Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 22 (hétfő), 6:24

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1437 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 29  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 április 28 (kedd), 13:24 
Fanfic-faló

Himenee írta:
Sztem egyáltalán nem voltam bántó ha annak vetted azt sajnálom nem olyannak szántam.

Gondolom a pwp gyanússág miatt... hát mindegy.

Azért írtam, mit mondtam, mert semmi hír nem volt és ez ezért eléggé kellemetlen tud lenni.

U.I: ne ítélj meg egy embert úgy, hogy nem ismered.

Nem is mondtam, hogy bántó lettél volna, de szerintem a stílusod nem volt helyénvaló. A használt szókincsről nem beszélve.

És igen, a PWP-gyanú miatt. Hír azért nincs, mert gondolkozunk rajta, addig nem fogjuk elutasítani vagy felengedni, értelemszerűen. Miről küldenénk hírt? Ha pedig sejtetted, akkor nem értem a felháborodott, számonkérő stílust.

És nem látom értelmét az utóiratnak, nem ítéltem. Válaszoltam.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 április 28 (kedd), 13:18 
Zöldfülű

Sztem egyáltalán nem voltam bántó ha annak vetted azt sajnálom nem olyannak szántam.

Gondolom a pwp gyanússág miatt... hát mindegy.

Azért írtam, mit mondtam, mert semmi hír nem volt és ez ezért eléggé kellemetlen tud lenni.

U.I: ne ítélj meg egy embert úgy, hogy nem ismered.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 április 28 (kedd), 13:14 
Fanfic-faló

Himenee írta:
Sziasztok!

Bocsi, hogy így itt, de legalább 3 napja várok, hogy elbíráljatok. És komolyan tényleg megértem, hogy suli, munka meg mindenszar van, de akkor már vegyetek fel több embert vagy én nem tudom, de ez így csak szar. Nem csak én vagyok már ki ez miatt. Nem akarok senkit basztatni vagy hisztizni, de valahogy azért 3 nap (és volt h több) már kicsit nekem is sok.

Üdv: Sensei-sama

Szija!

A történeted azért van még a listában, mert problémás. Ahogy a stílusod is, amivel most közölted a problémád. Máskor kérlek kultúrált hangnemben tedd meg.

Mihelyst döntést hozunk a történetedről, hogy felengedjük, vagy elutasítjuk, kapni fogsz róla emailt.

A moderálás pedig rendszeres. Ha nem lenne vitás eset a tied, adott esetben már rég felengedtük volna.

Ananke

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 április 28 (kedd), 13:11 
Zöldfülű

Sziasztok!

Bocsi, hogy így itt, de legalább 3 napja várok, hogy elbíráljatok. És komolyan tényleg megértem, hogy suli, munka meg mindenszar van, de akkor már vegyetek fel több embert vagy én nem tudom, de ez így csak szar. Nem csak én vagyok már ki ez miatt. Nem akarok senkit basztatni vagy hisztizni, de valahogy azért 3 nap (és volt h több) már kicsit nekem is sok.

Üdv: Sensei-sama

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 április 04 (szombat), 15:11 
Ó-nagy-admin "backstage"

Dimitry írta:
zsofiy írta:
izé, off... de én nem láttam a zápriliselsejei dizájnt :( valaki nem printscreenelt egyet róla véletlenül? érdekelne :)

hát azt nem csináltam, de meg van az alsó meg a felső fejlécek :lol: (összevágtam és most az a hátterem a monitoron). Egyébként jó lenne, ha beraknák megjelenés választó opcióba azt is meg az eredetit is. Nekem nagyon bejött.

Mivel az admingárda addig nyavalygott Kristienek míg be nem adta a derekát, így az április 1-i kinézett majd bekerül a választhatók közé, amin Krinek lesz fél perc szabadideje. Ha megcsinálja, majd lesz róla hír a főlapon.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 április 04 (szombat), 12:56 
Szárnybontogató

zsofiy írta:
izé, off... de én nem láttam a zápriliselsejei dizájnt :( valaki nem printscreenelt egyet róla véletlenül? érdekelne :)

hát azt nem csináltam, de meg van az alsó meg a felső fejlécek :lol: (összevágtam és most az a hátterem a monitoron). Egyébként jó lenne, ha beraknák megjelenés választó opcióba azt is meg az eredetit is. Nekem nagyon bejött.

EKLE $star :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 április 04 (szombat), 11:26 
Fanficbúvár

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 április 01 (szerda), 14:15 
Fanficbúvár

Ó MÁJ GÁD! =)) =)) =)) =)) =))

azt hiszem senki nem számított ilyesmire :D =))

Boldog Április elsejét mindenkinek! :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 április 01 (szerda), 14:02 
Szárnybontogató

Szerintem is tök jó! Főleg így, hogy mikor hazaérek suliból ez fogad, nekem feldobta a napomat! :-D Köszi, minden közbenjárónak!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 április 01 (szerda), 13:17 
Szárnybontogató

nekem kifejezetten tetszik, akár tréfa, akár nem :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Dízájn
HozzászólásElküldve: 2009 április 01 (szerda), 11:19 
Fanficbúvár

gabogabo2 írta:
Sziasztok!

Nem tudom hova kell írni, vagy hol lehet érdeklődni, ezért ide írok. A merengőn új dízájn van, ami speciel nekem nagyon nem jön be. :oops: Hogyan lehetne visszaállítani a régire, ha lehet egyáltalán? Előre is köszönöm a segítséget.

Jól sejtem, hogy ez az új dizájn lenne az április elsejei tréfa? :lol:

Xwoman csigaháza

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Dízájn
HozzászólásElküldve: 2009 április 01 (szerda), 10:50 
Zöldfülű

Sziasztok!

Nem tudom hova kell írni, vagy hol lehet érdeklődni, ezért ide írok. A merengőn új dízájn van, ami speciel nekem nagyon nem jön be. :oops: Hogyan lehetne visszaállítani a régire, ha lehet egyáltalán? Előre is köszönöm a segítséget.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 12 (csütörtök), 20:14 
Zöldfülű

megesik, talán csak én írtam kétértelműen... örülök, hogy tisztáztuk c:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 12 (csütörtök), 19:39 
Fanfic-faló

Ezekkel minddel tisztában voltam, ennek ellenére éreztem olyannak. Ezek szerint akkor alaptalanul, bocsánat érte.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 12 (csütörtök), 19:34 
Zöldfülű

Ananke írta:
bládiméri írta:
jó rendben, rajta vagyok (hozzászólnék, hamár lehet: nem egy emberrel olvasattam végig -azért írtam h nem hivatásos bétával, mert nem hivatásos íróval, csak olyannal, akinek tán van némi elképzelése a dologról-, és most ismét odaadtam, és énis átolvastam, és valóigaz, hogy tele volt hibával (helyesírással + olyanokkal, amiket mellesleg elképzelésem sincs h köbö egy hónappal ezelőtt hogy képzeltem hogy belepasszol), ezeket is javítgattam meg töröltem belőle ami furának hatott. (Zárójelesen szeretném megjegyezni h hatéves korom óta sokat olvasok és sokfélét, csak hogy tisztázzam magam; az olvasásimániám miatt kezdtem el írni, ja és nem nyolc éves vagyok. he.), tehát egyszerűen a túlbonyolítási mániám lehet a ludas leginkább a dologban.)
(<-ezt a levélhez)

igeen, ezen a néven valóban kétszer, a másikkal voltak problémáim, mint már említettem volt azért csináltam újat. de az már megsemmisült, ha minden igaz. (van egy olyan érzésem h még énis sok kört fogok futni)

köszi hogy visszaírtál, nehogymá' hálátlannak is tűnjek hirtelen, Isten ments. és dehogy akartam megbántani bárkit, főleg admint nem... (nehogy beleköss, hülyéskedtem :roll: ), és mindig megpróbálom kijavítani, csak tán még az sem elég. szörnyű.

ja, és ünnepélyesen megígérem hogy ezentúl mindent annyiszor küldök el, míg az agyatokra nem megy és míg el nem fogadjátok. :-D

még mindig tisztelettel, én.

(u.i.: most kettévanszedve és külön feltöltöttem a második részt, de kábé semmi változás nincs benne. csak h ha moderáltok akkor könnyebb legyen átmenni rajta.)(bár tökmindegy mert ugyis elolvassátok.)

Nem tudom, mit gondolsz, nekem elég irónikus hangneműnek tűnt ez a hozzászólásod... Akárhogy is, ha megnézed láthatod, hogy igen sok feltöltést felengedünk, több, mint felét, szóval nem követelünk teljesíthetetleneket.
Feltételezem, hogy aki a Merengőn van szeret olvasni, és az átlagéletkor sem 8 év, így nem nagyon értem a magyarázatod.
Ha azt írjuk, hogy gond vana történeteddel, akkor az úgyis van, akár elhiszed, akár nem. Nem az a lényeg nekünk, hogy a szándék meglegyen, hogy javíts rajta, hanem igenis ki kell javítani. Ez pedig rajtad múlik, ha te nem látod a hibáid keress egy olyan bétát, aki észreveszi ezeket!

És alapvetően elég, ha egyszer küldessz el valamit, de hibátlanul...

pedig most első ízben abszolút nem akar ironikus lenni, azt hiszem nagyon félreértetted. :roll: nem mondtam, hogy teljesíthetetleneket követeltek.
amit a levélhez írtam (h "hatéves korom óta sokat olvasok és sokfélét, csak hogy tisztázzam magam; az olvasásimániám miatt kezdtem el írni, ja és nem nyolc éves vagyok"): NEM állitottam egy szóval sem, hogy az átlagéletkor 8 év, ennek a mondatnak _köze_sem_volt_ a merengőhöz, azt próbáltam vele "megmagyarázni" h régóta olvasok (a "nem nyolc éves vagyok" résszel pedig a félreértést szeretném elkerülni, mert egy nyolc éves gyerek is írhatja, h 6 éves kora óta olvas, az csak két év, ha pedig húsz éves írja ezt, mégis csak 'jelentősebb a különbség').
az ezutáni mondatod már egyáltalán nem értem, mert pont azt írtam h kijavítottam (amúgy meg _rendes_béta_ keresőben vagyok, és elméletileg már találtam is /csak a részletek nem kerültek még tisztázásra/).

szóval, ezt most valóban nagyon félreértetted.
ha megtennéd nekem, olvasd el még egyszer amit írtam -inmáron eme tények tudatában-, és remélem rögtön máshogy fogod értelmezi.
:roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 12 (csütörtök), 17:21 
Fanfic-faló

bládiméri írta:
jó rendben, rajta vagyok (hozzászólnék, hamár lehet: nem egy emberrel olvasattam végig -azért írtam h nem hivatásos bétával, mert nem hivatásos íróval, csak olyannal, akinek tán van némi elképzelése a dologról-, és most ismét odaadtam, és énis átolvastam, és valóigaz, hogy tele volt hibával (helyesírással + olyanokkal, amiket mellesleg elképzelésem sincs h köbö egy hónappal ezelőtt hogy képzeltem hogy belepasszol), ezeket is javítgattam meg töröltem belőle ami furának hatott. (Zárójelesen szeretném megjegyezni h hatéves korom óta sokat olvasok és sokfélét, csak hogy tisztázzam magam; az olvasásimániám miatt kezdtem el írni, ja és nem nyolc éves vagyok. he.), tehát egyszerűen a túlbonyolítási mániám lehet a ludas leginkább a dologban.)
(<-ezt a levélhez)

igeen, ezen a néven valóban kétszer, a másikkal voltak problémáim, mint már említettem volt azért csináltam újat. de az már megsemmisült, ha minden igaz. (van egy olyan érzésem h még énis sok kört fogok futni)

köszi hogy visszaírtál, nehogymá' hálátlannak is tűnjek hirtelen, Isten ments. és dehogy akartam megbántani bárkit, főleg admint nem... (nehogy beleköss, hülyéskedtem :roll: ), és mindig megpróbálom kijavítani, csak tán még az sem elég. szörnyű.

ja, és ünnepélyesen megígérem hogy ezentúl mindent annyiszor küldök el, míg az agyatokra nem megy és míg el nem fogadjátok. :-D

(u.i.: most kettévanszedve és külön feltöltöttem a második részt, de kábé semmi változás nincs benne. csak h ha moderáltok akkor könnyebb legyen átmenni rajta.)(bár tökmindegy mert ugyis elolvassátok.)

Nem tudom, mit gondolsz, nekem elég irónikus hangneműnek tűnt ez a hozzászólásod... Akárhogy is, ha megnézed láthatod, hogy igen sok feltöltést felengedünk, több, mint felét, szóval nem követelünk teljesíthetetleneket.
Feltételezem, hogy aki a Merengőn van szeret olvasni, és az átlagéletkor sem 8 év, így nem nagyon értem a magyarázatod.
Ha azt írjuk, hogy gond vana történeteddel, akkor az úgyis van, akár elhiszed, akár nem. Nem az a lényeg nekünk, hogy a szándék meglegyen, hogy javíts rajta, hanem igenis ki kell javítani. Ez pedig rajtad múlik, ha te nem látod a hibáid keress egy olyan bétát, aki észreveszi ezeket!

És alapvetően elég, ha egyszer küldessz el valamit, de hibátlanul...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 12 (csütörtök), 0:33 
Zöldfülű

Lionela írta:

Megnéztem a sztorid, és légyszi ezúttal fogadd meg a levélben leírtakat.

Nem az a megoldás, hogy álnéven töltögetsz fel (úgyis ugyanaz lesz az eredmény), főleg, hogy leellenőriztük, és összesen egyszer lett elküldve mindkét feltöltésed, szóval még a feltételezés is enyhén érdekessé válik, hogy bárki "rádszállt" volna. (Van itt már ötödik körét futó "páciens" is :roll: )

Természetesen bármi gond van meghallgatunk mindenkit, utánnajárunk a dolognak. De vagdalkozás és "ezek a szemét adminok, biztos rámszálltak" nézet helyet inkább érdemes megfogadni, amit a szemét admin a segítő levelében megírt.
Hidd el hamarabb célba érsz, és kevésbbé fog mindkét fél keserű szájízzel gondolni a dologra.

(<-ezt a levélhez)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 10 (kedd), 18:50 
Ó-nagy-admin "backstage"

bládiméri írta:
Először is, köszönném szépen, hogy ilyen hamar vissza tetszett válaszolni.
Másodszor, igen -azt nem mondom h valymi hivatásos béta állt rendelkezésemre, de- átnézettem a sztorijaim (már mint a többséget, persze van amit nem, de hát azok meg amúgy is felejtősek vótak...).
Örömmel hallom, ez esetben valószínű, hogy csak 'rossz időben voltam rossz helyen', és nem direkt történtek a megtörténtek(bár akkor elgondolkodtató, hogy tán nagysikerű írótehetségemmel van a probléma)(bár a titokra még fény derül, mert most is töltöttem fel egy kijavított történetet, várom már a választ nagyon c: ).
(Anankénak.)

(Lionela:)
Tudom hogy értelmetlen meg bosszantó meg minden, de nagyon nem szeretnék még véletlen is kilépni a biztonságos inkognitóm köreiből... (Remélem megbocsájtasz. ^^"). Mint már említettem volt, most is várakozik egy sztorim (tegnap este töltöttem föl), szerintem rá fogsz jönni, hogy milyen név alatt futok jelenleg. (Azért jelenleg, mert ez mán a második nevem, tudniillik muszáj volt újat csinálnom vala)(amolyan parasztésszel így próbáltam meg tesztelni, hogy valóban bévagyok-e már skatulyázva p: )
/Ezen a néven ez az első, amit megpróbáltam feltenni (ha emlékezetem nem csal, de max a második)/

Nos, köszönöm mégegyszer a választ, erősen elgondolkodtató. ^^ És várom már az elutasító levelem a 'mélemen.

A legközelebbi reklamálásomig tisztelettel,
én.

Megnéztem a sztorid, és légyszi ezúttal fogadd meg a levélben leírtakat.

Nem az a megoldás, hogy álnéven töltögetsz fel (úgyis ugyanaz lesz az eredmény), főleg, hogy leellenőriztük, és összesen egyszer lett elküldve mindkét feltöltésed, szóval még a feltételezés is enyhén érdekessé válik, hogy bárki "rádszállt" volna. (Van itt már ötödik körét futó "páciens" is :roll: )

Természetesen bármi gond van meghallgatunk mindenkit, utánnajárunk a dolognak. De vagdalkozás és "ezek a szemét adminok, biztos rámszálltak" nézet helyet inkább érdemes megfogadni, amit a szemét admin a segítő levelében megírt.
Hidd el hamarabb célba érsz, és kevésbbé fog mindkét fél keserű szájízzel gondolni a dologra.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 10 (kedd), 18:11 
Zöldfülű

Először is, köszönném szépen, hogy ilyen hamar vissza tetszett válaszolni.
Másodszor, igen -azt nem mondom h valymi hivatásos béta állt rendelkezésemre, de- átnézettem a sztorijaim (már mint a többséget, persze van amit nem, de hát azok meg amúgy is felejtősek vótak...).
Örömmel hallom, ez esetben valószínű, hogy csak 'rossz időben voltam rossz helyen', és nem direkt történtek a megtörténtek(bár akkor elgondolkodtató, hogy tán nagysikerű írótehetségemmel van a probléma)(bár a titokra még fény derül, mert most is töltöttem fel egy kijavított történetet, várom már a választ nagyon c: ).
(Anankénak.)

(Lionela:)
Tudom hogy értelmetlen meg bosszantó meg minden, de nagyon nem szeretnék még véletlen is kilépni a biztonságos inkognitóm köreiből... (Remélem megbocsájtasz. ^^"). Mint már említettem volt, most is várakozik egy sztorim (tegnap este töltöttem föl), szerintem rá fogsz jönni, hogy milyen név alatt futok jelenleg. (Azért jelenleg, mert ez mán a második nevem, tudniillik muszáj volt újat csinálnom vala)(amolyan parasztésszel így próbáltam meg tesztelni, hogy valóban bévagyok-e már skatulyázva p: )
/Ezen a néven ez az első, amit megpróbáltam feltenni (ha emlékezetem nem csal, de max a második)/

Nos, köszönöm mégegyszer a választ, erősen elgondolkodtató. ^^ És várom már az elutasító levelem a 'mélemen.

A legközelebbi reklamálásomig tisztelettel,
én.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 09 (hétfő), 22:56 
Ó-nagy-admin "backstage"

Ananke írta:
bládiméri írta:
Jónapotkívánok.
Lenne egy igen értelmes hozzászólásom.
Szeretném megérdeklődni, hogy milyen gyakran utasítotok el történeteket? Igen, ez most meglehetősen idióta kérdés, de az a helyzet, hogy nekem eddig egyetlen egy ficemet se töltöttétek föl - rendben, általában a visszautasító levél után elmegy minden kedvem a javítástól (ezért volt amit hagytam a fenébe), de volt, mikor nekiláttam és megtettem minden tőlem telhetőt, és kábé negyvenszer küldtem vissza, mire voltatok szívesek mindig visszautasítani, egy idő után meg már nem is kaptam értesítést... ^^" Szóval, valóban ennyire pocsék író lennék? Csak mielőtt még az önbizalmam a tengerszint alá süllyedne.

(Tehát összegezve: van, akit el sem olvastok, egyszerűen meg van bélyegezve oszt mehet a süllyesztőbe? Csak mert -és most denagyonkomolyan nem az egoista beszél belőlem- úgy hiszem, olvastam az enyémeknél tízszer rosszabb írásokat is. Olyanokat, amik gyakorlatilag olvashatatlanok voltak. De télleg.
(/direkt nem írom le a nevem, hatalán../ p: )

köszönettel és meg nem szűnő tisztelettel: én. c:

Nem tudom, a történeteddel mi lehet a gond, próbáltad béta segítségét kérni?

Csak annyit tennék még hozzá, ha megadod a történeted címét és a lapon használt nevedet, akkor pontosabban utánna tudunk nézni az egésznek. Akkor tudjuk melyik admin moderálta a műved, és ha sokszor volt a listában, biztos emlékszik mi volt mindig a gond.

Bár az elutasítóba mindig beleírjuk mit kell változtatni/javítani, hogy felkerülhessen a történet.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 09 (hétfő), 22:35 
Fanfic-faló

bládiméri írta:
Jónapotkívánok.
Szeretném megérdeklődni, hogy milyen gyakran utasítotok el történeteket? Igen, ez most meglehetősen idióta kérdés, de az a helyzet, hogy nekem eddig egyetlen egy ficemet se töltöttétek föl - rendben, általában a visszautasító levél után elmegy minden kedvem a javítástól (ezért volt amit hagytam a fenébe), de volt, mikor nekiláttam és megtettem minden tőlem telhetőt, és kábé negyvenszer küldtem vissza, mire voltatok szívesek mindig visszautasítani, egy idő után meg már nem is kaptam értesítést... ^^" Szóval, valóban ennyire pocsék író lennék? Csak mielőtt még az önbizalmam a tengerszint alá süllyedne.

(Tehát összegezve: van, akit el sem olvastok, egyszerűen meg van bélyegezve oszt mehet a süllyesztőbe? Csak mert -és most denagyonkomolyan nem az egoista beszél belőlem- úgy hiszem, olvastam az enyémeknél tízszer rosszabb írásokat is. Olyanokat, amik gyakorlatilag olvashatatlanok voltak. De télleg.

Minden egyes sztorit mindig megnézünk újra.
Bizonyosakat figyelünk, ha valaki már sokadjára sem javított a történetén, de azt is mindig megnézzük, és utána küldjük el.

Néhány admin elfogadó emailnél nem küld üzenetet, de elutasítónál mindenki. Ha mégsem kaptál, akkor vagy a listában van még a történeted, vagy a feltöltés lehetett rossz!
Esetleg az email címedre nem működik megfelelően az üzenetküldés. Nem tudom így megmondani, nem tudom, milyen történetről beszélsz, viszont csuklóból senkit nem utasítunk el, és többnyire azt sem nézzük, hanyadjára tölti fel az illető a történetét.

Hogy mennyire kerülnek fel "jobb" és "rosszabb" írások, azt nem lehet megítélni. Az adminok mindegyike azért vana poszton, mert az értékítélete megfelelőnek találtatott, hogy ennek ellenére mégis van differenciálódás egyszerűen azért van, mert az ember szubjektíven ítél - hangulatfüggő, figyelemfüggő, emberfüggő. El kell fogadni, nem tudunk általános érvényű szabályokat hozni, bár így is igyekszünk.

Nem tudom, a történeteddel mi lehet a gond, próbáltad béta segítségét kérni?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 09 (hétfő), 22:21 
Zöldfülű

Jónapotkívánok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 23 (hétfő), 23:12 
Zöldfülű

Köszi a tippet, ez is nagy segítség!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 23 (hétfő), 22:59 
jóanyátok ügyfélszolgálat

Hát, az az igazság, hogy nem lehet megoldani.
De ha belelépsz a kategóriákba (és kiválasztod a HP-seket), akkor ugyanúgy a legújabbak kerülnek előre...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 23 (hétfő), 22:35 
Zöldfülű

Kedves Adminok! Nem olvasom a fórumot, ezért fogalmam sincs, volt-e erről már szó, de úgy vettem észre, hogy mostanában egyre több nem HP-írás kerül fel, néha már annyira sok, hogy az új feltöltések több, mint fele Privet Drive, főleg most a Twilight lázban... Én nagyon szeretem a Merengő sokszínűségét, és olvasok más fandomú történeteket is, de egyre gyakrabban zavar, hogy alig tudom kihalászni, ami engem érdekel... Meg lehet az oldani, hogy a PD írások külön látszódjanak az új feltöltéseknél? Két hasábban, vagy egymás alatt két blokkban, vagy bármilyen más megoldással? Nagyon klassz lenne...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 07 (szombat), 20:50 
Zöldfülű

Rendben, köszönöm szépen! :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 07 (szombat), 20:37 
Fanfic-faló

Siana írta:
Tisztelt Adminok!
Csak érdeklődni szeretnéd az új fordításom után, amit ma reggel 11 körül töltöttem fel, és azóta se híre, se hamva. Lehetséges volna, hogy valami gond van vele, túl hosszú a fejezet, vagy valami hasonló? Csak azért kérdem, mert nem kaptam semmilyen értesítést.
Elnézést a türelmetlenkedésért :oops:
Üdvözlettel
Siana

Nagy valószínűséggel nem volt azóta moderálás, illetve lehet, hogy aki modizott nem jutott el a te sztoridig. Én este, éjjel, hajnalban valamikor biztosan jövök, valószínű akkor sorra kerül majd.
Kérlek máskor légy türelmesebb, igyekszünk, de nem mindig sikerül elég gyorsan moderálni. Gond akkor van a sztorival, ha napokig nem hallassz róla, akkor már lehet érdeklődni, hogy megkaptuk-e. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 07 (szombat), 20:30 
Zöldfülű

Tisztelt Adminok!
Csak érdeklődni szeretnéd az új fordításom után, amit ma reggel 11 körül töltöttem fel, és azóta se híre, se hamva. Lehetséges volna, hogy valami gond van vele, túl hosszú a fejezet, vagy valami hasonló? Csak azért kérdem, mert nem kaptam semmilyen értesítést.
Elnézést a türelmetlenkedésért :oops:
Üdvözlettel
Siana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 01 (vasárnap), 11:29 
Ó-nagy-admin "backstage"

Én csak bólogatni tudok Ananke magyarázatára, hogy igen minden így van.

Annyival egészíteném még ki, hogy egyes adminok "specializálódtak", azaz van olyan aki nem néz slasht, van aki nem néz PD-t stb. Emiatt lehetséges hogy pl. egy slashnek lehet több időt kell ülni a listában, mert épp nem járt arra olyan admin, aki mondjuk szereti a slasht és ránéz. De lehet így jár egy Dr/Hr romantikus sztori, vagy bármi más.

Az animék hátrányosan megkülönböztettek. :-) Az adminok közül szerintem bizton állíthatjuk hogy én vagyok az aki legbiztosabban mozog az animék témájában. Én viszont csak akkor adminkodom, ha segítség kell, vagy ha konkrétan mondják, hogy gyere nézz már rá erre meg erre.

Emellett még valami okozhatja, hogy valakinek gyorsabban kerül fel a sztorija. Néhány író, akik már hosszú ideje publikálnak, és írássaikkal soha sem volt semmi gond, se tartalmilag se helyesírásilag, bizalmat kapnak az adminoktól. Az ő műveik moderálás nélkül kerülnek fel az oldalra. Már nem kerülnek be az admini listába, hanem rögtön megjelennek. Mondhatni legaláisan megkerülik a moderálást :)

Amúgy van egy megoldási javaslatom is neked. Sok író csinálja, hogy mikor felteszi az új fejezetet, akkor módosítja az első fejezetének leírását, és az elejére beleírja, hogy pl. 10. fejezet feltöltés alatt. Majd mikor megkapja az admini levelet, átírja, hogy 10. fejezet felkerült. Így mindenki látja a főoldalon, hogy hogy áll a műve.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: a moderálás
HozzászólásElküldve: 2009 február 01 (vasárnap), 10:50 
Zöldfülű

Ezt természetesen megértem. A ti jogotok eldönteni.

Akkor még egyszer köszönöm a választ, és mindent. :) Nagyon kedvesen válaszoltál, úgyhogy most épp meg vagyok hatva... nézd el nekem...

Kellemes napot kívánok,
Cerelia

U.i.: Egy időre kimerítettem a kérdéseimet, jelentem. :-D Azt hiszem, mindenre kitértél, ami a témával kapcsolatos (és amit nem tudtam).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 01 (vasárnap), 1:21 
Fanfic-faló

Nagyon szívesen. ^^

A problémásat arra értettem, hogy amiről nem vagyunk biztosak a tartalmát illetően, hogy a Merengőre való. Ezekről elsősorban Kristie, az oldal tulaja dönti el, hogy felmehetnek-e vagy sem, ha nagyon nem jutunk döntésre, egyéb esetekben ahogy mondtam, több admin nézi meg. Nem a helyesírásilag hibás, vagy hasonló történetekre gondolok, hanem amik a témája alapján olyan mértékben felnőtt tartalomnak, vagy véresnek, megrendítőnek, stb. vannak megállapítva, ami egész egyszerűen már sok. Nem tudom, melyik volt a te történeted, és épp annál mi miatt ítélhettünk úgy, hogy nem kerülhet fel, de azt tudni kell, hogy ilyen esetben tényleg csak ennyin múlik, és nem maga a történet rossz. ilyenkor az elutasítóba is csak annyit írunk, hogy sajnáljuk, de nem kerülhet fel.

A moderálásra meg megvan mindegyikőnknek a módszere, amit ugye több-kevesebb sikerrel alkalmazunk. :) Én például nem olvasok végig, szóról szóra minden történetet, de ennek természetesen az a hátránya, hogy olykor van, ami átcsúszik a szitán.

Remélem minden kérdésedre sikerült válaszolnom, ha van még nyugodtan tedd fel őket, igyekszem/igyekszünk arra is. :)

Jó éjt!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: re: a moderálás
HozzászólásElküldve: 2009 február 01 (vasárnap), 0:37 
Zöldfülű

Köszönöm a gyors, és nagyon sok szempontból részletes választ. :)

Ezek szerint viszont leszűrhetem, hogy nem elég, hogy PROBLÉMÁS vagyok, még iszonyúan PECHES is... Omg. Bár ez úgy megfelel annak, amit a való életben is érzek néha... :?

Hogy valaki az Alkonyatot másolja? Na, ez érdekes. Sosem értettem az ilyen embereket, de lol! =)) Komolyan azt hiszik, hogy megússzák? Pff, erkölcstelenek! *duplán, mert meggyalázzák a sztorit, fúj, fúj!*

Ami az idegen fandomokat illeti, sejtettem, hogy így van. Hát, ismét ott tartok, hogy nem irigyellek benneteket... fárasztó lehet mindent végigolvasni. Főleg úgy, hogy még élvezni sem tudod pl. mert nem ismered a háttérsztorit. Azért minden tiszteletem a tiétek, még egyszer!

Hú, most már tényleg megyek aludni...

Őszinte hálával, Cerelia

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 31 (szombat), 23:58 
Fanfic-faló

Kedves Cerelia!

Nem reagálnék mindenre, nyilván egy-két dologról megvan a határozott, megrengethetetlen véleményed, viszont elmondanék egy-két dolgot.

Ha valamelyik történetet csak két-három nap múlva engedünk fel, mikor másokat egy-két órán belül, az kizárólag azért van, mert az adott történet nem egyértelmű, hogy felmehet-e. Ilyenkor a moderáló admin beír a fórumunkra, hogy aki fenn jár nézzen rá, szerinte felmehet-e. Általában az ilyeneket minimum 3-4 admin véleménye alapján engedjük fel vagy utasítjuk el.

A többiek nevében persze nem nyilatkozhatok, de mivel ismerem őket, ezért nagy bizonyossággal állíthatom, hogy ők se így működnek: az ismerősöknek semmi protekció. Én ugyanúgy megnézem egy ismerős történetét, ahogy bárki másét, ha kell ugyanúgy elutasítom, és a listában is ugyanannyi ideig vár. Az adminság nem erről szól.

Az egyéb fandomokról: ha valami specifikus történetről van szó az az admin nézi meg, aki viszonylag otthon van az adott fandomban. Csak egy példa: a napokban két-három sztorival is találkoztam, amiben az Alkonyatot akarták feltölteni gyakorlatilag, csak megváltoztatták a főszereplők nevét, és a film párbeszédeit másolták be. Ilyenkor előny, hogy én olvastam az Alkonyatot, és épp ezért aki nem olvasta admin hagyja is annak, aki olvasta. Az animés dolgoknál némileg más a helyzet, kevesen ismerik az összes animét, értelemszerűen, hiszen rengeteg van, ott általában aszerint moderálunk, hogy a történet megfelel-e a formai, fogalmazási, helyesírási követelményeknek, a tartalmat nem nézzük. (Persze vannak kivételek.)

Az admin kedvétől esetleg az függhet - és ez még egy lehetőség arra, hogy megy fel hamarabb egy bizonyos sztori -, hogy milyen kategóriás történeteket néz. Bár ritkán csinálunk oylat, hogy szelektíven nézzük, de olykor előfordul. Ha pedig többen moderálnuk, mint a Ki moderál épp? topikban is láthatod van, aki fentről, van, aki lentről halad, és ha lentről gyorsabban (kevésbé problémás sztorik, vagy ilyesmi miatt), akkor hamarabb kerül fel egy később feltöltött sztori.

Ennyit tudok hozzáfűzni. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: a moderálás
HozzászólásElküldve: 2009 január 31 (szombat), 23:30 
Zöldfülű

Tisztelt Adminok!

Nem áll szándékomban bárkit is sértegetni, csak egy gondolatot fogalmaznék meg, amin (nagy valószínűséggel) nem lehet segíteni, de azért... próba szerencse, és hiszek benne, hogy léteznek még csodák (ahogy hiszek a fogtündérben is :P).

Elég sok ideje nézem, hogy amíg egyeseknek szinte azonnal, vagy max. egy-két órán belül felengedik a történeteit, addig másoknak jó, hogyha két-három nap után.

A történetekre, amikről beszélek, teljesen ugyanazok a figyelmeztetések vonatkoznak, egyezik a korhatár és a fandom, és az egyik nem durvább vagy hosszabb lényegesen, mint a másik.

Természetesen, a moderálási idő általában a felnőtt tartalmú fanficeknél hosszabb - vagy csak én gondolom így? o.o -, szóval azokat figyeltem.

Nyilván nem írnék erről, ha én is az egy-két óra kategóriában lennék. Azt is megértem, hogy ha minden egyes sztorit el kell olvasnia valakinek, mielőtt engedélyezésre kerülhetne, az bizony hosszú és igen fáradságos munka. És én nem bánnám a várakozást. Csak tudjátok... nagyon rosszul esik látni, hogy az olvasók emiatt elégedetlenek, és nem egyszer elpártolnak az ember történetétől, hiszen "teljesen kiszámíthatatlan"... a legtöbben azt gondolják, hogy "né' már, kinn van a Főoldalon, pedig nem is töltött fel semmit, a svindler" (zárójelbe megjegyzem, hogy persze vannak élelmesek, akik már rutinosabbak, és le tudják ellenőrizni, hogy most lesz-e ebből új fejezet, avagy sem :P ). De a többiek ilyenkor csalódottan távoznak, és lehet, hogy le is tesznek a sztori olvasásáról egy ponton, hiszen vannak, akiknek a műve az iméntivel ellentétben frissek közti megjelenése után - szinte - azonnal olvasható.

Emellett, persze, le kell vonnom a keserű következtetést, hogy ha admin lennék, és lenne egy ismerősöm, barátom vagy bármi hasonló, valószínűleg én is megtenném neki ezt a szívességet. Emberek vagyunk.

Értelmetlen "panaszom" után már csak egy tisztán informatív kérdésem lenne. A nem Harry Potter-es fandomokkal kapcsolatban - gondolom, minden admin olvasta a Harry Potter-könyveket, szóval tiszta sor, hogy azokat tudják moderálni, de ha tegyük fel pl. egy animéről van szó, akkor megeshet, hogy olyan is moderál, akinek - szegénynek XD - amúgy fogalma sincs róla, hogy a karakterek nevét eszik-e vagy isszák, vagy csak az az ember teheti ezt meg, aki ismeri az adott sorozatot?

Vagy esetleg ez az admin kedvétől függ.

Na, ez csak olyan "kíváncsi voltam"-kategóriás kérdés volt. :-D

Előre is köszönöm a választ! És bocsi, hogy ilyen hosszan fárasztottalak titeket, nem szántam személyes sértésnek, egyáltalán, ezért is nem mondanék történetcímeket vagy neveket, semmiképp. Elnézést kérek, ha valakit - igyekezetem ellenére - mégis bántottam volna a megnyilvánulásommal.

Őszinte tisztelettel, Cerelia

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 30 (péntek), 23:34 

igen, a leírás is beleszámít. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 30 (péntek), 23:09 
Szárnybontogató

Sziasztok!
Nem panaszkodni szeretnék, csak nem tudom, hová írhatnék egy szimpla érdeklődő kérdést. Eléggé meglepett, hogy egy drabble, ami a Wordben még pontosan 100 szó volt (ill. 101, a címmel együtt), a Merengőn már 161 szavasként jelent meg. Jót nevettem rajta, de azért kíváncsi vagyok. A leírás is beleszámít a szavak számába, vagy hogy sikerült majdnem megduplázódnia ennek? :)

Forget the prince with the white horse. I want a vampire with a silver Volvo!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 25 (vasárnap), 17:00 
Fanfic-faló

kjulcsi írta:
Kedves adminok!

Két problémám lenne:
Az első, hogy a kritikáimat szorgosan törlik, olyat is, ami NEM üres! Közben pedig a többi történet tele van üresekkel! Inkább azokat ritkítsátok!
A második pedig, hogy olyan történetek kerülnek ki az ajánlóba, amit - ahogy én láttam - senki sem ajánlt! Ezen is lehetne változtatni!

Kedves kjulcsi!

Az ajánlóba azért kerülnek ki olyan történetek, amelyeket nem ajánlottak a felhasználók, mert az adminok is gyűjtögetik a moderálás közben talált jó történeteket, tehát nem csak a felhasználók döntenek.

Az üres kritikákat "feljelentés" alapján töröljük, ugyanez érvényes az értelmetlen kritikákra, és a reklám kritikákra. Olyan kritikát is törlünk ami nem üres, cserébe értelmetlen, általában a szerző kérésére. Kérlek mondj példát arra, hogy milyen nem üres kritikád került törlésre.

Megjegyzem: A stílus maga az ember, ezen gondolkozz el kicsit.

Larten_H
Admin

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 25 (vasárnap), 16:54 
Zöldfülű

Kedves adminok!

Két problémám lenne:
Az első, hogy a kritikáimat szorgosan törlik, olyat is, ami NEM üres! Közben pedig a többi történet tele van üresekkel! Inkább azokat ritkítsátok!
A második pedig, hogy olyan történetek kerülnek ki az ajánlóba, amit - ahogy én láttam - senki sem ajánlt! Ezen is lehetne változtatni!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 14 (szerda), 12:38 
Sztorihajhász

Kedves monn!

Amennyiben elutasító e-mailt kaptál, úgy nincs más dolgod, mint javítani a hibákat, feltölteni ismét a fejezetet, és várni, hogy valaki engedélyezze. Mint azt lentebb Jan Collie is jelezte, egyel kevesebben vagyunk, ezért előfordulhat, hogy a várakozás kicsit tovább tart. Az, hogy egyszer elutasító e-mailt kaptál, nem azt jelenti, hogy többet nem mehet fel a történeted - amennyiben mindent kijavítottál, valószínűleg nem lesz probléma.

A kandalló előtti szőnyegen lelt rájuk, amint azok erotikus hangokat hallatva siettek egymást odébb toloncolni, hogy minél többet kaphassanak a tűz melegéből. Eközben rút, förtelmes levet eregettek a szőnyegre.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Feltöltés
HozzászólásElküldve: 2009 január 14 (szerda), 12:34 
Zöldfülű

Kedves Admin! Én kaptam egy elutasító E-mailt,és azóta javítottam a hibákat, az lenne a kérdésem,hogy így is várjak türelemmel míg valaki megnézi,vagy fölöslegesen próbálkozok,ha egyszer elutasítottak,akkor ne is próbálkozzam,vagy lehet még esélyem feltenni,mert ha nem,akkor nem írom meg a folytatás,és hagyom az egészet.Remélem nem írtam senki számára sértőt,ha igen bocsánat. Üdv: monn

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 13 (kedd), 17:51 
Fanfic-faló

Reszeltvíz írta:
Valamelyik nap azt is furcsáltam, hogy a feltöltött fejezetem felkerült ugyan, de nem jött e-mail. Nem mintha hiányzott volna, csak megszokásból vártam. :)

az lehet az én saram. én sokáig nem küldtem elfogadó mailt, elvégre ha felkerül a sztori, az azt jelenti, h nincs vele baj. most viszont olyan az admincsorda összetétele, h szinte mindenki küld elfogadó mailt is, így én is igyekszem, de néha még elfelejtem. és rémlik, h moderáltalak. szal valszeg én voltam :).

és egy nap várakozás még belefér. még kettő is. kilépett egy adminunk, így lehet, a várakozás kicsit hosszabb lesz. türelmet kérünk

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 13 (kedd), 17:46 
Sztorihajhász

Kedves Reszeltvíz!

A történeted azért nem került eddig elfogadásra/elutasításra, mert egy admin sem támolygott a lista felé, vagy ha igen, akkor éppen nem nézte a SLASHeket. Pár perccel ezelőtt a történeted engedélyezésre került.

A kandalló előtti szőnyegen lelt rájuk, amint azok erotikus hangokat hallatva siettek egymást odébb toloncolni, hogy minél többet kaphassanak a tűz melegéből. Eközben rút, förtelmes levet eregettek a szőnyegre.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 13 (kedd), 16:25 
Írópalánta

Szép jó napot kívánok!

Tegnap feltöltöttem REST felhasználónév alatt az "Átkozottak" 5. fejezetét. Ám még most sincs engedélyezve. Szeretném megtudni, mi az oka. Ha lehet. :)

Valamelyik nap azt is furcsáltam, hogy a feltöltött fejezetem felkerült ugyan, de nem jött e-mail. Nem mintha hiányzott volna, csak megszokásból vártam. :)

Nem zavargok tovább. Tiszteletem!

Reszeltvíz

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 03 (szombat), 20:40 
Zöldfülű

Rendben, köszönöm szépen! :-D
Siana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 03 (szombat), 20:05 
Billentyűzetgyilkos

Siana írta:
Hello mindenkinek!

Elég hosszú a lista, de már hozzáláttam. És bizony két óra várakozás azt kell mondjam, hogy egyáltalán nem sok. Akkor tudjuk megnézni, és felengedni a történeteket, mikor egyikünk erre jár.
A főoldal mindig frissül, ugyanis a még fel nem engedett sztorik címét is rögtön jelzi, ami nem jeleni azt, hogy máris lehet őket olvasni. Ezért láthattad, és hihetted, hogy mindenki másé már felkerült, míg a tiéd sehol sincs. Mindig küldünk e-mailt az elbírálás után, így azonnal tudni fogod, mi történt az általad feltöltött írással.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 03 (szombat), 19:23 
Zöldfülű

Hello mindenkinek! Nekem olyan problémám volna, hogy feltöltöttem egy új Snarryt Az Álmok Szökőkútja címmel kb. 2 órája, de azóta sem látom nyomát. Mindeközben látom, hogy más történetek felkerültek az oldalra. Mivel nem kaptam e-mailt sem, azt szeretném csak megkérdezni, hogy admin nincs-e a közelben, vagy valami gond van?
Előre is köszi :oops:
:-)
Siana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 12 (péntek), 19:17 
Tollforgató

Öröm tölti el a szívemet, hogy az ifjabb nemzedék milyen képzett az egérhasználat terén! Valósággal pironkodok ez után, hogy én mennyire tájékozatlan vagyok, és bizony töredelmesen bevallom azt is, hogy amit írtál a hopp hálózatokról és a bannerekről, nekem hottentottául hangzott... :oops:
Talán csak azt hozhatom fel mentségemül, hogy amikor én tanultam számítástechnikát, még nem hogy egér nem volt, de szerencsésnek számítottam kortársaim között, amiért egyáltalán láthattam számítógépet (akkora volt, mint egy nagyobb tanterem, és akkoriban álltak át lyukszalagról mágnesszalagra, ez pedig - hidd el -, hatalmas eseménynek számított).

Fogalmam sincs, hogy másoknak mennyire van igényük a tájékoztatóra, azt viszont nap mint nap tapasztalom olvasgatás közben, hogy mennyire szükségük lenne rá. Meglehet, hogy egyes ficek pl. botrányos helyesírása és tördelése az egérhasználat ilyes' ismeretének hiányából fakad? :-? Nem szeretnék rosszmájúnak látszani, de nekem olybá' tűnt, hogy az igénytelenség sajnos egyenes arányban áll a szükségességgel.

Ami pedig a Merengőn lévő dolgokat és az időt illeti... Ismét nem szeretnék rosszmájúnak látszani, de szíves figyelmedbe ajánlanám a pár hozzászólással alábbiakat a hetes könyv megjelenése és a HP 7 SPOILER kategória összefüggéseiről. Véleményem szerint döbbenetes, mennyire ide hajaz.

Egyebekben pedig köszönöm a hasznos tanácsokat és útmutatásokat! Azt mondják, a jó pap holtig tanul, s bár nem vagyok pap, de a tanulásnak én sem vagyok ellensége. ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 12 (péntek), 10:47 
Billentyűzetgyilkos

Úgy tűnik, az elég régóta tartó működése alatt sikeres használatot tud a háta mögött. Részemről tökéletesen egyértelműnek tűnt, hogy az egér ráirányításával a szöveg ha nem is áll meg, minimum lelassul. Rengeteg más oldalon is van hasonló megoldás, mint a hopp hálózatokban futó ajánlott oldalak bannerei, és a többi. Régóta alkalmazott technika.
Nem hiszem, hogy még ehhez is útmutatóra és tájékoztatásra lenne szükség. Bennem legalább is, már régóta tudatosult, hogy az egér sok hasonló problémát megold.
Persze nem tudom, hogy a többiek szeretnének-e hírt a működéséről, ki tudja hány hónappal a Nefeleddgömb beiktatása után.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 11 (csütörtök), 20:17 
Tollforgató

Jé! De igen! Viszont... Ki szokott úgy olvasni, hogy a szöveg fölé viszi csak úgy az egeret? Ha nem mondod, Kristie, nekem ugyan eszembe nem jut ilyesmi! Talán... egy tájékoztató? :roll: :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 10 (szerda), 20:01 

ha fölé viszed az egeret, nem áll meg a mozgás?

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1437 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 29  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra