Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 26 (szerda), 4:02

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 10122 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146 ... 203  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 14 (péntek), 9:04 
Írópalánta

jan collie írta:
Lionela írta:
Cendben megjegyzi, hogy úgy tudja mostanság nem nagyon keresünk új admint... Vagy én tudom rosszul?

én is azt mondom, hogy nem kellene új ember. bár, ha belegondolsz, mi szokott lenni mostanság a listában? mindig 20-30 sztori. eve szokott irtani, alenát is szoktam látni (a frissek lendülete még tart), te szoktál lenni, mostanában magiccat nevét is gyakrabban látom, bellt...

akinek szét kéne rúgni a sejhaját az sissy. még adminlandre se jár, sztem nem is nagyon modizik. SIS WAZZE!! cáfolj meg, ha ezt látod, de sztem neked áll legjobban kifelé a szekered rúdja.

Kössz jan:PP Igenis szoktam modizni attól függetlenül h nem járok adminlandre se forumra.(ezt a hozzázólásodra is valaki hívta fel a figyelmem:P, mert mint említettem nem nagyon járok ide szal még esélyem se volt megcáfolni ezt az állítást) Persze nem olyan sokat mint régen meg mostanában nincs sok időm se. Tegnap is le tudtam ülni egy órára a géphez wazze! Szeginyke már nagyon lestrapált szerény személyem használatba vétele miatt :D Nyah ezer bocsi azért mert tünedezem el a merengőről ezentúl megpróbálok többször megjelenni:)

u.i: mi az h kifele áll a szekerem rúdja???? el akarjátok venni az admini címem? :cry:

u.u.i: jó bulizást nektek a meritalihoz!!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 14 (péntek), 6:59 
Sztorihajhász

Krisy írta:
Thunder: jah, szeretnek... ^^ Ezt pont Te mondod XD Mindenesetre neked is köszönöm :-) Neked is hasonló jókat.

És így utoljára: Mindenkinek jó szórakozást mára, érezzétek jól magatokat a Talin :-)

Pont én mondom: mert látod, hajnalban is mennyien csöpögnek hogy maradj :)

Köszi a jókívánságokat >:D<

Tali... majd próbálkozunk :)

Mcat: a Meri meg tényleg nem szűkíti be a szociális életet; sőt 8->

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 14 (péntek), 6:43 
Jahj, ti... Nem kell ebből ekkora ügyet csinálni :-) De köszönöm, jólesik :roll:

Maggicat: én meg remélem, hogy betartom. Sokat jelentene nekem, hogy legalább egy valamiben kitartó vagyok. Nem csak te tartod hülyeségnek, hanem Eve is. Teljesen logikátlan döntés volt, és én ezt el is ismerem. Úgy látszik, ilyen szeszélyes ember vagyok XD Köszi szépen, talán majd egyszer mélyebben betekinthetsz logikátlan személyembe XD (bár nem ajánlom, de... a jövő zenéje :P)

Vendég (nem tudom ki vagy :P): köszi neked is :-) Azért ez ennyire nem kóros XD Csak szeretnék változtatni az életemen. Az a baj, hogy ezt sokszor eldöntöm, de sosem sikerül tennem is érte, mindig csak az elhatározás szintjén rekedek meg.

mena: na, a táboros ^^ kellett nekem megírni XD Hát... nekem nem hiszem, hogy sokat fog jelenteni a 7. könyv a ff-ek szempontjából. A 6. se jelentett semmit XD Úgy érzem, az aranykor elején és közepén én is itt voltam (és még vagyok is egy picit ^^). Nyugodtan mentsd csak el, nekem már úgyse kell semmire. :P Majd öreg napjaimban azt fogom olvasgatni XD És neked is nagyon köszönöm :-)

Thunder: jah, szeretnek... ^^ Ezt pont Te mondod XD Mindenesetre neked is köszönöm :-) Neked is hasonló jókat.

Mazsi: Köszi :-) persze, hogy beszélünk, úgyse tudnám megállni XD Nem tudom, tudhatod-e mit érzek, mert én se nagyon tudom XD Valami nagyon furcsa megnyugvásszerűt... lehet, hogy meghalok? XD Na, ennyit arról, hogy értelmes volnék ^^

És így utoljára: Mindenkinek jó szórakozást mára, érezzétek jól magatokat a Talin :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 14 (péntek), 6:37 
Ó-nagy-admin "on stage"

Anonymous írta:

Bocs, hogy csak úgy belebeszélek a témába, főleg úgy, hogy nem ismerem Krisyt, bár olvastam tőle régebben a táboros ficjét egy másik honlapon.

Én úgy gondolom, teljesen megértem érveit.
Az internet is okozhat szenvedélybetegséget. Ha reggel azzal ébredsz fel, hogy vajon van-e folytatása a kedvenc töridnek, vagy kaptál-e kritikát a saját irományodra, ha fellépsz az internetre, és az első utad a Merengőre vezet, az már beteges. Krisy rájött, hogy le kell állnia, és drasztikus eszközökhöz nyúlt.
Vagy csak rájött, hogy annyi minden van még az életben, ami ugyanolyan fontos, vagy fontosabb, mint hogy egy monitort bámuljon órákon keresztül... és ha ez már örömöt sem okoz, csak a sok idejét veszi el... nehéz egy ilyen döntést meghozni, és én tisztelem azért, amit tett. Remélem később azért még visszatér!

Én kb. 2 éve (azt hiszem, majdnem annyi) járok a metrengőre, és lássanak csodát, még mindig van szociális életem. Az internet tényleg sok időmet elviszi, de akkor egyébként is itthon lennék. A fanfiction írás még több időmet emészti fel, mint maga az internet, de azt egyszerűen muszáj csinálnom, mert szeretem, és mert fontosnak tartom - lehet, hogy ez hülyeség, de az egyik legfontosabb dolognak tartom az életben, hogy összeszedjem a gondolataim, és a fanfiction írás erre alkalmas.

De félreértettél, nem azért tartom Krisy "tervét" hülyeségnek, mert le akar állni a nettel. Hanem azért, mert mindent eldob és kitöröl.

Tudom, h jobban esett volna neki, ha azt mondom, amit te, hogy "tisztelem stb., helyesen cselekszel", de nem tudok, és nem is akarok hazudni

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 14 (péntek), 6:32 
Hát Krisy, sajnálom, hogy így döntöttél. Nagyon örülök, hogy megismerhettelek, (és szerintem igenis van keresnivalód a merin, de te tudod, mit szeretnél.)
Egy hónapja kb. velem is ez volt. Elegem lett a netből, alig ültem gép elé, elegem volt az egészből, (de meggondoltam magam) tehát nagyjából tudom (vagy nem), mit érzel.
Remélem azért még beszélünk.
pusz: Mazsi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 14 (péntek), 6:29 
Sztorihajhász

Üdv!

Gondoltam reagálok én is.

Szal: Krisy; te tudod, te döntésed. Szerintem gondold át mégegyszer; szeretnek itt a népek :)

*Edda feelingje van: "...múltat ki nem tépheti, szívéből......"*

Ha nem látlak többet: hát; sok sikert, sok boldogságot!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 13 (csütörtök), 23:16 
Fanficbúvár

-

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mena 2012 augusztus 02 (csütörtök), 17:06-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 13 (csütörtök), 23:00 
magiccat írta:
Krisy írta:
....
Idézet:

Remélem, hogy nem tartod be a szavad, és egy idő után (bármilyen hihetetlennek tűnik is most számodra) meggondolod magad. Mert ahogy én elolvastam a hozzászólásod (nem akarok bántó lenni, de tudom, h sokan annak fognak tituálni) hülyeségnek hangzik. Kimondom (illetve leírom) amit gondolok: marha nagy idiótaságnak tartom, így, csak ezeket a tényeket látva.
Persze ez a te döntésed, de kicsit engem is bánt, hisz szerettelek jobban volna jobban megsimerni. De azért annak nagyon örülök, h találkozhattam veled a Merin.

Üdv:

Magiccat

Bocs, hogy csak úgy belebeszélek a témába, főleg úgy, hogy nem ismerem Krisyt, bár olvastam tőle régebben a táboros ficjét egy másik honlapon.

Én úgy gondolom, teljesen megértem érveit.
Az internet is okozhat szenvedélybetegséget. Ha reggel azzal ébredsz fel, hogy vajon van-e folytatása a kedvenc töridnek, vagy kaptál-e kritikát a saját irományodra, ha fellépsz az internetre, és az első utad a Merengőre vezet, az már beteges. Krisy rájött, hogy le kell állnia, és drasztikus eszközökhöz nyúlt.
Vagy csak rájött, hogy annyi minden van még az életben, ami ugyanolyan fontos, vagy fontosabb, mint hogy egy monitort bámuljon órákon keresztül... és ha ez már örömöt sem okoz, csak a sok idejét veszi el... nehéz egy ilyen döntést meghozni, és én tisztelem azért, amit tett. Remélem később azért még visszatér!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 13 (csütörtök), 22:49 
Ó-nagy-admin "on stage"

[quote="Krisy"]....[quote]

Remélem, hogy nem tartod be a szavad, és egy idő után (bármilyen hihetetlennek tűnik is most számodra) meggondolod magad. Mert ahogy én elolvastam a hozzászólásod (nem akarok bántó lenni, de tudom, h sokan annak fognak tituálni) hülyeségnek hangzik. Kimondom (illetve leírom) amit gondolok: marha nagy idiótaságnak tartom, így, csak ezeket a tényeket látva.
Persze ez a te döntésed, de kicsit engem is bánt, hisz szerettelek jobban volna jobban megsimerni. De azért annak nagyon örülök, h találkozhattam veled a Merin.

Üdv:

Magiccat

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 13 (csütörtök), 22:25 
Nem akartam, hogy ebből ekkora "balhé" legyen. Gondoltam, hogy csak Kristie-nek írok, hogy "szia, mentem, örülök, hogy volt a meri az életemben, pá", de... az még ennél is bunkóbb dolog lett volna.

Nem, nem bántott meg senki - épp ellenkezőleg. Én bántottam meg, nem is egy embert (legalábbis én így érzem), és lelkiismeret-furdalásom van miatta, vagy valami ilyesmi. Sok mindenre rádöbbentett a kis fél órás gondolkozásom a csendben és sötétben, legfőképpen arra, hogy nekem semmi keresnivalóm itt. Nem tudom értelmesen elmagyarázni (mást se tudtam soha értelmesen elmondani, nemhogy még magyarázkodjak XD), hogy miért.

Nem a Ti hibátokból van, hanem csakis az enyémből. Ne te érezd magad emiatt rosszul, Kristie, én vagyok a hülye. Nem tudom pontosan, hogy mit akarok, de egy ideig biztosan mellőzni szeretném a merit az életemből - ennek legfőképp a HP az oka, kezdem nagy hülyeségnek tartani :D Ahelyett, hogy órákat ülök a gépnél, szeretnék mást csinálni, ami után nem érzem úgy magam este, amikor aludni megyek, hogy "na, ma se csináltam semmi maradandót". Igaz, hogy nagyon jól éreztem magam attól, hogy beszéltem másokkal, olvastam egy-egy jó sztorit, de valljuk be: nem normális, ha az ember ideje nagy részét a neten tölti. Nálam pedig sajnos valami ilyesmi a helyzet, és ezen szeretnék változtatni. Erre a mai nap döbbentett rá, ugyanis ma most este ültem először gépnél, egésznap jártam BP-t XD (és már azt is tudom, hogy hogyan kell hazajönni Lartentől... - nem tévedtem el XD)

Megvan minden a gépemen, köszi :P Már "rég" letöröltem a dolgaimat a meriről.

Én sem értem teljesen magam, ezért nehéz is lenne elmagyarázni a helyzetet, egyszerűen csak így érzem. Majd ha nagyon hiányzom - amire kicsi az esély :P - úgyis feljövök, msnen meg még megtalálható leszek. Asszem.

Larten: én is örülök, hogy megismerhettelek, amúgy teljesen másmilyennek képzeltelek :P Mellesleg, egyelőre nem lesz új msnem. Eve meggyőzött :P Fórumra nem hiszem, hogy nagyon feltolom majd a képem, úgyhogy azért ott talán megmaradok.

Lio: nem is kell reagálni, de remélem a képek tetszenek ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 13 (csütörtök), 21:48 
Fanfic-faló

... Krisy tudod a véleményem... nagyon örülök,h. megismerhettelek, és,h. találkozhattunk... remélem azért még fogunk beszélni :)

Pusza

Larten_H

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 13 (csütörtök), 21:47 
jóanyátok ügyfélszolgálat

Krisy írta:
...

ez most medöbbentett.

nem is tudok mit írni.
Kiserat teljesen megértettem, hogy nem akar admin lenni (adminnak lenni nagyon rossz), és ha nálad is csak ez lenne akkor nem lennék ennyire leblokkolva, de tulajdonképpen ezt a meris fanfictionös dolgot másodpercek teljesen törölni akarod az életedből?
biztosan valami komoly dolog áll e mögött - remélem nem bántott meg senki... de tényleg nem értem mi az ami miatt soha többé nem akarsz minket látni. esetleg nem nézel felénk néhány hónapig, vagy csak havonta egyszer betöltöd az oldalt, de teljesen.... azért gondold át még egyszer és mentsd le az összes cuccod, kritikádat hátha egyszer mégis meggondolod magad.

nem írok többet teljesen kiborítottál - félre ne érts, nem egyáltalán haragszom rád, csak nem értem és szar érzés, hogy így egyik pillanatról a másikra eltűnsz.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kristie 2006 április 13 (csütörtök), 21:49-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 13 (csütörtök), 21:14 
Ó-nagy-admin "backstage"

Krisy írta:
Sziasztok.
Totál off leszek, de talán most az egyszer (utoljára :P) megbocsátjátok. :D Tudom, hogy valószínűleg ezt már csak a tali után fogjátok olvasni, de most jutottam el idáig.
Szeretnék, Kristie, kérni tőled valamit. Nem szeretnék tovább admin lenni. Nem sorolok okokat, a lényeg, hogy nem. (De semmi személyes, csak megártott a sok gondolkozás a fejecskémnek :P) (megj.: jobban belegondolva, ezzel neked nem is kell mihez kezdened, mert le fogom törölni magam)
Aztán… szeretnék megköszönni Nektek mindent, csajok :-) Nagyon örülök, hogy megismertelek benneteket, és remélem, hogy azért nem úgy maradok meg bennetek (már ha megmaradok valahogy), mint amilyennek most fogok tűnni.
A lényeg, hogy mostantól „kizárom” az életemből a merit, és minden hozzáfűződő dolgot (az itt megismert embereket is beleértve). Ez így most nagyon … nem tudom a jó szót, de elég „parasztul” hangzik. Tényleg, nagyon kedves, színes, sokoldalú embereket ismertem itt meg, sokat lehetett veletek/rajtatok nevetni, idegeskedni egy-két ember miatt (öhm… Abmira, „wc-papír nyelvű lány”). Szóval sok élménnyel gazdagodtam még így az éteren keresztül is, hála Nektek.
Ennyi lett volna, amit el akartam mondani, pár nap múlva törlöm a regisztrációmat a Merin és itt, a fórumon is. Talán már holnap. Ja, és ha már holnap: ezek után szerintem rájöhettetek, hogy velem nem fogtok találkozni. Ennek több oka is van, azon kívül, hogy nem szeretnék ott lenni, de ezt sem részletezném, mert tök fölösleges.
Szinte tuti, hogy lesznek egyesek, akik megfutamodásnak fogják tartani, hogy törlöm magam, de nem érdekel. Én tudom, hogy nem az, és ennyi bőven elég.
Utóiratként Lionak egy üzenet: ezt a két rajzot holnap akartam személyesen odaadni (megkésett szülinapi ajándékként :P), de mivel nem lesz rá lehetőségem, csak a fényképeit mutatom meg. Majd talán egyszer megkapod igaziban is :-) (Ha kellenek, mentsd el őket, mert ezeket is törölni fogom)
http://i62.photobucket.com/albums/h101/ ... C00451.jpg
http://i62.photobucket.com/albums/h101/ ... F_0239.jpg

Sziasztok, és még egyszer köszi mindent!

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

*Lio szóhoz se jut, előbb ugyanis valakinek ki kellene rántania teljes döbbenetéből*

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 13 (csütörtök), 21:09 
Sziasztok.
Totál off leszek, de talán most az egyszer (utoljára :P) megbocsátjátok. :D Tudom, hogy valószínűleg ezt már csak a tali után fogjátok olvasni, de most jutottam el idáig.
Szeretnék, Kristie, kérni tőled valamit. Nem szeretnék tovább admin lenni. Nem sorolok okokat, a lényeg, hogy nem. (De semmi személyes, csak megártott a sok gondolkozás a fejecskémnek :P) (megj.: jobban belegondolva, ezzel neked nem is kell mihez kezdened, mert le fogom törölni magam)
Aztán… szeretnék megköszönni Nektek mindent, csajok :-) Nagyon örülök, hogy megismertelek benneteket, és remélem, hogy azért nem úgy maradok meg bennetek (már ha megmaradok valahogy), mint amilyennek most fogok tűnni.
A lényeg, hogy mostantól „kizárom” az életemből a merit, és minden hozzáfűződő dolgot (az itt megismert embereket is beleértve). Ez így most nagyon … nem tudom a jó szót, de elég „parasztul” hangzik. Tényleg, nagyon kedves, színes, sokoldalú embereket ismertem itt meg, sokat lehetett veletek/rajtatok nevetni, idegeskedni egy-két ember miatt (öhm… Abmira, „wc-papír nyelvű lány”). Szóval sok élménnyel gazdagodtam még így az éteren keresztül is, hála Nektek.
Ennyi lett volna, amit el akartam mondani, pár nap múlva törlöm a regisztrációmat a Merin és itt, a fórumon is. Talán már holnap. Ja, és ha már holnap: ezek után szerintem rájöhettetek, hogy velem nem fogtok találkozni. Ennek több oka is van, azon kívül, hogy nem szeretnék ott lenni, de ezt sem részletezném, mert tök fölösleges.
Szinte tuti, hogy lesznek egyesek, akik megfutamodásnak fogják tartani, hogy törlöm magam, de nem érdekel. Én tudom, hogy nem az, és ennyi bőven elég.
Utóiratként Lionak egy üzenet: ezt a két rajzot holnap akartam személyesen odaadni (megkésett szülinapi ajándékként :P), de mivel nem lesz rá lehetőségem, csak a fényképeit mutatom meg. Majd talán egyszer megkapod igaziban is :-) (Ha kellenek, mentsd el őket, mert ezeket is törölni fogom)
http://i62.photobucket.com/albums/h101/ ... C00451.jpg
http://i62.photobucket.com/albums/h101/ ... F_0239.jpg

Sziasztok, és még egyszer köszi mindent!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 13 (csütörtök), 20:07 
Ó-nagy-admin "backstage"

Kristie írta:
HSB nem megszökött hanem törölte magát

Első értelmes ötlete... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 13 (csütörtök), 20:02 

Lionela írta:

Dede...

Ha van akkor szívesen fogadom...

oké:D most tudatosult bennem, hogy holnap lesz a tali, és még alig foglalkoztam vele

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 13 (csütörtök), 20:01 

HSB nem megszökött hanem törölte magát

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 13 (csütörtök), 19:59 
Ó-nagy-admin "backstage"

Kristie írta:
Lionela írta:
Kristie!

HSB- re körözést kell kiadni... Lassan szokásává válni megszabadulni akészszerzubbonyából, és Mungó rácsosablakát kirezselve meglógni...

pedig már közöltem vele, h ott kell maradnia és ünnepélyesen elfogadta.

amúgy nem kellett volna emlékezetes e-maileket küldözgetnem neked?

Dede...

Ha van akkor szívesen fogadom...

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 13 (csütörtök), 19:57 

Lionela írta:
Kristie!

HSB- re körözést kell kiadni... Lassan szokásává válni megszabadulni akészszerzubbonyából, és Mungó rácsosablakát kirezselve meglógni...

pedig már közöltem vele, h ott kell maradnia és ünnepélyesen elfogadta.

amúgy nem kellett volna emlékezetes e-maileket küldözgetnem neked?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 13 (csütörtök), 19:56 

Alena írta:
Kristie, kitaláltam valamit a meghívóhoz, hogy ne csak azt a lapot adjuk oda egymagában. :D

milyen meghívó???

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 13 (csütörtök), 19:55 
Ó-nagy-admin "backstage"

Kristie!

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 13 (csütörtök), 19:35 
Fanficbúvár

Kristie, kitaláltam valamit a meghívóhoz, hogy ne csak azt a lapot adjuk oda egymagában. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 13 (csütörtök), 19:30 

Larten_H írta:
Kristie írta:
ettől a Ginny Evanstól agyilag teljesen leépültem. egy mondatot nem tudok írni a sztorijáról.
szörnyű
:x

Ginny Evans ott lesz a talin :P majd megbeszéltheted vele a dolgot =))

huh még jó, hogy nem írtam neki semmit:D pedig majdnem elküldtem egy durvát :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 13 (csütörtök), 17:54 
Fanfic-faló

Kristie írta:
ettől a Ginny Evanstól agyilag teljesen leépültem. egy mondatot nem tudok írni a sztorijáról.
szörnyű

Ginny Evans ott lesz a talin :P majd megbeszéltheted vele a dolgot =))

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 13 (csütörtök), 14:34 
Ó-nagy-admin "backstage"

Kezd tele lenni a hócsukám Heaven Sexy Baby-vel... Hát nem lelépett megint a Mungóból???

~x( ~x( ~x( ~x(

Kristie kérhetném a közízlés érdekében, hogy toloncold vissza?

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 13 (csütörtök), 13:41 
Ó-nagy-admin "backstage"

Nincs olyan mondat Trianus töréjében amiben ne lenne ilyen:
pil-lanthatták, meggondo-latlan, idegösszerop-panás, so-kan... és társai...

Na most ezzel mit kezdjek?

Így azért mégse engedélyezhetem... Kiröhögtetném magam...

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 13 (csütörtök), 13:31 
Fanficbúvár

Na én mentem, majd délután még benézek...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 13 (csütörtök), 13:30 
Ó-nagy-admin "backstage"

Kristie írta:
:shock: :shock: lio a profi. ezt még én sem tudtam

Régóta fórumozok, és más Phpbb fórumon így van, akkor gondolom itt is...

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 13 (csütörtök), 13:28 
Ó-nagy-admin "backstage"

Lionela írta:
de szorgalmas az ürge, mert megint van 4 regisztrációja...

Helyesbítek... CSak VOLT... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 13 (csütörtök), 13:27 
Ó-nagy-admin "backstage"

mena írta:
mena írta:
háj!
a legfrisebben regisztrált betűhalmazos zagyvás felhasználónak cs 1 pornóoldal van a profiljában v mijében... asszem afad-dal kezdődik a neve...
gondoltam szólok :-)

bocs, hogy mégegyszer iderondítottam, de avatarom kicsinységének egyenes következménye,hogy még én magam sem veszem észre a hozzászólasimat. szóval cs megismételtem, nem türelmetlenkedés volt.

Kösz, hogy szóltál...

Az én új szokásom, hogy ráérő időmben törölgetem ezeket a felhasználókat.
A múltkor a gyógyszermániákus 22!!! regisztrációt írtottam ki, de szorgalmas az ürge, mert megint van 4 regisztrációja...

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 13 (csütörtök), 13:27 
Fanficbúvár

Úgy látom, komolyan veszik azt, hogy holnap nem tölthetnek fel... akárhányszor modizom az utsó sztorit, mire visszamegyek, már megint van új.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 13 (csütörtök), 13:26 

Lionela írta:
Alena írta:
Mióta írja azt ki az aláírás alá, ha egy hozzászólás szerkesztve volt? Vagy csak én nem vettem eddig észre?

Ha szerkeszted a hozzászólásod ám időközben válaszolnak rá (idéznek belőle), akkor odaírja hogy szerkesztve, ha gyorsabb vagy akkor nem...
Ilyen egyszerű..

:shock: :shock: lio a profi. ezt még én sem tudtam

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 13 (csütörtök), 13:25 
Fanficbúvár

Lionela írta:
Alena írta:
Mióta írja azt ki az aláírás alá, ha egy hozzászólás szerkesztve volt? Vagy csak én nem vettem eddig észre?

Ha szerkeszted a hozzászólásod ám időközben válaszolnak rá (idéznek belőle), akkor odaírja hogy szerkesztve, ha gyorsabb vagy akkor nem...
Ilyen egyszerű..

öhmm... de az enyémet nem idézték... na mindegy, hagyjuk

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 13 (csütörtök), 13:25 
Fanficbúvár

Lionela írta:
Liona írta:
Lionela írta:
Alena írta:
Látom, már nincs túl sok, hagyd Lio, átveszem.

DE jó... Akkor suky a tiéd... :twisted: :twisted: :twisted:

=)) Az igaz szeretet megnyilvánulása... önzetlenség, bajtársiasság... =)) <nem félreérteni!>

Bemutatjuk új sorozatunkat!
Címe: Adminok közt

Bajtársiasság, önzetlenség, nevetés és küzdelem... jellemzi hőseink mindennapjait. Folytonos szélmalomharc az Élet kegyetlen fanficáradat ellen, egy véget nem érő mókuskerék...

(agyamramentek a rosszabbnál-rosszabb feltöltések)

Megyek, meg is írom hozzá az első fejezetet >:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 13 (csütörtök), 13:23 
Ó-nagy-admin "backstage"

Alena írta:

Ilyen egyszerű..

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 13 (csütörtök), 13:20 
Fanficbúvár

"A Hourhton melletti kis szigetet, még mindig gyak-ran emlegetik..."

Mi az hogy gyak-ran??????? :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 13 (csütörtök), 13:19 
Fanficbúvár

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 13 (csütörtök), 13:17 

szörnyű

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 13 (csütörtök), 13:14 
Fanficbúvár

-

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mena 2012 augusztus 02 (csütörtök), 17:05-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 13 (csütörtök), 13:14 
Fanficbúvár

Én sukyt mostanság fel szoktam engedni. Arra várok, hogy végre átkerüljön a Mungóba...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Alena 2006 április 13 (csütörtök), 13:15-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 13 (csütörtök), 13:13 
Ó-nagy-admin "backstage"

Liona írta:
Lionela írta:
Alena írta:

=)) Az igaz szeretet megnyilvánulása... önzetlenség, bajtársiasság... =)) <nem félreérteni!>

Bemutatjuk új sorozatunkat!
Címe: Adminok közt

Bajtársiasság, önzetlenség, nevetés és küzdelem... jellemzi hőseink mindennapjait. Folytonos szélmalomharc az Élet kegyetlen fanficáradat ellen, egy véget nem érő mókuskerék...

(agyamramentek a rosszabbnál-rosszabb feltöltések)

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 13 (csütörtök), 13:08 
Fanficbúvár

Lionela írta:
Alena írta:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 13 (csütörtök), 13:06 
Ó-nagy-admin "backstage"

Alena írta:

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 13 (csütörtök), 13:06 

én is jövök. végre elküldhettem Severust :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 13 (csütörtök), 12:59 
Fanficbúvár

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 13 (csütörtök), 12:57 
Fanficbúvár

Lionela írta:
Állatira örülnék, ha errejárna valaki...

A lista nemhogy tele van, hanem dugig...

Ha elkészültem az oklevelekkel, akkor jövök segíteni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 13 (csütörtök), 12:45 
Ó-nagy-admin "backstage"

Állatira örülnék, ha errejárna valaki...

A lista nemhogy tele van, hanem dugig...

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 13 (csütörtök), 12:17 
Ó-nagy-admin "backstage"

Süti megsütve, konyha romokban... Jöhet a tali...

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 13 (csütörtök), 12:10 
Ó-nagy-admin "backstage"

anaina írta:
Hát a téma engem is megérintett.
Én nagy részben slasheket alkotok, szinte csak ilyen írásaim vannak fent.
És azért szívem szerint megkérdeznék egy vagy több admint, hogy valamelyik írásom "undorító-e", mert ha igen szívesen letörlöm, de tényleg.

Másik fontos dolog amit hozzáfűznék: én nem azért írok slasheket, mert az most milyen népszerű. Egyszerűen "slash" író vagyok, ezzel kezdtem el, de az írásaimmal, szeretném egy kicsit, már amennyire lehet, a hetero olvasókat bevezetni a gondolataikba.

Na de befejezem az offtengert, és csak annyit kérdeznék bármelyik admintól, akinek van ideje átfutni az írásaimat, hogy van-e fent olyan írásom ami visszataszító, vagy felháborító. Tény és való, hogy az "Ami nem öl meg az erősebbé tesz... vagy mégsem" című elég durva lett.

Előre is köszönöm!
anaina

Ami az adminrendszer felállása óta felkerült, az egy admin jóváhagyásával történt... PONT.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 13 (csütörtök), 11:24 
Zöldfülű

Hát a téma engem is megérintett.
Én nagy részben slasheket alkotok, szinte csak ilyen írásaim vannak fent.
És azért szívem szerint megkérdeznék egy vagy több admint, hogy valamelyik írásom "undorító-e", mert ha igen szívesen letörlöm, de tényleg.

Másik fontos dolog amit hozzáfűznék: én nem azért írok slasheket, mert az most milyen népszerű. Egyszerűen "slash" író vagyok, ezzel kezdtem el, de az írásaimmal, szeretném egy kicsit, már amennyire lehet, a hetero olvasókat bevezetni a gondolataikba.

Na de befejezem az offtengert, és csak annyit kérdeznék bármelyik admintól, akinek van ideje átfutni az írásaimat, hogy van-e fent olyan írásom ami visszataszító, vagy felháborító. Tény és való, hogy az "Ami nem öl meg az erősebbé tesz... vagy mégsem" című elég durva lett.

Előre is köszönöm!
anaina

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 10122 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146 ... 203  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra