Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 24 (péntek), 16:03

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2933 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 59  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Melyik történet volt?
HozzászólásElküldve: 2013 november 07 (csütörtök), 11:17 
Zöldfülű

Sziasztok! Keresek egy történetet, már hetek óta, és reményeim szerint tud valaki segíteni nekem. Sajnos elég zavarosak az emlékeim, lehetséges, hogy két történet is összemosódott az fejemben, de ha bármelyikre is ráismerne valaki hálásan venném a segítségét.
A történetből csak annyi rémlik, hogy Harry elmegy egy vizsgára, nem vagyok benne biztos, de azt hiszem Auror vizsga, aminek van egy gyakorlati és egy elméleti része, az elméleti részben a mágiáról kell beszélnie, a sötét és világos varázslatokról, és ha jól tudom nincs jó vagy rossz válasz, ez csak egy elbeszélgetés. Illetve valamiért ennek titokban kell maradnia, tehát csak a vizsga előtt pár perccel szólnak neki is. Természetesen előtte felkészítő órái is vannak, de ha jól tévedek, arról nem tud, hogy neki vizsgáznia is kell. És itt jön a nehéz ügy, amiben nem vagyok biztos, hogy ehhez a történethez tartozik-e : Hermione újabb DS edzést akar, de Harry már képtelen bevállalni mert rengeteg a különórája, és emellett folyamatosan a tanulással nyaggatja őt, mire besokkal, és az adott tananyagból gyakorlati demonstrációt tart a lánynak, bemutatva, hogy sokkal előrébb jár már a tanulással mint bármelyik osztálytársa. Hát ennyi lenne, nem sok tudom, de bármilyen javaslatot nagyon szívesen fogadnék, már lassan tényleg belebetegszem, hogy nem tudom mit keressek :) Halvány sejtésem van arról is hogy Piton is meglehetősen főszereplő a történetben ;)
Illetve ha tudtok olyan történetet, amelyben Harry egy erős magabiztos hőssé növi ki magát azt is szívesen fogadom :) Mondjuk hasonlót mint Az almafa?
Előre is köszönettel: egy HP fanatikus :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 07 (csütörtök), 0:52 
Szárnybontogató

Emily Piton írta:
dorina122 írta:
Sziasztok! Egy Perselus/Hermione fanfictiont keresek, amiben Pitonnak van egy lánya és Hermiónét fogadja fel tanárnak. Pitonnak nincs túl jó kapcsolata a lányával, és ha jól emlékszek, de ez nem biztos, akkor a lány végignézte az anyja halálát egy szekrényből.

Teach me to live and love és a folytatása a Remember the past by Dorkuci

Köszi! :-D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 06 (szerda), 23:56 
Szárnybontogató

dorina122 írta:
Sziasztok! Egy Perselus/Hermione fanfictiont keresek, amiben Pitonnak van egy lánya és Hermiónét fogadja fel tanárnak. Pitonnak nincs túl jó kapcsolata a lányával, és ha jól emlékszek, de ez nem biztos, akkor a lány végignézte az anyja halálát egy szekrényből.

Teach me to live and love és a folytatása a Remember the past by Dorkuci

Álmainkban olyan világban járunk, ami csak a miénk. /J.K. Rowling/

Pitonista Boszorka- IEPP mindenekfelett

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 06 (szerda), 16:39 
Szárnybontogató

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 05 (kedd), 20:53 
Billentyűzetgyilkos

AdaBella írta:
Ez bizony az

Tényleg? XDD :#-) jesszus, újra kéne olvasnom meg javítanom. Itt gondolkodtam, melyik sztori az, mert ilyen nekem is rémlik, és tuti, hogy olvastam. XD Jóóól van *vállon veregeti magát*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 05 (kedd), 20:23 
Szárnybontogató

Luthien Lovemagic írta:
herika írta:
Eleanoro írta:
Sziasztok!

Én azt a történetet keresem, amiben Harryt a rend tagok folyamatosan tanítják, és a végén Harry le tudja győzni a rend tagokat egyedül, illetve, ha jól emlékszem ebben a történetben van az a rész, amikor a rend egy konyhában ül, Harry nézi azt széket, amin Fred vagy George ül és a szék eltűnik. köszi!:)

Hmm... ez nem Mellons egyik története volt? Csak tippelek. Tudom, hogy olvastam, de most a világért nem jut eszembe a címe vagy az írója.

Nem a Becsülettel helyt állni és győzni? Nekem is mellons rémlik a leírásból.

Ez bizony az

itt megtalálod: http://fanfiction.csodaidok.hu/viewstor ... &chapter=1

A jó kislányok egy hercegről álmodoznak, a rosszak kettőről egymáson.

Dirty minded? Me?! I like to call it imaginative!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 05 (kedd), 16:30 
Sztorihajhász

herika írta:
Eleanoro írta:
Sziasztok!

Én azt a történetet keresem, amiben Harryt a rend tagok folyamatosan tanítják, és a végén Harry le tudja győzni a rend tagokat egyedül, illetve, ha jól emlékszem ebben a történetben van az a rész, amikor a rend egy konyhában ül, Harry nézi azt széket, amin Fred vagy George ül és a szék eltűnik. köszi!:)

Hmm... ez nem Mellons egyik története volt? Csak tippelek. Tudom, hogy olvastam, de most a világért nem jut eszembe a címe vagy az írója.

Nem a Becsülettel helyt állni és győzni? Nekem is mellons rémlik a leírásból.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 05 (kedd), 16:25 
Könyvmoly

Eleanoro írta:
Sziasztok!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 05 (kedd), 9:11 
Zöldfülű

Sziasztok!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 02 (szombat), 14:25 
Zöldfülű

Ero írta:
rosy91 írta:
Sziasztok!

Egy Drarry történetet keresek. Nem igazán emlékszem rá pontosan, hogy mi volt benne, sajnos. Olyasmi volt, hogy háború után játszódik a történet. Ha jól emlékszem Ginny meghalt és ezzel Harry vágya is, hogy családot alapítson majd egy nap összefut Draco-val és köt vele egy szerződés, hogy befogadja ha szül neki egy gyereket. Szóval egy Mpreg történet, de lehet nem így volt csak valami hasonló rémlik ^^""" Tudna valaki esetleg segíteni?
Előre is köszönöm! :roll:

Szerintem baghyra fordítását keresed az Ember tervez... címűt, merin megtalálod.

Igen, ez lesz az! *-* Köszönöm szépen a segítséget! Már egy hete ezt kutattam, de sehogy se jutott eszembe a címe.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 02 (szombat), 9:33 
Könyvmoly

rosy91 írta:
Sziasztok!

Egy Drarry történetet keresek. Nem igazán emlékszem rá pontosan, hogy mi volt benne, sajnos. Olyasmi volt, hogy háború után játszódik a történet. Ha jól emlékszem Ginny meghalt és ezzel Harry vágya is, hogy családot alapítson majd egy nap összefut Draco-val és köt vele egy szerződés, hogy befogadja ha szül neki egy gyereket. Szóval egy Mpreg történet, de lehet nem így volt csak valami hasonló rémlik ^^""" Tudna valaki esetleg segíteni?

Szerintem baghyra fordítását keresed az Ember tervez... címűt, merin megtalálod.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 01 (péntek), 21:10 
Zöldfülű

Sziasztok!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 29 (kedd), 16:11 
Szárnybontogató

herika írta:
dorina122 írta:
Sziasztok! A minap eszembe jutott egy réggebben olvasott történet, amiben azt hiszem Potternek Piton okklumenciát vagy leggilimenciát tanított vagy nem tudom és Piton elméjében mindig előkerült egy ember, akit Potter Piton elméjében próbált elérni és hosszú idő után sikerül Harry-nek beszélnie vele. Remélem nem csak én emlékszek rá és valaki megtudja mondani nekem a címét.

Szerintem Hétszinvirág: Harry Potter és a leláncolt lelkek c. fordítást keresed.

Köszi!!! :-)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 29 (kedd), 14:32 
Könyvmoly

dorina122 írta:
Sziasztok! A minap eszembe jutott egy réggebben olvasott történet, amiben azt hiszem Potternek Piton okklumenciát vagy leggilimenciát tanított vagy nem tudom és Piton elméjében mindig előkerült egy ember, akit Potter Piton elméjében próbált elérni és hosszú idő után sikerül Harry-nek beszélnie vele. Remélem nem csak én emlékszek rá és valaki megtudja mondani nekem a címét.

Szerintem Hétszinvirág: Harry Potter és a leláncolt lelkek c. fordítást keresed.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 29 (kedd), 12:07 
Tollforgató

Fufu írta:
Sziasztok!
Ez az első hozzászólásom (kis zöldfülű vagyok még :oops: ) és nem tudom, hogy jó helyre írok-e, de el szeretném olvasni a legendás Abmira történeteit, csak nem tudom, hogy ezt hol tudom megtenni. Valaki esetleg?
Előre is köszi és puszi: Fufu

Abmira Összes

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 28 (hétfő), 22:13 
Szárnybontogató

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 20 (vasárnap), 10:02 
Fanficbúvár

Luna_L írta:
lizardlair írta:
Sziasztok!
Angolul olvastam egy történetet, Snarry, a story vége felé a sors megjelenik, és Dumbledore beszélgethet vele - ill. velük, mert többen vannak. Közben Piton Draco főzetének a hatása alá kerül, és lefekszik Harryvel, majd egy varázsital segítségével összeköti a lelküket/életüket. Így végül Harrynek nem kell megtanulnia az okklumenciát, mert Piton elméje az övét is védi. A történetben végig vonul, hogy bízzuk-e magunkat a sorsra, vagy tegyünk ellene.
Ha bárkinek rémlik, légyszíves szóljon.
Köszönöm!

Épp nemrég kezdtem újra olvasni, szerintem ezt keresed.

OFF: Nem akarja ezt valaki lefordítani???? Csak kérdem,mert ez nagyon érdekesnek tűnik és én is szívesen olvasnám,de nem tudok angolul :( A fordító pedig nem jó,érthetetlenségek jönnek ki vele és inkább szétröhögöm magam minthogy megértsem miről van szó :D Bocsi az off miatt. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 20 (vasárnap), 1:02 
Zöldfülű

Luna_L ez az! Nagyon szépen köszönöm, már olyan régóta kerestem. Jó olvasást neked is!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 20 (vasárnap), 0:37 
Könyvmoly

lizardlair írta:
Sziasztok!
Angolul olvastam egy történetet, Snarry, a story vége felé a sors megjelenik, és Dumbledore beszélgethet vele - ill. velük, mert többen vannak. Közben Piton Draco főzetének a hatása alá kerül, és lefekszik Harryvel, majd egy varázsital segítségével összeköti a lelküket/életüket. Így végül Harrynek nem kell megtanulnia az okklumenciát, mert Piton elméje az övét is védi. A történetben végig vonul, hogy bízzuk-e magunkat a sorsra, vagy tegyünk ellene.
Köszönöm!

Épp nemrég kezdtem újra olvasni, szerintem ezt keresed.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 20 (vasárnap), 0:28 
Zöldfülű

Sziasztok!
Köszönöm!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 18 (péntek), 18:16 
Szárnybontogató

Sziasztok!
Ez az első hozzászólásom (kis zöldfülű vagyok még :oops: ) és nem tudom, hogy jó helyre írok-e, de el szeretném olvasni a legendás Abmira történeteit, csak nem tudom, hogy ezt hol tudom megtenni. Valaki esetleg?
Előre is köszi és puszi: Fufu

Dramione :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 17 (csütörtök), 20:37 
Zöldfülű

Sziasztok!

Voltak nagyon régen, 4-6 éve mindenféle fices weboldalak, saját + kedvenc ficekkel - azok hova lettek? :/

No mindegy, amiben a segítségeteket szeretném kérni:

Ez egy nagyon régi fic, 8 éves is lehet már (sőt). Magyar nyelvű, az írója egyike szerintem a legelső fanfic íróknak -> csomó kritikát, hozzászólást kapott régen a fic. Egy mardekáros lányról szól, harryék idejében.
Fogadásból magába kell bolondítania/lefeküdnie (nem emlékszem, de inkább az első) Pitonnal.
A csajszi apja meghalt már régebben (asszem), de valami galiba van és rejtvényeket kell fejteni.. Az elején úgy van beállítva, hogy a csajnak van titokban egy gyereke, akit elrabolnak (aztán kiderül, hogy nem az övé), őt kell megmenteni.
Piton amúgy bele is szeret, bár kiakad, mikor megtudja, h van gyereke, de aztán meg az derül ki, hogy a csaj szűz.

Malfoyék meg elég gonoszok, de Draco amúgy odavan a csajért, azt hiszem, ezt a csaj ki is használja, van valami karácsonyi ünnepség a kúriában náluk.. Meg voldemort egy kicsit meg talán vm óriások is egy helyen (?). De legalábbis a repülő hintó cucc amivel a franciák mentek Roxfortba trimágus tusára, most nem jut eszembe a neve.

Valakinek rémlik valami? Asszem a címéből a fogadásra lehet asszociálni.

xx

mod.szerk.

Jól van, gyerekek, rájöttem:
Szerelem fogadásból by spirit bliss...

Ajánlom amúgy mindenkinek - látszik, hogy első fic de egy csomó jó ötlet van benne, ami eredeti, főleg, hogy ekkor még nem volt ilyen menő ficeket írni :) vagy legalábbis nem volt ekkora online comminuty.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 16 (szerda), 17:18 
Zöldfülű

Sziasztok, én három ficet keresek, próbálkoztam csak egyikből se emlékszem sokra és abba se vagyok biztos,h merin olvastam őket.

1.
Harry és Ron valamelyik tekergő naplóját találják meg(vagy egy lapon amin mindegyikükről van egy-egy kép) és feltűnik nekik hogy egy általuk nem ismert emberke is van köztük, majd a múltba vagyunk és a tekergők életéről szól. De hogy ők kerültek-e vissza vagy csak sima visszaemlékezés arra már nem igazán emlékszem, elég régi fic volt és nem biztos,h befejezett volt.

2.
Draco(vagy talán Lucius) és Harry együtt van az azkabanba ahonnan egy idő után megpróbálnak megszökni. Hogy miért vannak bent mindketten arra már nem emlékszem, csak egy jelenetre ahogy közös zuhanyzás alatt Harry mossa a szőke haját mert az teljesen elhagyta magát már és nem foglalkozik vele.

3.
Hermione a Malfoy és Draco Harryék mugli származású barátja.

Remélem tud valaki segíteni, előre is köszi :-)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 16 (szerda), 16:23 
Fanficbúvár

meichan írta:
Köszike :) Istennő vagy ;;)

:lol:
Szívesen.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 16 (szerda), 0:04 
Fanficbúvár

Midnights Prophet írta:
meichan írta:
Sziasztok!
Megint egy Piton/Hermione párosú törit keresek ami ezek mellett még severitus féleség is.

Ez pedig Dorkucitól az Új esély.

Köszike :) Istennő vagy ;;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 15 (kedd), 18:07 
Fanficbúvár

meichan írta:
Sziasztok!
Megint egy Piton/Hermione párosú törit keresek ami ezek mellett még severitus féleség is.Nem sokra emlékszem belőle.Harry valami miatt visszafiatalodott és újra kisbaba lesz belőle.Hermione gyászol és a kis Harryre ők ketten fognak vigyázni.Az elején még úgy volt,hogy csak Perselus fog a gyerekre vigyázni,de Hermione makacsabbanak bizonyult és kitartott amellett,hogy a gyereknek anyára is szüksége van.Aztán még arra emlékszem,hogy Piton rábeszéli a lányt,hogy kezdjen magával valamit és Hermione visszamegy tanulni,de továbbra is Pitonnal és a kis Harryvel él,próbálkozik a randizással is,de egyik sem jön össze,a végén pedig rájönnek,hogy jól megvannak egymás mellett és Hermione is rájön,hogy azért nem kellett neki senki mert neki Pitonra van szüksége.
Remélem ennyiből tud valaki segíteni,hogy melyik ez a töri és hol találhatom meg :)

Előre is köszi a segítséget :)

Ez pedig Dorkucitól az Új esély.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 15 (kedd), 17:03 
Fanficbúvár

Sziasztok!
Megint egy Piton/Hermione párosú törit keresek ami ezek mellett még severitus féleség is.Nem sokra emlékszem belőle.Harry valami miatt visszafiatalodott és újra kisbaba lesz belőle.Hermione gyászol és a kis Harryre ők ketten fognak vigyázni.Az elején még úgy volt,hogy csak Perselus fog a gyerekre vigyázni,de Hermione makacsabbanak bizonyult és kitartott amellett,hogy a gyereknek anyára is szüksége van.Aztán még arra emlékszem,hogy Piton rábeszéli a lányt,hogy kezdjen magával valamit és Hermione visszamegy tanulni,de továbbra is Pitonnal és a kis Harryvel él,próbálkozik a randizással is,de egyik sem jön össze,a végén pedig rájönnek,hogy jól megvannak egymás mellett és Hermione is rájön,hogy azért nem kellett neki senki mert neki Pitonra van szüksége.
Remélem ennyiből tud valaki segíteni,hogy melyik ez a töri és hol találhatom meg :)

Előre is köszi a segítséget :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 08 (kedd), 20:44 
Fanficbúvár

Midnights Prophet írta:
meichan írta:
Sziasztok!
Én egy Perselus/Hermione párosú ficcet keresek.Nem sokra emlékszem belőle,csak annyira,hogy Perselust és Hermionet elfogják és Perselus Imperius hatása alatt megerőszakolja a lányt aztán a pincékben a tömlöcökbe vetik őket ahonnan aztán ki tudnak szabadulni.Amire még emlékszem,hogy régen a boszorkányok átkot mondtak ki az ilyen erőszakra,tehát Perselus akaratán kívül de őt is megátkozták és Hermione segít megtörni az átkot valamilyen rituális fűrdővel.Másra nem sajnos nem emlékszem.Remélem valaki tud segíteni,hogy hol találom meg és milyen címen.
Előre is köszike a segítséget :)

Ez Mizandrától a Keserűség.

Igen,ez az! Nagyon szépen köszönöm >:D<

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 08 (kedd), 19:13 
Fanficbúvár

meichan írta:
Sziasztok!
Én egy Perselus/Hermione párosú ficcet keresek.Nem sokra emlékszem belőle,csak annyira,hogy Perselust és Hermionet elfogják és Perselus Imperius hatása alatt megerőszakolja a lányt aztán a pincékben a tömlöcökbe vetik őket ahonnan aztán ki tudnak szabadulni.Amire még emlékszem,hogy régen a boszorkányok átkot mondtak ki az ilyen erőszakra,tehát Perselus akaratán kívül de őt is megátkozták és Hermione segít megtörni az átkot valamilyen rituális fűrdővel.Másra nem sajnos nem emlékszem.Remélem valaki tud segíteni,hogy hol találom meg és milyen címen.

Ez Mizandrától a Keserűség.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 08 (kedd), 16:19 
Fanficbúvár

Sziasztok!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 04 (péntek), 21:55 
Zöldfülű

Teodora72 írta:
Èn azt hiszem olvastam ezt a törtènetet, csak most nem ugrik be hogy melyik. De csak sajnos hètvègèn tudok utánanézni. Egybként azt hiiszem a merengön volt a madam poofide (vagy nem tudom hogy irják) kávèzójában.

Radarjammer írta:
Üdv Fórum lakók!

Keresek egy régebbi HP&GW ficet. Ha jól emlékszem karácsony környéki a fic. Amennyiben emlékeim nem csalnak akkor három vagy négy részes a mű. Az alaptörténet az, hogy Harry legyőzte voldemortot. De a Weasley szülök meghalnak emiatt Ginnyt örökbe/felügyelet alá akarják helyezni és erre Lucius Malfoyt jelölik ki. Aki később kiakarja majd a fiával házasítani a lányt... Ahhoz, hogy a trió megakadályozza ezt egyenlen utat találnak az még pedig, hogy ha Ginnyt feleségül megy valakihez a téli szünet előtt. aztán az esküvő után Lucius magához akarja venni Ginnyt a Kings Cross-on. De harryék közbe avatkoznak.

Ennyi rémlik belőle esetleg ha valaki felismerte a történetet és tudna róla egy linket adni nagyon örülnék neki

Köszönöm a Hölgyek és Urak segítségét

Igen madamnak van valahol a kávézójában ha jól rémlik

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 03 (csütörtök), 13:15 
Zöldfülű

Èn azt hiszem olvastam ezt a törtènetet, csak most nem ugrik be hogy melyik. De csak sajnos hètvègèn tudok utánanézni. Egybként azt hiiszem a merengön volt a madam poofide (vagy nem tudom hogy irják) kávèzójában.

Radarjammer írta:
Üdv Fórum lakók!

Keresek egy régebbi HP&GW ficet. Ha jól emlékszem karácsony környéki a fic. Amennyiben emlékeim nem csalnak akkor három vagy négy részes a mű. Az alaptörténet az, hogy Harry legyőzte voldemortot. De a Weasley szülök meghalnak emiatt Ginnyt örökbe/felügyelet alá akarják helyezni és erre Lucius Malfoyt jelölik ki. Aki később kiakarja majd a fiával házasítani a lányt... Ahhoz, hogy a trió megakadályozza ezt egyenlen utat találnak az még pedig, hogy ha Ginnyt feleségül megy valakihez a téli szünet előtt. aztán az esküvő után Lucius magához akarja venni Ginnyt a Kings Cross-on. De harryék közbe avatkoznak.

Ennyi rémlik belőle esetleg ha valaki felismerte a történetet és tudna róla egy linket adni nagyon örülnék neki

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 03 (csütörtök), 13:04 
Zöldfülű

Sziasztok, AngyalkaLD-nak a szerelem erelye címü könyvet keresem. csak ugye nincs fenn sehol, please segitsetek!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 30 (hétfő), 5:35 
Könyvmoly

Voldika írta:
Sziasztok!

Még régebben olvastam egy történetet azt hiszem snarry volt, de kb már csak az első fejezetére emlékszem: Harry és Hermione éjszaka valamilyen erősítő főzetet csinálnak a pincében, elfogy egy hozzávalójuk (azt hiszem talán sárkánymáj XD )és Piton szekrényéből kér kölcsön Harry. Piton meg egy páncél mögé bújva nézi mit csinálnak, vagy valami hasonló...

Ha van valakinek valami ötlete melyik történet eleje lehetett ez lécci írjátok meg. :3

Szia!
Ez az én fordításom.
Megfogni és megszerezni/Elveszíteni/Megszerezni és megtartani címen találod a merin a trilógia részeit.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 29 (vasárnap), 21:34 
Zöldfülű

Sziasztok!

Még régebben olvastam egy történetet azt hiszem snarry volt, de kb már csak az első fejezetére emlékszem: Harry és Hermione éjszaka valamilyen erősítő főzetet csinálnak a pincében, elfogy egy hozzávalójuk (azt hiszem talán sárkánymáj XD )és Piton szekrényéből kér kölcsön Harry. Piton meg egy páncél mögé bújva nézi mit csinálnak, vagy valami hasonló...

Ha van valakinek valami ötlete melyik történet eleje lehetett ez lécci írjátok meg. :3

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Melyik történet volt?
HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 28 (szombat), 19:32 
Zöldfülű

Üdv Fórum lakók!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 28 (szombat), 19:00 
Billentyűzetgyilkos

stoobie írta:
Igényelt némi kutatómunkát, de meglett: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=41458

Szuper, köszönöm! :) Sajnálattal látom, hogy befejezetlen, de ettől függetlenül újra olvasom :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 27 (péntek), 20:07 
Írópalánta

halfbloodprincess írta:
Szerintem ez volt: Az esküvő - írta: Nanny Kate :)

Húúú, tényleg! :-) Nagyon szépen köszönöm! :) :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 27 (péntek), 19:01 
Zöldfülű

Szerintem ez volt: Az esküvő - írta: Nanny Kate :)

dorina122 írta:
mrsppiton írta:
Sziasztok! :)

Egy Perselus/Hermione történetet keresek, viszont nem sokra emlékszem belőle... Talán novella volt, és arról szólt, hogy Piton meghalt, Hermionénak pedig hozzá kell mennie Draco (vagy Lucius?) Malfoyhoz. Az oltár előtt végül kiderül, hogy Perselus nem is halt meg, hanem végig a vőlegény bőrébe bújva élt, közben megjelenik Draco szelleme, aki mindent elmagyaráz Hermionénak.
Nos, tudom, hogy kicsit zavaros, de évekkel ezelőtt olvastam. Ha valakinek ebből beugrik, melyikre gondolok, akkor nagyon fogok örülni. :-)

Ezt én is olvastam már többször is. A címére én is kíváncsi vagyok.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 27 (péntek), 18:08 
Szárnybontogató

dorina122 írta:
Sziasztok! Keresek egy történetet, de csak annyira emlékszek belőle, hogy az egyik fejzetben Sybil sálja belelóg McGalagony tányérjába. Remélem valaki tud segíteni.

Senki??? :-( :-( :-( :-(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 27 (péntek), 18:07 
Szárnybontogató

mrsppiton írta:

Egy Perselus/Hermione történetet keresek, viszont nem sokra emlékszem belőle... Talán novella volt, és arról szólt, hogy Piton meghalt, Hermionénak pedig hozzá kell mennie Draco (vagy Lucius?) Malfoyhoz. Az oltár előtt végül kiderül, hogy Perselus nem is halt meg, hanem végig a vőlegény bőrébe bújva élt, közben megjelenik Draco szelleme, aki mindent elmagyaráz Hermionénak.
Nos, tudom, hogy kicsit zavaros, de évekkel ezelőtt olvastam. Ha valakinek ebből beugrik, melyikre gondolok, akkor nagyon fogok örülni. :-)

Ezt én is olvastam már többször is. A címére én is kíváncsi vagyok.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 22 (vasárnap), 19:57 
Sztorihajhász

Eddy_ írta:
Sziasztok!

Egy Draco/Ron történetet keresek, ha jól emlékszem, több részes volt és befejezett. Csak annyi maradt meg belőle, hogy a háború után játszódik, Voldemort győzött, és Ron valahogy egy arénába (?) került, ami tele volt halálfalókkal, és Dracónak kellett őt kínoznia/megerőszakolnia, az aréna közepén - volt ott valami emelvény is, amihez kikötötték, de asszem Draco nem tette meg végül, mert valami kialakult köztük. Totál angst az egész, lehet hogy fordítás volt.

Valakinek ennyiből beugrik esetleg?

Szia!

Igényelt némi kutatómunkát, de meglett: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=41458

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 22 (vasárnap), 14:34 
Írópalánta

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 18 (szerda), 11:27 
Billentyűzetgyilkos

Sziasztok!

Egy Draco/Ron történetet keresek, ha jól emlékszem, több részes volt és befejezett. Csak annyi maradt meg belőle, hogy a háború után játszódik, Voldemort győzött, és Ron valahogy egy arénába (?) került, ami tele volt halálfalókkal, és Dracónak kellett őt kínoznia/megerőszakolnia, az aréna közepén - volt ott valami emelvény is, amihez kikötötték, de asszem Draco nem tette meg végül, mert valami kialakult köztük. Totál angst az egész, lehet hogy fordítás volt.

Valakinek ennyiből beugrik esetleg?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 17 (kedd), 19:16 
Zöldfülű

Mizar írta:
DeprLugia írta:
Sziasztok, remélem tud valaki segíteni! Egy történetet keresek, amelyben Harryék egy fiúval járnak a Roxfortba már az első évtől. Ez a fiú egy amolyan sötét harcos, aki nagyon kemény neveltetésben részesült, kiskorában elrabolták és keményen képezték, de benne él a jo oldal is. Negyedik tagja lesz a csapatnak, nagyon hasonlít Harryre, ha jó emlékszem Piton gyanakodik a fiúra, Albus pedig talán örökbe is fogadja. Ő öli meg a trollt egyfajta mágiával, ami benne él. Sokat tud a világról, halloweenkor beöltözik árnyharcosnak, Harryt pedig fényharcosnak öltözteti be, amivel nagy sikert arat.

Ha valaki tudja a történet címét - íróját megdobna egy privivel/emaillal? Köszönöm!
angelw@mcom.com

Szia!
Szerintem te a "Harry Potter és az Egyensúly harcosa - A kezdetek"-re gondolsz.

Nagyon szépen köszönöm a segítségedet, örök hála érte! :*

Félórás szenvedés után (miután kiderült számomra, hogy a honlap nem ismeri fel sem az igazítás, sem a betűtípus kódot), nem is érdekel a dolog.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 17 (kedd), 15:57 
Zöldfülű

Ero írta:
Mizar írta:
Sziasztok!

A történetben, amit keresek Neville elmegy Piton sírjához, hogy végre szembenézzen és elbúcsúzzon, rettegett tanárától. Egyedül áll a sír mellett és "kiönti a szívét", végül megkönnyebbülve távozik és kiegészíti, a Piton sírján lévő feliratot még egy mondattal, ha jól emlékszem.
Csak egyetlen fejezet volt, azt hiszem, hogy nagytermi történet és talán valami olyasmi a címe, hogy temetés vagy búcsú, de nem vagyok benne biztos.

Előre is köszönöm.

mzperx: Halottról jót, vagy semmit! című törijét keresed!

Igen, ez az! Köszi a gyors választ. :-D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 16 (hétfő), 20:30 
Könyvmoly

Mizar írta:
Sziasztok!

A történetben, amit keresek Neville elmegy Piton sírjához, hogy végre szembenézzen és elbúcsúzzon, rettegett tanárától. Egyedül áll a sír mellett és "kiönti a szívét", végül megkönnyebbülve távozik és kiegészíti, a Piton sírján lévő feliratot még egy mondattal, ha jól emlékszem.
Csak egyetlen fejezet volt, azt hiszem, hogy nagytermi történet és talán valami olyasmi a címe, hogy temetés vagy búcsú, de nem vagyok benne biztos.

Előre is köszönöm.

mzperx: Halottról jót, vagy semmit! című törijét keresed!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 16 (hétfő), 20:23 
Zöldfülű

Sziasztok!

Előre is köszönöm.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 16 (hétfő), 20:17 
Zöldfülű

DeprLugia írta:
Sziasztok, remélem tud valaki segíteni! Egy történetet keresek, amelyben Harryék egy fiúval járnak a Roxfortba már az első évtől. Ez a fiú egy amolyan sötét harcos, aki nagyon kemény neveltetésben részesült, kiskorában elrabolták és keményen képezték, de benne él a jo oldal is. Negyedik tagja lesz a csapatnak, nagyon hasonlít Harryre, ha jó emlékszem Piton gyanakodik a fiúra, Albus pedig talán örökbe is fogadja. Ő öli meg a trollt egyfajta mágiával, ami benne él. Sokat tud a világról, halloweenkor beöltözik árnyharcosnak, Harryt pedig fényharcosnak öltözteti be, amivel nagy sikert arat.

Ha valaki tudja a történet címét - íróját megdobna egy privivel/emaillal? Köszönöm!
angelw@mcom.com

Szia!
Szerintem te a "Harry Potter és az Egyensúly harcosa - A kezdetek"-re gondolsz.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 16 (hétfő), 8:48 
Zöldfülű

angelw@mcom.com

Félórás szenvedés után (miután kiderült számomra, hogy a honlap nem ismeri fel sem az igazítás, sem a betűtípus kódot), nem is érdekel a dolog.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2933 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 59  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra