Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 22 (hétfő), 18:56

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 29 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Rosa rohamai
HozzászólásElküldve: 2016 március 07 (hétfő), 0:20 
Könyvmoly

Szia!

Máris rám törő VB hiánnyal küszködve újra elolvastam néhány korábbi fejezetet, és felmerült bennem a kérdés/kuncsorgás, hogy tervezed-e szóbahozni még, hogy mi történt Zaritháék halála után a Pajkos Póniban? Ha nem is fejezetnyi csodában, akkor súgd meg csak nekem, igen, drágaszág. :g
(engem mindig a mellékszálak hoznak lázba)
Ja igen, mint az is, hogy hogyan került Thrandyné a tócsába?

BaO2

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 február 27 (szombat), 1:22 
Írópalánta

Vannak, akik napokra tűnnek el, vagy hetekre.
Rosa hónapokra.
Rosának ezért nem jár a keksz.
De (!) Rosa időközben megjavította a laptopját, és elkészült az új fejezettel, ami hamarosan érkezik, így Rosa előreláthatólag már nem fog technikai okok miatt elszublimálni az életből.
Rosa elnézést kér mindenért, főleg azért, mert a bánatért beszél magáról E/3-ban.
(Rosa fáradt.)

Bao2 írta:
Szia!

Nem akarom bepiszkítani a kritika részleget, szóval itt kell közölnöm, hogy én azt a levelet nem láttam ám. Egy baljós napon találkoztam Ziával, és hogy-hogynem szóba került az írás. És a történeted. És lelkem Dawionja. De nem árult el semmit, hiába faggattam. De-de-de légyszi-légyszi ne bántsd azt a kis rohadékot, vagyis nem szólok bele, na:D

Jaj, nagyon, mit nagyon, szörnyen kíváncsi vagyok. xO_O

Szia! Dawionod még élni és virulni fog egy darabig (a kedvedért ;;) ) Bíztam Ziában, hogy nem ad ki ilyen államtitkokat :lol: Az új fejezetben kifejezetten huncut lesz a drága, és az Öt Sereg Csatájában is kiemelkedő szerepe lesz
(*szóval Rosa teljesen átvariálta a seregeket, de ez bizalmas információ*)

Éééés itt egy kis szösszenet a 19. részből, ami hamarosan érkezik.

"Istenem, de nyálas vagyok. Ha még egy kicsit elpuhulok, az első utamba kerülő ellenfél párnát fog csinálni a beleimből, míg én boldogan sóhajtozva virágszirmokat tépdesek. Ebből elég!"

Szép napokat!

¤ SZBMK ¤

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 január 11 (hétfő), 23:35 
Könyvmoly

Szia!

Nem akarom bepiszkítani a kritika részleget, szóval itt kell közölnöm, hogy én azt a levelet nem láttam ám. Egy baljós napon találkoztam Ziával, és hogy-hogynem szóba került az írás. És a történeted. És lelkem Dawionja. De nem árult el semmit, hiába faggattam. De-de-de légyszi-légyszi ne bántsd azt a kis rohadékot, vagyis nem szólok bele, na:D

Jaj, nagyon, mit nagyon, szörnyen kíváncsi vagyok. xO_O

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 január 05 (kedd), 12:21 
Írópalánta

Bao2 írta:
Fejezeteeeet, légyszi. ;;)

Kérésed számomra parancs :xx:

És tényleg, lőn új fejezet.
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=119226

A történet kapott egy új fő(?)címet, így teljes pompájában Nincstelenek ~ Virgonc bosszújaként olvashatjátok. Egyelőre kicsit még szúrja a szemem, szóval lehet, hogy vissza fogok térni az eredeti verzióra. Csak a történet kezd túlnőni a bosszú-témán, ezért gondoltam, nem árt, ha ez a címben is megmutatkozik.

Aztán rájöttem, hogy még mindig nem tudok címeket adni, normálisan meg pláne.

Írtam új bevezetőt.

Rájöttem, hogy nemhogy új címet, de bevezetőt se tudok összekaparni vállalható módon.

Azért egyelőre mindkettő marad, amíg el nem szégyellem magam annyira, hogy eltakarítsam őket.

Jó olvasást, és elnézést a késésért!

¤ SZBMK ¤

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 29 (kedd), 12:23 
Könyvmoly

Fejezeteeeet, légyszi. ;;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 07 (hétfő), 18:51 
Írópalánta

Felkerült egy versem, Mosolyogj, kérlek! címmel.

é d e s
i s t e n e m

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=124603

¤ SZBMK ¤

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 02 (szerda), 22:09 
Írópalánta

Emberek, én nem tudom, mi van velem, de megtáltosodtam.

Igyekszem a 18. fejezettel, amiből öt oldal készen van már ugyan, de azért rugdossatok, hogy ne felejtsem el hétvégén fölröppenteni :pbunny:

Addig is egy nyúlfarknyi részletecske (szóval most azt játszom, hogy gonosz vagyok):

"Felnyújtottam a kezemet, ujjaim közt átvillant a holdfény. Az alkaromra markolt, és felhúzott a földről, de a lendülettől megtántorodtam, és kis híján hátraestem. A lábaim erőtlenül rogyadoztak alattam, alig bírtak megtartani.
– Itt biztonságban vagy – ismételte, minden egyes szót kihangsúlyozva.

Abban a pillanatban szilánkosra robbant az ablak.
"

¤ SZBMK ¤

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 november 30 (hétfő), 16:14 
Írópalánta

Sziasztok!

17. chapter is coming home to youuuuuuu :give:
Van benne vér, halál, szemfényvesztés és majdnem-Bilbó-gyilkolás. Adminkézen pihenget.

Előre is jó szórakozást hozzá! _csonti_

¤ SZBMK ¤

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 október 30 (péntek), 10:19 
Írópalánta

IGEN
igenigenigen
I G E N

Szép reggelt! :>

Felkerült a Virgonc bosszújának 16. fejezete, ahol nagy fába vágtam a fejszémet: megírtam életem első igazi csókjelenét (tehát nem ezek a dawionos meg filis jézusistenek), és most így ehhh, fogalmam sincs, hogy sikerült. Nagyon hálás lennék a tanácsaitokért a fejezettel kapcsolatban _csonti_

Maga a fejezet kétszer hosszabb, mint amiket írni szoktam az utóbbi időben, a legelső részeknél pedig háromszor. Hatalmas időbeli ugrás van benne _tokroll_ Az angst elég masszív vonulat továbbra is, de lányos zavaromban kitettem a fluffot, mert hát... ha elolvastátok, kérlek, nyilatkozzatok, hogy jogosan-e _szellem3_

Amúgy imádtam írni ezt a részt, pedig alapjában utálom a romantikát és úgy unblock a boldogságot, mert nem tudom kezelni ezeket, és minden szereplőm vagy belefullad a saját nyálába, vagy átmegy vérengzésbe.

Titok, de az előző fejezetből is került át pár momentum, de inkább csak mondatok, mint jelenetek szintjén. Viszont a rész bétázatlan, mert a gmailem csendesen kimúlt (megint), úgyhogy most azt próbálom összekaparni. Elnézést azoktól, akiknek nem tudok választ küldeni.

No, íme a link: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=124128&i=1

Egy pöppnyi részlet kedvcsinálóként:
"– Hahó – nyögtem a többieknek vigyorogva. Bilbó elengedett, és elhátrált tőlem. Lélegzetvesztve hajoltam utána, "még-még-még", üzentem a testemmel, de gyorsan megacéloztam magamat, és kihúztam a hátam.
Thorin átvágott a társaságon, a törpök utat nyitottak neki. Egy karnyújtásnyira állt meg előttem, és kősziklaként magasodott fölém. Arca nem sok jót ígért, így igyekeztem minél kisebbre összehúzni magamat.
"

Kép

Jó olvasást!

Szolgálatotokra:
Rosa

¤ SZBMK ¤

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 október 23 (péntek), 21:23 
Írópalánta

Halihó!

Felkerült egy másfélperces (?), szóval három összefűzött drabble, amik Dís, Bilbó és Dwalin szemszögéből járják körbe... izé, Thorin ravatalát.
Nem tudom, miért kínzom magam a szünet első napján nem létező shippekkel, és azt sem tudom, hogy alapjáraton miért írok ilyen történetet,
de mindjárt elsírom magamat.

Szóval Sziklasír címen megtalálhatjátok majd ezt a... azt. :china:

És kiemelt lettem a hónapban, amit nagyon köszönök, és uramisten, ez számomra hatalmas dolog.

Mellesleg az óriásférges cumó kezd körvonalazódni a fejemben, éééééés a Carrie-Avengers crossoverben is egyre kevesebb a fekete folt.

*Rosa fejbelövi magát*

¤ SZBMK ¤

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 október 14 (szerda), 18:13 
Írópalánta

Sziasztok!

Most döbbentem rá, hogy nem vagyok normális. Khmm.
Szóval (egy ideje :mrgreen:) felkerült az Arkenszív című novellám, íme, a link: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=123270

Ebben a történetben Thrór meghal, illetve, már eleve halott. A túlvilágon tévelyeg a drága, és próbálja elhitetni magával, hogy ő sosem hibázott. A probléma mindössze az, hogy ez korántsem volt így....

Alattomos angst, dráma, sötét, mint az éccaka.
Ízelítőként: pici Thorin, pici Frerin és pici Dís, családon belüli bántalmazás, miazisten. (Kell ennél több?)

(Kell hát:)
"Újra lecsap, a kés hasít, az apró ágy széle ropogva leválik. Elvétette, megint."

Adios, muchachas y muchachos :xx:

¤ SZBMK ¤

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 október 06 (kedd), 17:08 
Írópalánta

Halihó!

A 15. fejezet az adminok áldására vár :beee:

Nos, nem lett olyan hosszú, mint szerettem volna, cserébe viszont VÉGRE történik benne valami. :D

Külön köszönet bétámnak, Ziának, akinek hála Ariana nem rondított bele a kapcsolataiba. Nélküle nem tudom, mire mennék :xx:

És úristen, kaptam egy fantasztikus illusztrációt Alaveltől, amit majd felrittyentek ide az este folyamán. Nagyon-nagyon köszönöm neki itt is *¤*

Kukkantsatok be BaO2-hoz, ahol egy imádnivaló paródia vár titeket! :haha:

¤ SZBMK ¤

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 szeptember 29 (kedd), 14:24 
Írópalánta

Hát, én ezt nagyon elhittem. Khmm.

Azt fogjuk játszani, hogy átírom ezt a rettenetet, és cserébe senki nem lincsel meg. Viszont egyszer "mi lett volna, ha" jellegű fejezetként feldobom majd a készülőfélben lévő blogomra az eredeti verziót, hadd örüljön mindenki :D Sietek, sietek, bocsánatkérő ajándékként meg kalácsillatú Bilbót ígérek.

"Az úrnő ujjai a trón karfájába tűzött, elfonnyadt, sárga rózsákra rebbentek, és élettel és fénnyel és illattal töltötték meg az elszáradt szirmokat. A virágok erőre kapva kiegyenesedtek, hajlongva köszönték meg a mágiát. Galadriel mosolyogva cirógatta a tüskéket, melyekből újabb és újabb bimbók törtek elő.
A rózsatrón egyszerre volt iszonytató és gyönyörű."

¤ SZBMK ¤

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 szeptember 20 (vasárnap), 20:16 
Írópalánta

Szió!

Örvendezzünk, jertek, áhítatos lelkek, ugyanis elkészült a 15. fejezet, és most bétakézen pihenget.

Némi extra infó az új résszel kapcsolatban:
- az eddigiek közül a leghosszabb
- Ariana előreláthatóan ismét kötsöggé avanzsál benne, oh, yeah, mind erre vártunk, IGEN, MINDANNYIAN
- minden csupa móka és kacagás lesz (mint általában ;3)

Van egy igen nagyratörő tervem a történettel kapcsolatban, amin még erősen gondolkodok, de amint megérett a kicsike a nyilvánosság víg zajára, nektek szólok majd először ^^

Ééééés a sztori átmászott a Hobbit kategóriába :yes: link: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=119226

Szóval hamarosan felkerül az új rész, addig is jó olvasgatást! :)

Rosa voltam,
r e t t e g j e t e k

¤ SZBMK ¤

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 augusztus 24 (hétfő), 11:43 
Írópalánta

Helló!

A 14. fejezet az adminok áldott keze közt forog. Lesz benne sírás és fogcsikorgatás, és egy rusnya befejezés. Hörr. Innen is jó olvasást kívánok hozzá!

F i g y e l e m,
a történet át fog költözni a Hobbit kategóriába. A továbbiakban ott találjátok majd meg :)

¤ SZBMK ¤

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 augusztus 15 (szombat), 14:39 
Írópalánta

Üdv néktek!

A Virgonc bosszúja 14. fejezete a bétámnál van, hamarosan jön! :Dbunny:

A "hamarosan" annyit takar, hogy várhatóan a jövő héten, de mivel ma elutazok az isten (értsd: Balaton) háta mögé, ahol nemigen lesz net, lehet, hogy csúszni fogok. Szurkoljatok, hogy találjak egy plázát, ahol van ingyen wifi, mert akkor hamarabb jön az új rész, ami akár a "Családi titkok gyanújában" címet is kaphatná, de ehelyett be kell érnetek a Thorin testvérének lennivel.

Addig is élvezzétek ki a Vénasszonyok nyarát, igyatok sokat és ne kapjatok hőgutát, ha lehet :sunsing:

Rosa

¤ SZBMK ¤

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 július 16 (csütörtök), 9:27 
Írópalánta

Bao2 írta:
Légyszi légyszi légyszi légyszi *.*

Akarom azt a fejezetet.*vérben forgó szemek *

... Azt álmodtam, hogy felkerült az új. :-(

Most olyan lelkiismeret furdalásom lett miattad :( (ez volt a cél, hmmm? Ezt akartad? Tessék! Itt a szívem apró, vörös kis cafatokban. Vidd el, a tiéd. Vidd! *utánad hajítja*). Olyan szerencsétlen vagyok, mert túl nagy fába vágtam a... kardomat, de ha ezen túllendülök, felkerül. Már több, mint 3000 szavas szegény fejezetem :D De hát a 13-as szám balszerencsés...

:beee:

Sziasztok!

Életre keltem *lelkes ordítás a háttérben*, és igyekszem minél hamarabb hozni az új részt.

Figyelem:
A http://lotr-hobbit-kihivas.blog.hu/ oldalra felkerült 9 fantasztikus történet, és az enyém is ott integet nektek tizedikként valahol, szóval ha van kedvetek, gyertek olvasni és pontozni! Nem árulok zsákbamacskát, tényleg megéri elolvasnotok ezeket a szívmelengető és elgondolkodtató történeteket. Frissült a Gyűrűk ura/Hobbit fandom, iszkiri szórakozni!
(Fussatok, bolondok!)

Rosa :give:

¤ SZBMK ¤

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 június 09 (kedd), 23:46 
Könyvmoly

Légyszi légyszi légyszi légyszi *.*

Akarom azt a fejezetet.*vérben forgó szemek *

... Azt álmodtam, hogy felkerült az új. :-(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 május 19 (kedd), 20:35 
Írópalánta

Bao2 írta:
Drága Rosám!

Nem lehetne, hogy előbb megörvendeztess minket egy új résszel, és csak aztán újítgatnád a régebbi fejezeteket? *angyali vigyor - de belül fejezetet, Fejezetet, FEJEZETET AKAROOOK. Szóval ez van. *

Amúgy elkezdtem elölről olvasni, és úú. Szóval ezzel azt akartam kifejezni, hogy megérte, megéri törődni vele, de akkor iiiiiiis.

Jó, most hogy kitomboltam magam, megyek és befejezem a 16.részt.

BaO2

Azta :D Jöttem, hogy rittyentek ide nektek valamit, erre látom, hogy írtál... megnyitom... elolvadok... viszonzom angyali vigyorodat, aztán pedig küldök neked egy ölelést ezzel a zenei aláfestéssel, és eme az idézettel: "Du hast mich gefragt und ich hab nichts gesagt" ;;)

De már elkezdtem a javítást, mert egyszerűen kriminális a hobbit-ábrázolásom. Egyszerűen nem sikerült átadnom a szőröslábúak életérzését azzal, hogy - hála nekem - kés van a kezükben, vér a pucájukban, és Brí sikátoraiban rohangásznak azt ordítva, hogy és belököm őket Brí sikátoraiba, hogy "HALÁÁÁL MINDENKIRE"

Köszönöm szépen :3

No, és akkor kijelenthetem, hogy a 13. fejezet félig-meddig készen van, de lehet, hogy kitörlöm az egészet, mert egyszerűen borzalmas. A balszerencsés 13-as rányomta a bélyegét a hangulatra, a cselekményre, az egész fejezetre...
És most választás előtt állok, hogy
1. vagy adok egy alternatív fél-befejezést, és majd a javított verzióban szépen kifejtem a dolgokat úgy, ahogy szeretném,
2. vagy valahogy kikerülöm a kikerülhetetlen végzetet, és így szivárvány húzódik majd a Word-öm fölött, no meg az olvasók lelkében.

A probléma az, hogy nagyon szeretném megírni a javított változatát, mert a történetszálon is változtatni szeretnék, egy picit a szereplők múltján, valamint a motivációkon. Csak finomhangolás lenne, de sok időt igénybe vesz, és egyszerre nem megy a folytatás + a javítás.

Elgondolkodtam azon, hogy abbahagyom a történetet(a javított verzió javára).
DE NEM ' (Nincs az a Gandalf, nincs az a vala, hogy én ezt így most félbehagyjam. Nem. Hah!)

Menni fog ez, csak kicsit lassacskán.
(Egek, olyan információdömpinget kaptok a következő fejezetben... jáj.)

Nagyon köszönöm, hogy olvastok! :xx: Köszönöm a kritikákat, köszönöm a megtekintéseket, nélkületek nem mennék semmire. Szóval, köszönöm :3 (Köszönöm-túltengés? Ugyan. Ezt a szót nem lehet elégszer elmondani.)

Gondoltam rá, hogy egy kis részletet idepottyantok, de nem merek kiszedni a fejezetből egyetlen teljes hosszában pompázó bekezdést sem, hogy ne lőjem le a poént, így most csak kis mondatdarabkákkal tudok kedveskedni nektek :3

"Puha, dögszagú sötétség. Rongyok közt vagyok. Művi testem csupa mocsok, és én egyre csak rá gondolok, uramra, ki elhagyott."

"Szellő simogatta mocskos, izzadságtól ragacsos arcomat. A fák közt rigók daloltak, és legszívesebben lefeküdtem volna az élénkzöld fűre, hogy onnan bámulhassam az eget, de nem tettem. Nem tettem, mert lelkes voltam. Iszonyúan lelkes."

"A szemek újra felizztak, de most dühösen, a leleplezettek kevély mérgével. Megragadtam a kardomat, és magam elé szegeztem.
– Nem élhetsz az igazsággal – mondta, majd kinyúlt felém.
– Ki vagy te?
– Tudod a nevem. "

*meghajol*
Legyetek jók!

¤ SZBMK ¤

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 május 11 (hétfő), 20:48 
Könyvmoly

Drága Rosám!

Nem lehetne, hogy előbb megörvendeztess minket egy új résszel, és csak aztán újítgatnád a régebbi fejezeteket? *angyali vigyor - de belül fejezetet, Fejezetet, FEJEZETET AKAROOOK. Szóval ez van. *

Amúgy elkezdtem elölről olvasni, és úú. Szóval ezzel azt akartam kifejezni, hogy megérte, megéri törődni vele, de akkor iiiiiiis.

Jó, most hogy kitomboltam magam, megyek és befejezem a 16.részt.

BaO2

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 26 (vasárnap), 23:31 
Írópalánta

Sziasztok! :)

Három elküldött fotósorozattal és két riporttal a hátam mögött jelentem, hogy jövő héten kissé el leszek havazva további beadandókkal, így nem biztos, hogy lesz időm lehuppanni és írni.
DE teli vagyok ötletekkel és vázlatokkal. Már előre dörzsölöm a tenyerem, mert tudom, hogy mi fog történni :taps:
Május 7-ig valószínűleg nem lesz új rész (fránya angol kisérettségire kell összekaparnom a nemlétező nyelvtudásomat), amikor viszont lesz, akkor az jó hosszúra nyúlik majd terveim szerint. Ariana és Ann már közel járnak Völgyzugolyhoz, de mindketten rosszul sejtik, hogy mi (vagy ki) várja ott őket...

Legyetek jók, ha tudtok! :D

¤ SZBMK ¤

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 21 (kedd), 21:30 
Írópalánta

Sziasztok!

Jelentem alássan, hogy A holló és a róka folytatása már bétámnál van ;)
*Konfetti*

Szerk.: Felkerült! :-D Érdekes irányba halad a történet, és besunnyogott a képbe pár hibrid is... Nos, jó olvasást!

Rosa el.

¤ SZBMK ¤

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 15 (szerda), 19:37 
Írópalánta

BaO2 , köszi a biztatást! Ha azt mondanám, hogy nem motiváltál, akkorát hazudnék, hogy rám szakadna a plafon... :-D
És minden olvasómat és kritikaírómat keblemre ölelem, kárpótlásul a várakozásért, meg amúgy is, mire mennék nélkületek >:D<

És jelentem, hogy (tütürűű, dobpergés) felkerült az új rész, ami A holló és a róka címet viseli. Köszönet illeti Ziát, a villámkezű bétámat, aki egyetlen éjszaka alatt atomjaira szedte a történetet, és Stoobie-t, aki olyan gyorsan elbírálta a fejezetet, hogy csak egyetlen Olvasónak volt elég ideje a feltörésre (viszont ő is hagyott maga után véleményt ;;) ). Ismét köszönöm, most itt fetrengek a boldogságban.

Mellékes megjegyzés, hogy a bevezető és a profilom frissült. Utóbbi megtekintését nem feltétlenül ajánlanám, mert kissé spoileres, de ha nem zavar, hogy a bemutatkozásom alján fény derül a Virgonc bosszúja párjaira, akkor hajrá. :-)

Jó olvasást kívánok!
Rosa

¤ SZBMK ¤

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 12 (vasárnap), 14:07 
Könyvmoly

Szia!

Nálam is kezdenek jelentkezni az elvonási tünetek! Csipkedd magad! (légyszíves :-D)

A "Naaaa" is erre próbált utalni. :-D

BaO2

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 06 (hétfő), 16:07 
Írópalánta

Sziasztok!

Behúzott nyakkal és félénk pislogással közeledek felétek, ugyanis a következő hétig előreláthatóan nem kerül fel új fejezet. Bocsánat az elmaradásért, igyekszem, csak nem akarom elkapkodni a dolgokat.

Kellemes húsvéti ünnepeket, és várakozásban gazdag hetet kívánok! :banan:

¤ SZBMK ¤

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 01 (szerda), 18:47 
Írópalánta

Sziasztok!

Roger Generális meghiúsította a terveimet. Betört a rendszerbe, és ellopta a Virgonc bosszúja új fejezetét.
Ez a rémséges gaztett bosszút követel. Véres tervem megvalósulni látszik egy Bosszúállók-fic körvonalain belül, akik majd revansot vesznek a Generálison.
A dicső győzelmet nyúlpörkölttel ünnepeljük majd, ezt garantálom Nektek, bajtársaim!
Tudom, hogy elveszett a cserkészbecsületem, ne is mondjátok. Sajnálom minden egyes baklövésemet, a be nem tartott ígéreteimet, de most... Most felcsillant a reménysugár, hogy vezekelhessek bűneimért azzal, hogy elpusztítom Rogert. Bízzatok bennem, barátaim! Előre Aslanért Asgardért!

Bocsánat, csak a guminyulak megfertőzték az elmém :pbunny: :pbunny:

Szóval *khmmm, lesöpör magáról pár nyulat*, a 12. fejezetre még egy picit várni kell, de igyekszem.
Viszont jó hír, hogy belekezdtem egy történetbe, amely a Thor és a Bosszúállók eseményeit követi. A kreatív cím után még vadul kutatok, de az események már megvannak nagy vonalakban (vagy pacákban).
Lesznek benne piciny lelkemnek oly' kedves gyilkosságok, továbbra is vér fog folyni a sorok közül, valamint továbbra is fennáll a szereplők egyik percről a másikra történő halálának eshetősége. De magyar szálat is tervezek szőni a történetbe, többek közt hungarikumokkal, rovásírással, Ady Endrével és mesebeli lényekkel. (Főhősnőnk titokban vérguminyúl, és veszélyt jelent társaira - ő lesz ez a bizonyos mesebeli lény.)

Nemsokára érkeznek a fejezetek, addig is vegyétek fel a harcot az ádáz guminyulak ellen, és sose hagyjon el Benneteket a remény!

:pbunny: (holnaptól letagadom ezt a bejegyzést) :pbunny:

¤ SZBMK ¤

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 27 (péntek), 8:04 
Írópalánta

Sziasztok!

Hétvégén leülök, és bepötyögök szépen mindent, cserkész becsület szavamra. Remélem, hogy kedd környékén olvasható lesz az új fejezet. Némi szerkezeti változást is beiktatok, de majd meglátjátok, hogy ez pontosan mit is takar. :-)

¤ SZBMK ¤

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 25 (szerda), 12:18 
Írópalánta

Üdv Néktek!

A 12. fejezeten még elmélkednem kell kicsit, mielőtt hozzáfognék, így egy picit csúszni fogok vele. Azonban jó hírrel is szolgálhatok, mert újabb agyament jelenetsor jutott eszembe, amit bizony le is fogok firkantani. A történet sajnos (vagy nem sajnos) kezd külön életet élni, és hiába neveltem erkölcsösségre és jó modorra, most ordítva lázadozik. Igyekszem pár anyai pofonnal észhez téríteni, de nem ígérek semmit - csak kínt és könnyeket, és egy csöppnyi... (nem, Rosa, nem lövöd le a poént. Most az egyszer nem! Nem, és kész).

Ráadásul hozok majd meglepetést is, de arra szintúgy várni kell. Türelem olvasnivalót terem, és míg kacagva tombolok a Wordben, addig ajánlom figyelmetekbe BaO2 írásait!

És mielőtt elfelejteném: Szerintem nyálazzátok át kicsit az előző fejezeteket (főleg a 7-8. részt), mert bár a sztori önmagát írja, azért igyekszem némi összefüggést is belecsempészni a dolgokba. És ezek a visszakapcsolások néha félmondatok és elejtett utalások közt történnek, ezért kérlek, hogy legalább Ti legyetek éberek, ha már én ilyen gagyin (no jó, kicsit gonoszkodva) elrejtettem a fontos információkat.

Legyetek jók, ha tudtok! A többi nem számít :mrgreen:

¤ SZBMK ¤

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Rosa rohamai
HozzászólásElküldve: 2015 március 20 (péntek), 21:45 
Írópalánta

Sziasztok!

Nem bírom megállni, hogy ne hozzam létre ezt a csendes kis zugot, ahol kitombolhatom magamat. :banan:
Első sorban szeretnék majd megmutatni pár elvetett verziót Virgonc bosszúja című ficemből, ha van rá igény. ;;) Ide igyekszem felpakolni a híreket, és ezzel párhuzamosan kúrálni a betűfüggőségem.

Jó olvasgatást!

U.i.: Mint ahogy az a nagyon hosszú és teljesen érdektelen bemutatkozómból is kiderül, nem vagyok teljesen százas. Ezt kérlek, hogy nézzétek el nekem :D

További szép, kanálban gazdag estét:
Rosa

¤ SZBMK ¤

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 29 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 1 óra