Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 16 (kedd), 22:31

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1957 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 40  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Segítség!
HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 28 (kedd), 15:57 
Zöldfülű

:-D Köszönöm Lamaro! Akkor ezt most - hálám jeléül - csak Neked! Cello Wars

És igen! Sikerült! =D>

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 28 (kedd), 15:26 
Ó-nagy-admin "backstage"

Így: Clip - Take A Chance On Me - Mamma Mia (DVD) - Complete

Kód:
[url=http://www.youtube.com/watch?v=l9PZ5-6ngpM]Clip - Take A Chance On Me - Mamma Mia (DVD) - Complete [/url]

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Segítség!
HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 28 (kedd), 15:11 
Zöldfülű

Sziasztok!
Abban szeretném valaki segítségét kérni, hogy hogy lehet egy link hivatkozást nem így pl http://www.youtube.com/watch?v=l9PZ5-6ngpM <-- ehelyett betenni, hanem úgy, hogy leírom pl ennek a vidinek a nevét vagy valami oldalnak a nevét és arra rákattintva nyílik meg? Vagy más topicban a fic címét, amit szeretnék megmutatni ?
Na, nem ragozom, remélem lesz olyan, aki megfejti mit is akartam kérdezni :-)
Előre is köszi!
Frago

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 26 (csütörtök), 15:01 
Betűmániákus

HOZZÁSZÓLÁSOK ÁTHELYEZVE

Kép
Írásaim, fordításaim: Fülemüle (White Collar fanfic) ¤¤¤ Harry új otthona ¤¤¤ Crelus-trilógia: Alta Mente ¤¤¤ Harry Potter, az azkabani fogoly ¤¤¤ Samuel Blackwell
¤¤¤ A többi történetem a profilomon elérhető!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 26 (csütörtök), 11:26 
Szárnybontogató

Castiel írta:
Én úgy tudom, minden további nélkül lehetséges simán az MP-be betenni.

szerk.: megnéztem, lehetséges.

Szia!

Köszönöm szépen a segítséget! :)

Blaire

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 26 (csütörtök), 11:10 
Betűmániákus

Én úgy tudom, minden további nélkül lehetséges simán az MP-be betenni.

szerk.: megnéztem, lehetséges.

Kép
Írásaim, fordításaim: Fülemüle (White Collar fanfic) ¤¤¤ Harry új otthona ¤¤¤ Crelus-trilógia: Alta Mente ¤¤¤ Harry Potter, az azkabani fogoly ¤¤¤ Samuel Blackwell

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 26 (csütörtök), 10:42 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Nekem lenne egy kérdésem... feltöltéssel kapcsolatos.

Lenne egy kilenc részes Harry Potteres történetem Madam Puddifoot kávézójába, ami ne is baj, csak ne tudom eldönteni, hogy azon belül hová tartozzon.

A történet ugyanis két szerelmi szállról szól, (Ron/Hermione, Draco/Harry).

Slash történet, mégse tehetem a Draco/Harry kategóriába, mert tartalmaz Ron/Hermionét.

Az nem lehetséges, hogy egyszerűen Madam Puddifoot kávézójába tegyem a történetet, anélkül, hogy abból kiválasztanám a kategóriákat (pl.: Draco/Harry, Ron/Hermione, Slash egyéb... stb...?
Feltüntetném hogy slash - csak nem tenném be az adott kategóriába...

Válaszotokat várom! :)

Blaire

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 26 (csütörtök), 10:38 
Betűmániákus

Lió, ez az ajánlat nem igazán volt moderátor barát. :D Direkt nem mondtam, hogy dolgozzanak meg érte. :D

Minimálbetűs részhez: véletlenül!? Ahaaaa, peerszee...

Ja, és egy segítség (tanács) a felhasználóknak: a magas rangokkal kapcsolatban hallottam Grétától egy csúnya sztorit, szóval vigyázat, az adminnénik néha nagyon aljasak tudnak lenni. :D :D

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 26 (csütörtök), 10:29 
Ó-nagy-admin "backstage"

G Lamaro írta:
Még egy hírmorzsa, amit ma már egyszerű felhasználó nem tud kideríteni, legfeljebb a régiek megkérdezésével: az általam ismer legmagasabb rang a "Menthetetlenül fanatikus" (ez jön a "Billentyűzetgyilkos" után), amivel másfél éve még rendelkeztek páran, csak aztán helyhiány miatt törölve lett néhány százezer hozzászólás...

Annyit még elárulok, hogy ez a mondat így nem teljesen igaz ;;)

Amúgy minek csinálnánk listát? Aki ennyire kíváncsi, dolgozzon meg egy kicsit érte ;) (na meg ugye mint írtad, néha véletlen változnak is a számok... :-Ą )

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 26 (csütörtök), 8:14 
Billentyűzetgyilkos

G Lamaro írta:
Eddy_ a hozzászólás alapú rangok sorrendjét könnyen kiderítheted, ha a Taglistát a hozzászólások szerint rendezed csökkenő sorrendbe. (A lista alján lehet beállítani a rendezés mikéntjét.) Viszont az egyes rangokhoz szükséges hozzászólások száma időként megváltozik, köszönhetően a gonosz adminnéniknek. :D (Nem is tudom, kit/kiket kellene gyanúsítani ez ügyben... ;) )
Még egy hírmorzsa, amit ma már egyszerű felhasználó nem tud kideríteni, legfeljebb a régiek megkérdezésével: az általam ismer legmagasabb rang a "Menthetetlenül fanatikus" (ez jön a "Billentyűzetgyilkos" után), amivel másfél éve még rendelkeztek páran, csak aztán helyhiány miatt törölve lett néhány százezer hozzászólás... Ha létezik ennél magasabb hozzászólás alapú rang, azt még soha senki nem érte el. :)

Köszönöm, azóta már megtaláltam. Annyira nem vagyok (még) nagy fórumozó, igazából fel se tűnt, hogy van taglista :oops:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 26 (csütörtök), 2:03 
Ó-nagy-admin "backstage"

Gyerekek, nem lenne egyszerűbb, ha valaki egyben leírna minden publikus (azaz egyéb módon is beszerezhető) információt, ehelyett a csöpögtetés helyett, amit még tele is offoltok? :D Szép kis példát mutattok az egyszerű felhasználóknak... :-P

Na, de hogy én is beálljak a sorba... :D
Eddy_ a hozzászólás alapú rangok sorrendjét könnyen kiderítheted, ha a Taglistát a hozzászólások szerint rendezed csökkenő sorrendbe. (A lista alján lehet beállítani a rendezés mikéntjét.) Viszont az egyes rangokhoz szükséges hozzászólások száma időként megváltozik, köszönhetően a gonosz adminnéniknek. :D (Nem is tudom, kit/kiket kellene gyanúsítani ez ügyben... ;) )
Még egy hírmorzsa, amit ma már egyszerű felhasználó nem tud kideríteni, legfeljebb a régiek megkérdezésével: az általam ismer legmagasabb rang a "Menthetetlenül fanatikus" (ez jön a "Billentyűzetgyilkos" után), amivel másfél éve még rendelkeztek páran, csak aztán helyhiány miatt törölve lett néhány százezer hozzászólás... Ha létezik ennél magasabb hozzászólás alapú rang, azt még soha senki nem érte el. :)

Ja, adminnénik, már egy ideje eszembe jutott, hogy a nulla hozzászólással rendelkezők ugyanúgy "Zöldfülű"-ek, mint a néhány hozzászólással rendelkezők. Esetleg azokat, akik még nem írtak egyetlen hozzászólást sem, lehetne "Hallhatatlan" ranggal jelölni... :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 25 (szerda), 22:50 
A Legnagyobb Fandomvadász

Lionela írta:
Tudom, mit írtál. Csak mellékesen jeleztem, hogy van több is, de akkor ezek után semminő infót nem csöpögtetek, mert láthatóan belekötsz... :-P Köszönjétek szépen Casnak! ;;)

És ha ennyire teher, hogy nem változik a rangod, megoldhatom, hogy ne legyen ilyen problémád. Ahogy a zöld szín se fogja többé szúrni a szemed :D

Lio viszont elfelejted, hogy én is öreg róka vagyok, és anno rendelkeztem a legmagasabbal :D ráadásul a billentyűzetgyilkost nem is te találtad ki :D szóval ha kell én is tudok ám infót csepegtetni :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 25 (szerda), 22:32 
Betűmániákus

Lionela írta:
És ha ennyire teher, hogy nem változik a rangod, megoldhatom, hogy ne legyen ilyen problémád. Ahogy a zöld szín se fogja többé szúrni a szemed :D

Hohó, hát azt Gréta biztosan értékelné. :D Egyébként meg offolunk, szóval...

MODERÁTOR MÓD ON

Lionela, Castiel, igazán értékelném, ha befejeznétek ezt a felettébb idióta és messzemenőkig értelmetlen bájcsevejt. Ha nem jutott volna el az agyatokig, ez már bőven túlhaladta az offolás határát.

Köszönöm, hogy együttműködtök és kényszerítitek magatokat, hogy gondolkodjatok is.

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 25 (szerda), 22:28 
Ó-nagy-admin "backstage"

Castiel írta:
Lió, úgy látszik, vagy annyira pihent, hogy a szövegértelmezés rosszul menjen. :D

"A legmagasabb, ami eddig van, az a Billentyűzetgyilkos, amivel három tag rendelkezik most, mint "fórum rang", az pedig dorothy snape, Tania és Luna Black."

Olvasd el még egyszer, drágám. :P Bár kiemeltem a lényeget, nem akarom, hogy megfájduljon a fejed. :D Még a végén nem lenne éjszaka akció. :-P

Ami meg az "alulinformáltságom" illeti: sosem érdekeltek a rangok, mivel ha megszakadok, sem tudok változtatni a mostanin egy darabig, akármennyi hozzászólást is írok. :D Persze mondjuk a hsz-ek minőségével már igen, lehet, beszerzek egy matróz-szótárat. :D

Tudom, mit írtál. Csak mellékesen jeleztem, hogy van több is, de akkor ezek után semminő infót nem csöpögtetek, mert láthatóan belekötsz... :-P Köszönjétek szépen Casnak! ;;)

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 25 (szerda), 22:24 
Betűmániákus

Lió, úgy látszik, vagy annyira pihent, hogy a szövegértelmezés rosszul menjen. :D

"A legmagasabb, ami eddig van, az a Billentyűzetgyilkos, amivel három tag rendelkezik most, mint "fórum rang", az pedig dorothy snape, Tania és Luna Black."

Olvasd el még egyszer, drágám. :P Bár kiemeltem a lényeget, nem akarom, hogy megfájduljon a fejed. :D Még a végén nem lenne éjszaka akció. :-P

Ami meg az "alulinformáltságom" illeti: sosem érdekeltek a rangok, mivel ha megszakadok, sem tudok változtatni a mostanin egy darabig, akármennyi hozzászólást is írok. :D Persze mondjuk a hsz-ek minőségével már igen, lehet, beszerzek egy matróz-szótárat. :D

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 25 (szerda), 21:56 
Ó-nagy-admin "backstage"

Castiel írta:
Eddy_ írta:
Gondolom, még Kristie találhatta ki ezeket az elnevezéseket, leírásról nem tudok.[/color]

A "tápláléklánc csúcsa" nem jól informált... :-P

Szerinted ki annyira pihent a csapatból, hogy ilyeneket kitaláljon? :D

Plusz azt is megsúgom, hogy a Billentyűzetgyilkos nem a legmagasabb rang. Messze nem a legmagasabb :)

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 25 (szerda), 16:01 
Billentyűzetgyilkos

Castiel írta:
Ha jól tudom, a pontos sorrend és az ahhoz kellő hozzászólásokat mindidáig rejtély övezi az adminok részéről, bár ki lehet következtetni okosan, legalább megsaccolva, ha alaposan átnézed a taglistát.
Neem,nem az admin a tápláléklánc csúcsa, hanem én. :)) Na jó, mondhatni két különböző tápláléklánc van, ha így akarunk fogalmazni, a hozzászólás alapú, meg persze az admin-moderátor-fórum tag. :D De - és ez egy hatalmas de - attól, hogy valakinek 6000 vagy 60 hozzászólása van, nem válik sem értékesebbé, sem éppen értéktelenebbé. Ergó, minden fórum tag ugyanaz, nem számít, hogy hány hozzászólása van.
A legmagasabb, ami eddig van, az a Billentyűzetgyilkos, amivel három tag rendelkezik most, mint "fórum rang", az pedig dorothy snape, Tania és Luna Black. Gondolom, még Kristie találhatta ki ezeket az elnevezéseket, leírásról nem tudok.

Persze, ilyen téren nem számít, hogy ki mennyi hsz-t ír, csak érdekelt, hogy pontosan hogy működik a rendszer :)

mod. szerk.

Asha írta:
Szia, Eddy!

Na, első: én bevallom, picit bizonytalan voltam, de mivel senki nem ugrál válaszolni, az én álláspontomat kapod. :D A slash figyelmeztetés az én mércémnél a slash történésre vonatkozik. Tehát lehet a karakter bármilyen meleg, addig, amíg nem szól konkrétan arról a fejezetben egy jelenet, hogy ő összemelegedik valaki más azonos neművel, addig nem szükséges a figyelmeztetés.

szerk.: Akartam válaszolni a másodikra is, de a tápláléklánc csúcsa mindent leírt előttem. :D

Köszönöm, Asha! Én is erre tippeltem, de nem akartam, hogy esetleg amiatt dobják vissza a fejezetét, mert rám hallgatott :D Biztos ami biztos, rákérdeztem :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 25 (szerda), 15:56 
Betűmániákus

Legyen meg legalább 1500 szó, akkor biztosan felengedik.

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 25 (szerda), 15:40 
Zöldfülű

Sziasztok! Írok éppen egy fic-et és az lenne a kérdésem, ahhoz, hogy feltegyék az oldalra mennyi lehet az oldal szám?
(jelenleg nem hosszúra tervezem, inkább egy novella alapú fanfic lenne)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 25 (szerda), 13:24 
Ó-nagy-admin "on stage"

Szia, Eddy!

Na, első: én bevallom, picit bizonytalan voltam, de mivel senki nem ugrál válaszolni, az én álláspontomat kapod. :D A slash figyelmeztetés az én mércémnél a slash történésre vonatkozik. Tehát lehet a karakter bármilyen meleg, addig, amíg nem szól konkrétan arról a fejezetben egy jelenet, hogy ő összemelegedik valaki más azonos neművel, addig nem szükséges a figyelmeztetés.

szerk.: Akartam válaszolni a másodikra is, de a tápláléklánc csúcsa mindent leírt előttem. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 25 (szerda), 13:21 
Betűmániákus

Eddy_ írta:
Ó, lenne még egy kérdésem. Az, hogy valaki "zöldfülű", "szárnybontogató", "sztorihajhász" stb. hány hozzászólásonként változik? És mi a pontos sorrend az elsőtől az utolsóig? "Zöldfülű"-vel kezd mindenki, de mi a legmagasabb, amit egy "sima" felhasználó megkaphat? Gondolom az Admin a tápláléklánc csúcsa, ami - most mondok egy random számot - 8000 hozzászólástól kap meg valaki. De gondolom nem kapja meg más az Admin beosztást - vagy akármi is ennek a hivatalos neve :D -, mindegy, mennyi hsz-t írt, csak ha tényleg admin.
Ki találta ki ezeknek az elnevezését egyébként? :D Valahol lehet erről találni valami leírást a fórumban?

(Elnézést, ha egy kicsit kacifántosra sikerültek a kérdések :D)

Ha jól tudom, a pontos sorrend és az ahhoz kellő hozzászólásokat mindidáig rejtély övezi az adminok részéről, bár ki lehet következtetni okosan, legalább megsaccolva, ha alaposan átnézed a taglistát.
Neem,nem az admin a tápláléklánc csúcsa, hanem én. :)) Na jó, mondhatni két különböző tápláléklánc van, ha így akarunk fogalmazni, a hozzászólás alapú, meg persze az admin-moderátor-fórum tag. :D De - és ez egy hatalmas de - attól, hogy valakinek 6000 vagy 60 hozzászólása van, nem válik sem értékesebbé, sem éppen értéktelenebbé. Ergó, minden fórum tag ugyanaz, nem számít, hogy hány hozzászólása van.
A legmagasabb, ami eddig van, az a Billentyűzetgyilkos, amivel három tag rendelkezik most, mint "fórum rang", az pedig dorothy snape, Tania és Luna Black. Gondolom, még Kristie találhatta ki ezeket az elnevezéseket, leírásról nem tudok.

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 25 (szerda), 13:09 
Billentyűzetgyilkos

Ó, lenne még egy kérdésem. Az, hogy valaki "zöldfülű", "szárnybontogató", "sztorihajhász" stb. hány hozzászólásonként változik? És mi a pontos sorrend az elsőtől az utolsóig? "Zöldfülű"-vel kezd mindenki, de mi a legmagasabb, amit egy "sima" felhasználó megkaphat? Gondolom az Admin a tápláléklánc csúcsa, ami - most mondok egy random számot - 8000 hozzászólástól kap meg valaki. De gondolom nem kapja meg más az Admin beosztást - vagy akármi is ennek a hivatalos neve :D -, mindegy, mennyi hsz-t írt, csak ha tényleg admin.
Ki találta ki ezeknek az elnevezését egyébként? :D Valahol lehet erről találni valami leírást a fórumban?

(Elnézést, ha egy kicsit kacifántosra sikerültek a kérdések :D)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 24 (kedd), 10:23 
Billentyűzetgyilkos

Sziasztok!

Nekem egy olyan gondom lenne, hogy bétázok egy történetet, és az író a tanácsomat kérte a figyelmeztetésekkel kapcsolatban, de ebben én sem vagyok teljesen biztos. Nem tudom, mennyire kell ilyenkor komolyan venni a jelzést.

Tehát a kérdés: az egyik mellékszereplő leszbikus, de ez csak említés szinten lesz benne a történetben, nem fogja az író kifejteni ezt, a későbbiekben se nagyon fog szerepelni a csaj. Az előző fejezetben utalt erre, hogy talán lehetséges... aztán a következőben ezt szeretné tisztázni, nagyjából három mondatban, és annyi.
Ennyinél is ki kell tennie a slash-femslash jelzést, vagy az ilyen minimális említésre ez nem vonatkozik?

Előre is köszönöm!

Ui.: Na, picit módosult közben: később is felbukkan a páros, de akkor se mennek bele a részletekbe, csak hogy együtt vannak, kézfogás, egy-egy csók, ilyen apróságok. Ennél azért már ki kell tenni, igaz? És elég az adott fejezethez, vagy a történet főoldalán is meg kell jelennie?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 17 (kedd), 12:43 
Zöldfülű

Sziasztok. Lentebb olvastam, hogy az üres kritikák hamarosan megszűnnek, ennek én is nagyon fogok örülni! Az lenne a kérdésem, hogy lehet-e a történetbe angol nyelvű dalszöveget tenni? Olvastam ugyan a szabályzatban, hogy a dalszöveg nem minősül történetnek, de nem tisztán így tenném bele. Magyar dalszövegekkel már olvastam ilyet, de nem tudom, angollal megoldható-e. Előre is köszönöm a választ.

Bebizonyítani a szerelmemnek, mennyire szeretem. Hogy bármit megadnék neki,
hogy bármit megtennék, bármivé válnék, hogy boldoggá tegyem. - Brian Kinney (QAF)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 15 (vasárnap), 21:08 
Ó-nagy-admin "backstage"

Picur bogyo írta:
Mikorra várható a Meremgő teljes mértékű felújítása az új motorral együtt?

Kb. az idei év végére * kop-kop-kop *, de már így is iszonyatos csúszásban vagyunk, szóval ezt egyelőre ne reklámozd(/zátok), meg úgyis szólunk időben előtte. A lényeg, hogy belátható időn belül. Jövő héten megyek megérdeklődni, hogy áll. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 14 (szombat), 20:38 
Zöldfülű

Jasmine Black írta:
Nem vagyok admin, de válaszolok: ez egy hibája a Merinek, az új motorral ez is ki lesz javítva, így nem lesznek csaló kritikák. :) Addig el kell tűrni, és lehet jelenteni a fórumon is, ha törlendő kritikáid vannak. ;)
A módszert inkább nem írom le nyilvánosan, hogyan csinálják, ha még nem tudod.

Azt tudtam, hogy ezzel már régóta szenvedtek, de sosem gondoltam, hogy ez ennyire fog zavarni. Amúgy csak kíváncsi voltam a technikájára, ha már vannak olyan kedvesek és nem hajlandók megvárni mire az adminok jóváhagyják a fejezetet. Mikorra várható a Meremgő teljes mértékű felújítása az új motorral együtt? Egyébként nagyon köszönöm szépen a válaszodat, sokat segítettél vele nekem.:) Most már tudom, hogy rajtam kívül nem egy embert zavar az üres, illetve csaló kritikák hada.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 14 (szombat), 5:23 
Tollforgató

Nem vagyok admin, de válaszolok: ez egy hibája a Merinek, az új motorral ez is ki lesz javítva, így nem lesznek csaló kritikák. :) Addig el kell tűrni, és lehet jelenteni a fórumon is, ha törlendő kritikáid vannak. ;)
A módszert inkább nem írom le nyilvánosan, hogyan csinálják, ha még nem tudod.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 14 (szombat), 0:43 
Zöldfülű

Sziasztok!
Nos, egy buta kérdéssel fogok hozzátok fordulni. Régebben is töltöttem fel történetet a Merengőre, míg mások találkoztak ezzel a problémával, én eddig nem. Hogy tudják néhányan csak úgy feltörni és elolvasni azt a fejezetet, amit az adminok még nem bíráltak el? Nem az, én örülök aztán, hogy az első fejezet után ilyen nagy lett az érdeklődés, de kétséget kizáróan idegesítő és dühítő, ugyanis elképzelhető, hogy az adott fejezetet visszadobják és át fogok írni ezáltal benne jó pár dolgot. Lehet ez ellen valamit tenni? Egy szavam nem lenne megint csak, ha néhány sort szántak volna kritikaként, de még az sem. És őszintén szólva nem kicsit idegesítő az, hogy az üres kritikák csak úgy állnak a semmiben.
Ezer köszönet a válaszért,
Picur bogyó

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 13 (péntek), 19:00 
Könyvmoly

Nekem az lenne a kérdésem, hogy lehet egy ficcben -et írni? Pl.: Ébren van-e? Vagy ez akkora hiba, hogy elutasítóval járna? Köszönöm előre is a választ!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 12 (csütörtök), 17:10 
Zöldfülű

G Lamaro írta:
Metamorfmágia :)

Köszönöm szépen!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 12 (csütörtök), 14:56 
Betűmániákus

Ajánlom, hogy feltöltés előtt wordből másold át egy sima txt szöveges dokumentumba. És ott nézegesd, látni fogs mindent, ahogy ott kinéz, úgy néz ki kb. merin is kódolások nélkül.

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 12 (csütörtök), 14:36 
Szárnybontogató

Nem tudom, ide való-e, de a wordös cuccok mint a felsorolás és számozás, tabulátorok hogyan hatnak feltöltéskor. Nem szeretném, ha szétcsúszna és érhetetlenné válna az írásom.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 11 (szerda), 18:54 
Ó-nagy-admin "backstage"

Metamorfmágia :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 11 (szerda), 18:48 
Zöldfülű

Sziasztok!
Hát nem biztos, hogy ide kellene írnom, de jobb ötletem nem volt..
Szóval valaki tudna abban segíteni, hogy Nymphadora Tonksnak, hogy hívják azt a varázslatot, vagy képességet, amitől változik a hajszíne?
Előre is nagyon szépen köszönöm!

Losztrisz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 06 (péntek), 23:45 
Zöldfülű

Athanor írta:
Pei-Pei írta:
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy minden feltöltött és elfogadott történet kikerül a főoldalra az új feltöltések közé? Vagy, ha igen, akkor is el telik egy kis idő, míg kikerül? :O

Válaszolok, ha nem gond, mert látom, AFS-ről érkeztél, és kicsit itt más a rendszer, mint ott. Itt nem úgy van, hogy mindig csak akkor kerül ki a történet a főoldalra, ha az admin jóváhagyta.
Nos, ilyenkor sok a történet, és egyszerűen, mire felengedtek, lekerültél a főoldalról, de csak azért, mert ez az első rész volt.
Szóval aggodalomra semmi ok! :) Legközelebb, ha fejezetet töltesz fel, akár elfogadják, akár nem, a már felengedett fejezetek automatikusan kikerülnek a főoldalra. Tehát, ha most felteszel egy második részt, akkor az első fejezet kikerül.
Remélem, tudtam segíteni.

Huhh, ezer köszönet. Valóban kicsit még bonyi a dolog, de sokkal könnyebben alkalmazkodok az itteni dolgokhoz. Pár nap alatt kiigazodtam a legtöbb opción, de lehet, csak mert több kedvem van hozzá, és a sok készséges és rendes emberke, meg főleg az adminok miatt a lelkesedésem sem lohadt le. :D
Akkor ez a kérdésem is megválaszolásra került, dolgozhatok a kövi fejezeten :3

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 06 (péntek), 22:33 
Tollforgató

Pei-Pei írta:
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy minden feltöltött és elfogadott történet kikerül a főoldalra az új feltöltések közé? Vagy, ha igen, akkor is el telik egy kis idő, míg kikerül? :O

Válaszolok, ha nem gond, mert látom, AFS-ről érkeztél, és kicsit itt más a rendszer, mint ott. Itt nem úgy van, hogy mindig csak akkor kerül ki a történet a főoldalra, ha az admin jóváhagyta.
Nos, ilyenkor sok a történet, és egyszerűen, mire felengedtek, lekerültél a főoldalról, de csak azért, mert ez az első rész volt.
Szóval aggodalomra semmi ok! :) Legközelebb, ha fejezetet töltesz fel, akár elfogadják, akár nem, a már felengedett fejezetek automatikusan kikerülnek a főoldalra. Tehát, ha most felteszel egy második részt, akkor az első fejezet kikerül.
Remélem, tudtam segíteni.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 06 (péntek), 22:09 
Zöldfülű

Sziasztok!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 04 (szerda), 9:29 
Ó-nagy-admin "backstage"

Castiel írta:
Na, ezt a bölcsészek nevében kikérem magamnak! :D

Ez a tényeken nem változtat. :-P

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 04 (szerda), 1:10 
Betűmániákus

Na, ezt a bölcsészek nevében kikérem magamnak! :D

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 04 (szerda), 0:57 
Ó-nagy-admin "backstage"

A rendszerünk is bölcsész sztereotípiák szerint működik, ha számolásról van szó... régen volt továbbképzésen, na. :-P

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 03 (kedd), 18:02 
Betűmániákus

Nekem 86-ot ír ki. Én csak 104-et számolok, persze ez most mindegy. Szóval tényleg érdekes.

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 június 29 (péntek), 15:06 
Könyvmoly

Nem tudom, hogy jó helyre írom-e, ha nem bocs az offért. Szóval a severitus történeteknél a rendszer egyik nap 90, a másiknap 91. jelenleg 88 történetet ír ki, de 105 severitus történet van fent. Ez hogy lehetséges?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 június 27 (szerda), 18:15 
Írópalánta

Köszönöm szépen, jelentem, sikerült. Nem gondoltam volna, hogy ennyire egyszerű. :)
Még egyszer köszi.

D_D

Draconus_Diablo Facebook

Draconus_Diablo Meregő

Draconus_Diablo Wattpad

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 június 27 (szerda), 17:14 
Betűmániákus

Szia!

1. Szerintem az első hozzászólást szerkesztve te is meg tudod változtatni a ficblog címét. Ha mégsem menne, akkor írj nekem, hogy mire akarod változtatni, és megcsinálom.
2. A szavazást szintén az első hozzászólásban tudod szerkeszteni. Újraindítottam neked.

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 június 27 (szerda), 17:07 
Írópalánta

Üdv!

Lenne két kérdésem, és nem igazán tudtam eldönteni, hol is tehetném fel őket, végül ezen topic mellett döntöttem. Segítség! :D
1. Van egy ficblogom, aminek szeretném megváltoztatni a nevét. Lehetséges ez, avagy törődjek bele szomorú sorsomba?
2. Ezen a bizonyos ficblogon anno elindítottam egy szavazást, ám mivel kb. három éve nem jártam az oldalon, a szavazás lezárult. Van valami lehetőség arra, hogy újraindítsam, vagy más szavazást írjak ki? Ez fontosabb lenne, mint az első kérdés...

Előre is köszönöm a segítséget.

Üdv
D_D

Draconus_Diablo Facebook

Draconus_Diablo Meregő

Draconus_Diablo Wattpad

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 június 25 (hétfő), 18:34 
Betűmániákus

Törölve.

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 június 25 (hétfő), 18:31 
Írópalánta

Szeretném töröltetni a ficblogomat ([link]). Előre is köszönöm szépen! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 június 02 (szombat), 22:34 
Ó-nagy-admin "backstage"

Morlena, inkább az a baj, hogy egyelőre nem egészen értjük, mit is szeretnél pontosan és hogyan képzeljük el, amiről beszélsz. Ki tudnád fejteni kicsit bővebben?

Szerk.: Ja, így már érthető. Castielnek igaza van, ezért nem szeretnénk új topicot nyitni. De gratula, hogy ilyen kitartó vagy a rangsorolásban. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 június 02 (szombat), 21:09 
Betűmániákus

Hát nem tudom, én max. annyit tudnék elképzelni, hogy a Honlapreklám című topikban (Gilderoy sarok) belinkeled. De nem hinném, hogy ilyenekért külön topikot nyitnának az adminok.

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 június 02 (szombat), 20:53 
Zöldfülű

Sziasztok!

Akkor elsőnek jöjjön a kimagyarázkodás: egy ideig hanyagoltam a Merengőt és fórumot, szóval fogalmam sincs kit keressek ezzel a kérdéssel, ki felelős hasonlókért. Vagy hogy egyáltalán meg lehetne-e csinálni. :roll:

Most pedig a kérés/kérdés:
Van egy hmm... nem tudom pontosan... pár száz történetet tartalmazó listám/ajánlóm, amelyet szeretnék ide a fórumra feltölteni. Vagy inkább linkelni, merthogy már fel van töltve egy megosztóra.
(Privátban adhatok linket. Eléggé ki van dolgozva, frissítgetem is folyamatosan. Főleg slash található meg benne - saját ízlés alapján :D -, de nem kizárólagosan. A magyar fandom különféle oldalairól - Merengő, Lumos, LJ, HWSC, Töviskapu, stb. Így néznek ki a történetek: író+fordító, angol+magyar cím, jellemzők, rövid tartalom)

Néztem az ajánló menüpontot. Találtam ott top10-et, slasht, stb., de valahogy sehova sem tűnt besorolhatónak az egész. Lehet, hogy ez figyelemhajhászásnak tűnhet, de szeretnék "nyittatni" ilyen témát valami módon :D
Azért kellene, mert talán könnyebben vetemednének rá, hogy megnézzék. Vagy ha rákérdeznek valamire nem offoljuk szét az agyunkat. Meg adhatnék linkekeket. Meg hosszabb leírást mi a franc ez. Meg... áh...

Lehet baromság az egész, majd valamit írjatok hova dugjam az ajánlóim, milyen topicba :D
Bármilyen választ köszönök előre is.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1957 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 40  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra