Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 24 (péntek), 16:25

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2933 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 59  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Melyik történet volt?
HozzászólásElküldve: 2013 december 25 (szerda), 18:47 
Szárnybontogató

Sziasztok! Régebben olvastam egy befejezetlen történetet, akol Harry azthiszem valamilyen nevelőotthonban volt és Mógus műugrást tanított és mindig ivott.Pitonnak meg rossz volt a lába egy sérülés miatt, amikor ín-izom szakadása lett. Remélem valaki tud segíteni.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 december 25 (szerda), 14:26 
Könyvmoly

Sziasztok! Egy Harry/Neville történetet keresek. Egy buli után Harry és Neville összegabalyodnak, majd egy kis időre elválnak egymástól. Amikor Harry visszatér, Nevillet az üvegházban találja. Remélem, tudja valaki, melyik történet ez. Köszönöm előre is! :-)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 december 25 (szerda), 14:20 
Zöldfülű

Sziasztok!

Van esetleg valakinek Puripuritól lementett írása?? Nagyon hálás lennék, ha valaki el tudná nekem küldeni őket. Aki esetleg tud segíteni, az priviben írjon rám. Előre is köszönöm.

YesAngel

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 december 22 (vasárnap), 19:22 
Ó-nagy-admin "on stage"

06milli írta:
Sziasztok!

Egy történetet keresnék melynek a főszereplője Lucius Malfoy/ saját szereplő (Voldemort lánya) .

Netnori: A kígyó sarja
Ha minden igaz.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 december 22 (vasárnap), 15:24 
Zöldfülű

Sziasztok!

Egy történetet keresnék melynek a főszereplője Lucius Malfoy/ saját szereplő (Voldemort lánya) . Nem emlékszem sem a történet témájára sem pedig az írójára, csak az a biztos , hogy magyarul olvastam. Amire emlékszem, hogy Lucius egy házban talál (talán a Voldemort búvóhelyén) egy csecsemőt, hazaviszi és sajátjaként neveli fel. A lány kezelhetetlen, eleinte mindent megtesz, hogy bosszantsa Lucius -t (kősárkány kelt életre, felgyújtja a talárját :lol: ). A lány először Draco-val jön össze, később bontakozik csak, ki a "kapcsolatuk" Lucius-al. A lány terhes lesz, de eltitkolja, és elmenekül, Draco árulja el az apjának, hogy hol találhatja meg.
A történetben megtalálható egy Draco/Hermione szál is.

Remélem, valaki felismeri.
Előre is köszönöm!!!!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 december 19 (csütörtök), 23:31 
Zöldfülű

Sziasztok!

Megint történetet keresek viszont ezúttal 2-t és nem HP témában. (Ugye ilyet is lehet? ;;) Ha nem, akkor bocsánat,h plusz munkát adok az adminoknak :oops: ) Egyiket régebben olvastam, mint a másikat, de emlékszem, h volt vmi, ami megfogott bennük.

Huh kezdem az egyszerűbbel. Ezt az AFS-n olvastam, saját kategóriában, de nem emlékszem sem a címre, sem a szerzőre. Próbáltam keresni, de vagy én voltam béna vagy le lett szedve. (Kivételesen az előbbinek most jobban örülnék.) Szóval a történet, hogy van egy tök átlagos leányzó, akit vmi elhagyatott házban megtalál egy férfi (neki van különleges képessége) és a saját lányaként nevel fel. Viszont a történet folyamán neki el kell vhova mennie vagy az ellenség foglyul ejti (inkább ez) és megjelennek apuka barátai, akik vigyáznak a lánykára. Az ő főhadiszállásukra viszik ez vmi szervezet szerűség és mindegyiknek van vmi különleges képessége. Az egyiknek például tetkók vannak a testén, amik életre kelnek. Az utolsó rész, amit én olvastam a történetből az az, h az ellenség rájuk talál és az utca beszakad alattuk és itt ebben a "veremben" harcolnak.

A másikat pedig vmi blogon olvastam (magyarul ez most tuti :D) slash téma egy rövid kis novella talán. A két srác az utcán találkozik. Az egyik néma, a másik vak. Kezdetben barátok. A néma srác jár át a vak srác (lehet inkább férfi, mert ő idősebb, mint a másik) házába. Mint a legtöbb slash történetben a barátság mellett ott van a vonzalom, majd később ez tovább fejlődik.

Tudom most feladtam a leckét rendesen, de bízok benne hátha vki tudja a megoldást.

Nagyon szépen köszönöm a segítséget :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 december 17 (kedd), 11:59 
Könyvmoly

w1z4rd írta:
valaki megtudná mondani, hogy felvan-e töltve valahová a HP és az akaratok csatája?mert a google csak fórumokat hoz be, ha még itt-ott akad rá link az már nem működik... :-/

Sajnos az egyetlen oldal, ahol a magyar fordítás fent volt, már nem létezik, így nincs netes verziója. Ha priviben megadod az e-mailed, szívesen elküldöm. Az angolt viszont a fanfiction.neten megtalálod, és az befejezett.
Anno próbáltam maczykával értekezni a folytatás ügyében, de nem kaptam választ tőle :(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 december 17 (kedd), 2:02 
Zöldfülű

Scaramuch írta:
Lassan hónapok óta motoszkál a fejemben egy Perselus-Harry párbaj, de nem jöttem rá, melyik történetben volt... :roll:

A párbajt a kviddicspályán tartották; Harry mindenkit legyőzött, aztán jött Perselus, és pár átok árán elvette Harrytől a pálcáját. Harry azonban felmarkolt egy maroknyi homokot, Perselus arcába dobta, és visszaszerezte a varázspálcáját. Végül feltéve az i-re a pontot, a párbaj után még össze is verekedtek a pályán, McGalagony pedig utána alaposan ki osztotta őket.

Reménykedem benne, hogy valaki ennyiből is ráismer. $pray

Előre is köszi,
S.

Harry Potter és a Belső ellenség az amit keresel

valaki megtudná mondani, hogy felvan-e töltve valahová a HP és az akaratok csatája?mert a google csak fórumokat hoz be, ha még itt-ott akad rá link az már nem működik... :-/

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 december 14 (szombat), 7:38 
Zöldfülű

Sziasztok!Még nyár körül láttam egy történet fedő lapját, sajnos nem emlékszem a történet cimére, sem a műfajára.Amire emlékszem az ez:Harrynek sikerül megtanulnia az ötödévben az okklumenciát, és igy mikor Voldemort elakarja csalni a minisztériumba átlát rajta, és szól Pitonnak, aki leellenőrzni Siriust a Black házban, és mivel ott találja szólnak Dumbledore kihassználja a helyzetet, és csapdát állit Voldemortnak.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 december 11 (szerda), 18:27 
Zöldfülű

Köszönöm szépen a segítséget! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 december 09 (hétfő), 18:19 
Könyvmoly

sheenaa írta:
Továbbá nem ismertek ehhez hasonló ficeket még? (Amiben Harrynek ikertestvére van és elhanyagolják?)

Angolul jó?
Amiket ismerek, az egyik legjobb és feltétlenül a leghosszabb: Saving Connor https://www.fanfiction.net/s/2580283/ Ez egy hét kötetből álló történet, a vége HP/DM és egyfajta severus mentor történet.
De itt sokat találsz, a legtöbb ugyanarra a sablonra épül. Harrynek van egy testvére (fiú-lány-iker stb), őt hiszik a kiválasztottnak, és a szülők elhanyagolják v. árvaházba adják Harryt. Olyan is van, ahol Malfoyék fogadják örökbe őt:
https://www.fanfiction.net/community/Ha ... 1/0/0/2/0/
https://www.fanfiction.net/community/Th ... 1/0/0/2/0/

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 december 09 (hétfő), 16:04 
Szárnybontogató

Szerintem a Herika által fordított Családi kötelékek kísértetiesen hasonlít rá, de azért sokkal jobb. Ugyanis az Új Kezdetben kb. minden szereplő rettenetesen OOC.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 december 09 (hétfő), 0:02 
Fanficbúvár

sheenaa írta:
Sziasztok!

Én igazából arra lennék kíváncsi, hogy nem tudja e valaki hogy Hotaru - Harry Piton és az új kezdet c. fordítása befejezett-e és hol található, és az eredeti történetet hol lehet megtekinteni? Nem találom :(
Segítséget előre is köszönöm!!!
Továbbá nem ismertek ehhez hasonló ficeket még? (Amiben Harrynek ikertestvére van és elhanyagolják?)

Hotaru fordítása itt található: http://tollforgato.hu/viewstory.php?sid=14
Sajnos nem befejezett,csak 7 fejezet van fent.Ha jól tudom akkor most saját könyv ötlet miatt félretette,de úgy tudom,hogy folytatni fogja :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 december 08 (vasárnap), 22:36 
Fanficbúvár

sheenaa írta:
Sziasztok!

Én igazából arra lennék kíváncsi, hogy nem tudja e valaki hogy Hotaru - Harry Piton és az új kezdet c. fordítása befejezett-e és hol található, és az eredeti történetet hol lehet megtekinteni? Nem találom :(

A fordításról semmit nem tudok, de az eredetit itt megtalálod: https://www.fanfiction.net/s/3716082/1/ ... -Beginning

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 december 08 (vasárnap), 21:42 
Zöldfülű

Sziasztok!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 december 07 (szombat), 19:20 
Szárnybontogató

herika írta:
Ez Meri: Courtship rituals című írása. http://www.walkingtheplank.org/archive/ ... hp?uid=163 Az angol itt van (a lap alján). Nem emlékszem rá, hogy lenne fordítása.

Én csak magyarul olvasok, és még nem találkoztam ezzel a történettel, szerintem nincsen fordítása.

Lásson ártatlan virágnak, s légy a kígyó alatta

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 december 07 (szombat), 17:34 
Könyvmoly

dorikin írta:
Sziasztok!

Keresek egy történetet. Úgy emlékszem magyarul olvastam: slash, Snarry témában. Arra emlékszem, hogy az van benne, hogy a Nagyteremben egyszer csak feltűnik vmi oltár, és ez az oltár nem más, mint egy házassági ajánlat. Ezt Piton állítja Harrynek. Mint általában hősünk tudatlan és a barátai magyarázzák el neki, h ez micsoda és, hogy akinek szól ez az ajánlat, az úgy tudja elfogadni, ha ő is tesz vmit az oltárra. Ennek az egésznek meg van a maga menete, szertartása.
Bocsánat, tudom elég katyvasz, ahogy leírtam, de hátha valaki ráismer.

Remélem valaki felismeri, hogy mégis melyik műről van szó és meg is írja nekem a választ. Előre is köszönöm.
Már napok óta itt motoszkál a fejembe és nem hagy nyugodni....

Ez Meri: Courtship rituals című írása. http://www.walkingtheplank.org/archive/ ... hp?uid=163 Az angol itt van (a lap alján). Nem emlékszem rá, hogy lenne fordítása.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 december 07 (szombat), 0:33 
Zöldfülű

Sziasztok!

Keresek egy történetet. Úgy emlékszem magyarul olvastam: slash, Snarry témában. Arra emlékszem, hogy az van benne, hogy a Nagyteremben egyszer csak feltűnik vmi oltár, és ez az oltár nem más, mint egy házassági ajánlat. Ezt Piton állítja Harrynek. Mint általában hősünk tudatlan és a barátai magyarázzák el neki, h ez micsoda és, hogy akinek szól ez az ajánlat, az úgy tudja elfogadni, ha ő is tesz vmit az oltárra. Ennek az egésznek meg van a maga menete, szertartása.
Bocsánat, tudom elég katyvasz, ahogy leírtam, de hátha valaki ráismer.

Remélem valaki felismeri, hogy mégis melyik műről van szó és meg is írja nekem a választ. Előre is köszönöm.
Már napok óta itt motoszkál a fejembe és nem hagy nyugodni....

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 december 05 (csütörtök), 13:22 
Zöldfülű

sheenaa írta:
Ez a történet engem is érdekel. Szívesen elolvasnám. Esetleg vmi nem jut eszedbe a történet címével kapcsolatban?

Sajnos csak arra emlékszem, hogy nagyjából mi történt benne. A címére sajnos semennyire sem! :(

Ruby: Igazad lehet, és a Lumoson van fent, vagy esetleg mindkettőn.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 december 04 (szerda), 22:47 
Tollforgató

sheenaa írta:
Ez a történet engem is érdekel. Szívesen elolvasnám. Esetleg vmi nem jut eszedbe a történet címével kapcsolatban?

Cassandra Potter írta:
Sziasztok!

Olvastam régen (már jó pár éve) egy történetet (azt hiszem a Merengőn)

Nekem rémlik a sztori, vagyis inkább az eleje, de nem tudom, melyik lehet az. :(
Szóval én is örülnék, ha valaki felismerné. :)
Van egy olyan sejtésem, hogy Lumoson is fent lehet, mert én régebben csak ott olvasgattam.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 december 04 (szerda), 22:01 
Zöldfülű

Cassandra Potter írta:
Sziasztok!

Harry volt benne a főszereplő és Hagrid megölésével vádolták meg, mert látták, és a Tekergők térképén is az ő neve állt. Aztán "átállt" Voldemort oldalára és mindenki ellene volt. De a későbbiekben kiderült, hogy ez csak álca volt és Hagridot valójában Féregfark ölte meg, és mivel ő volt a térkép egyik készítője, így tudta is, hogy kell "manipulálni" azt. Harrynek meg sikerült megölnie Voldemortot, de a csata végeztével "elmenekült" a varázsvilág elől, mivel csalódott a barátaiban és "mugliként" élte tovább az életét. Orvos lett belőle, és lett felesége is (aki mugli) meg gyerekei. (Nem tudom, hogy egy vagy kettő, de szerintem kettő) Egyszer az idősebbik gyereke megtalálta azt a kocsmát, ami az Abszol úthoz vezet, és meg is kapta az első levelét, hogy felvették a Roxfortba. Persze ennek Harry nem örült, és nem akarta, hogy a lánya ott tanuljon. (úgy viselkedett mint anno, Dursleyék. :D ) (Dumbledore és a többiek nem ismerik fel Harryt, mert a külsejét is némiképpen megváltoztatta)
Egyenlőre ennyire emlékszem. Befejezetlen volt akkor az a történet, de most valahogy eszembe jutott. Már kerestem mindenhol. (Szerepel benne Sirius és Dumbledore is. Azt hiszem az Ötödik könyvtől nem veszi figyelembe az eseményeket.)

Remélem, érthetően írtam le, és nem lett egy nagy katyvasz belőle! xD :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 december 04 (szerda), 20:14 
Zöldfülű

Nagyon szépen köszi mrsppiton. Már nagyon régóta kerestem! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 december 04 (szerda), 8:45 
Írópalánta

Kate20 írta:
Sziasztok újra :)

Szia!

Ez milial: A kettőnkből születő angyal című fordítása. :) Sajnos már ezer éve nem volt frissítve, de a remény hal meg utoljára. :) :(
Itt találod: http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=12107

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 december 03 (kedd), 20:59 
Zöldfülű

Sziasztok újra :)
Most is szeretném igénybe venni a segítségeteket egy rég olvasott fanfic ügyében. Ugyanis nem emlékszem sem a címére sem az írójára, azt sem tudom hogy fordítás volt-e.
Amire emlékszem belőle: Hermione terhes és a Roxfortban tanul ettől függetlenül ugyan úgy, egyik éjjel megéhezik és lemegy a konyhába egy kis esti nasira, valami joghurtot savanyú ubival evett azt hiszem.
Ne haragudjatok de csak ennyire emlékszem belőle. Remélem tudtok segíteni. Ha jól emlékszem SSHG volt.
Előre is köszi mindenkinek.
Üdv.: Kate :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 december 03 (kedd), 15:11 
Zöldfülű

Sziasztok!

Harry volt benne a főszereplő és Hagrid megölésével vádolták meg, mert látták, és a Tekergők térképén is az ő neve állt. Aztán "átállt" Voldemort oldalára és mindenki ellene volt. De a későbbiekben kiderült, hogy ez csak álca volt és Hagridot valójában Féregfark ölte meg, és mivel ő volt a térkép egyik készítője, így tudta is, hogy kell "manipulálni" azt. Harrynek meg sikerült megölnie Voldemortot, de a csata végeztével "elmenekült" a varázsvilág elől, mivel csalódott a barátaiban és "mugliként" élte tovább az életét. Orvos lett belőle, és lett felesége is (aki mugli) meg gyerekei. (Nem tudom, hogy egy vagy kettő, de szerintem kettő) Egyszer az idősebbik gyereke megtalálta azt a kocsmát, ami az Abszol úthoz vezet, és meg is kapta az első levelét, hogy felvették a Roxfortba. Persze ennek Harry nem örült, és nem akarta, hogy a lánya ott tanuljon. (úgy viselkedett mint anno, Dursleyék. :D ) (Dumbledore és a többiek nem ismerik fel Harryt, mert a külsejét is némiképpen megváltoztatta)
Egyenlőre ennyire emlékszem. Befejezetlen volt akkor az a történet, de most valahogy eszembe jutott. Már kerestem mindenhol. (Szerepel benne Sirius és Dumbledore is. Azt hiszem az Ötödik könyvtől nem veszi figyelembe az eseményeket.)

Remélem, érthetően írtam le, és nem lett egy nagy katyvasz belőle! xD :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 30 (szombat), 15:55 
Zöldfülű

Sziasztok!
Olvastam egy történetet, azthiszem Piton/sajátszereplő ,de nem vagyok benne biztos.
Valami olyasmi volt, hogy a férfit elküldik egy nőhöz akinek van egy fia (vagy megsérül). Valami van a nőnél és azt kell megszereznie vagy megvédenie. A végén kiderül hogy a férfi varázsló.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 26 (kedd), 21:49 
Zöldfülű

Sziasztok!

Réges-régen olvastam egy Harry Potter fanficet, amelyben a történet közepe-vége felé (azthiszem) Harry beszélget Dumbledorral, és következőhöz hasonló párbeszéd hangzik el:
"Harry, fogalmazd meg mit jelent számodra az élet"
"Nem tudom"
"Az élet folyamatos változás."

Természetesen nem így, és talán nem is ezekkel a szavakkal de a lényeg ez volt. Talán furán hangzik, de nagyon nagy hatással volt rám ez a kis eszmefuttatás, és iszonyatosan szeretném újraolvasni.
Minden kis segítségért hálás lennék, előre is köszönöm.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 20 (szerda), 18:13 
Szárnybontogató

rekahu írta:
Keresek egy történetet, ami nagyon tetszett, amikor olvastam, de most nem találom: Harry meghal, de a halál ad neki egy második esélyt, de sokkal kegyetlenebb lesz, összehaverkodik voldemorttal, és felköltözteti a varázslókat a holdra. valaki tud segíteni?
oké, közben megtaláltam :)

Susane fordítása, Xerosis a címe, fent van a Merin.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 20 (szerda), 18:02 
Zöldfülű

Keresek egy történetet, ami nagyon tetszett, amikor olvastam, de most nem találom: Harry meghal, de a halál ad neki egy második esélyt, de sokkal kegyetlenebb lesz, összehaverkodik voldemorttal, és felköltözteti a varázslókat a holdra. valaki tud segíteni?
oké, közben megtaláltam :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 19 (kedd), 17:44 
Szárnybontogató

Eleanoro írta:
Sziasztok!

Keresem a neten Jinjang történetét, a Változásokat, de nem sok sikerrel. Valakinek megvan esetleg? És esetleg az a valaki el tudná küldeni? Régen nekem megvolt, de elveszett az idők folyamán, és most nagyon szeretném újraolvasni. Ez az egyik kedvencem.:)

Nagy nagy köszönet érte!!!
Eleanor

Ha küldesz egy email-címet privátban, akkor elküldöm neked. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 19 (kedd), 1:13 
Zöldfülű

Sziasztok!

Keresem a neten Jinjang történetét, a Változásokat, de nem sok sikerrel. Valakinek megvan esetleg? És esetleg az a valaki el tudná küldeni? Régen nekem megvolt, de elveszett az idők folyamán, és most nagyon szeretném újraolvasni. Ez az egyik kedvencem.:)

Nagy nagy köszönet érte!!!
Eleanor

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 18 (hétfő), 0:08 
Szárnybontogató

Luna írta:
G Lamaro írta:
Tudom, hogy már olvastam, de képtelen vagyok rájönni, melyik az. Annyi még beugrik, hogy Aberforth az egyébként lakatlan Goddric's Hollowban lakik, ha minden igaz a Potter ház mellett, és rejtve van mások elől. Harry, miután rájön, hogy Pitont rejti a pincében Aberforth, segít neki megfőzni pár bájitalt a gyógyításhoz.

Ezt én is olvastam, de rettenetesen régen. De sajnos nem ugrik be.

Szerk.: Azt hiszem még is van tippem. Harry Potter és a halálos ereklyék Exmemoriamtól. A ffneten fent van.

Tényleg a Harry Potter és a halálos ereklyék . Köszi!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 17 (vasárnap), 18:40 
Szárnybontogató

G Lamaro írta:
Tudom, hogy már olvastam, de képtelen vagyok rájönni, melyik az. Annyi még beugrik, hogy Aberforth az egyébként lakatlan Goddric's Hollowban lakik, ha minden igaz a Potter ház mellett, és rejtve van mások elől. Harry, miután rájön, hogy Pitont rejti a pincében Aberforth, segít neki megfőzni pár bájitalt a gyógyításhoz.

Ezt én is olvastam, de rettenetesen régen. De sajnos nem ugrik be.

Szerk.: Azt hiszem még is van tippem. Harry Potter és a halálos ereklyék Exmemoriamtól. A ffneten fent van.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 17 (vasárnap), 18:20 
Ó-nagy-admin "backstage"

dorina122 írta:
Sziasztok! Keresek egy fanfictiont, amiben Piton félholtan fekszik Aberforth Dumbledore-nál és mindig mellette van egy kneazle, és egyszer beállít Potter.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 17 (vasárnap), 16:05 
Fanficbúvár

Amera, elküldöm neked, ha köll :) Email?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 17 (vasárnap), 15:10 
Zöldfülű

Luna írta:
Szerintem ez A replikáns, Anitól, snarry. Az első WS-re írta.

Köszönöm! Sajnos nem találom sehol, ha valakinek esetleg megvan, nem küldené el nekem?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 17 (vasárnap), 11:48 
Szárnybontogató

Amera írta:
Sziasztok! Ismét keresek egy történetet, amiben Neville a "kiválasztott" ( vissza is él a helyzetével ) és Harry csak később érkezik meg a varázsvilágba...

Szerintem ez A replikáns, Anitól, snarry. Az első WS-re írta.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 16 (szombat), 20:24 
Zöldfülű

Sziasztok! Ismét keresek egy történetet, amiben Neville a "kiválasztott" ( vissza is él a helyzetével ) és Harry csak később érkezik meg a varázsvilágba, azt hiszem azért, mert csak később derült ki, hogy van varázsereje? Nem vagyok benne biztos, de elég egyedi történet, remélem valakinek eszébe jut. Előre is köszönöm.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 16 (szombat), 17:29 
Zöldfülű

Fairy írta:
Szia!

Ez Jadzialove: Shifting című írása, amit Yatze fordított le magyarra, Váltások címmel.
Elolvasható az LJ oldalán: http://yatze.livejournal.com/
De el is küldhetem, ha kéred. :)

Igen ez az =) esélyem nem volt ráakadni így, hogy lj-n van és elfelejtettem bejelölni a fordítót... de most szépen lementem magamnak =D Köszi az infót.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 14 (csütörtök), 17:35 
Szárnybontogató

Sziasztok! Keresek egy fanfictiont, amiben Piton félholtan fekszik Aberforth Dumbledore-nál és mindig mellette van egy kneazle, és egyszer beállít Potter.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 13 (szerda), 22:20 
Szárnybontogató

Hinomi írta:
Sziasztok! =)

Egy snarry sztorit keresek. Sirius meghal benne és a "túlvilágon" találja magát ahol megmutatják neki, hogy mi történik ekkor az élők világában. Ekkor van szerencséje bepillantást nyerni Harry egyik intimebb pillanatába, amikor el van foglalva khm... Perselusszal és hát nem igazán örül ennek =D ezért megmutatják neki hogyan jöttek össze, a szokásos kíméletlen és szükségszerű edzésen át a stb... egy rövidebb történetnek rémlik, normál hangvétellel. Tudom, hogy nem sok, de már annyi oldalt átbogarásztam és nem és nem találom, így hátha... =)

Szia!

Ez Jadzialove: Shifting című írása, amit Yatze fordított le magyarra, Váltások címmel.
Elolvasható az LJ oldalán: http://yatze.livejournal.com/
De el is küldhetem, ha kéred. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 13 (szerda), 20:29 
Könyvmoly

Hinomi írta:
Sziasztok! =)

Egy snarry sztorit keresek. Sirius meghal benne és a "túlvilágon" találja magát ahol megmutatják neki, hogy mi történik ekkor az élők világában. Ekkor van szerencséje bepillantást nyerni Harry egyik intimebb pillanatába, amikor el van foglalva khm... Perselusszal és hát nem igazán örül ennek =D ezért megmutatják neki hogyan jöttek össze, a szokásos kíméletlen és szükségszerű edzésen át a stb... egy rövidebb történetnek rémlik, normál hangvétellel. Tudom, hogy nem sok, de már annyi oldalt átbogarásztam és nem és nem találom, így hátha... =)

Nem lehet, hogy angolul olvastad? Nekem rémlik egy hasonló témájú írás, de nem magyarul. Majd megpróbálom megerőltetni az agyam, lehet, hogy fordították is...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 13 (szerda), 18:14 
Zöldfülű

Sziasztok! =)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 07 (csütörtök), 18:50 
Fanfic-faló

Amera, szeretnélek megkérni, hogy az érdeklődésed és köszöneted mellé, ne idézd vissza a fél topicot; elég azt idézni, amire reagálsz. A hozzászólás duplázását mellőzd, ha ugyanazon témában Te vagy az utolsó hozzászóló, akkor szerkeszd a korábbi válaszod legtetejére a mondanivalód; vagy ha tartasz tőle, hogy akinek szánod, elsiklik felette, írd meg neki privátban.

Most én átszerkesztem helyetted, de a következő ilyet figyelmeztetés nélkül törlöm. Köszönöm a figyelmed!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 07 (csütörtök), 14:36 
Zöldfülű

mod.szerk.: Szia megint! Beleolvastam az almafába, és igazad van, ugyanaz amire én gondoltam. :-) nem tudom, hogy kavarodtam így össze, de jó, hogy mostmár a helyére került minden :-) köszi a segítséget

herika írta:
Amera írta:
Hermione újabb DS edzést akar, de Harry már képtelen bevállalni mert rengeteg a különórája, és emellett folyamatosan a tanulással nyaggatja őt, mire besokkal, és az adott tananyagból gyakorlati demonstrációt tart a lánynak, bemutatva, hogy sokkal előrébb jár már a tanulással mint bármelyik osztálytársa. Hát ennyi lenne, nem sok tudom, de bármilyen javaslatot nagyon szívesen fogadnék, már lassan tényleg belebetegszem, hogy nem tudom mit keressek :) Halvány sejtésem van arról is hogy Piton is meglehetősen főszereplő a történetben ;)
Illetve ha tudtok olyan történetet, amelyben Harry egy erős magabiztos hőssé növi ki magát azt is szívesen fogadom :) Mondjuk hasonlót mint Az almafa?
Előre is köszönettel: egy HP fanatikus :)

Szerintem ez pont az Almafában van benne :)

Igen, igazad van, abban is van egy hasonló rész, így visszagondolva, de egy másik történetben is benne kell hogy legyen, ami egy rövidebb lélegzetvételű sztori, és úgy emlékszem, hogy Harry Ronékkal való kapcsolati is meggyengül. De még az is lehet, hogy amilyen kuszaság van a fejemben én tévedek :D Teljesen összezavarok mindenkit :D Azért köszönöm :) :oops:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 07 (csütörtök), 14:01 
Könyvmoly

Amera írta:
Hermione újabb DS edzést akar, de Harry már képtelen bevállalni mert rengeteg a különórája, és emellett folyamatosan a tanulással nyaggatja őt, mire besokkal, és az adott tananyagból gyakorlati demonstrációt tart a lánynak, bemutatva, hogy sokkal előrébb jár már a tanulással mint bármelyik osztálytársa. Hát ennyi lenne, nem sok tudom, de bármilyen javaslatot nagyon szívesen fogadnék, már lassan tényleg belebetegszem, hogy nem tudom mit keressek :) Halvány sejtésem van arról is hogy Piton is meglehetősen főszereplő a történetben ;)
Illetve ha tudtok olyan történetet, amelyben Harry egy erős magabiztos hőssé növi ki magát azt is szívesen fogadom :) Mondjuk hasonlót mint Az almafa?

Szerintem ez pont az Almafában van benne :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 07 (csütörtök), 13:38 
Zöldfülű

Chris írta:
Amera írta:

Ezeket már olvastad?

gernon: Titkok

Susane: Harry Potter és a szárnyra kapó fekete főnixmadár

Susane: Harry Potter és Méregpenna

Szia!
Igen a Titkok egy nagyon izgalmas olvasmány volt, csak azt sajnálom, hogy még nem befejezett. Susane írásait még nem olvasta, de belenézek, köszönöm :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 07 (csütörtök), 13:27 
Ó-nagy admin "Verem-úrnő"

Amera írta:

Ezeket már olvastad?

gernon: Titkok

Susane: Harry Potter és a szárnyra kapó fekete főnixmadár

Susane: Harry Potter és Méregpenna

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 07 (csütörtök), 13:24 
Zöldfülű

AdaBella írta:
Amera írta:
Sziasztok! Keresek egy történetet, már hetek óta, és reményeim szerint tud valaki segíteni nekem. Sajnos elég zavarosak az emlékeim, lehetséges, hogy két történet is összemosódott az fejemben, de ha bármelyikre is ráismerne valaki hálásan venném a segítségét.
A történetből csak annyi rémlik, hogy Harry elmegy egy vizsgára, nem vagyok benne biztos, de azt hiszem Auror vizsga, aminek van egy gyakorlati és egy elméleti része, az elméleti részben a mágiáról kell beszélnie, a sötét és világos varázslatokról, és ha jól tudom nincs jó vagy rossz válasz, ez csak egy elbeszélgetés. Illetve valamiért ennek titokban kell maradnia, tehát csak a vizsga előtt pár perccel szólnak neki is. Természetesen előtte felkészítő órái is vannak, de ha jól tévedek, arról nem tud, hogy neki vizsgáznia is kell. És itt jön a nehéz ügy, amiben nem vagyok biztos, hogy ehhez a történethez tartozik-e : Hermione újabb DS edzést akar, de Harry már képtelen bevállalni mert rengeteg a különórája, és emellett folyamatosan a tanulással nyaggatja őt, mire besokkal, és az adott tananyagból gyakorlati demonstrációt tart a lánynak, bemutatva, hogy sokkal előrébb jár már a tanulással mint bármelyik osztálytársa. Hát ennyi lenne, nem sok tudom, de bármilyen javaslatot nagyon szívesen fogadnék, már lassan tényleg belebetegszem, hogy nem tudom mit keressek :) Halvány sejtésem van arról is hogy Piton is meglehetősen főszereplő a történetben ;)

Szia!
Ez mellons írása, mégpedig a Sorsunk kijátszható így is - úgy is
itt megtalálod: http://fanfiction.csodaidok.hu/viewstory.php?sid=240
amit te írtál, az a 31-32. részben található.

a második rész viszont szerintem az "Egymás felé" című snarryban található, bár ebben már nem vagyok olyan biztos.
Azt itt találod: http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=37980

Ada

Szia! Nagyon köszönöm :) Az első valóban az, nagyon bután érzem magam, mert így már egyből beugrott, és éreztem is, hogy nem a merengőn olvastam :)
A második viszont nem az, de jó is, hogy belinkelted, mert nagyon szerettem ezt a történetet is, jó lesz újra elolvasni :) Még egyszer köszi :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 november 07 (csütörtök), 12:21 
Szárnybontogató

Amera írta:
Sziasztok! Keresek egy történetet, már hetek óta, és reményeim szerint tud valaki segíteni nekem. Sajnos elég zavarosak az emlékeim, lehetséges, hogy két történet is összemosódott az fejemben, de ha bármelyikre is ráismerne valaki hálásan venném a segítségét.
A történetből csak annyi rémlik, hogy Harry elmegy egy vizsgára, nem vagyok benne biztos, de azt hiszem Auror vizsga, aminek van egy gyakorlati és egy elméleti része, az elméleti részben a mágiáról kell beszélnie, a sötét és világos varázslatokról, és ha jól tudom nincs jó vagy rossz válasz, ez csak egy elbeszélgetés. Illetve valamiért ennek titokban kell maradnia, tehát csak a vizsga előtt pár perccel szólnak neki is. Természetesen előtte felkészítő órái is vannak, de ha jól tévedek, arról nem tud, hogy neki vizsgáznia is kell. És itt jön a nehéz ügy, amiben nem vagyok biztos, hogy ehhez a történethez tartozik-e : Hermione újabb DS edzést akar, de Harry már képtelen bevállalni mert rengeteg a különórája, és emellett folyamatosan a tanulással nyaggatja őt, mire besokkal, és az adott tananyagból gyakorlati demonstrációt tart a lánynak, bemutatva, hogy sokkal előrébb jár már a tanulással mint bármelyik osztálytársa. Hát ennyi lenne, nem sok tudom, de bármilyen javaslatot nagyon szívesen fogadnék, már lassan tényleg belebetegszem, hogy nem tudom mit keressek :) Halvány sejtésem van arról is hogy Piton is meglehetősen főszereplő a történetben ;)

Szia!
Ez mellons írása, mégpedig a Sorsunk kijátszható így is - úgy is
itt megtalálod: http://fanfiction.csodaidok.hu/viewstory.php?sid=240
amit te írtál, az a 31-32. részben található.

a második rész viszont szerintem az "Egymás felé" című snarryban található, bár ebben már nem vagyok olyan biztos.
Azt itt találod: http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=37980

Ada

A jó kislányok egy hercegről álmodoznak, a rosszak kettőről egymáson.

Dirty minded? Me?! I like to call it imaginative!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2933 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 59  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra