Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 29 (szerda), 6:21

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1437 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 29  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 12 (szerda), 17:02 
Szárnybontogató

Véletlen egy kritikába, és nem kritika-válaszba, válaszoltam egy kritikámra. Lehetne törölni?

zolko02 - "Metro" - "zolko02 - Nem voltál gonosz, sőt :) Köszönöm a kritikát, és a hibákra való felhívást. Természetesen mindet javítottam! Mégegyszer köszönöm, és nem voltál gonosz ^^" ezt a kritikszet ha van egy kis időtök kitörölni.

Köszönöm!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 19 (kedd), 21:07 
Ó-nagy-admin "backstage"

Phoebe Halliwell írta:
(tehetek mást?)

Más gondom nincs.

Az üres kirtikáidat pedig töröltem.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 19 (kedd), 21:02 
Fanficbúvár

köszönöm szépen a választ, ezek szerint nekem volt üldözési mániám :)

a profilomat meg fájó szívvel bár, de megteszem :( (tehetek mást?)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 19 (kedd), 20:50 
Ó-nagy-admin "backstage"

Phoebe Halliwell írta:
Bocsánat, hogy én itt érdeklődök, és nem is sértésnek szánom, meg semmi, meg nem is zavar, de csak nekem van üldözési mániám, vagy tényleg minden animés ficemet Lionela modizza? :shock:
Semmi bajom nincs vele, talán 2 írásomat ha visszaküdte, és azokat is jogosan, csak érdekelne, mert én már csak ilyen kis kíváncsi természet vagyok :D (vagy üldözési mániám van...)
(ja, és zárójelben: nekem is van néhány üres hozzászólásom... hol is kell ezeket töröltetni? Az első csók-szösszenetek c. körtörténeteknél vannak...)

Lehetséges hogy én modiztam minden írásod, de biztosítalak mindez a véletlen műve és nem üldözlek téged :lol: :lol: :lol:

Amúgy mivel én vagyok a merengő nem hivatalos animeguruja a magam lassan 8 évnyi animézésével a hátam mögött, így eleve rávettem magam az animés témájú ficekre :-D ill. van hogy a többiek bennhagyják a listába, mert nem látták a szóban forgó sorozatokat, így ismétcsak az én levelem kapod meg XD

Üres kritikát pedig a Kritikakommandó topikba kell jelenteni, de most amit írtál megcsinálom nekem, de legközelebb már tudod hova kell menni.

És ha már itt tartunk létszi sürgősen csinálj valami a bemutatkozó lapoddal, mert ember el nem megy rajta a sok kép, "ki vagy" eredmény, és egyébb nyalánkságok miatt.
A képket mindenképp nem ártana kiszedni, el is tolják a designt ha megnézed.

Edit: Larten megelőzött :lol:

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 19 (kedd), 20:50 
Fanfic-faló

Heló!

Minden bizonnyal azért Lio adminkodja az összes animés történetedet, mert ő az élő és járkáló anime lexikon és tudástár xD így ő a tökéletes erre :D

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 19 (kedd), 20:35 
Fanficbúvár

Bocsánat, hogy én itt érdeklődök, és nem is sértésnek szánom, meg semmi, meg nem is zavar, de csak nekem van üldözési mániám, vagy tényleg minden animés ficemet Lionela modizza? :shock:
Semmi bajom nincs vele, talán 2 írásomat ha visszaküdte, és azokat is jogosan, csak érdekelne, mert én már csak ilyen kis kíváncsi természet vagyok :D (vagy üldözési mániám van...)
(ja, és zárójelben: nekem is van néhány üres hozzászólásom... hol is kell ezeket töröltetni? Az első csók-szösszenetek c. körtörténeteknél vannak...)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 09 (szombat), 21:52 
Zöldfülű

Nagyon köszönöm. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 09 (szombat), 21:20 
jóanyátok ügyfélszolgálat

sibi-90 írta:
Kedves Adminok!
...

Előre is köszönettel:
sibi

már válaszoltam a másik topicban

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 09 (szombat), 21:18 
Zöldfülű

Kedves Adminok!

Nem tudom, jó helyre írom-e ezt az üzenetet, úgyhogy bocsi, ha nem ide kellett volna. :oops:

Lorka és én szeretnénk egy közös felhasználónevet, ahova a közösen írt történetünket tölthetnénk fel. Sajnos az általam már használt e-maicímet írtam be ehhez a felhasználónévhez is. Erre csak később jöttem rá. :oops:

A közös nevünk: lora_sibi

Megtennétek kérlek, hogy törlitek ezt a nicnevet? Hogy egy másik, még nem használatban levő e-mailcímről regisztrálhassuk?

Elnézést a kellemetlenségért.

Előre is köszönettel:
sibi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 08 (péntek), 14:22 
Ó-nagy-admin "on stage"

Én mindig küldök, és akkor már muszáj aláírnom is, mert az email-címem nem árulja el, ki vagyok. :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 08 (péntek), 13:53 
Ó-nagy-admin "backstage"

Én hol küldök elfogadót hol nem. Attól függ milyen hangulatban vagyok :lol: :lol: :lol: :lol:

Aláírni viszont nem szoktam, mert aki az e-mail címemből nem jön rá ki vagyok, azt már nagyon tudom sajnálni XDDD

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 08 (péntek), 12:25 
Betűmániákus

Csak én vagyok ilyen mellonsszal, hogy még az engedélyezőt is aláírom...? XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 08 (péntek), 12:04 
Fanfic-faló

Larten_H írta:
anaina írta:
Nem is tudom, hogy ide kell-e írnom...

A felengedésnél nem minden admin szokott mailt küldeni, én mondjuk pont szoktam :) de van olyan admin társam aki csak elutasításnál küld mailt, vagy ha felengedi a történetet, de van benne pici hiba. Így előfordulhatott,h. nem kaptál az engedélyezésről e-mailt.

ja. pl amit larten felvázolt, az én vagyok :) és még vagyunk páran így. szal semmi para, ha nem kaptál mailt és fent van a fejezet a merin, az annyit jelent, h nem volt vele semmi baj.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 08 (péntek), 11:41 
Zöldfülű

Köszönöm a választ Larten. (most láttam, hogy mennyire törtem a magyart az előző hozzászólásomban :oops: )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 08 (péntek), 11:28 
Fanfic-faló

anaina írta:
Nem is tudom, hogy ide kell-e írnom, mert igazából sem panasz, sem pedig sértegetés a dolog, csak érdekel. Fel lett engedve az új fejezetem, de nem kaptam róla értesítést. Már régen egyszer előfordult ez. De nem tudom, hogy ez most a mail-em hibája, vagy csak egyszerűen megfeledkezett az admin, aki engedélyezte.
Mondjuk, ennyi modizni való mellett, nem csoda, ha véletlenül egyet-egyet felengednétek értesítés nélkül.
Remélem nem értetek félre, mert végtelenül tisztelem a munkátokat. Nem lehet könnyű suli/munka mellett még ennyit foglalkozni a történetek átolvasásával.

A felengedésnél nem minden admin szokott mailt küldeni, én mondjuk pont szoktam :) de van olyan admin társam aki csak elutasításnál küld mailt, vagy ha felengedi a történetet, de van benne pici hiba. Így előfordulhatott,h. nem kaptál az engedélyezésről e-mailt.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 08 (péntek), 9:50 
Zöldfülű

Nem is tudom, hogy ide kell-e írnom, mert igazából sem panasz, sem pedig sértegetés a dolog, csak érdekel. Fel lett engedve az új fejezetem, de nem kaptam róla értesítést. Már régen egyszer előfordult ez. De nem tudom, hogy ez most a mail-em hibája, vagy csak egyszerűen megfeledkezett az admin, aki engedélyezte.
Mondjuk, ennyi modizni való mellett, nem csoda, ha véletlenül egyet-egyet felengednétek értesítés nélkül.
Remélem nem értetek félre, mert végtelenül tisztelem a munkátokat. Nem lehet könnyű suli/munka mellett még ennyit foglalkozni a történetek átolvasásával.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 05 (szombat), 11:25 
Fanfic-faló

Fritz írta:
kedves... izé, ömm.
szeasztok.
szégyellem-és-gyalázat, de ide írok először. *nyüffög rajta egy sort*
...

miért van egy olyan sanda gyanúm, hogy engem keres a kedves delikvens...? mintha írtam volna az elmúlt 1-2 napban néhány elutasítóba, hogy "rengeteg hiba van benne".
szóval valszeg engem keres fritz kollega. már csak azt nem értem, hogyha engem keres, akkor miért nem keres meg engem személyesen? az elutasító e-mailben ott van a mailcímem, nyugodtan vissza lehetne válaszolni. ha megírod, hogy ki vagy, mi volt a sztori címe, nagyjából miről szólt, akkor valszeg emlékezni fogok rá, és elismételhetem, részletezhetem a hibákat. még azt is meg szoktam tenni, hogy lebétázom az adott fejezetet!
csak venni kellene a bátorságot és kreativitást, és válaszolni arra a nyavalyás mailre.

mellesleg pedig ha azt írtam "rengeteg" hiba, akkor biztos, h rengeteg is volt benne. nem szoktam ilyen szavakkal vagdalkózni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 05 (szombat), 1:17 
jóanyátok ügyfélszolgálat

Fritz írta:

*mindenkinek ajánlja a jó régi helyesírási szabályzatot! ha cinkes a helyzet*

köszi, majd továbbítjuk

:?:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 04 (péntek), 23:20 
Fanfic-faló

Fritz írta:
kedves... izé, ömm.
szeasztok.

nem szeretnék ide-oda ugrálni, meg összekapni az adminokkal, vagy eggyel, csak úgy hozzáteszem:
a Word ajánlása - elutasító levélben - nem mindig hoz megoldást. persze ha tényleg nagyon durva a helyzet (elgépelések, hasonlók, megértem).

ma letámadtam a magyartanárom (kár, hogy nem akaródzik betateszterem lenni :roll: ), biztos-ami-biztos módszerrel, hogy utánalessek, mennyire köznapi ember, az aki szöveget vakar és aki szöveget ellenőriz.
abban igaza van a kritikusnak, bárki legyen, hogy némely helyesírási hibák (nem félregépelések spec.) eléggé súlyosak, meg durvák, meg ha jobban belegondolok a 4-5 darabért egy kb. 1200 szavas szövegben már lazán kettessel bicegek magyarból, de - az azért nem olyan "rengeteg"... na jó, nem akadékoskodok, és tudom, hogy valami iszonyatot írtam, ld. följebb, meg még érvelni sem tudok rendesen.
személyeskedni pedig nem szeretnék :?

*mindenkinek ajánlja a jó régi helyesírási szabályzatot! ha cinkes a helyzet* és itt nem csak az adminokra (húh) gondolok, hanem bárkire, aki bétázós vagy az író vagy kritikus, stb. :wink:

Kedves Fritz!

Tekintve, hogy általánosságban az adminoknak címezted hát válaszolhatok én is a vádakra.

Nem tudom, neked mi a célod a Merin, de fel kell, hogy világosítsalak: itt nem a magyar kettesért hajtunk. :roll:

Természetesen a helyesírási szótár a legbiztosabb módszer a helyesírásra, de mint legegyszerűbb, számítógép előtt ülőknek könnyen elérhető módszert a Word helyesírásellenőrzőt szoktuk ajánlani.

És ajánlom most is, mert egy hozzászólást is egyszerű bemásolni, és mindjárt hitelesebb az érvelés...

Nem tudom, ha nem személyeskedni, hát mégis mit akartál ezzel az összevissza hozzászólással, kb ennyi értelmes gondolatot tudtam kiszúrni belőle, ezért reagálok csak ennyire. De persze biztos velem van a baj így fél 12 tájékán.

Mindenesetre én is ajánlom mindenkinek a helyesírási szabályzatot, ám ha épp nincs kéznél még a Word is megteszi. Ha az ember veszi a fáradtságot, hogy dolgozzon rá...

Nyugodtan használhatod a szabályzatot.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 04 (péntek), 22:37 
Zöldfülű

kedves... izé, ömm.
szeasztok.

nem szeretnék ide-oda ugrálni, meg összekapni az adminokkal, vagy eggyel, csak úgy hozzáteszem:
a Word ajánlása - elutasító levélben - nem mindig hoz megoldást. persze ha tényleg nagyon durva a helyzet (elgépelések, hasonlók, megértem).

ma letámadtam a magyartanárom (kár, hogy nem akaródzik betateszterem lenni :roll: ), biztos-ami-biztos módszerrel, hogy utánalessek, mennyire köznapi ember, az aki szöveget vakar és aki szöveget ellenőriz.
abban igaza van a kritikusnak, bárki legyen, hogy némely helyesírási hibák (nem félregépelések spec.) eléggé súlyosak, meg durvák, meg ha jobban belegondolok a 4-5 darabért egy kb. 1200 szavas szövegben már lazán kettessel bicegek magyarból, de - az azért nem olyan "rengeteg"... na jó, nem akadékoskodok, és tudom, hogy valami iszonyatot írtam, ld. följebb, meg még érvelni sem tudok rendesen.
személyeskedni pedig nem szeretnék :?

*mindenkinek ajánlja a jó régi helyesírási szabályzatot! ha cinkes a helyzet* és itt nem csak az adminokra (húh) gondolok, hanem bárkire, aki bétázós vagy az író vagy kritikus, stb. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 31 (hétfő), 16:10 
Szárnybontogató

Én az egymásnak ugrást már veszekedésnek mondom. :D

Nah, de ne offoljuk szét a topicot :]
Köszi mégegyszer.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 31 (hétfő), 16:02 
Ó-nagy-admin "backstage"

Christabel írta:
Értem, csak ugye a kupaktanács megfogalmazásból körülbelül erre következtettem, úgy látszik, akkor tévesen. Azért köszi. :]

Az én szótáramban a kupaktanács az mikor 2 vagy több ember összedugja a fejét és eldönti mi legyen, ill. elmondják egy bizonyos dologról a véleményüket.
Nem pedig hogy egymásnakugranak :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 31 (hétfő), 15:49 
Szárnybontogató

Lionela írta:
Milyen vitta? Nem volt semmiféle vita belőle.

Ez úgy működik, hogy ha egy műnél rezeg a léc, akkor azt az éppen moderáló admin jelzi a többieknek, s a művet további döntésig benn hagyja a listában.
Ezzel kerüljük el a gyors elutasítást. Ha már egy másik admin hasonló véleményen van a művel kapcsolatban, akkor biztosabbak lehetünk hogy nem "saját hülyeségünkből" kifolyólag utasítunk el rögtön.
Ez alapján egy mű vagy felengedődik, vagy mint a ti esetetekben elutasításra kerül.

Most pl. 2 sztori is vár a listában, hogy más admin elmondja a véleményét.

Értem, csak ugye a kupaktanács megfogalmazásból körülbelül erre következtettem, úgy látszik, akkor tévesen. Azért köszi. :]

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 31 (hétfő), 15:47 
Ó-nagy-admin "backstage"

Christabel írta:
Sziasztok :]

Szóval, elutasítottátok Playwitch-től az Állok elébe! c. művet. Erre nagy százalékban felkészültünk, de azért megpróbáltuk. Nem szeretnénk könyörögni, hogy naaa, légyszi, mert ez annyira nem a mi stílusunk.
De legalább a vitát, vagy annak részleteit nagyon szerettük volna látni róla Taniával. :]

Milyen vitta? Nem volt semmiféle vita belőle.

Ez úgy működik, hogy ha egy műnél rezeg a léc, akkor azt az éppen moderáló admin jelzi a többieknek, s a művet további döntésig benn hagyja a listában.
Ezzel kerüljük el a gyors elutasítást. Ha már egy másik admin hasonló véleményen van a művel kapcsolatban, akkor biztosabbak lehetünk hogy nem "saját hülyeségünkből" kifolyólag utasítunk el rögtön.
Ez alapján egy mű vagy felengedődik, vagy mint a ti esetetekben elutasításra kerül.

Most pl. 2 sztori is vár a listában, hogy más admin elmondja a véleményét.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 31 (hétfő), 15:34 
Szárnybontogató

Sziasztok :]

Szóval, elutasítottátok Playwitch-től az Állok elébe! c. művet. Erre nagy százalékban felkészültünk, de azért megpróbáltuk. Nem szeretnénk könyörögni, hogy naaa, légyszi, mert ez annyira nem a mi stílusunk.
De legalább a vitát, vagy annak részleteit nagyon szerettük volna látni róla Taniával. :]

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 13 (csütörtök), 19:54 
Fanfic-faló

szabina333 írta:
Bocses de mintha írtam volna, hogy a helyesírási hibáimat kijavítottam, mert azokban igazad volt! Csak a G.R.E.T.A.G.R.A.N. miatt szóltam egészen emberi hangnemben, de úgy tűnik ha már csak jelez az ember, átharapják a torkát...
A béta=adminért meg bocs!

Hát, akkor én asszem nem is ember vagyok, mert szerintem ez nem éppen emberi hangnem volt... És még mindig nem tudom, miért nem lehet az ilyenket előbb az illető adminnal priviben intézni? Csak én vagyok ilyen diszkrét? Ez túlzás?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 13 (csütörtök), 9:50 
Zöldfülű

Bocses de mintha írtam volna, hogy a helyesírási hibáimat kijavítottam, mert azokban igazad volt! Csak a G.R.E.T.A.G.R.A.N. miatt szóltam egészen emberi hangnemben, de úgy tűnik ha már csak jelez az ember, átharapják a torkát...
A béta=adminért meg bocs!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Varázslat a muglik között 9. fejezet.
HozzászólásElküldve: 2007 december 13 (csütörtök), 7:52 
Billentyűzetgyilkos

szabina333 írta:
Mellons, a történetben az nem elírás, mikor csupa nagy betűvel elemeztem a nevét!

Igazán dicséretes, hogy éppen a legkisebb kaliberű dolgon akadtál fenn, amit csupán megemlítettem, és nyilvánvalóan nem azért utasítottam vissza a fejezetedet.
Lehet, hogy meglepő, de ahogy Lily is írta, nem a bétád vagyok, és egyetlen hibáért sem küldtem még senki fejezetét vissza. Inkább a helyesírásoddal törődj.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 12 (szerda), 23:26 
Betűmániákus

Kedves Szabina...

... először is tisztázzunk valamit. Itt néhányan bizonyos tévhitben élnek, miszerint az admin béta. De nem, az admin csak átnézi a történetet, hogy felkerülhet-e az oldalra helyesírás, történetírás szempontjából ugye.

Nem bétáz. ;) Az részletkérdés, hogy vesszük a fáradtságot, és kiírjuk mik az illető hibái... ;)

Igen, felengedtem, mert láttam, hogy kijavítottad a hibáidat. ;)

Továbbá itt a felengedési sebesség egyenlő az ittlévő adminok arányával - ergo, ha nem lennék itt, lehet, csak reggel kerülne fel.

Ne türelmetlenkedj. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Varázslat a muglik között 9. fejezet.
HozzászólásElküldve: 2007 december 12 (szerda), 22:41 
Zöldfülű

Helló! Feltöltöttem a Varázslat a muglik között 9. fejezetét, és mellons nézte át. Valóban voltak benne helyesírási hibák, amiket kijavítottam, de azt is kifogásolta, hogy elírtam az egyik szereplőm nevét. Mellons, a történetben az nem elírás, mikor csupa nagy betűvel elemeztem a nevét!
(G.R.E.T.A.G.R.A.N.) mert ott G.R.E.T.A.G.R.A.N. - nak kell lennie és nem G.R.E.T.A.G.R.A.N.T. - nek. Aki olvasta az tudja, hogy miért! Ezért kérlek hogy ha bárki is bétázza, hogy felkerüljön az oldalra a többi fejezet közé, ezt ne hibának vegye, mert szándékosan írtam úgy!!!
Köszönöm! És remélem mielőbb ott lesz a már fent lévő 8 fejezet mellett
Üdvözlettel:szabina333

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 12 (szerda), 18:11 
Szárnybontogató

Egy admint kérnék szépen hogy látogasson el, a "Merengő a film" témába, azon belül a "Az Ajánló - SZAVAZÁS! - avagy mi kerüljön az ajánlóba?" topicba.

Többen is jelezték, hogy gyanús a szavazás működése.

és ha megkérhetném, zárja le a szavazást. Köszönöm ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Varázslat a muglik között
HozzászólásElküldve: 2007 december 05 (szerda), 19:56 
Betűmániákus

szabina333 írta:
Varázslat a muglik között ez a kisregényem címe, és tegnap éjjel úgy fél egy körül feltöltöttem a 7. fejezetet,de még mindig nem jelent meg az oldalon... de mikor újra fel szeretném tölteni, azt írja ki a fejezet feltöltésnél, hogy 7 fejezet már fenn van. Most merre tart az írásom?

Eggen, mert én mint éjszakai műszak előtte mentem aludni fél órával, és nem moderáltam le. Azóta pedig az adminoknak nem volt igen idejük moderálni. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 05 (szerda), 19:31 
Szárnybontogató

Én is elnézést szeretnék kérni ha kellemetlenséget, ha okoztam, természetesen, felhagyok ezzel a témával, és a lentebb leírtak szerint (magánúton rendezem, nem fórumon) cselekszem. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Varázslat a muglik között
HozzászólásElküldve: 2007 december 05 (szerda), 19:04 
Zöldfülű

Varázslat a muglik között ez a kisregényem címe, és tegnap éjjel úgy fél egy körül feltöltöttem a 7. fejezetet,de még mindig nem jelent meg az oldalon... de mikor újra fel szeretném tölteni, azt írja ki a fejezet feltöltésnél, hogy 7 fejezet már fenn van. Most merre tart az írásom?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 05 (szerda), 17:22 
Fanfic-faló

Megjegyezném Qinga,h. én magam is szóltam akkor neked, hoyg ne nyiss ennyi felesleges topicot, és elég öhm... nem kultúrált választ kaptam...

Ezek után furcsállom, hogy három hónap után hozod fel,h. veled beszéltek itt lekezelően...

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 05 (szerda), 16:21 
Ó-nagy-admin "backstage"

Qinga írta:
Hali!Szeretnék bejelentést tennI!:)
A BMX Főhadiszállás ugyebár offtopic,ott mindent lehet,de....

Csak ismételni tudom Jan-t.

Az adminoknak semmi köze a Bmx-hez legtöbbjük felé se néz (erre tartjuk a moderátorokat :lol: ).

Ha bármi problémád van kérlek az illetőkkel intézd. MAGÁNÚTON.

Ez egy közösségi fórum és nem a magánveszekedésetekkel kell teleírni, szerintem sokan nem ezt óhatják olvasni.

Rendezzétek le az ügyeiteket egymásközt. A merengőt és a fórumot létszi hagyjátok ki ebből, mert semmi közünk hozzá.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 05 (szerda), 15:48 
Fanfic-faló

Qinga írta:
...

kedves qinga

a legtöbb adminnak a BMX-hez semmi köze, a merengő nem egyenlő a BMX-szel. én személy szerint nem látogatom a topicjukat, épp ezért nem tudtam a téged ért attrocitásokról. bekukkantottam most a főhadiszállásukra, láttam a rendkívül kedves hangvégtelű üzit, amit ott hagytál. úgy látom, személyeskedésbe fordul a dolog. ha pedig így állunk (hogy zolkóval van bajod meg my girllel), akkor inkább privátban intézd a vitát velük. nekünk ehhez alapvetően semmi közünk.

persze körbekérdezünk a BMX-eseknél is, és ha kiderül, h tényleg a megalázásodra törekedtek, akkor annak biztos lesz vmilyen visszhangja.

jan collie, admin

u.i.: ahogy látom, bántottak téged, ami valóban nem jó érzés, és megértem a haragodat, de azért a stílusodat moderálhatnád picit. ha elkezdesz vagdalkózni és kígyót-békát hányni a népekre, annak is lesz visszhangja.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 05 (szerda), 15:45 
Könyvmoly

Mint minden embernek, Neked is, nekünk is jogunk van a véleménynyilvánításhoz. A Te stílusoddal voltak itt először problémák, amit először normálisan akartunk a tudtodra hozni, hát nem ment.
A Merengő amúgy nem egy társkereső oldal, hanem ahol amatőr írók mutatják meg, hogy mi tudnak. Ennek semmi köze hozzá, hogy ki milyen ember. A fórum már más tészta, eddig senkivel nem voltak problémáink, akik beszélgetni szerettek volna velünk. Ha nem vagyunk szimpatikusak, hát ne járj ide.

Az adminok felé pedig elnézésemet kérem, ha kellemtelenséget okoztunk.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 05 (szerda), 15:30 
Zöldfülű

És itt jön a nagy DE! Emberi méltóságot sértően,megalázóan írtak rólam ottan még régebben,az elmúlt 2 hónapban!Ti szemet húnyhattok e fölött,de szerintem nem emberhez méltó cselekedet volt!Mások kritizálása elfogadott dolog,de amik ott folytak,az már túl megy minden határon!Én nevetségesnek találom a dolgot!:)
Zolko volt a fő sértegető,my girl is írt pár durva dolgot...meg még 1-2 valaki.
Szégyen hogy egy elvileg kulturált,irodalmi fórumon ilyenek vannak!A világ nagy szégyene! Hová fajult a merengő?Régen még jó volt,most meg?
Beképzelt bagázs!Nyugodtan kimoderálhatjátok az írásaim,de nem érdekel!
Ki fogok lépni!Szégyellhetné magát az összes,akinek köze volt hozzá!Elmegyek más fórumra!
Ha nem dobtok ki,akkor hétvégéig én lépek ki innen!Vége!
Meg sem érdemli senki hogy az írásaim olvassa!
Vegyétek úgy hogy ez a búcsúlevelem!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 03 (hétfő), 20:52 
Fanfic-faló

Athinsahs Arcanus írta:
Még egyszer elnézést ha vádaskodásnak tűnt az amit írtam, mert nem annak szántam.

Nem is feltétlen rólad beszéltem, úgy általánosságban elég sokan vannak, akik ahelyett, hogy csendben elintéznék a dolgot egyből nagydobra verik!

Az adminrendszer pedig már csak ilyen. Nem lehet rajta változtatni, és tény, hogy nem tökéletes, de talán egy kis türelemmel és megértéssel tudunk együttműködni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 03 (hétfő), 16:59 
Zöldfülű

Ananke írta:

Nem a spamszűrés miatt? Nekem is be van állítva, és előfordult már, hogy más, nem spam levelet is odatett!

És remélem lassan leesik mindenkinek, hogy nem vagdalkózni kell egyből, vaktában, összevissza, ha valakinek gondja van egy felengedéssel, vagy bármivel, hanem először mindenki írjon az illető adminnak! Nem tudom, de ez az egész így olyan, mintha próbálnátok kikerülni azt az admint, és mintegy beárulni a többieknek, hátha nektek adnak igazat...
Mással is előfordult már, persze. De én, mint magánember, és nem admin egyszerűen nem értem, miért kell egy magánügyet egyből kiteregetni. (Mert persze a topik arra van, hogy ha gondod van mondd el, de ne feltétlen elsőre, mert még a végén te égsz a tájékozatlanságod vagy figyelmetlenséged miatt. Nem mintha ez lenne a rosszabb verzió.)

Nem biztos nincs ott, mivel pont az ilyenek elkerülése véget inkább én válogatom a spamaket...

Viszont hadd reagáljak arra mit írtál. Azt kell mondjam, hogy az én hibámból ezt elismerem ment el ez a beszélgetés olyan irányba mintha vagdalkoznék. Ez nekem nem ált egyáltalán szándékomban, nem véletlenül nem írtam neveket... Abban igazad van, hogy egyből keresnem kellet volna azt az admint aki nem engedte fel a törit, de nekem nem azzal volt a bajom, hogy nem engedték fel. És szerintem itt rontottam el, mert úgy jöhetett le, hogy azzal van a bajom hogy nem került fel elsőre az arás... Holott nekem inkább azzal volt a bajom hogy túlságosan is nagy az emberi tényező az engedélyezés menetében. Tehát a fáradság faktor ingerküszöbök is nagyban befolyásolják egy mű elbírálását. És sajnos én mint reál beállítottságú az ilyet nem nagyon tudom elfogadni(jobb szó most nem találok ehelyet) Tehát zavar az, hogy nincs semmi amivel ezeket ki lehetne küszöbölni...

A félreértések elkerülése véget minden tiszteletem az adminoké, akik minden nap veszik a fáradságot és végzik azt amit mások nem biztos hogy megtudnának csinálni és ellenőrzik az olyan írásakt is amitől más a haját tépné ha olvasná (igen az én firkálmányaimról beszélek) és az is igaz hogy sajnos vagy nem sajnos de ezt más hogy nem lehet csinálni csak így…
Még egyszer elnézést ha vádaskodásnak tűnt az amit írtam, mert nem annak szántam.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 03 (hétfő), 16:56 
Fanfic-faló

Ananke írta:
ha valakinek gondja van egy felengedéssel, vagy bármivel, először mindenki írjon az illető adminnak!

itt a pont anankénél. ha ilyen probléma van, tessék visszaírni az adminnak azonnal. megkapod az elutasítót, ott az admin e-mailcíme, válaszolj neki azonnal (azt ne felejtsd el beleírni, h mi a nicked a merin, törid címe, esetleg az sem árt, h miről szól. most ez kis kitérő a "vitában", de sztem nagyon hasznos elmondani: sokszor kapok ilyen levelet, hogy "miért nem engedted fel a törimet? azt mondod, csomó hiba van benne, de én nem látom. magyarázd el, mi volt a gond. xy". de én ennyiből nem fogom tudni, h melyik írásra gondol. értitek? ezt csak okulásképpen mondom).
szal írjátok meg azonnal, hogy adminnéni, mégis mi volt a baj. hacsak nem egy nagyon harapós kedvű admint fogtok ki aznap, akkor az adminnéni biztos válaszol, elmagyaráz stb. én olyat is szoktam csinálni, h még egyszer elkérem a fejezetet, és szinte lebétázom.

szal ez a megoldás :) és nyugi AA, relax. nem leszel fekete listás.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 03 (hétfő), 16:30 
Fanfic-faló

Athinsahs Arcanus írta:
Lionela írta:
Egy külön mailt küldtem. Az elfogadó mail mellé. Nem kaptad meg?

Pár példát is írtam bele, hogy mi a hiba.

Az igazat megvalva semmi féle második levelet nem kaptam. Különben nem is indult volna el ez a társalgás... Na azt hiszem itt lesz az ideje lecseréli a fremmailt valami megbizhatobb redszerre... Köszi, hogy felsoroltál hibákat na akkor leszedem és újra átnézem az egészet...

...

Nem a spamszűrés miatt? Nekem is be van állítva, és előfordult már, hogy más, nem spam levelet is odatett!

És remélem lassan leesik mindenkinek, hogy nem vagdalkózni kell egyből, vaktában, összevissza, ha valakinek gondja van egy felengedéssel, vagy bármivel, hanem először mindenki írjon az illető adminnak! Nem tudom, de ez az egész így olyan, mintha próbálnátok kikerülni azt az admint, és mintegy beárulni a többieknek, hátha nektek adnak igazat...
Mással is előfordult már, persze. De én, mint magánember, és nem admin egyszerűen nem értem, miért kell egy magánügyet egyből kiteregetni. (Mert persze a topik arra van, hogy ha gondod van mondd el, de ne feltétlen elsőre, mert még a végén te égsz a tájékozatlanságod vagy figyelmetlenséged miatt. Nem mintha ez lenne a rosszabb verzió.)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 03 (hétfő), 15:51 
Zöldfülű

Lionela írta:

Az igazat megvalva semmi féle második levelet nem kaptam. Különben nem is indult volna el ez a társalgás... Na azt hiszem itt lesz az ideje lecseréli a fremmailt valami megbizhatobb redszerre... Köszi, hogy felsoroltál hibákat na akkor leszedem és újra átnézem az egészet...

Ami azt illeti nem szoktam semmibe venni az adminokat, mert hát rengeteget köszönhetek az ő munkájuknak... És most is csak az miatt vettem semmibe (rossul téve ezt) mert egyszer mint már mondtam egyszer már fent volt úgyan ez az írás...

Na mégegyszer elnézést ezért az egészért és köszönöm a segítséget...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 03 (hétfő), 15:40 
Ó-nagy-admin "backstage"

Athinsahs Arcanus írta:

Lionela csak egy kérdést az elfogadó mailben hívtad fel a figyelmemet a hibákra? (csak azért érdekel mert nálam azt nem jelenttette meg, bár lehet, hogy csak a freemail szórakozik már megint)

Ugyanis nem csak a leírásban volt helyesírás/elírás. De ezeket szerintem a másik admin is megírta neked.

Ilyesmik voltak: mondta őszinte részvétel, a Voldemort elleni harcom tett híresé, mondta alig halhatóan... Vagy például a leírásban az utolsó szót két t-vel írtad, ám én azt javítottam neked.

Amúgy egy baki miatt még nem kerülsz fekete listára, ám mint már lejebb is említettem, az adminok nem szeretik ha semmibe veszik őket. Nem véletlen van adminrendszer, és nem kekeckedni akarunk hanem segíteni, mikor leírjuk mi a gond.

Ezt tartsd szem előtt a jövőben!

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 03 (hétfő), 15:27 
Zöldfülű

Akkor most hadd kérjek miden kedves admintól elnézést... Nem sértegeti, nem akadékoskodni akartam én itt... Ha valaki így érzi bocsánat, sajnos tudom, hogy rossza a stílusom az ilyen beszélgetésekhez ezt már máshonnan is meg kaptam de, nem tudok rajta változtatni...

Na de akkor térjünk át a lényegi részre... Az igazat megvallva valamit ki akartam provokálni attól, aki először javította, mivel úgy gondoltam, hogy tudom holt volt rengeteg hibám. És a csomó hiba, amire utalt azt úgy gondoltam, hogy a leírásban volt amit hajnali egy feldobtam össze. És a hibának nem ez lett mondva, hanem az, hogy a történetben van rengeteg hiba. Sajnálom hogy ezt így gondoltam, de kérlek értsétek meg azért gondoltam ezt, mivel maga a történet egyszer felkerülhetett a merengőre. Azt töltöttem fel újra egy új leírással illetve, bejelöltem, hogy körtörténet legyen. Tehát amit előbb írtam az nem volt a legpontosabb mivel akkor amikor feltöltöttem teljesen más leírás volt akkor is más volt amikor tegnap töltöttem illetve akkor is amikor ma tettem fel és felengedték. És igen bocsánatot kérek azért hogy magát a történetet nem néztem át újra, mert az tényleg nem volt fair dolog, de az igazat megvallva arra voltam kíváncsi, hogy tényleg a leírással volt-e a gond vagy pedig tényleg a történetben volt annyi hiba.

Lionela csak egy kérdést az elfogadó mailben hívtad fel a figyelmemet a hibákra? (csak azért érdekel mert nálam azt nem jelenttette meg, bár lehet, hogy csak a freemail szórakozik már megint)

Tehát még egyszer elnézést kérek mindenkitől tudom, hogy elég hülye vagyok, de sajnos ez van. Ha ez miatt felkerülök arra bizonyos fekete listára azt nagyon fogom sajnálni, de azért nem fogok bele halni...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 03 (hétfő), 15:05 
Ó-nagy-admin "backstage"

Oké.

Most már nem bírom ki, hogy ne válaszoljak.

Én voltam aki ma délelőtt felengedett, ám megírtam neked, hogy javítsd utólag a hibákat, amire ezek szerint már egy másik admin is felhívta a figyelmet.

Ám most kicsit volnatkoztassunk el attól hogy most jókedvemben találtál és megelőlegeztem neked a bizalmat, míg egy másik admin kicsit szigorúbb volt.

Ahelyett hogy ezeken a dolgokon akadékoskodsz gondolkodj el egy kicsit azon, hogy mi a szent szamócáért kaptál elutasítót tegnap, minek fordított időt és fáradtságot egy admin a törid átnézésére, majd a neked írt levélre, mikor te nagy ívben tettél a dologra és mint azt saját magad is bevallod UGYANÚGY töltötted fel ismét a sztorit.
Gondolkodj el ezen egy kicsit!

Az adminok nem szeretik ha szórakoznak velük. Egyik se. Ezt jó ha megjegyzed, csakúgy mint azt is hogy ahogy van pozitív listánk, úgy van fekete listánk is.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 03 (hétfő), 14:50 
Zöldfülű

Jan Collie írta:
kedves AA,
most csak én vagyok a fórumon elérhető admin, így megpróbálok válaszolni neked, de nem ismerem az írásodat. majd biztos erre járnak a szóban forgó moderátorok is, és akkor adekvát választ is kapsz.

egy biztos: így is épp eléggé macerás a moderálás, így azt már most így, a többiek nélkül is garantálhatom, hogy nem lesz olyan rendszer, hogy minden ficet 2 admin nézzen át, és egyeztessenek, vitassák meg. ehhez mindannyiunknak főállású adminisztrátornak kellene lennünk, amelyek nem vagyunk. hétköznapi emberek vagyunk, hétköznapi feladatokkal, amelyek ugyanúgy lekötnek minket, mint bárki mást. így meg kell elégedned a mostani felállással.

és igen, megeshet, hogy két admin különböző véleményen van, vagy az egyik (aki felengedett) lehet, nagyon fáradt volt, és felületesebben moderált. megesik az ilyesmi. mindenesetre azt nem garantálhatjuk neked, hogy ehhez hasonló eset nem fog újra megtörténni. ameddig a helyesírásod annyira hibás, hogy elutasítót kaphatsz miatta, addig ennek a veszélye fennáll.

jan collie, admin

Kösz, hogy reagáltál, még ha igazából neked nem is volt ehhez most semmi közöd. Ami a rendszer változtatását illeti, nos abban teljesen igazad van azt nem is gondoltam teljesen komolyan a te általad is felsorolt okok miatt illetve a miatt se lenne nyerő mivel egy fic engedélyezésének ideje nagyon megugrana és az nem volna szerencsés hisz így is rengeteg dolgotok van. Tehát azért a felvetésért bocsánat csak egyszerűen akkor pont olyan érzésem volt, hogy valahogy egységesíteni kéne az ellenőrzés rendszerét... De hát mivel emberek vagyunk ilyet nem lehet csinálni.

Másik részére amit mondtál... Nos elég nehezen tudom azt elképzelni, hogy egy már bétázott írás tele legyen helyesírási hibával, főleg úgy hogy egyszer felengedtétek és akkor még lett felsorolva pár hiba ami ki is lett javítva. És ugyan azt az írást tettem fel megint és azt nem fogadta el egy admin (nem fogok itt neveket mondani) majd pár órával később egy másik már elfogadta... És ez nem éjszaka vagy reggel történt hanem nap közben, tehát a fáradságra nem nagyon lehet szerintem ez esetben fogni... És igazad van amíg nem javul érezhetően addig kaphatok elutasító mailt, de pont ez miatt keresek előtte mindig egy bétát, hogy ha el is utasítják jóval kevesebb hiba miatt tegyétek...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 03 (hétfő), 13:20 
Fanfic-faló

Athinsahs Arcanus írta:
Én csak egy valamit tennék szóvá...

kedves AA,
most csak én vagyok a fórumon elérhető admin, így megpróbálok válaszolni neked, de nem ismerem az írásodat. majd biztos erre járnak a szóban forgó moderátorok is, és akkor adekvát választ is kapsz.

egy biztos: így is épp eléggé macerás a moderálás, így azt már most így, a többiek nélkül is garantálhatom, hogy nem lesz olyan rendszer, hogy minden ficet 2 admin nézzen át, és egyeztessenek, vitassák meg. ehhez mindannyiunknak főállású adminisztrátornak kellene lennünk, amelyek nem vagyunk. hétköznapi emberek vagyunk, hétköznapi feladatokkal, amelyek ugyanúgy lekötnek minket, mint bárki mást. így meg kell elégedned a mostani felállással.

és igen, megeshet, hogy két admin különböző véleményen van, vagy az egyik (aki felengedett) lehet, nagyon fáradt volt, és felületesebben moderált. megesik az ilyesmi. mindenesetre azt nem garantálhatjuk neked, hogy ehhez hasonló eset nem fog újra megtörténni. ameddig a helyesírásod annyira hibás, hogy elutasítót kaphatsz miatta, addig ennek a veszélye fennáll.

jan collie, admin

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 03 (hétfő), 12:57 
Zöldfülű

Én csak egy valamit tennék szóvá... Még pedig azt, hogy volt fent egy írásom a merengőn amit úgy gondoltam kör történeté teszek, de mivel nem volt a szerkesztésnél erre lehetőség fogtam és újra feltöltöttem az oldalra ugyan azt, azzal a különbséggel, hogy itt már bevolt jelölve, hogy körtörténet. Na már most ezzel a történettel több kör is lefutott nekem anno így mivel ha bele pusztulok is nem tudok elég helyesen írni ezért is kerestem anno egy bétát aki át is nézte az egészet és akkor felengedték. Úgyhogy tegnap este nagy nyugodtan felteszem a történetet, hogy jónak kell lennie... Erre azt kapom mailben, hogy: "Ezt a történetet mindenképpen el kell még olvasnod, tele van helyesírási hibákkal." és felvan sorolva vagy 2-3 hiba... Nos nekem nem is ezzel lenne a bajom, hisz emberek vagyunk és a béták se tökéletesek ... De akkor anno még is hogy került fel a történet ha annyira tele van hibával? Ez a kérdés járt a fejembe amikor újra feltöltöttem a történetet (elég morcos hangulatban aminek köszönhetően elfejtettem kijelölni azt amiért törölve lett az eredeti, úgyhogy előre is bocsánat az adminoktól, hogy megint engedélyeztetni kell) és láss csodát alighogy feltöltöttem már meg is jelent az oldalon...

Na szóval ebből csak egy valamit akarok kihozni... Még pedig azt, hogy akkor most tele van helyesírási hibával a történet vagy nincs? Illetve azt, hogy lehet, hogy az adminoknak ki kéne dolgozniuk egy olyan rendszert, hogy két admin ellenőrzése után kerülhessen fel egy történet...

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1437 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 29  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra