Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 25 (kedd), 22:28

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 10122 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159 ... 203  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 27 (hétfő), 19:19 
Fanfic-faló

Lionela írta:
JAN!

(Hehe Lio most névreszóloan levelezget mindenkivel)

Láttom tegnap elmélyülten kerestél. 10 perccel maradtál le rólam, de ha még itt lettem volna akkor én meg a vonatról maradok le...

Na szóval... Miért is kiabáltál szerény személyem után? ;;) (Vagy már aktuális?)

csak azért szóltam, mert ha errejár RowDragon az MM fejezetével, akkor nagyon kellene a véleményed. nekem már megmutizta mailben (mailezünk!! ÉÉÉÉN egy idősebb pasival!! virtuális viszonyom van egy idősebb, foglalt pasival, jaj de izgis, amúgy is ez a 'viszonyom van' kifejezés olyan felnőttes!!! :)) :)) lol, bocss :-P ), szal tök jó, csak félek, hogy túl aprólékos. majd nézzed meg, te vagy az MM lektor :D esetleg másik admin is megkuksizhassa :D

nemtom, mikor teszi fel, sztem 1-2 nap.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 27 (hétfő), 19:11 
jóanyátok ügyfélszolgálat

elvileg óra átállítva...

NEM MŰKÖDIK!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 27 (hétfő), 18:53 
KRISTIE! Ha tudsz, gyere fel légyszi msn-re!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 27 (hétfő), 17:56 
Ó-nagy-admin "on stage"

Kristie írta:
készítettem több fajta összesítést is.
ugyanazon a címen található, mint eddig (alul lehet válogatni a munkalapok között)

kb. 35 szavazatot kellett kidobnom, legtöbbször amiatt, mert nem volt meg a 4 db jelölt.
5 a rossz e-mail miatt veszett el, a maradék meg későn regelt vagy duplán küldte el a szavazólapot (ezekből persze egyet megtartottam)

nem minden kategóriában jön ki ugyanaz az sztoriszám, és van olyan, ahova én többet tennék.
pl. ha a szavazatok olyanok, hogy 11, 10, 8, 7, 2, 1. akkor ebből a csoportból nem szívesen szendém ki a hét szavazattal rendelkező sztorit.

szóval szerintem nem kell egységesnek lennie.

aztán:
azt hittem egyértelmű lesz, hogy ha a fordításnak külön kategóriája van, akkor esetleg nem kellene máshova azt írni...
nyilván, ha nem a merengős szerző írta, akkor miért kapjon díjat érte az eredeti karakter kategóriában (meg az összes többiben)

Lio! mondtad, hogy az eredeti karakternél mindenki máshogy adta meg a szereplőd nevét. akkor az az 5 szavazat ugyamaz?

Többen kérdezték, h fordítást lehet-e jelölni, mert nem volt egyértelmű, és úgy emlékszem, vkinek azt is válaszoltam, ha nem tud mást jelölni, hát jelölje.
Szerintem sem kell egységesnek lennie, ha valaki panaszkodik, majd szépen megindokoljuk, hogy miért és hogyan, vagy ha így sem tetszik, lehet járni máshová.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 27 (hétfő), 17:51 
jóanyátok ügyfélszolgálat

készítettem több fajta összesítést is.
ugyanazon a címen található, mint eddig (alul lehet válogatni a munkalapok között)

kb. 35 szavazatot kellett kidobnom, legtöbbször amiatt, mert nem volt meg a 4 db jelölt.
5 a rossz e-mail miatt veszett el, a maradék meg későn regelt vagy duplán küldte el a szavazólapot (ezekből persze egyet megtartottam)

nem minden kategóriában jön ki ugyanaz az sztoriszám, és van olyan, ahova én többet tennék.
pl. ha a szavazatok olyanok, hogy 11, 10, 8, 7, 2, 1. akkor ebből a csoportból nem szívesen szendém ki a hét szavazattal rendelkező sztorit.

szóval szerintem nem kell egységesnek lennie.

aztán:
azt hittem egyértelmű lesz, hogy ha a fordításnak külön kategóriája van, akkor esetleg nem kellene máshova azt írni...
nyilván, ha nem a merengős szerző írta, akkor miért kapjon díjat érte az eredeti karakter kategóriában (meg az összes többiben)

Lio! mondtad, hogy az eredeti karakternél mindenki máshogy adta meg a szereplőd nevét. akkor az az 5 szavazat ugyamaz?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 27 (hétfő), 17:50 
Ó-nagy-admin "on stage"

Belldandy írta:
Valaki errejáró admin, aki tud németül, nézzen be a listába, mert egy vers már órák óta benn van és nincs, ki lemodizza szegényt (én egy kukkot se értek belőle O.o)

Jawohl, Fräulein Belldandy! XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 27 (hétfő), 16:35 
Sztorihajhász

Valaki errejáró admin, aki tud németül, nézzen be a listába, mert egy vers már órák óta benn van és nincs, ki lemodizza szegényt (én egy kukkot se értek belőle O.o)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 27 (hétfő), 12:31 
Ó-nagy-admin "backstage"

HA már itt vagyok... :twisted:

Kristie!

Nem kellene átállni nyári időszámításra? :wink: :P :lol:

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 27 (hétfő), 12:30 
Ó-nagy-admin "backstage"

JAN!

(Hehe Lio most névreszóloan levelezget mindenkivel)

Láttom tegnap elmélyülten kerestél. 10 perccel maradtál le rólam, de ha még itt lettem volna akkor én meg a vonatról maradok le...

Na szóval... Miért is kiabáltál szerény személyem után? ;;) (Vagy már aktuális?)

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 27 (hétfő), 12:27 
Ó-nagy-admin "backstage"

Kisera!

Én már nem is tudok újat mondani szerintem, az meg hogy ismetelgetjük egymást egy idő után már szerintem idegesíteni fog téged, és nem meghatni.
Első reakcióm a bejeletésedre szerintem magáért beszél...

Ja és kíváncsian várom a Meri Talit és a veled (is) való találkozást...

(csak nem akkor legyen a munkameghallgatásom, csak ne akkor legyen a munkameghallgatásom... $pray )

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 27 (hétfő), 10:52 
Kisera írta:
Lényeg a lényeg: szüneteltetem magam a Merengőn mind íróként, mind adminként.
A Talira azért szeretnék elmenni, már ha nem ebrudaltok ki magatok közül... :roll: ;;) 8-| :-Ą :#-)

látom senki nem győzhet meg arról, hogy iganis jó vagy valamire, szóval ezzel már nem is próbálkozom.
ha úgy döntesz, hogy nem írsz tovább, az is a te dolgod, bár megjegyzem, én nagyon fogom hiányolni a TP-t! =(( viszont nagyon-nagyon remélem, hogy nem tűnsz el, és még találkozunk veled itt a fórumon, sokszor!
kívánok neked gyógyulást, és minden tekintetben jobbra fordulást/ :D
Talira pedig kötelező jönnöd, élet! :D
millió csókocska: nara :x :x :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 27 (hétfő), 9:25 
Könyvmoly

Sziasztok!

Szóval... először is: nagyon kedves Tőletek minden, amit írtatok nekem. Nem érdemlem meg, ez nyilvánvaló... De azért jólesett.

A véleményem ettől függetlenül továbbra is ugyanaz: nem voltam alkalmas az admin posztra. És elsősorban nem írói kvalitásom (hiánya) miatt - ugyanis szerintem nem kell tehetségesnek lenni ahhoz, hogy lektoráld vagy moderáld mások történeteit... Inkább az volt kínos, hogy felfedeztem, mennyi hiba hemzseg az én írásomban is - tehát milyen jogon kérhetném számon másokon azt, amit én se csinálok helyesen? Előbb a saját házam tájan kéne sepregetnem... :)
Meg azt is utáltam magamban, hogy egyre lustábbá váltam. Plussz, soxor abszolút önkényesen szortíroztam a ficeket - ha szar kedvem volt és vmiben hibát akartam találni, tuti megtaláltam. Ellenben vidáman szinte bármit átengedtem.
Jó, mondjuk ezzel sztem nem csak én vagyok/voltam így, de sajna én... a legtöbb dologban maximalista vagyok, ha nem tudom jól csinálni, inkább egyáltalán nem is csinálom.

Amúgy igen, önbizalomhiányos, depis, gyenge (hmmm... mik voltak még? :-? :D ) vagyok. Ráadásul öt-hat hete beteg (legújabb fejlemény: asztma ! de az elmúlt hónapban voltam már tüdőgyuszis és hörghurutos is az orvosok szerint :-/ )... Tegnap pedig lúzerségemmel L-) sikerült szabotálnom az egész Vár kenyérellátását, úgyhogy félő a szupi kis mellékmelómból is ki leszek penderítve, mint eddig mindenhonnan.
Így pénzem se lesz rá, hogy finanszírozzam "úri passzióimat" (francia- ill. japán-tanfolyam). :-(

Kicsit mélyen vagyok, de ált. ilyenkor szoktak látványosan jóra fordulni a dolgok, sz'al reménykedem ezerrel. :|

Hmmm... mit akartam még?
Ja, igen, a tehetség, a "jó íróság" =)) kérdése: szerintem attól még, hogy egy tévéműsor nagyon nézett nem feltétlenül jó és színvonalas. Ugyanez igaz a könyvekre, ill. jelen esetben a ficekre is.
Szerencsés vagyok, hogy sokan olvasnak és nagyon hálás is, de elégedett csak akkor lennék, ha nekem is tetszene visszaolvasva, amit egy napja/hete/hónapja/éve írtam. De ez vsz. sose fog bekövetkezni. :? Egy csepp tehetséget se kaptam sajna, ezt annál inkább így gondolom, minél több igazán jó ficíró művét olvasom.

Lényeg a lényeg: szüneteltetem magam a Merengőn mind íróként, mind adminként.
A Talira azért szeretnék elmenni, már ha nem ebrudaltok ki magatok közül... :roll: ;;) 8-| :-Ą :#-)

Még egyszer köszönök minden: a lehetőséget, hogy x. hónapig (a memóm is rossz és számolni se tudok :twisted: ) admin lehettem, meg a sok kedves, alaptalanul jó szót. :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 26 (vasárnap), 21:22 
Tollforgató

Kisera írta:
Hali, sziasztok!

Csak... el szeretnék búcsúzni Tőletek, mert tegnap megváltam admini rangomtól. :P Ez azt jelenti, hogy mostantól még annyit se fogok modizni, mint eddig és vsz. ezt a topikot se látogatom már többé. :roll:

Úgy érzem, nekem közöm se volt ehhez a poszthoz, túlságosan hangulatember vagyok, plussz tehetségtelen író - tehát semmi alapom nincs mások írásai felett döntenem.
Na, meg... lusta is vagyok. :P

Egyébként is túl sokan voltunk már. :twisted:

Nerktek további jó munkát és töretlen lelkesedést kívánok!

Puszi: egy kisera

Kisera!
ismerek pár önbizalomhiányos, depresszióra hajlamos embert, és te is (bár csak virtuálisan, és csak a nem túl szoros) ebbe az ismeretségi körbe tartozol. előttem páran már az egekig magasztaltak - jogosan, és egyáltalán nem alaptalanul! kedvenc írónőmet idézve: "Jó vagy annak, ami vagy, kicsi lány!" tehát: jó vagy írónak, jó vagy adminnak, jó vagy önmagadnak, és ezt akár elfogadod, akár nem (az előbbi lehetőséget ajánlanám), így van. nem lehet ellene tenni semmit sem. a többiekkel együtt én is szívesen látlak, láttalak és látnálak később is az adminok között, de a te rólad szól a dolog, a te döntésedről, szóval ez van. azért remélem, úgyanúgy látogatod majd az oldalt, a fórumot, az ADMINLAND TOPKOT, és eljössz a meri talira! *bizonyítottan paranoiás*
sokszor puszil: nara :x :x :x :x :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 26 (vasárnap), 21:11 
Tollforgató

Hol tudnám megnézni, hogy hogy áll most a szavazás? Mert persze megvan az amit 3 napja kaptam, de az nem frissül magától... :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 26 (vasárnap), 20:59 
Tollforgató

Kinyírtam a listát, kivéve egy verset...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 26 (vasárnap), 19:20 
Fanfic-faló

jan wuz here írta:
kaptam egy fülest, miszerint ParselmouthLion érdekesen ír helyesen: "estélye" estéje helyett és egyéb nyalánkságok.

vmelyikőtök nem olvasta a varázslók háborúját?

u.i.: várható a napokban egy új MM fejezet RowDragontól. most konzultálok vele mailben, értelmes srác, nagyon tudja a helyesírást stb... majd ha megérkezik a fejezet, kéretik a listában hagyni, és megvitatni, oks?

jan wuz here

Bár nem vok admin, de azért ugrálok itt egy sort,h. én olvasom :)
és tényleg vannak benne hibák, *Lartennek nem jó a helyesírása XD* de ha találok benne hibát szoktam neki szólni.. főleg a j-ly -al áll hadilábon... de nagyon jó a történet!!! és mást még nem hallottam panaszkodni a helyesírásra :) ált olyan a sztori,h. észre se veszed a hibákat :D

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 26 (vasárnap), 17:36 
Ó-nagy-admin "on stage"

Kisera írta:
Hali, sziasztok!

Csak... el szeretnék búcsúzni Tőletek, mert tegnap megváltam admini rangomtól. :P Ez azt jelenti, hogy mostantól még annyit se fogok modizni, mint eddig

Ha lustaságról van szó, nem hiszem, h bárki is megelőz engem, úgyhogy nem hiszem, h emiatt le kéne mondanod az admini rangodról...

Idézet:
ezt a topikot se látogatom már többé. :roll:

ne merészeld....

Idézet:
plussz tehetségtelen író - tehát semmi alapom nincs mások írásai felett döntenem.

Kisera, láttad te a szavazás állását???? Ennél jobb pozitív visszajelzést nem is kaphatnál! Mondd mióta ment le az egód 0-ra? Depis vagy?
Ne merészelj többé ilyen kijelentéseket tenni, vagy... vagy megverlek.
És én nagyo erős vagyok, bíz ám XD

Idézet:

Lustaságot már kifejtettem

Idézet:

Adminból sosem elég! XD

:((

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 26 (vasárnap), 15:45 
Tollforgató

ÁÁÁááááá... 2 napig nem volt netem... elment a kis drága :evil: :(( :(( :(( erre arra jövök vissza, hogy nincs mit adminkodni?? :evil: :(( :(( ez egyre rosszabb... :((

De legalább szavaztam!!! :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 26 (vasárnap), 14:08 
Fanficbúvár

Jan, ráérsz? Jössz modizni?

Edit: Mire beírom a hozzászólást, addigra eltűnsz. :( *sóhaj* Akkor majd egyedül...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 26 (vasárnap), 13:49 
Fanficbúvár

Kisera írta:
Hali, sziasztok!

Csak... el szeretnék búcsúzni Tőletek, mert tegnap megváltam admini rangomtól. :P Ez azt jelenti, hogy mostantól még annyit se fogok modizni, mint eddig és vsz. ezt a topikot se látogatom már többé. :roll:

Úgy érzem, nekem közöm se volt ehhez a poszthoz, túlságosan hangulatember vagyok, plussz tehetségtelen író - tehát semmi alapom nincs mások írásai felett döntenem.

Teljes mértékben egyet értek az eddig nyilatkozó adminokkal! Még hogy nem vagy méltó adminnak? És még hogy nem vagy jó író? Nos ezeket a kijelentéseket én az ingadozó hangulatodnak tudom be, mert valójában mindkét kijelentés messze nem igaz rád. Bár nem ismerlek túlzottan, annyira talán mégis, hogy tudjam mindezt. Láttad már te a szavazás összesítését? Még hogy nem vagy jó író. *hüledezik* És a többi érv is, amit felhoztál... *csóválja a fejét* Na de mindegy, a te döntésed, tiszteletben tartjuk. De azért mindig visszavárunk. És tessék jönni adminlandre!!!!!!!! :D

:-* drága Kisera

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 26 (vasárnap), 12:51 
Fanfic-faló

jan collie írta:

u.i.: Puskás Peti kiesett a megasztárból :(( :(( :(( ha visszamegy az egyetemre, és taláxottok, mondd meg neki plíz, hogy jan collie puszilja, és ha van kedve, nézzen fel a Merengőre, ahol tárt karokkal várjuk :D :D

:x kisera :x

Jan ... tegnap este pont rád gondoltam mikor kiesett a Puskás P., jaj mondom most aztán fáj a szíve a Jan-nak :)

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 26 (vasárnap), 11:37 
Fanfic-faló

LIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!

itt vagy?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 26 (vasárnap), 10:08 
Sztorihajhász

Kisera... :(( :(( :(( Tudom, hogy most hiába próbálnálak meggyőzni, mert úgyse sikerülne, de azért a sajnálkozásomat megpróbálom kifejezni... Először is: egyáltalán nincs igazad ebben a "én nem vagyok jó író" dologban! Ha te arra hivatkozol, hogy nem vagy elég jó író erre a posztra, akkor mit szóljak én?? Nem véletlenül szeretki annyian a sztoridat és úgy összességében téged! Úgyhogy meg ne forduljon a fejedben ilyesmi még egyszer!

Azt illetően pedig, hogy visszavárunk - tökéletesen egyetértek Jannal. Bármikor visszajöhetsz adminnak, egy szavunk se lesz^^; az pedig, hogy továbbra is látogasd az adminlandet, egyenesen kötelező! ^^

Azt pedig, hogy nem vagyunk adminnak valók... hát nem tudom, szerintem a legtöbben már éreztük sokszor. Én legalábbis nagyon-nagyon sokszor, csak voltam olyan pofátlan és maradtam... :roll: De ez tényleg, nem változtat azon hogy én és még sokan mások nagyon jó írónak és embernek tartunk (ha személyesen nem is ismerünk, csak így virtuálisan)^^; és én személy szerint nagyon remélem hogy egyszer majd megint megjön a kedved az adminkodáshoz és visszatérsz hozzánk. És az adminlandet látogatni!!! :)

100000000 puszi :-* :x
Bell

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 25 (szombat), 23:21 
Fanfic-faló

Lionela írta:
Kisera írta:
Hali, sziasztok!

Április 1 még odébb van...

sajni én is úgy tudom (alenától, aki meg kristie-től, ez ám a besúgó-hálózat), hogy ez nem vicc :(

kisera,

remélem, az a lemondásod oka, hogy egyszerűen nincs elég időd vagy türelmed vagy nemtommid. az még elfogadható és megérthető.

de figyelmeztetlek: (nem ismerjük még egymást olyan régen, nem vagyunk túlságosan bizalmas virtuális kapcsolatban sem, de akkor is elmondom a véleményem, mert én már csak ilyen szabadszájú és kioktató természetű vagyok) a fentebb felhozott "indokoknak" nevezett alaptalan ön-rágalmakat és sirámokat nem fogadom el, és sztem most az összes admin nevében beszéltem. meg ne halljak még egyszer ilyen "én nem vagyok jó semmire" szöveget édes lyányom (asszem te vagy az idősebb, de ez most részletkérdés...), nem szeressük a gyenge embereket.

sztem akkor is mindannyiunk nevében beszélek, mikor azt mondom/írom: egy adminisztrátori poszt mindig fent lesz neked tartva, arról meg aztán végképp tegyél le, hogy nem akarod többé látogatni adminlandet... *hüledezik, hápog* adminland kisera nélkül?! hülyéskedsz? olyan nincs :) kukkants majd be időről-időre, hadd ölelgessünk meg bordaropogtatóan, okés? :D

és ha úgy gondolod, megint elég energiád és időd lenne a moderálásra, sztem bátran visszajöhetsz. cáfoljatok meg lányok, ha tévedek ;)

ennyi az annyi. örülök, hogy együtt dolgoztunk, remek embert ismertem meg benned, kisera :) _U_

jan wuz here

u.i.: Puskás Peti kiesett a megasztárból :(( :(( :(( ha visszamegy az egyetemre, és taláxottok, mondd meg neki plíz, hogy jan collie puszilja, és ha van kedve, nézzen fel a Merengőre, ahol tárt karokkal várjuk :D :D

:x kisera :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 25 (szombat), 21:50 
Ó-nagy-admin "backstage"

Kisera írta:
Hali, sziasztok!

Április 1 még odébb van...

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 25 (szombat), 21:46 
Könyvmoly

Hali, sziasztok!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 25 (szombat), 19:40 
Lionela írta:
Krisy [NEM Kristie] írta:

Valaki megdobhatna egy adag ihlettel meg fantáziával. Annyira írhatnékom van, de fogalmam sincs, hogy mit, meg hogy, mert a romantikus sztoriktól (amikbe belekezdtem) hánynom kell. Valaki!! Zúdísatok rám egy akció-kaland-fantasy-különlegesség hullámot... $pray Most úgy bírnék valami maradandót alkotni, megvan hozzá a lelkesedésem XD

Tessék neked téma:

Piton beáll a CIA-hoz, és megalakítja a "Feketetalárosok" akciócsoportot.

Voldemort ellpopja Anglia atomrakétáinak titkos kódjait, és aláaknázza a Picadilit...

Harry és barátai beállnak piton akciócsoportjába. Csapatuk: Piton, a főnök. Hermione a hacker, Ron az átváltozóművész, és végül Harry az akcióspecialista...
A csoport tűzön, vízen, autós, és seprűs üldözéseken át próbálja visszarezni Voldemorttól a rakétakódokat, ugyanakkor ezzel egyidőben sorra deaktiválják a bombákat..........

Elég kalandos?

Látod, nekem még ilyen se jutna eszembe!! :((:((:((:(( Én nem vagyok jó semmire! Grrr... XD Mellesleg nem HP-t akarok írni. Herótom van az egésztől XD Brühühü, nekem miért nincsenek ötleteim meg úgy agyam az egészhez? /vége a siránkozásnak... Krisy épp bazi irigy mindenki másra XD/

Megasztár... jéééé, olyan még van. És MA... Meg kéne nézni, hétfőn úgyis az egész sulival másról se lehet majd beszélni. Legalább legyek tájékozott.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 25 (szombat), 19:33 
Fanfic-faló

Lionela írta:

Tessék neked téma:

Voldemort ellpopja Anglia atomrakétáinak titkos kódjait, és aláaknázza a Picadilit...

Harry és barátai beállnak piton akciócsoportjába. Csapatuk: Piton, a főnök. Hermione a hacker, Ron az átváltozóművész, és végül Harry az akcióspecialista...
A csoport tűzön, vízen, autós, és seprűs üldözéseken át próbálja visszarezni Voldemorttól a rakétakódokat, ugyanakkor ezzel egyidőben sorra deaktiválják a bombákat..........

Elég kalandos?

=D> =D> =D> nekem tök tetszik! :D krisy, megfontolandó!

na meek megasztárt nézni. hajrá puskás peti!! *pompmokat rázogat*

pussz lányok!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 25 (szombat), 19:30 
Ó-nagy-admin "backstage"

Valaki megdobhatna egy adag ihlettel meg fantáziával. Annyira írhatnékom van, de fogalmam sincs, hogy mit, meg hogy, mert a romantikus sztoriktól (amikbe belekezdtem) hánynom kell. Valaki!! Zúdísatok rám egy akció-kaland-fantasy-különlegesség hullámot... $pray Most úgy bírnék valami maradandót alkotni, megvan hozzá a lelkesedésem XD

Tessék neked téma:

Elég kalandos?

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 25 (szombat), 19:29 
Fanfic-faló

Lionela írta:
jan collie írta:
Lionela írta:

Azta! Megvan a Merengő legváratlanabb írója! Egy 28 éves srác!

(Kár hogy a Marital status-a : In a relationship.... :-> ... Ne is figyeljetek rám csak poénkodok itt :)) )

hihihi :lol: ezen én is gondolkodtam... 8-> és még aranyos is, meg láttad a képét? elég helyes =P~ na jó, nem ökörködök tovább, nekem most foglalt a kicsi szívem... :#-) :x

Mit gondolsz miért sopánkodtam, azon hogy foglalt...

Az én nyakamban egyébként egy óriási KIADÓ tábla függ, és ez így tavasszal elég fájdalmas... :-<

én is kiadó vagyok, az egy dolog, hogy mostanában a fejem eléggé tele van az egyik csop.társammal, de ha ő egy másik lány körül lebzsel...? :(( vagyis inkább az a lány lebzsel körülötte... grrrr *az a szmájli, aminek a szeretős a kódja, de ez most a dühösös*
azért jó pasi ez a rowdragon :) az meg, hogy csaja van...? ugyan lio, ez sohasem volt probléma a nőknek :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 25 (szombat), 19:25 
Belldandy írta:
Tavasz van, mindenki szerelmes... :x :lol:

Hogy valami értelmet is kapjon ez a post: ti észrevettétek már, hogy a smileyk között, amik nem a 'Többi emotikon megtekintése' ablak alatt vannak, hanem eleve ott, balra, szóval azok közül a leg-baloldalibbak közül a felülről a harmadiknak ugyanaz a kódja, mint a szeretősnek? --> :x )(Tudom, ez most egy kissé értelmetlen lett.. O.o) De a múltkor nagyon dühös voltam valakire és küldtem neki egy csomó ilyen mérges smileyt, erre látom miután elküldte, hogy csupa szivecskét küldtem annak a szerencsétlennek... XD

Hát, ezzel tényleg értelmet nyert a hozzászólásod XD Jó, ez csak poén volt XD Amúgy télleg uaz a kódjuk... Érdekes XD

Edit: ja, és én már tojok a szerelemre XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 25 (szombat), 19:25 
Ó-nagy-admin "backstage"

jan collie írta:
Lionela írta:

(Kár hogy a Marital status-a : In a relationship.... :-> ... Ne is figyeljetek rám csak poénkodok itt :)) )

hihihi :lol: ezen én is gondolkodtam... 8-> és még aranyos is, meg láttad a képét? elég helyes =P~ na jó, nem ökörködök tovább, nekem most foglalt a kicsi szívem... :#-) :x

Mit gondolsz miért sopánkodtam, azon hogy foglalt...

Az én nyakamban egyébként egy óriási KIADÓ tábla függ, és ez így tavasszal elég fájdalmas... :-<

Kép

MyAnimelist

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Lionela 2006 március 25 (szombat), 19:25-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 25 (szombat), 19:19 
Sztorihajhász

Tavasz van, mindenki szerelmes... :x :lol:

Hogy valami értelmet is kapjon ez a post: ti észrevettétek már, hogy a smileyk között, amik nem a 'Többi emotikon megtekintése' ablak alatt vannak, hanem eleve ott, balra, szóval azok közül a leg-baloldalibbak közül a felülről a harmadiknak ugyanaz a kódja, mint a szeretősnek? --> :x )(Tudom, ez most egy kissé értelmetlen lett.. O.o) De a múltkor nagyon dühös voltam valakire és küldtem neki egy csomó ilyen mérges smileyt, erre látom miután elküldte, hogy csupa szivecskét küldtem annak a szerencsétlennek... XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 25 (szombat), 19:05 
Fanfic-faló

Lionela írta:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 25 (szombat), 18:19 
Ó-nagy-admin "backstage"

jan wuz here írta:
u.i.: várható a napokban egy új MM fejezet RowDragontól. most konzultálok vele mailben, értelmes srác, nagyon tudja a helyesírást stb... majd ha megérkezik a fejezet, kéretik a listában hagyni, és megvitatni, oks?

jan wuz here

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 25 (szombat), 17:41 
kaptam egy fülest, miszerint ParselmouthLion érdekesen ír helyesen: "estélye" estéje helyett és egyéb nyalánkságok.

vmelyikőtök nem olvasta a varázslók háborúját?

jan wuz here

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 25 (szombat), 15:21 
Fanfic-faló

Most meg megyek, elolvasom FFAK folytját, asszem az uccsó fejezethez még nem kezdtem hozzá. (olvasási tempóm valami halálos bír lenni XD)

hajrá krisy... *csendben kampányol* egy apró kritikát is írhatnál, ha arra jársz :D :D :D *kétfogsoros-díjnyertes-bájvigyor*

ego rulez :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 25 (szombat), 15:17 
Ó-nagy-admin "backstage"

Igen, észrevettem XD Ráadásul a macskáim is örülnek, mert most őket is ezerrel nyúzom, teljesen beléjük zúgtam (*hol a szeretős smiley?*) :x

Azt hiszem itt az ideje hogy elküldjem az állítvédőknek a művem, hogy vessék be mint fegyvert... :-?

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 25 (szombat), 15:10 
Lionela írta:

Okééé :D Egész héten beteg voltam, és kedd óta árnyékmacsekokat olvastam... a 100%-ig sajátjaidat, meg a HP-sat, és utolértem magam, ami nagy dolog XD Olyan 10 fejezettel voltam lemaradva... nyáron olvastam utoljára, mikor kritikát írtam XD

Örülök, hogy sivár és beteges hétköznapjaidon tehetem egy kicsit az unalom ellen... :lol:

Le voltál maradva 10 fejezettel? Ejnye! :-P Pedig az utolsó 10 fejezet közt vannak a legmozgalmasabb és legizgalmasabb részek (ego ezerrel)...

Igen, észrevettem XD Ráadásul a macskáim is örülnek, mert most őket is ezerrel nyúzom, teljesen beléjük zúgtam (*hol a szeretős smiley?*) :x
Nem tudom, emlékszel-e, de vmikor az őskorban (1-2 hónapja, mikor Jan is), elküldted az egészet egyben... Na, akkor nem láttam neki :oops: De most bepótoltam az egészet... Áh, én nem bírok betelni vele XD

Most meg megyek, elolvasom FFAK folytját, asszem az uccsó fejezethez még nem kezdtem hozzá. (olvasási tempóm valami halálos bír lenni XD)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 25 (szombat), 15:06 
Ó-nagy-admin "backstage"

Okééé :D Egész héten beteg voltam, és kedd óta árnyékmacsekokat olvastam... a 100%-ig sajátjaidat, meg a HP-sat, és utolértem magam, ami nagy dolog XD Olyan 10 fejezettel voltam lemaradva... nyáron olvastam utoljára, mikor kritikát írtam XD

Örülök, hogy sivár és beteges hétköznapjaidon tehetem egy kicsit az unalom ellen... :lol:

Le voltál maradva 10 fejezettel? Ejnye! :-P Pedig az utolsó 10 fejezet közt vannak a legmozgalmasabb és legizgalmasabb részek (ego ezerrel)...

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 25 (szombat), 15:01 
jan collie írta:
nem tudom, hogy szeretem-e a fantasyt, még nem olvastam olyat :) de megpróbálkozunk vele, amint lesz egy kis időm :)

Szeretni fogod :wink:

Lionela írta:
Leanfay akarsz lenni? ... CSakis utánnam...

Egyébként ha annyira akarsz csinálhatok belőled... A Talin alposan tanulmányozlak, aztán rövid úton landolsz valamelyik regényben...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 25 (szombat), 14:57 
Ó-nagy-admin "backstage"

jan collie írta:
nem tudom, hogy szeretem-e a fantasyt, még nem olvastam olyat :) de megpróbálkozunk vele, amint lesz egy kis időm :)

Nem olvastál még fantasyt? Na ezt nem hiszem el... Ugyanis a HP-s is fantasy egy bizonyos szinten... Csakúgy mint a Gyűrűk Ura

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 25 (szombat), 14:50 
Fanfic-faló

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 25 (szombat), 14:48 
Ó-nagy-admin "backstage"

jan collie írta:
Lionela írta:
jan collie írta:
lio, az ÉMKOV-val mizújs? :D haladsz vele?

Hű de kíváncsi valaki... Egyébként igen haladok...

Te esetleg nam akarnál a regényeim valmelyike felé sétálni?

erősen gondolkodom rajta :D melyiket ajánlod?

Attól függ... Ha ragaszkod a HP-hez akkor egyetlen egy van. Viszont ha szereted a PD és a fantasyt, akkor inkább az "Árnyékmacskát" ajánlom a figyelmedbe, az 100% Lio, 0% koppintás... (Mondjuk meg is látszik)

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 25 (szombat), 14:44 
Fanfic-faló

Lionela írta:
jan collie írta:

erősen gondolkodom rajta :D melyiket ajánlod?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 25 (szombat), 14:42 
Ó-nagy-admin "backstage"

Akkor Cicaaaaaaaaa!!! Közlöm, hogy rákattantam (megint...) a regényeidre XD Komolyan, megesz a kíváncsiság, és olyan hülyes érzések táamdtak meg, hogy nem igaz. Francba, leanfay akarok lenni XD
És köszi a püket, Kisera meg Kristie is elküldte, LOL XD De csak te írtál hozzá olyan sokat XDXDXD Most fogom megkukkolni...

Leanfay akarsz lenni? ... CSakis utánnam... =)) =)) =)) =)) =))

Egyébként ha annyira akarsz csinálhatok belőled... A Talin alposan tanulmányozlak, aztán rövid úton landolsz valamelyik regényben...

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 25 (szombat), 14:41 
Ó-nagy-admin "backstage"

jan collie írta:

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 25 (szombat), 14:40 
Asszem megyek szavazni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 25 (szombat), 14:38 
jan collie írta:
JC és a FFAK... ez a FFAk különben amúgy is elég obszcén meg öhm.. érdekes hangzásilag :D eleinte engem is szekáltak ezzel: hé, jan, mikor lesz új feji a FUCK-hoz?

:))

Jan Colliue :roll: =)) =)) =)) =)) =)) ezen szakadok ^^

Amúgy INETBM hol a halálban humoros? XDXDXD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 25 (szombat), 14:38 
Fanfic-faló

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 10122 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159 ... 203  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra