Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 22 (hétfő), 5:56

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1437 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 29  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 augusztus 03 (vasárnap), 16:16 
Tollforgató

Ajajj... Már jött is egy démon! :evil:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 augusztus 03 (vasárnap), 15:58 
Tollforgató

indamail... Lehidalok. :roll:

Megpróbálkozok vele. Köszi szépen a segítséget! :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 augusztus 03 (vasárnap), 15:42 
Fanfic-faló

ez Jan mail címe: jancollie@vipmail.hu

de a vipmail átalakult indamail-é szóval lehet hogy meg kéne próbálkoznod a jancollie@indamail.hu megoldással is.

Remélem segíthettem :)

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 augusztus 03 (vasárnap), 15:35 
Tollforgató

Elnézést, ismét nincs fogalmam arról, hol panaszkodhatnék, miszerint Jan Collie postaládájának démona ismételten diszkriminálja az én szegény kis baglyocskámat. Még nyaralásom előtt röppentettem el hozzá, de hazatérve elutasítva kóborolt szegény a kietlen virtuális semmiben.

Szóval Jan, ha nem adsz egy használható címet, én betehetem akár a kritikáid közé is - nincs benne semmi, amit más ne olvashatna -, de a hossza miatt talán mégis inkább indokolt lenne e-mailben küldenem. Mit tegyek?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 22 (kedd), 10:13 
Zöldfülű

Fantáziája mindenkinek van, én pl. nem árrammal képzeltem el a gépet, hanem varázslattal :D (mondjuk ilyen 3D képernyő, meg ilyesmik xd). De ez most lényegtelen. Nem baj ha nyers voltál, legalább leírtál mindent a történettel kapcsba. És megértettem, hogy miért nem engeditek. Legfeljebb majd máshol elolvasom, ha felrakta :).
Kössz, hogy ilyen gyorsan válaszotlál.
Sziasztok!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: :'(
HozzászólásElküldve: 2008 július 22 (kedd), 10:03 
Billentyűzetgyilkos

CapsLock írta:
Ebben a megújúló világban, "ezek között a mai fiatalok között" az ilyen is jó történetnek számít (remélem értitek, hogy értem :P)

Pontosan ez a baj. Nem számít történetnek. Megújuló világ! Ez a varázsvilág, ahol a mágia árnyékában még csak nem is működik az áram, technikai készülékek mugli változata. Már eleve maga az elképzelés is abszurd, hogy a varázslók számítógél elé ülve msn-ezzenek. Ráadásul úgy, hogy egy iskolába, egy házba járnak, egy hálóban lakva! Szerinted Ron és Harry ül az ágyában, és beszélgetés helyett gépelve üzengetnek egymásnak? Furcsák vagytok.
Nagyon ellepte a merengőt az aranyköpések gyűtjeményének áradata, mint ahogy a semmitmondó msn-es történetek is. Márpedig megegyeztünk benne a többiekkel, hogy már így is éppen elég van belőle.
És ne haragudj, de ezt darktulipnak is leírtam. Az ő történetének folytatásával kapcsolatban egyértelműen azt érzem, hogy hatásvadász, "húzzunk le mindél több bőrt egy bevált kliséből". Nem sok energiájába kerülhet hat egész mondatot megírni, mert a többi a nickek, kiírások ismétlése, és mivel sok kritikát kapott, éppen hogy befejezte, máris nekilátott a következőnek. Tudom, hogy számotokra ez szórakoztató.
Ha írni akarja, próbáljon meg igazán írni, teszem azt nem 6 mondatot egy fejezetbe tenni, hanem akkor essen neki, és mutasson fel valamit. Legyen egy fejezet hosszú, és valóban fejezet, nem egy epizod egy elképzelhetetlen helyzetből.
Lehet, hogy nyers voltam, de ez a véleményem, és jobban esik egy olyan történetet elbírálni, aminek van szövege, párbeszéde, élethelyzetek, fogalmazás. Még ha további fejlődésre is szorul, és javítani kell rajta.
Aranyköpéses történetet sem engedünk már fel egyáltalán.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: :'(
HozzászólásElküldve: 2008 július 22 (kedd), 9:49 
Zöldfülű

Kedves Adminok!

Darktulip történetét egyszerűen imádom. Ő volt az első, aki ilyen témában írt (persze koppintások születtek, de egyik se olyan jó). Annyira megörültem, mikor megláttam, hogy lesz második évad, de a kritikák között szó szerint lefagyott az arcomról a mosoly. Azt mondta, hogy törölnie kell az egészet, mert ti nem szeretitek az msn-es ficeket. :cry:
Nagyon szépen kérlek titeket, hogy engedjétek meg, hadd folytassaaaaaa $pray . Kérlek, kérlek, kérlek, kérlek :cry: !!!!!!! Nagyon sokan olvassuk, meg gondolom ő is imádja írni, és ez olyan igazságtalanság, hogy nem tehet fel ilyet. Ebben a megújúló világban, "ezek között a mai fiatalok között" az ilyen is jó történetnek számít (remélem értitek, hogy értem :P)

/Itt a történet címe, hogy miről beszélek: Msn-betyárok klubja 2 avagy hogyan tartsuk meg azt, amit egyszer már megszereztünk? Vagy ne is tartsuk meg?/

Még egyszer: nagyon szépen kérem, hadd rakhasson fel új fejezeteket és hadd ne kelljen letörölnieeee!!! $pray

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Egyszer van, egyszer nincs.
HozzászólásElküldve: 2008 június 28 (szombat), 21:15 
Fanfic-faló

Mrk írta:
De megint kint van.

csoda történt.

nem tudjuk, mi volt, mrk. de annyira lényeges ez? fent van a sztori, az a lényeg, nem?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2008 június 28 (szombat), 14:39 
Zöldfülű

De megint kint van.

atom-filmek.lapunk.hu - ... amikor a filmesek beszívtak!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2008 június 28 (szombat), 13:06 
Ó-nagy-admin "backstage"

Mrk írta:
Példának nézem hogy kijött egy ficből 17. fejezet, elolvasom, írok kritikát és kilépek. Mindjárt visszajövök mert valami még nem világos és látom nincs 17. fejezet!
Ilyen hogy történhet? :shock: :shock: :shock:

Az író időközben letöröhette a fejezetet...

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Egyszer van, egyszer nincs.
HozzászólásElküldve: 2008 június 28 (szombat), 12:12 
Zöldfülű

Egy ideje nem merészkedtem ide,(okkal) de most rávettem magam, mert ez már idegesít.
Nézem a kedvenc történeteim, és jujj de nagyon megörülök hogy van friss.
Példának nézem hogy kijött egy ficből 17. fejezet, elolvasom, írok kritikát és kilépek. Mindjárt visszajövök mert valami még nem világos és látom nincs 17. fejezet!
Ilyen hogy történhet? :shock: :shock: :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 15 (vasárnap), 16:54 
Billentyűzetgyilkos

belizal írta:
Nagyon köszönöm. :-D

Éppen most akartam beírni, hogy megnéztem, felengedtem. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 15 (vasárnap), 16:44 
Zöldfülű

belizal írta:
Kedves Andminok!

Tegnap éjszaka (vagy ma hajnalban, nem tudom pontosan) feltöltöttem egy novellafüzér első részét.
A novellafüzér címe: Álomférfi.
Megtenné valaki, hogy ránéz?

Előre is nagyon köszönöm, és elnézést a zaklatásért. :oops:

Üdv: belizal

Nagyon köszönöm. :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 15 (vasárnap), 14:43 
Zöldfülű

Kedves Andminok!

Tegnap éjszaka (vagy ma hajnalban, nem tudom pontosan) feltöltöttem egy novellafüzér első részét.
A novellafüzér címe: Álomférfi.
Megtenné valaki, hogy ránéz?

Előre is nagyon köszönöm, és elnézést a zaklatásért. :oops:

Üdv: belizal

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 11 (szerda), 21:13 
Lionela írta:
Hannuska írta:
Sziasztok, kedves adminok! Tudom, hogy elfoglaltok vagytok, de...

Az Imagine nevű oldal gárdájaként regisztráltunk Imagineistak néven, és A mi kis űrbüfénk című ottani körtörténetünket rakosgassuk felfelé, hátha megtetszik valakinek. Vasárnap feltettük a harmadik fejezetet, a főoldalon meg is jelent, csupán még senki sem engedélyezte, e-mailt ugyanis nem kaptunk.

Valaki esetleg? Ha kell, javítunk, vagy bármi, csak nem értjük, hogyan nem került még fel... *Hanna admin "odaát", úgyhogy tudja, milyen nehéz feladat...*

Megértéseteket előre is köszönöm saját, illetve a többiek nevében is.

Üdvözlettel: Dézi Hanna

Ööö... Az a helyzet hogy nincs a listában sztori.

Ergo vagy már döntve lett az ügyben valami, de a mail a nagy netsztárádán rossz irányba fordult, ezért eltévedt. Vagy valami általam felfoghatatlan okból meg se jelent nálunk.

Szóval töltsétek fel újra.

Szia, Lionela! Assa már vagy fél órája küldött e-mailt, hogy felengedte... valószínűleg azért nem találtad... :) Köszi, hogy te is megnézted...

És köszönjük Assának, hogy felengedte a Büfénket... :)

Üdv az Imagineistak nevében,
Hanna

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 11 (szerda), 20:58 
Ó-nagy-admin "backstage"

Hannuska írta:

Az Imagine nevű oldal gárdájaként regisztráltunk Imagineistak néven, és A mi kis űrbüfénk című ottani körtörténetünket rakosgassuk felfelé, hátha megtetszik valakinek. Vasárnap feltettük a harmadik fejezetet, a főoldalon meg is jelent, csupán még senki sem engedélyezte, e-mailt ugyanis nem kaptunk.

Valaki esetleg? Ha kell, javítunk, vagy bármi, csak nem értjük, hogyan nem került még fel... *Hanna admin "odaát", úgyhogy tudja, milyen nehéz feladat...*

Ööö... Az a helyzet hogy nincs a listában sztori.

Ergo vagy már döntve lett az ügyben valami, de a mail a nagy netsztárádán rossz irányba fordult, ezért eltévedt. Vagy valami általam felfoghatatlan okból meg se jelent nálunk.

Szóval töltsétek fel újra.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 11 (szerda), 19:28 

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 11 (szerda), 11:03 
Ó-nagy-admin "on stage"

Ophelia Blake írta:
Ismét érdeklődnék az egyik fejezetem iránt. Evangeline Von Richter 3. fejezetét már másfél naja feltöltöttem, de még mindig semmi reakciót nem kaptam. Örülnék, ha valamelyik admin jlezne nekem, hogy mi van a történetemmel. Köszönöm

Rendben, megnéztem és felengedtem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 10 (kedd), 21:23 
Zöldfülű

Ismét érdeklődnék az egyik fejezetem iránt. Evangeline Von Richter 3. fejezetét már másfél naja feltöltöttem, de még mindig semmi reakciót nem kaptam. Örülnék, ha valamelyik admin jlezne nekem, hogy mi van a történetemmel. Köszönöm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 02 (hétfő), 17:57 
Zöldfülű

Isten ments, hogy bárkit sürgessek, de tegnap töltöttem fel egy Nyugodj békében! nevezetű irományt és hát a többi történetemhez felengedtétek a fejezeteket, de ezt még nem. Csak kíváncsi voltam, hogy gond van-e az egypercessel, avagy csak még nem került rá sor.
Védelmemre kb. ennyit tudnék felhozni: hogy hát igen, rövid, de egyperces és ööö... kis érzelmek, meg csak egy kis szeletke akart lenni(kiírni az ihletet, ha van!)
Igen, tudom, nagyon értelmesen és összefüggően írok.
Köszönöm!
Sac

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 02 (hétfő), 17:24 
Zöldfülű

Jan Collie írta:
Ophelia Blake írta:
Kedves Adminok, az lenne a problémám, hogy a Félek c. íráshoz én is feltöltöttem egy fejezetett (8. fejezet.)...Ophelia Blake

felengedtem. nem tudom, mi volt vele a baj. kicsit rövid volt, nem volt koherens egész, "érdekes" volt a tördelése, néhol az írásjelek használata. de sztem nem voltak annyira zavaróak, h ne mehetett volna fel. na meg az írói szabadság, az önkifejezés.

Köszönöm szépen!
Azért is írtam, mert gyanus volt, hogy nem kaptam semmi értesítést. A tördelés az lehet, hogy furcsának tünik, azt bevallom, az írásjeleket viszont átnéztem, de lehet hogy átsiklottam egy-két hiba fölött.
Mégegyszer köszönöm.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 02 (hétfő), 17:18 
Fanfic-faló

Ophelia Blake írta:
Kedves Adminok, az lenne a problémám, hogy a Félek c. íráshoz én is feltöltöttem egy fejezetett (8. fejezet.)...Ophelia Blake

felengedtem. nem tudom, mi volt vele a baj. kicsit rövid volt, nem volt koherens egész, "érdekes" volt a tördelése, néhol az írásjelek használata. de sztem nem voltak annyira zavaróak, h ne mehetett volna fel. na meg az írói szabadság, az önkifejezés.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 02 (hétfő), 17:13 
Zöldfülű

Kedves Adminok, az lenne a problémám, hogy a Félek c. íráshoz én is feltöltöttem egy fejezetett (8. fejezet.), és már két napja semmi visszajelzést nem kaptam. A 9. fejezet viszont már felvan téve. Érdekelne, hogy mi van az írásommal. Ha van vele valami baj, vagy még nem tudjátok eldönteni, akkor utasítsátok el, és még átolvasom párszor, és javítok rajta ha kell. Örülnék, ha értesítenétek, hogy mi a helyzet a fejezetemmel. Előre is köszönöm.
Ophelia Blake

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 május 28 (szerda), 19:39 
Fanfic-faló

Dimitry írta:
Jójó értem én, de akkor inkább küldjék vissza, hogy fogalmazzam át, mert fura, vagy valami, de rosz érzés, hogy két napig, azt sem tudom, hogy mi van.

Amúgy köszi, hogy megmézted, és felengetted.
Azt meg, hogy mi fura van benne, nem tudom, de remélem rájövök majd, vagy valaki egy kritika erejéig a tudomásomra hozza.

Szerintem nem érted. Mit szólnál hozzá, ha visszaküldenénk azzal, hogy "Valami furcsa vele. Kérlek fogalmazd át!" Szerintem az se jó megoldás. =))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 május 28 (szerda), 18:15 
Szárnybontogató

Lionela írta:
Cirdan írta:
lehet hogy a nagy melegben bedöglött az adminok gépe mikor az elbírálásra került sor, sztem legyél türelemmel biztos írnak neked, pláne most hogy már itt is szóltál :wink:

Ha valaki ilyen sokáig áll a listában, az gyanakodhat hogy valami gond van a művével és az adminok erősen tanakodnak fölötte.

Jójó értem én, de akkor inkább küldjék vissza, hogy fogalmazzam át, mert fura, vagy valami, de rosz érzés, hogy két napig, azt sem tudom, hogy mi van.

Amúgy köszi, hogy megmézted, és felengetted.
Azt meg, hogy mi fura van benne, nem tudom, de remélem rájövök majd, vagy valaki egy kritika erejéig a tudomásomra hozza.

EKLE $star :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 május 28 (szerda), 16:33 
Ó-nagy-admin "backstage"

Cirdan írta:
lehet hogy a nagy melegben bedöglött az adminok gépe mikor az elbírálásra került sor, sztem legyél türelemmel biztos írnak neked, pláne most hogy már itt is szóltál :wink:

Ha valaki ilyen sokáig áll a listában, az gyanakodhat hogy valami gond van a művével és az adminok erősen tanakodnak fölötte.

Nem helyesírási problémáról van szó, azt sec-pec alatt el lehet dönteni. Inkább tartalmi gondról.

Sokszor erősen megkérdőjelezi magában egy admin hogy egy-egy mű tartalmilag átfér-e még a léc alatt vagy nem. Ilyenkor fordul elő az a helyzet hogy az említett mű csücsül a listában és várja hogy más admin és véleményt mondjon róla.

A gond akkor van ha már 3-an nézünk tök értetlenül egymásra és várjuk, hogy a másik döntsön :lol: :lol: :lol:

Na mindegy.

Megnéztem a műved és felengedtem. Van benne valami fura ami elbizonytalanítja az adminokat. Nem nagyon tudnám most megfogalmazni.

Mindegy felengedtem, és ez a lényeg.

UI: Nekem tényleg bekrepált a gépem. XDDD Ki kellett kapcsolnom 2 órára, mert túlforrósodott :lol: :lol: :lol:

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 május 28 (szerda), 16:00 
Fanficbúvár

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 május 28 (szerda), 15:48 
Szárnybontogató

Kedves Adminok, azt szeretném kérdezni, hogy miért van az, hogy a történetem 2 napja áll bent, és senki nem bírálta el, ennek ellenére már 4en megnézték. Más művek, amik ma délután lettek feltöltve, már megkapták az engedélyt.

Kicsit bosszantó, hogy két napja elküldtem, és annyit nem kaptam vissza, hogy: "oké, mehet", vagy hogy "ez borzalmas, írd újra az egészet", mások é viszont szinte rögtön fel lett engedve.

Sajnálom, hogy ha goromba hangvételű voltam, nem szándékos, de ma borzalmas napom volt, és 2 napja ha időm van felnézek, és soha semmi, szóval csak így jött ki belőlem.

EKLE $star :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 május 27 (kedd), 16:42 
Zöldfülű

Olyat lehet, hogy nekem nincs bajom az adminokkal? Mert én most akkor meg is dicsérném őket, hogy bírják idegekkel :)
Ha én visszautasítást kaptam, az tényleg jogos volt (valószínűleg nem olvastam át elégszer). Ez az ára annak, hogy igényes és jó ficek legyenek az oldalon.

További rengeteg kitartást a fic áradatokhoz! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 május 26 (hétfő), 20:24 
Fanfic-faló

És nem Liona, hanem Lionela XD.. kicsit figyelmesebben... lehet ez a kulcs a történeted hibáiban is, csak oda kéne figyelni.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 május 26 (hétfő), 19:07 
Ó-nagy-admin "backstage"

Ananke írta:
Mrk írta:
Rendben de kedves admin ha vennéd a fáratságot és elolvasnád ODA VAN ÍRVA HOGY NEM AKAROM MEGSÉRTENI!
Elnézést a többi panaszkodónak!

De ha csak mondod, odaírod, az nem ment fel az alól, hogy minden mondatodból süt a vádaskodás! Szóval ha vennéd a fáradtságot... kicsit lenéző, nemde? Erről beszélek, a stílusjegyek magukban hordozzák a mondanivalód. :roll:

Plusz azt írtad oda, hogy nem vagy biztos benne, hogy lily volt. Ha nem ő lett volna, és az ő nevét említed valótlanul, AKKOR nem akarod megsérteni...

Utólag magyarazkodni már fölösleges... Elég egyértelműek a szavaid... És a hangsúly is.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: bocsánat
HozzászólásElküldve: 2008 május 26 (hétfő), 19:05 
Zöldfülű

Ananke írta:
Mrk írta:
Rendben de kedves admin ha vennéd a fáratságot és elolvasnád ODA VAN ÍRVA HOGY NEM AKAROM MEGSÉRTENI!

De ha csak mondod, odaírod, az nem ment fel az alól, hogy minden mondatodból süt a vádaskodás! Szóval ha vennéd a fáradtságot... kicsit lenéző, nemde? Erről beszélek, a stílusjegyek magukban hordozzák a mondanivalód. :roll:

Rendben, elnézést kérek lilytől hogy belekevertem és lionától is mert szemtelenkedtem.
Igyekszem hogy többet ne forduljon elő! :oops: :oops: :oops: :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 május 26 (hétfő), 18:55 
Fanfic-faló

Mrk írta:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 május 26 (hétfő), 18:49 
Zöldfülű

Lionela írta:
Mrk írta:
[b]HY
A visszautasító levélröl lenne szó. Jó visszaküldik hogy nem jó de mien formában!?
Idézem:
"...Egy kicsit még gyakorolj mert egyetlen helyesen írt mondtat sincs a történetedben!"
Ebből csak az a rossz hogy volt helyes mondtat!(nem sok)
de ha már ilyen vádakat írnak legalább legyen igaz!
hogy melyik elvetemült volt arra nem emlékszem de asszem az elkövető lilyandjudith.(nem biztos nem szeretném megsérteni)

Azt ajánlom inkább kérj bocsánatot lily-től

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 május 26 (hétfő), 18:08 
Ó-nagy-admin "backstage"

Mrk írta:
HY
A visszautasító levélröl lenne szó. Jó visszaküldik hogy nem jó de mien formában!?
Idézem:
"...Egy kicsit még gyakorolj mert egyetlen helyesen írt mondtat sincs a történetedben!"
hogy melyik elvetemült volt arra nem emlékszem de asszem az elkövető lilyandjudith.(nem biztos nem szeretném megsérteni)

Erősen elgondolkoztam, hogy komolyan gondoltad-e eme megnyílvánulásodat.

Lehet panaszkodni, lehet kérdezni admintól, vagy megkérdőjelezni egyes dolgaikat.

De hogy pofátlanul idejösz, hogy hehe 50 mondatomból nem is 50 volt hibás csak 48 (most mondtam pár számot, nem számolgattam végig a modataidat), az már enyhénszólva a türelmünk határáinak erős feszegetése. (megjegyzem már a leírásban se sikerült eltalálni a helyesírást)

Megsúgok neked valamit, amit érdemes megjegyezni a jövőre nézve. Az adminok nem szeretik, ha madárnak nézik őket.

Rengeteg moderálandó sztori volt ma délután és lily és mellons egyedül voltak kénytelen az egészet végignyálazni. Nem kevés idejük, és faradságuk van benne, erre te idejösz és még jól meg is taposod a munkájukat.

A hihetlenül értelmes megnyílvánulásodról a hírek hozzászólásainál már inkább nem is nyilatkozok.

Eléggé sikerült felhúznod. Ritkán esek neki így valakinek, de mikor valakiből ömlik a hülyeség és másokra mutogat, mikor tökéletesen tisztában van vele, hogy igaza volt annak a személynek, na az az ami legjobban kicsapja nálam a biztosítékot.

Azt ajánlom inkább kérj bocsánatot lily-től (vagy legalalább tanuld meg leírni helyesen a nevét), és inkább fogadd meg tanácsait, amit a TE érdekedben osztogat. Vagy a rengeteg szabadidődet amit értelmetlen hozzászólásokra pazarolsz, inkább a word helyesírásellenőrzőjének lefutattására használd!

Elnézését kérek azoktól akik erre járnak és ezt kénytelen voltak végignézni.

Ha bárkinek bármi NORMÁLIS és MEGALAPOZOTT panasza, kérdése, kérése van, azokat továbbra is várjuk.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 május 26 (hétfő), 17:44 
Zöldfülű

HY
Idézem:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 április 07 (hétfő), 13:27 
Zöldfülű

ühüm..(nem vagyok ismerős errefelé) :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 április 07 (hétfő), 13:16 
Írópalánta

Adela írta:
Nem, én sem kételkedem Lionela tehetségében, nem is arra céloztam..az idézetedre.

Ja, azt nem én találtam ki. Sajna, ehhez túl kevés vagyok. De ha beszélgetni akarsz, arra ott az Offtopic, hogy ezt a topicot ne offoljuk szét.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 április 07 (hétfő), 13:11 
Zöldfülű

Nem, én sem kételkedem Lionela tehetségében, nem is arra céloztam..az idézetedre.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 április 07 (hétfő), 13:02 
Írópalánta

Adela írta:
:-D rendben..abbahagytam a "hülye kérdéseim" feltevését. Van abban valami, amit ashazy mond.

Na, nem azért mondtam. Lio igazságos, szép és jó. És én sem szeretem a rosszul szerkesztett írásokat.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 április 07 (hétfő), 12:52 
Zöldfülű

:-D rendben..abbahagytam a "hülye kérdéseim" feltevését. Van abban valami, amit ashazy mond.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 április 07 (hétfő), 12:49 
Írópalánta

*besunny*

Gondoltam, hogy Liot fogta ki. *ördögi vigyor*

*kisunny*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 április 07 (hétfő), 12:44 
Ó-nagy-admin "backstage"

Adela írta:
Lehet, hogy ordít róla, hogy onnan kaptam az ötletet, lehetséges, mégis nagy munka volt, hogy átszőttem a történetet. Az írásom stílusa pedig valószínűleg hasonlít Hamiltonéhoz, erről nem tehetek, eddig is ilyen voltam.

Ezért mondtam, hogy nem lesz kevesebb attól a műved, hogy feltűnteted az ihletőt, a későbbi félreértéseket és "hülye kérdéseket" viszont elkerülheted.

Ez olyan, mint hogy az Eragorn írója is mindig elmondja, hogy művét Tolkien világa ihlette, arra hasonlít. Attól még nincs kevesebb munkája, és ráfordított ideje benne, s ugyanúgy szeretik az olvasói.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 április 07 (hétfő), 12:38 
Zöldfülű

Igen, ki is javítottam. Nem voltam tisztában a szerkesztéssel, mondom, még sosem csináltam ilyet. Nem állt szándékomban hadakozni, csupán közöltem a véleményem. Remélem, most már jó lesz, próbáltam az általad adott leírás alapján rekonstruálni. Lehet, hogy ordít róla, hogy onnan kaptam az ötletet, lehetséges, mégis nagy munka volt, hogy átszőttem a történetet. Az írásom stílusa pedig valószínűleg hasonlít Hamiltonéhoz, erről nem tehetek, eddig is ilyen voltam. Nem a rosszat veszem példaként, ennyi erővel hagytam volna az egészet úgy, ahogy van, de szeretnék megfelelni. Köszönöm a segítséget, remélem jól kijavítottam. Addig próbálkozom, amíg nem sikerül, hiszen ebből is csak tanulhatok. :!: :idea:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 április 07 (hétfő), 12:28 
Ó-nagy-admin "backstage"

Én voltam, aki kétszer is elküldött.

Igen odaírtam hogy töntesd fel hogy mi ihlette a művet (egyébként is ordított róla), sőt azt is odaírtam, hogy ha feltüntetted azzal nem lesz kevesebb a műved.

Ez megítélésem szerint egyáltalán nem volt sértő (ha mégis akkor elnézésedet kérem), egy szóval se említettem, hogy műved "másolat" lenne.

Másodjára már beleírtad a leírásba, amit én emberi módon meg is köszöntem.

A párbeszédírás pedig. Már először is szóltam mi a hiba.

Ugyanúgy feltöltötted. Az hogy más így ír, és esetleg egy engedékenyebb admin felengedi (megjegyzem ugyanúgy szólva van nekik), az lehetséges.

De szerintem ne a rosszat vedd példaként, hanem inkább arra törekedj, hogy a sajátod minél jobb legyen.

Nem hadakozni kellene az adminnal.
Annyi idő alatt, amíg bepötyögted ide a hozzászólásod, már kétszer ki lehetett volna javítani az említett hibákat, és már rég fenn lenne a lapon a műved.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 április 07 (hétfő), 12:18 
Fanfic-faló

Adela!

Az elutasító mail-nél fel van tüntetve az elutasító admin e-mail címe, sőt általában alá is szoktuk írni, amit elküldünk, ajánlom,h. inkább a szóban forgó adminnal beszéld ezt meg, mert így sok értelme nincs, mivel általában egy történetet, egy admin olvas el, így csak ő tud véleményt formálni róla. Hibáa írsz ide be, nem tudunk rá reagálni, ha nem olvastujk a történeted. Ezen felül pedig szerintem alapból az lett volna a normális, ha vele beszéled meg.

Nem nevezném ezt keserű fogadtatásnak. Elég sok történet kerül felengedésre, és emelett jópárat el is utasítunk. Abban viszont egyet értek az elutasító adminnal, hogya az ihlető mű az Anita Blake sorozat volt, akkor azt bizony fel kell tüntetni!
Beszéld meg e-mailben azzal az adminnal aki az elutasítót küldte.
A párbeszédek részéhez nem tudok hozzászólni, mert nem láttam! De ha azt írja valamelyik admin, hogy hibás, akkor azt nem pusztán cseszegetésből teszi XD

Larten

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 április 07 (hétfő), 12:09 
Zöldfülű

Sziasztok.

Nem panaszkodni, vagy sértegetni akarok bárkit is, de kaptam egy mailt, miszerint a történetem azért nem kerülhet fel a merengő oldalára, mert nem jók a párbeszédeim, holott nagyon sok szerző ugyanazzal a szerkesztési móddal töltötte fel a művét. (Ismerek is nem egyet, mellesleg egy ide rendszeresen író barátom ajánlotta az oldalt). Volt még egy megjegyzés, miszerint a történetemet mástól vettem át, (amit őszintén szólva kissé sértőnek találtam, de igazat kellett, hogy adjak, ugyanis ezen sorozat: Laurell K Hamilton Anita Blake könyvei hozták meg az ihletet, mert még sosem próbálkoztam ilyesmivel) A moderátor szerint fel kellett volna tűntetnem, hogy a történetem egyfajta másolat, de én nem így érzem..sokat gyötrődtem azzal, hogy a saját gondolataimmal átszőtt alkotást hozzak létre, talán harminchatszor próbáltam feltölteni, erre kapok egy üzetenet, ( olyan indokkal, amit másoknál még csak fel sem hoznak.."párbeszéd részek rosszak") sajnos nem feltölthető. Szerettem volna elmondani a véleményem, nehogy valami véletlen folytán mások is ilyen keserű fogadtatásra jussanak. :-(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 26 (szerda), 17:24 
Ó-nagy-admin "backstage"

Niky írta:
Nem tudom, hogy ez ide tartozik-e, de:

a Jon Macli nevű felhasználó avatárja egy ,,kicsit" nagyobb a megengedettnél

UFFF... Kösz, hogy szóltál.

Kiszedem neki, és írok is, hogy azért gondolkodjon józanul XD.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 26 (szerda), 17:14 
Zöldfülű

Nem tudom, hogy ez ide tartozik-e, de:

a Jon Macli nevű felhasználó avatárja egy ,,kicsit" nagyobb a megengedettnél

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 12 (szerda), 17:33 
Fanfic-faló

Zolko02 (Béla) írta:
Véletlen egy kritikába, és nem kritika-válaszba, válaszoltam egy kritikámra. Lehetne törölni?
zolko02 - "Metro" - "zolko02 - Nem voltál gonosz, sőt :) Köszönöm a kritikát, és a hibákra való felhívást. Természetesen mindet javítottam! Mégegyszer köszönöm, és nem voltál gonosz ^^" ezt a kritikszet ha van egy kis időtök kitörölni.
Köszönöm!

meek, megkeresem.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1437 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 29  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra