Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 24 (péntek), 16:25

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2933 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 59  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Melyik történet volt?
HozzászólásElküldve: 2013 július 15 (hétfő), 8:54 
Szárnybontogató

c.l.a.r.e.y írta:
Sziasztok!
Keresek egy történetet, de egyszerűen sehogy nem tudok rábukkanni, hátha valaki tudja a pontos címét.
Emlékszem rá, hogy szerepelt a címben, hogy "látó", egy képregény-rajzoló srácról szólt, aki átkeveredik egy másik világba, ahol démonok és mindenféle fura lény él. Arra is emlékszem, hogy van egy cicája. Az biztos, hogy PD kategórián belül volt, és ha jól emlékszem, azon belül is talán a slash-ben.
Jó sok fejezetes töri volt, szépen kidolgozott, hosszú fejezetekkel.
Valakinek rémlik esetleg, melyikről lehet szó?
Előre is köszönöm szépen a segítséget!

:-h
C

Szia!
Ez a Birodalom, avagy a látó, a Vándor és a macska lesz :)
itt találod: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=29843
Ada

A jó kislányok egy hercegről álmodoznak, a rosszak kettőről egymáson.

Dirty minded? Me?! I like to call it imaginative!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 14 (vasárnap), 20:16 
Könyvmoly

Sziasztok!
Keresek egy történetet, de egyszerűen sehogy nem tudok rábukkanni, hátha valaki tudja a pontos címét.
Emlékszem rá, hogy szerepelt a címben, hogy "látó", egy képregény-rajzoló srácról szólt, aki átkeveredik egy másik világba, ahol démonok és mindenféle fura lény él. Arra is emlékszem, hogy van egy cicája. Az biztos, hogy PD kategórián belül volt, és ha jól emlékszem, azon belül is talán a slash-ben.
Jó sok fejezetes töri volt, szépen kidolgozott, hosszú fejezetekkel.
Valakinek rémlik esetleg, melyikről lehet szó?
Előre is köszönöm szépen a segítséget!

:-h
C

- Of what did she succumb?
- I drove a stake through her heart and cut off her head.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 14 (vasárnap), 10:46 
Zöldfülű

Zimus írta:
Ez nem az volt, amiben volt a répaföld is? én nem tudom de a barátnőm aki szintén olvas fanfictiont mondta, lehet őt meg tudom kéredzni

Valami rémlik, de sajnos tényleg nemnagyon emlékszem másra. :/

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 14 (vasárnap), 10:40 
Zöldfülű

Midnights Prophet írta:

Zarathustra: A megbocsátás ereje Nekem ez ugrott be elsőre, de már nagyon rég olvastam, szóval nem vennék rá mérget.

Igen, sajnos nem ez volt :( De azért köszönöm.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 13 (szombat), 23:27 
Zöldfülű

halfbloodprincess írta:
Látom nemnagyon van ötlet a történetre :/

Viszont van mégegy amit keresek. Snanger
Régen olvastam és már nemtudom melyik oldalon és mi volt a címe.
Hermione a fürdőben volt és amikor Piton elment az ajtó előtt és hallotta ahogy "nyöszörög". A falat átlátszóvá akarta tenni, de aztán letett róla, mert Hermione biztosan rájönne. Azt hiszem ez egy téli napon volt egy séta után és talán összevesztek. A végét lehet, hogy keverem egy másik történettel de sajnos másra nem emlékszem. :(

Ez nem az volt, amiben volt a répaföld is? én nem tudom de a barátnőm aki szintén olvas fanfictiont mondta, lehet őt meg tudom kéredzni

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 05 (péntek), 14:21 
Fanficbúvár

halfbloodprincess írta:
...

Zarathustra: A megbocsátás ereje Nekem ez ugrott be elsőre, de már nagyon rég olvastam, szóval nem vennék rá mérget.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 05 (péntek), 9:00 
Zöldfülű

Látom nemnagyon van ötlet a történetre :/

Régen olvastam és már nemtudom melyik oldalon és mi volt a címe.
Hermione a fürdőben volt és amikor Piton elment az ajtó előtt és hallotta ahogy "nyöszörög". A falat átlátszóvá akarta tenni, de aztán letett róla, mert Hermione biztosan rájönne. Azt hiszem ez egy téli napon volt egy séta után és talán összevesztek. A végét lehet, hogy keverem egy másik történettel de sajnos másra nem emlékszem. :(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 03 (szerda), 15:39 
Billentyűzetgyilkos

Fú, a címet nem tudom, de én is olvastam, az biztos. A Draco/Bill szálra emlékszem :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 02 (kedd), 18:48 
Szárnybontogató

Szia
Ismerősnek tünik, de nem tudom sajnos. Ha valaki rájönne én is kíváncsi vagyok rá.

Lásson ártatlan virágnak, s légy a kígyó alatta

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 június 29 (szombat), 14:12 
Zöldfülű

Sziasztok!
Snarry történetet keresek. Régebben olvastam de nemtudom hogy bevolt-e felyezve és hogy mi volt a címe.
Arra emlékszem, hogy Lucius/Ron és Draco/Bill páros is volt benne.
Piton valamilyen kölönórát tartott Harrynek (Dumbledore kérésére)
Eléggé korhatáros történet volt.

Remélem valaki tud segíteni. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 június 22 (szombat), 10:16 
Szárnybontogató

Sziasztok!
A helyzet az, hogy a gyakorikérdések.hu-n egy Effiee nevű felhasználó egy Merengős történet után érdeklődik, gondoltam, tudunk neki segíteni, mert régen olvasta, és elfelejtette a címét, de abban biztos, hogy a Merengőn találkozott az írással. :)
Bár ennyiből, mint a kiíró leírta, nekem nem derül ki, hogy fanfic vagy saját sztori, mindenesetre ebben a topicban talán tudtok neki segíteni.

Itt a link:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakoza ... -a-regenyt

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 június 06 (csütörtök), 10:04 
Fanficbúvár

Hinomi írta:
meichan írta:
Szia! Amit keresel az Germától a Megtalált válaszok,de már nem elérhető mert minden nem befejezett törit letörölt már az oldalról :( Én azért még reménykedem,hogy egy nap még vissza tér az íráshoz :)

Köszi szépen a választ =)
Igazán sajnálom, eddig is nagyon szívesen olvastam még úgy is, hogy nem volt befejezve, most is ezt terveztem és sajnos nem mentettem le a történetet magamnak :-(

Egy pár hozzászólással lejjebb Chii chan írta,hogy neki megvan lementve ha írsz neki privátban egy email címet akkor neked is elküldi :)
Igen én is sajnálom,mert remek történeteket tudott írni és mindet nagyon szerettem olvasni,de nem adom fel a reményt,hogy egyszer újra visszatalál :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 június 05 (szerda), 22:36 
Szárnybontogató

Fairy írta:
dorina122 írta:
Sziasztok! Egy snarry-t keresek Annyi rémlib belőle, hogy a Roxfort kapujánál Minerva macska alakban mindig várja Pitont,hogy visszatérjen Voldemorttól. Miután Perselus összejött Harryvel Piton felvágja az ereit és Potter tallja meg. Miután Piton haza mehet Harry Mcgalagonyt hívja,hogy figyeljen Perselusra. Remélem tudtok segíteni

Szia!

Lehet, hogy nem egyről beszélünk, mert amire én gondolok abban Minerva nem vár macskaként Perselusra. Viszont Pers öngyilkossági kísérlete és az, hogy egy darabig Minerva vigyáz rá stimmel.

Amire én gondolok az the original killerpineapple: I don't love you című történetének a fordítása, amit én követtem el. Elérthető itt: Nem szeretlek

Ha nem erre gondoltál, akkor én is nagyon kíváncsi vagyok az általad olvasottra :)

Köszi, ez volt az! Viszont gőzöm sincs miből szedtem a macska Minervát :?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 június 05 (szerda), 21:48 
Zöldfülű

Szia! Amit keresel az Germától a Megtalált válaszok,de már nem elérhető mert minden nem befejezett törit letörölt már az oldalról :( Én azért még reménykedem,hogy egy nap még vissza tér az íráshoz :)[/quote]

Köszi szépen a választ =)
Igazán sajnálom, eddig is nagyon szívesen olvastam még úgy is, hogy nem volt befejezve, most is ezt terveztem és sajnos nem mentettem le a történetet magamnak :-(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 június 05 (szerda), 18:37 
Szárnybontogató

dorina122 írta:
Sziasztok! Egy snarry-t keresek Annyi rémlib belőle, hogy a Roxfort kapujánál Minerva macska alakban mindig várja Pitont,hogy visszatérjen Voldemorttól. Miután Perselus összejött Harryvel Piton felvágja az ereit és Potter tallja meg. Miután Piton haza mehet Harry Mcgalagonyt hívja,hogy figyeljen Perselusra. Remélem tudtok segíteni

Szia!

Lehet, hogy nem egyről beszélünk, mert amire én gondolok abban Minerva nem vár macskaként Perselusra. Viszont Pers öngyilkossági kísérlete és az, hogy egy darabig Minerva vigyáz rá stimmel.

Amire én gondolok az the original killerpineapple: I don't love you című történetének a fordítása, amit én követtem el. Elérthető itt: Nem szeretlek

Ha nem erre gondoltál, akkor én is nagyon kíváncsi vagyok az általad olvasottra :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 június 05 (szerda), 17:34 
Könyvmoly

Chii chan írta:
[color=#8000FF]Meichan, én is ebben reménykedem...

Ne nagyon tedd :) Off vége

A Harry a Durmstrangba jár történet senkinek nem ismerős? :(
Lehet, hogy csak álmodtam? Pedig határozottan rémlenek belőle részletek...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 június 05 (szerda), 13:50 
Könyvmoly

Meichan, én is ebben reménykedem...

Amúgy nekem le van mentve az első 12 fejezet, ha érdekel, privátban add meg az e-mailed és átküldöm a történetet.

meichan írta:
Hinomi írta:
Helló :-)
Egy befejezetlen snarry történetet keresek....

Szia! Amit keresel az Germától a Megtalált válaszok,de már nem elérhető mert minden nem befejezett törit letörölt már az oldalról :( Én azért még reménykedem,hogy egy nap még vissza tér az íráshoz :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 június 05 (szerda), 10:00 
Fanficbúvár

Hinomi írta:
Egy befejezetlen snarry történetet keresek.
Harry eltűnik a varázsvilágból miután Ginnyt, aki a fiával terhes Voldemort megöli. Ennek folyományaként ha jól rémlik Harry megöli őt, ráadásul nem túl finoman, elég nagy pusztítást végez. Egy éve szinte senki nem tud róla semmit, Dumbledore-ral is alig tartja a kapcsolatot, de sikerül rávennie neki, hogy Harry jöjjön vissza, mert meg akarnak szerezni valami könyveket, amikhez párszaszó kell. Csak annyi a probléma, hogy Harry nagyon rosszul van, nem tudta feldolgozni a dolgokat, a varázserejével sincs minden rendben, csak hát ezt Dumbledore figyelmen kívül hagyja és Piton veszi a szárnyai alá, noha először nem túl nagy lelkesedéssel, de ez szépen lassan változni kezd. :-D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 június 04 (kedd), 23:44 
Szárnybontogató

Sziasztok!
Én egy Vorry sztorit keresek. Azt hiszem a II. Torry-Vorry Olimpiára írták. A sztoriban Harryt a világos oldal a béke érdekében Voldemortnak adja, a Nagyúr gyerekét kell kihordania, mert neki van ehhez elég ereje. A történetben Harrynek naplószerű bejegyzései is vannak. Ha valaki rá ismerne, és megmondaná hol találom, nagyon örülnék! Köszi! :D

ui.: A Torry-Vorry Olimpia livejournalos oldala hova tűnt????

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 június 04 (kedd), 22:26 
Szárnybontogató

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 június 04 (kedd), 22:04 
Zöldfülű

Egy befejezetlen snarry történetet keresek.
Harry eltűnik a varázsvilágból miután Ginnyt, aki a fiával terhes Voldemort megöli. Ennek folyományaként ha jól rémlik Harry megöli őt, ráadásul nem túl finoman, elég nagy pusztítást végez. Egy éve szinte senki nem tud róla semmit, Dumbledore-ral is alig tartja a kapcsolatot, de sikerül rávennie neki, hogy Harry jöjjön vissza, mert meg akarnak szerezni valami könyveket, amikhez párszaszó kell. Csak annyi a probléma, hogy Harry nagyon rosszul van, nem tudta feldolgozni a dolgokat, a varázserejével sincs minden rendben, csak hát ezt Dumbledore figyelmen kívül hagyja és Piton veszi a szárnyai alá, noha először nem túl nagy lelkesedéssel, de ez szépen lassan változni kezd. :-D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 június 04 (kedd), 21:50 
Szárnybontogató

hali
én egy olyan ficit keresek amit Mellons kapott azt hiszem szülinapjára
az volt a lényege h piton beszélgetett harryvel és dracoval a seprűtárolóban
és a párbeszédben minden fici címe szerepelt amit mellons írt

köszi

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 június 03 (hétfő), 20:45 
Zöldfülű

Ero írta:
sámli írta:
hello!
Nem emlékeztek annak a történetnek a címére mikor harry és draco közösen öröklik meg perselus szobáját minden vagyonával együtt? és a végén össze jönnek elég kacifántos úton? Hagyaték? VAgy valami ilyesmi volt a címe

Mariann: Piton lakosztálya című töriét keresed. http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=95729

Köszönöm szépen :D :) :) :) _U_

- Cica… cicc... gyere ide… – édesgette magához az apróságot, mire egy panaszos nyávogás volt a válasz. – Te meg ki vagy? Nagyon aranyos vagy, ugye tudod? Én meg lassan elmebeteg, mert veled beszélgetek…

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 június 03 (hétfő), 19:50 
Könyvmoly

sámli írta:
hello!
Nem emlékeztek annak a történetnek a címére mikor harry és draco közösen öröklik meg perselus szobáját minden vagyonával együtt? és a végén össze jönnek elég kacifántos úton? Hagyaték? VAgy valami ilyesmi volt a címe

Mariann: Piton lakosztálya című töriét keresed. http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=95729

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 június 03 (hétfő), 19:19 
Zöldfülű

hello!

- Cica… cicc... gyere ide… – édesgette magához az apróságot, mire egy panaszos nyávogás volt a válasz. – Te meg ki vagy? Nagyon aranyos vagy, ugye tudod? Én meg lassan elmebeteg, mert veled beszélgetek…

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 június 03 (hétfő), 18:42 
Könyvmoly

Luna_L írta:
Próbálom a leírásodból leválasztani Elanor történetének részleteit (:D), és a maradékból kitalálni, mire is gondolhattál. Van egy tippem, ami illik a "Harry elköltözik Siriushoz és a Durmstrangba jár" részhez:
The Black heir

Ha nem erre gondoltál, az sem baj, érdemes belenézni :) (Voldemort/Harry páros - befejezett, van egy folytatása is, ami szintén hosszú, de talán nem befejezett)

Elanor: Álomvirágában Piton félrerántja Lilyt Voldemort elöl. Később feleségül veszi, születik egy közös lányuk, és bár nem egyformán bánik a 2 gyerekkel, azért törődik vele. Harry mardekáros lesz, és Neville a kiválasztott.
A másik az homályosabb. Szintén együtt van Lily és Piton, és szintén van egy közös gyerek (szerintem szintén lány). De ott Piton annyira ridegen bánik Harryvel, hogy amikor kiderül, hogy Piton tanítaná őt a Roxfortban, inkább úgy dönt, hogy a Durmstrangba megy, és csak a nyári szünetekre megy haza. Aztán, amikor elvégzi, akkor már haza se megy, hanem Siriushoz. És Sirius megtalál egy levelet, amit James hagyott neki, hogy adja oda Pitonnak, de elfeledkezett róla. Ebben pedig az van, hogy Harry Piton fia (nem tudom, hogyan).
Ja, és magyar - erre emlékszem. Már nagyon rég olvastam.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 június 03 (hétfő), 16:42 
Könyvmoly

herika írta:
Keresek egy történetet, amiből már nem sok mindenre emlékszem, még arra sem, hogy befejezett-e. Sőt az is meglehet, hogy két történetet keverek. Lily nem hal meg, hozzámegy Pitonhoz és születik egy lányuk (azt hiszem). Piton imádja a lányát, de Harryvel nem jön ki, meglehetősen hidegen viselkedik vele, és ha minden igaz, Harry végül elköltözik Siriushoz. Lehet, hogy nem is a Roxfortba jár, hanem a Durmstrangba. Már felnőtt, amikor kiderül, hogy mégis Piton az apja, és... - és passzolom, mi a vége, ha egyáltalán befejezett.
Ismerős valakinek?

szerk:
Most már biztos, hogy összemosok 2 történetet, mert az egyiket megtaláltam, az Elanor egyik írása. De a másik még mindig homály, és szerintem az befejezett. Talán...

Próbálom a leírásodból leválasztani Elanor történetének részleteit (:D), és a maradékból kitalálni, mire is gondolhattál. Van egy tippem, ami illik a "Harry elköltözik Siriushoz és a Durmstrangba jár" részhez:
The Black heir

Ha nem erre gondoltál, az sem baj, érdemes belenézni :) (Voldemort/Harry páros - befejezett, van egy folytatása is, ami szintén hosszú, de talán nem befejezett)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 június 03 (hétfő), 7:12 
Könyvmoly

Keresek egy történetet, amiből már nem sok mindenre emlékszem, még arra sem, hogy befejezett-e. Sőt az is meglehet, hogy két történetet keverek. Lily nem hal meg, hozzámegy Pitonhoz és születik egy lányuk (azt hiszem). Piton imádja a lányát, de Harryvel nem jön ki, meglehetősen hidegen viselkedik vele, és ha minden igaz, Harry végül elköltözik Siriushoz. Lehet, hogy nem is a Roxfortba jár, hanem a Durmstrangba. Már felnőtt, amikor kiderül, hogy mégis Piton az apja, és... - és passzolom, mi a vége, ha egyáltalán befejezett.
Ismerős valakinek?

szerk:
Most már biztos, hogy összemosok 2 történetet, mert az egyiket megtaláltam, az Elanor egyik írása. De a másik még mindig homály, és szerintem az befejezett. Talán...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára herika 2013 június 03 (hétfő), 15:07-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 június 01 (szombat), 19:11 
Könyvmoly

meichan írta:
vadmacska161 írta:
Sziasztok! Egy Snarry művet keresek, és mivel régen olvastam csak kis részletek ugranak be. Amire emlékszem az az, hogy Perselus egyik óráján valami félresikerül ezért bogarak? lepik el a termet és Harryvel, aki ha jól emlékszem SVK tanár volt együtt befogták őket és kivitték a Tiltott Rengetegbe, ahol Pers a mágiája segítségével létrehozott egy a bogaraknak? megfelelő környezetet, majd pedig jöttek a történet pikánsabb részei, ami szintén a Rengetegbe történt... Nem a legelső fejezetbe volt ez a rész, még annyira emlékszem, hogy talán a Töviskapun olvastam még valamikor... Ha valaki ráismer lekötelezne ha segítene megtalálni. Remélem ennyiből felismerhető volt. Előre is köszönöm! :)

Ez nem Herikától a Míg bizonyítást nem nyer című fordítása? Nekem úgy rémlik,hogy abban volt ez,de nem vagyok benne biztos 100%-ig :)

De az! :) Tira Nog: Until Proven c. írásának fordítása. A TK-n olvasható csak

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 június 01 (szombat), 11:39 
Fanficbúvár

vadmacska161 írta:
Sziasztok! Egy Snarry művet keresek, és mivel régen olvastam csak kis részletek ugranak be. Amire emlékszem az az, hogy Perselus egyik óráján valami félresikerül ezért bogarak? lepik el a termet és Harryvel, aki ha jól emlékszem SVK tanár volt együtt befogták őket és kivitték a Tiltott Rengetegbe, ahol Pers a mágiája segítségével létrehozott egy a bogaraknak? megfelelő környezetet, majd pedig jöttek a történet pikánsabb részei, ami szintén a Rengetegbe történt... Nem a legelső fejezetbe volt ez a rész, még annyira emlékszem, hogy talán a Töviskapun olvastam még valamikor... Ha valaki ráismer lekötelezne ha segítene megtalálni. Remélem ennyiből felismerhető volt. Előre is köszönöm! :)

Ez nem Herikától a Míg bizonyítást nem nyer című fordítása? Nekem úgy rémlik,hogy abban volt ez,de nem vagyok benne biztos 100%-ig :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 31 (péntek), 22:55 
Zöldfülű

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 27 (hétfő), 7:33 
Zöldfülű

Köszönöm szépen...igen ezt kerestem!
Hálám üldözni fog :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 26 (vasárnap), 22:28 
Zöldfülű

Kate20 írta:
Heló mindenki!
Engem egy SSHG történet érdekelne...nem sok mindent tudok leírni de megpróbálom érthetően körül magyarázni :)
Hermione nem tudja h. varázsló és épp egy háború közepén van amikor beállítanak a Rend tagjai és megmentik őt a többi muglival együtt!
Ezután elmagyarázzák neki h. ő igazábol boszi és McGalagony elkezdi tanítani pálcával varázsolni...először csak a Lumos-ig jutnak el de már itt is látni lehet h. nem elhanyagolható a varázsereje mert hatalmas világosságot tud varázsolni!
Remélem tudtok nekem segítenni, és ennyiböl letudjátok szürni mire is gondoltam!
Előre is köszike :)

Szia!
Legjobb tudásom szerint ez KristineHolt Ellenállók címú története. A napokban olvastam újra. A Merengőn nem frissítette egy ideje, de a saját oldalán vagy hét fejezettel több van már fenn... Remélem, ezt kerested.
Ab

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 25 (szombat), 0:30 
Zöldfülű

Heló mindenki!
Engem egy SSHG történet érdekelne...nem sok mindent tudok leírni de megpróbálom érthetően körül magyarázni :)
Hermione nem tudja h. varázsló és épp egy háború közepén van amikor beállítanak a Rend tagjai és megmentik őt a többi muglival együtt!
Ezután elmagyarázzák neki h. ő igazábol boszi és McGalagony elkezdi tanítani pálcával varázsolni...először csak a Lumos-ig jutnak el de már itt is látni lehet h. nem elhanyagolható a varázsereje mert hatalmas világosságot tud varázsolni!
Remélem tudtok nekem segítenni, és ennyiböl letudjátok szürni mire is gondoltam!
Előre is köszike :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 21 (kedd), 10:17 
Fanficbúvár

Shyen írta:
Nem teljesen témába vágó a kérdés, úgyhogy elnézést kérek a moderátoroktól. Valaki, aki lementette a Harry Potter és az akaratok csatáját, elküldené nekem? Köszönöm! :) Pü-ben megadom az e-mailem, ha rám ír.

Ment neked a pü.Már csak a választ várom és küldöm amit kértél :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 21 (kedd), 5:39 
Fanfic-faló

Nem teljesen témába vágó a kérdés, úgyhogy elnézést kérek a moderátoroktól. Valaki, aki lementette a Harry Potter és az akaratok csatáját, elküldené nekem? Köszönöm! :) Pü-ben megadom az e-mailem, ha rám ír.

(villányi lászló: időközben)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 15 (szerda), 17:08 
Szárnybontogató

herika írta:
Biztosan magyar írás volt?

Nem biztos. Nem tudom, hogy magyar író írta, vagy fordítás volt, de végül is nem lehetetlen, hogy lengyelül olvastam XD

Köszönöm azért mindenkinek, aki elgondolkodott rajta. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 15 (szerda), 8:28 
Zöldfülű

halfbloodprincess írta:
Sziasztok!

SSHG Fanfiction

Hermione terhes (talán Luciustól) és végül Pitonhoz kerül. Próbál randizgatni, viszont a kiszemelt nemakar gyereket és még a terhes nőket is visszataszítónak találja. Mikor ezt Hermione elmondja Pitonnak ő magában pont az ellenkezőjére gondol.

Remélem valaki tud segíteni :)

Szia!
Hullámtörés mrsppiton-tol. Én is nem rég olvastam újra. Jó olvasást :mrgreen:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 14 (kedd), 18:12 
Zöldfülű

Sziasztok!

SSHG Fanfiction

Hermione terhes (talán Luciustól) és végül Pitonhoz kerül. Próbál randizgatni, viszont a kiszemelt nemakar gyereket és még a terhes nőket is visszataszítónak találja. Mikor ezt Hermione elmondja Pitonnak ő magában pont az ellenkezőjére gondol.

Remélem valaki tud segíteni :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 12 (vasárnap), 22:49 
Zöldfülű

Sziasztok! Nem éppen ide tartozik, de nem tudtok valamit Nimbusz1977-ről? Ő írta a Kiválasztottat, de nem fejezte be, pedig hatalmas sztori :(
Lesz valaha folytatása?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 12 (vasárnap), 17:26 
Könyvmoly

herika írta:
Biztosan magyar írás volt? A Nem csak Grangerben elszökik a kisfiú, amikor megtudja, hogy Piton az apja (ha jól emlékszem).
És van egy angol, ahol Perselusnak van egy fia Harrytől, akiről Harry nem tud, és amikor erről szembesíti Pitont, a gyerek meghallja, és elszökik. De nem Draco fiát nevelik.

Az elszökősről nekem is ez az angol fic jutott az eszembe, hű, de imádom.
Master Green Eyes :) Ez volt az első olyan írás, aminek elkezdtem a fordítását, csak aztán félbehagytam, vagy nem kértem engedélyt vagy nem tudom... de rég volt, mindjárt el is olvasom megint. :)
Amúgy itt a linkje: http://the-flic.livejournal.com/92412.html

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 12 (vasárnap), 16:55 
Könyvmoly

Fairy írta:
Nem, nem erre gondoltam, mert azt nem is olvastam :) Valami más lesz :)

Biztosan magyar írás volt? A Nem csak Grangerben elszökik a kisfiú, amikor megtudja, hogy Piton az apja (ha jól emlékszem).
És van egy angol, ahol Perselusnak van egy fia Harrytől, akiről Harry nem tud, és amikor erről szembesíti Pitont, a gyerek meghallja, és elszökik. De nem Draco fiát nevelik.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 12 (vasárnap), 16:47 
Szárnybontogató

Scale írta:
Fairy írta:

Köszönöm :) Lehet, ez az elszökős dolog egy másik történetben volt. :)

Az elszökős történet az nem Enahma Senkfia című írása? Abban Harry Perselus fiát neveli, és amikor ezt a fiú megtudja, akkor elszökik otthonról.

Nem, nem erre gondoltam, mert azt nem is olvastam :) Valami más lesz :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 12 (vasárnap), 16:36 
Zöldfülű

Luna írta:
ibolya0808 írta:
Sziasztok.
Keresek egy ficet amit már rég olvastam, Valami olyan volt benne h Harry nem 11 évesen hanem csak később kerül a Roxfortba, ...

Szia
Azt hiszem A replikáns-ra gondolsz, Ani irta az első WS-re.

Igen erre gondoltam. Köszönöm :D!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 12 (vasárnap), 16:02 
Írópalánta

Fairy írta:
Chii chan írta:
Nekem elsőre Nellas Emlékezz rám! - ja jutott eszembe, ebben Draco gyerekét neveli Perselus és Harry, de még kisebb, és nem hiszem, hogy elszökne, vagy nem tudom.

Az elszökős történet az nem Enahma Senkfia című írása? Abban Harry Perselus fiát neveli, és amikor ezt a fiú megtudja, akkor elszökik otthonról.

„− Nevetséges, Dudley még egy teát sem tud megfőzni, hogy tudna elkészíteni egy akármilyen kotyvalékot? Minek akarnak ezek gyufából tűt csinálni? Ha annyira kell nekik egy tű, vegyenek egy varrószaküzletben! Önvédelmi kalauz?! Petunia, ezek meg akarják támadni Dudleyt?! Vagy azt akarják, hogy Dudley harcoljon? De hát ő a légynek sem tudna ártani! Mibe akarják ezek belekeverni a mi fiunkat, heh? Ő is úgy fogja végezni, mint a semmirekellő nővéred, meg a munkanélküli férje!”
FELVÉVE

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 12 (vasárnap), 11:56 
Szárnybontogató

Chii chan írta:
Nekem elsőre Nellas Emlékezz rám! - ja jutott eszembe, ebben Draco gyerekét neveli Perselus és Harry, de még kisebb, és nem hiszem, hogy elszökne, vagy nem tudom.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 12 (vasárnap), 11:38 
Könyvmoly

Fairy írta:
Sziasztok!

Én egy régi történetet keresek, de meg nem mondom, hogy melyik kategóriából, de talán Snarry.
Egy dologra emlékszem, hogy Harry és párja (talán Perselus) nevelik Draco kisfiát, akit egy megerőszakolt lány szült. Draco ekkor már halott. És mintha Harry nem akarta volna elmondani a kisfiúnak ki az igazi apa, de valahogy kiderül és a gyerek megszökik, mert azt hiszi, hogy őt nem lehet szeretni. (De lehet, hogy ez már két külön történet.)
Valaki? :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 12 (vasárnap), 11:14 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Én egy régi történetet keresek, de meg nem mondom, hogy melyik kategóriából, de talán Snarry.
Egy dologra emlékszem, hogy Harry és párja (talán Perselus) nevelik Draco kisfiát, akit egy megerőszakolt lány szült. Draco ekkor már halott. És mintha Harry nem akarta volna elmondani a kisfiúnak ki az igazi apa, de valahogy kiderül és a gyerek megszökik, mert azt hiszi, hogy őt nem lehet szeretni. (De lehet, hogy ez már két külön történet.)
Valaki? :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 12 (vasárnap), 8:11 
Szárnybontogató

detti2115 írta:
Sziasztok megint én. Most egy snarryt keresek. Elég régen olvastam annyi maradt meg bennem, hogy az utolsó fejezetek a végső csatát írja le. Piton és Harry házasok. (nem a házasság köve). Annyira emlékszem, hogy Harry és
Voldemort szemben állnak egymással valamiről beszélgetnek és Harry mutatja a kezét amin ott a gyűrű majd odafordul Pitonhoz aki szintén és fának van dőlve ez maradt meg. Voldemort mérges lesz de végül meghal és happy end.
:roll:

Szia
Szerintem, Herika: Élni, túlélni című története, amit a harmadik WS-re írt.

Lásson ártatlan virágnak, s légy a kígyó alatta

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 12 (vasárnap), 7:37 
Zöldfülű

Sziasztok megint én. Most egy snarryt keresek. Elég régen olvastam annyi maradt meg bennem, hogy az utolsó fejezetek a végső csatát írja le. Piton és Harry házasok. (nem a házasság köve). Annyira emlékszem, hogy Harry és
Voldemort szemben állnak egymással valamiről beszélgetnek és Harry mutatja a kezét amin ott a gyűrű majd odafordul Pitonhoz aki szintén és fának van dőlve ez maradt meg. Voldemort mérges lesz de végül meghal és happy end.
:roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2933 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 59  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra