Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 24 (péntek), 11:32

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2933 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 59  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Melyik történet volt?
HozzászólásElküldve: 2015 június 01 (hétfő), 11:00 
Szárnybontogató

Luthien Lovemagic írta:
Fairy írta:
Sziasztok!

Keresek egy fanfictiont, de nagyon kevésre emlékszem belőle.

Ez szerintem banjuli: Lelked sorsa c. írása, és sajnos befejezetlen: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=36842

Szia! Köszönöm, ez volt az. Sajnos akkor jól emlékeztem, hogy nem olvastam a végét. :(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 június 01 (hétfő), 7:40 
Sztorihajhász

Fairy írta:
Sziasztok!

Keresek egy fanfictiont, de nagyon kevésre emlékszem belőle. Még az is lehet, hogy nem lett befejezve. Talán Snarry.
Arra emlékszem, hogy Harry nem járt a Roxfortba és olyan 20 év körüli, amikor már dolgozik - talán egy bányában/a fúrógyárban? Rémlik még valami robbanás is, amiben majdnem meghal, és talán ekkor talál rá Perselus?
Lehet amúgy, hogy több írást is sikerült összekutyulnom, de hátha mond valakinek valamit.
Előre is köszi a segítséget.

Ez szerintem banjuli: Lelked sorsa c. írása, és sajnos befejezetlen: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=36842

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 május 31 (vasárnap), 21:10 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Keresek egy fanfictiont, de nagyon kevésre emlékszem belőle. Még az is lehet, hogy nem lett befejezve. Talán Snarry.
Arra emlékszem, hogy Harry nem járt a Roxfortba és olyan 20 év körüli, amikor már dolgozik - talán egy bányában/a fúrógyárban? Rémlik még valami robbanás is, amiben majdnem meghal, és talán ekkor talál rá Perselus?
Lehet amúgy, hogy több írást is sikerült összekutyulnom, de hátha mond valakinek valamit.
Előre is köszi a segítséget.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Van vmi jó fic?
HozzászólásElküldve: 2015 május 31 (vasárnap), 15:15 
Zöldfülű

Sziasztok! Segítsetek nekem.
Keresek egy történetet a Merengőn amit kb. 2 éve olvastam akkoriban még nem volt befejezve. Keresem de nem találom.
Amit tudok róla: HP történet. A háború után vagyunk Harry megváltozik belűről és kívülről is, azt mondanám rockeresen öltözik és elég lányosan is amire rendesen rá is játszik. Mivel a háborúban sok gyerek árva maradt ezért mindenki aki tud örökebfoga egy gyereket kivéve a volt halálfalók akik ezt nem tehetik meg, Draco atoll nem zavartatja magát és természetesen ö is örökbe fogad egy gyereket. Harry és barátai visszatérnek Roxfortba amit McGalagony megreformált. Azért hogy az aranyvérű felsőbbrendűséget letörje, mugli eszközöket használnak mit a spirálfüzet és a golyóstoll. Harry, barátai legnagyobb döbbenetére el kezd a Mardekárosokal barátkozni.
Ha valaki tudja hogy melyik ez a történet írjátok meg nekem, előre is köszönöm. Lutien

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 május 31 (vasárnap), 7:20 
Szárnybontogató

justemoi írta:
sheenaa írta:
Sziasztok! Esetleg nem tudjátok hogy Tira Nog Idő-járás c. művének a folytatását hol találom? Kerestem mert ha jól emlékszem olvastam egyszer, de most nem találom.

Megvan!!!
http://evapores.gportal.hu/

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 május 30 (szombat), 20:33 
Szárnybontogató

Assa írta:
justemoi írta:
4. Piton megerőszakolja Hermionét Voldemortnál(talán Malfoy Kúria), de Hermione össze akar vele jönni.

Nem csak Granger esetleg? Bár azt nem tudom, ott a Malfoy Kúriában történt-e.

De! Köszönöm! Eszembe nem jutott volna itt keresni :)
Sőőőtttt... az 1. történetet is megtaláltam! Köszönöm :xx:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára justemoi 2015 május 31 (vasárnap), 13:16-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 május 30 (szombat), 18:50 
Könyvmoly

justemoi írta:
sheenaa írta:
Sziasztok! Esetleg nem tudjátok hogy Tira Nog Idő-járás c. művének a folytatását hol találom? Kerestem mert ha jól emlékszem olvastam egyszer, de most nem találom.
http://majmunka.livejournal.com/
Ide én nem tudtam regisztrálni...

Majmunka oldalán nincs fent, hiába regisztrálsz. Két oldalon volt fent összesen, pillanatnyilag egyik sem elérhető. Manapság már csak e-mailen keresztül elérhető.
Ettől függetlenül érdemes regisztrálni majmunka oldalára, mert van néhány "csemege", amit érdemes olvasgatni :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 május 30 (szombat), 17:09 
Ó-nagy-admin "on stage"

justemoi írta:
4. Piton megerőszakolja Hermionét Voldemortnál(talán Malfoy Kúria), de Hermione össze akar vele jönni.

Nem csak Granger esetleg? Bár azt nem tudom, ott a Malfoy Kúriában történt-e.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 május 30 (szombat), 15:56 
Szárnybontogató

sheenaa írta:

http://majmunka.livejournal.com/
Ide én nem tudtam regisztrálni...

viewtopic.php?t=139

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 május 30 (szombat), 14:58 
Szárnybontogató

Szasztok :-)
Több történetet is keresek, mindegyik SS/HG
1. A tó(roxforti)látszik a mardekar klubhelyisegbol es Piton lakosztalyabol is
2. Hermione visszaadja Piton emlékeit,de Piton hozzavagja,es Hermione kezen egy ezüstös heget hagy
3. A lépcsőket Hermione magához hívja? Talán Pitonhoz megy buntetomunkara es nem akar elkésni? Piton látta, es elismerte magában h milyen okos.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 23 (csütörtök), 14:35 
Zöldfülű

Köszi mindkettőtöknek a segítséget!:)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 23 (csütörtök), 8:18 
Ó-nagy-admin "on stage"

Mircella írta:
Sziasztok! Két történetet keresek, remélem, tudtok segíteni.

Első:

Draconus_Diablo: Vérzivatar I. - Az Utód

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 22 (szerda), 20:47 
Könyvmoly

Mircella írta:

Második:
Harry a klubhelyiségben van, megjelenik egy átjáró, s átjön valaki, aki nagyon hasonlít rá, át akarja venni a helyét, mivel szerinte Harrynek jobb élete van. Összecsapnak, de a könyves világ pusztulni kezd, s Harrynek muszáj a másik világba átmennie. A párhuzamos helyen Roxfort alaksorában rejtőznek, Piton Harry nevelőapja, Draco a testvére, Remus halt meg, ami miatt Sirius nagyon dühös a fiúra. Voldemortnak nagy hatalma van, Hermione és Ron halálfalók, Harry az érkezésekor összetűzésbe keveredik velük az előcsarnokban. Draco gyanakodni kezd rá, mivel olvasással üti el az időt, amit a korábbi változat nem tett. Kiderül, hogy abban a világban ikrek születtek, s az egyiket Dumbi vitte át a könyves világba, ahol a kis Harry valójában meghalt a romok alatt.

Lilyanjudyth: Salvador Benevolus http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=21884

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 22 (szerda), 20:38 
Zöldfülű

Első:
Nagyon régen, 10 éve, még Múlt és jövő harcosaiként volt olvasható az első fejezete, de aztán megváltozott a cím. A történet egy fiúval kezdődik, akinek nagyok a szemfogai, s a Roxfortba tart. Az anyja tanár lesz ott, talán SVK, de lekési a vonatot, ezért denevérré változik, majd így repül oda. Van egy mostoha apu is, aki szintén oda kerül, de nem szívleli a fiút. A peronon az anyát Ron igazítja útba, akinek rengeteg gyereke van. Draco és Hermione Silver nevű fia összebarátkozik a fiúval, de külön házba kerülnek, srác mardekáros, Silver griffendéles lesz. Kicsit olyan a sztori, mintha vámpír lenne a fiú. Van valami különleges könyv a Malfoyoknál, s mintha Hermione készítené fel valamire.

Második:
Harry a klubhelyiségben van, megjelenik egy átjáró, s átjön valaki, aki nagyon hasonlít rá, át akarja venni a helyét, mivel szerinte Harrynek jobb élete van. Összecsapnak, de a könyves világ pusztulni kezd, s Harrynek muszáj a másik világba átmennie. A párhuzamos helyen Roxfort alaksorában rejtőznek, Piton Harry nevelőapja, Draco a testvére, Remus halt meg, ami miatt Sirius nagyon dühös a fiúra. Voldemortnak nagy hatalma van, Hermione és Ron halálfalók, Harry az érkezésekor összetűzésbe keveredik velük az előcsarnokban. Draco gyanakodni kezd rá, mivel olvasással üti el az időt, amit a korábbi változat nem tett. Kiderül, hogy abban a világban ikrek születtek, s az egyiket Dumbi vitte át a könyves világba, ahol a kis Harry valójában meghalt a romok alatt.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 21 (kedd), 17:28 
Szárnybontogató

dorina122 írta:
Sziasztok!

Nincs meg valakinek véletlenül Kokapu: Egy másik történetben című Trónok harca fanfictionje?

Szia,

egy blogra töltögetem lassacskán, itt van: kokaputronokharcafanfiction.blogspot.com

Köszi,

Kokapu

"Hova tűnnek a szavak, amiket kiradírozunk?"

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 13 (hétfő), 14:32 
Zöldfülű

McGalagony írta:
-Harry 17. születésnapján hozzámegy Pitonhoz.

Talán erre gondolhatsz, bár nem pontosan a szülinapján, hanem mikor visszamegy a Roxfortba: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=32297
A Házasság köve.
Sajnos nincs befejezve az angol változat se, sokunk bánatára. :)
Ha nem ez volt, akkor bocsi. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 11 (szombat), 15:08 
Zöldfülű

herika írta:
McGalagony írta:
Sziasztok! Tudnátok segíteni? Mielőtt rájöttem volna, hogy lehet kedvenceket kiválasztani, sok jó történetet olvastam. Most viszont nem tudom, melyek lehettek... Piton/Harry stílusban főleg.

-Voldemort nem ölte meg Harryt 1 éves korában, hanem elrabolta..

Ezt talán én követtem el. Múltba tévedve címen fent van a merin.

köszi! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 11 (szombat), 13:26 
Zöldfülű

Fairy írta:
Angel írta:
Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni egy Snarry történet megtalálásában. A merengőt már áttúrtam, próbáltam google-val is, de sehogy nem találom, biztos én vagyok a béna.
A történet: Harryt Draco megátkozza, amolyan vágyfokozó varázslattal, amit csak valaki más törhet meg. Harry nagy nehezen elmondja Pitonnak, hogy mi történt vele, mire azt a választ kapja, hogy keresse meg azt a személyt, akire először ránézett az átok után. Erre Harry bevallja, hogy Pitonra nézett először. A bájitalmester ezek után persze segít a probléma orvoslásában. A végén kiderül, hogy bárki segíthetett volna Harryn.

Előre is köszönöm!

Üdv:
Angel

Szia! Ez Kaimana: Bűbáj c. rövid kis története. Nem találtam a Merengőn, de ha adsz egy email-címet elküldöm neked.

Edit: http://kaimana9.livejournal.com/4623.html itt van.

Ezer köszönet! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 11 (szombat), 13:07 
Szárnybontogató

Angel írta:
Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni egy Snarry történet megtalálásában. A merengőt már áttúrtam, próbáltam google-val is, de sehogy nem találom, biztos én vagyok a béna.
A történet: Harryt Draco megátkozza, amolyan vágyfokozó varázslattal, amit csak valaki más törhet meg. Harry nagy nehezen elmondja Pitonnak, hogy mi történt vele, mire azt a választ kapja, hogy keresse meg azt a személyt, akire először ránézett az átok után. Erre Harry bevallja, hogy Pitonra nézett először. A bájitalmester ezek után persze segít a probléma orvoslásában. A végén kiderül, hogy bárki segíthetett volna Harryn.

Előre is köszönöm!

Üdv:
Angel

Szia! Ez Kaimana: Bűbáj c. rövid kis története. Nem találtam a Merengőn, de ha adsz egy email-címet elküldöm neked.

Edit: http://kaimana9.livejournal.com/4623.html itt van.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 11 (szombat), 12:17 
Zöldfülű

Sziasztok!

Előre is köszönöm!

Üdv:
Angel

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 10 (péntek), 23:11 
Zöldfülű

Sziasztok!

Évekkel ezelőtt olvastam egy történetet, amit nem tudom, hogy találhatnék meg.

Nem a Potter-fandomban íródott, hanem egy alternatív világban, ahol bizonyos emberek, bizonyos képességekkel rendelkeztek. A főszereplő egy lány volt, aki a földön született, de aztán érte jöttek, és azt hiszem kiderült, hogy egy másik bolygó trónörököse, sőt, már egy, a születésekor kiválasztott vőlegénye is van. Viszont, hogy megtanuljon bánni az erejével(?) elküldték egy iskolába, ahol egy fiú szobatársat kapott, akivel folyton egymást húzták (mindenféle értelemben). Közben az egyik tanárába is beleszeretett. Ő maga állattá is tudott változni, illetve úgymond klónozni is tudta saját magát. Végül az egyik énje ott is maradt a tanárával, és csak egy másik tért vissza a vőlegényéhez.

Remélem, hogy nem túl zagyva, és aki olvasta, az ráismer.
Előre is köszönöm a segítséget! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 10 (péntek), 19:15 
Könyvmoly

McGalagony írta:
Sziasztok! Tudnátok segíteni? Mielőtt rájöttem volna, hogy lehet kedvenceket kiválasztani, sok jó történetet olvastam. Most viszont nem tudom, melyek lehettek... Piton/Harry stílusban főleg.

Ezt talán én követtem el. Múltba tévedve címen fent van a merin.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 10 (péntek), 12:46 
Zöldfülű

Hirondelle írta:
McGalagony írta:
-Harry levelezni kezd Pitonnal, majd összejönnek.

Én fordítottam egy erről szóló novellát, nem tudom, erre gondoltál-e, mindenesetre idelinkelem:
Levelezés Pitonnal

Köszi! :) Igen, ezde azt hiszem, volt egy másik is. Egyébként ez is egy kedvenc történetem! Köszi :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 10 (péntek), 11:58 
Fanficbúvár

McGalagony írta:

Én fordítottam egy erről szóló novellát, nem tudom, erre gondoltál-e, mindenesetre idelinkelem:
Levelezés Pitonnal

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 10 (péntek), 11:04 
Zöldfülű

-Harry 17. születésnapján hozzámegy Pitonhoz.
-Ginny megunja, hogy Harry már nem úgy néz rá, így az Odúban rájön, hogy Harry a fiúkat szereti/ pontosabban Pitont.. Az utolsó évben játszódik, fogadnak, hogy Harry és a prof összejönnek-e, aminek a tétje, hogy a bankett után közlik Pitonnal, átverés volt. Azonban Harry őszintén beleszeret, és a bankett után is együtt maradnak..

Bocsi, ha zavaros lett, ennyi maradt meg bennem. ( Azt se tudom, ez hány történet volt...)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 06 (hétfő), 13:00 
Zöldfülű

cica19 írta:
gita írta:
Sziasztok! Teljesen (felig, mivel meris irorol is van szó a rising sunon keresztül) of, de belehalok h nem tudom folytatni :?

Az ő törődésében c. Akame fix masodik adag fordítását vadaszom. Annyira peches vagyok h miutan rataaallatam, jottem ra h a masokdik fordítója egy oldalra töltötte (?) csak fel es az par hete megszűnt.

help mee please...

ha szeretned elkuldom mailbe
de csak 55. fejezetig volt fent az oldalon iz
senki nem folytatja

Az szuper lenne, koszonom. Probaltam privit irni de nem biztos hogy átment...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 31 (kedd), 15:48 
Zöldfülű

anonimusz írta:
...
Előre is köszönöm, ha valakinek ennyiről beugrana miről is beszélek, és megosztaná velem a linket, vagy legalább a címét. :D

Írd meg, milyen címre küldhetem. (luxor016 kukac gmail pont com)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 31 (kedd), 14:39 
Zöldfülű

Sziasztok!

Még sok évvel ezelőtt olvastam valami humoros történetet itt és/vagy Lumoson, sőt, inkább paródiának mondanám. Hosszú volt, és ha jól emlékszem, második része is készült, vagy legalábbis bele volt kezdve. MSN-en keresztül játszódott/chates volt az egész. Ha jól emlékszem, akörül forgott, hogy Dracóék fogadtak, hogy meg tudja-e fektetni Hermiónét egy adott időn belül, a végén pedig Hermione a Boldogság gyere hazát énekelte. És Voldemortnak volt egy rózsaszín... targonácája talán.

Előre is köszönöm, ha valakinek ennyiről beugrana miről is beszélek, és megosztaná velem a linket, vagy legalább a címét. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Segítség!
HozzászólásElküldve: 2015 március 31 (kedd), 7:04 
Zöldfülű

mod.szerk

Sziasztok!

Kérem, hogy aki tud segítsen nekem. Sajnos néhány hónapja tönkrement a gépem, és akkoriban - tavaly - olvastam egy történetet, ami nagyon tetszett. Szeretném újra elolvasni, de sehol sem találom. (a gugli se ad ki rá semmit)
Athanor: A Hó és a Füst meséje

Az emilcimemre is várom, aki tud valamit erről a történetről, hogy hová lett, és hogy olvashatnám el újra.
quietcoolkukaccitromélponthu

Nagyon köszönöm előre is a segítséget!

Üdv.:
quiet
(aki igaz, hogy régen nem ír már, de olvasni visszajár)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 28 (szombat), 13:32 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Nincs meg valakinek véletlenül Kokapu: Egy másik történetben című Trónok harca fanfictionje?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 27 (péntek), 17:37 
Zöldfülű

xgigix írta:
Halihó
Egy Tom Denem/Saját szereplős történet volt. Már nem nagyon emlékszem h pontosan mi hogyan, de Tom még fiatal volt, és a suliban mindenki imádta v félte, és volt egy csaj aki mindig szembeszállt vele.

valakinek ismerős?

Szia, nem tudom megtaláltad-e már, de azt hiszem erre gondolsz :)
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=79667

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 26 (csütörtök), 9:31 
Szárnybontogató

gita írta:
Sziasztok! Teljesen (felig, mivel meris irorol is van szó a rising sunon keresztül) of, de belehalok h nem tudom folytatni :?

Az ő törődésében c. Akame fix masodik adag fordítását vadaszom. Annyira peches vagyok h miutan rataaallatam, jottem ra h a masokdik fordítója egy oldalra töltötte (?) csak fel es az par hete megszűnt.

help mee please...

ha szeretned elkuldom mailbe
de csak 55. fejezetig volt fent az oldalon iz
senki nem folytatja

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 20 (péntek), 22:07 
Zöldfülű

help mee please...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 február 12 (csütörtök), 21:52 
Szárnybontogató

Emedrol írta:
Sziasztok,

Egy jó 10-12 évvel ezelőtt olvastam egy sztorit... még akkor word-ben szerkesztett weboldalon....
Megjegyzem slash volt és nagyon sok fejezete volt! Aztán elvesztettem a nyomát és legközelebb, mikor kerestem, már nem találtam meg.

Egy fiúnak korreptanárt fogadnak, aztán kiderül a magántanárjáról, hogy meleg... egymásba szeretnek, kedves apuka megtudja és próbálja elszakítani őket.....
Valahol itt vesztettem el a fonalat .....

Ha valaki régi motoros ráismerne a sztorira, és esetleg, hogy fellelhető-e még valahol?
De ha már csak valakinek derengene, annak is örülnék ^^
Remélem tudtok segíteni!

UI: Nem japán fandom! Erősen angolos nevek voltak benne, lehet hogy fordítás volt nem emlékszem sajnos :(

Szia!

Szerintem ez Suz: Bűnös lennék? c. története. Nem tudom fent van-e még, de nekem megvan, ha adsz egy email címet elküldöm.
A tanárt Ceasarnak hívták, a srácot Danielnek.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 február 12 (csütörtök), 9:55 
Zöldfülű

Sziasztok,

Egy jó 10-12 évvel ezelőtt olvastam egy sztorit... még akkor word-ben szerkesztett weboldalon....
Megjegyzem slash volt és nagyon sok fejezete volt! Aztán elvesztettem a nyomát és legközelebb, mikor kerestem, már nem találtam meg.

Egy fiúnak korreptanárt fogadnak, aztán kiderül a magántanárjáról, hogy meleg... egymásba szeretnek, kedves apuka megtudja és próbálja elszakítani őket.....
Valahol itt vesztettem el a fonalat .....

Ha valaki régi motoros ráismerne a sztorira, és esetleg, hogy fellelhető-e még valahol?
De ha már csak valakinek derengene, annak is örülnék ^^
Remélem tudtok segíteni!

UI: Nem japán fandom! Erősen angolos nevek voltak benne, lehet hogy fordítás volt nem emlékszem sajnos :(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 február 08 (vasárnap), 17:12 
Írópalánta

Halihó
Egy Tom Denem/Saját szereplős történet volt. Már nem nagyon emlékszem h pontosan mi hogyan, de Tom még fiatal volt, és a suliban mindenki imádta v félte, és volt egy csaj aki mindig szembeszállt vele.

valakinek ismerős?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 február 02 (hétfő), 17:32 
Zöldfülű

Sziasztok!

Egy Snarryt keresek, és alig emlékszem belőle valamire, csak egy jelenetre. Bájitaltan RAVASZ gyakorlati vizsga volt, Harrynek szerelmi bájitalt kellett főznie, majd a vizsgáztató megkérdezte tőle, hogy milyen illatot érez, azt felelte erre, hogy gyógynövényt és még valamit, amire már sajnos nem emlékszem. :redface:x
Az is rémlik, hogy ezek után Piton mondott valami olyasmit, hogy megtisztelő, hogy érzelmejet táplál a bájital laborja iránt (vagy ilyesmi?).

Köszönök minden segítséget! :-D

szerk.: megtaláltam! A történet az Ismerj meg! Heiditől. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 27 (kedd), 21:04 
Zöldfülű

Eleanoro írta:
Sziasztok!

Keresek egy Hermione és Piton párosítású ficet. Hermionenak megszülettek a gyerekei Rontól, de külön válnak. Piton is azon a környéken lakik, ahol Hermione a két gyerekével. Egyik nap Hugo Piton háza felé téved, és elpanaszolja neki, hogy nem megy jól neki a varázslás, és Rose, Hermione lánya odavan Pitonért és a bájitaltudásáért. Aztán jönnek a bonyodalmak, Hermione el akar válni, Piton segítségét kéri, aztán a vége happy end.
Valaki tudna segíteni nekem, hogy mi ennek a történetnek a címe? Köszönöm!
Eleanoro

Szia, a történetet a csodálatos Midnights Prophet írta, a címe: Több, mint tanár. Itt megtalálod: https://mpficjei.wordpress.com/sshg/tobb-mint-tanar

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 26 (hétfő), 22:39 
Zöldfülű

Sziasztok!

Keresek egy Hermione és Piton párosítású ficet. Hermionenak megszülettek a gyerekei Rontól, de külön válnak. Piton is azon a környéken lakik, ahol Hermione a két gyerekével. Egyik nap Hugo Piton háza felé téved, és elpanaszolja neki, hogy nem megy jól neki a varázslás, és Rose, Hermione lánya odavan Pitonért és a bájitaltudásáért. Aztán jönnek a bonyodalmak, Hermione el akar válni, Piton segítségét kéri, aztán a vége happy end.
Valaki tudna segíteni nekem, hogy mi ennek a történetnek a címe? Köszönöm!
Eleanoro

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 25 (vasárnap), 20:35 
Szárnybontogató

Sziasztok! Két történetet keresek az egyik Drarry a másik nem tudom. A Drarry történetbe az van hogy Harry a Dracoval való esküvőjén talál Molly kamrájában egy listát amin az szerepel hogy hozzon össze különböző párosokat és rajta van Harry és Draco párosa is. Draco megköszöni a mesternek/készítőnek hogy ilyen rövid idő alatt ilyen szép angyal szobrokat készített el és erre a mester megszólal hogy ő mondta Mollynak hogy fél év kevés hozzá de ragaszkodott a tervhez. Az érdekesség hogy a történetben Harryék csak egy pár hónapja vannak együtt. A másik történetnek Harry, Draco és Ron mennek valahova a Roxfortba, Harryt zavarja a tömeg és Draco előre küldi a sok embert hogy tisztitsák meg az utat.

KÖSZI

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 21 (szerda), 14:06 
Fanficbúvár

Losztrisz írta:
Silver and Gold - Eriador117 írását keresem magyarul. Merin olvastam magyarul egy darabig szerintem, de valahogy elhagytam. Most rátaláltam az eredeti műre, így is izgalmas, de az angol tudásom hagy némi kivetni valót. Biztos vagyok benne, hogy legalább az első részt olvastam magyarul. De egyszerűen nem találom sehol. Lehet levették az oldalról? Vagy csak rosszul keresem?
Ha valaki tudna nekem ebben segíteni azt nagyon megköszönném. :)

Én mindenféle módon rákerestem a Merin, aztán a Google-ön is, nem találtam meg magyarul, szerintem törölve lett. De hátha valaki kedvet érez majd hozzá, hogy lefordítsa, és Eriador nagyon kedves, biztosan megadja az engedélyt.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 19 (hétfő), 21:17 
Zöldfülű

Silver and Gold - Eriador117 írását keresem magyarul. Merin olvastam magyarul egy darabig szerintem, de valahogy elhagytam. Most rátaláltam az eredeti műre, így is izgalmas, de az angol tudásom hagy némi kivetni valót. Biztos vagyok benne, hogy legalább az első részt olvastam magyarul. De egyszerűen nem találom sehol. Lehet levették az oldalról? Vagy csak rosszul keresem?
Ha valaki tudna nekem ebben segíteni azt nagyon megköszönném. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 18 (vasárnap), 16:50 
Zöldfülű

Lilyanjudyth írta:
Nio96 írta:
Sziasztok!

Ez nem az én hetem.. :D Megint nem jut eszembe egy cím, csak a probléma az, hogy a történetből se sok.. Azért teszek egy próbát!

Harry valahogy átmegy 'gondolatolvasóba' és szabályosan a gondolatok hallja. Először Pitonnál órán tűnik ez fel, amikor Piton kérdez valamit és rögtön rávágja a választ. Ő nem tudta azt a választ csak Pitontól 'hallotta'.

Igen, tudom ez nem sok.. Valakinek ismerős esetleg?

Há! Rájöttem. Tudtam, hogy Severitus vagy mentor cucc, de eszembe jutott, és ki is kerestem. ;;)

Amelyik jelenetre te emlékszel, az a Harry Potter és a Belső ellenség - 6. fejezetében van. :D

Örök hála! Igen, ez volt az. :))

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 17 (szombat), 19:15 
Betűmániákus

Nio96 írta:
Sziasztok!

Ez nem az én hetem.. :D Megint nem jut eszembe egy cím, csak a probléma az, hogy a történetből se sok.. Azért teszek egy próbát!

Harry valahogy átmegy 'gondolatolvasóba' és szabályosan a gondolatok hallja. Először Pitonnál órán tűnik ez fel, amikor Piton kérdez valamit és rögtön rávágja a választ. Ő nem tudta azt a választ csak Pitontól 'hallotta'.

Há! Rájöttem. Tudtam, hogy Severitus vagy mentor cucc, de eszembe jutott, és ki is kerestem. ;;)

Amelyik jelenetre te emlékszel, az a Harry Potter és a Belső ellenség - 6. fejezetében van. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 17 (szombat), 18:04 
Zöldfülű

Sziasztok!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 14 (szerda), 14:28 
Zöldfülű

Amera írta:
Nio96 írta:
Sziasztok!

Segítsééég! Annyira idegesít hogy nem jut eszembe a történet címe.. :D

Annyira emlékszem, hogy a csata után a muglik varázsló öldöklésbe kezdenek. Harryt is megölik, de a halál ereklyéinek tulajdonosaként. Ezért választási lehetőséget kap és újra kezdi az életét egy kis dementor képességgel megfűszerezve. Az a lényeg, hogy meg kell ölnie annyi embert, amennyi a mugli-varázsló harc alatt meghalt így okébe lesznek halállal.

Ismerős valakinek? :)

Szia! Szerintem ez a Xerosis Susane fordítása :)

Igen, ez az! Köszönöm szépen! :) ^^,

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 12 (hétfő), 22:01 
Zöldfülű

Nio96 írta:
Sziasztok!

Annyira emlékszem, hogy a csata után a muglik varázsló öldöklésbe kezdenek. Harryt is megölik, de a halál ereklyéinek tulajdonosaként. Ezért választási lehetőséget kap és újra kezdi az életét egy kis dementor képességgel megfűszerezve. Az a lényeg, hogy meg kell ölnie annyi embert, amennyi a mugli-varázsló harc alatt meghalt így okébe lesznek halállal.

Szia! Szerintem ez a Xerosis Susane fordítása :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 12 (hétfő), 20:30 
Zöldfülű

Sziasztok!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 09 (péntek), 19:34 
Fanfic-faló

pearl írta:
Sziasztok!

Ja jól emlékszem Harry/Draco történet volt, elég rég olvastam már, szóval nem sok minden maradt meg. Arra emlékszem, hogy talán Dumbledore jóvoltából a mardekárosok és griffendélesek közelebb kerültek egymáshoz, vagy legalábbis összejárogatnak. És egyik alkalommal, talán Hermione mondta Harrynek, hogy ő meséljen történetet(?), mert olyan szexi a hangja.

Tudom nem sok, de remélem valakinek beugrik a történet ennyiből is. Köszönöm! =)

Pearl

Mindjárt küldöm priviben, ez az "Unalom" című fic lesz szerintem. :)

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 09 (péntek), 19:33 
Zöldfülű

Sziasztok!

Ja jól emlékszem Harry/Draco történet volt, elég rég olvastam már, szóval nem sok minden maradt meg. Arra emlékszem, hogy talán Dumbledore jóvoltából a mardekárosok és griffendélesek közelebb kerültek egymáshoz, vagy legalábbis összejárogatnak. És egyik alkalommal, talán Hermione mondta Harrynek, hogy ő meséljen történetet(?), mert olyan szexi a hangja.

Tudom nem sok, de remélem valakinek beugrik a történet ennyiből is. Köszönöm! =)

Pearl

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2933 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 59  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra