Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 09 (kedd), 10:21

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2625 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 53  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Van vmi jó fic?
HozzászólásElküldve: 2014 október 11 (szombat), 21:56 
Ó-nagy-admin "micsoda perverz"

Sziasztok,

Sirius/Perselus párosítású történeteket keresek, ha valaki tudna esetleg ajánlani - kizárólag magyarul - annak örök hálám. ;;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 szeptember 30 (kedd), 20:31 
Zöldfülű

Hali!

Tud valaki valami jó femslasht? (Olyat, aminek története is van, nem csak romantikus nyáladzás és szex) ^_^°

I have had, too many men
I never knew what to do with them
Told me they love me I didn't know what to say,
And all I could come up with was: "Okay."

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 szeptember 21 (vasárnap), 19:44 
Zöldfülű

Helló! Tudnátok nekem Prive drive-os törit ajánlani, amiben a szerelemé a főszerep? Ha lehet befejezett legyen, a korhatár nem számít, és ne slash! Köszönöm!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 szeptember 18 (csütörtök), 16:37 
Tollforgató

Hola!

A Pandora Szelencéje Kihíváson sikeresen megfertőződtem a Destiel vírussal, ennek tüneti kezelésére szeretnék fanfiction ajánlásokat kérni az érdekeltektől :) Néhány rec listet már átpörgettem, illetve belevetettem magam a nagy dózisú olvasásba is, de érdekelne, hogy milyen alapművet tudnátok ajánlani, ami a pairing alfája és omegája? Mindenféle történet érdekel, aminek ismerete nélkül nem igazi shipper a shipper, és aminek nem ismerete főbenjáró bűnként hathat :)

Előre is köszönöm, ha valaki ajánl valamit ^^

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 szeptember 09 (kedd), 8:12 
Fanficbúvár

Tudna nekem valaki jó Harry/Lupin párosítású történetet mondani? Valamiért most rázizzentem erre a párosra :) Mindegy a korhatár meg a hosszúság, és lehet humoros vagy szomorúbb is, szóval bármi.

Előre is köszönöm! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 szeptember 01 (hétfő), 22:15 
Írópalánta

Tudnátok nekem valami igényes Draco/ saját szereplős történetet ajánlani?
Lehetőleg minél hosszabbat :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 szeptember 01 (hétfő), 8:40 
Zöldfülű

G Lamaro írta:
detti2115 írta:
Tudom, hogy ez nem ide tartozik de valaki kisegítene, hogy mi van a Töviskapuval???? ~x(

Valóban nem ide tartozik, de itt találsz némi információt.

Őrök hálám üldözzön :P

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 augusztus 31 (vasárnap), 11:44 
Ó-nagy-admin "backstage"

detti2115 írta:
Tudom, hogy ez nem ide tartozik de valaki kisegítene, hogy mi van a Töviskapuval???? ~x(

Valóban nem ide tartozik, de itt találsz némi információt.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 augusztus 31 (vasárnap), 11:29 
Zöldfülű

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 augusztus 25 (hétfő), 20:42 
Könyvmoly

Krisy írta:
Sziasztok!
Fordítónak tanulok, és gyakorlásként szeretnék tippet kérni olyan HP-s sztorira, ami eredetileg angolul van, de szívesen olvasnátok magyarul :)
(SSHG-kat szeretem alapból, de jöhet bármi, ha jó a történet :) )
Köszi!

Milyen hosszúságúban gondolkozol? Igaz, hogy én főleg HP/SS párost olvasok de vannak tippjeim :)
Amit pl. most olvasok, az 60 fejezetes, és bár enyhe slash, egyáltalán nem ezen van a hangsúly. Ellenben van benne szupererős, intellingens Harry, alattomos, áskálódó Dumbledore, akinek tettei csak a halála után derülnek ki, koboldok (jók és rosszak egyaránt), Alapítók, Piton, Black és Potter ősök, és rengeteg kaland!

Ha érdekel, itt a link hozzá: Itt All Started With A Visit To Gringotts

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 augusztus 23 (szombat), 9:20 
Ó-nagy-admin "backstage"

Ezek közül bármelyik. :)
(A Trinityt elkezdtem fordítani, de képtelen voltam felvenni a kapcsolatot katlinggel, így csak magamnak fordítom egyelőre... :( A rejtély fátylát és a titkos menedéket is elkezdtem, de azok nekem kissé nehezek. Azokra még nem próbáltam engedélyt kérni. :) Bár lehet, hogy nem is kapnék, amilyen "jól" tudok angolul fogalmazni... :D)
G Lamaro írta:
Nekem ezek a kedvenceim:
(A hosszaikat ne kérdezd, nem néztem utána. Lehet, hogy túllépik a megadott keretet.)

http://www.fictionalley.org/authors/kat ... inity.html A trió Dumbledore halála után igyekszik valami hasonlóan megfélemlítő erővé válni, mint amilyen a professzor volt Voldemort és a halálfalók számára. (Talán ez felel meg leginkább a szempontjaidnak. :) Canon párosítások, de nem túlzottan az előtérben.)

http://www.fictionalley.org/authors/semprini/ Itt nekem az első kettő, a Veil of Mystery és a Ring of Reduction tetszett. (Harry ugyan szupererőssé válik benne, de elég hosszú és jól felépített folyamatban. :) Az elején az a pár szuperverázslat még nem jelent sokat, mint Voldi később bizonyítja... Romantika veszély! Szerintem belefér, mert fontos a történet szempontjából, és érdekesek a párosítások. :) )

https://www.fanfiction.net/s/2616754/1/ Piton és Harry az Alapítók vendége pár hónapra, majd a jelen korban okoznak fejfájást sokaknak... (Harry itt is szupererős, de ezt a történetet a humora, az elkövetett csínyek miatt szeretem. :) )

http://www.fanfiction.net/s/1906075/1/ Mire nem jó, ha az emberre különleges örökséget hagynak a felmenői... (Nagyon ötletes történet - szintén szuperharry - jó humorral. :) Romantikaveszély! De a párosokat nem lövöm le. :) )

http://www.fanfiction.net/s/1683936/1/ És még egy superhero Harry...

https://www.fanfiction.net/s/1786492/1/ Az előző folytatása...

(Slash max viccként, ha jól emlékszem. Romantika: van, hogy előtérben van, de ez a történet szempontjából fontos, nem öncélú. Ron majdnem mindegyikben jelentős szereplő, de általában a taktikai tudása van kiemelve, kiindulva a sakktudásából. Harry általában Griffendél leszármazott, így Dumbledore/Voldemort szintű képességei vannak, egyik-másik ficben végül "atyaúristenné" válik. Bocs! :) )
Ja, és egy kivételével semmi nagyobb kitérő Harryék korszakából.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 augusztus 23 (szombat), 7:36 
Szárnybontogató

Sziasztok!
Fordítónak tanulok, és gyakorlásként szeretnék tippet kérni olyan HP-s sztorira, ami eredetileg angolul van, de szívesen olvasnátok magyarul :)
(SSHG-kat szeretem alapból, de jöhet bármi, ha jó a történet :) )
Köszi!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 augusztus 22 (péntek), 18:14 
Fanficbúvár

Sziasztok! Mostanában eléggé rákattantam a Fred/George-os történetekre. Tudna valaki mondani nekem egy jó, izgalmas, kalandosat (mindegy, hogy emellett vicces/sötét, bármi), ami nem 16-os és nem 18-as? Apró megjegyzés még, hogy jó lenne, ha befejezett és/vagy a jövőben esélyes, hogy befejezett történetről lenne szó. Valaki ismer ilyet? Előre is köszönöm :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 augusztus 20 (szerda), 15:51 
Szárnybontogató

Sziasztok! Tudjátok nekem olyan NCIS fanfictiont mondani, amiben Gibbs a főszereplő? CSI Miami fic is érdekelne Horatio főszereplésével.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 augusztus 19 (kedd), 9:00 
Zöldfülű

Huhh, köszönöm az ajánlásokat :) ffneten meg archiveofourown-on kerestem már, de hát tudjátok, a bőség zavara... :) Ha valaki még tud valamit, Tomból sosem elég! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 augusztus 09 (szombat), 23:00 
Zöldfülű

Syrina írta:
Sziasztok,

Tudnátok nekem mondani olyan történetet (befejezett, vagy legalábbis esély van rá, hogy befejezze az író :) ), ami sötétebb hangulatú, gondolkodtató és legfőképpen nem happy end? Leginkább olyan érdekelne, amiben az író saját világot mutat be, de akár Harry Potter téma is jöhet. :) Előre is köszönöm!

Örök kedvencem Nyarth: Egy Slytherin emlékiratai című remekműve. Több oldalon is fent van, egyszerűen csodás. Elég régi már, de talán nem mindenki ismeri.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 augusztus 09 (szombat), 22:55 
Zöldfülű

Kyralee írta:
Sziasztok,
Tom Denem/Voldemort központú (vagy legalábbis legyen benne fontos szereplő) ficeket keresek, igazából bármilyen jöhet, sötét, akció, romantikus (slash is)... stb., a legjobb olyan lenne, ami a fiatalságáról vagy a korai évekről szól. (Ha esetleg valaki tud angolul, az is szuper lenne :) )
Ha valakinek van ötlete, légyszi ossza meg velem, előre is köszi :)

(Amiket már olvastam: Kígyóbűvölő, Harry Potter és a szárnyra kapó Fekete Főnixmadár, Bűntelen Bűnhődés, A kiskígyók is tudnak szeretni, Xerosis, Nem tudom, ki vagy, Hófehérke)

ajánlom:
https://www.fanfiction.net/s/2752558/1/ ... koz%C3%A1s

https://www.fanfiction.net/s/5317826/1/ ... r%C3%B6pte

https://www.fanfiction.net/s/2994379/1/ ... agy%C3%BAr

https://www.fanfiction.net/s/6793121/1/ ... vil%C3%A1g

De ha rákeresel a ffneten úgy, hogy Voldemort, kiad egy csomót.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 augusztus 07 (csütörtök), 17:00 
Zöldfülű

Sziasztok,

Tudnátok nekem mondani olyan történetet (befejezett, vagy legalábbis esély van rá, hogy befejezze az író :) ), ami sötétebb hangulatú, gondolkodtató és legfőképpen nem happy end? Leginkább olyan érdekelne, amiben az író saját világot mutat be, de akár Harry Potter téma is jöhet. :) Előre is köszönöm!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 augusztus 06 (szerda), 7:57 
Billentyűzetgyilkos

Kyralee írta:
Sziasztok,
Tom Denem/Voldemort központú (vagy legalábbis legyen benne fontos szereplő) ficeket keresek...

Hirondelle - Az ördög mosolya c. ficét tudom neked ajánlani.

"Dumbledore halála után Harry elveszíti a Voldemort legyőzésébe vetett hitét, ezért radikális megoldáshoz folyamodik: ellopja az időnyerőt, és visszamegy a múltba, hogy megkísérelje megtenni azt, amit valakinek már rég meg kellett volna tennie. De a vállalkozás nem várt nehézséget tartogat…"

Szerintem nagyon jó fic, a fő páros Tom/Harry. Harry, miután visszamegy az időben Voldemort fiatalkorába, Tom még csak tizenegy éves, Harry is abba az árvaházba kerül, ahol Tom is él, Dumbledore már együtt keresi fel őket, hogy átadja a roxforti leveleket. Harry itt 15-16 éves, de Tommal kezdi el az elsőt, mardekárosként, így jóformán éjjel-nappal Tom közelében tud lenni, és próbálja megakadályozni, hogy a fiú Voldemorttá váljon.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 augusztus 05 (kedd), 22:40 
Zöldfülű

Sziasztok,
Tom Denem/Voldemort központú (vagy legalábbis legyen benne fontos szereplő) ficeket keresek, igazából bármilyen jöhet, sötét, akció, romantikus (slash is)... stb., a legjobb olyan lenne, ami a fiatalságáról vagy a korai évekről szól. (Ha esetleg valaki tud angolul, az is szuper lenne :) )
Ha valakinek van ötlete, légyszi ossza meg velem, előre is köszi :)

(Amiket már olvastam: Kígyóbűvölő, Harry Potter és a szárnyra kapó Fekete Főnixmadár, Bűntelen Bűnhődés, A kiskígyók is tudnak szeretni, Xerosis, Nem tudom, ki vagy, Hófehérke)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 július 30 (szerda), 20:32 
Zöldfülű

Sziasztok, valami jó kis romantikus saját szereplős ficet ajánljatok nekem, ahol az eredeti karakter felnőtt! Lehetőleg igényes legyen, az se baj, ha vicces is. Jöhet eredeti női karakterrel is, olyat nagyon keveset ismerek. Tehát például Tonks + saját karakter. De bármelyik férfi szereplővel érdekel, ha hihető, és az eredeti karaktert nem vetkőztették ki saját magából. Voldemort ne szeressen bele egy mugliba, vagy ilyesmi. Köszi!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 július 27 (vasárnap), 10:52 
Zöldfülű

candlelight írta:
Két rövidebb még van itt, ezek nincsenek fent a Merin: http://valerinlanz.blogspot.hu/search/label/Glee ;)

Viszont szerintem, akármiért is hagyta abba a szerző az általad említett történeteket, esetleg írj neki kommentben vagy mélben, és kérdezd meg, hogy hogy van, és szeretné-e, tudja-e folytatni. Az olvasói érdeklődés néha (vagy inkább gyakran) csodát tud művelni az írói aktivitással, hidd el. :)

Köszönöm a segítséget :)
Sajnos a történetek már több mint 2 évesek, de lehet megpróbálkozom majd azzal az üzenettel.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 július 26 (szombat), 19:23 
Tollforgató

greencomet írta:
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy tud-e valaki Glee(Klaine) történetet. Sajnos itt csak olyat találtam ami régi és nincs befejezve.

Két rövidebb még van itt, ezek nincsenek fent a Merin: http://valerinlanz.blogspot.hu/search/label/Glee ;)

Viszont szerintem, akármiért is hagyta abba a szerző az általad említett történeteket, esetleg írj neki kommentben vagy mélben, és kérdezd meg, hogy hogy van, és szeretné-e, tudja-e folytatni. Az olvasói érdeklődés néha (vagy inkább gyakran) csodát tud művelni az írói aktivitással, hidd el. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 július 26 (szombat), 17:21 
Zöldfülű

Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy tud-e valaki Glee(Klaine) történetet. Sajnos itt csak olyat találtam ami régi és nincs befejezve.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 július 19 (szombat), 15:31 
Szárnybontogató

ibolya0808 írta:
Sziasztok Valaki tudna nekem ajánlani jó hosszú történetet amiben Harry okos és mardekárosan viselkedik vagy a mardekárba osztja a süveg, esetleg szuper Harry. Lehet shlas is, de az sem baj ha nincs is benne szerelmi szál. (angolul vagy magyarul) Előre is köszi. :)

Nézz körül Susane, gernon, Fancsaly, aspeninthesunlight és Batsutuosai háza táján.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 július 19 (szombat), 11:32 
Zöldfülű

Sziasztok! Azon gondolkodtam, hogy van-e magyarul, olyan alkonyatos fanfiction, amelyben Jacob már akkor jön össze Bellával, mikor már vámpír? Igazán izgalmas történet lehet, ezért keresnék egy ilyet?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 július 11 (péntek), 11:39 
Zöldfülű

Sziasztok Valaki tudna nekem ajánlani jó hosszú történetet amiben Harry okos és mardekárosan viselkedik vagy a mardekárba osztja a süveg, esetleg szuper Harry. Lehet shlas is, de az sem baj ha nincs is benne szerelmi szál. (angolul vagy magyarul) Előre is köszi. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 27 (péntek), 23:35 
Tollforgató

Cartwright írta:
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani Remus-Regulus párosú, rövidebb vagy hosszabb történeteket?
Köszönöm szépen. :)

Üdv, Viki

Nekem van sok rövidebb, meg két közepeske és egy hosszabb is. :oops: (Bár a hosszabbat nem fejeztem - még - be. :oops: Valaki megrugdoshatna, hogy végezzem már ki az Afterglow-t. *rí* :) )
Remynek sok története van, és van köztük több RemReg is, szintén rövidebbek. FJIBL-nek van egy hosszabb Regulus/Remusa, de sajnos az sem befejezett, úgy látom. (Ugh, szegény OTP-m, el van kicsit hanyagolva, úgy általában, úgy tűnik.) Kijaránál is láttam egy párat, de úgy láttam, azok Regulus/Remus/Siriusok.

Amúgy meeeeeeg... pártolom, hogy írj Regulus/Remust! :) Ha megírod és szólsz, megyek olvasni ezerrel! :x

Ja, igen, meg van/volt egy LJ- community, ami Regulus centrikus, ugyan néhány bejegyzés zártban van (csatlakozni kell a közösséghez, hogy lásd), de... szóval, ott is van pár Regulus/Remus.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 27 (péntek), 22:45 
Szárnybontogató

Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani Remus-Regulus párosú, rövidebb vagy hosszabb történeteket?
Köszönöm szépen. :)

Üdv, Viki

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 25 (szerda), 10:33 
Sztorihajhász

herika írta:
Lehet, hogy talán rossz helyre írom, de érdekelhet néhányotokat:

Az angol nyelvű hpfandom.net oldala egy hónapon belül bezár. Azok a történetek, amelyek máshová nincsenek feltöltve, illetve az íróik nem teszik át őket más oldalakra, örökre elvesznek. Tehát aki szeretné egy-két angol nyelvű kedvencét letölteni, egy hónapja van rá!

Ez nem valami jó hír :-(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 25 (szerda), 4:46 
Könyvmoly

Lehet, hogy talán rossz helyre írom, de érdekelhet néhányotokat:

Az angol nyelvű hpfandom.net oldala egy hónapon belül bezár. Azok a történetek, amelyek máshová nincsenek feltöltve, illetve az íróik nem teszik át őket más oldalakra, örökre elvesznek. Tehát aki szeretné egy-két angol nyelvű kedvencét letölteni, egy hónapja van rá!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 24 (kedd), 7:00 
Zöldfülű

herika írta:
Nos, nincs szerencséd, magyar befejezés nincs hozzá, alternatív folytatás magyar fordítása sincs - legalábbis én nem tudok róla. Anno többen írtak nekem, hogy ők esetleg megpróbálkoznának egy magyar folytatással, nem tudok róla, hogy végül lett belőle valami, vagy sem.

Nagyon sajnálom :( Azért köszönöm a segítséget.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 23 (hétfő), 20:04 
Könyvmoly

halfbloodprincess írta:
Sziasztok!
Elolvastam a Házasság kövét viszont látom, hogy csak a 77. fejezetig van meg. Olvastam, hogy van angolul alternatív folytatás, de az én tudásom kevés ahhoz, hogy megértsem. Magyarul nincsen esetleg befejezés a történethez?

Nos, nincs szerencséd, magyar befejezés nincs hozzá, alternatív folytatás magyar fordítása sincs - legalábbis én nem tudok róla. Anno többen írtak nekem, hogy ők esetleg megpróbálkoznának egy magyar folytatással, nem tudok róla, hogy végül lett belőle valami, vagy sem.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 23 (hétfő), 16:46 
Zöldfülű

Sziasztok!
Elolvastam a Házasság kövét viszont látom, hogy csak a 77. fejezetig van meg. Olvastam, hogy van angolul alternatív folytatás, de az én tudásom kevés ahhoz, hogy megértsem. Magyarul nincsen esetleg befejezés a történethez?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 18 (szerda), 13:35 
Zöldfülű

Csak ajánlani tudom Herika..

Köszönöm! Nekem is tetszett anno, jó hogy újraolvastam :) Nincs esetleg még ötleted/ ötlete valakinek?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 15 (vasárnap), 22:45 
Zöldfülű

Sziasztok :D hm hm hol is kezdjem?
Újjabban nagyon elmerültem a Harry Azkabanba kerül témában amivel kapcsolatban rengeteg fajtát olvastam de még mindig nem eleget :D tudnátok ajánlani ilyen témájú ficet?esetleg többet? a legjobb az lenne ha angolul lennének de az se baj ha magyar :) ( ja és hosszúak is ).
Valamint érdekel az olyan történet is ahol Harry okos/ravasz és nem dől be a drága Dumledorknak ... lehet felőlem akár mardekáros is de nem akarok kutyákat kínzó Harryről olvasni! :D Sőt még azt is imádnám ha átpártolna Voldyhoz de ha nem az is jó.
Tudtok Mardekár/Harry történetekről? megköszönném tényleg :D
szóóóval ezek lennének angolul és akár slash is jöhet ;) (könyörgöm csak ne Won-Won/harry legyen O.o $sick )
(Nem vagyok túl nagy rajongója Dumblynak/Ronnak/Mollynak )

Előre is nagyon köszönöm :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 15 (vasárnap), 22:35 
Könyvmoly

Halihó!

Valaki, aki nagy Drarry fan, tudna nekem olyan történeteket linkelni, amiben Draco drága van alul? XD Angol is lehet. :3

Köszi.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 13 (péntek), 20:00 
Ó-nagy-admin "on stage"

G Lamaro írta:
Nekem ezek a kedvenceim:
.

Szép kis lista, lesz mit olvasnom, úgy látom. *kézdörzsölés* Nagyon köszönöm. :D
SuperHarryvel sem lesz gond, főleg ha indokoltak a képességei.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 12 (csütörtök), 22:19 
Ó-nagy-admin "backstage"

Nekem ezek a kedvenceim:
(A hosszaikat ne kérdezd, nem néztem utána. Lehet, hogy túllépik a megadott keretet.)

http://www.fictionalley.org/authors/kat ... inity.html A trió Dumbledore halála után igyekszik valami hasonlóan megfélemlítő erővé válni, mint amilyen a professzor volt Voldemort és a halálfalók számára. (Talán ez felel meg leginkább a szempontjaidnak. :) Canon párosítások, de nem túlzottan az előtérben.)

http://www.fictionalley.org/authors/semprini/ Itt nekem az első kettő, a Veil of Mystery és a Ring of Reduction tetszett. (Harry ugyan szupererőssé válik benne, de elég hosszú és jól felépített folyamatban. :) Az elején az a pár szuperverázslat még nem jelent sokat, mint Voldi később bizonyítja... Romantika veszély! Szerintem belefér, mert fontos a történet szempontjából, és érdekesek a párosítások. :) )

https://www.fanfiction.net/s/2616754/1/ Piton és Harry az Alapítók vendége pár hónapra, majd a jelen korban okoznak fejfájást sokaknak... (Harry itt is szupererős, de ezt a történetet a humora, az elkövetett csínyek miatt szeretem. :) )

http://www.fanfiction.net/s/1906075/1/ Mire nem jó, ha az emberre különleges örökséget hagynak a felmenői... (Nagyon ötletes történet - szintén szuperharry - jó humorral. :) Romantikaveszély! De a párosokat nem lövöm le. :) )

http://www.fanfiction.net/s/1683936/1/ És még egy superhero Harry...

https://www.fanfiction.net/s/1786492/1/ Az előző folytatása...

(Slash max viccként, ha jól emlékszem. Romantika: van, hogy előtérben van, de ez a történet szempontjából fontos, nem öncélú. Ron majdnem mindegyikben jelentős szereplő, de általában a taktikai tudása van kiemelve, kiindulva a sakktudásából. Harry általában Griffendél leszármazott, így Dumbledore/Voldemort szintű képességei vannak, egyik-másik ficben végül "atyaúristenné" válik. Bocs! :) )
Ja, és egy kivételével semmi nagyobb kitérő Harryék korszakából.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 12 (csütörtök), 21:02 
Ó-nagy-admin "on stage"

Szívesen olvasnék valami angol, befejezett (és emészthető terjedelmű - kb. max 2-300 ezer szavas) Harry Potter ficet. Bár igazán konkrét elképzeléseim sajnos nincsenek... :?

(Pl. ígéretes lenne alapnak, hogy Harryt nem Dursleyék nevelik, hanem Potterék, Sirius, Remus, Dumbledore... valaki más, aki kivételesen nem Piton. De ha nem, nem, lehet más is, ha jó a sztori és a kivitelezés.)

Tartalommal kapcsolatban néhány apróság:
- slasht semmiképp se szeretnék most olvasni
- romantikus szál csak mellesleg és a háttérben, és az se baj, ha egyáltalán nincs
- szemét és/vagy felesleges Ront inkább ne (elviselem, ha kell, bár ő nagy kedvencem)
- Harry lehet erős, különleges, nagggyon mardekáros stb. de azért ne ő legyen az "atyaúristen"
Ó, és ha már Harryt és Ront emlegettem: maradjunk az ő korszakuknál.

Van esetleg valkinek valami ötlete, javaslata? :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 08 (vasárnap), 19:30 
Fanficbúvár

Köszi :) Azt már egy ideig olvastam, csak valamiért abbahagytam, de talán akkor majd most folytatom vagy újrakezdem :)

mod.szerk.

Quilly írta:
Blankucikaaa: Muglivilág varázsszemmel
A főszereplője nem magyar, hanem Perselus Piton, de a Felvidéken játszódik, és szinte minden szereplője magyar. Sajnos még nem befejezett, és lehet, hogy sosem lesz az, de igazán szép a történet.

Köszönöm szépen! :) Csak most vettem észre :oops:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 05 (csütörtök), 18:59 
Ó-nagy-admin "backstage"

Sybill Dumbledore 02 írta:
Hali! :) Valaki ismer esetleg olyan Hp-s ficet, amiben a főszereplők magyarok? Valahogy kedvem támadt hozzá... előre is köszi! :)

Hirtelen ez ugrott be nekem: Moony: Én Roxfortban

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 05 (csütörtök), 18:16 
Szárnybontogató

Hali! :) Valaki ismer esetleg olyan Hp-s ficet, amiben a főszereplők magyarok? Valahogy kedvem támadt hozzá... előre is köszi! :)

Blankucikaaa: Muglivilág varázsszemmel
A főszereplője nem magyar, hanem Perselus Piton, de a Felvidéken játszódik, és szinte minden szereplője magyar. Sajnos még nem befejezett, és lehet, hogy sosem lesz az, de igazán szép a történet.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 05 (csütörtök), 13:11 
Szárnybontogató

Szia,
Nekem most egy régebbi történet jut eszembe, ez volt az első, fic, amit olvastam. A történet főszereplője magyar, ha gondolod, pislogj rá, és döntsd el, mennyire a kedvedre való :) A töri a merin nincs fent, úgy tudom, a Továbbvilágon találod.
Exy: Angie és a Sárkányok tüze - http://fanfiction.csodaidok.hu/viewstory.php?sid=671

Viki

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 03 (kedd), 13:35 
Fanficbúvár

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 május 18 (vasárnap), 15:00 
Zöldfülű

Chii chan írta:
Delwennek van két története: Farkas-szerelem , Hazatérés, emlékeim szerint nekem tetszettek, és tudtommal még Merin is fent van, jó olvasást! :D

Hálásan köszönöm! Már el is olvastam mind a kettőt. A Farkas szerelem nagyon tetszett nekem, de a Hazatérés... Azt hiszem ott csak az nem tetszett, hogy a csúnya Harry elhagyta szegény Remust.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 május 17 (szombat), 18:54 
Könyvmoly

Amera írta:
Hali! Nem tud valaki olyan ficut, amiben Ron és Hermione, vagy ha nem ők, akkor sokan mások Harry ellen fordulnak?

Csak ajánlani tudom Herika Következmények című fordítását. Nekem az egyik kedvenc történetem.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 május 17 (szombat), 18:06 
Zöldfülű

Hali! Nem tud valaki olyan ficut, amiben Ron és Hermione, vagy ha nem ők, akkor sokan mások Harry ellen fordulnak?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 május 17 (szombat), 9:50 
Könyvmoly

Delwennek van két története: Farkas-szerelem , Hazatérés, emlékeim szerint nekem tetszettek, és tudtommal még Merin is fent van, jó olvasást! :D

Denelind írta:
Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy esetleg valami Remus/Harry párosítású fic nincsen?? :?: Kifejezetten slahs érdekelne, de ha nincs akkor más is jó. :-D Egyedül a " Bárcsak..." című ficcet találtam.
Előre is köszönöm!! ;;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 május 16 (péntek), 19:52 
Zöldfülű

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy esetleg valami Remus/Harry párosítású fic nincsen?? :?: Kifejezetten slahs érdekelne, de ha nincs akkor más is jó. :-D Egyedül a " Bárcsak..." című ficcet találtam.
Előre is köszönöm!! ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2625 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 53  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra