés!