Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 24 (péntek), 9:37

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2933 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 59  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Van vmi jó fic?
HozzászólásElküldve: 2016 szeptember 11 (vasárnap), 9:16 
Fanficbúvár

Rafael0209 írta:
Sziasztok :-)
Már rég jártak erre gondoltam benézek.
És a segítséget élet szeretném kérni.
Melyik az a töri, amiben Harry és Voldemort együtt annak a Roxfortban, Harry terhes de valamiért elveszti a babát? Kérlek segítsetek.
Puszi mindenkinek :-D

Szia!

Nekem erről annamari, Nem önszántából a tiéd, című története jutott eszembe :)

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=79181

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Van vmi jó fic?
HozzászólásElküldve: 2016 szeptember 11 (vasárnap), 0:24 
Zöldfülű

Sziasztok :-)
Már rég jártak erre gondoltam benézek.
És a segítséget élet szeretném kérni.
Melyik az a töri, amiben Harry és Voldemort együtt annak a Roxfortban, Harry terhes de valamiért elveszti a babát? Kérlek segítsetek.
Puszi mindenkinek :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Melyik történet volt?
HozzászólásElküldve: 2016 augusztus 26 (péntek), 21:39 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Ani és Morpheus-Carlionis Valeur című történetét nem tudná esetleg elküldeni nekem az e-mail-címemre? A Töviskapun elvileg fenn volt az egész történet, de a Gemini 2016. 03. 18-ai kritikájára írt válaszuk alapján már a szerzőknek sincs meg ez a regény.

Előre is köszönöm!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Quilly 2016 szeptember 17 (szombat), 22:01-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 augusztus 23 (kedd), 13:13 
Zöldfülű

nikike89 írta:
Minnie Black írta:

Szia!

Rachel történetére gondolsz? Még valamikor ősszel törölte a szerző (írtam is neki üzenetet, de nem válaszolt). Nagy kedvencem volt, én is sajnáltam, mikor nem találtam. :-(

Igen,arra gondoltam... Én is szerettem... sajnáltam is hogy nins befejezve... de náha ujra szoktam olvasni,hátha mire a végée érek lesz friss :)

Hasonló történetet tud valaki? Bár ezt azt hiszem a másikba kéne kérdeznem,nem? :)

Másfél éve keresek hasonlót, de olyan sajátos hangulata volt, amivel nem minden nap találkozik az ember. Talán Serrena: The Cats on Eggshells c. történetére tudnám azt mondani, hogy nagyon picit hasonlít rá. :)
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=74503

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 augusztus 22 (hétfő), 21:29 
Zöldfülű

Minnie Black írta:

Szia!

Rachel történetére gondolsz? Még valamikor ősszel törölte a szerző (írtam is neki üzenetet, de nem válaszolt). Nagy kedvencem volt, én is sajnáltam, mikor nem találtam. :-(

Igen,arra gondoltam... Én is szerettem... sajnáltam is hogy nins befejezve... de náha ujra szoktam olvasni,hátha mire a végée érek lesz friss :)

Hasonló történetet tud valaki? Bár ezt azt hiszem a másikba kéne kérdeznem,nem? :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 augusztus 21 (vasárnap), 17:10 
Zöldfülű

nikike89 írta:
Nem tudtam,hol kérdezzem...

Nem tudja vki mi történt az Eleve elrendeltetett című történettel és írójával?

Szia!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 augusztus 20 (szombat), 13:36 
Zöldfülű

Nem tudtam,hol kérdezzem...

Nem tudja vki mi történt az Eleve elrendeltetett című történettel és írójával?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 augusztus 16 (kedd), 17:42 
Zöldfülű

Fairy írta:
Athe.1Q írta:
Sziasztok! Nem tudná valaki megmondani, hogy melyik volt az a Snarry történet, amiben Harry és Ron bepiálnak, és Harryről kiderül, hogy Pitonnal kavar, a végén meg valamiért-valahogyan el is jutnak Pitonhoz egy karácsonyi hármasra... ennyi jut eszembe róla, semmi más. Már megőrülök, hogy nem jut eszembe és sehol sem találom ~x( Ha valaki ráismer erre, kérlek, jelezze! Köszi, puszi! :wink:

Ez Miluiel: Happy place c. története. Itt megtalálod: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=85336

Köszönöm!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 augusztus 12 (péntek), 20:49 
Zöldfülű

Sziasztok! Valakinek nem ismerős az alábbi történet?
Egy csaj van benne, aki félig vámpír félig vérfarkas. A történet legelején egy nagyon jóképű férfit lát a parkban, akiről később kiderül, hogy valamiféle vámpír herceg. Ez a herceg elveszi feleségül a csajt (akinek nincs is ebbe beleszólása). és elviszi a kastélyába, ahol szinte fogolyként tartják. Mellesleg a hercegnek több fiú testvére is van.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 augusztus 12 (péntek), 20:36 
Szárnybontogató

Athe.1Q írta:
Sziasztok! Nem tudná valaki megmondani, hogy melyik volt az a Snarry történet, amiben Harry és Ron bepiálnak, és Harryről kiderül, hogy Pitonnal kavar, a végén meg valamiért-valahogyan el is jutnak Pitonhoz egy karácsonyi hármasra... ennyi jut eszembe róla, semmi más. Már megőrülök, hogy nem jut eszembe és sehol sem találom ~x( Ha valaki ráismer erre, kérlek, jelezze! Köszi, puszi! :wink:

Ez Miluiel: Happy place c. története. Itt megtalálod: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=85336

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 augusztus 12 (péntek), 19:52 
Zöldfülű

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 augusztus 10 (szerda), 21:12 
Zöldfülű

Hali! :D
Megint én vagyok ;)
Egy Drarry fanfictiont keresek
Harry Dracot szexrabszolgává teszi.
Karácsonykor Draco egyedül marad a klubhelységben ahol vki (talán osztálytárs) megerőszakolná, ha Harry nem menne és ölné meg az erőszaktevőt.
Dumbledore rá akarja beszélni Harryt, h mondja azt hogy Draco tette
Harry megöli D.-t majd segít Voldemortnak győzni.
Köszi :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 augusztus 10 (szerda), 12:31 
Szárnybontogató

meichan írta:
Chii chan írta:
Ashwini írta:
Sziasztok!
Ha valakinek megvan Germától a Megtalált válaszok, az el tudja küldeni nekem?
klajkitti2002@gmail.com
Nagyon köszönöm :-D

Hejhóóó! Nekem 12 fejezet van meg belőle, nem tudom, hogy be volt-e fejezve, de ha igen, akkor nincs meg teljesen. Azért szeretnéd vagy vársz valakire, akinek végig megvan - már ha teljes volt a történet?

Nem volt befejezve, nagy bánatomra. 12 fejezet volt belőle és Germa sajnos már nem is fogja befejezni, amit én nagyon sajnálok, de ez van :)

off: valósággal idegtépő elolvasni úgy ezt a 12 fejezetet, hogy utána árválkodik a semmi, nem adna rá esetleg lehetőséget Germa, hogy folytatása készüljön valaki tollából? És nem vállalkozna rá valaki? :lol: Kényes kérdések, de EZ a történet megérdemelné befejezést.

On. Nekem is snarry lenne a keresendő történet, azt hiszem összemostam fejben pár sztorit, de arra emlékszem, hogy szintén a háború után játszódik, Harry elvonult, de valamilyen okból kifolyólag küldetésre küldik Perselussal, sátorban alszanak egy mocsaras helyen, és szépen lassan alakul ki köztük a vonzalom. A Grimmauld téren is biztos zajlik a cselekmény.

Előre is köszönöm, ha tudtok segíteni!

/Éppen ilyen magányos embereknek van szüksége szeretetre, társakra, akik előtt egyszerűek és nyíltak lehetnek, mint önmaguk előtt, akiknek jelenlétében feloldódik a görcsös hallgatás és megszűnik a színlelés kényszere is./

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 augusztus 08 (hétfő), 22:03 
Zöldfülű

meichan írta:
Chii chan írta:
Ashwini írta:
Sziasztok!
klajkitti2002@gmail.com

Hejhóóó! Nekem 12 fejezet van meg belőle, nem tudom, hogy be volt-e fejezve, de ha igen, akkor nincs meg teljesen. Azért szeretnéd vagy vársz valakire, akinek végig megvan - már ha teljes volt a történet?

Nem volt befejezve, nagy bánatomra. 12 fejezet volt belőle és Germa sajnos már nem is fogja befejezni, amit én nagyon sajnálok, de ez van :)

Szia!
Semmi baj :)
Nagyon megköszönném, ha el tudnád küldeni :china:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 augusztus 08 (hétfő), 9:01 
Fanficbúvár

Chii chan írta:
Ashwini írta:
Sziasztok!
klajkitti2002@gmail.com

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 augusztus 08 (hétfő), 8:48 
Könyvmoly

Ashwini írta:
Sziasztok!
klajkitti2002@gmail.com

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 augusztus 07 (vasárnap), 19:59 
Zöldfülű

Sziasztok!
klajkitti2002@gmail.com

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 augusztus 07 (vasárnap), 9:21 
Könyvmoly

Per írta:
Ero írta:
Sziasztok! Ez is egy snarry: Piton mindenkit végigcsókol a Roxfortban, Harry pedig csak azt tudja mondani, hogy Cintányéros cudar világ.
Tudja valaki, hogy ez melyik történet? Köszi előre is!

Ez bizony Draco girl és Lauras munkája volt, az Édes boldogság. Azt hiszem a Kívánság Üst blog oldalán még mindig megtalálható :)

Köszi! :give:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 augusztus 06 (szombat), 20:05 
Szárnybontogató

Ero írta:
Sziasztok! Ez is egy snarry: Piton mindenkit végigcsókol a Roxfortban, Harry pedig csak azt tudja mondani, hogy Cintányéros cudar világ.

Ez bizony Draco girl és Lauras munkája volt, az Édes boldogság. Azt hiszem a Kívánság Üst blog oldalán még mindig megtalálható :)

/Éppen ilyen magányos embereknek van szüksége szeretetre, társakra, akik előtt egyszerűek és nyíltak lehetnek, mint önmaguk előtt, akiknek jelenlétében feloldódik a görcsös hallgatás és megszűnik a színlelés kényszere is./

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 augusztus 06 (szombat), 19:55 
Könyvmoly

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 augusztus 06 (szombat), 18:17 
Ó-nagy-admin "on stage"

hovi írta:
Sziasztok!
Egy snarry történetet keresek. Arra emlékszem belőle, hogy Piton egyre több gondot fordít a külsejére :-P és bőrnadrágban jelenik meg a nagyteremben és mindenki azt "csodálja" ;) Sajnos csak ennyi maradt meg az emlékezetemben, mert a bőrnadrág nagyon ott volt :)
Köszi

Házasság köve esetleg?
Abban van bőrnadrágos jelenet, és utána a hatás+magyarázat Harrynek. :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 augusztus 06 (szombat), 17:07 
Zöldfülű

Sziasztok!
Egy snarry történetet keresek. Arra emlékszem belőle, hogy Piton egyre több gondot fordít a külsejére :-P és bőrnadrágban jelenik meg a nagyteremben és mindenki azt "csodálja" ;) Sajnos csak ennyi maradt meg az emlékezetemben, mert a bőrnadrág nagyon ott volt :)
Köszi

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 augusztus 06 (szombat), 15:22 
Zöldfülű

Hahó! Egy olyan történetet keresek amiben Jane Volturi szerelmes lesz egy új Volturi tagba.. Ha jól emlékszem, a srác képessége az hogy mások képességét le tudja utánozni. Szerelmesek lesznek, és a fiú segít Janenek hogy kicsit normálisabb legyen. Remélem valaki tud segíteni! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 augusztus 03 (szerda), 13:28 
Zöldfülű

modszerk.

Hát ez lehet, hogy az én írásom, a Védelemként bezárva, itt találod.

Viszont a másikra én is kíváncsi lennék. :D[/quote]

Igen ez volt az, köszönöm szépen :)

Fairy írta:
hovi írta:
Sziasztok!
Kettő snarry történetet keresek. Az egyik a csata után játszódik ahol Pitont megharapta a kígyó, de Harry azt hiszem Remussal visszamegy érte és még életben találja. Arra emlékszem még belőle, hogy Piton egyre fiatalosabban fog kinézni, mert a sötét jegy már nem szívja el az erejét.

Ez nem az Again c. történet? Ott ugyan Harry a múltba megy vissza, miután Piton meghal a háborúban, hogy megmentse és ezzel megváltozik az a jövő, amit Harry ismer. Lupin is szerepel benne. Perselus lesz az igazgató, Harry és Draco jó barátok lesznek, végül Perselus és Harry összejönnek, mert kiderül, hogy lélektársak.
Nem tudom, hogy erre gondoltál-e, ha igen szívesen elküldöm neked, nem tudom, hogy fent van-e valahol. Egyelőre nem találtam.

Szia, ez nem az a történet, de ezt is régóta kerestem már. Megköszönöm ha eltudnád küldeni nekem. A címet privátban küldöm.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 augusztus 02 (kedd), 20:41 
Szárnybontogató

hovi írta:
Sziasztok!
Kettő snarry történetet keresek. Az egyik a csata után játszódik ahol Pitont megharapta a kígyó, de Harry azt hiszem Remussal visszamegy érte és még életben találja. Arra emlékszem még belőle, hogy Piton egyre fiatalosabban fog kinézni, mert a sötét jegy már nem szívja el az erejét.

Ez nem az Again c. történet? Ott ugyan Harry a múltba megy vissza, miután Piton meghal a háborúban, hogy megmentse és ezzel megváltozik az a jövő, amit Harry ismer. Lupin is szerepel benne. Perselus lesz az igazgató, Harry és Draco jó barátok lesznek, végül Perselus és Harry összejönnek, mert kiderül, hogy lélektársak.
Nem tudom, hogy erre gondoltál-e, ha igen szívesen elküldöm neked, nem tudom, hogy fent van-e valahol. Egyelőre nem találtam.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 augusztus 02 (kedd), 11:21 
Betűmániákus

hovi írta:
. A másik történetből csak arra emlékszem, hogy úgy kezdődik, hogy Piton nagyon keres valamit éjszaka a Tiltott rengetegben, mint kiderül az Harry, de nem tudja megközelíteni mert valami mágikus burok védi... sajnos csak ennyire emlékszem belőle :( .
Valaki tudja esetleg?

Hát ez lehet, hogy az én írásom, a Védelemként bezárva, itt találod.

Viszont a másikra én is kíváncsi lennék. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 augusztus 01 (hétfő), 14:24 
Zöldfülű

Sziasztok!
Kettő snarry történetet keresek. Az egyik a csata után játszódik ahol Pitont megharapta a kígyó, de Harry azt hiszem Remussal visszamegy érte és még életben találja. Arra emlékszem még belőle, hogy Piton egyre fiatalosabban fog kinézni, mert a sötét jegy már nem szívja el az erejét. A másik történetből csak arra emlékszem, hogy úgy kezdődik, hogy Piton nagyon keres valamit éjszaka a Tiltott rengetegben, mint kiderül az Harry, de nem tudja megközelíteni mert valami mágikus burok védi... sajnos csak ennyire emlékszem belőle :( .
Valaki tudja esetleg?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 július 27 (szerda), 19:11 
Könyvmoly

Sziasztok,

Egy snarryt keresek, szinte biztosan.
Sajnos csak annyira emlékszem, hogy Harry és Piton mágia-kompatibilitására egy teszt során jönnek rá, ahol a Roxfort összes diákja és tanára egy villából létrehoz egy fésűt, és ezután McGalagony vizsgálja a fésűket, hogy melyik hasonlít legjobban a Harry által létrehozottra.
Ja, és több mint valószínű, hogy angolul olvastam.
Valakinek van ötlete, hogy melyik történet volt?

Előre is köszi, rém idegesítő, hogy nem jövök rá...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 július 16 (szombat), 6:26 
Szárnybontogató

Jó pár éve olvastam egy történetet, nem is itt, hanem az IEPP-en. Kb. arról szólt, hogy Hermione szüleit megölik a halálfalók, és Piton, akivel a lány jó kapcsolatot ápol, a lányává fogadja, és a végén Hermione egy, a halálfalókkal vívott csatában feláldozza magát érte.
Ennyire emlékszem belőle, ismerős valakinek?
Előre is köszönöm a segítséget.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 július 08 (péntek), 21:21 
Zöldfülű

Köszi Luxor :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 július 07 (csütörtök), 23:11 
Zöldfülű

Kate20 írta:
Sziasztok! :)

Már rég nem kérdezősködtem itt, :D de most már egy ideje a hajamat tépem egy történet miatt, amit sehogy sem találok... ~x( SSHG story-ról lenne szó, és csak képek vannak a fejemben róla....na szóval.:
Hermione, Harry, meg még Blase Zambini is rémlik (bár lehet hogy rosszul emlékszem) :-? egy külön nekik fent tartott tornyot kapnak vagy egy óriási helyet a Roxfortban, és mindenki kap maga mellé egy védelmezőt, vagy mit...Hermione természetesen Pitont kapja (ki mást?! :D ) Harry azthiszem Rabastan Lestrange-t. Olyan is rémlik, hogy Bellatrix valahogy bejut Harry szobájába, eleinte csak nézi a fiút, Voldemort hívásával nem törődik, ezért egyre rosszabul lesz, Harry mikor erre rájön, rejtegetni próbálja a nőt a többiek elől, később Harry bele szeret Bellatrixba, és úgy emlékszem ő is viszonozza neki az érzelmeit. :taps:

Előre is köszi, ha valaki ráismer ebből a kaotikus emlék halmazból :D

Itt megtalálod: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=27512

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 július 06 (szerda), 11:14 
Zöldfülű

Sziasztok! :)

Már rég nem kérdezősködtem itt, :D de most már egy ideje a hajamat tépem egy történet miatt, amit sehogy sem találok... ~x( SSHG story-ról lenne szó, és csak képek vannak a fejemben róla....na szóval.:
Hermione, Harry, meg még Blase Zambini is rémlik (bár lehet hogy rosszul emlékszem) :-? egy külön nekik fent tartott tornyot kapnak vagy egy óriási helyet a Roxfortban, és mindenki kap maga mellé egy védelmezőt, vagy mit...Hermione természetesen Pitont kapja (ki mást?! :D ) Harry azthiszem Rabastan Lestrange-t. Olyan is rémlik, hogy Bellatrix valahogy bejut Harry szobájába, eleinte csak nézi a fiút, Voldemort hívásával nem törődik, ezért egyre rosszabul lesz, Harry mikor erre rájön, rejtegetni próbálja a nőt a többiek elől, később Harry bele szeret Bellatrixba, és úgy emlékszem ő is viszonozza neki az érzelmeit. :taps:

Előre is köszi, ha valaki ráismer ebből a kaotikus emlék halmazból :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 június 16 (csütörtök), 20:45 
Szárnybontogató

usamisa33 írta:
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni abban, hogy valahol fellelhető e még Majmunka: Pandora szelencéje című fordítása?

ha küldesz egy mailcímet...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 június 15 (szerda), 22:33 
Sztorihajhász

usamisa33 írta:
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni abban, hogy valahol fellelhető e még Majmunka: Pandora szelencéje című fordítása?

Az LJ oldalán fent van, de szerintem az olvasáshoz barátolni kell.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 június 15 (szerda), 22:25 
Zöldfülű

Sziasztok!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 június 12 (vasárnap), 19:49 
Zöldfülű

Nio96 írta:
Suze írta:
Sziasztok!
Egy Voldemort/Harry történetet keresek. Harry vámpír és meleg, ami nem tetszik az apjának, aki a vámpírkirály. Voldemort meg szövetséget köt velük a háború miatt, így kerül hozzá Harry, hogy összeházasodjanak. Ha jól emlékszem ezt büntetésként szánja Harrynek az apja.
Fent volt Merin, de valamiért nem találtam meg, amikor kategória szerint kerestem, pedig végül átböngésztem az összeset... persze lehet, hogy csak én vagyok a vak :D

Szerintem ezt keresed. :)

Igen, nagyon köszönöm!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 június 12 (vasárnap), 18:29 
Zöldfülű

Suze írta:
Sziasztok!
Egy Voldemort/Harry történetet keresek. Harry vámpír és meleg, ami nem tetszik az apjának, aki a vámpírkirály. Voldemort meg szövetséget köt velük a háború miatt, így kerül hozzá Harry, hogy összeházasodjanak. Ha jól emlékszem ezt büntetésként szánja Harrynek az apja.
Fent volt Merin, de valamiért nem találtam meg, amikor kategória szerint kerestem, pedig végül átböngésztem az összeset... persze lehet, hogy csak én vagyok a vak :D

Szerintem ezt keresed. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 június 10 (péntek), 22:56 
Zöldfülű

Sziasztok!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 június 03 (péntek), 8:41 
Sztorihajhász

HilarioN írta:
Wow, nem gondoltam volna, hogy van, aki még olvassa a történeteimet :D

Pedig de :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 június 02 (csütörtök), 13:44 
Fanficbúvár

Luthien Lovemagic írta:
Bezerédi írta:
Sziasztok! Egy Malfoy házaspárról szóló, viszonylag canon történetet veszítettem el. Azt hiszem, vagy a cím volt valami olyasmi, hogy színek vagy színek alapján voltak elkülönítve a részek. A házasságuk első pár évét követte a történet és Narcissa már pár hónapos terhes volt Dracóval a végén. Az arisztokraták magánéletében is megjelenő távolságtartás volt valahogy a témája, legalábbis, ahogy ez Luciust és Nrcissát akadályozta. Váltott POV. Lucius sokat beszélt az anyukájáról és, hogy az apja összetört a halála után, pedig addig nem tűnt úgy, hogy tisztelné. Valahogy itt szóba került a zongora.
Mindig együtt reggeliztek és Lucius élvezte, ahogy Narcissa mesél a napjáról, de ezt nem merte megmondani és mindig megvárta, amíg Narcissa elalszik, utána ment lefeküdni. Meddőségi kérdések is felmerülnek, ezért is valahogy külön jelentősége van a végén Narcissa terhességének.
Valakinek rémlik?

Szerintem ezt keresed: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=90701

Wow, nem gondoltam volna, hogy van, aki még olvassa a történeteimet :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 június 02 (csütörtök), 10:45 
Sztorihajhász

Bezerédi írta:
Sziasztok! Egy Malfoy házaspárról szóló, viszonylag canon történetet veszítettem el. Azt hiszem, vagy a cím volt valami olyasmi, hogy színek vagy színek alapján voltak elkülönítve a részek. A házasságuk első pár évét követte a történet és Narcissa már pár hónapos terhes volt Dracóval a végén. Az arisztokraták magánéletében is megjelenő távolságtartás volt valahogy a témája, legalábbis, ahogy ez Luciust és Nrcissát akadályozta. Váltott POV. Lucius sokat beszélt az anyukájáról és, hogy az apja összetört a halála után, pedig addig nem tűnt úgy, hogy tisztelné. Valahogy itt szóba került a zongora.
Mindig együtt reggeliztek és Lucius élvezte, ahogy Narcissa mesél a napjáról, de ezt nem merte megmondani és mindig megvárta, amíg Narcissa elalszik, utána ment lefeküdni. Meddőségi kérdések is felmerülnek, ezért is valahogy külön jelentősége van a végén Narcissa terhességének.
Valakinek rémlik?

Szerintem ezt keresed: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=90701

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 június 01 (szerda), 15:54 
Zöldfülű

Valakinek rémlik?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 május 18 (szerda), 8:25 
Zöldfülű

Luna írta:
ibolya0808 írta:
Amire emlékszek hogy Harry Voldemorttal van és hogy mind a két oldal őröket küld a házához meg arra hogy mikor Petúnia el viszi vásárolni Harry-t valaki beleköt és valamelyik halálfaló segít neki aki később önvédelemre tanítja ha jól emlékszek akkor valamelyik Lestrange fivér??

Abadon, magyar címe Elhagyva. Enelen fordítása.

Köszi ez volt az. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 május 17 (kedd), 22:40 
Zöldfülű

Igen, ez volt az, nagyon szépen köszönöm mindkettőtöknek a segítséget! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 május 17 (kedd), 20:48 
Tollforgató

V A Lucky írta:
Sziasztok!
Én valójában nem cselekmény alapján szeretnék segítséget kérni, hanem egy jelenet igencsak apró töredékei alapján. Amire konkrétan emlékszem, az a történetben az okklumencia technikája, az író nagyon szép képekkel jelenítette meg, ahogy a felmerülő gondolatok megzavarják a "páncélként" használt / metaforikus tó felszínét, és ahhoz, hogy ne lehessen őket "kiolvasni" az ember elméjéből, képletesen követ kell rájuk kötni, és hagyni őket visszasüllyedni a tó mélyére. Akkor a legbiztonságosabb a védelem, amikor teljesen sima a felszín. (Elnézést a zavaros megfogalmazásért, látom magam előtt a képet, csak nehezen tudom szavakba önteni.)
Még annyi rémlik, hogy Piton használta ezt a módszert Voldemorttal szemben, ha ez jelent bármilyen támpontot.
Előre is köszönöm!

Szia! Én a Pet projectre tippelek (http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=98833), abban van ez a jelenet (megvágva természetesen, de a lényeges részek benne vannak):

"Ahogy tekintete találkozott az uráéval, Perselus várta az utasítást. Egyetlen fodrozódás sem zavarta meg a képet a fejében, amikor megérezte, hogy a Sötét Nagyúr behatol az elméjébe. Az ura előhívta az emlékeit a tükröződő felszínt nézve, hogy lássa Piton tetteit az elmúlt pár napból, és észre sem vette, hogy Piton elméjének sima vize sokkal mélyebb volt, és többet rejtett, mint amit el tudott képzelni. A lény, aki valaha Tom Denem volt, csak azt látta, amit Perselus vissza akart tükrözni azon a sima, tükörszerű felületen.

Nyugodt és békés.

(...)

Tekintetével a szobában tartózkodó másik két emberre pillantott: McNair és Lestrange. Tehát kés okozta sebek. Akkor nemcsak őrzői voltak a rabnak, de valószínűleg ők voltak azok, akik behozták.

Vajon egyedül volt ez az ember? Vagy mások is…?

Ahogy a tó felszíne fodrozódni kezdett, könyörtelenül elvágta a gondolatot.

Mit sem érzek.

A tó újból üvegszerűen tökéletes lett, a hullámok elsimultak, amint elérték a sivár partot.

(...)

Elméjének egy apró része megállapította, hogy bár Voldemort inkább embernek tűnik, hüllő öröksége megmaradt. Ám mihelyt megszületett ez a gondolat, azonnal a víz felszíne alá nyomta.

(...)

Perselus hagyta, hogy jeges szél süvítsen át az elméjén; hadd fagyassza meg a tavat körülvevő levegőt. Ahogy a teste válaszolt az agyában feltűnő erőteljes képre, a hideg végigszivárgott a tagjain.

A tó felszíne kezdett befagyni, a szélei kristályosan csillogtak a téli hidegben: felkészült arra, aminek jönnie kellett.

– Glossop azt próbálta bizonyítani, hogy létezik a ház, így meg lehetett volna törni a Fideliust.

Voldemort kezének apró mozdulatára McNair talpra kecmergett, majd visszatért a szoba másik sarkába.

– Igen. Dumbledore egyik Rendtagja. – Voldemort ismét nevetett. – Úgy vélem, ez a kis főnixfióka nem fog föltámadni a hamvaiból. Igazán kitartóan hallgatott. Törd meg, bájitalmesszterem.

– Azért élek, hogy szolgáljalak, Nagyuram.

Elméjében a tó teljesen jéggé fagyott."

Remélem, tudtam segíteni (már ha ezt kerested :) )

SSHG rajongók ide!

Beiratkoztam egy reinkarnációs tanfolyamra. Drága volt, de hát egyszer élünk...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 május 17 (kedd), 19:22 
Szárnybontogató

V A Lucky írta:
Sziasztok!
Én valójában nem cselekmény alapján szeretnék segítséget kérni, hanem egy jelenet igencsak apró töredékei alapján. Amire konkrétan emlékszem, az a történetben az okklumencia technikája, az író nagyon szép képekkel jelenítette meg, ahogy a felmerülő gondolatok megzavarják a "páncélként" használt / metaforikus tó felszínét, és ahhoz, hogy ne lehessen őket "kiolvasni" az ember elméjéből, képletesen követ kell rájuk kötni, és hagyni őket visszasüllyedni a tó mélyére. Akkor a legbiztonságosabb a védelem, amikor teljesen sima a felszín. (Elnézést a zavaros megfogalmazásért, látom magam előtt a képet, csak nehezen tudom szavakba önteni.)
Még annyi rémlik, hogy Piton használta ezt a módszert Voldemorttal szemben, ha ez jelent bármilyen támpontot.
Előre is köszönöm!

Szerintem SS/HG, gondolkozok!
Bingo! Snapefan segített, Pet Project(merin fent van) holnap at tudom másolni a pontos reszletet is

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 május 17 (kedd), 12:20 
Zöldfülű

Sziasztok!
Előre is köszönöm!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 május 14 (szombat), 20:32 
Szárnybontogató

ibolya0808 írta:
Amire emlékszek hogy Harry Voldemorttal van és hogy mind a két oldal őröket küld a házához meg arra hogy mikor Petúnia el viszi vásárolni Harry-t valaki beleköt és valamelyik halálfaló segít neki aki később önvédelemre tanítja ha jól emlékszek akkor valamelyik Lestrange fivér??

Abadon, magyar címe Elhagyva. Enelen fordítása.

Lásson ártatlan virágnak, s légy a kígyó alatta

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 május 14 (szombat), 19:56 
Zöldfülű

Sziasztok!
Keresek egy történetet amit régebben olvastam, de nem jut eszembe a címe.
Valaki esetleg rá ismer ennyiből???
Előre is köszi!!!!!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 május 14 (szombat), 14:12 
Zöldfülű

Sziasztok, keresek egy Twilight ficet. Elég rég olvastam, nem tudom azota befejezett lett e. Carlisle atalakulasatol kezdodik, benne van, ahogy Edwardot, Esmet magahoz vette. Elore is koszi ha valaki tudja!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2933 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 59  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra