Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 30 (csütörtök), 20:25

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 6 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Bern ficblog
HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 26 (csütörtök), 17:24 
Zöldfülű

Sziasztok! :)

Jó régen jártam erre. A régebben említett novellák, kisregények még mindig a gépemen vannak. :)
Egy kis idő múlva talán, el is kezdem feltölteni őket!

Jelenleg egy PD regényen dolgozom (Vanília és Rózsa - avagy az illat, amely az őrületbe kerget), - lassan fél éve. :) Szeretném azt is megosztani a jövőben veletek! :)

Hamarosan jelentkezem, remélhetőleg egy feltöltött írásommal :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 25 (péntek), 23:02 
Zöldfülű

Sikeresen befejezettnek tekintettem a Tom D./Hermione G. írásom és elküldtem a bétámnak. Reményeim szerint hét elején már javítva a fiókomban lesz, és még azon a napon feltöltöm, hogy olvashassátok. :)

Dramione írásom a vége felé közeleg, már csak másfél részt kellene megírnom, amire hétvégén sajnos nem lesz időm. :? De jövőhéten (szerda körül) elküldöm az első fejezetet a bétámnak, így az már jövőhét hétvégén olvasható lesz. ;)

Találtam egy remek slash bétát, így a Drarry művem első fejezete is, hamarosan béta kézre kerül. Egyelőre még várok. :) Legyen meg először a novella, amit mondtam, utána jöhet az is. :roll:

Jelentkezek, ha már feltöltésre került valamelyik művem. ;)

Szép estét.
>:D<

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 23 (szerda), 23:11 
Zöldfülű

Szia Clarey!

Jól esik, hogy benéztél, nagyon örülök, hogy felkeltettem az érdeklődésed ezzel a történettel. :mrgreen: Az az igazság, hogy már csak el kellene küldenem a bétámnak, de egyelőre még nem érzem igazán "kész"-nek. :roll: Akárhányszor átolvasom, érzem, hiányzik belőle valami, a problémám csupán annyi, hogy fogalmam sincs micsoda. :? Talán a holnapi napon (vagy még ma.) nagyobb figyelmet fordítok felé, és át-át írom egyes részeit. :)

Ha valami ezután is hiányzik belőle, a bétám úgy is megmondja. Akkor viszont nem biztos, hogy feltöltésre kerül. Végső esetben újra íróm. :) Majd meglátjuk.

Amint tudok/tudom mi lesz, jelzem. ;)

Köszönöm, hogy benéztél!! >:D<
:-*
Bern.♣

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 23 (szerda), 22:59 
Könyvmoly

Bern írta:
Egy már régebben megírt novellám Tom D./Hermione G. témájú.

Szia!
Ezt nagyon várom, mert nagyon szeretem ezt a párost! Remélem, hogy jó sok ihlettel el vagy hozzá látva, kíváncsi leszek, hogyan alakítod a sorsukat. ;)
Sok sikert hozzá addig is, amíg feltöltöd, igyekszem az elsők között lenni, aki elolvassa!

>:D<
C

- Of what did she succumb?
- I drove a stake through her heart and cut off her head.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 22 (kedd), 8:13 
Zöldfülű

Sikeresen befejeztem, egy néhány hete elkezdett Drarry történetem. :D A múltkor azért nem szóltam, mert még nem találtam megfelelő bétát, aki átnézné, és ez most sem változott, de szeretném ha felkészülnétek, egy e féle műre tőlem. :) Erős korhatárral, évekkel a nagy háború után, és mégis a Roxfortban játszódó történetem mindössze öt fejezetre sikerült. :) Sötét varázslatok néven. A cím az írás megírása után született meg bennem, és tökéletesen megy magához a sztorihoz. Tegnap este fejeztem be, nem kis nehézségek árán. :D

Továbbá a Dramione írás is halad, bár azzal tegnap kevés időt foglalkoztam, mivel az előbb említett történet befejezésének képkockái lebegtek előttem. :) De amint ma suli után haza értem, folytatom, hogy minél előbb olvashassátok. ;)

Ezeken kívül apró novellák vannak a fejembe. Egy már régebben megírt novellám Tom D./Hermione G. témájú. Egy merengős barátomnak írtam még anno. :) Szerintem hamarosan feltöltöm, egyelőre bétakézen van az írás (vagyis majd lesz).

Jó tudni rólam, hogy a kedvencem a Drarry páros, de szeretem keverni a szerelmeket. :) Bármi kisülhet. :D Snarry ami még a későbbiekben várható tőlem (de semmit sem ígérek.)

Bern.♣

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bern 2013 január 23 (szerda), 23:19-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Bern ficblog
HozzászólásElküldve: 2013 január 20 (vasárnap), 15:09 
Zöldfülű

H e l l o!♣

Új vagyok, igen. Egy zöldfülű, aki szeretné veletek megosztani fantázia dús történeteit, fanficeit.☺

Jelenleg épp egy Draco/Hermione írású ficcen dolgozok. Négy fejezetet terveztem, de ez növekedhet még, hiszen nálam ezt nem lehet tudni. :arrow: Van mikor elkezdtek írni, tudom, hogy lassan be kellene fejeznem, de csak írók, írók és írók. Még több bonyodalmat, még több eseményt sűrítve bele, ezzel meghosszabbítva a fejezetek számát.☺ Visszatérve a lényegre. A történet ma pattant ki a fejemből, és tudtam, meg kell írnom! El is kezdtem. Jelenleg a második fejezetet gépelem, és reményeim szerint a következő hét elején be is fejezem. Feltölteni csak azután fogom tudni.☺

Üdv, Bern.♣

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 6 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 1 óra