Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 24 (péntek), 6:21

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 633 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 13  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 18 (szombat), 9:01 
Írópalánta

Tartózkodási hely: Valahol a föld fölött, és az ég alatt, mindig csak félúton.
Olvasgatva itt az idézeteket, megint kedvet kaptam elolvasni a Dragon Tamert :) ééés ott találtam ezt a kis gyöngyszemet 8)

- Igazad van Hermione, így már minden világos. Harry és Malfoy… hogy nem vettem észre? Harry te kópé, mikor azokat a zajokat hallottam az ágyad felől, azt mondtad, csak rémálmod van, pedig annyira tudtam, hogy valaki a nevedet sikítozta.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 08 (szerda), 20:52 
Zöldfülű

Kill me under the moonlight.
Let me become beautiful.
A pale ethereal angel.
As I die.
As I float away.
The crimson trickling from dusk lips, a shimmery magic.
The dark sea laps at my face and swallows me whole.
It is blackness that kisses the faded sky.
Yet I see so clear.
I am warm beneath the witch's torch.
I am beautiful.
I am perfect.
As you kill me beneath the moonlight.

ez egy hp fanficből van, szerintem gyönyörű

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 03 (péntek), 9:56 
Szárnybontogató

"A szétfolyt, zsírsárga gyertyacsonk, akár egy lerombolt homokvár, terpeszkedett az asztallapon, s a szembántó, imbolygó homályban Piton ujjain alvadt vérnek tűntek a bíborfesték rászáradt pettyei. Úgyis a fél iskola szentül meg volt győződve róla, hogy éjszakánként friss vérre szomjazva a Roxmortsból elrabolt szüzek gyenge nyakacskáit harapdálja. Meg kéne már mondani nekik, hogy tyúkokkal is beérem, törölgette durva mozdulatokkal a kezeit."

Mirax: Rejtett vér

"Menjen, ha akar, akarjon, ha mehet."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 29 (hétfő), 14:17 
Könyvmoly

rowling írta:
Bájitaltan jegyzetek-claret

Itt a link hozzá: http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=23883

köszi :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 29 (hétfő), 13:21 
Írópalánta

Bájitaltan jegyzetek-claret

Itt a link hozzá: http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=23883

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 29 (hétfő), 13:16 
Könyvmoly

rowling írta:
"- Azt szokták mondani, hogy akit az újesztendő első pillanatában megcsókol az ember, azzal örökre együtt lesznek. – Ez meg honnan jött?! Hát ennyire bevertem a fejem? Jézus. Most, ha lehet, még vörösebb vagyok.

- Nos, nem tudom, mennyire lenne ez helyes lépés. Az igazgató úr mindig is nagyon szeretett téged, Potter, de talán várni szeretne a szexuális kontaktussal, míg kicsit idősebb leszel."

Hú, durva egy humor, de nekem nagyon bejön. Dumbledore-ról és Harryről van. :lol:

ez melyik ficből van?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 29 (hétfő), 12:39 
Írópalánta

"- Azt szokták mondani, hogy akit az újesztendő első pillanatában megcsókol az ember, azzal örökre együtt lesznek. – Ez meg honnan jött?! Hát ennyire bevertem a fejem? Jézus. Most, ha lehet, még vörösebb vagyok.

- Nos, nem tudom, mennyire lenne ez helyes lépés. Az igazgató úr mindig is nagyon szeretett téged, Potter, de talán várni szeretne a szexuális kontaktussal, míg kicsit idősebb leszel."

Hú, durva egy humor, de nekem nagyon bejön. Dumbledore-ról és Harryről van. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 25 (csütörtök), 17:48 
Zöldfülű

Lily Potteri írta:
"Dracónak viszont az élő Harry azért mégiscsak jobban tetszett volna. Nem volt hajlama a nekrofíliára."

ótejóég, ez honnan van? :shock: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 25 (csütörtök), 11:09 
Fanfic-faló

"Dracónak viszont az élő Harry azért mégiscsak jobban tetszett volna. Nem volt hajlama a nekrofíliára."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 14 (vasárnap), 9:33 
Ó-nagy-admin "backstage"

"Pap: Segítsen a szentek minden jósága, hívek imádkozzatok! Az ara, lám boszorkány, de a sárkányveszély nagyobb!" X'D
Képzeljétek mögé a teljes jelenetet... :lol:

Panna0706: Holló és oroszlán
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=38213

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 14 (vasárnap), 9:04 
Írópalánta

Anne írta:
<i>- Jókai a legolvasottabb és egyben legtermékenyebb magyar író. A romantika jegyei... – kezdte Mione, de ekkor Jókai odakiáltott nekik:
- Hány éves vagy fiam? – nézett szigorúan Harryre.
- 17 – húzta ki magát a Kiválasztott. Roppant büszke volt, hogy ő már nagykorúnak számít.
- Elolvastad a Kőszívűt?
- Hát ő...
- Pór gazember! Habsburg eb! Nem olvasta el a kötelező olvasmányt!

A magyarok istenére esküszünk! – ordította Hermione a tömeggel. Akkor azonban előlépett a tömegből egy tünde. Harry és Ron szemében teljesen átlagos tündének tűnt, Hermione viszont belepirult, amikor az idegen rá emelte becses tekintetét.
- Legolas... – lehelte Hermione, de a szőke szépség már nem is figyelt rá.
- Szauron! – kiáltott Legolas Petőfire!
- Habsburg eb! – kiáltotta újra Jókai, aki imádta ezt a szókapcsolatot. Azonban mielőtt Jókai rávetette magát szegény „Habsburg eb”-nek titulált Legolasra, megjelent a színen egy emberi lénynek nem nevezhető...

- Sehonnai bitang ember, ki most ha kell, halni nem mer! – Harry felháborodva kiáltott:
- Hogy én ne mernék? – aztán mindenre sötétség borult.</i>

Ginny 949: Harry Potter és a 48-as forradalom :D

Én is Tünde vagyok. :lol: Megyek el is olvasom a ficet! :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 27 (szerda), 16:19 
Fanficbúvár

"- Hát persze – vigyorgott Draco. – Na, tényleg nem mondod el, ki volt a szerencsés lány? [akivel Harry lefeküdt]
Harry elgondolkodva nézett Dracóra.
- Érdekes, nem emlékszem, hogy említettem volna, hogy lány – közölte egyszerűen.
Draco gyomra csinált egy hátraszaltót.

Várjunk csak. Ez azt jelenti, hogy Potter… Ó egek, akkor szexelhetünk, tényleg szexelhetünk. Levonszolhatom az ágyamba, kikötözhetem a fejtámlához, és aztán…

- Malfoy? – Harry kíváncsian nézte. – Minden rendben? Olyan furcsa fejet vágsz."

illetve...
"Narcissa legyintett.
- Ugyan már Lucius, ez szamárság drágám. Draco melegebb, mint egy Cher koncert San Franciscóban. Ugye nem várod el tőle, hogy feleségül vegyen egy lányt?"

személyes kedvenc:
"Harry csak nézte Dracót, akiből csak úgy ömlöttek a szavak. Az arca kipirult, a haja még mindig borzas volt korábbról, szürke szemei pedig élénken csillogtak, ahogy kiabálva hozzávágta Harryhez az igazat. A düh, amit Harry korábban érzett, lassacskán elapadt, és egy egész másfajta érzésnek adta át a helyét, miközben Draco folytatta a gyónást.

- És most már tudom, hogy valószínűleg utálsz, és az egészet elszúrtam ezzel az Oliveres dologgal, de a picsába is Potter, teljesen megőrjítesz, és már kurvára belefáradtam, hogy úgy kell tennem, mintha nem akarnálak, miközben minden nap minden percében arra gondolok, hogy szexelni akarok veled, és annyira utálom, ahogy mások rádmásznak, és azt akarom, hogy igaziból légy a barátom, és…
- Bassza meg – mondta hirtelen Harry, és megcsókolta Dracót."

Dragon Tamer :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 21 (csütörtök), 10:00 
Betűmániákus

Osztom Niamara véleményét. Drachiss felülmúlhatatlan humor terén. Köszönjük. _U_ _U_ :) :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 21 (csütörtök), 9:37 
sziasztok! én a kedven ficsönírómtól hoztam nektek a kedvenc idézeteim!Drachiss a legjobb,humorban legendás! meg is érdemli! szinte az össze ficcét olastam,nem is egyszer!

Dzsungelharc

Idézet:
Hazaérve ugyanis tüchtig kis lakásomba, azzal a cseppet sem felvidító ténnyel kellett szembesülnöm, hogy jövendőbeli nejem, Pansy, ismét nem bírt a fenekén maradni, és újfent nekilátott annak az eleve bukásra ítélt projektnek, hogy meghódítsa a szívemet.

Ezúttal főzött.

Ő azt mondta, pástétomos kakast, én azt, hogy feketére sült gorillaherét. Igaz, hogy volt körülötte valami, egykor talán folyékony halmazállapotú, mostanra megszilárdult takonyra emlékeztető förtelem, de ettől függetlenül nem hittem neki.

Enchanting

Idézet:
A lány – mivel nagyon okos volt, és bőven volt információ a tarsolyában – kitalálta, hogy a hang forrása nem lehet más, csakis a felette lakó Malfoy rezidenciája.
Így hát felvette a köntösét, és álmosan, kótyagosan, mérgesen felmasírozott az emeletre, majd megállt Draco szobája előtt.
Először finoman, nőiesen kocogtatta meg az ajtót, ám mikor nem kapott választ, hangosabban kezdett kopogni.
Semmi.
Újabb kopogás.
Még mindig semmi.
A lány pár pillanatig habozott, hogy most mi tévő legyen, de végül egy vállrándítás kíséretében úgy döntött, hogy nagy meglepetés nem érheti odabent, így benyitott a szobába…

… és szembe találta magát a világ női populációjának legcsodálatosabb –, bár kissé eltorzult, de még így is ínycsiklandozóan, padlófelnyalásra, bugyi mosásra késztetően gyönyörű – álmával.

Egy pucéran hegedülő Draco Malfoyjal.

Idézet:
Malfoy egy pillanatra meglepődött ezen a mozdulaton, ám a következőben már eszeveszetten szaggatta le a lányról a nadrágot, majd a bugyi „ Az alagút lezárva” feliratával mit sem törődve tépte ketté az olcsó anyagot. Elhelyezkedett a lány felett, ajkaival ismét az ex-griffendélesére tapadt, s lelkiekben felkészült a behatolás mámorító érzésére, mikor kinyílt az ajtó, s felhangzott egy mély, női hang.

– Draco Malfoy! De rég láttalak!

Azzal Millicent Bullstrode – Hermione rémült sikolyával, és Draco halálhörgésével mit sem törődve –, „kicsi a rakás”- stílusban a szerencsétlenül járt párosra vetette magát.

Idézet:
Zambini – miután a többiek megnyugtatták valamelyest, s Draco sem volt rest egy üveg konyakot előkeríteni – teljesen higgadtan, majdhogynem mosolyogva sétált a szobája felé, abban a biztos tudatban, hogy ő nem az a fajta nyámnyila férfi, akit egy kommandós múltú, csupa izom-nő megfélemlíthet.
Így tehát a rezidenciájába lépve a szívinfarktus nem enyhébb változata örvendeztette meg csinnadrattával, agyérgörcsös tüdőembólia felvonulással Blaise-t, amint megpillantotta az ágyán elterülő, falatnyi fehérneműben pózoló Milliet. Az ex-mardekáros ajkait egy igazán szépen kivitelezett, horrorfilmbe illő sikoly hagyta el, ám Bulstrode ezzel mit sem törődve, kacéran pillantott a fekete hajú, megtestesült rémületre. A férfi meg sem mert mozdulni, mikor a nő kajánul maga mellé intette az ágyra, így Millicent úgy érezhette, neki kell cselekednie.
Kéjes lassúsággal állt fel az ágyról, majd indult el Blaise fel, aki ekkor már minden ízében remegve várta, hogy a halál Millicent Bulstrode nevű angyala elérje. Ám a lány nem az a típusú ember volt, aki a lágy romantikát, az érzéki vonaglást részesítette előnyben ilyetén helyzetekben, így két lépéssel a férfi előtt termett, és szó szerint ráugrott.
– Tégy a magadévá, te férfiállat!

Idézet:
– De legalább megpróbálod, ami, hidd el nekem, nem utolsó dolog – jelentette ki Draco. – Ugyan! Láttalak már halálfalókkal küzdeni, erre azt akarod mondani nekem, hogy félsz egy csajtól? – Látva, hogy buzdítónak szánt szavai nem érik el a kellő hatást, felsóhajtott. – Mi a baj?

– Hát… a halálfalóknak pálcájuk van…

– Neki meg mellei – tette a nyilvánvaló megállapítást a nem teljesen józan Zambini. – Nagy, kőkemény dudák, amiket lehet gyömöszkölni, harapdálni…

– Blaise! Kuss!

– Na, gyerünk, indulj már – kezdte el óvatosan lökdösni Longbottomot Harry.

Neville, bár remegő lábakkal, de végül, engedve a hosszas unszolásnak, felállt, majd a tőle körülbelül hat méternyire ülő, fekete hajú lány felé indult.

– Jó lenne, ha összejönne neki – sóhajtotta szentimentálisan Potter.

A szőkeség csak felhorkant.
– Nem értem, hogy a fenébe lehet totálisan befrászolni egy nőtől. Ugyanolyanok, mint mi, csak értelmileg csökkentett üzemmódban futnak.

– Hé! – kapott feddő pillantást a társaság szerves részét képező Lunától és Hermionétól.

– Mi… mi a jó büdös francot művel Longbottom? – kérdezte Blaise, elkerekedett szemekkel nézve arrafelé, amerre szalmaszőke barátjuk távozott.

A társaság egy emberként kapta oda pillantását, hogy aztán tátott szájjal bámulják a kiválasztott lány fölé magasodó férfit. Értetlenkedve ültek az események előtt, el sem tudván képzelni, miért nem szólal már meg a pufók.

Végül, három percnyi kőkemény belső küzdelmet követően, mikor a prédaként emlegetett nő már láthatóan megrémült az őt húsz centi közelségből, indulatosan bámuló férfitől, és a kis csapat sem tudta eldönteni, hogy most mégis mi történhetett, Neville kidülledő szemekkel, tomboló halántékkal, ökölbe szorított kezekkel, és bátorságát tetézendő: üvöltve megérdeklődte a szerencsétlen lánytól:

– BENYALSZ VELEM EGY ITALT, CSÖCSÖS?!

Hiú remény

Idézet:
– Potter. Azt hittem, megvárod, míg gyökeret eresztek az ajtód előtt, hogy aztán egész életedben gyönyörködhess bennem, valahányszor kilépsz a lakásodból.

Harry felsóhajtott.

– Malfoy, eszemben sem volt hagyni, hogy magányosan fotoszintetizálgass a küszöbömön, de éppen elég alulöltözött voltam, mikor kopogtál.

– Ennél is jobban? – vonta fel a szemöldökét a szőke, egyértelműen Harry alsónadrágját bámulva. – Nem akarom elképzelni.

– Dehogynem, Malfoy, ne is tagadd – eresztett meg felé egy félmosolyt a Túlélő.

– Touché. És esetleg volnál szíves beengedni, vagy idekint tárgyaljuk meg ügyes-bajos dolgainkat? – Azzal a szőkeség választ sem várva beoldalazott Harry mellett a kicsiny lakás jelenleg eléggé túlzsúfolt nappalijába.
Természetesen nyomban feltűnt számára a torta – valójában nem volt olyan élő ember, akinek EZ elkerülte volna a figyelmét –, így íziben hátraarcot vágott, és kérdőn tekintett az ajtó becsukásával foglalatoskodó, feltűnően zárkózott pillantású Harryre.

– Ugye tudsz róla, hogy a világ legnagyobb és legrondább borzadványa beköltözött a lakásodba, tortának álcázva?

– Igen, feltűnt – bólintott Harry, és még mindig nem nézve a másikra, az asztalhoz sétált, és leült.

– Jóságos ég – ámuldozott tovább Draco, immár újfent a tortát vizslatva. – Ez színes, és… és irdatlanul nagy! És mik azok a förtelmes kis angyalkák ott az oldalán…?

– Puttók – jelentette ki Potter fásultan. – Marcipán puttók. Ne aggódj, már én is átestem egy röpke két órás sírógörcsön a látványuktól.

nagyon szeretem az összes írását főleg a drarryket meg persze az enchantingot! nagyon jó humora van,imádom!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 18 (hétfő), 13:09 
Fanfic-faló

Tania írta:
Susan Kreber írta:
,,- Hát itt vagy, Potter.

Harry [láthatatlanná tévő köpenyben] összerezzent a hangra, annyira váratlanul érte. Piton állt mögötte, összefűzött karral, és unottan az eget fürkészte.

- Honnan tudta, hogy itt vagyok? – kérdezte Harry őszinte csodálkozással, teljesen kizökkenve a gondolataiból. A Tekergők Térképét nem találhatta meg: mágikusan el volt rejtve a ládájának mélyén. A férfi ekkor szinte meglepetten a hang irányába fordította a tekintetét, és lassan elhúzta a száját.

- Nem tudtam – mondta ördögi vigyorral – Csak néhol megálltam, és elmondtam ezt mondatot. Egy griffendélesnél az ilyen trükkök mindig bejönnek.
(Chaos: Harry Potter és a Sötét Nagyúr) :DDD

loool ez tényleg nagyon jó XDDD Imádom.

Jóóóó =)) =)) =)) =)) néhol megálltam, és elmondtam ezt a mondatot!!!!!! _U_

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 április 20 (hétfő), 20:52 
Fanfic-faló

Igen, igen, éljen, éljen soká és írjon soká és minden soká!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 április 20 (hétfő), 18:52 
Könyvmoly

Lily Potteri írta:
Ki mézesbödön, ki micimackó:D
Sajnos mindjárt a végére érek másodszorra is a DT-nek:( Teljességgel megunhatatlan!
Ezen tényleg szakadtam:
"- ENNYI volt – robbant ki belőle, majd felállt, és megragadta Draco matróz felsőjének a gallérját, és talpra rántotta. – Elegem van ebből. Mondd, hogy viszlát, Draco!
- Viszlát Draco – integetett Draco vidáman, miközben az apja kivonszolta a hallba."

Hajjaj, mennyire imádtam ezt a fanficet:D Jó rég nem olvastam, de tényleg megunhatatlan.. Jennavere fenomenális író, a másik kedvencem tőle a Freudi elszólások :D Éljen Jennavere _U_

"Ay, every inch a king!"

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 április 19 (vasárnap), 11:36 
Billentyűzetgyilkos

Lily Potteri írta:
"- ENNYI volt – robbant ki belőle, majd felállt, és megragadta Draco matróz felsőjének a gallérját, és talpra rántotta. – Elegem van ebből. Mondd, hogy viszlát, Draco!
- Viszlát Draco – integetett Draco vidáman, miközben az apja kivonszolta a hallba."

annyira ééédes xDD Én is ilyen szemtelen akarok lenni :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 április 17 (péntek), 17:10 
Fanfic-faló

Ki mézesbödön, ki micimackó:D
Sajnos mindjárt a végére érek másodszorra is a DT-nek:( Teljességgel megunhatatlan!
Ezen tényleg szakadtam:

Ez meg XD
"Annyira kibaszottul szívdöglesztően nézel ki, hogy mindjárt itt helyben összeesek, és belefulladok önnön nyáladék tócsámba."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 április 16 (csütörtök), 16:44 
Billentyűzetgyilkos

nekem jobban tetszik az, hogy "mézesbödönöm" XDD Sok mindenhze lehet hasonlítani Dracót, na de mézesbödön? Ja, meg mackósajt xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 április 16 (csütörtök), 16:15 
Írópalánta

Luciatus írta:
Imádom Luciust :D

és még minidg csodálkozom, hogy miért nem tűnik fel elsőre pár fura fordítás, mint pl a Draco, mézem :D szóval azért a fordító se semmi, nekem nagyon bejön a stílusa :D

Nekem is. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 április 16 (csütörtök), 15:14 
Fanfic-faló

Imádom Luciust :D

és még minidg csodálkozom, hogy miért nem tűnik fel elsőre pár fura fordítás, mint pl a Draco, mézem :D szóval azért a fordító se semmi, nekem nagyon bejön a stílusa :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 április 16 (csütörtök), 6:00 
Írópalánta

Lily Potteri írta:
Nabazz..ez fájt:D:D
De ez se rossz:
"- Jó téged látni, anya – mondta Draco őszintén, aztán az apjához fordult. A két Malfoy végigmérte egymást.
- Apa – mondta Draco egy udvarias biccentés kíséretében. – Látom, még mindig jól nézel ki,
- Fiam – felelte Lucius, szintén egy biccentés kíséretében. Dracóról Harryre esett a pillantása, aki bizonytalanul és habozva ácsorgott Draco mögött. – Látom, még mindig meleg vagy.
Draco kihívóan nézett rá
- Draco, mézem, nem mutatsz be a barátodnak? – kérdezte Narcissa, és Harryre mosolygott, aki próbaképp visszamosolygott.
- Ó igen, mindünket mutass be a mocskos Kis Geci Túlélőnek – morogta Lucius, mire Draco csúnyán nézett rá."

Természetesen DT ha valaki nem jött volna még rá:D

Én rájöttem, és mikor olvastam, azt hittem szívgörcsöt kapok, annyit nevettem Lucius üdvözletén. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 április 15 (szerda), 22:17 
Fanfic-faló

Nabazz..ez fájt:D:D
De ez se rossz:
"- Jó téged látni, anya – mondta Draco őszintén, aztán az apjához fordult. A két Malfoy végigmérte egymást.
- Apa – mondta Draco egy udvarias biccentés kíséretében. – Látom, még mindig jól nézel ki,
- Fiam – felelte Lucius, szintén egy biccentés kíséretében. Dracóról Harryre esett a pillantása, aki bizonytalanul és habozva ácsorgott Draco mögött. – Látom, még mindig meleg vagy.
Draco kihívóan nézett rá
- Draco, mézem, nem mutatsz be a barátodnak? – kérdezte Narcissa, és Harryre mosolygott, aki próbaképp visszamosolygott.
- Ó igen, mindünket mutass be a mocskos Kis Geci Túlélőnek – morogta Lucius, mire Draco csúnyán nézett rá."

Természetesen DT ha valaki nem jött volna még rá:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 április 14 (kedd), 18:17 
Billentyűzetgyilkos

Susan Kreber írta:

Harry [láthatatlanná tévő köpenyben] összerezzent a hangra, annyira váratlanul érte. Piton állt mögötte, összefűzött karral, és unottan az eget fürkészte.

- Honnan tudta, hogy itt vagyok? – kérdezte Harry őszinte csodálkozással, teljesen kizökkenve a gondolataiból. A Tekergők Térképét nem találhatta meg: mágikusan el volt rejtve a ládájának mélyén. A férfi ekkor szinte meglepetten a hang irányába fordította a tekintetét, és lassan elhúzta a száját.

- Nem tudtam – mondta ördögi vigyorral – Csak néhol megálltam, és elmondtam ezt mondatot. Egy griffendélesnél az ilyen trükkök mindig bejönnek.

loool ez tényleg nagyon jó XDDD Imádom.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 április 14 (kedd), 17:05 
Írópalánta

Susan Kreber írta:

Hát igen... Ezen azt hittem megfulladok, mikor olvastam, és ez most sem volt másképpen. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 április 14 (kedd), 13:51 
Írópalánta

Fantasia írta:
Jesszus Isten , vagy Maria!Micsoda vicces és hangulatgyilkos idézetek ezek. 8) :shock:

Az biztos! :)) Én azt hittem szétporladok a nevetéstől, mikor végigolvastam ezeket. :D Ajánlom Mindenkinek!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 április 14 (kedd), 8:53 
Szárnybontogató

Jesszus Isten , vagy Maria!Micsoda vicces és hangulatgyilkos idézetek ezek. 8) :shock:

"Az oké, ha félsz. A lényeg, hogy ne küzdj ellene."
\The 100\

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 április 13 (hétfő), 23:13 
Fanfic-faló

Ez állati naaagy!!! Imádom Draco humorát:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 április 13 (hétfő), 19:48 
Írópalánta

Kedvenc részem Zsuzsee - I hate to disappoint you... történetéből van, ami valami fenomenális. Na szóval:

"- Draco, kérlek, viselkedj korodhoz illően – szólt rá Harry, miután megunta barátja játékát Hermione idegeivel.
- A nagymamám olyan öreg, hogy amikor rászóltam, hogy viselkedjen korához illően, meghalt – jelentette ki Draco büszkén, mire Harry jó erősen fejbe vágta. "

Ezen behaltam! Azóta ez - egy kicsit lerövidítve - az msn üzim, és ezt a mondatot soha nem fogom elfelejteni. :))

:D :D

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Erynnis 2009 április 26 (vasárnap), 11:07-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 április 13 (hétfő), 14:03 
Billentyűzetgyilkos

óóó nem is láttam, hogy tőlünk idéztetek
<333333 *meghatódott* imádtam írni :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 április 13 (hétfő), 8:23 
Írópalánta

Susan Kreber írta:

,,- Na, Weasley, vedd elő, amid van… Remélem, hoztál nagyítót."
(Tania & Christabel: Állok elébe!

:)) Hííí!! Ez nagyon durva. *röhög

""- Egész hátralevő életemben tudnék így állni – motyogta Hermione.
- Éhen halnánk – vélte Piton."

(avalon: Tabu - fordítás)""

Ez tényleg egy hangulatgyilkos, de a professzor mindig is értett ehhez :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 április 02 (csütörtök), 18:27 
Billentyűzetgyilkos

Bastian Holmestem írta:
- Egész hátralevő életemben tudnék így állni – motyogta Hermione.

(avalon: Tabu - fordítás)

iiistenem ez nagyon fáájt XDD Ez a tipikus hangulatgyilkos beszólás :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 29 (vasárnap), 10:38 
Fanfic-faló

Dragon Tamer kifogyhatatlan forrása a röhögőgörcsöt okozó idézeteknek!

"- Draco, kis mackósajtom, nagyon furán viselkedsz, te…
- Draco, rendben vagy? Beszélj hozzám drága. Mondj valamit mézesbödönöm.
-Óóó nézd már! Kolompér! – Draco elhúzódott Harrytől, hogy magához vegyen egy tál krumplipürét, aztán elkezdte a hollóhátasokat dobálni vele. Harry elkapta a csuklóját.
- Hermione! Zseni vagy! Hát persze, hogy ez történt Malfoy-jal! Harry hülyére kefélte!"

És a végtelenségig lehetne folyatni:D
Mindenkinek ajánlom a ficet egyszerűen zseniális!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 03 (kedd), 0:17 
Zöldfülű

Ez már Volt? A Tabuban van még szórványosan pár megszívlelendő Piton-bölcsesség :))

,,Sokáig álltak ott, csak így, egyszerűen – szorosan átölelve egymást, minden érzékükkel élvezve a másik közelségét. Az ölelés nem hordozott semmilyen erotikus jelentést, habár nagyon közel volt egymáshoz a testük – az egész arról szólt, hogy szorosan tartsák egymást, melegséget és védettséget adjanak és kapjanak.
- Egész hátralevő életemben tudnék így állni – motyogta Hermione.

(avalon: Tabu - fordítás)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 25 (vasárnap), 18:29 
Fanficbúvár

Nemesis írta:
"A hó fehéren csillant a kertben, a sötétben kivettem néhány lábnyomot: cicáktól, madaraktól, emberektől."
csak én értelmeztem hirtelen szó szerint?! ááá...

amúgy én írtam XD

instant lábnyomok! =)) csak víz kell hozzá és kész is!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 16 (péntek), 23:54 
Szárnybontogató

"A hó fehéren csillant a kertben, a sötétben kivettem néhány lábnyomot: cicáktól, madaraktól, emberektől."
csak én értelmeztem hirtelen szó szerint?! ááá...

amúgy én írtam XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 05 (hétfő), 19:06 
Fanficbúvár

Lily Potteri írta:
"- Na, gyere csibe – csábítgatta Sirius Remust árva kiskutyus szemeket meresztve.
...
Ez pedig természetesen a nagy Remy Őrült reggelének részlete!

Úúúú, túl rég olvastam őket :S
De amúgy :x :x mindkettő :) :x :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 29 (hétfő), 21:56 
Fanfic-faló

"- Na, gyere csibe – csábítgatta Sirius Remust árva kiskutyus szemeket meresztve. Remus kuncogva dőlt a vállára. A klubhelyiségben táncoltak a bulin. Szerelme kicsit becsípett, így nem akart az andalgó keringőből kiszakadni."

Ez annyira édes! Csibe(L)
lilcsyke Mágiatöri helyett című remekművéből!

És a másik kedvenc:
"Holdsáp kis híján felkiáltott ijedtében, de végül csak egy apró kis nyikkanásra futotta; ugyanis leesett az ágyról és alaposan beverte a fejét az éjjeliszekrénye sarkába, azon kívül pedig kénytelen volt beismerni, hogy a fenekét se az ehhez hasonló huppanásokra találták ki."

Ez pedig természetesen a nagy Remy Őrült reggelének részlete!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 29 (hétfő), 13:56 
Szárnybontogató

"- A jós azt mondta, egy valaki tud majd téged megpuhítani, ugyanis minden erőddel ágálsz a boldogság ellen, akármennyire is tagadod.

- Ez hülyeség.

- Akkor is ezt mondtad.

- Na ugye. Tovább!

- Figyelj Vivi, jobb, ha…

- Mondd!

- A jóslat szerint mire felfedezed a hibádat, már késő lesz, és sose teljesedik be a sorsod. Meg valami olyasmit is mondott, hogy ez a szerelem visz majd a sírba, mert se ezzel nem tudsz élni, se e nélkül.

Felnyögtem.

- Istenem, mint egy rossz mese! A királykisasszony, aki képtelen eldönteni: feminista legyen, vagy hozzámenjen az első szőke herceghez, aki betoppan a kastélyba!"

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 18 (csütörtök), 23:03 
Zöldfülű

- Te nem hallod a kígyót?
- Nem Lucius, itt nincs semmiféle kígyó.
- Egyszerűen tudom, hogy rám akarja küldeni, hogy alvás közben faljon fel. Hallom, ahogy csúszik a parkettán.
- Túlságosan paranoiás vagy. Nagini a Nagyúr szobájában van éjszakánként.
- Vagy vadászik, Narcissa. Ezt se felejtsd el.
- Így is annyit eszik. Téged már nem bírna – feleli a nő hallható mosollyal.
- Haha – mondja Lucius gúnyosan – te mindig tudod, hogy dobj fel.
- Mi mást tennék, ha ilyen őrültségek miatt nem alszol?
- Szerinted hall most minket?
- Lucius!
- Gyanítom, valamilyen lehallgató bűbájt rakott az összes szobára.
- Badarság.
- Akkor a kígyó hallgatózik, hiszen úgy is tudnak kommunikálni.
- Hadd hallgatózzon. Gyere vissza aludni.
- Igazad van, drágám. Ha Nagini az ágyunk alatt is van, nekem úgysincs pálcám.
- Nekem van. Majd megvédelek.
- Inkább egyen meg a kígyó.

Annyira aranyos szerintem... bár az egész történetet nagyon imádom

bewitched:Szilánkok :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 11 (csütörtök), 14:44 
Sztorihajhász

Zsuhe írta:
Idézet:
... még mindig a sötét oldal volt túlerőben, ez világosan látszott.

szerzőt és történetet azért nem írok, mert nem megsértési szándékkal írtam. csak ez így, önmagában aranyos! :-P

Jajj, ez nagyon aranyos :-D :-D Még mindig vigyorgok. :lol: Nincs benne semmi rossz, csak ékes példa rá, hogy milyen sok rétegű a magyar nyelv.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 november 02 (vasárnap), 12:09 
Fanficbúvár

Idézet:
... még mindig a sötét oldal volt túlerőben, ez világosan látszott.

szerzőt és történetet azért nem írok, mert nem megsértési szándékkal írtam. csak ez így, önmagában aranyos! :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szeptember 28 (vasárnap), 19:23 
Fanfic-faló

Anne írta:
...

és jegyezzük meg, kint van az Ajánlóban, és nem véletlenül :) ügyes kis írás ^^

off berekesztve

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szeptember 28 (vasárnap), 18:52 
Szárnybontogató

<i>- Jókai a legolvasottabb és egyben legtermékenyebb magyar író. A romantika jegyei... – kezdte Mione, de ekkor Jókai odakiáltott nekik:
- Hány éves vagy fiam? – nézett szigorúan Harryre.
- 17 – húzta ki magát a Kiválasztott. Roppant büszke volt, hogy ő már nagykorúnak számít.
- Elolvastad a Kőszívűt?
- Hát ő...
- Pór gazember! Habsburg eb! Nem olvasta el a kötelező olvasmányt!

A magyarok istenére esküszünk! – ordította Hermione a tömeggel. Akkor azonban előlépett a tömegből egy tünde. Harry és Ron szemében teljesen átlagos tündének tűnt, Hermione viszont belepirult, amikor az idegen rá emelte becses tekintetét.
- Legolas... – lehelte Hermione, de a szőke szépség már nem is figyelt rá.
- Szauron! – kiáltott Legolas Petőfire!
- Habsburg eb! – kiáltotta újra Jókai, aki imádta ezt a szókapcsolatot. Azonban mielőtt Jókai rávetette magát szegény „Habsburg eb”-nek titulált Legolasra, megjelent a színen egy emberi lénynek nem nevezhető...

- Sehonnai bitang ember, ki most ha kell, halni nem mer! – Harry felháborodva kiáltott:
- Hogy én ne mernék? – aztán mindenre sötétség borult.</i>

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szeptember 13 (szombat), 14:04 
Szárnybontogató

Idézetek angel8 Nefelejcs és Holló c. SSHG-jából:

Általában könyvek fölött töltöm az időmet… Ha nem, akkor hülyékkel vagyok körülvéve…

Holló: Most őszintén, Angyalom, nincs elég dolga?
Nefelejcs: Nem vagyok az Angyala, világos? Azért ez túl megy minden határon!
Holló: Akkor írjon be egy Troll-t a napi bókok közé…

Holló: HOGYAN? Nekünk személyes ellentéteink voltak? (Bár, nekem, kivel nem volt…)
Nefelejcs: Kedvelem az önismeretét…

Nefelejcs: Hogy van? Mi jót csinál?
Holló: Bosszút forralok…
Nefelejcs: Csak nehogy Magára borítsa…

Nefelejcs: Mindenesetre hálás vagyok, hogy elmondtad, hogy miben mesterkedsz.
Holló: Mesterkedek?!
Nefelejcs: Bájital-mesterkedsz…

Holló: Nem, csak így ki tudom tenni Malfoyt a szobámból… Még mindig az asztalomnál ül… Ha a fotelomra csak rá mer nézni, én Merlinre esküszöm, hogy darabokra szedem.
Nefelejcs: A fotelt?
Holló: Nem, a barátomat.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szeptember 13 (szombat), 14:03 
Szárnybontogató

Ehhehe, jó lenne, ha érteném, de nem vagyok otthon az univerzumban. :-D Viszont ha a Kat-tunnal kapcsolatban állna elő valaki egy slashsel, azt megnézném xDD Ők olyanok, mint egy idiótább anime :-D :-D

,,- Na, Weasley, vedd elő, amid van… Remélem, hoztál nagyítót."
(Tania & Christabel: Állok elébe!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szeptember 11 (csütörtök), 15:28 
Fanficbúvár

Mostanában Final Fantasy VII ficeket olvasok, és az aktuális találatomból idéznék párat nyersfordításban :D
A mű címe "Any other day", írója NoBuddy

Röviden Sephiroth születésnapján játszódik, és a Crisis Core játékban napfényre került Sephiroth-Genesis-Angeal barátságra fókuszál. NEM YAOI!

Az első idézetet kifehérítem, mert Genesis drágánk nem éppen szalonképes mondatokkal búcsúzott el levelében a ShinRa elnökétől...

Drága kövér disznó, alantas létű, keményfejű állítólagos Shinra elnök úr!
Remélem az Istennő megáldja önt mindenféle rosszal, ami csak a Gaián megtalálható - kezdve az ótvaron és az aranyeren! Biztos vagyok benne, hogy majd' belehal, hogy ismét hallon felőlem, így hát biztosra veheti, hogy innentől kezdve nem lesz egy nyugodt éjszakája sem. Addig is, a drágalátos Stiffroth tábornokja magával együtt megcsókolhatja a seggem! Pá-pá!

A következőben Angeal Sephirothnak ecseteli Genesis tréfáit...

"Nos, elbújtunk valami szellőző mögött, és a következő pillanatban ez a kis szörnyeteg nem volt mögöttem. Azt hittem, kitépem a hajam, komolyan. Volt egy olyan érzésem, hogy semmi jóra nem készül, nagyon jól tudod, hogy hogy értem. Mindenhol kerestem, és mire megpillantottam, már gyors módban volt, és alig vettem észre."
"Nos, mindig is jó volt varázsigék gyártásában, és alkalmazásában."
"Úgy. Dícsérd a hülyét. Szüksége van rá, monthatom; már lassan szarva is nő. Mire végre megtaláltam, már szinte az épület összes ablakát tönkretette. Tömören, azt hiszem a Reno ablakát festette feketére. Nem így van?"
"De. Bűnös vagyok."

Genesis olyamit is tett, amit Angeal nem tudott... eddig...

"Te egy..."
"Igen, igen, tudom, egy agyament, eszetlen, megbízhatatlan idióta, és? De tudod mit? Kihagytad az öreg kövér Shinrát."
Angeal megdermedt, és láthatóan elsápadt.
"MI?! Ne, Genesis, ez nagy baj, mondd, hogy nem!"
"De igen" vigyorgott Genesis "A hálószobájának nyitva volt az ablaka. Nem tudtam ennek ellenállni, nem igaz?"
Angeal a hajába túrt összetörve.
"Végünk van" suttogta reményvesztetten "Kérdezzem meg? Akarom tudni egyáltalán?"
"Nos, hogy megoldjam a dilemmádat, elmondom. Már mélyen aludt, egyik keze lelógott az ágyról, mellette volt az instant teás bögréje, félig tele, és még gőzölgött. Fogtam a kezét, és..."
"Neee....."
Genesis őrülten vihogott.
"Ez új értelmet ad az instant teának, nem?"

Igen, Genesis egy idióta ebben a ficben, de nem baj :D
Egy csöppnyi dráma van csak benne, de ez is csak annak mond valamit, aki ismeri Genesis történetét...

"Genesis, nézz magadra, lefogytál!"
A másik férfi két öve szorosabbra volt fogva, mint ahogyan Sephiroth valaha is látta, és Genesis soványabbnak is tűnt. És ha jobban belegondolt, sápadtabbnak is. Sötét karikák voltak a szeme alatt. És a haja...
"Nézz rám!" Parancsolta Sephiroth "Fordulj meg! Mi van a bal füled mögött? Még nem láttam eddig."
"Semmi" Genesis eltakarta a nevezett helyet a kezével, próbálván elrejteni azt, ami leginkább egy ezüst csíknak tűnt.
"Te őszülsz?"
"Nos," vonta meg a vállát nyugodtan "Én se leszek már fiatalabb, Seph."
"Gen, még huszonöt se vagy!"
"Igen, és én már is gyorsan rothadok. De nyugi, felejtsd el. Még nincs végem."

Általánosan jót lehet röhögni ezen a ficen, mindnekinek ajánlom, aki jót akar nevetni rajta :D Egy kicsit sajnálom, hogy Zack nincs benne, de talán jobb is így, a három Angyal főszereplésével... (de azért rajtuk kívül felbukkan Tseng, Lazard, Rude és Reno is)

Valaki még egy halál cuki fanartot is készített ehhez a fichez a három Angyalról :D
http://glaurung-ii.deviantart.com/art/C ... loggedin=1

és magának a novellának a linkje:
http://www.fanfiction.net/s/4093692/1/Any_other_day

(Igen, hardcore Genesis-fan vagyok XD)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szeptember 10 (szerda), 17:41 
Fanfic-faló

"- Ugyan már! Ki merne utánunk kémkedni? – mosolyodott el kegyetlenül Snape. (Harry villámgyorsan –ja, mert villám volt a homlokán, úgy könnyű – utánacsinálta ezt a gesztust, és büszke volt magára, hogy ő akkoris, ő bátor, ő de.) – Tudja, hogy mit kapna érte, nem?"

Susan Kreber többszerzősözött :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szeptember 08 (hétfő), 21:26 
Ó-nagy-admin "backstage"

Anne írta:
<i>"Egy reggel Féregfark éppen pirítóst vajazott a Nagyúrnak, miközben az a zuhany alatt énekelgetett.
...
- A hóbirkákról már én is hallottam. Nagyon gonosz lények. És csúnyák is.</i>

Drachiss. Titanyikk :lol:

:)) *könnyesre neveti magát* =))

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 633 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 13  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra