Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 09 (kedd), 17:37

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2933 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 59  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Melyik történet volt?
HozzászólásElküldve: 2014 május 07 (szerda), 8:28 
Ó-nagy admin "Verem-úrnő"

Luthien Lovemagic írta:
Chris írta:
Igen, ez (Charon: Ahogyan ők) volt az, köszönöm. ;)

És esetleg azt tudjátok, hogy most hol olvasható? ;;)

Kerestem több helyen is, de sehol sem találom :-(

Én is így jártam. :(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 május 06 (kedd), 22:17 
Sztorihajhász

Chris írta:
Igen, ez volt az, köszönöm. ;)

Kerestem több helyen is, de sehol sem találom :-(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 május 06 (kedd), 21:16 

Igen, ez volt az, köszönöm. ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 május 06 (kedd), 20:49 
Sztorihajhász

Chii chan írta:
Szia! Lehet, hogy rosszul emlékszem már rá, de nekem az Ahogyan ők című ficu jutott eszembe, a szerzőjét nem tudom hirtelen.

Chris írta:
Egy Vorryt keresek, ha valaki emlékezne rá, annak nagyon örülnék. :)

Harry legyőzi Voldemortot, és valami bonyolult varázslattal megfosztja a varázserejétől is.
Voldemort az Azkabanba kerül, Harry pedig auror-gyakornokként az Azkabanba kéri magát, ahol egyre jobban megismerik egymást, végül Harry megszökteti Voldemortot.
Egy ideig Harrynél bujkálnak, azonban Ginny meglátja Voldemortot Harrynél, rájuk uszítja az aurorokat, így menekülni kényszerülnek.
Harryt elkapják az aurorok és az Azkabanba viszik, de a tárgyalásról megszökteti Voldemort és Dumbledore (aki korábban már mindkét fiatalembernek megígérte, hogy bármikor számíthatnak rá).

Charon a szerző.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 május 06 (kedd), 18:12 
Könyvmoly

Szia! Lehet, hogy rosszul emlékszem már rá, de nekem az Ahogyan ők című ficu jutott eszembe, a szerzőjét nem tudom hirtelen.

Chris írta:

Harry legyőzi Voldemortot, és valami bonyolult varázslattal megfosztja a varázserejétől is.
Voldemort az Azkabanba kerül, Harry pedig auror-gyakornokként az Azkabanba kéri magát, ahol egyre jobban megismerik egymást, végül Harry megszökteti Voldemortot.
Egy ideig Harrynél bujkálnak, azonban Ginny meglátja Voldemortot Harrynél, rájuk uszítja az aurorokat, így menekülni kényszerülnek.
Harryt elkapják az aurorok és az Azkabanba viszik, de a tárgyalásról megszökteti Voldemort és Dumbledore (aki korábban már mindkét fiatalembernek megígérte, hogy bármikor számíthatnak rá).

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 május 05 (hétfő), 19:42 

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Van vmi jó fic?
HozzászólásElküldve: 2014 május 05 (hétfő), 15:04 
Zöldfülű

Luthien Lovemagic írta:
Jenifer írta:
sziasztok!
Én egy olyan ficet keresek amelyben Harry szülei meghaltak de őt Sirius magához veszi és menekülnek a rend és Remus elől végül meg találják őket Sirius az azkabanba kerül Harry meg a Roxfortba és hollóhátos lesz.Majd Parkinsont felhasználva meg szökteti Siriust,a muglik közé menekülnek. Harry/Pansy párosítású fic.
Előre is köszi a segítséget

Szerintem Assa: Bujdosók c. írását keresed.

Szia köszönöm ez az a fic, már régóta keresem kellemes napot szia

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 május 05 (hétfő), 8:59 
Zöldfülű

herika írta:
Ez bizony Egy páratlan év c. fordítás
http://archive.skyehawke.com/story.php?no=8268

Köszönöm szépen! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 május 04 (vasárnap), 17:26 
Könyvmoly

halfbloodprincess írta:
Sziasztok!
Egy történetet keresek, de sajnos nem emlékszem túl sokra.
Draco segített kivágni Piton kezéből a Sötét Jegyet vagy lehet, hogy fordítva volt. A Jegyet minden nap kikellett vágni mert újra "nőtt".
Remélem tudtok segíteni :)

Ez bizony Egy páratlan év c. fordítás
http://archive.skyehawke.com/story.php?no=8268

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 május 04 (vasárnap), 13:48 
Zöldfülű

Sziasztok!
Egy történetet keresek, de sajnos nem emlékszem túl sokra.
Draco segített kivágni Piton kezéből a Sötét Jegyet vagy lehet, hogy fordítva volt. A Jegyet minden nap kikellett vágni mert újra "nőtt".
Remélem tudtok segíteni :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 május 03 (szombat), 19:49 
Sztorihajhász

Jenifer írta:
sziasztok!
Én egy olyan ficet keresek amelyben Harry szülei meghaltak de őt Sirius magához veszi és menekülnek a rend és Remus elől végül meg találják őket Sirius az azkabanba kerül Harry meg a Roxfortba és hollóhátos lesz.Majd Parkinsont felhasználva meg szökteti Siriust,a muglik közé menekülnek. Harry/Pansy párosítású fic.

Szerintem Assa: Bujdosók c. írását keresed.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 május 03 (szombat), 17:30 
Zöldfülű

Quilly írta:
Nio96 írta:
Sziasztok!

Sehogy nem akar eszembe jutni a cím, és csak kevésre emlékszem a történetből.
A lényeg az volt, hogy kiderült, hogy Harry Pironnal a fia, de Lily nem tudom mit csinált Harryvel, hogy James-re hasonlítson, de Piron csinált egy bájitalt amivel Harry visszakapta az 'eredeti' alakját. Még az is rémlik, hogy örült, hogy nemlett olyan orra, mint Pitonnal, és tudta váltogatni az alakját.
Tudom kicsit zavaros.. :D Légyszi segítsetek.:D

Elég sok Severitus ficre jellemző, hogy Harry Jamesre hasonlít az örökbefogadás miatt, és általában valahogy visszacsinálják, hogy úgy nézzen ki, mint Piton és Lily fia. De csak Sortium: Titkos hozzávaló című művében tudja Harry váltogatni a Jamesre, valamint a Pitonra emlékeztető alakját.

Igen, ez lesz az! Köszi, bár bánom, hogy azóta se fejezték be.:D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 május 03 (szombat), 14:32 
Zöldfülű

sziasztok!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 20 (vasárnap), 17:46 
Szárnybontogató

Nio96 írta:
Sziasztok!

A lényeg az volt, hogy kiderült, hogy Harry Pironnal a fia, de Lily nem tudom mit csinált Harryvel, hogy James-re hasonlítson, de Piron csinált egy bájitalt amivel Harry visszakapta az 'eredeti' alakját. Még az is rémlik, hogy örült, hogy nemlett olyan orra, mint Pitonnal, és tudta váltogatni az alakját.

Elég sok Severitus ficre jellemző, hogy Harry Jamesre hasonlít az örökbefogadás miatt, és általában valahogy visszacsinálják, hogy úgy nézzen ki, mint Piton és Lily fia. De csak Sortium: Titkos hozzávaló című művében tudja Harry váltogatni a Jamesre, valamint a Pitonra emlékeztető alakját.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 20 (vasárnap), 11:04 
Zöldfülű

Sziasztok!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 19 (szombat), 18:41 
Zöldfülű

Sziasztok! Keresek egy SS/HG ficet, amiben Ron nagyon gonosz, de annyira, hogy megakarja ölni Hermionét. Ha valakinek eszébe jut kérem szóljon mert már jó pár napja ezen kattog az agyam. Előre is köszi: Livi :)

A szerelem nem halt meg, csak itt hagyott bennünket, és mi ebbe halunk bele.

Mi vagyunk azok, akiktől óvtak a szüleink.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 18 (péntek), 14:44 
Zöldfülű

Luthien Lovemagic írta:
Chlorine írta:
Sziasztok! Keresek egy történetet, amiben Ginny elront egy fogamzásgátló bűbájt, és terhes lesz Harrytől (még a roxfortos évek alatt). Arra emlékszem, hogy elég hosszú, és ha minden igaz, folytatása is van, vagy legalábbis úgy ért véget. Köszönöm előre is!

Szerintem AgiVega: Botrány Roxfortban c. történetére és a folytatásaira gondolsz.

Igen!! Köszönöm szépen!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 18 (péntek), 14:41 
Sztorihajhász

Chlorine írta:
Sziasztok! Keresek egy történetet, amiben Ginny elront egy fogamzásgátló bűbájt, és terhes lesz Harrytől (még a roxfortos évek alatt). Arra emlékszem, hogy elég hosszú, és ha minden igaz, folytatása is van, vagy legalábbis úgy ért véget. Köszönöm előre is!

Szerintem AgiVega: Botrány Roxfortban c. történetére és a folytatásaira gondolsz.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 18 (péntek), 13:34 
Zöldfülű

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 12 (szombat), 13:01 
Fanficbúvár

Sziasztok! Lehet, hogy ez nem ide tartozik, de ha valakinek megvannak az Abmira-életmű esetleges szilánkjai, át tudja nekem küldeni a gigi685@gmail.com e-mail címre? Furdal a kíváncsiság. :D Előre is köszönöm! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 10 (csütörtök), 15:28 
Zöldfülű

Sziasztok! Egy olyan történetet keresek, amit igazából már nagyon régen olvastam, nem is biztos, hogy itt a Merengőn, de talán ismeri valaki: Piton mardekáros lányáról szól, aki talál egy lemezt a könyvtárban, ami magyarul szólal meg, de ő csak annyit tud, hogy nem angol és, hogy valamely csoda folytán érti. Levelet ír az anyjának, akinek a válaszából kiderül, hogy a főszereplő lány nagyapja magyar volt. Aztán ennek a lánynak van egy félárva barátja is, aki ha jól tudom félig magyar, és gyakran idéz magyar írók tollából.
Tudom, hogy kevés meg minden, de ha valaki mégis felismerné és segítene, annak nagyon-nagyon köszönöm előre is :)

Aztán van egy másik történet is, amiről annyit tudok, hogy Voldemort és Lily lányáról szól, aki pár évvel idősebb Harrynél, és gonosz, valamint kiderül róla, hogy hárpia. Ha valaki esetleg ebből a rövid mondatból ráismer valamelyik történetre, akkor még egyszer köszönöm neki :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 08 (kedd), 20:34 
Zöldfülű

halfbloodprincess írta:
Sziasztok!

Keresek egy történetet, de sajnos nem emlékszem sok mindenre. Snarry vagy Snanger volt és Voldemort büntetésként fiatallá változtatta Pitont. Ugyan úgy folyatta a tanítást és talán Lavender mondta hogy milyen jól néz ki(akkor még nemtudta, hogy ő Piton)
Remélem valaki tud segíteni :)

Ha erre a jelenetre gondolsz:
"Remegve sóhajtott egyet, majd Parvati hangja szivárgott be a gondolataiba.

- Kíváncsi vagyok, hogy kik az új tanárok. Hermione, nézd csak meg azt! Egyszerűen bámulatos.

Hermione felnézett arra, akire a lány mutatott. Piton professzor fiatalabb kiadását látta, aki a szokásos fekete öltözékében ült az asztalnál. Karjait keresztbe fonta a mellkasán, és haragos tekintettel nézte a diákokat. Nevetséges módon Rabastan ült mellette. Piton kicsit odahajolt hozzá, ahogy Rabastan megszólította. Szemei azonban Hermionén időztek. Fekete haja a fél arcába lógott, így eltakarta azt. A másik feléről viszont a lány felé sugárzott sötét tekintete. Az orra még ennél a fiatalabb kiadásnál is horgas volt, nyilvánvalóan még korábban tört el neki, pofacsontja pedig még feltűnőbben kiállt, mint ahogy arra Hermione emlékezett. Visszanézett Parvatira, miközben teljesen lenyűgözte, hogy a griffendéles társának ötlete sem volt, hogy ki lehetett a férfi – de inkább megtartotta magának ezt az információt a hátralévő időre."

Akkor az egy fordítás, A Sötétéség Angyala címmel. Én Eliza oldalán találtam meg a teljes történetet, az pedig itt lesz:

http://www.potions.gportal.hu/gindex.ph ... &offset=30

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 08 (kedd), 20:23 
Zöldfülű

Sziasztok!

Valaki kérem mentsen meg, mielőtt kitépem a maradék hajam is...
Piton/Granger törtnetet keresek, és abban sem vagyok biztos, hogy magyar vagy angol fanfic.

Ami eszembe jut róla:
Hermione a roxforti gyengélkedőn segédkezik Poppynak. Az átadja neki Piton aktáját, a gyerekkori leletekkel, és a professzoron gyakorolja a diagnosztikai bűbájokat is. Ha jól emlékszem, a történet elején nagyon nem kedveli a bájitalmestert, de ez lassan változik.
Amire még emlékszem: Piton eléggé gyakran fordul meg a gyengélkedőn, eléggé lestrapált állapotban. És hogy a történet hosszú, no meg legalább +16-os, ha nem +18- as. (Utalás nemi erőszakra)

Ha linket is írna valaki, azért külön köszönet, de ha csak a szerző vagy a cím van meg, már azért is hálás vagyok.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 08 (kedd), 11:36 
Zöldfülű

Eddy_ írta:
D_W_ írta:
Hali!

Egy ismerősöm ajánlott egy PD-s írást, sajnos nem tudta a címét. Hátha valaki felismeri a leírásból. Egy lányt megtámadnak éjszaka az utcán, aztán egy maffiavezér megmenti és rabságban tartja. Tudom, hogy ez így kevés, és ezek alapján nem is találtam meg, mikor keresgéltem, de hátha... :D

Ez Tigi - Nem akartam, mégis a legjobb lettem c. története. Ide kattints érte :)
(Szégyen gyalázat, ha valaki ennyiből nem ismeri fel, fantasztikus egy történet :D )

Nagyon köszönöm!
:D :D :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 08 (kedd), 10:27 
Billentyűzetgyilkos

D_W_ írta:
Hali!

Egy ismerősöm ajánlott egy PD-s írást, sajnos nem tudta a címét. Hátha valaki felismeri a leírásból. Egy lányt megtámadnak éjszaka az utcán, aztán egy maffiavezér megmenti és rabságban tartja. Tudom, hogy ez így kevés, és ezek alapján nem is találtam meg, mikor keresgéltem, de hátha... :D

Ez Tigi - Nem akartam, mégis a legjobb lettem c. története. Ide kattints érte :)
(Szégyen gyalázat, ha valaki ennyiből nem ismeri fel, fantasztikus egy történet :D )

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 08 (kedd), 10:03 
Zöldfülű

Hali!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 07 (hétfő), 15:11 
Szárnybontogató

Szia Herika!

Köszi, hogy szóltál :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 05 (szombat), 19:05 
Könyvmoly

Lehet, hogy nem itt kellene jeleznem, akkor majd a moderátorok törlik, de a Skyehawke oldala, ahol az Egy páratlan év/nyár/család trilógia fent van, újra működik.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 03 (csütörtök), 6:48 
Sztorihajhász

Quilly írta:
Chris írta:
Luthien Lovemagic írta:
Csak figyeld közben, hogy a Meris verzióhoz képest oda valamelyik története kissé átszerkesztve került fel, azt hiszem, a Boldog napok a pokolban.

Nem tudod véletlenül, hogy mi lett benne átszerkesztve?

Én a Boldog napok a pokolban első fejezeteit vetettem össze, azok teljesen mások (a Tobábbvilágos szerintem szebb), az első fejezet címe a Merengőn A rohadékok játéka, a Továbbvilágon Szörnyek keringője. A továbbiakban én nem láttam nagy különbségeket, tudtommal a Továbbvilágon van a javított verzió.

Igen, a Továbbvilágos a javított verzió, és csak az első néhány fejezet változott.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 03 (csütörtök), 6:00 
Szárnybontogató

Chris írta:
Luthien Lovemagic írta:
Csak figyeld közben, hogy a Meris verzióhoz képest oda valamelyik története kissé átszerkesztve került fel, azt hiszem, a Boldog napok a pokolban.

Én a Boldog napok a pokolban első fejezeteit vetettem össze, azok teljesen mások (a Tobábbvilágos szerintem szebb), az első fejezet címe a Merengőn A rohadékok játéka, a Továbbvilágon Szörnyek keringője. A továbbiakban én nem láttam nagy különbségeket, tudtommal a Továbbvilágon van a javított verzió.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 03 (csütörtök), 5:54 

Luthien Lovemagic írta:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 02 (szerda), 21:57 
Sztorihajhász

crucio írta:
Köszi Quilly. Megyek és megnézem :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 02 (szerda), 18:27 
Szárnybontogató

Köszi Quilly. Megyek és megnézem :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 02 (szerda), 16:39 
Szárnybontogató

A Továbbvilágon is fent vannak, ha még nem szedted le fejezetenként (Ott ugye egész történetet is le lehet tölteni egyben.)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 02 (szerda), 13:59 
Szárnybontogató

Idézet:
enahma írásai fenn vannak a Merengőn

Szia! Igen, tudom. Csak lusta lettem volna onnan leszedni (fejezetenként), ha pár kattintással máshonnan könnyebb meg lehet szerezni :oops: :D :D .
Köszi a linket :)
üdv:crucio

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 01 (kedd), 16:48 
Sztorihajhász

crucio írta:
Luthien Lovemagic Nagyon szépen köszönöm. Sikerült letölteni.
Úgy látszik, pont jókor kérdeztem rá, ha már csak 4 napig lehetett letölteni :D

Remélem azért máshol is elérhető lesz a történet. Ezek után még egy kis segítség. Enahma történeteit honnan tudnám letölteni? Az oldalán nem találtam. Volt egy régi oldala is, ott emlékeztem, hogy le lehet tölteni, de már nem találom.
Előre is köszönöm a segítségeteket.

enahma írásai fenn vannak a Merengőn.

http://fanfic.hu/merengo/viewuser.php?uid=893

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 01 (kedd), 13:34 
Szárnybontogató

Luthien Lovemagic Nagyon szépen köszönöm. Sikerült letölteni.
Úgy látszik, pont jókor kérdeztem rá, ha már csak 4 napig lehetett letölteni :D

Remélem azért máshol is elérhető lesz a történet. Ezek után még egy kis segítség. Enahma történeteit honnan tudnám letölteni? Az oldalán nem találtam. Volt egy régi oldala is, ott emlékeztem, hogy le lehet tölteni, de már nem találom.
Előre is köszönöm a segítségeteket.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 01 (kedd), 11:13 
Sztorihajhász

Az Egy páratlan sorozat index fórumán a következő linket találtam, amiről letölthetőek a történetek, a számláló szerint még négy napig:

http://www.mammutmail.com/hu/mail/downl ... b665a6d758

A Egy páratlan család a 39. Lopott csókkok fejezetig van meg a fájlban.

Az ok, amiért lelőtték az oldalt:
Az egyik teória NeveTeve hsz: Lejárt a 'skyehawke' név bérleti díja a com domainben... Reméljük, meghosszabbítják.
A másik zutty79 hsz: Azt olvastam egy angol nyelvű fórumon, hogy sokaknak működik az oldal, sokaknak pedig nem és valószínűleg hacker támadás érte.

Lehet, hogy újra elérhető lesz.

Ha valakinek nem működne a link, szívesen elküldöm :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 01 (kedd), 10:07 
Zöldfülű

crucio írta:
Idézet:
Ha megírod a mail címed küldöm az egy páratlan év első 30 fejezetét :)

Cím: rinadreagon@gmail.com

Előre is köszönöm ibolya0808. Remélem a többit is sikerül megszereznünk. Néha azon gondolkozok, h. mindet le kéne tölteni a gépre, mert nem biztos, h. fent maradnak :D

Ezen már én is gondolkozom egy ideje. El küldtem az első 30 fejezetet, amint megvan a többi küldöm tovább :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 01 (kedd), 7:38 
Szárnybontogató

Idézet:

Cím: rinadreagon@gmail.com

Előre is köszönöm ibolya0808. Remélem a többit is sikerül megszereznünk. Néha azon gondolkozok, h. mindet le kéne tölteni a gépre, mert nem biztos, h. fent maradnak :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 március 31 (hétfő), 15:13 
Könyvmoly

Sarah írta:
Sziasztok!

Már egy történet címén egy jó ideje gondolkodok, de nem jut eszembe :? . Röviden elmondanám, hogy miről szól (amire emlékszek). Harrynek van egy ikertestvére, aki ugyanúgy túlélte Voldmort támadását. A szüleik vagyis Lilly és James azt mondják, hogy Harry ikertestvére a kiválasztott mivel ő mutatott mágikus tulajdonságokat. Harryt árvaházba küldik valahány évesen. Dumbledore megtudja, hogy nem foglalkoznak Harryvel és segítséget kér Perselus Pitontól aki Dumbledore lányának a férje. Perselusnak és feleségének van már két gyerekük akik ugyanúgy ikrek (azt hiszem, hogy az egyiknek Ericknek hívják). Magukhoz veszik a kicsi Harryt.
Hát nem tudom, hogy mennyire érhetően magyaráztam el, de a lényeg benne van. Ha valaki esetleg segítene, nagyon megköszönném. ;)

e-mail cím: bella.zsusza@gmail.com

Ez a Harry Piton és az új kezdet Hotaru fordítása. Nem tudom, hogy a merin fent van-a. Ha nincs elküldöm a linket PÜ-ben!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 március 31 (hétfő), 14:55 
Zöldfülű

Sziasztok!

Már egy történet címén egy jó ideje gondolkodok, de nem jut eszembe :? . Röviden elmondanám, hogy miről szól (amire emlékszek). Harrynek van egy ikertestvére, aki ugyanúgy túlélte Voldmort támadását. A szüleik vagyis Lilly és James azt mondják, hogy Harry ikertestvére a kiválasztott mivel ő mutatott mágikus tulajdonságokat. Harryt árvaházba küldik valahány évesen. Dumbledore megtudja, hogy nem foglalkoznak Harryvel és segítséget kér Perselus Pitontól aki Dumbledore lányának a férje. Perselusnak és feleségének van már két gyerekük akik ugyanúgy ikrek (azt hiszem, hogy az egyiknek Ericknek hívják). Magukhoz veszik a kicsi Harryt.
Hát nem tudom, hogy mennyire érhetően magyaráztam el, de a lényeg benne van. Ha valaki esetleg segítene, nagyon megköszönném. ;)

e-mail cím: bella.zsusza@gmail.com

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 március 28 (péntek), 17:02 
Zöldfülű

crucio írta:
Sziasztok!

Tudnátok segíteni abba, hogy hol tudom megnézni az egy páratlan év/nyár/család történetet?
Nekem a régi skyehawke cím nem jön be.

Előre is köszönöm

Megpróbálom valakitől elkérni, ha addig nem szereznéd meg akkor átküldöm neked is.
Ha viszont elküldik neked kérlek küld el nekem is. e-mail címem: ibolya0808@freemail.hu Előre is köszi. :)

mod. szerk:

Kérlek Benneteket, hogy mostantól privát üzenetben kérjétek el Ibolyától a Páratlan év/nyár/család című történetet! Köszönöm! (Kyraper)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 március 28 (péntek), 13:13 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Tudnátok segíteni abba, hogy hol tudom megnézni az egy páratlan év/nyár/család történetet?
Nekem a régi skyehawke cím nem jön be.

Előre is köszönöm

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 március 26 (szerda), 23:21 
Fanficbúvár

botond írta:
Valakinek nincs meg Viara : Második esély című műve? Sajnos merengőn (meg egyéb helyeken) csak 41. fejezetig feltöltve találtam meg.

Ez azért van, mert nem befejezett a történet, tehát nem is fogod sehol megtalálni.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 március 26 (szerda), 21:45 
Zöldfülű

Valakinek nincs meg Viara : Második esély című műve? Sajnos merengőn (meg egyéb helyeken) csak 41. fejezetig feltöltve találtam meg.
A könnyebb felismerés érdekében rövid leírás: Piton visszafiatalodik majd ő is a Roxfortba köteles járni és hogy magyarázzák azt hogy ismer minden titkos átjárót azt hazudja róla Dumbledore hogy látó.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 március 09 (vasárnap), 19:24 
Zöldfülű

Sziasztok!
Volt egy fanfic, aminek az volt a címe, hogy Holdfényrajzok. Egy űrhajón játszódott a történet, ahol a kapitány és egy japán kadétfiú kerülgették egymást jó ideig, miután a kapitány rajtakapta a fiút egy bizonyos dolog közben, és kiderült, hogy meleg. Modellnek használta, mivel nagyon szeretett rajzolni. Nem volt befejezett történet, egy jó ideig rendszeresen frissítette az írója, aztán szó nélkül eltűnt és nem találom az írását, és még az író nevére sem emlékszem. Valaki nem emlékszik rá? És esetleg merő véletlenségből nem tudja, hogy mi vezette az írót arra, hogy törölje a történetét az oldalról?
Nagyon szerettem a történetet, szerintem egy igazi gyöngyszem volt, így nagyon bánt, hogy törölte.
Előre is köszönöm a válaszokat! :)

update: Már sikerült megtalálni az írót! :)))

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 február 27 (csütörtök), 21:29 
Ó-nagy-admin "micsoda perverz"

cica19 írta:
hy!
vkinek nincs esetlek lementve a Macska egér játék cimu fanfiction?
merengon nem talalom, irtam az iroknak, de valaszt nem kaptam
mail: chibiareku@gmail.com
koszi

mod. szerk.

hali ujra
emailekbol rajottem h van egy masik fanfiction is ezzel a cimmel
ami egy macskarol szol Roxfortban
amit en keresek abban Draco szerepel konyvhu jellemmel de semmi koze HPhez
egy yakuzaval jon ossze, a kapcsolatuk alakulasat kiserhetjuk vegig majdnem 100 reszen keresztul
lex es dior irta
az irok nem valaszoltak sajna az emailjeimre
remelem igy megtalalom
megegyszer koszi

Tudomásom szerint, sajnos már sehol sem elérhető. (Ha csak valamelyik olvasó nem mentette le.)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 február 21 (péntek), 7:47 
Szárnybontogató

hy!
vkinek nincs esetlek lementve a Macska egér játék cimu fanfiction?
merengon nem talalom, irtam az iroknak, de valaszt nem kaptam
mail: chibiareku@gmail.com
koszi

mod. szerk.

hali ujra
emailekbol rajottem h van egy masik fanfiction is ezzel a cimmel
ami egy macskarol szol Roxfortban
amit en keresek abban Draco szerepel konyvhu jellemmel de semmi koze HPhez
egy yakuzaval jon ossze, a kapcsolatuk alakulasat kiserhetjuk vegig majdnem 100 reszen keresztul
lex es dior irta
az irok nem valaszoltak sajna az emailjeimre
remelem igy megtalalom
megegyszer koszi

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 február 15 (szombat), 13:10 
Szárnybontogató

Köszönöm, ez az :)

Luna írta:
Fairy írta:
Sziasztok!

Napok óta egy jelenet motoszkál a fejemben, de nem bírok rájönni, hogy melyik történetben volt.
Snarry, amiben - talán - kiderül Piton és Harry kapcsolata és emiatt Pitonnak mennie kell. Azonban ettől Harry teljesen kiakad és állandóan rosszaságokat csinál meg csínyeket, amiben Draco lesz a legnagyobb társa. A végén azt hiszem ki is csapják őket és mintha Piton várná őket az iskola előtt.

Tud valaki segíteni? :D

Köszönöm előre is.

Az ffneten van fent, bakaa, Unbreakable című története.
https://www.fanfiction.net/s/5382637/1/Unbreakable

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2933 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 59  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra