Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 25 (szombat), 3:59

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 545 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 18 (vasárnap), 10:03 
Billentyűzetgyilkos

Jan Collie

Iszogatás

Bella és Luna
együtt iszogat
egy-egy vajsört
mindketten lenyomnak
mikor azt hitték,
hogy minden rendben
bejött Voldemort
szépen, csendben.
A lányokat látva
meg is toppan:
- Biztos, hogy ide
vezet az utam?
De a lányok is
észrevették Tomot
és odahívták,
hogy igyon velük rumot.
A férfi ameghívást
el is fogadta
egy pohárral rögtön
meg is itta,
de ekkor belépett
még egy férfi
fekete köpenyben
fel lehet ismerni.
Fiola van nála,
nem is akármilyen,
de ő azt elteszi,
és leül sörözni.

ez ari :D

mellons

- Úgy néztek mind, akik még nem láttak új tanárt. – Szolalt meg barátságos fennhangon a férfi...

Aztán :D ugyanez:

- Tehát a tantárgy neve: Társadalomismeret. Rólatok szól és a világról. – Harry elfoglalt egy üres padot hátul onnan hallgatta a tanár beszédét. – Bizony. Körülvesz minket a világ,
(nahát, ki hinné?)és hiába szeretnétek kitérni előle előbb utóbb, biztosan összeütköztök vele. (az se lehet rossz) Elhihetitek. – Ismét rövid csönd következett. – Mit tehettek ez ellen? Fogjatok azokat a dolgokat, amik nem tetszenek a világban, és jól seggbe rúgjátok őket. (de jól ám!)

Más:
A Kóbor Grimbusz már várta a harmadéves diákokat. A mugliismeret tanár döntött úgy, hogy kéne egy "sétát" tenni a mugli világban. Ezt a sétát az egész 3. évfolyam megtette.
Pár diák ezek közül: Perselus Piton, Lily Evans, Narcissa Malfoy, Remus Lupin, és még sorolhatnánk.
Elindult a busz. A Griffendélesek az első sorban, utána a Hollóhát, Hugrabug, s végül a Mardekár. A McDonald's-ban voltak először. A varázslótanoncok ámultak-bámultak meglepetésükben. "Nem is olyan ostobák ezek a muglik!" - mondta valaki.

Meleg volt ott, nem kicsit. A közepén állt egy boroskút. A tekergők kóstoltak belőle. Nem KICSIT.

Ezt elcsesztük, nem kicsit :D De azért érdekes volt, nem kicsit.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 18 (vasárnap), 10:01 
Billentyűzetgyilkos

Lilyanjudyth

Ezt meg kell osztanom Janon kívül mással is... XD

- Nos... LÉCCÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ, UGORJ BE HELYETTEEEEEEM! – Piton rémülten hátrahőkölt az ordítozó nyúltól. – Én vagyok a húsvéti nyúl, és boldogan kéne ugrándoznom, és csokitojásokat osztogatnom, de valami hálátlan fa hasba vágott, és berepültem ezen az ablakon – mondta felvilágosításképpen. - De persze elmondom a Mikulásnak, hogy mit csinált és biztos felírja a rossz gyerekek listájára

mellons

- Ébredj Nia! Ma megyünk haza! Még össze kell pakolnod!
- Jó, jó kelek már – morogtam. Bemutatkozom kedves hallgatóim! A nevem Eugenia Sanchez. Magas, fekete hajú, kicsit barnás bőrű 16 éves lány vagyok. Augusztusban töltöm a tizenhetet. A legjobb barátnőm keltett, aki egy szőke hajú, kékeszöld szemű, magas lány. Most lesz vége ennek a tanévnek szerencsére. Mint legjobb barátnőm – Jeny vagy Jennifer – említette, megyünk haza. Egy Argentin varázs suli tanulója vagyok. Most költözünk Londonba, és…..
(oh, innentől tuti Roxfortos lesz, kitaláltam? :roll: )

Annyira tipikus és unalmas. Meg tekergős.

Ölel

Férjed, Nagyapád, Barátod, Társad Harry Potter

Szerintetek ez hogy jön mind össze? :lol:

Szerk: Oh, időközben megvilágosodtam. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 18 (vasárnap), 9:56 
Billentyűzetgyilkos

Lilyanjudyth

- Nem a pasid? - fonta fel a szemöldökét.

Mintha én írtam volna. :D

Ez csak olyan cuki... :D

Ginny: Ó Harry, ó Harry
Miért vagy te Harry
Dobd le gatyád
Dobd el neved
Hadd legyek végre
A nejed.

Ron: elég durva ez a
Rímelős duma.

Harry: Ronald Billius Weasley!
Kopj le a papírról.
Ez a fanfic rólam
És Ginny-ről szól.

Egy pár szakasszal később...

Harry: Drága egyetlen Ginervám!
Én Harry James Potter,
Állok az erkélyed alatt.
S a mindenhatóra
Esküszöm, esküszöm,
Hogy rabok tovább nem leszünk!

Ginny: Ó te jó ég!
Elfolyt a magzatvíz!

És a hepppiii eeeend :D

Ginny: Kisfiú lett.

Harry: juj de jó!
Elnevezhetem?
Igen akkor jó.
Szia James Sirius Potter.

Azzal Harry fölrepült a párkányra és megcsókolta Ginnyt ezzel vége is lett az én kicsi történetemnek. Itt a vége fuss el véle. Aki nem hiszi, járjon, utána vagy dobjon meg egy e-mail-lel.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 18 (vasárnap), 9:53 
Billentyűzetgyilkos

Jan Collie

=)) D/Hr csókjelenet :D
Az arca centikre volt a lányétól és egyre közelebb hajolt. Hermione érezte az alkoholt a leheletében, de nem törődött vele. Minden figyelmét lekötötte a forró lehelete az arcán és az ajkához érő ujjai. Próbálta figyelmeztetni magát, hogy lökje le magáról, de kezei nem engedelmeskedtek és csak bámult a fiú szürke szemeibe. Draco nézése annyira erős volt, hogy egyszerűen nem tudta megtörni. A szíve vadul kalapált a mellkasában, amint közelebb hajolt hozzá, még közelebb… és Hermione sejtette, hogy mi fog következni.
- Én… - suttogta Draco, az ajkai most már vészesen közel a lány ajkaihoz -, …én azt hiszem, hányni fogok.
És ekkor, Hermione pontosan tudta, mi fog következni.

ez nagyon nagy!!! =))

más: jajistenem... #-o leírás: Hát... Ez nem egy olyan hétköznapi történet lesz. Ugyanis a főszereplő egy L**a Black nevű lány, aki nem tud sok olyan dolgot, ami meghatározó az életében.
és az első mondat:
L**a Black hosszú, barna hajú, mindig mosolygós lány volt. Még az sem szegte kedvét sosem, hogy London határánál egy árvaházban nevelkedett.
nem átlagos fic... nem átlagos fic, nem átlagos fic, nem, nem, nem áááááá dehogy *megy kötélért, közben megkeresi a hónap mary-sue-ja szobrocskát*

Ananke

-Tudod Draco. Tudnák én itt élni, de úgy hogy kihasználnám az összes szobát. Na, jó nem az összeeset, de a legtöbbjét igen.

...

-Rendben. – Alex az elejére tette zenét majd elkezdett mozogni, az első mozdulatok karatehoz hasonlók voltak majd a ritmus beindulásával egyre erőteljesebbek lettek.
Draco csodálattal nézte barátját és magában arra gondolt, hogy ez a srác egy csoda. Egy élő csoda, aki sok mindent tud és ismer.

Óóó... Baszus. XD *még véletlen sem kiált fel, hogy de jó kis slash! XD *

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 18 (vasárnap), 9:49 
Billentyűzetgyilkos

Lilyanjudyth

Ma no comment estet tartok... XD Pardon éjszakát. :D

- Vidd fel a szobába, és egy kukkot seh alljak mostmár!

Ebben a részben kezdődik minden, de a dolgok idővel egyre bonyulultabbak lesznek... A korhatár a következő fejezetekre vonatkozik... MIvel lesznek durvábbak is

Hamarosan Mr. Wisley is befutott. Leült az asztalhoz, és épp belekezdtünk az ebédba, mikor egy bagoly esett bele a kruplisálba.

Leírás: Kicsit csajszis,kicsit bolondos, kicsit szerelmes - Leginkább így jellezném ezt a kis történetet.

A nevem Guinevra Elisabeth Cassipeia Griffindor. Csodás nem de? Hát sztem egyátalán nem!

mellons

Heted éves leszek a Roxfortban. Griffendéles vagyok. Nem csapok nagy szeleket. (Öhm, oké, mondjuk rá, hogy csak én gondoltam rosszra :D:D:D Talán jobb lett volna a nem zavarok túl sok vizet kifejezés) A szobatársaimnak már elsőben megmondtam, hogy hagyjanak békén – vagyis csak annak a 3-nak akiről le rítt,hogy lotyók lesznek. (Na igen. A kötőjel utáni rész aranyat ér)

Láttatok már így írva valamit?

-Ez durva . Ő hol van ? Mármint Harry ?

-A főhadiszálláson . Gyere !

-Most ?! Hadd pakoljak össze !

-Nem , erre nincs időnk ! Ha te meg akarsz halni akkor maradj !

-De a macskám . Mirci ! Gyere elő kérlek !

-Átkozott dög ! Keresd , de gyorsan !

Mi a francnak rak szóközt a pontok, felkiáltójelek, meg vesszők elé, ugyanakkor meg nem rak a gondolatjel után, ahova meg tényleg kéne?!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 18 (vasárnap), 9:45 
Billentyűzetgyilkos

Jan Collie

kövér cseppekkel frecskendezte...
újabb tetszetős szóösszetétel :D gondolom itt most a fröcsöl és a fecskendez szót vontuk össze

Csömörből vödörbe?
ööö csak én tudom rosszul, vagy ennek itt [i]csöbörből vödörbének kellene lennie...?[/i]

mellons

Hangot hallok. Távoli, mégis tudom, hogy közel van. Harang. Csengő. Valaki be akar jönni. Ki lehet az? Mindegy, nekem már mindegy. Jöjjön csak. Megtalálhat úgy, ahogyan senki sem gondolta volna, hogy véget érek. Egy rockénekes vége. Dörömbölnek. Újra elmosolyodom. Akárki is vagy, most találkozunk utoljára. A kilincset rángatja, ami végül megadja magát.......

Jaj nekem. :? Annyira. Utálom. Az. Ilyet.

- Jó reggelt napfény!
- Mitől vagy ilyen kitörő örömű?
- Talán a telihold.

Fényes nappal minden bizonnyal. Én is kitörő örömű voltam, mikor olvastam.

Ezt érdemes megnézni, szerintem minden mondata és szava magáért beszél, kezdve a tulajdonnevek írásával:

Egy szép napnak indult, mikor Hermione felbukkant a Grifendél ajtajában!
- Melyik az a Ronald Wisley?-mondta dühösen, és végig mutatott a társaságon.
- Én vagyok.-mondta Ron dadogósan.
- Beszédem van veled-és kihúzta a teremből-te tettél elefán hangzású cukrot a tolltartómba? Csak mert a többiek azt mondták, hogy te voltál!
- Én...
- ...ne is folytasd, tudom jól, hogy te voltál, na de ez most mindegy. Tegnap beszédet tartottam, és előtte bevettem a "negro" cukrom, s amikor megszólaltam, elefánt hangom volt...-monta duhösen az elképett Ronra.
- Ez csak egy vicc volt, bocs-monta-mehetek enni?-kérdezte gúnyosan.
- Hm...Ez a Ronald Wisley...Inkább megyek Harry-hez.-monta és hátat fordított Wisley-nek.

Szerintem most minden viccesnek vélt (az írója szerint) műalkotás nekem jutott. :roll:

Íme:

- Kár… Na, akkor pedig… Na jó, felhívom a telcsimről az egyik barátomat (értsd: halálfaló), és megkérem, hozzon be egy áldozatot.
Gyorsan telefonált, de a hívott szám foglalt volt.
- Potter pápaszemes fejére! Tedd már le!
Megint megpróbálkozott, de ekkor ki is csengett. Harry álmában kapálózni kezdett, így véletlenül kinyomta. Kedves „barátja” azonban volt olyan aranyos, és visszahívta. Mikor Voldie RÓZSASZÍN(!!!) mobilja világítani kezdett a csengőhang ritmusára, felhangzott a Te vagy az életem! főcímdala. Felvette, és gyorsan lezavartak egy beszélgetést. Pár perc múlva behoppanált Macnair az újra elfogott Csikócsőrrel… vagy Szilajszárnnyal, nem tudom, mi a legújabb neve, talán Sárgalyukasfog… na, mindegy.
- Á, tökéletes alany. Avada… - kezdett bele.
- Adava, professzor... - javította ki Hermione.
- Igen, igen. Adava... - de ekkor felkelt Harry, és lefejelte a térdét, aminek következtében… szegény Mac kinyiffant. Az egész gyorsan történt: Voldemort a pálcát halálfalójára mutatva fejezte be az átkot.
Gáz a gázon, hogy még kitüntetést is kapott, mivel elkapott egy halálfalót, és megmentett a haláltól egy szegény, csapdába esett hippogriffet.

Gáz a gázon, hogy ez úgy bűn rossz, ahogy van. És a többi részét még nem is láttátok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 18 (vasárnap), 9:41 
Billentyűzetgyilkos

Nos akkor, lássuk....

Tőlem

Harry barátai is megvannak,
Boldogságuk sem hervadhat,
Hisz nem kell már rettegniük Tőle,
Spanjuk a világ megmentője.

Azt hiszem, az utolsó sor tetszik a legjobban. :lol:

- Apa azt üzeni, hogy szívesen tanítaná a sötét VK-t, ha Perslus bácsi csinálná az órájára a kivetítő játékot!

Kíváncsi vagyok, mire fel írta külön az SVK-t, vagy hogy Perselus bácsi milyen játékot is játszhat az órán :D

- Banyek! Fönt hagytam a könyvet! - nyüszített fel Hermione. (igen, ez olyan szívhez szólóan Hermionés)
Mint az őrült, szaladgált körbe-körbe a kórteremben.
- Holegyóraholegyóraholegyóraholegyóra? Jaaaaaaaaaj!
Végül a legegyszerűbb megoldást választva megnézte a csuklóját.
- Oké, még csak hat óra van – nyugodott meg.
(miután hatszázszor körbeszaladta a szobát. Jah. Nini, egy karóra :roll: )

Ginny halk szöszmötölésre ébredt.
- Ki ez a kretén? - suttogta maga elé.
Szörnyen idegesítették az apró zajok, így kapta magát, és levágtatott a klubhelységbe.
(felhallotta a szobájába az amúgy is halk szöszmötölést? Hogy is van ez?)
- Hermione! Mi a szart...
- Sssssssssssssssssssssssssss! Nyugi! - intette le Mio. - Suttogj!
- Te sík hülye vagy! És tudtommal beteg is – jelentette ki Gin, a legkevésbé sem suttogva.

Egen, a becenevek, és legyünk minél lazábbak.

Eeeeez aztán a párbeszéd! :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 13 (kedd), 12:58 
Billentyűzetgyilkos

mellons

- Hermione, istenem! Megmentettétek az életemet. Jobb lesz, ha megmosdok a tóban – mondta erőtlenül Lupin.

Biztos van összefüggés. :D Oh, megmentettetek, hát élek!!! Nah, akkor megyek megfürdöm :lol:

Poles professzor állta diákja tekintetét.
- Nem fog befolyásolni egy magafajta tökfejű.

Ez nekem valahogy nem stimmol. Nem tökfilkó, vagy valami ilyesmi? Vagy tökkelütött, tökfej.

Jan Collie

- Pedig anya azt mondta, hogy tudsz olvasni az emberek gondolataiban legiliililmenciával…
- Legilimenciával – javította ki a professzor automatikusan.

hát egy ekkora hibát sztem még a kvibli Frics is simán ki tudna javítani...

Lilyanjudyth

- ...tehát ikszmínuszakárhánytrilliókoszínuszbénégyzetahetedikenblablabla... - Daniel elfintorodott. Felőle Will akár kínaiul is mormoghatott volna, egy árva kukkot sem értett belőle.

Ahogy mondod. XD

Ajkaival gyengéd mozdulatokat tett a lány feszes hasán, kezeivel lágyan végigsimított annak nyakán és felsőteste egyéb részein ( ^.^ ).

Újítunk... ^^ Nem...? ^___^)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 13 (kedd), 12:51 
Billentyűzetgyilkos

Lilyanjudyth

- Pofád lapos, Malfoy!- mordult vissza a lány.
- Még vissza is beszélsz, francia cica létedre?
- Cica az anyád!

Mi sem jobb, mint reggel egy jóízű nevetés... :D

Ha akarod Doumbledore-t is megkérdezheted.

:D

A Hold felkelt. Remus átalakult. Szörnyen fájhatott.

Lilnek is. De nagyon.

Leírás: Ebben a történetben kiderül,hogy Harrynek született egy nővére apja egy régebbi Roxfortos kapcsolatából aki mugliként nőtt fel Harrytől nemm messze aki csak 2 évvel idősebb Harrynél,és aki kideríti magáról,hogy kicsoda és összelyön Draco Malfoyyal!

Kellett két perc, mire felfogtam, kiről van szó... XD

-Örülök.Öltözzön fel és jöjjön velem a Roxfortba!
-Az micsoda?-kérdezte Patricia.
-Az egy varázslóknak felállított iskola.Rettenetesen színvonalas és nagyszerű.Kár,hogy Albus Dumledore meghalt így most nincs olyan jó igazgatónk.Ami azt illeti,van egy sötét varázsló a neve Voldemort.Rettentő egy ember.Segítenie kell a bátyjának megölnie ezt az embert!
-Öööö...oké.
-Akkor ezt megbeszéltük.Most bemutatom a bátyjának.Elmegyünk...kb 100 m-t.

Ma van a hogyan nem írtuk még le Dumbledore nevét világnap... XD

-Szóval maga azt állítja,tudja hol van most a sötét nagyúr?
-Igen.
-Akkor most hol van?
-A minisztériumban!
-Akkor azonnal hoppanálok!Patricia!
Már futott is ki.Megbánta ,hogy ezt tette mert nővére épp Dracoval csókolózott....
-Bocsánat!
-Ááá semmi!-mondta Draco.
-Mit szeretnél,öcsi?
-Gyere velem a minisztériumba!
-Ne ,ne menj!-nyögte Draco
-De elkell mennem,Draco!Segítenem kell öcsinek!
-Te is gyere velünk!Ron ,Hermione!
-Tessék Harry?-kérdezték kórusban.
-Azonnal a múzeumba!
-MI?
-értette mindenki?
-Igen!-mondta patricia.
Azzal már hoppanáltak is.
A nagy szobor mellett landoltak.
-Ott van!
Voldemort!-kiáltotta Patricia-Megölted a szüleimet jöjj elő!
-Crucio!Hogy mered , te kis csitri sértegetni a Nagyurat?-mondta Bellatrix Lastrange
-Ne ! Bellatrix , hagyd őt békén kiáltotta Draco.Avada Kedabra!
Erra a nő összeesett és az utolsó meglepetés kiült az utolsó nagy megrökönyödéssel az arcán.
-Miért csináltad ezt,Malfoy?-kiáltoota Harry-Túszként.....
Ekkor belehasított a fájdalom a homlokába.És ott volt teljes valójában : Voldemort.
-Hogy merted!Ezért nem te ,hanem a csitri kap büntatést.
Azt csak hiszed ,Voldemort!-kiáltotta Harry és egyszerre kimondta a leölő átkot:Adava Kedabra.
Azzal megölte és Hirtelen tucatnyi ember tenyerét érezte a hátán.Most tünt csak fel neki, hogy mennyien nézték a csatát.Fura,de még a halálfalók is visongva ünnepeltek.Csak úgy röpködtek a sapkák , fejfedők.

Ez egy fejezet volt. :(( És volt belőle több is... :(( :((

A folytatásból egy részlet...

-Figyelj,én megakarom kérni a nővéred kazét.
-Rendben-erre nem igazán tud mit válaszolni.
-Nem zavar?
-Nem deho................
Ekkor egy autó kanyarodott be és megérkezett Hermione és Ron.
-Hali!-köszönt Ron.
-Szia Ron-köszönt a két fiú-Patricia kijönnél.
Már egy perc múlva mindenki kint volt.
Draco letérdelt....
-Patricia , te nekem olyan vagy mint a nappalban a napfény...vagy nem is tudom mi!Mindegy. Szeretlek és szeretném ha hozzámjönnél!!
-Hozzád megyek!
Azzal minden rendbe jött.

A többitől megkímélnélek titeket... :((

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 13 (kedd), 12:49 
Billentyűzetgyilkos

Assa

Beszállok az automba és tövig nyomom a gázt, kis híján belehajtok egy
teherautoba de még idoben kikerülöm.
A nap lemenoben van, Tokyo ragyog a hamis fényekben és én hamar kiérek a városbol.
A terület merre az útam visz kihalt.
Megérkezem arra a helyre amerre az utam hozot.
Egy gyönyöru tó, telle fákkal amik pompáznak a rózsaszín virágokban.
Az illat bejárja az egész területett a rózsaszín a széllel szálnak tova, ki tudja hova.
Ez a hely állomba illo megnyugvást hoz az ember háborgó lelkének,
olyan megnyugtattó csend van itt.
Távól a poros város zajátol.

Apróbb zavarok hosszú-rövid mgh és msh téren. #-o A word szép piros-zöldre festette.

Ananke

- Ő nem is kutya!
Felnyögtem. Szőrös, négylábú, vajon mi lehet?
- Igazad van. Ő Attila, a hunok királya, csak pöttyös kiadásban. Ha nem kutya, akkor mi?
- Ő egy aranyos kiskutyus! – majd gyermeki virgoncsággal hajolt le és dögönyözte halálra a pöttyös kiadást…

Háhá, ez nagyon jó =))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 13 (kedd), 12:47 
Billentyűzetgyilkos

Lionela

Egy reggelen, bár nem is nevezném reggelnek, mert a nap még nem sütőt.
Hanem? Mikrót? Esetleg porszívót? Hűtőt?

mellons

Most lapoztam visdsza az első oldalra, és döbenten vettem tudomásul, hogy van jópár ember, akikről elfelejtettem írni. (Szánom-bánom vétkem!) Íme:

Én pedig döbbenten vettem tudomásul, hogy fogalma sincs hogy kell normálisan megírni még egy mondatot sem. És bezony, ezután a remek mondat után jön az osztálynévsor.

Valamint:
Fejlemény:

Kedves Dóri! Ha ezt a mondatot olvasod 58364284856747278336678636392536934793738636
4288362346498334958566534375269824925423363493853674552628252882353793738836
7624

És még:

Kedves Dóri! Ha ezt a mondatot olvasod, akkor bizonyára megtudtad fejteni a titkosírást, de most nem ez a lényeg. (hát szerintem sem. Inkább az, hogy kedves Dórin kívül más aligha érti) 79373863642883623464983349585665343752698249254233634938536
74552628252882353793738836
7624

Ugye milyen nagyon tuti ez a kódolás? Csak kérdés más mennyire fogja értékelni, ha elolvassa. Márha.
:roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 13 (kedd), 12:42 
Billentyűzetgyilkos

Lilyanjudyth

... válaszolt Piton egy szaktaksztikus mosoly kíséretében.

Lionela

Nem tudom mi hiányzott az eddigi életemből....

’Ne csodálkozz’ szólalt meg egy kis hang a fejében ’Malfoynak igen jó teste van. És nem lenne éppen mindennapi megkettyinteni’ ’KUSSSS!!!’
Már hetek óta nem hagyta nyugodni ez a hang, és Harrynak már egészen kezdett elege lenni belőle. Hiszen ő nem buzi!!!!!

- Ne tettesd a hülyét.

=)) =)) =)) =))

De Malfoy egyre csak közelebb lépett és közben olyan ezüstös szemekkel nézett Harryra, hogy az megbabonázva meredt a szempárba.
Hát igen ha valaki ezüstüs szemekkel néz, főleg olyannal, akkor mindenki megbabonázódna.

- Én csak a főzetért jöttem, amit Lupinnak készítettél. Csak nem fürödtél?
- De. Képzeld én olyat is tudok.. Na befelé!
- Te mindig ilyen köcsög vagy a látogatóiddal, vagy csak velem teszel kivételt?

Sirius és Piton beszélgett. Az író egyetlen igazi poénja a mű alatt, erre elrontja a külalakkal, és helyesírással...

- Pipogyusz…azt nem tudom, hogy kinek állna feljebb, ha akarod egyszer kipróbálhatjuk, de azt ajánlom, hogy inkább csavard vissza magadra a törülköződ, mert nem nyújtasz szép látvány egy szál faszban.
Ez már a vég, pedig az előtte lévő "művészi" nyelvhasználatot nem is szúrtam be, amit Harry-Draco egymásratalálásánál használt.

Mikor lekerült róluk a ruha, Sirius újra átvette az irányítást, és kezébe vette „még nem teljesen kőkemény de arrafelé haladó” Piton farkát.
Idézzek még, vagy a folytatástól kiméljelek meg titeket?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 13 (kedd), 12:40 
Billentyűzetgyilkos

Folyt. köv.

Tőlem

Szenvedek… Mélységesen. Belülről. Emészt.

Én is szenvedek. Nagyon. Hát még. Miután tovább olvastam. :roll:

Mióta visszajöttünk a Roxfortba, azóta tart ez az egész. Már több mint egy hónapja. Amikor megláttam a King ’s Crosson… Először azt hittem, hogy csak örülök a viszontlátásnak. Egy ideig ámítottam is magam. Csak azért dobog hevesen a szívem a közelében, mert nem láttam több hónapig. Már hiányzott.
Nem tévedtem. Tényleg hiányzott, de… Mem úgy, mint James vagy Peter. Másképp. Jobban.

A többitől megkíméllek titeket.

A szokásos Mungóba akarok kerülni.

Leírás: A LEGJOBB BARÁTNŐMET MEGKÉRTEM, HOGY " ADRI, ÍRJÁL MÁR PÁR SZÓT, ÉS ÍROK HOZZÁ EGY ANGIS (tiszta dilis)TÖRTÉNETET!" AKKOR AZTÁN ÍRT. NEM IS PÁRAT, INKÁBB ASSZEM 16OT. ELSŐRE. A TÖBBIT MÉG MEG KELL VÁRNOTOK! big grinbig grin HAHA! kedves adminok! ha valamelyik admin felengedi ezt a baromságot, akkor tegye már be légyszi a szent Mungóba, mert még akármi megtörténhet! azért van merszem feltölteni, mert rossz kislány vagyok, és ittam pálinkát... kicsit sokat.XD

Kedves Merengő!
Barátnőmmel, Adrival órákat MSN-ezek minden nap, és a merengős találkozó előtti napon megláttam, hogy volt olyan feladat, hogy hülye szavakból kell kreálni egy történetet. Ezért megkértem Adrit, hogy írjon pár dilis szót, ami köré írhatok egy elmebeteg történetet.

1. FELVONÁS

Adri szavai:
PAPAGÁJ, KAKTUSZ, TÜSKE, VIDEÓ, TV, ÓRA, TESCO, ÉN, MSN, GYŰRŰ, BARÁTOK KÖZT, TELEFON, ÉREM, TESÁPOLÓ, TÜKÖR.

A történetem (nem tudom, milyen lett, de hogy tiszta dili, az tuti, tudniillik, rossz kislány voltam, és beleittam a pálinkába) :

A PAPAGÁJ rászált a KAKTUSZ TÜSKÉjére, nem érdekelte, hogy megszúúrja a lábát. Aztán rikácsolta csak, h *********************ez a ***** kaktusz! Erről VIDEÓ is készült, ÉN videóztam, egy TESCOs videóval, amit szépen el is csesztem, de nem érdekelt, mert bekültem a TVnek. Sajna épp a BARÁTOK KÖZT ment, amit nem szakítanak meg az én híres sztorimért sem, ezért TELEFONon kértem, hogy amikor írok az RTL klubnak MSNen, akkor adják le. Egy ÓRA múlva le is adták. Kiszáradt a bőröm a sivatagban a kaktusznál, ezért TESTÁPOLÓzva ültem le a gép elé. Megírtam a nagy hírt, és kérték, hogy menjek egy díjkiosztóra, mert olyan profi riportott készítettem, hogy majdnem a negyedét lehet érteni. Megnéztem magam a TÜKÖRrben, aztán azt gondoltam, mért nem mehetek most rögtön, he? Nehogy már ők szabják meg, hogy mikor tűntethetnek ki! Aztán mentem, testápolósan, egy szál türölközőben. És elnyertem a faérmet, ez volt életem legnagyobb sikere! A faÉREM mellé még egy ajándékot kaptam életem szerelmétől, a barátok köztös Vili bácsitól, egy gyönyörű kaktusztüskés GYŰRŰt! Életem legszebb napja volt!

Törlés, törlés, törlés, törlés, törlés!!! *cseppet sem megszállottan nyomja a megfelelő gombot*
Ne igyál többet lányom. Remek kijózanodást, és fejfájást.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 09 (péntek), 18:45 
Ó-nagy-admin "backstage"

Writ:

A lány becsukta ládát. Ezüstszőke haja volt. Tengerkék szeme állandóan boldogan csillogott, szája sarkában mindig mosoly bújkált. Legalábbis majdnem mindig. Most gondterhelt volt az arca. Az ajkai vékonyak voltak. Összeszorította őket. A szeme gyanúsan csillogott. Látszott, hogy Leia Sparrow a sírás küszöbén áll.
uuutálomatőmondatokat $fal

Kerekerdő közepén, lapos tavak mezején,
Élt a híres, aranyprémes kecske,
A gond csak az, hogy nem róla szól e mese.
Szóval ott, hol kurta farkú malac túr,
Élt egy gonosz, félelmetes nagyúr.
Kacsa Kálmán volt böcsületes neve,
Ám nem ő volt a kerekerdő remeke.
Helyette inkább Alfonz,
Ki igen sok szemet vonz.
S nem akárki volt érte oda,
Mint Fehér Flóra a gólya.
Kacsa Kálmán nem nézte ezt jó szemmel,
Hisz vak volt szegény, mint a vekker.
S szíve is ily módon dobogott,
Míg el nem fancsalodott,
Hisz az ő nagy szívszerelme,
Fehér Flóra őt nem szerette.
Mit volt mit tenni?
Sört kellett vedelni...
De nem!! Nem szabad feladni!
A bánaton túl kell adni!
Ily módon okoskodott,
Míg meg nem táltosodott,
És eszébe jutott egy ötlet,
Pontosan akkor, mikor 5 lett.
Vívással nyeri el szerelmét,
Hogy az őérte epedjék.
Rohant is Alfonzhoz szegény,
Hogy közölje vele a tervét.
Királyságát is díjnak rendelte,
Hogy szerelmét elnyerhesse.
A párbaj hosszú volt és kemény,
Sok nótás írt róla regét.
Ám bajnok csak 1 lehet,
Az, ki földbe nem hempereg,
S mivel a feladat hason csúszás,
Nagy eséllyel lehet bukás.
De nem hiába volt Alfonz,
A kerekerdő remeke,
Nem nehéz kitalálni,
Hogy a párbajt is ő nyerte.
Kacsa Kálmán szíve majd megszakadt,
Nem is tudott mit tenni, csak elszaladt.
Rohant, rohant, míg egybeolvadt a térrel,
Ma mégis illetik őt egy megtisztelő névvel.
S ma nem más ő, mint a Passzát Szél!

omg =)) =)) ez beteg XD
felengedtem ^^

Jan Collie összeakadt egy remek helyesíróval:

ilyen elgépelések vannak benne:

következméyneket, nemszoltam, hoyg, nem türöm az iet
és ezek 1 (!!!) mondaton belül voltak. az egész fejezet meg 4 oldal. a word nem győzte pirossal aláhúzni a hibákat...
ez pl egy átlagos mondata:

-Rózsa Lovag: nem ezt modntad az elöbb is? heh? nah vessünk véget ennek...*a kardot kicsit arréb csusztatta, iyg eltéritette a palost,és egy forgást követve, szurta szivené* Tisztulj meg...szived..és eeröd, válljék a kardé, legyen része, e hatalomnak...a rózsa hatalomnak *majd egy piros köd szerü jött ki a szurás hejéböl, és olvadt eggyé egy kis piros féynt követve a kardal* hu *ki huzta a pengét, és össze esett az alakk* bocsánat hogy nemtudtam hamarabb jönni, sajnálom a párod...ha segithetek még valamiben...szivesen.
a párbeszédírás is érdekes, meg ez a csillagozás...

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 09 (péntek), 18:39 
Ó-nagy-admin "backstage"

Jan Collie:

A két alak ajkuknál összeforrva változtak át.

...emlékeztetve az őrzőket arra, hogy a templom többé nem nincs egyedül a testében

cím: Draco Malfoy erotikus kalandjai
leírás: Draco Malfoy életében és ágyában is egymást váltják az összetört szívű szeretők. Biztos benne, bármit és bárkit megkaphat...

bármit?? hát mivel akar dracocica szexelni, egy zoknival? vagy házimanóval vagy kecskével...?

Ananke:

- Biztos, hogy nekünk ide kellett jutni? – néztem körbe a (valószínűleg) mugli utcán. Sehol senki, még egy hippogriff sem legelészik sehol. Mit keresne az itt, mert ez az utca egy (valószínűleg) mugli utca. Szóval, ahogy mondtam, sehol senki, csak néhány macska császkál idekint. Tudom is, (vagyis csak gondolom) hogy miért nincs kint senki… olyan meleg van, hogy mindjárt nekivetkőzöm. (sok nőnemű egyed örülne neki).

Óóó... Értelem a köbön. Utálom a Lily/James sztorikat. XD

- Sziasztok! Öhm… Ginny nem megyünk ki sétálni még világos, van? – kérdezte Harry, mire Hermiónéval összevigyorogtunk.

- Fogalmam sincs... – ismételgette önmagát Dolores Umbridge.
XD Az ám a teljesítmény!

Cím: A 'bébi': ---

Leírás: Dolores Umbridge élete fordulatot vesz egy váratlan esemény következtében...

- De hát kitől? – kérdezte az orosz barátnője, Tánya.
- Nem tudom! – mondta kétségbe esetten Dolores.
- Ezt nem értem. Nem voltál...
- Tudtommal: nem.
- Akkor... elaludtál? Vagy... a szentlélek megszállt...
- Fogalmam sincs... – ismételgette önmagát Dolores Umbridge.
- Értem. És...
- Hogy megtartom-e?
- Igen – felelte habozva a barátnő. – Ezt akartam kérdezni.
- Hát. Nem tudom. Vérvizsgálatot sem tudok csináltatni – szorongott tovább –, mert nem tudom, kinek a vérét kéne megvizsgálni... egyszerűen...
- Értem. Ha megszülöd, lehet, hogy kiderül, kitől van.
- Igen... igen! Ezt fogom tenni! Ha pedig nem tudom nevelni... még mindig ott a nevelőotthon.

9 hónap múlva...

- Nyomja, asszonyom!
- De hát nyomom!
- Nem értem, miért nem jön a gyerek?
- Nagyon fáj... ez nem is gyerek...
- Ah! Már látom a........ patáját??
- Neeeeeeeeeeeeeee! – üvöltött torkaszakadtából Dolores Umbridge.
- Nos... kint van a... „baba“.
- Hát, tudja doktor úr, ezt elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon.
- Én ugyan nem! Valaki más tette...
Hirtelen berontott a szülőszobába Firenze.
- Én voltam!

Ezt meg kell hagyni az utókornak...

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 09 (péntek), 18:32 
Ó-nagy-admin "backstage"

Mellons:

Leírás: Na ennek a sztorimnak van a legkevesebb értelme. Akinek alacsony a fájdalomküszöbe, ne is kezdjen bele! XD

Már jó :roll:

- Milyen volt az éjjeli őrjárat Malfoyjal?
- Sziasztok! Magához képest normális volt. Legalábbis nem sértegetett, és egy pumpusz hatására el is mondta, hogy mit tervez vele az apja. Hát, nem irigylem!

Mijaz a pumpusz? ;;) :D

Ginny és Voldemort párbeszéde:

- Harry a nagy szerelmed észre sem vesz?
- Maga turkált a fejembe?
- Nem… - csapott a homlokára. – Csak tippeltem.
- De ügyi vagy! – tátotta el a száját.
- Jézusúristen…
- Szólítottál?
- Kuss legyen már.
- Jól van…
- Kuss! Nem érted, hogy meg fogsz halni? Most rettegned kéne, és feláldoznod magad a fiadért!
- Hm?
- Ja… - pirult el, miután rájött, hogy elszólta magát. – Szóval azt akartam mondani, hogy félj már!
- Tőled?
- Mégis, kitől mástól?!
- Ja, bocsi.
- Semmiség. Csatlósaimtól már megszoktam, hogy az emberi hülyeség határtalan. Tudod, én már sokkal több vagyok, mint ember, én…

Fájdalmas =))

Ananke:

Leírás: Ez egy nagyon rövid kis versecske. Ezt a lúdfingnyi verset a batátnőimmel irtuk egy elmebeteg pilanatunkban.

Ó Harry,ó Harry
miért vagy te Harry,
dobd le gatyád,
dobd el neved,
had legyek végre,
a nejed.

Hát ez nagyon lol! :lol:

Skrapits Erik - szerintem bemutatnom sem kell neked. Történetünk másik legfontosabb szereplője. Erik a No Thanx bandában énekel. Talán Magyarországon az egyik leghíresebb srác. Tökéletes élete van. Tanul, szerető barátnője van, fantasztikus baráti köre, siker, szertő család. Ám élete nem kis fordulatot fog venni, amikor megismerni Rachel Kellert.

lol. betörtek az emósok a Merire is. :D

-Me’van? – vakkantott rá a begazolt muglira.

Óóó, de stílusos valaki... :roll:

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 09 (péntek), 18:29 
Ó-nagy-admin "backstage"

Ananke:

Leírás: Ha lehetne, a Szent Mungóba rakam volna, de mivel oda csak HP-s storyk kerülhetnek, ide tettem. Ezek (többnyire) az én agyament, és kissé IQ hiányos osztályom válogatott baromságai. A korhatár a néhol előforduló csúnya szavak miatt van...

XD Kicsit el vannak tévedve mostanában a Szent Mungóval kapcsolatban... :D

Meggyűrűztem Hermet

Nem, nem azért, mert galamb az animágus alakja, hanem mert elvette feleségül. :lol:

A büntetés pedig az, hogy nem töltheti be a feladatát, vagyis nem lehet NŐ vagy FÉRFI!

Nőnek avgy férfinak lenni feladat? Másfelől pedig mégis hogy érik el, hogy ne legyen az?

Hát igen. Nem is tudom, hol kezdjem, de a lényeg így is ugyanaz: van magyar Roxfort. Na persze nem Roxfort a neve, de nagyban hasonlít rá. Egyszóval: oda is pálcával meg bagollyal megyünk. Én mondjuk nem bagollyal megyek, hanem a haveri körömet cipelem, rángatom magammal. Na jó, ez túlzás. Jönnek maguktól. Ez is túlzás, mert muszáj jönniük, mivel még tankötelesek vagyunk. Tehát, ha fintorogva is, de jönnek tanulni. Mondjuk sokan (köztük én is) csak kínlódni. Lényeg a lényeg: a tanév itt is szeptember 1.-jén kezdődik, és mi is vonatozunk abba az istenverte suliba. Ne értsétek félre, szeretek oda járni, de az a tíz órás vonatút már tényleg túlzás. A végére úgy nézek ki, mint egy vigyorgó őrült, aki onnan szökött meg, ahonnan nem kellett volna.

Ó istenem. Rég láttam ennyire összeszedetlen izét. XD

És ha már elolvastátok, akkor véleményt is írhatnál!

Belldandy:

Leírás: Sziasztok wazze! A történet főszereplője egy Hermionéhez hasonló csajszi,...

XDDD

komolyan, perceking röhögtem ezen a sziasztok wazze! kezdésen XD

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 09 (péntek), 18:26 
Ó-nagy-admin "backstage"

Ananke:

A sztori címe Mosquito... lett volna. XD

Egyszercsak felkellett riadnom puha ágyamból, mert halottam valami zajt... amitől kitázott a hideg. Döbbenten megismertem a hangjáról és végigfutott rajtam egy félelmetes érzés : nem vagyok egyedül! Egy vérszívó társaságában pengetem éjszakám, ettől a gondolattol kirázott a hideg, majd ijedtemben felkapcsoltam a villanyt, és tágra nyitott szemeimmel kerestem azt a gyalázatos rovart, de nem leltem semmi nyomát. Eltűnt,köddé vált az éjszaka sötétjében, de én még mindig éreztem hogy leselkedik rám valaki. Ismét nyugovóra tértem, próbáltam elhessegetni ezt a gondolatot, hogy bármelyik pillanatban komoly vérveszteséget szenvedhetek akaratlanul, nem tudtam aludni, és ez az érzés, szorongás, hogy beléd mereszti szúró szívó szájszervét, a testedbe, majd hideg vérrel távozik, vagy netán, ahogy te észre sem veszed, (ez még a jobbik eset), mert ha ráeszmélsz és megpillantod, hirtelen pánikrohamodban kénytelen vagy lecsapni. Rajtad folyik szét az ő vére, és a te véred melyet támadása során szerzett... és az a látvány... elundorodsz az egésztől, de valamilyen szinten nyugodtságot érzel, hogy már végre nem egy vérszívó társaságát kell 'élvezned'... de még ígyis egy piros foltot hagy a kezeden, annak nyomát hogy: 'ITTJÁRTAM, és a te véredből táplálkoztam'.Mely viszket, csíp, ég, kivakarod... majd jön a következő éjszakai 'kaland'. Ha reggel megtalálod ezt a fenevadot a szobád falán : hirtelen mozdulattal, feldúltságodban megölöd.Lecsapod.Lefújod.Véget vetel nyomorult életének... és ekkor döbbensz rá : GYILKOS vagy.

Ez az egész. Nekem legjobban a pengetem az éjszakáimat tetszik. :D De az első mondat se semmi... Meg a gyilkolási vágy megjelenítése... =))

LilyanJudyth:

Csend volt, csak az elpöckölt fika pattogott a tűzben.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 09 (péntek), 18:21 
Ó-nagy-admin "backstage"

Kicsit én is szállítok nektek pár fénypontot.

Lilyanjudyth:

Black Remus és közém rogyott, és rögtön halkan dumapartizni kezdett jobboldali szomszédjával (mellékes: én a bal oldalán ültem).

Miközben bal kezével a mobilt tartotta, és jobbal pedig az mps3 lejátszót :))

Nyakát nyújtotta, megnyalintotta a számat.

Megnyalintotta a mellbimbóm.

Nem akaroooooooooooook több fagyiiiiiiiiiiiiiiiiit. neeeeeeeeeeeeeeem.... neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem....
[/quote]

Ananke vesszőt keres:

A óra mutatói lassan és méltóságosan haladtak. Telt az idő mindjárt éjfel volt de a lány még nem tudott aludni. Szüleire gondolt egyfolytában akiket néhány éve vesztett el. Hiányoztak a neki a szülei. Miután elvesztette őket egy autó balestben nagyszülei fogadták örökbe akik nagyon szerették őt, de mégsem tudták pótolni a szüleit.

Az első vesszőőő...

Jan Collie:

Azt hiszem, nincs más választásom – mondta. - Stupor!
Már meg sem lepődtem az újonnan jött öntudatlanságtól…

hát miután elkábítottak, nem csodálom, h nem lepődtél meg... hajj

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 06 (kedd), 9:49 
Billentyűzetgyilkos

Lilyanjudyth

- Azonnal tegyél le! Nem hallod, agyatlan vigyorgó mosoly?! TEGYÉL LE!WÁÁÁÁÁ!

És ez is egy Lilyről szóló történetből van...

mellons

A hó csak esett és esett, megállíthatatlanul, könyörtelenen és hidegen

Jó is ez az új szó. Hogy nem bántja a szemét?

Az első 4 fejezetben nem lesz semmi extra, de a többi fejezet kiválóan illeszkedik az agynak azon pontjára, ami olvasásra kényszerít... :D

Azt hiszem, én ezt valahogy nem értem.

Kristie

- Helló, szija, puszi skacok!
- Semmi külcsi
- Száz százalékos narilevet szeretnék.
Vásároltunk nekem csinibini rucikat!

cuki, cuki vagyok :-Ą

Ananke

Leírás: Ím az első fejezet a sztorinkból. Layla kért, hogy figyelmeztessek mindenkit: csak erős idegzetűeknek ajánlott! Kissé humoros, kissé egyéni. Jó olvasást!

Harry felállt. Elővett egy kést és leszúrta magát. Aztán hirtelen megjelent Nessa a Short Storyból és meggyógyította, ahogy Lúthientől tanulta.

:twisted: Nem kicsit egyéninek mondanám...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 06 (kedd), 9:45 
Billentyűzetgyilkos

Lilyanjudyth

Leírás: ujj fejezet

Egy ujjnyi volt, tanúsítom. :D

Ezt meg akartam hagyni az utókornak :D :))

Az Úr angyala látá Perselus testvért,
Mint mindig újabb mérget keresgélt.
Megtéríté őt is az úrnak szavára,
Hogy ezentúl keverjen lombtrágyát virágokra.

Perselus lábanyomán zöldellő rétek lettek,
Ahol kedvenc griffendélesei piknikezhettek,
És ő rájuk kedvesen mosolyoghatott
Haja mögül, ami mindig frissenmosott.

Bementem a mosdóba, és belenyomtam a kissé átkattant fejemet a vízbe. Leázott rólam fél kiló fekete szemceruza, de ettől függetlenül megnyugodtam.

... a wc-be? XD

Visszaírt…És el sem hiszem hogy mit! Szeret engem! SZERET ENGEM! ENGEM, NEM AZT A CSAJT! Ki tudnék ugrani örömömben az ablakon. Megyek is, felveszem a papaölő szakadt csíkos harisnyámat, hadd tudja meg a világ, Lilyrose Lolita Chevalier di Autherice végre nem egyedülálló!

Hűűű az én nevem is hosszú, de eeeeeeeeeez! :D A papaölő harisnya se semmi. :lol:

Szia Lily!
Remus vagyok. Tényleg. És vérfarkas. Nem baj? Mert ha nem, akkor én is szeretnélek.
U.i.:(poénos kedvemben voltam)én is komolyan. De tényleg.

Jaj nekem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 06 (kedd), 9:39 
Billentyűzetgyilkos

Ananke

- Dehogyisnem, van baj! – a lány odavitte neki a korsót, majd miután ivott a férfi s leült mellé.

XD Ezt nem értem...

Lionela

- Ez a nadrág - kísérte az üvegketrec elé a nőt Camille - még Attiláé volt. Mielőtt népünk betette volna a lábát a Kárpát-medencébe, az emberek tógában jártak. Nem ismerték ezt a viseletet.
- Nem hordtak nadrágot? De akkor miben lovagoltak?

- Mit tudsz az ókori Róma történelméről?
- Nem mondod, hogy olyan ruhákban jártak még akkor is? De hát már jó ideje elmentek, mikor ti jöttetek.

- A Kárpát-medence és a környező térség sokat köszönhet nekünk, magyaroknak. Nézd csak? Ezek itt, azok a fából készült kanalak és villák, amiket a honfoglalás ideje alatt használtak. Az előttünk itt élők addig csak a kést ismerték.

Igen mi magyarok, már csak ilyenek vagyunk. Kevesen tudják, hogy mi ismertettük meg a világgal a tüzet, és a kereket, hogy Jézus is magyar volt, sőt maga az Isten is...

Megvan a mai napom csúcsa:

Önelégült mosolyjal az arcán otthagyta a fiút

HA már ezt elírja...

Ugyanettől:

Szia Nyuszifül!
Régen találkoztunk kettesben. Légy holnapután este nyolckor a könyvtár zárolt részlegénél!
Valami fontosat akarok mondani.
Forró csókjait küldi: Mio

Igen. Ez a levél Draco Malfoynak szól :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 06 (kedd), 9:36 
Billentyűzetgyilkos

Kristie

Neki sem hiányzott, hogy kitudódjon ez a kis kalandja, főleg az nem, hogy Estella fülébe mit csinált a lyukasóráján.

:shock:

Jan Collie

D/Hr sztori:
A kis mocsok hogy képzeli, hogy nyílt színen végigmér? Büdösbunkó.
:)) LOOOL!

mellons

Leírás: Végre valami jó, aztán nem, vagy mégis? Ha elolvasod megtudod.

Ahhha :roll:

Ugyanez: Már mindenki a Nagyteremben volt. Hermmel fölszaladtunk a szobába, vagyis a fiúkhoz, (vagyis a szobánkba) ahol Hermione ruháját őriztük.

Azért láthatóan az írónk jól el tudja dönteni, hogy mit is akar.

A nevem Angelda Slayers Alanna Ramona von Hoülldess. Röviden Asar.

Még jó, hogy van olyan, hogy röviden. :lol:

Ez jó. :D Nem tudom, de nekem valahogy tetszett:
A november úgy szaladt el, mint ahogy minden normális ember, ha meglátta Friccset a folyosón.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 06 (kedd), 9:32 
Billentyűzetgyilkos

Lilyanjudyth

*bevonszol egy táblát*

Itt egy 18-as tábla lészen...

-Harry! Jaj de jó, hogy itt vagy. Annyi mindent el kell mondanom.
-Gin rövid az időm. Ne beszélgessünk.- csókolni kezdte szerelmét, lassan lesimította róla a hálóinget. Ginny Harry hajába túrt s sóhajtozott. Harry a lány nyakát kezdte csókolni majd áttért a melleire. Finoman a lányba hatolt s szorosan ölelte szerelmét. Néhány perccel később Ginny elaludt Harry karjaiban. Harry megcsókolta a lányt majd elhopponált.
Eltelt újabb év hír nélkül. Ginnynek kislánya született. Fekete haja és igéző zöld szeme volt.Ginny Joannanak nevezte el. Egyik reggel levél érkezett Ginnynek.

Ez a tempó, amit egyesek diktálnak...

Még mindig ugyanez... =))

-Harry miért? Azt mondtad, elveszel feleségül. Kérlek, maradj velem.
-Ginny nem szeretlek. Hermionéval akarok élni s nem veled.
Ebben a pillanatban egy hatalmas pofont kapott.
-Dögölj meg Potter.

Az az aranyos lányka, amit ilyen szép kifejezőszavakat használ... XD

És...

/jelen/
Ginnyt kiabálás vezette vissza a jelenbe.

/Lil/
Követte az elutasítót.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 06 (kedd), 9:26 
Billentyűzetgyilkos

Lionela

Leírás: Az igazat megvallva, ennek a kis szösszenetnek semmi értelme.
Aham vettem észre. Olyannyira hogy ment is egyből az elutasító.

Mástól:

Mikor hazakísérte a lányt és kicsit elsétált, akkor jött el az ideje a vámpír.
Na ezt bogozza ki nekem valaki.

Lucas nem volt sehol, csak a vámpír ült az egyik széken és ahogy meglátta a nő arcáról lehervadó jókedvet, amikor meglátta őt, halványan elmosolyodott.
Hm... Ennek az írónak határozottan a megzavarás a mániája.

húzta gonosz félmosolyra a száját, a vámpírt.
Aham... határozottan ez a mániája.

Leírás: Tudtátok, hogy ezen kívül még két fejezet lesz? Oké. Eddig én sem.

Mégis KI írja a sztorit??? :lol: :lol: :lol:

Egy romantikus séta közben meglátták ezt a házat és megvették. Ami még „romantikusabb”, hogy saját kezűleg újították fel. Rendkívül büszkék rá. Amikor kicsi voltam, esti mese helyett azt kellett hallgatnom, hogy a papa, hogyan készítette el a zsalukat, vagy hogyan festette le a bejárati ajtót. Izgalmas téma, főleg egy 3 éves kislánynak, aki szívesebben hallgatta volna a Micimackót… Szegény én! De legalább bármelyik pillanatban le tudok parkettázni egy szobát.

=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

Ez marha jó... Perceken át röhögtem rajta...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 06 (kedd), 9:23 
Billentyűzetgyilkos

Lionela

Ritkán találok ilyen gyögyszemeket, szóval jól nyissátok ki a szemeteket. Ez az írópalánta TELJES fejezete:

Leírás:
Ez egy nagyon jó sztori lesz, csak nincs rá sok időm!

Fejezet:

Prológus

"Az Egyetlen, aki diadalmaskodott a Sötét Nagyúr ellen, és legyőzte Őt...Hamarosan halálos veszélybe kerül......Hatalma rettentőbb volt, mint a Sötét Nagyúré, de most......Borzalmas dolog történik a hetedik hónap halála szült fiúval... A leghatalmasabb varázsló, akivel egy nemeslelkű végzett...Kiderül, hogy hogyan élte az életét... Egy Ukodusz, és egy cimborája tudják... tudják, amit nem is kellene..."

Nagy vihar volt odakint, és villámlott is.
Harry Potter immáron 21 éves volt. A szemüvegét keresve tapogatott a szekrény tetején. Amint magára tette, mellette mocorogni kezdett valami. Az ágyában a takaró alatt valaki feküdt rajta kívül... Nagyon szép lány volt, de mégse szabadott volna ott lennie. Ahogy felkelt kérdezett is rögtön:
-Mi a baj?
-Semmi. Csak nem tudok aludni. -felelte Harry.
-Figyelj! Tudom, hogy nem kéne itt lennem. Bármikor itt lehet...
-Ma biztosan nem fog megjelenni! -mondta magabiztosan Harry.
Hát igen, ez nagyon érdekelte őt. Vajon mikor jön haza? Tette fel ezt a kérdést már vagy harmincszorra magában.
-Remélem nem történt baja... -kezde a lány, de ekkor már Harry horkolva visszaaludt.

Szerintem magáért beszél =)) =)) =)) =)) =))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 06 (kedd), 9:20 
Billentyűzetgyilkos

Ismét teszek-veszek egy kicsit.

Jan Collie

- Az más volt – vigyorgott. – Naaaaa! – könyizett.
:shock: lol XD

ugyanaz a fic, vicces, laza az író:
Ügyesen, kecsesen bekuciztam egy fotelbe, és bámészkodtam

Jól elbugizgattunk a tempós zenékre.
:))

más fic:
Az út szélére – a jégről a hóba – toltuk magunkat, miközben Slash az arcunkat nyalogatta
na ez most a műfaj, vagy a guns 'n roses gitárosa lehet...? :-? :Dr/hr sztori:
- Mi az? – kérdezte Harry ábrándos arcomat látva – Csak nem?
- Kibékültem Hermmel.

itt kezdtem kicsit morogni...
- Tök jó. El kell mondanom valamit Ron. De remélem nem ölsz meg.
- Nem, legalábbis remélem – elkezdtem rosszra gondolni, hogy teherbe ejtette Hermionét.
- Lefeküdtem Ginnyvel.

O.o...
- A húgommal?
- Ne legyél dühös – Harry nagyon megijedt.

hajjaj, látszik is a hanghordozásán
- Semmi baj – mondtam – te rendes vagy, örülök. És különben sincs sok közöm Ginny magánéletéhez.
sallala... *megy kötélért*
- Biztos? – kérdezte óvatosan.
- Ő sem kéri számon tőlem a dolgaimat, én miért tenném?
- Mi van veled és Hermionéval? – tette fel a kérdést.
- Csak az esküvője után hajlandó lefeküdni valakivel, és az esküvő mindenképpen a Roxfort után lesz.
- Sajnállak.
- Miért? Megéri. Azzal együtt lenni, akire vágysz. Az idő nem számít. Majd elveszem – feleltem.
- Jó tervek – röhögött Harry.

hát én is együtt röhögök harryvel. naná, így gondolkodik egy tizenéves srác, mint ron... látszik, h az író még nem látott közelről hímnemű, hormontúltengésben szenvedő, egész nap a kisöcskösét tutujgató tinédzser srácot.
Több szóváltásra nem maradt idő, mert megjöttek a többiek. Még odasúgtam Harrynek:
- Ha teherbe ejtetted a húgomat Potter, kicsit mérges leszek!

és a végén a slusszpoén... *nyakára teszi a hurkot, hozza a hokedlit*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 03 (szombat), 13:41 
Billentyűzetgyilkos

Jan Collie

Tudta Syriusnak tetszene... Két hónapot töltöttek Syporral... Mc Galagonnyal egyetemben úgy gondolta

újítunk...

Alena

Vele szemben Lily Evan sült :lol: :lol: :lol:

Lionela

Amikor a lány visszafordult, akkor repült el a feje felett a fekete egy színű alsónadrág, hogy egy kupac papira érkezzen a felirat alatt.
*elképzeli amint egy cuki kis fecske-alsó lágy ívben landol hat darab halomba hordott nagypapán* :lol: :lol:

Lilyanjudyth

Szia anyu, itt a munkatársam, barátom, lakótársam, vagy mim is, teríccsé má meg neki is

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 03 (szombat), 11:26 
Billentyűzetgyilkos

mellons

Félig saját, félig Draco testnedveiben úszkált, de boldog volt

Egen, emberek. Draco és Harry szerelme beteljesült, és miután a szőke ráélvezett, az író ezt ilyetén módon fejezte ki.

Hát...Ilyet is kell írni,nem?^^Ez nem egy sablonos Lijam történet lessz, ugyanis ezúttal Lily valaki mást talál magának...nem tudok ilyet fogalmazni~.~pillanatnyilag szerelmes vagyok mint a ház, tehát folyik az agyam lefele a lefolyón...remélem azért pár kritikát kapokˇˇ

Hát igen.

Elkészültem ezzel is, bár szerintem, nem lett egy nagyon izmos fejezet, de Draco hátsó fele azért az...

:)) Nem tudom, ma valahogy ilyen nap volt. :D

Na meg legyen valami kis fejtörő is. Ha valaki ért ebből valamit. Bármit, az szóljon :D (szóval, segítség!)

- Na gyere csak ide!
- Mi ilyen sürgős?
- Válaszolj őszintén!
- Mire?
- Az tök mindegy. Ígérd meg!
- Muszáj?!
- Igen!
- Rendben.
- Nos, öhm… Malfoy, te vagy az?
Két perces csend.
- Csak hogy rájöttél!
- ?!?!
- Szólj, ha magadhoz tértél.
- Miért?
- Azért, hogy tudjam, mikor kell komolyan vennem, amit írsz.
- Mi van?!
- Válaszoltam.
- Én arra gondoltam, hogy miért csináltad ezt.
- Pont azért.
- ?!?!?!?!?
- Azért élsz még?
- Szivatsz.
- Nem.
- De, csak az lehet ez az egész. Nincs más logikus magyarázat.
- Miért ne lenne?
- Mert te logikátlan lény vagy, és nem vagy képes bonyolultabb, összetettebb dolgokra, mint…
- Mint mi?
- Mindegy, hagyjuk.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 03 (szombat), 11:23 
Billentyűzetgyilkos

mellons

Ezt a mondatot kapjátok ki! Imádom az embereket :D

Végtelen tűnő időnek tűnt

kötelességemnek éreztem, hogy szóljak Pitonnak professzornak

Érdekes is a kettős ragozás ;;)

ahelyett, hogy összetört volna a játszótér aszfaltján, egy artistához hasonló karcsúsággal érkezett a földre.

Nem ám ügyességgel, ugyan! Mire földet ért, útközben lefogyott. :D

A vészjóslóan sötétlő fenyőerdő mögött lassan fölfelé kúszott az aranyló napkorong, narancsszín fénye beragyogta a ködös tisztást, elűzve a szilárd sötétséget.

Valahogy tetszett ez a kis körmondat.

Az átkok csapkodtak körülötte

Mind az összes karjukkal. ;;)

Ezek a nevek! Egy fejezeten belül, csak úgy érdekességként:

Amé, Prinsessa, Evangeline, Eiréné, Amébelle

- Elro Petrifikus Totalius! - A sóbálványátok extraerős változatára mindenki vigyáz állásba vágódott, kivéve Dumbledore-t és McGalagonyt.

Így sem láttam még leírva szegény átkot. Ennek folytatása:

- Perselus miért… - kezdte az igazgató, de Piton a nehéz átok miatti megerőltetéstől zihálva közbe vágott.
- Ronald Weasley eltalálta Zabinit a Poibloesszal!
- Édes Merlin! - nyögött fel Minerva.
- Viszem a Szent Mungóba.
Dumbledore levette Piton átkát a nagyteremről. A diákok és tanárok többsége olyan elképedve nézett körbe, mintha egyáltalán nem tudná, hogyan került a földre.. A következő pillanatban Malfoy és Nott felkiáltott:
- Blaise!
A fiúnak sípolt a tüdeje. Draco gyűlölködve nézett fel Ron Weasleyre, aki kárörvendően vigyorgott rá. Most Draco agyát borította el a vörös köd. Felemelte a pálcáját:
- Avada Kedavra!

Az szép. Halálos átok meg miegymás csak így lazán, iskolán belül. Megjegyzem, a dolog Ron halálával zárul

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 03 (szombat), 11:19 
Billentyűzetgyilkos

Lilyanjudyth

Jöjj, prungj nagyokat hol dalunk szól,
Ott mit sem hallasz fingunkból.
Csak egy órád lesz, ne feledd,
hogy szellentéssel.

Ezt gondoltam, elteszem az utókornak. :D

Leírás: hümm a halálról, szerelemről sé szenvedeésről szól. Eccer már fel akrtam tölteni emglátjuk most sikerül e.

A leírás magáért beszél.

Ananke

Kategória: Privet Drive
Jellemzők: Humor
Korhatár: 12

Sziasztok!!! Annyi minden csudiklassz történt az eltelt x év alatt Vanity-vel, hogy az nem igaz! Ezeket le is jegyzem nektek én, hogy hiteles képet kapjatok Vanity kalandjairól:

Először is, kiújult a szaunája (vagy hogy is mondják... talán reumája??), a metrón inzultusok érték (hát hogy az istenbe' ne? Azok az idióta ovistársai megint olyan papírlapokat ragasztottak a hátára, hogy:"Szőke vagyok, nem szűz" meg "Tapsi Hapsi, te pasi, tapi popsi"). Ja, hogy ezek mind rossz dolgok voltak! Ezek mellett persze csomó csudijó történt!
De azok már csak a köv. fejezetben derülnek ki!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 03 (szombat), 11:14 
Billentyűzetgyilkos

mellons

Most így késő délutánra érdekes dolgokkal találkoztam. :D

A folyosó sötét sarkában eközben egy kajánul csillogogó szürke szempár figyelte őket...

Valahogy rögtön a gogo táncosok ugrottak be. XD

- Mi? – Ütköződött meg Petunia

Jó lehetett neki.

Leírás: LASH, párosítás

Az milyen?

nem egyszer karácsonyi dalt éneklő páncél mellett haladtak el a dákok

Rég volt már az a népcsoport.

- Frizurikusz! – kiáltotta, mire Mandy eddig sima haja, göndör loknikba csavarodott.

Ez azért nem gyenge varázsige :D

- Nem – eregetem a jól ismert kiskutyaszemeket.

Öhm, hogy is lehet szemeket eregetni? Ráadásul kiskutyát.

A járműből egy fekete hajú férfi szállt ki, úgy mellesleg.

Hát ezt se nagyon értem. Hogy lehet csak úgy mellesleg kiszállni valamiből? Ez olyan, mint a Star Warsban. Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld. Nincs mellesleg. Kiszállsz, vagy maradsz.

No comment. :D Azt inkább majd ti írjatok.

Hát persze.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 03 (szombat), 11:12 
Billentyűzetgyilkos

Nahát, eljutottam magamhoz.

Tehát
mellons

Másik kedvencem.

Minden betű

D: dühítően nagyképű

R: rátarti

A: akasztani való csirkefogó

C: cinikus

O: ostoba megjegyzéseket tesz

M: mágikus pillantás

A: Adonisz test

L: lélegzetelállító mosoly

F: formás hátsó

O: orcátlanul szexi ajkak

Y*: légy az enyém. Akarlak!

Aztán Draco:

H: horrorisztikus hajú

E: elhivatott házimanó felszabadító

R: rangon aluli egy Malfoynak

M: mániákus jó tanuló

I: idegesítően okoskodó

O: ódivatú

N: nincs szexuális tapasztalata

E: elfecsérli a tehetségét Potterre

G: gyönyörű szemek

R: ragyogó mosoly

A: alabástromfehér bőr

N: nagyszerű lábak

G: gömbölyű formák

E: erotikus nevetés

R: rabságban tartasz. Én is akarlak téged!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 03 (szombat), 11:09 
Billentyűzetgyilkos

Ananke

James a rajaiba kapta a reszkető lányt és elindult vele a partra.

Fú, azt hogy csinálta? :D Én bioszt tanulok, de nem vágom, hol a rajam? Vagy az csak a menőknek van? XD

Lilyanjudyth

Lily csalódottan felsóhajtott és kiszállt az ölemből, én meg követtem Férguszt a gyenguszra.

Pipo elájult. Jellemző. Gyáva nyúl!

Én Holdsápot tartottam vissza, Tapi is odajött segíteni, mikor Lilynek visszajött a hangja.

...csak akkor hagyta abba a fősötét mágus

Ma van a becézések világnapja. :)

Körbenéztünk és szemünk megakadt a drága tekergőcökön.

Leírás: Khm... mondjuk úgy, hogy elérkeztünk a fejezet utolsó részéhez.

*Lil értetlenül mered a monitorra*

Egyik reggel Hermione szokatlan fejfájással ébredt, s testét is több ízben végignyalintotta a hideg. Mi történt velem?

Kérlek... végig lettél nyalintva. XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 03 (szombat), 11:02 
Billentyűzetgyilkos

Lilyanjudyth

Szóval, már 10 előtt valamivel a 9 és ž-ik vágány mellett ültem az utazó ládámon.

Naná, azt én sem találnám meg. =))

- Hulla vagyok – jelentettem ki, és lerogytam az egyik fal tövébe.
- Egyetértek, majd’ lerohad a lábam. – Sirius ledobta magát mellém.

Csak én néztem túl sokat a Holtak hajnalát?

- El kell mondanom valamit. - a hangja félelmet keltett Natben.
- Igen? - a hangja elcsuklott? Azért az írónak tudnia kéne...
Érezte, most valami komolya dolog fog jönni, ezért feszülten figyelt. A fiún látszott, nem is tudja, hogy kezdjen bele a mondanivalójába, de aztán csak megszólalt.

Naná, hisz elcsuklott... vagy nem? Meghalt... vagy nem? :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 03 (szombat), 10:52 
Billentyűzetgyilkos

Ananke

Ezt talán illik egy kicsit 18-as karikával kezelni. :D

Cím: Lányok esti imája

Én Istenem, jó Istenem
Lecsukódik már a szemem
Imádkozok egy férfiért
Aki nem egy büdös görény
Aki kedves erős legény
Farka pedig nagy és kemény
Legyen neki jó állása
A nevemre bankkártyája
Küldj egy férfit, aki szereti AZ eszem
És választ ad arra, hogy nagy-e a seggem
Aki bárhol felvisz a csúcsra
Nappali,háló, kert vagy konyha
Kérek egy férfit, aki végtelenűl szeret
És nem dugja meg a barátnőimet
Ahogy az ágyam mellett imádkozok
A köcsögöt nézem aki nekem jutott.
ÁMEN

=)) =)) =)) *Ananke krónikus röhögőgörcsben 2007. 11. 9-én elhalálozott. Ámen*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 03 (szombat), 10:49 
Billentyűzetgyilkos

Visszatértem, így haladok egy kicsit megint...

Ananke

Milyen jól csókol, milyen finoman – áradozott magában – Peti hozzá képest ósdi húsdaráló!

=))

Lilyanjudyth

Villámgyorsan felállítottunk egy falat a hóból, és behasaltunk mögé.

Vártunk.

Vártunk.

És még mindig vártunk.

Felegyenesedtem

- PUFF!

Hoppá.

...

Harry a szemembe nézett, én az övébe, a háttérben kellemes hegedűszó…

- FASZFEEEEEEEEJ!

Ginny.

- Mi a szart csináltok? Mert mi éppen valami fontosat! - üvöltöttem.

Én is... elutasítót írok. :D

Leírás: Ebben a részben Harryék roxforti gyenguszon ébrednek és nem tudják, hogy kerültek oda. és ez a legkisebb baj.

Hát ez elég gyengusz volt...

Lilyből csak úgy ömlöttek a kérdésekre.

A reggeli...?

Felálltam asztalomtól, és odaléptem baglyomhoz, Csipáshoz.
– Lujzi! – szóltam manónknak, aki jött is.

Hát nem édi nevek... :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 02 (péntek), 14:53 
Billentyűzetgyilkos

Larten_H

- Nem akárhová mész, és nem akárkivel találkozol. Dromeda, évek óta nem beszéltél vele. És most az Azkabanba mész vele családi beszélgetésre. Szóval kérdezem én még egyszer, félsz?

Hogy lehet Andromedát így becézni XD rögtön a dromedár jutott eszembe xD

Lionela

Volt egy kicsi falu az országhatáron,
Nem messze tőle egy kis farm a láthatáron.
A kis farmon élt egy ember a feleségével,
Ők gondozták az állatokat minden nappal, s éjjel.
A férfi arca sápadt, s orra meglehet,
hogy Michael Jacksonéval együtt elveszett.
A vékony emberen a kék, olajfoltos kantáros, úgy áll,
mint a szemközti tehénen a nadrág.
Ez a férfi éppen trágyát lapátol,
Mikor a felesége felbukkan, s üvölt torka szakadtából.
- Voldi szívem! Mán' megin' itten vannak!
- Rohan az asszony, nyomában két fiatalember ballag.
- Jó napot! Hát maguk itten mán' megin' mit akarnak?
- Parancsunk van, hogy dobjuk ki innen Önöket,
és tüntessük el ezt a trágyatelepet.
- Azt biza' én nem engedem!
Bella szívem, hozd a varázsigés listát nekem!
Rohan az asszony, s orra esik,
Ezek meg itt hátul kiröhögik.
Voldi nagyot sóhajt, s homlokára csap,
majd maga indul útnak.
Mikor Bellához ér, felsegíti,
Látja, hogy az nő holtsápadt arcát trágya fedi.
- Jajj, szivecském! Gyere mozsdjá' le!
S elindulnak ketten a kunyhóba, be.

Mikor öt perc múlva visszafelé jönnek,
Voldi egy papirost mutat a hölgynek.
- Szívem! Szerinted melyik legyen?
- mutat Voldi a lapra,
melyen fura szavak sokasága van felsorakoztatva.
Bella hosszas merengés után
Rábök az egyikre, mely ennyi csupán:

,,Avada Kedavra"

- Oké, szívem, az lesz! Még jó, hogy mikor nagy varázslók voltunk,
felírtunk minden varázsigét, amit tudtunk.
E párbeszéd végén megérkeznek,
s újra a két férfivel találják magukat szemben.
- Ez minden vagyonuk, mit összecsomagoltak?
- S e mondat vége nevetésbe fulladt.
- Várjanak egy percet! - mondja Bella ura,
s elővesz hátsó zsebéből egy csontos végű rudat,
mellyel most a férfiakra mutat.
Az a kettő meg szótlanul várja,
hogy mi lesz ennek a folytatása.
- Várj szívem! Fordítva fogod!
- kiáltja az asszony, s a pálca felé pislog.
- Oh, tényleg drágám! De jó, hogy szóltál!
- s megfordítja kezében a pálcát.
Közben a két férfi még mindig ott áll,
és néznek, mint új kapura a borjacskák.
- Hogy vót' a szöveg? Mutasd csak, Bella!
Majd mikor a nő a lapot megmutatja,
Voldi a szavakat arról felolvassa.
-Avada Kedavra, hatása: halálos átok.
S mire visszafordul...ilyet de rég látott!
Villanó fények, az összes tehén ámul,
mind az istállókból kifelé bámul.
Az egyik ember meghalt, a másik elfutott,
az mesém pedig eddig tartott.

=)) =)) =)) =)) :)) :)) :)) =)) =)) =)) =)) =))

*belehalt a röhögésbe*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 02 (péntek), 14:50 
Billentyűzetgyilkos

Jan Collie

egy jó helyesíró és figyelmes tagunk tollából:
másopercekké kófehér inkábbb téblébolt

Elen nem vette észre Dottie hangjában a felbukkanó enyhén gyunyoros élt

Néhány percnyi néma séta után Lydia kiszakította Richardot a csöndes felfedezéséből

erős asszony lehet...

Meg volt benne még a gyermeki báj, de már a felnőttkor is láttata magát.

láttata... :)) látnyanya és láttata

felpillantottam és megláttam a sexisen rám mosolygó Siriust

- Walburga, már bizonyára ismered az én kisebbik lányomat.

mondjátok, h nem csak én olvastam helyből Warburgot :D

Ott volt Lupin és Nyimphadora
=)) =)) a fél éves metamorf fiúkkal Teddel =)) =)) =)) =))
a következő sorban már: Nyinphadoráék
amúgy ez egy harry/ginny fic, és ez az első mondata:
Ginny a következő órára úgy ment, hogy tudta, hogy terhes.
utána elmondja Harrynek, aki:
erre úgy viselkedett mintha nem is örülne neki.
SZÖRNYEN LELKIISMERET FURDALÁSA LETT.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mellons 2009 január 02 (péntek), 15:00-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 02 (péntek), 14:45 
Billentyűzetgyilkos

Writ

Senki felesége, gyerekei, barátai sincsenek. Magányos mint egy remet.

Mi az, hogy "senki felesége"? Én is remetek.

A kaka korán kukorékolt ma.

igen. ez. így. van. leírva. én csak bemásoltam. *hajtép* *és röhög*

– Hé, maga jóember, nem tudna gyorsabban menni, mert elkések. Mondta kissé mogorván Felcher
- Ha nem tetszik ki lehet szálni. Válaszolt a taxisofőr
- Nyomja meg a gázt, vagy én vezetem az autót
- Takarodjon maga idióta
- pff, pff, pff, Itt vagy te szerencsétlen ember. -Felcher dühében agyonlőtte a szerencsétlen taxisofőrt.

kicsit forróvérű a csávó...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 02 (péntek), 14:42 
Billentyűzetgyilkos

Ananke

A setét éjszaka köpenyegébe burkolódzott erdő most sem nyughatott: a fák sokasága rengett a vadak üvöltésétől.

Na jó, kb 5 percig gondolkodtam azon, hogy mit akar ez jelenteni... :)

- Jó 'éjt...

:D Ebből mit rövidít?

„Szia, Anya és Apa!

Griffendéles lettem, és találtam három barátot: Rupert (vicces), Hilda (okos), Hagrid (szörny).„

Íme az ifjú John Potter első levele haza szüleinek, Hermione Grangernek és Harry Potternek a Roxfortból... $fal

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 02 (péntek), 14:40 
Billentyűzetgyilkos

Jan Collie

Én nem így szeretem. Hanem szívszorítóan. Úgy, hogy ha meglátom egy másik lánnyal, csendben könnyezek. És ő ezt mind nem tudja. Neki csak James húga vagyok. Egy barát, aki mindig ott van, ahol lennie kell. (viva la tőmondatok) Én pedig fesztelenül, szintén barátként kezelem – látszólag. Most nézzetek hülyének, de nagykorú vagyok, és még életemben nem csókolóztam. Nekem Sirius kell és csakis ő. Halloween van. (höhh? hogy jön ez ide? kissé éles a váltás). Mindenki ünnepel a Nagyteremben...
jesszoké

De kviddicsbeli reflexeinek hála, kivédte egy egyszerű Protego!-val
sallala...

Egy egyszerű, de hatásos átkot nyöszörögtem el (Petrificus totalus)
itt az a poén, hogy "halálos"at olvastam a hatásos helyet... XD a petrificus totalus, mint halálos átok... :)) boccs, fáradt vagyok

Nem lenne kedved eljönni velem a hétvégén Roxszmortsba?

Hirtelen elvált a számtól és elment.
az orrától nem akart elválni? hol a válóperes ügyvédem?!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 02 (péntek), 14:37 
Billentyűzetgyilkos

Lionela

Régen találtam olyat amit igazán érdemes lenne idézni, de ez szó szerint szíven ütött, olyannyira hogy ez másoknak is látni kell.

Kategória: Nagyterem
Jellemzők: Általános, Humor
Korhatár: nem korhatáros
Szereplők: Perselus P.
Leírás: Rövid kis pösszenet, a bájitalok bájos banditájának egy szomorú, megrendítő, borzasztóan zokogtató napjáról. Kérlek, legyetek kíméletesek, és írjatok nekem sok-sok kritikát! Kicsi, mellkasomat ütlegelő szívem csak remélheti, hogy a mélyen tisztlet adminok belátják: ez Mungóba való...
Engedélyezés | Törlés | Elfogadó mail | Elutasító mail

Fazék fenomén, akit Ferselus Fitonnak hívtak, épp goingolt in the London belvárosában, mikor egyszer csak, hirtelen meglátott egy nagyon szép kirakatot, ahol sok-sok plazma tévé volt a kirakva. Az ifjú Ferselus olyan szépnek találta a kirakatot, hogy megállt előtte, és az ott lévő kamerának kezdett pózolni. Bozontos, göndörsötét haja világoskék pólójára omlott. Miután kipróbálta a „Popeye”, a „Superman” és a „Lassie a farkát csóválja” pózokat, bambán belebámult a kamerába, és így szólt:
- Lóóólááá lálálálá lóóóóóóláááááá!
Mivel a kamera még erre sem volt hajlandó reagálni neki, így fogta magát, és tovább sétált.
Ám szegény Ferselus egy dolgot nem tudott. Mégpedig azt, hogy sok-sok zenésznek annyira megtetszett a Lólázása, amit a kamerának lenyomott, hogy mire a belváros legbelvárosabbik részébe ért, már ki is adták lemezen, sőt! Azóta már platinalemezes lett.
Így hát Fiton tovább fittelgetett a belváros felé, egy üveg kocakólával a kezében. Ám ekkor megdermedt, mert mindenhová sok-sok plazma tévét aggattak fel a házak oldalára, és mindenütt azt lehetett látni, ahogy szegény Fiton kacsatáncol a kirakati kamera előtt, és azt énekli: LÓÓÓLÁÁÁ LÁLÁLÁLÁ LÓÓÓÓÓÓÓÓÓLÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Szóval, ha kocakólát vedelsz, még be is rúghatsz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 02 (péntek), 14:35 
Billentyűzetgyilkos

Ananke

Rengeteget gondolkoztam a vonatúton. Hogy lehetséges, hogy én, Draco Malfoy ennyire megváltozzak? Hogy abból a jól nevelt, magabiztos, pökhendi gyerekből mostanra egy tehénpásztor lett?

óóóóóóóóó.......... JESSZUSOM! =)) =)) =))

*Élt: 1989-2007. Ezen a napon Ananke kóros röhögőgörcsben elhunyt.*

- Jah...hát már sehogy. Mert szakítottam vele. Már mást szeretek. -célzott nagyon enyhén Hermione.

=)) Finoman... :D

Cím: Harry és a lovak: 1 harry lovat lát!
Kategória: Privet Drive
Jellemzők: Humor
Korhatár: nem korhatáros
Figyelmeztetések: Nemi erőszak
Szereplők:
Leírás: Harrinek fingja sincs hogy mi az a ló

Harry és a lovak!

1. fejezet

Harry megy haza a Roxfortból és kinéz az ablakon, egyszer csak meglát egy lovat!
Megkérdi Rontól:
- Az meg mi a túró ott???
- Fingom nincs…
- Hermione az mi?
- Az egy ló!
- MIIIIII?
- Egy ló!
- Az mi?
- Az egy állat amin lehet lovagolni, kocsit húzni stb.
- Aha. – mondja harry

Alena

Leírás: Egy este Hermionénak szülési fájdalmai támadnak, és rájön, hogy ő bizony terhes.

=)) =)) =)) =)) =)) *totál kész lett* Egy kissé későn jön rá, hogy terhes... =)) =))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 02 (péntek), 14:27 
Billentyűzetgyilkos

Jan Collie

egy ígéretes fic első sorai:

Egy fekete hajzuhatag, szikrázó kék szemek és egy kezét tördelő ideges lány.
nahát, csak nem mary-sue sztori van kibontakozóban?
- Anya, mi ez az egész? –kérdezte a lány, miközben sebesen járták a forgalmas város kevésbé forgalmas utcáit.
- Figyelj… - majd megálltak egy „Foltozott üst” nevű kiskocsma előtt. – El kell költöznöd, a Roxfortba kell menned, ott biztonságban vagy.
mit cicózzunk, bele a közepébe...
- De…
- Ne vágj közbe! Te nem Aurélia Virdzsil vagy, ahogy eddig azt hitted. Te Aurélia Potter vagy.

:)) énsenem akarnék aurélia virdzsil lenni... XD akkor már inkább potter.

ugyanez a mű:
...a férfi, majd elsétált a polcsorok legvégére, s kihúzott egy fekete tokot. Megvizsgálta, majd motyorékolva visszasétált a lányhoz.
ezen percekig röhögtem :))

egy másik sztori leírása:
Megtudhatjuk, mi történt Ginnyvel az elmúlt egy évben, és egy nagy titok is kipattan...

- És te szerinted Voldemortnak volt valaha is olyan kapcsolata Bellatrix Lastrange-dzsal, hogy abból egy gyerek összeficcenjen?

=)) =)) viccesek ma az íróink :D

L/J sztori:

- Mond Evans, miéért? – kérdeztem műbőgéssel.
először aszittem james tehénnek képzeli magát, de utána rájöttem, hogy ez a tettetett sírás akart lenni :D

- Persze. – villan fel egy Pers mosoly.
ergo: piton vigyorog. de ez a megfogalmazás nagyon komoly XD
ugyanaz a fic:

- Rájöttem. – ne csodálkozzon, hogy megmogorvulok

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 02 (péntek), 14:20 
Billentyűzetgyilkos

Lilyanjudyth

- Lily kérlek ne!
- KUSS! - ordította Lily, és lerohant a klubhelyiségbe, ahol a Tekergők beszélgettek az egyik asztalnál.
- Segítsetek! Ashley annorexiás! Nem tud enni és lábra állni! - mondta Lily.
- MICSODA? - mondták egyszerre a fiúk, és felrohantak a lányok hálókörletébe vezető lépcsőn, Lily pedig utánuk.

- MAJDNEM! HA MÉG 30 PERCET VÁRUNK LEHET, ÉHEN HALTÁL VOLNA! TE FELFOGOD ENNEK A JELENTŐSÉGÉT? HA MÉG EGYSZER EZT CSINÁLOD, ÉN A SAJÁT KEZEMMEL BELEZLEK KI! - ordította már másnap Lily.

Korunk modern problémái napjaikban. :D

Amikor Hermione még ezt is eltűrte Draco már nem bírta tovább értetlenül megkérdezte (vagy inkább felháborodottan)

Ez tesz téged igazán vonzóvá (a lányok szerint). – mondta.

Megragadta Hermione feketére festett, és hosszú haját. (Bocs, de csinálnom kellett valamit azzal a hajjal.)

Leírás: Új fejezet, főszerepben Matt és Peyton. FIGYELEM! 18-AS KARIKA!!!!!! Kritikáááááát léccciiiiimacikáiiiiim....

Okkkkkkkkéééééé nyucccccifüllllllecskééééééém.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 02 (péntek), 14:16 
Billentyűzetgyilkos

Lilyanjudyth

- Mi van? – kérdeztem vissza. – Ki agy te?
- Harry Potter. – na tessék, egy rokon.
- Akkor rokonok vagyunk. – nyújtottam felé a jobb kezemet. Ő megrázta.
- Bizonyára. – mosolygott rám.
- Hogy kerülsz te ide? – kérdeztem.
- Ööö… itt tanulok. – a szemeim a kétszeresükre nőttek. (mármint kikerekedtek)

Azt hiszem nekem is... vagy kiperegtek? :D

Tifani lehuppant az ikrek közzé mosolyogva örült együtt a fiúkkal.
-Szia Ron Weasley vagyok. Örülök, hogy megismerhetlek. Egy évfolyamba járunk. -mosolygott rá Ron félig tele szájjal.
-Hello! Csapj bele! -adott egy ötöst a megdöbbent fiúnak.
-Örvendek. Hermione Granger. -nyujtott kezet Hermiona, aminek következménye képpen ő is kapott egy pacsit.
-És te? Te ki vagy? -tette fel a lehetetlennek tűnő kérdést Tifani.
-Harry. Harry Potter. -Harry már egyből adott egy pacsit a lánynak.

Ez az, Lassie :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 02 (péntek), 14:13 
Billentyűzetgyilkos

Jan Collie

- Úgy hogy Luciusék lesznek olyan kegyesek Narcissávol hogy illemtant és etikettet fognak tanítani neked! -mennydörögte.

Mostantól a Roxfotba fogsz iskolába járni

Beszélned kel apával hátha, tudsz javítani valamin, úgyis minden zavaros, talán hogyha ki tisztul az agyacskát mindet derűlátóbban fogsz látni!

ilyen pazarul felépített mondatot már régen láttam :shock:

-Ó , igazán jót beszélgettünk apával, de legalább nem üvöltött, most már mindent értek és ha így belegondolok semmivel sem érzem jobban a sorsom meg pecsételődött méghozzá nem is akármien sorsom hanem a tenyészkanca sorsom.- gondolta és elnevette magát.
:shock::shock::shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 02 (péntek), 14:06 
Billentyűzetgyilkos

Lilyanjudyth

Esni. Így nem esett hanyatt, mint várták, hanem egy elrontott hátraszartóra hasonlított. Végül is talpra érkezett.

- Egy kis szőrös izét, már nem emlékszem a nevére, de csak észevesszük...
- Kész öröm veled együtt dolgozni.. Bár mit vártam egy sárvérűtől? - tette fel egy sóhaj kíséretében a költői kérdést.
- Nem bírod ki, hogy ne nevezz sárvárűnek?! - kiabáltam rá, miközben iszonyatosan rosszul éreztem magam, bár már megszokhattam volna az állandó lenézést, az ilyenektől.

Lily észeveszettül menekülni próbált...

- Ez itt egy mugli nyamvadék. A feladatod, hogy mérhetetlen fájdalmat okozz neki - adta ki az utasítász Voldemort.

Gondolom, párszaszóul. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 02 (péntek), 14:03 
Billentyűzetgyilkos

Alena

Az itt élők mind békés, csendes polgárok voltak akik.

Folytatás? :roll:

...igencsak tehetősek voltak, de őket nem érdekelte az anyagiságág.

...úgy tudta ő egy támadás során meghalt az anyjával Katetel együtt...
:shock: Ah, ez a ragozás...

Hello nevem James Potter. A Roxfortba járok, hetedéves leszek idén. Tagja vagyok a Tekergőknek. Hobbim a csajok, és imádom a csajokat. A vörös haj a gyengém, jobban mondva A Vörös hajú lány a gyengém, Lily Evans. Kénytelen vagyok eljátszani, hogy utálom, mert… MERT! Nem is nagyon keresem a társaságát, csak játszom a macsót, aki esetleg őt is „felszedné”, ha lenne hozzá kedve. Fekete hajam van, szemüvegem és barna szemem. Elég magas vagyok, ez csak vonzóbbá tesz. Legjobb haverom nálunk lakik, mert elment az aranyvér mániás családjától! HAJRÁ SIRIUS! Egyébként születésem dátuma 1960. márc. 27. Ajándékokat a Roxfortba küldjetek!
:shock: =)) :shock: =))

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 545 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra