Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 24 (péntek), 16:28

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2933 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 59  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Melyik történet volt?
HozzászólásElküldve: 2013 március 24 (vasárnap), 10:39 
Zöldfülű

Hello. Nemtudja valaki mi annak a történetnek a címe mikor Mcgalagony rátalál harryre az egyik torony tetején cigizve és büntetésre küldi Pitonal?

- Cica… cicc... gyere ide… – édesgette magához az apróságot, mire egy panaszos nyávogás volt a válasz. – Te meg ki vagy? Nagyon aranyos vagy, ugye tudod? Én meg lassan elmebeteg, mert veled beszélgetek…

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 14 (csütörtök), 21:51 
Zöldfülű

shanon widow írta:

Köszönöm! :) :)

Te elgondolkodtál már azon, hogy a Nagy Csata után hogyan alakul kedvenc szereplőink élete? Én igen, és a gondolataimat úgy döntöttem, meg is osztom veletek: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=105439

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 14 (csütörtök), 21:25 
Betűmániákus

Gika írta:
Sziasztok!

Én egy Lucius/Piton/Hermione történetet keresek.

AU történet, Lucius átáll a jó oldalra a háború végén. A győzelem ünneplése közben Hermionének feltűnik, hogy Lucius és Piton is elvonultak, majd azt hiszem a Titkok szobájában találja meg őket, egy medencében egymásnak esve.

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=77629

ez lesz az :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 14 (csütörtök), 20:44 
Zöldfülű

Sziasztok!

Én egy Lucius/Piton/Hermione történetet keresek.

AU történet, Lucius átáll a jó oldalra a háború végén. A győzelem ünneplése közben Hermionének feltűnik, hogy Lucius és Piton is elvonultak, majd azt hiszem a Titkok szobájában (szerk. de hülye vagyok, le titkok szobájáztam a Szükség Szobáját XDDD Basszus :P Tűzre velem :D :-t ) találja meg őket, egy medencében egymásnak esve.

Te elgondolkodtál már azon, hogy a Nagy Csata után hogyan alakul kedvenc szereplőink élete? Én igen, és a gondolataimat úgy döntöttem, meg is osztom veletek: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=105439

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gika 2013 március 15 (péntek), 18:17-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 14 (csütörtök), 6:28 
Könyvmoly

pearl írta:
Sziasztok! Hihetetlen vágyat éreztem most magamban, hogy újraolvassam a Harry Potter és az Akaratok Csatáját, de szomorúan tapasztaltam, hogy nincs fenn sehol. Tudna nekem valaki segíteni? Esetleg elküldeni e-mailben, ha sikerült valakinek lementeni. Előre is köszi =)

(Ha még a befejezés is meglenne, akár angolul, az maga lenne a mámor. =)

Ha küldesz privátban egy mélcímet, szívesen átküldöm azt, ami le van fordítva.
Az angolt meg itt megtalálod:
http://www.fanfiction.net/s/2009130/1/H ... e-of-Wills

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 14 (csütörtök), 1:30 
Zöldfülű

Sziasztok! Hihetetlen vágyat éreztem most magamban, hogy újraolvassam a Harry Potter és az Akaratok Csatáját, de szomorúan tapasztaltam, hogy nincs fenn sehol. Tudna nekem valaki segíteni? Esetleg elküldeni e-mailben, ha sikerült valakinek lementeni. Előre is köszi =)

(Ha még a befejezés is meglenne, akár angolul, az maga lenne a mámor. =)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 05 (kedd), 2:31 
Betűmániákus

Sziasztok.
Keresek egy történetet, ami Lucius/Narcissa párosítású volt, tulajdonképpen egy levélregény. A lényege tulajdonképpen az volt, hogy ők ketten az esküvő előtt álltak, de a szertartás napjáig nem találkozhattak, (pl. Narcissának külön engedély kellett hozzá, hogy elmenjen egy bálba, és előtte meg kellett győződniük arról, hogy Lucius biztos nem lesz-e jelen), és Perselus mindkettőjükkel kapcsolatban állt, levelezett mindkét féllel, ezáltal tudtak meg egymásról néhány dolgot Luciusék. Még annyi, hogy ha jól emlékszem Narcissának udvarolt Sirius is közben, de ez már nem biztos, lehet, hogy csak keverem valamivel. :)

Remélem elég támpont lesz valakinek és ráismertek. Köszi. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 02 (szombat), 21:15 
Zöldfülű

G Lamaro írta:
Nekem rémlik, hogy olvastam, legalábbis Harry húga, a magyar társa, a budapesti szálloda, és hogy bajba kerülnek, beugrik. :) De én sem jöttem még rá, hogy melyik történet ez. :|

Köszi, hogy legalább megpróbáltad!!! :) Ha mégis beugrana a fic neve. akkor szólj!! Még egyszer köszönöm!!!! _U_ _U_ _U_ _U_ _U_ _U_ _U_ _U_ _U_ _U_ _U_ _U_

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 01 (péntek), 19:08 
Ó-nagy-admin "backstage"

Nekem rémlik, hogy olvastam, legalábbis Harry húga, a magyar társa, a budapesti szálloda, és hogy bajba kerülnek, beugrik. :) De én sem jöttem még rá, hogy melyik történet ez. :|

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 01 (péntek), 16:42 
Zöldfülű

Teodora72 írta:
Keresek egy olyan történetet, amiben kiderül, hogy Harry-nek van egy ikertestvére, ezt Dumbledore portrélya mondja el Harry-nek, ő pedig Magyarországra siet hugához. Ginny is elkiséri, csak ketten mennek. Egy Budapesti szállodában találkoznának, de a halálfalók elkapják Harry hugát, és a legjobb barátnőjét. A halálfalók név szerint: Draco Malfoy, Bellatrix Lestage, esetleg Crack meg Mostro. Harry legyőzi a halálfalókat, és beszélgetnek egy estét hugával. Erre a részre emlékszem össz-vissz. Remélem eléggé leszűkítettem a kört és megkapom a címet. Előre is ezer hála!!!! _U_
Pussz: Egy olyan lány, aki már a falba veri a fejét tehetetlenségében $fal

Semmi ötlet? Semmi????????? :?: :?: :?: :?: :?: :?: $fal

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 28 (csütörtök), 19:19 
Szárnybontogató

cica19 írta:
hali
én egy olyan ficit keresek amit Mellons kapott asszem szülinapjára
az volt a lényege h piton beszélgetett harryvel és dracoval a seprűtárolóban
és a párbeszédben minden fici címe szerepelt amit mellons írt

köszi

semmi ötlet???

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 23 (szombat), 16:50 
Zöldfülű

Sziasztok,

Keresek egy történetet, ami egy regény kiegészítő részeként volt publikálva. Nem jut eszembe a címe, de ez a különálló kisebb regényben arról van szó, hogy lett szerelem Draco és Hermione között és ha jól emlékszem, akkor az első együttlétüket is leírja.

Nagyon hálás lennék, ha valakinek beugrana, melyikre gondolok :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 22 (péntek), 21:57 
Zöldfülű

Keresek egy olyan történetet, amiben kiderül, hogy Harry-nek van egy ikertestvére, ezt Dumbledore portrélya mondja el Harry-nek, ő pedig Magyarországra siet hugához. Ginny is elkiséri, csak ketten mennek. Egy Budapesti szállodában találkoznának, de a halálfalók elkapják Harry hugát, és a legjobb barátnőjét. A halálfalók név szerint: Draco Malfoy, Bellatrix Lestage, esetleg Crack meg Mostro. Harry legyőzi a halálfalókat, és beszélgetnek egy estét hugával. Erre a részre emlékszem össz-vissz. Remélem eléggé leszűkítettem a kört és megkapom a címet. Előre is ezer hála!!!! _U_
Pussz: Egy olyan lány, aki már a falba veri a fejét tehetetlenségében $fal

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 21 (csütörtök), 0:27 
Könyvmoly

sámli írta:
hello egy olyan történetet keresek amiben perselus és harry eltűnnek. Majd kiderül hogy megölték voldit. Barátságos a viszonyuk. szinte apa fia. aztán harry bejelenti h draco pálcájával ölte meg voldit. és hogy szeretik egymást és együtt mennek ki megnézni a tűzijátékot. nem ismerős valakinek?

Szerintem ezt keresed: Sokkhatás

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 20 (szerda), 23:02 
Zöldfülű

Dolly írta:
Sziasztok! Én egy olyan törit keresek, ami asszem a torry-vorry olimpián vett részt. A történetben Harry a naplójába ír bejegyzéseket, és egy narrátor is mondja a történéseket. Harryt a világos oldal a béke érdekében Voldemortnak "adják". Ennyire emlékszem sajnos. :S
Ha valaki meg tudná mondani mi a címe, és hogy hol találnám meg, annak nagyon örülnék.

Véletlenül nem erre gondolsz?
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=79181

- Cica… cicc... gyere ide… – édesgette magához az apróságot, mire egy panaszos nyávogás volt a válasz. – Te meg ki vagy? Nagyon aranyos vagy, ugye tudod? Én meg lassan elmebeteg, mert veled beszélgetek…

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 20 (szerda), 22:15 
Zöldfülű

hello egy olyan történetet keresek amiben perselus és harry eltűnnek. Majd kiderül hogy megölték voldit. Barátságos a viszonyuk. szinte apa fia. aztán harry bejelenti h draco pálcájával ölte meg voldit. és hogy szeretik egymást és együtt mennek ki megnézni a tűzijátékot. nem ismerős valakinek?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 17 (vasárnap), 23:10 
Szárnybontogató

Sziasztok! Én egy olyan törit keresek, ami asszem a torry-vorry olimpián vett részt. A történetben Harry a naplójába ír bejegyzéseket, és egy narrátor is mondja a történéseket. Harryt a világos oldal a béke érdekében Voldemortnak "adják". Ennyire emlékszem sajnos. :S
Ha valaki meg tudná mondani mi a címe, és hogy hol találnám meg, annak nagyon örülnék.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 11 (hétfő), 11:49 
Billentyűzetgyilkos

G Lamaro írta:

Igen, ez az, köszönöm Gyoka! :) És ahogy látom, azóta hogy én olvastam, be is lett fejezve :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 11 (hétfő), 10:50 
Ó-nagy-admin "backstage"

Ha minden igaz, ezt keresed:
http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=25089
És a folytatása:
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=48997

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 11 (hétfő), 10:43 
Billentyűzetgyilkos

Sziasztok!

Egy snangert keresek, csak annyira emlékszem belőle, hogy Hermione bájitalfőzés közben meghalt (valahogy Piton hibájából, talán megijesztette, és valami olyat beleszórt a lány az üstbe, amitől az felrobbant (?)), de szellemként ott maradt a Roxfortban, és azt hiszem Félig Fejnélküli Nick segítségével próbált hozzászokni a szellemléthez, Nick megtanította neki, hogy fogja meg a dolgokat, hogy ne csak átússzon rajta a keze, hanem fel is tudja venni, vagy a ruháit cserélni, na abban legyen mindig, amiben meghalt, stb.

Valakinek ennyiből beugrik? :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 07 (csütörtök), 18:58 
Szárnybontogató

Lilyanjudyth írta:
dorina122 írta:

Igen! Ez az!

Amit kerestél, az a Szérum volt. :) Amire pedig emlékeztél, az az utolsó előtti fejezetben volt. ^^

Köszi!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 07 (csütörtök), 18:30 
Betűmániákus

dorina122 írta:

Igen! Ez az!

Amit kerestél, az a Szérum volt. :) Amire pedig emlékeztél, az az utolsó előtti fejezetben volt. ^^

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 07 (csütörtök), 18:06 
Szárnybontogató

Lilyanjudyth írta:
Ez volt az?

Idézet:
Épp fel akart kelni, mikor kinyílt az ajtó, és egy nagy alak lépett be rajta. Harry először azt hitte, hogy Piton éveket öregedett, de aztán… valami nem stimmelt. Nem létezik, hogy tanára ennyit öregedett volna, főleg, mert az illetőnek rövid volt a haja… A férfi ugyanolyan fekete talárban volt, mint amilyenben Piton szokott, viszont sokkal magasabbnak, és erősebbnek tűnt tanáránál.

És még azt hitte, hogy jelenlegi tanára a legfélelmetesebb.

A férfi elmosolyodott – ami nem csoda, mert Harry nyíltan bámulta őt. Félelmetes léptekkel odament hozzá, és leült az ágy szélére. Harry megdörzsölte a szemét, aztán csodálkozva nézett a férfire, aki egyfolytában az arcát fürkészte.

– Perselus szerint nem voltál túl jó állapotban, mikor megérkeztél – mondta mély, igen félelmetes hangon. Ha nem lett volna a mosoly, Harry biztosan halálra rémült volna.
Harry csak pislogott a férfire.

– Nem emlékszem semmire – motyogta halkan, és zavarában a takarót kezdte el babrálni.

– Nos, legalább dom, hogy a bájital, amit kaptál, jót tett – mondta elismerően, aztán halkan felnevetett– Még be se mutatkoztam. A nevem Cainus Marcus Piton. – Harry értetlen arckifejezését lág hozzátette: – Perselus apja.

– Óh.

Igen! Ez az!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 07 (csütörtök), 17:54 
Betűmániákus

dorina122 írta:
Sziasztok! Keresek egy történetet. Arra emlékszem belőle, hogy Harry egy szobában ébred del, és van ott egy férfi aki úgy mutatkozik be neki, hogy ő Perselus apukája. Perselus, ha jól emlékszek örökbefogadta Harry_t , de ebben nem vagyok biztos. Tudom nem solaki hátha tudja melyik fic ez.

Ez volt az?

Idézet:
Épp fel akart kelni, mikor kinyílt az ajtó, és egy nagy alak lépett be rajta. Harry először azt hitte, hogy Piton éveket öregedett, de aztán… valami nem stimmelt. Nem létezik, hogy tanára ennyit öregedett volna, főleg, mert az illetőnek rövid volt a haja… A férfi ugyanolyan fekete talárban volt, mint amilyenben Piton szokott, viszont sokkal magasabbnak, és erősebbnek tűnt tanáránál.

És még azt hitte, hogy jelenlegi tanára a legfélelmetesebb.

A férfi elmosolyodott – ami nem csoda, mert Harry nyíltan bámulta őt. Félelmetes léptekkel odament hozzá, és leült az ágy szélére. Harry megdörzsölte a szemét, aztán csodálkozva nézett a férfire, aki egyfolytában az arcát fürkészte.

– Perselus szerint nem voltál túl jó állapotban, mikor megérkeztél – mondta mély, igen félelmetes hangon. Ha nem lett volna a mosoly, Harry biztosan halálra rémült volna.
Harry csak pislogott a férfire.

– Nem emlékszem semmire – motyogta halkan, és zavarában a takarót kezdte el babrálni.

– Nos, legalább tudom, hogy a bájital, amit kaptál, jót tett – mondta elismerően, aztán halkan felnevetett, és a kezét nyújtotta. – Még be se mutatkoztam. A nevem Cainus Marcus Piton. – Harry értetlen arckifejezését látva még hozzátette: – Perselus apja.

– Óh.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 07 (csütörtök), 15:16 
Szárnybontogató

Sziasztok! Keresek egy történetet. Arra emlékszem belőle, hogy Harry egy szobában ébred del, és van ott egy férfi aki úgy mutatkozik be neki, hogy ő Perselus apukája. Perselus, ha jól emlékszek örökbefogadta Harry_t , de ebben nem vagyok biztos. Tudom nem solaki hátha tudja melyik fic ez.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 06 (szerda), 9:06 
Zöldfülű

Sziasztok!

Egy olyan történetet keresek, amiben McGalagony valami olyasmit kiabál, hogy "Perselus Piton, ezért kitekerem a nyakad!", mert Piton (ki gondolta volna) csinált valamit, amivel hihetetlenül felbosszantotta McGalagonyt. Azt hiszem, hogy az előcsarnokban sikerül Pitont utolérnie, aki beugrik egy szobor mögé és a professzor asszony meggyújtja a talárját. Sajnos több nem jut az eszembe belőle, de azért remélem, hogy valaki tudja a megoldást.

Előre is köszönöm.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 06 (szerda), 2:35 
Zöldfülű

hesperuspiton írta:
Sziasztok!
Azt érdekelne hogy A múltam a jelened című történet megvan-e végig? Ha igen hol tudnám elolvasni?

Szia!

"Hát, ugyan egy közös munka ürügyén álltunk össze, de a történet az Ihlettelenség zátonyára futott, így nem mostanában lesz frissítés. Ha valakinek van egy(vagy akár több) jó ötlete, szívesen várjuk a kritikák közt. Elnézést kívánunk." - Ez a kiírás van a szerzők profiljában, így szerintem ez a történet csak addig van megírva - vagy legalábbis publikálva -, ameddig a merengőre fel van töltve.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 03 (vasárnap), 18:33 
Szárnybontogató

hali
én egy olyan ficit keresek amit Mellons kapott asszem szülinapjára
az volt a lényege h piton beszélgetett harryvel és dracoval a seprűtárolóban
és a párbeszédben minden fici címe szerepelt amit mellons írt

köszi

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 02 (szombat), 16:58 
Zöldfülű

Sziasztok!
Engem az a fic érdekelne, amelyikben ez olvasható:
"A Sötét Nagyúr arca látszólag mozdulatlan maradt. A fölöttük függő díszes csillár azonban úgy robbant apró szilánkokra, mintha csak egy könnyed prüsszentést méretezett volna túl valaki, nem mellesleg, figyelmeztetés nélkül. Mintha a föld alól szólt volna a keserves nyögés, dübörgött, és a varázslók hátán a hideg futkosott."

Google nem működött együtt...

Köszönöm szépen a segítséget!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 02 (szombat), 12:48 
Szárnybontogató

Sziasztok!
Azt érdekelne hogy A múltam a jelened című történet megvan-e végig? Ha igen hol tudnám elolvasni?

[Joanne Kathleen Rowling]

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 01 (péntek), 22:55 
Szárnybontogató

Losztrisz írta:
Sziasztok!
Egy Harry/Draco párosítású történetet keresek. Arra emlékszem, hogy Voldemort legyőzése előtt Harry terhes lesz Dracótól. Volt talán egy évzáró buli, ahol Harry már eléggé ittas állapotban volt, és arra ébredt, hogy Draco ágyában fekszik. Harry se szó, se beszéd nélkül lelép, és később elkezd fogyni az ereje. Ilyenkor jön rá Dambludore-val, hogy babát vár. Az öreg elküldi Franciaországba, mert a terhessége ideje alatt nem volt ereje. Harry több évet is ott tölt, és egy fantasztikus kisfia-, talán Trisztán? - születik. Végül hazahívják. És ott kiderül, hogy Lupinéknak is született egy gyermeke. Draco végig a jó oldalnak kémkedett az évek során, és hogy Ginny Weasley lesz a legjobb barátja. Majd kiderül, hogy Draco Trisztan apja. A végére már nem teljesen emlékszem, de ha minden igaz akkor Draco bajba kerül, és Harry elmegy megmenteni. Legyőzi a Sötét Nagyurat, és a végére még Dracóval is össze jön.
Valaki meg tudná mondani, hogy mi a címe ennek a történetnek? Már napok óta keresem, és szívesen elolvasnám újra.
Előre is köszönöm!

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=73366

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 31 (csütörtök), 12:44 
Zöldfülű

Most már tárgytalan, közben megtaláltam. :) De köszönöm annak, aki elgondolkodott rajta! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 29 (kedd), 22:15 
Zöldfülű

Sziasztok! :)
Egy olyan történetet keresek, ami Lily és James idejében játszódik, de nem ők a fő szál. A történet felváltva játszódik két lány szemszögéből, akik testvérek, de az egyikük, griffendéles (ha jól emlékszem), a másikuk pedig mardekáros, és mellesleg a háza királynője, akinek feltett szándéka, hogy összejöjjön Pitonnal. Az egyikük neve Chanel, a másik nem jut eszembe.
Valaki esetleg emlékszik a címére?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 29 (kedd), 22:12 
Zöldfülű

Angel írta:
Kukuc írta:
Sziasztok!
Megvan valakinek esetleg Holnap: Azok a bizonyos kellemetlen napok c. fanfice? Dr/Hr sztori, nagyon szerettem, de a Merengőn már nem találom, a Google szintén csak utalásokat hoz ki találatkén...
Előre is köszönöm :)

Szia!
Bár nem ismerem ezt a történetet, de 13 fejezetet (nem tudom, hogy mennyinek kellene lennie) itt találtam:
http://luv.gportal.hu/gindex.php?pg=14450125

Nagyon szépen köszönöm! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 27 (vasárnap), 17:51 
Zöldfülű

Köszönöm szépen.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 27 (vasárnap), 12:36 
Szárnybontogató

kikaro írta:
Sziasztok!
Egy olyan történetet keresek, amiben Harryt meggyanúsítják, hogy teherbe ejtett egy lányt, és senki sem hisz neki, amikor közli, hogy még szűz. Aztán egy varázslattal ellenőrzik, és kiderül, hogy igazat mond.
Az iskolában őt is és a lányt is kiközösítik, de később kiderül, hogy Draco az apa.

Szia!
Ez a Seed in thorns - Mag a vetésben, Susane fordítása. itt megtalálod: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=80391

Ada

A jó kislányok egy hercegről álmodoznak, a rosszak kettőről egymáson.

Dirty minded? Me?! I like to call it imaginative!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 25 (péntek), 20:04 
Könyvmoly

hesperuspiton írta:
Sziasztok!
Hol tudnám elolvasni a Szándék hangjait?
(magyarul,teljes)

a Töviskapun vagy a fordító lj oldalán. :-)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 25 (péntek), 19:35 
Szárnybontogató

Sziasztok!
Hol tudnám elolvasni a Szándék hangjait?
(magyarul,teljes)

[Joanne Kathleen Rowling]

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 25 (péntek), 18:35 
Zöldfülű

Sziasztok!
Egy olyan történetet keresek, amiben Harryt meggyanúsítják, hogy teherbe ejtett egy lányt, és senki sem hisz neki, amikor közli, hogy még szűz. Aztán egy varázslattal ellenőrzik, és kiderül, hogy igazat mond.
Az iskolában őt is és a lányt is kiközösítik, de később kiderül, hogy Draco az apa.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 24 (csütörtök), 22:34 
Zöldfülű

mellons írta:
herika írta:
traba írta:
Halihó!
Egy snarryt keresek, amiben Harry valami fura lény volt, voltak szárnyai és szerepelt benne valami olyasmi, hogy "Piton szétcseszte a szárnyait. Szó szerint"
És szinte biztos, hogy a történet nem volt befejezve (nagy nagy bánatomra :'( )

Nem biztos, de nem Chi Chan: The weight of Water c. fordítása?
Befejezetlen, Harry egy Főnix szilf benne.
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=53204

Az eredeti viszont be van fejezve!

Aninak volt egy ilyen sztorija, nem? Öhm, Az őrző, azt hiszem, ez volt a címe.
Igen: http://ani81.livejournal.com/18769.html

Igen, igen! Ez az, köszönöm!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 24 (csütörtök), 20:29 
Billentyűzetgyilkos

herika írta:
traba írta:
Halihó!
Egy snarryt keresek, amiben Harry valami fura lény volt, voltak szárnyai és szerepelt benne valami olyasmi, hogy "Piton szétcseszte a szárnyait. Szó szerint"

Aninak volt egy ilyen sztorija, nem? Öhm, Az őrző, azt hiszem, ez volt a címe.
Igen: http://ani81.livejournal.com/18769.html

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 24 (csütörtök), 17:47 
Zöldfülű

herika írta:
Losztrisz írta:
Sziasztok!

Már megint én... Úgy tűnik most a végig nem olvasott történetek ugranak be nekem, és az Istenért sem találom őket.
Most egy Perselus/Harry párosítású történet jutott az eszembe. Harry kisgyerek amikor találkozik Persivel, aki vámpír. És megígéri a kisfiúnak akit fellökött, hogy vissza jön majd érte. És talán Harry tenyerén egy csillag, vagy piramis alakú jel is volt.

Ismét előre is köszi!
Losztrisz

Ez sejtésem szerint Candidus: Vámpírherceg szeretője lesz.
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=96827

Köszönöm szépen!!! :)))

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 24 (csütörtök), 16:10 
Zöldfülű

herika írta:
traba írta:
Halihó!

Szia! Hasonló, de sajnos nem ez az. Ott nem volt szó erőszakról, meg talán Harry elég ügyetlenül bánt a szárnyaival.
Angolból nem vagyok perfekt, szóval az is biztos, hogy magyarul olvastam.
Végignéztem már merengőn az összes szóba jöhető kategóriát, de vagy átfutottam rajta, vagy letörölték.

És az is kár, hogy a The weight of Water fordítása nem lett befejezve, mert szerintem jó történet.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 24 (csütörtök), 7:00 
Könyvmoly

traba írta:
Halihó!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 24 (csütörtök), 6:40 
Könyvmoly

Losztrisz írta:
Sziasztok!

Már megint én... Úgy tűnik most a végig nem olvasott történetek ugranak be nekem, és az Istenért sem találom őket.
Most egy Perselus/Harry párosítású történet jutott az eszembe. Harry kisgyerek amikor találkozik Persivel, aki vámpír. És megígéri a kisfiúnak akit fellökött, hogy vissza jön majd érte. És talán Harry tenyerén egy csillag, vagy piramis alakú jel is volt.

Ismét előre is köszi!
Losztrisz

Ez sejtésem szerint Candidus: Vámpírherceg szeretője lesz.
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=96827

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 24 (csütörtök), 0:27 
Zöldfülű

Halihó!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 23 (szerda), 21:17 
Zöldfülű

Sziasztok!

Ismét előre is köszi!
Losztrisz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 22 (kedd), 20:08 
Zöldfülű

Luna_L írta:
Rowena írta:
Sziasztok!
Keresek egy olyan ficet, ami drarry és severitus egyben. Harry álnéven, Pitonnal lakik a Roxfortban (nem emlékszem pontosan, de talán mindenki azt hiszi róla, hogy meghalt, vagy fogságban van Voldemortnál), összebarátkozik mardekárosokkal, összejönnek Dracóval, aki mikor rájön, h Harry valójában Harry (nem emlékszem az álnevére), irtó zabos lesz. Megígéri, h nem fedi fel Harry kilétét, de szétmennek és senki nem érti, h hirtelen mi a baj, aztán persze lassan kibékülnek, újra összejönnek, stb.

Ha valaki emlékszik erre, légyszi küldjön egy linket, mert képtelen vagyok megtalálni.
Köszi előre is! :)

Ez Vorabizától a Malfoy Flavor, és itt található:
http://www.hpfandom.net/eff/viewstory.php?sid=2199
Azt nem tudom, készült-e fordítás, én angolul olvastam.

Óóóóó, hálás köszönet, két napja 0-24 ezen puffogok, hogy nem létezik, hogy nem találom. Már mentem is el, még egyszer nagyon köszi. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 22 (kedd), 19:53 
Könyvmoly

Rowena írta:
Sziasztok!
Keresek egy olyan ficet, ami drarry és severitus egyben. Harry álnéven, Pitonnal lakik a Roxfortban (nem emlékszem pontosan, de talán mindenki azt hiszi róla, hogy meghalt, vagy fogságban van Voldemortnál), összebarátkozik mardekárosokkal, összejönnek Dracóval, aki mikor rájön, h Harry valójában Harry (nem emlékszem az álnevére), irtó zabos lesz. Megígéri, h nem fedi fel Harry kilétét, de szétmennek és senki nem érti, h hirtelen mi a baj, aztán persze lassan kibékülnek, újra összejönnek, stb.

Ha valaki emlékszik erre, légyszi küldjön egy linket, mert képtelen vagyok megtalálni.

Ez Vorabizától a Malfoy Flavor, és itt található:
http://www.hpfandom.net/eff/viewstory.php?sid=2199
Azt nem tudom, készült-e fordítás, én angolul olvastam.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 22 (kedd), 13:50 
Zöldfülű

Sziasztok!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2933 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 59  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra