Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 29 (szerda), 6:21

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1437 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 29  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 07 (szerda), 16:48 
Fanfic-faló

Eniko28 írta:

köszönöm, megvolt! Egészen véletlenül nem bétáznál nekem? :roll:

Eniko emlékszema történetedre, abban a fejezetben olyan szavakat írtál egybe, amiket nem kellett.

De írtam kétszer is e-mailt :| mikor visszautasítottam :), másikkal nem si volt probléma, azt felengedtem.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 07 (szerda), 0:58 
Fanficbúvár

Yasmine írta:
Eniko28 írta:
Oké! Azt hogyan kell? Tudod, én még zöldfülű vagyok! :P

A Bétapiacon :D itt a link a topichoz: http://fanfic.hu/meriforum/viewtopic.php?t=17.

Írd be röviden, hogy milyen történethez keresel, és tüntesd fel az e-mail címed. Szerintem hamar jelentkezik egy lelkes béta :)

köszönöm, megvolt! Egészen véletlenül nem bétáznál nekem? :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 07 (szerda), 0:46 
Ó-nagy-admin "micsoda perverz"

Eniko28 írta:

A Bétapiacon :D itt a link a topichoz: http://fanfic.hu/meriforum/viewtopic.php?t=17.

Írd be röviden, hogy milyen történethez keresel, és tüntesd fel az e-mail címed. Szerintem hamar jelentkezik egy lelkes béta :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 07 (szerda), 0:33 
Fanficbúvár

Yasmine írta:
Eniko28 írta:
Más egyéb! Kétszer kaptam vissza a Wow! című fejezetemet (Voldemort bosszúja). Ha negyvenszer nem olvastam át, akkor egyszer sem. Már a Word sem ír ki rá helyesírási hibát. Miért kapom akkor azzal vissza, hogy javítsam a helyesírási hibáimat? $fal /kb így csinálok már.../

Egy jó tanács: keress egy bétát. Több szem többet lát :) A helyesírás ellenőrzök sem tökéletesek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 06 (kedd), 22:38 
Ó-nagy-admin "micsoda perverz"

Eniko28 írta:
Más egyéb! Kétszer kaptam vissza a Wow! című fejezetemet (Voldemort bosszúja). Ha negyvenszer nem olvastam át, akkor egyszer sem. Már a Word sem ír ki rá helyesírási hibát. Miért kapom akkor azzal vissza, hogy javítsam a helyesírási hibáimat? $fal /kb így csinálok már.../

Egy jó tanács: keress egy bétát. Több szem többet lát :) A helyesírás ellenőrzök sem tökéletesek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 06 (kedd), 22:25 
Fanficbúvár

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 06 (kedd), 22:21 
Fanficbúvár

Larten_H írta:
Eniko28 írta:
Hello! Bírálnátok a sztorimat? Voldemort Bosszúja - Egy Világháború Előhangja. HP7 spoileres, meg minden... Szóval lécci engedjétek fel! O:-)

Ez nem így van,h. kérésre engedjük fel XD

Kevés admin olvasta a HP7et, így várnod kell míg idekeveredik olyan akit nem érint a spolier, legkésőbb egy óra múlva én ráérek és megnézem....

Jó, oké, csak kaptam hozzászólást olyan fejezetről, amelyik még nem volt felengedve. És gondoltam, szólok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 06 (kedd), 16:30 
Fanfic-faló

Eniko28 írta:
Hello! Bírálnátok a sztorimat? Voldemort Bosszúja - Egy Világháború Előhangja. HP7 spoileres, meg minden... Szóval lécci engedjétek fel! O:-)

Ez nem így van,h. kérésre engedjük fel XD

Kevés admin olvasta a HP7et, így várnod kell míg idekeveredik olyan akit nem érint a spolier, legkésőbb egy óra múlva én ráérek és megnézem....

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 06 (kedd), 13:48 
Fanficbúvár

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 04 (vasárnap), 13:42 
Zöldfülű

Jan Collie írta:
off: OKTV, heh? :) én meg fórumozással párhuzamosan óravázlatot írok nyolcadikosoknak... :)) az az egy szerencsém van, hogy MUSIC a téma :) ahhoz meg jan nagyon ért XD
na befejeztem az offolást, lépek.

Hajrá hozzá! ;)
Én is visszatemetkezem lassan a nyelvtankönyvbe. ^^
Viszonlátás! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 04 (vasárnap), 13:26 
Fanfic-faló

off: OKTV, heh? :) én meg fórumozással párhuzamosan óravázlatot írok nyolcadikosoknak... :)) az az egy szerencsém van, hogy MUSIC a téma :) ahhoz meg jan nagyon ért XD
na befejeztem az offolást, lépek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 04 (vasárnap), 13:21 
Zöldfülű

Jan Collie írta:
werehorse: nekem kifejezetten szimpatikus vagy :) nem fogunk utálni, senki sem fog rád ferde szemmel nézni. ne aggódj.
viszont ha tényleg nem vetted észre ezeket az "ordító" elírásokat, akkor valahol bibi van... van word ellenőrződ? lehet elkélne neked egy lektor. nézz be a fogó topicunkba :)

Van hát. Mondom hogy lefuttattam rajta azt is, de egészen megbízhatatlan. A "megmosolyogtatta" szót nem ismeri, de olyan, hogy "kófehér", szerinte van. :P
Mindenesetre, a jó véleményt köszi, bár nem tudom, mivel szolgáltam rá. xD
Asszem kezd egyre több és sötétebb felhő gyűlni a jövőheti OKTV-m várható eredménye fölé... Magyar nyelvtan. xD
Lektor meg biztos, hogy elkélne, mert én, amint látszik, nem vagyok a legfigyelmesebb ilyen téren, de azt azért nem gondoltam, hogy ennyire égető a dolog. xD :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 04 (vasárnap), 13:13 
Fanfic-faló

werehorse: nekem kifejezetten szimpatikus vagy :) nem fogunk utálni, senki sem fog rád ferde szemmel nézni. ne aggódj.
viszont ha tényleg nem vetted észre ezeket az "ordító" elírásokat, akkor valahol bibi van... van word ellenőrződ? lehet elkélne neked egy lektor. nézz be a fogó topicunkba :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 04 (vasárnap), 13:09 
Zöldfülű

Jan Collie írta:
werehorse-nak ajánlom, hogy nézze meg a mailpostafiókját, ahová az üzenetek kapja a csúnya adminnéniktől. ismét én akadtam bele ma a ficedbe, és még mindig 6-7 hibát találtam benne. erről ennyit.

hurrikanynak sem árt megnézni a mailjeit, és intézkednie sem ártana.

Werehorse már válaszolt is a mailre, meg javított is, meg rábök a kettővel (?) lentebbi hozzászólására, aztán elsunnyog.
Úgy látszik, nem szerencsés csillagzat alatt regeltem erre a fórumra, ha még a jószándékú hozzászólásaimmal is csak a hatalom csőtét tudom bökni. xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 04 (vasárnap), 13:05 
Fanfic-faló

werehorse-nak ajánlom, hogy nézze meg a mailpostafiókját, ahová az üzenetek kapja a csúnya adminnéniktől. ismét én akadtam bele ma a ficedbe, és még mindig 6-7 hibát találtam benne. erről ennyit.

hurrikanynak sem árt megnézni a mailjeit, és intézkednie sem ártana.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 04 (vasárnap), 12:40 
Zöldfülű

Kristie írta:
Werehorse írta:
Na de ezért vannak az adminok, nem?

vigyázz mert ez az a bizonyos mondat amin az adminok (vagy legalábbis én :wink: ) állatira bedühödnek.

Akkor mostmár tényleg megyek és felakasztom magam, mert ezt kivételesen bóknak szántam. xD
Volt benne némi elismerő csodálat, mert azokután, hogy legalább tízszer átolvastam azt a nyomorult törit, két embernek megmutattam, és Worddel is ellenőriztettem, és még mindig maradt benne elírás, fejet hajtok a tudományotok előtt. ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 04 (vasárnap), 12:32 
jóanyátok ügyfélszolgálat

Werehorse írta:
Na de ezért vannak az adminok, nem?

vigyázz mert ez az a bizonyos mondat amin az adminok (vagy legalábbis én :wink: ) állatira bedühödnek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 04 (vasárnap), 12:20 
Zöldfülű

Pedig nincs.. xD
Csak tényleg vak vagyok. ^^"""
Mentségemre szóljon, hogy a másik két elgépelést, meg amit véletlenül egybe írtam külön helyett, a Word se vette észre. xD Na de ezért vannak az adminok, nem? ^^ Hogy sasszemmel figyeljék a lúzer közpolgár elbénázásait.
Tulajdonképpen tisztelet és hála érte, végülis engem egyszer kértek fel modinak egy szerepjátékos fórumon, azt is egy hónapig ha bírtam... Szóval nem lehet ez egyszerű.
Hurrikany, nekem tudod, csak a hangnemmel volt bajom, de azt is levezettem annyival, hogy ide beírtam, aztán csókolom. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 04 (vasárnap), 11:42 
Zöldfülű

Werehorse írta:
Sziasztok.
Csak egy kis morgolódás, mindenféle bántó szándék nélkül.
Tudom, hogy az admin is ember, és megértem, hogy visszadobta az írásomat, mert tény, hogy figyelmetlen voltam, és a párbeszédeknél nem tettem szóközt a gondolatjelek után.
De ha 1128 szóból kettőt véletlenül elgépelek (mert kettő volt, utólag megtaláltam, javítottam), miért kell azt írni, hogy a történet "tele van elgépelésekkel. ezt maximum egyszer olvastad át, figyelmetlenül"?
Mivel olvasás közben rémesen bosszantani szoktak elsősorban a helyesírási, de a gépelési hibák is, saját írásaimban mindkettőre ügyelni szoktam, ezt a történetet is többször átnéztem, és mással is átolvastattam elküldés előtt.
Mégegyszer, nem azt akarom felróni, hogy jogtalanul lett visszadobva a történet, mert elismerem, hogy a párbeszédeknél nem figyeltem a szóközökre.
De a fent idézett megfogalmazás rosszul esett.
Ennyi voltam, lehet megkövezni.

abszolút igazad van....!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 03 (szombat), 23:43 
Zöldfülű

Jan Collie írta:
Werehorse írta:
Sziasztok.
Csak egy kis morgolódás, mindenféle bántó szándék nélkül...

jajj édes istenem... megint engem keresnek.

én utasítottalak el, emlékszem ... még egyszer elnézést.

Meg van bocsátva. :) Annyival, hogy itt elmorogtam, tulajdonképpen el is múlt a bosszankodásom. Végülis a kritika, ha túlzó is, de jogos volt. ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 03 (szombat), 23:30 
Fanfic-faló

Werehorse írta:
Sziasztok.
Csak egy kis morgolódás, mindenféle bántó szándék nélkül...

jajj édes istenem... megint engem keresnek.

én utasítottalak el, emlékszem, ráismertem soraimra, amit beidéztél. hogy pontosan melyik volt a ficed, és mik voltak benne az elgépelések, arra már nem emlékszem... viszont ha azt írtam "csak egyszer olvastad át, figyelmetlenül", akkor biztos hogy nem kötekedés miatt írtam ezt. én biztos több elgépelési hibát találtam benne 1-2nél, ha ilyet írtam.

elnézést, ha nyers volt a megfogalmazás. de ma kb 50 sztorit moderáltam le, és a 70%-át elküldtem. és mikor már a harmincadik elutasító e-mailt írod, akkor néha elfelejtesz figyelni a részletekre. még egyszer elnézést.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 03 (szombat), 22:26 
Zöldfülű

Sziasztok.
Csak egy kis morgolódás, mindenféle bántó szándék nélkül.
Tudom, hogy az admin is ember, és megértem, hogy visszadobta az írásomat, mert tény, hogy figyelmetlen voltam, és a párbeszédeknél nem tettem szóközt a gondolatjelek után.
De ha 1128 szóból kettőt véletlenül elgépelek (mert kettő volt, utólag megtaláltam, javítottam), miért kell azt írni, hogy a történet "tele van elgépelésekkel. ezt maximum egyszer olvastad át, figyelmetlenül"?
Mivel olvasás közben rémesen bosszantani szoktak elsősorban a helyesírási, de a gépelési hibák is, saját írásaimban mindkettőre ügyelni szoktam, ezt a történetet is többször átnéztem, és mással is átolvastattam elküldés előtt.
Mégegyszer, nem azt akarom felróni, hogy jogtalanul lett visszadobva a történet, mert elismerem, hogy a párbeszédeknél nem figyeltem a szóközökre.
De a fent idézett megfogalmazás rosszul esett.
Ennyi voltam, lehet megkövezni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 02 (péntek), 14:16 
Zöldfülű

Ananke írta:
lidercke írta:
Sziasztok!

Nem akarok senkit sem sürgetni, de tegnap feltöltöttem egy új fejezetet, és még nem jelent meg, viszont ahogy látom, azóta már kerültek fel más feltöltések. Mi lehet ennek az oka? (Elutasító levelet sem kaptam.) :oops:

Szija! Most felengedtem. :)

Az volt az oka, hogy tegnap nem volt időm teljesen kiüríteni a listát, csak a tetejéről sikerült, azóta pedig nem hiszem, hogy modizott valaki.

Az adminoknak is van dolguk ilyenkor, türelmesnek kell lenni. :)

Köszi :) És bocsi, csak azt hittem, hogy elfelejtődött valahogy, mert azóta már került fel más. Értem én, hogy sok a dolgotok.
Köszönöm még1X :)))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 02 (péntek), 13:24 
Fanfic-faló

lidercke írta:
Sziasztok!

Nem akarok senkit sem sürgetni, de tegnap feltöltöttem egy új fejezetet, és még nem jelent meg, viszont ahogy látom, azóta már kerültek fel más feltöltések. Mi lehet ennek az oka? (Elutasító levelet sem kaptam.) :oops:

Szija! Most felengedtem. :)

Az volt az oka, hogy tegnap nem volt időm teljesen kiüríteni a listát, csak a tetejéről sikerült, azóta pedig nem hiszem, hogy modizott valaki.

Az adminoknak is van dolguk ilyenkor, türelmesnek kell lenni. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 02 (péntek), 11:58 
Zöldfülű

Sziasztok!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 29 (hétfő), 18:23 
Fanfic-faló

Lionela írta:
candlelight írta:

Köszike!

Délelőtt óta nem járt erre admin, csak azért nem volt eddig felengedve.

De immáron megjött a hős Lio és vállvettve modizott. :lol:
Még ha Pudifootos is volt a törid azért lemoderáltam és felengedtem... :-D

Járt, csak nem Hp7-et olvasott. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 29 (hétfő), 18:13 
Tollforgató

Lionela írta:

Köszi! :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 29 (hétfő), 16:37 
Ó-nagy-admin "backstage"

candlelight írta:
Sziasztok!

Feltöltöttem még tegnap este úgy 10 körül egy új fejezetet a történetemből, de még mindig nem olvasható... Igaz, hogy HP-spoileres, de higgyétek el, a spoiler szinte nulla (inkább csak "becsületből" jeleztem, már az első fejinél is :wink: ), csak Regulus szobájának berendezését írtam bele, de ez nem nagy meglepetés, szóval.... Nem lehetne már felengedni? 8->*szépen néz* Csak mert ma estétől úgy kb. egy hétig nem bizti, hogy nethez jutok, és ha van benne valami hiba, csak ma tudnám még kijavítani.

Köszike!

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 29 (hétfő), 15:16 
Tollforgató

Sziasztok!

Feltöltöttem még tegnap este úgy 10 körül egy új fejezetet a történetemből, de még mindig nem olvasható... Igaz, hogy HP-spoileres, de higgyétek el, a spoiler szinte nulla (inkább csak "becsületből" jeleztem, már az első fejinél is :wink: ), csak Regulus szobájának berendezését írtam bele, de ez nem nagy meglepetés, szóval.... Nem lehetne már felengedni? 8->*szépen néz* Csak mert ma estétől úgy kb. egy hétig nem bizti, hogy nethez jutok, és ha van benne valami hiba, csak ma tudnám még kijavítani.

Köszike!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 29 (hétfő), 14:34 
Fanficbúvár

Jan Collie írta:
enikő, felengedtem a sztoridat. nem találtam benne nagyobb hibát a tördelés hiányán kívül. de ha többször visszadobták az adminok a sztoridat, akkor csak megírták, hogy miért, nem? nem kaptál elutasító e-maileket, amelyekben le van írva, hogy mi volt a baj?

mellesleg: személyeskedés miatt SOHASEM cseszünk ki senkivel, ha sztori-feltöltésről van szó.

Jan, szerintem nem az volt a baj, hogy visszadobtuk! Egyszerűen arról van szó, Enikő, hogy a sztorid HP7 spoileres, és az adminok közül jópáran még enm olvasták el a hetedik könyvet, ezért nem moderálnak HP7 spoileres sztorikat! És elképzelhető, hogy most napok óta nem járt fenn olyan admin, aki ezt meg tudta volna csinálni. smiling

Köszönöm! Nem tudtam, hogy az adminok közül van olyan, aki még nem olvasta a 7. könyvet! Bocsika! De akkor mostantól egy kicsit türelmesebb leszek, hogy ezt is megtudtam... Mégegyszer köszike, hogy felengedtétek!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 29 (hétfő), 14:06 
Fanfic-faló

Jan Collie írta:
enikő, felengedtem a sztoridat. nem találtam benne nagyobb hibát a tördelés hiányán kívül. de ha többször visszadobták az adminok a sztoridat, akkor csak megírták, hogy miért, nem? nem kaptál elutasító e-maileket, amelyekben le van írva, hogy mi volt a baj?

mellesleg: személyeskedés miatt SOHASEM cseszünk ki senkivel, ha sztori-feltöltésről van szó.

Jan, szerintem nem az volt a baj, hogy visszadobtuk! Egyszerűen arról van szó, Enikő, hogy a sztorid HP7 spoileres, és az adminok közül jópáran még enm olvasták el a hetedik könyvet, ezért nem moderálnak HP7 spoileres sztorikat! És elképzelhető, hogy most napok óta nem járt fenn olyan admin, aki ezt meg tudta volna csinálni. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 29 (hétfő), 10:05 
Fanfic-faló

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 29 (hétfő), 9:26 
Fanficbúvár

Hello Oh nagy Adminok!

Szeretném megkérdezni, hogy a Voldemort Bosszúja- Egy világháború előhangja című történetem hetedik fejezetét miért nem engeditek fel? Napok óta szórakozom vele, visszatöröltem egy halomszor, újra átolvastam, néztem, hogy hátha helyesírási hibák vannak benne, de nem, semmi ilyet nem találtam. Miért nem engeditek fel? Vagy ez valami személyes? Csak nem! Szóval mondjátok meg légyszi, miért nem került még fel sem a hetedik, sem a nyolcadik fejezetem? :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 23 (kedd), 19:31 
Fanfic-faló

azt megköszönjük, sibi :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 23 (kedd), 19:24 
Zöldfülű

Köszi, hogy feltettétek... és elnézést a másikért... természetesen átírom, hogy az oldal számára megfelelő tartalmú legyen.

Jan Collie írta:
sibi-90 írta:
Kedves adminok!

Érdeklődnék két történetem ügyében...

hú, egész nap nem volt moderálás...

a HG/SS novidat felengedtem, de a másikkal bajok lesznek. azon fáradozunk, hogy ne kerülhessenek fel nemi erőszakos, részletes, pornóra hajazó szexleírások a merire, és a másik ficed minden ilyen nem kívánt szabálynak eleget tesz. így azt még átbeszéljük (mert a tartalmán kívül nincs benne kivetnivaló).

jan collie

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 23 (kedd), 18:46 
Fanfic-faló

sibi-90 írta:
Kedves adminok!

Érdeklődnék két történetem ügyében...

hú, egész nap nem volt moderálás...

a HG/SS novidat felengedtem, de a másikkal bajok lesznek. azon fáradozunk, hogy ne kerülhessenek fel nemi erőszakos, részletes, pornóra hajazó szexleírások a merire, és a másik ficed minden ilyen nem kívánt szabálynak eleget tesz. így azt még átbeszéljük (mert a tartalmán kívül nincs benne kivetnivaló).

jan collie

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 23 (kedd), 18:18 
Zöldfülű

Kedves adminok!

Érdeklődnék két történetem ügyében, amiket október 23.-án hajnali1 körül küldtem be. Csak arra lennék kíváncsi, hogy mikor lesz olvasható?

A címeik: Gondolatok, Tébolyult elme.

Ne vegye senki tolakodásnak... sem számonkérésnek a kérdésem.

Előre is köszönöm.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 01 (hétfő), 21:48 
Zöldfülű

avalon írta:
Helló!

Nem a Merengő ellen van panaszom, de erősen érinti.
A következő oldalon: http://gportal.hu/portal/piton-hermione/

nagyon sok SS/HG-t író műve van fenn, engedély nélkül. Az illető a Merengőről szedte le az írásokat (az enyémet 100%, hogy innen, mert csak itt szerepelt a tartalomban az a szöveg, amit ott berakott.)

Az írások nem csak engedély, de szerkesztés nélkül kerültek fel, hibásan.

A szerkesztő neve: Szabina333

Már többen írtunk a vendégkönyvbe nála, de mivel a Merengőről másolt, gondolom itt is felhívom rá a figyelmet...

üdv
Av

Van olyan is, hogy fanfiction.lap.hu. És azon van egy "tolvaj oldalak listája" vagy valami hasonló. Ha gondolod, jelezheted ott is. :-D Minél többen, minél több helyen, és minél több eszközzel fejezzük ki a nemtetszést, annál több esélye van célba érni. Na, persze, ez csak az elmélet :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szeptember 26 (szerda), 21:32 
Lilyanjudyth írta:
A poén az - hogy egy g-portal oldal szerkesztő sem szokta komolyan venni a dolgokat, mikor már szó van arról, hogy szólnak a g-portalnak -, hogy milyen ultragyorsan törlik az adott oldalt...

sztem elég az, ha a "fanfiction" körökből törlik... bár, nekem tényleg problémáim lehetnek abból, ha a Tabu ott fenn marad... mert ha a szerző meglátja, hogy milyen formában van ott fenn...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szeptember 26 (szerda), 21:28 
Betűmániákus

A poén az - hogy egy g-portal oldal szerkesztő sem szokta komolyan venni a dolgokat, mikor már szó van arról, hogy szólnak a g-portalnak -, hogy milyen ultragyorsan törlik az adott oldalt...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szeptember 26 (szerda), 21:23 
Szárnybontogató

Belldandy írta:
O_O én asszem, ismerem az oldal szerkesztőjét...
még anno én segítettem neki youtube-n videókat csinálni :C
majd írok neki én is, hátha rám hallgat

Hátha.... :roll:

"Emberből vagy, nem vagy más.
Pont úgy, mint én,
Pont úgy, mint más.
Hát miért hinnénk,
Hogy jobbak lennénk bárkinél?"

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szeptember 26 (szerda), 21:17 
Sztorihajhász

O_O én asszem, ismerem az oldal szerkesztőjét...
még anno én segítettem neki youtube-n videókat csinálni :C
majd írok neki én is, hátha rám hallgat

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szeptember 26 (szerda), 21:13 
Szárnybontogató

Helló!

Nem a Merengő ellen van panaszom, de erősen érinti.
A következő oldalon: http://gportal.hu/portal/piton-hermione/

nagyon sok SS/HG-t író műve van fenn, engedély nélkül. Az illető a Merengőről szedte le az írásokat (az enyémet 100%, hogy innen, mert csak itt szerepelt a tartalomban az a szöveg, amit ott berakott.)

Az írások nem csak engedély, de szerkesztés nélkül kerültek fel, hibásan.

A szerkesztő neve: Szabina333

Már többen írtunk a vendégkönyvbe nála, de mivel a Merengőről másolt, gondolom itt is felhívom rá a figyelmet...

üdv
Av

"Emberből vagy, nem vagy más.
Pont úgy, mint én,
Pont úgy, mint más.
Hát miért hinnénk,
Hogy jobbak lennénk bárkinél?"

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szeptember 19 (szerda), 17:11 
Tollforgató

Igyekszik az ember lánya... ;;) Köszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szeptember 18 (kedd), 21:31 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: Szavakba öntött álmok között, valahol a lelkedben...
Miért lenne baj? O.o Érdekeseket tudsz kérdezni... :))

"Biztos Krisztusnak se üvöltözték folyamatosan a partról, hogy Figyelj, öreg, vízen jársz!, mert akkor tutira elsüllyedt volna." (Anita Blake)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szeptember 18 (kedd), 21:25 
Tollforgató

Ööö... Egy kérdés még: anno több megfontolásból leszedtem a cuccaimat a Merengőről. Ha most ismét felpakolok ezt-azt a régiek közül, az baj?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szeptember 18 (kedd), 21:21 
Tollforgató

Draco/Harry?! Juj...! :) Avednay Philips barátném hihetetlenül finom és vérlázítóan tehetséges tollából származó slasheket olvasok ugyan (na és persze a nem slasheit is :D), de nem állítanám, hogy rajongója lettem a műfajnak. Én is prűd vagyok: a fiú-lány párosítást kedvelem. :)

A Forog, forog a kerék elhíresült már, és kétlem, hogy alaptalanul, de most már magam is kíváncsi vagyok rá. Mihelyst befejezem a magam kis alapítós történetét, azonnal rá is vetem magam. :) (Te is írsz, én is írok, te is kíváncsi vagy, én is - és még mondd, hogy nem furcsa az élet! :D)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szeptember 18 (kedd), 8:06 
Fanfic-faló

asd írta:

Jan Collie: D/H írás TŐLED? Eszedbe ne jusson az én kis Trilógiának titulált förmedvényemmel foglalkozni! Írni, írni és írni! =D> Mikor olvashatjuk? =P~

:-P lehet, h nem egyre gondolunk. déhá nekem a draco/hermionét jelenti. de manapság már a draco/harryre mondjuk, h déhá? a d/hr meg déháer? okés :D akkor én déháér-t írok. tudom, h nagyon részletes kritikákat írsz, hallottam már másoktól. ha egyszer kedved lesz déháer-t olvasni, ajánlanám magamat :)) nem azért, mert hűdemilyen királynak tartom a két D/Hr ficemet (Az éremnek mindig két oldala van, és a terjedelmess folytatása Forog, forog a kerék), hanem mert tényleg nagyon nagyon érdekelne a véleményed :)
és igen: el foglak olvasni :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szeptember 17 (hétfő), 19:44 
Tollforgató

PBP: én TÉNYLEG igyekszek rendes kritika-író lenni! Vagyis rengeteget olvasok. Éppen ezért a "kategóriák" az "elfelejthető dolgok" sorában még az író nevét és a mű címét is megelőzik nálam. Sorry. :oops: De - mint mondtam - megpróbálok még szorgalmasabb lenni, és így előbb-utóbb ismét rájuk akadok. :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szeptember 17 (hétfő), 19:39 
Tollforgató

Writ: köszönöm! Szerencsére jó párat sikerült felkutatnom. :) Akiket meg nem... Nos, továbbra is lelkes kritika-író vagyok, így majdcsak összefutok a többiekkel is. :-D

Jan Collie: D/H írás TŐLED? Eszedbe ne jusson az én kis Trilógiának titulált förmedvényemmel foglalkozni! Írni, írni és írni! =D> Mikor olvashatjuk? =P~ :-SS

Ami meg az olvasók kemény kritizálását illeti... Na, attól tartok, ezt még a zömüknek gyakorolniuk kell. :-Ą

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1437 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 29  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra