Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 09 (kedd), 14:06

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2933 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 59  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Melyik történet volt?
HozzászólásElküldve: 2016 január 10 (vasárnap), 18:17 
Zöldfülű

Sziasztok, egy kis segítséget szeretnék :)

Nagyon régen olvastam egy drarry történetet, de nem emlékeszem a címére és hogy ki írta :(
Az megvan, hogy Dracot a mardekárosok megátkozzák a nagyteremben, de tartja magát, pedig csontja tört, Harry kiséri a gyengélkedőre stb, felköltöztetik a toronyba es Harryék szobatársa lesz, sakkoznak Ronnal. Draco bájitaltanból korrepetálja Harryt, a parkban a fa alatt is tanulnak... A parkból belátni a bájitaltan terembe is
Bocsi, hogy csak ilyen össze vissza jutnak szembe az események, jó pár éve olvastam és most majd megveszek, hogy megtaláljam :D

Kriszti

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 január 09 (szombat), 17:31 
Fanficbúvár

Köszönöm! Megkaptam a Felnőtt fájdalmakat. :)

Chic, neked írtam pü-t.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 január 09 (szombat), 16:13 
Zöldfülű

Sziasztok,
Ha valakinek megvan Jinjang: Változások című története egészben, nagyon hálás lennék, ha elküldené!
Az első 10 fejezetet tudtam levadászni, de szeretném a teljes változatot elmenteni... :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 január 08 (péntek), 23:11 
Betűmániákus

Én azért elküldtem neki. :D

Sőt, lehet, el is olvasom... régen volt már. ^^

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 január 08 (péntek), 22:18 
Szárnybontogató

Itt bejelentkezve (ha lassú a géped vagy freemailes vagy, több mint öt perc xlol ) megtalálható.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 január 08 (péntek), 19:41 
Fanficbúvár

Sziasztok! Most olvastam el Tira Nog csodálatos művét az Idő-járás-t. Érdekelne a folytatás is, ami a leírás szerint Avedney Philips oldalán van fent. Mivel nem vagyok fent LJ-n, megkérdezném, megvan-e valakinek a történet és elküldené-e nekem?

Előre is örök hála és köszönet fogja üldözni jótevőmet! :xx: És találkozás esetén süti is. :china:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 január 05 (kedd), 11:09 
Szárnybontogató

ildyke147 írta:
...Harry legyőzi Voldemortot, akinek a hulláját a minisztériumban őrzik, viszont az egyszer eltűnik, és mindenki azt hiszi, hogy feltámadt. Később kiderül, hogy Umbridge vitte el a holttestek, aki először elrabolja talán Ginnyt, majd megtámadja Harryt a Szellemszálláson...

Szia!
Hige írása az Again, snarry, korábban fent volt a Merengőn.

Lásson ártatlan virágnak, s légy a kígyó alatta

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 január 05 (kedd), 9:42 
Zöldfülű

Sziasztok!

Én egy Severitust vagy Snarryt keresek, nem emlékszem melyik. Harry legyőzi Voldemortot, akinek a hulláját a minisztériumban őrzik, viszont az egyszer eltűnik, és mindenki azt hiszi, hogy feltámadt. Később kiderül, hogy Umbridge vitte el a holttestek, aki először elrabolja talán Ginnyt, majd megtámadja Harryt a Szellemszálláson.
Remélem ismerős valakinek. Köszönet előre is!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 január 03 (vasárnap), 13:18 
Könyvmoly

Mira20 írta:
Sziasztok!
Évekkel ezelőtt olvastam egy Snarry történetet,és napok óta próbálok rájönni,mi is volt az. Sajnos csak apró részletekre emlékszem belőle,és lehet,azok sem pontosak:
Vmi olyasmi rémlik,hogy Harry,mivel nehezen tudja kezelni az elvárásokat, melyek az eljövendő háború miatt irányulnak felé,a szexbe menekül (vagy vmi hasonló); Harry segítő szándékú leveleket kap valakitől; egy jelenetben Piton ráförmed Harryre,hogy fogja vissza magát,mert árad belőle a szexualitás; mintha BDSM elemek is rémlenének, illetve talán egy cikk is megjelenik a Reggeli Prófétában,hogy milyen erkölcstelen dolgok folynak a Roxfortban.

Nem tudom,ismerős-e ez a katyvasz valakinek,de baromira idegesít,hogy nem tudom,mi ez a történet - na meg el is olvasnám még egyszer :)

Előre is köszönöm,ha valaki tud segíteni,és szép estét!
Mira :)

Ha jól sejtem, ani Passzívját keresed. Azt hiszem, már sehol nincs fent neten, de e-mailben át tudom küldeni, ha privátban megadod.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 január 03 (vasárnap), 9:30 
Fanfic-faló

Fairy írta:
Sziasztok!

Én egy Drarry-t keresek, amit valamikor régen olvastam, de sose olvastam végig mert vagy nem volt több friss vagy elveszett, nem tudom. Azt se tudom be lett-e fejezve, de hátha valaki ráismer.
Az a lényeg, hogy a Roxfortban, mikor bajba jut Harry vagy bárki, akkor egy fekete álarcos valaki segít nekik (aki Draco lenne). És kb erre emlékszem. És ez nem a Zorró álarca mert itt már felnőttek és egy kviddics bulin találkoznak. De, mintha annak is köze lenne Zorróhoz (talán).

Előre is köszönöm a választ. :)

Nekem egyből darktulip: Szőke Zorro című írása jutott az eszembe. Ha dobsz priviben egy mail címet, akkor elküldöm neked, hátha ezt keresed. ^^

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 január 02 (szombat), 23:44 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Én egy Drarry-t keresek, amit valamikor régen olvastam, de sose olvastam végig mert vagy nem volt több friss vagy elveszett, nem tudom. Azt se tudom be lett-e fejezve, de hátha valaki ráismer.
Az a lényeg, hogy a Roxfortban, mikor bajba jut Harry vagy bárki, akkor egy fekete álarcos valaki segít nekik (aki Draco lenne). És kb erre emlékszem. És ez nem a Zorró álarca mert itt már felnőttek és egy kviddics bulin találkoznak. De, mintha annak is köze lenne Zorróhoz (talán).

Előre is köszönöm a választ. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 január 02 (szombat), 22:49 
Zöldfülű

Sziasztok!
Évekkel ezelőtt olvastam egy Snarry történetet,és napok óta próbálok rájönni,mi is volt az. Sajnos csak apró részletekre emlékszem belőle,és lehet,azok sem pontosak:
Vmi olyasmi rémlik,hogy Harry,mivel nehezen tudja kezelni az elvárásokat, melyek az eljövendő háború miatt irányulnak felé,a szexbe menekül (vagy vmi hasonló); Harry segítő szándékú leveleket kap valakitől; egy jelenetben Piton ráförmed Harryre,hogy fogja vissza magát,mert árad belőle a szexualitás; mintha BDSM elemek is rémlenének, illetve talán egy cikk is megjelenik a Reggeli Prófétában,hogy milyen erkölcstelen dolgok folynak a Roxfortban.

Nem tudom,ismerős-e ez a katyvasz valakinek,de baromira idegesít,hogy nem tudom,mi ez a történet - na meg el is olvasnám még egyszer :)

Előre is köszönöm,ha valaki tud segíteni,és szép estét!
Mira :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 január 01 (péntek), 20:55 
Szárnybontogató

ibolya0808 írta:
Sziasztok.
Még pár éve olvastam a macskakaparáson a Fatii dei-t. Sajnos azóta megszűnt az oldal és nem mentettem le a történeteket. Szeretném kérni ha valakinek esetleg meg van elküldené nekem? ibolya0808@freemail.hu címre.
Előre is köszönöm.

Szia! Valamelyik nap elküldtem neked e-mailben. Megkaptad?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 január 01 (péntek), 19:16 
Zöldfülű

stoobie írta:
ibolya0808 írta:
Sziasztok.
Még pár éve olvastam a macskakaparáson a Fatii dei-t. Sajnos azóta megszűnt az oldal és nem mentettem le a történeteket. Szeretném kérni ha valakinek esetleg meg van elküldené nekem? ibolya0808@freemail.hu címre.
Előre is köszönöm.

Talán ez az:

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=108240

Ez az. :) Csak a macskakaparáson több fejezet fenn volt. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 31 (csütörtök), 12:24 
Sztorihajhász

ibolya0808 írta:
Sziasztok.
Előre is köszönöm.

Talán ez az:

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=108240

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 30 (szerda), 21:40 
Zöldfülű

Sziasztok.
Előre is köszönöm.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 21 (hétfő), 12:14 
Zöldfülű

Luthien Lovemagic írta:
Uwe írta:
Sziasztok
Még évekkel ezelőtt olvastam egy slash történetet és azóta sem találom. Nem a merengőn volt és valamilyen kihívásra készült, a megadott kulcs valami olyasmi volt, hogy: Egy jó szolga a gazdája minden szükségletét kielégíti.
Egy Sebastian nevű inas keveredik erotikus kalandokba előbb Luciusszal (ahol bevonásra kerül a sétapálcája), majd Dracóval (ahol egy fekete selyemszalag játszik kiemelt szerepet). Végül mindhárman egy szobában kötnek ki, ahol elkezdődik az igazi móka (incesttel persze :D ).

Ha valaki tudja, hol találom, az hatalmas segítség lenne. Előre is köszönöm.
Ui: Mellesleg bármilyen hasonló történetet szívesen olvasok, ha tudtok ajánlani. :D

Az egyik Mindenízű Drazsé Kihívásra íródott történet ugrik be, de pontosan nem tudom, melyik volt. Nézz szét szerintem a kihívás oldalán és megtalálod xhihi

Megtaláltam, ezer köszönet :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 20 (vasárnap), 21:20 
Sztorihajhász

Uwe írta:
Sziasztok
Még évekkel ezelőtt olvastam egy slash történetet és azóta sem találom. Nem a merengőn volt és valamilyen kihívásra készült, a megadott kulcs valami olyasmi volt, hogy: Egy jó szolga a gazdája minden szükségletét kielégíti.
Egy Sebastian nevű inas keveredik erotikus kalandokba előbb Luciusszal (ahol bevonásra kerül a sétapálcája), majd Dracóval (ahol egy fekete selyemszalag játszik kiemelt szerepet). Végül mindhárman egy szobában kötnek ki, ahol elkezdődik az igazi móka (incesttel persze :D ).

Ui: Mellesleg bármilyen hasonló történetet szívesen olvasok, ha tudtok ajánlani. :D

Az egyik Mindenízű Drazsé Kihívásra íródott történet ugrik be, de pontosan nem tudom, melyik volt. Nézz szét szerintem a kihívás oldalán és megtalálod xhihi

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 20 (vasárnap), 13:12 
Fanficbúvár

Uwe írta:
Sziasztok

Ezt a történetet sajnos nem ismerem, de picit hasonlót tudok ajánlani, például írtam egy rövidkét, ahol Lucius meg Draco... :-P
A romlás virágai a címe.
Meg most dec. 24-én fogok feltölteni egy újat, amiben Draco lesz Harrynek a nagyon lelkes szolgája :oops: :-P

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 20 (vasárnap), 10:00 
Zöldfülű

Sziasztok

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 20 (vasárnap), 9:23 
Szárnybontogató

Nio96 írta:
justemoi írta:
Sziasztok :)
Egy Snarryt keresek, talán TiraNog.
Harry megkérdezi Perselust,h mitol hullámzik annyira a talarja,es P.azt mondja,h kitartja kicsit a könyökét.

Ismerős, ismerős, de nem ugrik be.. :/ Másra nem emlékszel belőle? :)

Nem :/

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 20 (vasárnap), 0:11 
Zöldfülű

justemoi írta:
Harry megkérdezi Perselust,h mitol hullámzik annyira a talarja,es P.azt mondja,h kitartja kicsit a könyökét.

Ismerős, ismerős, de nem ugrik be.. :/ Másra nem emlékszel belőle? :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 19 (szombat), 11:06 
Szárnybontogató

Lexiee írta:
Sziasztok!
Egy Original slash tortenet jutott eszembe. Evekkel ezelott olvastam, azt hiszem, tanar-diak viszony volt, egy testneveles tanarral?

Koszonom elore is a segitseget! x:) Boldog Karit!

Szia! Nem a Nathan naplója és a folytatás a JB jegyzetei lenne? Ha erre gondoltál, és küldesz egy email-címet, elküldöm neked.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 19 (szombat), 0:14 
Zöldfülű

Sziasztok!
Egy Original slash tortenet jutott eszembe. Evekkel ezelott olvastam, azt hiszem, tanar-diak viszony volt, egy testneveles tanarral?

Koszonom elore is a segitseget! x:) Boldog Karit!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 17 (csütörtök), 14:42 
Zöldfülű

meichan írta:
CeliaHeaven írta:
Sziasztok!

Eszeveszetten keresek egy Snarry történetet, de sehol nem találom, már baromi régen olvastam, és most aggódom, hogy talán leszedte a szerző... :-(
Az apalsztori szerint Piton vámpír (vagy csak félig), Harry meg auror és a minisztérium hoz egy olyan rendeletet miszerint az össze vámpírnak meg kell halnia. Úgy kezdődik a történet, hogy Harry egy sikátorban vadászik, és természetesen meglátja Pitont, ahogy éppen táplálkozik egy férfi kurtizánból, de ahelyett, hogy megölné elengedi.
Kialakul valami kapocs kettejük között, majd megtalálják az ellenszert is, ha jól emlékszem.
Van egy olyan jelent is, amikor Piton még vámpír, hogy állank a tükör előtt, és Piton közli, hogy amit Harry Piton tükörképének lát valójában csak illúzió, mert a vámpíroknak nincsen tükörképük.

Szóval baromira nagyon keresem ezt a történetet, remélem valaki ráismer, mert NAGYON el szeretném olvasni megint, pedig tanulnom kéne, hisz vizsgaidőszak van, de úgy rákattantam, hogy úgyse nyugszom, amíg nincs meg... :kitty:

Remélem valaki felismeri, kérlek segítsetek!

Nem veszett el :) Ha jól sejtem ez a történet Tothem fordítása lesz a címe: Noktürn
Az Lj-s oldalán még fent van: ez a linkje: http://tothem.livejournal.com/18723.html
Jó olvasást hozzá :)

OOOOHHHHH!!! Ez az!!!:D
Nagyon szépen köszönöm!!!:D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 17 (csütörtök), 11:26 
Fanficbúvár

CeliaHeaven írta:
Sziasztok!

Eszeveszetten keresek egy Snarry történetet, de sehol nem találom, már baromi régen olvastam, és most aggódom, hogy talán leszedte a szerző... :-(
Az apalsztori szerint Piton vámpír (vagy csak félig), Harry meg auror és a minisztérium hoz egy olyan rendeletet miszerint az össze vámpírnak meg kell halnia. Úgy kezdődik a történet, hogy Harry egy sikátorban vadászik, és természetesen meglátja Pitont, ahogy éppen táplálkozik egy férfi kurtizánból, de ahelyett, hogy megölné elengedi.
Kialakul valami kapocs kettejük között, majd megtalálják az ellenszert is, ha jól emlékszem.
Van egy olyan jelent is, amikor Piton még vámpír, hogy állank a tükör előtt, és Piton közli, hogy amit Harry Piton tükörképének lát valójában csak illúzió, mert a vámpíroknak nincsen tükörképük.

Szóval baromira nagyon keresem ezt a történetet, remélem valaki ráismer, mert NAGYON el szeretném olvasni megint, pedig tanulnom kéne, hisz vizsgaidőszak van, de úgy rákattantam, hogy úgyse nyugszom, amíg nincs meg... :kitty:

Nem veszett el :) Ha jól sejtem ez a történet Tothem fordítása lesz a címe: Noktürn
Az Lj-s oldalán még fent van: ez a linkje: http://tothem.livejournal.com/18723.html
Jó olvasást hozzá :)

mod szerk.

Rosa Lupin írta:
Sziasztok!

Keresek egy Remus-Sirius slasht, amiben Sirius volt Potterék titokgazdája, Siriusé pedig Rémus, és ez miatt Dumbledore Amerikába küldi őt, és csak húsz év múlva térhet vissza. És ha emlékezetem nem csal csak James hal meg azon az éjszakán. Remélem valaki ráismer a történetre!

Továbbá valaki nem tudná elküldeni tothem Noktün c. művét? Sajnos nem mindegyik fejezetet engedett megnyitni az oldal!

Ha adsz egy email címet akár privátban is mehet, akkor elküldöm :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 17 (csütörtök), 9:50 
Zöldfülű

Sziasztok!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 14 (hétfő), 22:30 
Szárnybontogató

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 08 (kedd), 23:29 
Zöldfülű

Sziasztok!

Keresek egy Remus-Sirius slasht, amiben Sirius volt Potterék titokgazdája, Siriusé pedig Rémus, és ez miatt Dumbledore Amerikába küldi őt, és csak húsz év múlva térhet vissza. És ha emlékezetem nem csal csak James hal meg azon az éjszakán. Remélem valaki ráismer a történetre!

Továbbá valaki nem tudná elküldeni tothem Noktün c. művét? Sajnos nem mindegyik fejezetet engedett megnyitni az oldal!

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Rosa Lupin 2015 december 17 (csütörtök), 8:21-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 01 (kedd), 18:39 
Zöldfülű

Sziasztok!
Régebben olvastam őket és csak egy-két részlet van meg belőlük.
Az egyikből arra emlékszem, hogy Voldemort úgy próbálja meg rávenni a közvéleményt, hogy mellé álljon, hogy küld egy nyílt levelet Harry-nek.
A másikból pedig az van meg, hogy volt pár darab ősi aranyvérű család talán 7 és ebben az aranyvérű családok között is ez a 7 volt a nemes. (nem Rowling-hű mert itt a Piton család és talán a Denem is köztük volt). Ez ha minden igaz Severitus. Köszi előre is. Hátha valaki emlékszik rájuk. Sajnos csak ennyi van meg belőle és tudom ez kevés. Bár azon se lepődnék meg ha ugyanaz lenne a két történet :D
Segítségeteket előre is Köszönöm!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 01 (kedd), 15:36 
Szárnybontogató

morter írta:
Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni egy drarryvel kapcsolatban. Nagyon régen olvastam ezt a pár fejezetes novellát.
Történet:
Harry (aki igen megkeseredett) ír egy levelet a múltba (18 éves önmagának miután a jelenben Draco bevallja szerelmét Harrynek), hogy létesítsen minél erősebb kapcsolatot Dracoval. Ennek következtében a jelenben Harryt letartóztatják, de a múlt változik és kialakul egy Drarry :D

No, beletelt egy kis időbe, mire rájöttem, melyik ez a történet. (Tudtam én, hogy olvastam.) Ha, egyre gondolunk, akkor ez Lauras 4. WS-re írt története, az Egy meg nem értett hős.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 01 (kedd), 7:32 
Tollforgató

Köszönöm! :) ^^

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 01 (kedd), 6:32 
Fanficbúvár

Zsiraf írta:
Sziasztok! :)
Keresek egy novellát, amiről csak elmesélésből hallottam még régebben, de most nem hagy nyugodni. :D
Harry Potter fandomban íródott, valami olyasmiről szól, hogy:

Hermione már többször is megcsalta Ront, többek között Dracoval, és nem esik túl jól neki, hogy a Malfoy-férfit a pályaudvaron látja feleségével és Draco a nő derekára teszi a kezét vagy nem is tudom.

Aztán, Ginny többre vágyik, méghozzá arra, hogy Harryből miniszter legyen, viszont Harry tanár akar lenni a Roxfortban.
Valami olyasmi is van benne, hogy mindent "majd jövőre" fognak megtenni, pl. Harry elmondani Ginnynek, mit szeretne, Ginny elmondani Harrynek, mit óhajt, Hermione elválni Rontól, stb.

Hát előre is nagyon köszönöm annak, akinek beugrik! :*

Ez Luna_L Parázs, hamu, korom, füst c. írása :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 november 30 (hétfő), 22:33 
Tollforgató

Sziasztok! :)
Keresek egy novellát, amiről csak elmesélésből hallottam még régebben, de most nem hagy nyugodni. :D
Harry Potter fandomban íródott, valami olyasmiről szól, hogy:

Hermione már többször is megcsalta Ront, többek között Dracoval, és nem esik túl jól neki, hogy a Malfoy-férfit a pályaudvaron látja feleségével és Draco a nő derekára teszi a kezét vagy nem is tudom.

Aztán, Ginny többre vágyik, méghozzá arra, hogy Harryből miniszter legyen, viszont Harry tanár akar lenni a Roxfortban.
Valami olyasmi is van benne, hogy mindent "majd jövőre" fognak megtenni, pl. Harry elmondani Ginnynek, mit szeretne, Ginny elmondani Harrynek, mit óhajt, Hermione elválni Rontól, stb.

Hát előre is nagyon köszönöm annak, akinek beugrik! :*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 november 29 (vasárnap), 21:53 
Fanficbúvár

luxor írta:
Küldtem.

Nagyon-nagyon-nagyon köszi! >:D<

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 november 29 (vasárnap), 21:33 
Zöldfülű

BNori írta:
Quilly írta:
BNori írta:
Sziasztok!

Óh, akkor ezért nem találtam. :-( Ha valakinek megvan, azért még nagyon szívesen venném, ha elküldené... ;;)

Küldtem.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 november 28 (szombat), 17:48 
Fanficbúvár

Quilly írta:
BNori írta:
Sziasztok!
Egy (ha minden igaz) Original slash történetet keresek.
Amire emlékszem belőle:
Vámpírok uralják a földet, és minden család úgy adózik a kb. földesúr(nő)hoz hasonló vámpírnak, hogy egy családtag a vérével táplálja (és van, hogy a szeretője is lesz azt hiszem).
A főszereplő fiú is ilyen egy vámpírúrnőnél, azonban nagyon rosszul élnek, mert nem elég jó az úrnőjének, aztán egyszer találkozik egy kísérteties, mások vámpírok által is furának tartott öreg vámpír férfival, aki hamarosan a saját uralma alá veszi őt és a családját.
Még emlékszem, hogy a kertjében volt egy kereszt, meg egyszer elmentek valamiért hőlégballonokon utazgatni talán, azt hiszem, a vámpírnak volt egy ilyen üzlete.
Meg egyszer a fiú húgának vitt narancsot a vámpír, meg lekvárokat. :D
Ha jól rémlik, tavaly télen olvastam, de most sehol sem találom. :?
Előre is nagyon köszönöm, ha bárkinek eszébe jut valami! :)

Ez Athanor: A Hó és a Füst Meséje. Sajnos letörölte – minden más művével egyetemben – az internetről. :cry: Pedig annyira zseniális író!

Óh, akkor ezért nem találtam. :-( Ha valakinek megvan, azért még nagyon szívesen venném, ha elküldené... ;;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 november 28 (szombat), 17:19 
Szárnybontogató

BNori írta:
Sziasztok!
Amire emlékszem belőle:
Vámpírok uralják a földet, és minden család úgy adózik a kb. földesúr(nő)hoz hasonló vámpírnak, hogy egy családtag a vérével táplálja (és van, hogy a szeretője is lesz azt hiszem).
A főszereplő fiú is ilyen egy vámpírúrnőnél, azonban nagyon rosszul élnek, mert nem elég jó az úrnőjének, aztán egyszer találkozik egy kísérteties, mások vámpírok által is furának tartott öreg vámpír férfival, aki hamarosan a saját uralma alá veszi őt és a családját.
Még emlékszem, hogy a kertjében volt egy kereszt, meg egyszer elmentek valamiért hőlégballonokon utazgatni talán, azt hiszem, a vámpírnak volt egy ilyen üzlete.

Ez Athanor: A Hó és a Füst Meséje. Sajnos letörölte – minden más művével egyetemben – az internetről. :cry: Pedig annyira zseniális író!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 november 28 (szombat), 11:41 
Fanficbúvár

Sziasztok!
Amire emlékszem belőle:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 november 26 (csütörtök), 7:28 
Zöldfülű

Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni egy drarryvel kapcsolatban. Nagyon régen olvastam ezt a pár fejezetes novellát.
Történet:
Harry (aki igen megkeseredett) ír egy levelet a múltba (18 éves önmagának miután a jelenben Draco bevallja szerelmét Harrynek), hogy létesítsen minél erősebb kapcsolatot Dracoval. Ennek következtében a jelenben Harryt letartóztatják, de a múlt változik és kialakul egy Drarry :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 november 24 (kedd), 19:56 
Szárnybontogató

Szia!

Emlékeztem, hogy ismerős ez a történet, ezért kicsit elkezdtem keresni a lementett történeteim között. Szerintem megtaláltam, viszont csak az első fejezet van lementve.

A címe (ha minden igaz): Különös karácsony.
Sajnos nem írtam oda mellé, hogy ki írta, így hiába próbáltam "rágugglizni" semmit nem találta + a merengős sem találtam meg.

Ha esetleg ezek alapján valakinek több infója van róla, vagy esetleg a teljes történetet lementette azt megírhatná. Lehet én is elolvasnám újra.

Maou_sama írta:
Esetleg valakinek beugrott valakinek valami erről a régebbi történetről?

Maou_sama írta:
Sziasztok keresek egy régebbi Harry és Ginnys történetet/kisregényt, pár fejezet ha jól rémlik.

A cselekményből erre emlékszem:
- decemberben játszodik ha jól emlékszem a karácsonyi szünet előtt
- Harry legyőzte voldemortot
- Weasley szülök meghalltak
- Ginnyt örökbe akarják adni
- Lucius Malfoy jelentkezik Ginny gyámságára mint a fiának leendő felesége feletti gyám jog gyakorlója
- Harryék megpróbálják megakadályozni azt, hogy Lucius fenhatósága alá kerüljön Ginny Csak egy lehetséges megoldás maradt
- titokban Harry feleségül veszi Ginnyt
- karácsony környékén van egy félreértés köztök Ginny kiszalad a házból és Luciusék elkapják
- egy kis harc és Ginnyt újra kiszabaditja Harry

Köszönöm a válaszokat

Álmainkban olyan világban járunk, ami csak a miénk. /J.K. Rowling/

Pitonista Boszorka- IEPP mindenekfelett

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 november 24 (kedd), 16:48 
Zöldfülű

Esetleg valakinek beugrott valakinek valami erről a régebbi történetről?

Maou_sama írta:
Sziasztok keresek egy régebbi Harry és Ginnys történetet/kisregényt, pár fejezet ha jól rémlik.

A cselekményből erre emlékszem:
- decemberben játszodik ha jól emlékszem a karácsonyi szünet előtt
- Harry legyőzte voldemortot
- Weasley szülök meghalltak
- Ginnyt örökbe akarják adni
- Lucius Malfoy jelentkezik Ginny gyámságára mint a fiának leendő felesége feletti gyám jog gyakorlója
- Harryék megpróbálják megakadályozni azt, hogy Lucius fenhatósága alá kerüljön Ginny Csak egy lehetséges megoldás maradt
- titokban Harry feleségül veszi Ginnyt
- karácsony környékén van egy félreértés köztök Ginny kiszalad a házból és Luciusék elkapják
- egy kis harc és Ginnyt újra kiszabaditja Harry

Köszönöm a válaszokat

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 november 19 (csütörtök), 20:15 
Könyvmoly

Jenifer írta:
Sziasztok tudnátok segíteni olyan történetet keresek amiben Harrynek iker testvére van és elhanyagolják.Előre is köszi

Csak magyar nyelvű érdekel, vagy esetleg angol is? Úgy azért van belőle pár.slash, nem slash, lehet válogatni

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 november 16 (hétfő), 16:56 
Könyvmoly

Jenifer írta:
Sziasztok tudnátok segíteni olyan történetet keresek amiben Harrynek iker testvére van és elhanyagolják.Előre is köszi

Családi kötelékek herika fordítása.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 november 16 (hétfő), 13:03 
Zöldfülű

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 november 15 (vasárnap), 22:50 
Szárnybontogató

Nio96 írta:
angrysmiley írta:
Sziasztok!

Egy elég sötét Snarry-t keresek...

Szia! Nekem erről ani - Passzív története jut eszembe, de ha igazam van, akkor teljesen kevered az embereket. :) Nem tudom hol van fent, ha írsz pü.-be egy e-mail címet akkor el tudom küldeni. :)

Szerintem is a Passzív, ami mellesleg itt is megtalálható. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 november 15 (vasárnap), 22:34 
Zöldfülű

angrysmiley írta:
Sziasztok!

Egy elég sötét Snarry-t keresek.
A story úgy kezdődik, hogy Harry visszaemlékezik, hogy mennyire jó volt a kapcsolata Flinttel (azt hiszem) az elején, de utána nagyon megromlott. Flinnt zaklatta, Pitonnal egyre közelebb kerültek egymáshoz. Majd Draco, Harry és Blaise Roxmontsban az egyik hotelben töltötte az éjszakát, ahol Harry-nek kevertek valamit az italába és egy idegen megerőszakolta (vagy csak próbálta). Piton és Blaise többször is visszamentek az időben, de az erőszakot nem tudták megakadályozni, mert a másik opció Harry halála lett volna.
Közben kiderült, hogy karácsonykor Harry-vel szerelmi bájitalt itattak, ezért volt annyira intenzív a vonzódása Pitonhoz. Ahogy ez kiderült Piton látni sem akarta többet.
Utána az új DADA tanár bezárta Harry-t egy terembe, és annyira fejbevágta, hogy mozdulni sem tudott, majd elkezdte ringatni őt, mintha a saját kicsi fia lenne.
Piton nem volt vámpír a történetben, de de voltak fura dolgai.

Nagyon jó kis történet volt, de még azt sem tudom, hogy a Merengőn, vagy Fanfiction.neten olvastam.

Előre is köszi ha valakinek ismerős!

Szia! Nekem erről ani - Passzív története jut eszembe, de ha igazam van, akkor teljesen kevered az embereket. :) Nem tudom hol van fent, ha írsz pü.-be egy e-mail címet akkor el tudom küldeni. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 november 15 (vasárnap), 20:42 
Zöldfülű

Sziasztok!

Egy elég sötét Snarry-t keresek.
A story úgy kezdődik, hogy Harry visszaemlékezik, hogy mennyire jó volt a kapcsolata Flinttel (azt hiszem) az elején, de utána nagyon megromlott. Flinnt zaklatta, Pitonnal egyre közelebb kerültek egymáshoz. Majd Draco, Harry és Blaise Roxmontsban az egyik hotelben töltötte az éjszakát, ahol Harry-nek kevertek valamit az italába és egy idegen megerőszakolta (vagy csak próbálta). Piton és Blaise többször is visszamentek az időben, de az erőszakot nem tudták megakadályozni, mert a másik opció Harry halála lett volna.
Közben kiderült, hogy karácsonykor Harry-vel szerelmi bájitalt itattak, ezért volt annyira intenzív a vonzódása Pitonhoz. Ahogy ez kiderült Piton látni sem akarta többet.
Utána az új DADA tanár bezárta Harry-t egy terembe, és annyira fejbevágta, hogy mozdulni sem tudott, majd elkezdte ringatni őt, mintha a saját kicsi fia lenne.
Piton nem volt vámpír a történetben, de de voltak fura dolgai.

Nagyon jó kis történet volt, de még azt sem tudom, hogy a Merengőn, vagy Fanfiction.neten olvastam.

Előre is köszi ha valakinek ismerős!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 november 01 (vasárnap), 20:49 
Zöldfülű

Frago!
Köszönöm, sikerült is ujraolvasnom. Másodjára is nagyon tetszett :)
Fairy!
Ez befejezett történet? El tudnád kuldeni nekem is? Jol hangzik! Előre is köszönöm!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 november 01 (vasárnap), 19:57 
Könyvmoly

Angolul olvasóktól kérdezném, hátha valaki olvasta, és abból a kevésből, amire emlékszem, beugrik neki.. Valamikor régen olvastam egy olyan történetet, ahol Harrynek valamiféle társkereső irodája volt, és amikor Piton betér oda, mert alkalmi kísérőt keres talán egy családi eseményhez, és Harry százfűléfőzetet használva maga kíséri el őt. És persze snarryről van szó.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2933 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 59  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra