Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 29 (szerda), 10:58

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2329 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 47  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 15 (hétfő), 11:46 
Szárnybontogató

Nekem arról a filmről az jut eszembe, hogy: "Fujj fujj pizza! Incsi-fincsi uborkás szendvics! " Meg a szerelempáfrány! XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 15 (hétfő), 9:46 
Sztorihajhász

Germa írta:
A mini mennyországról eszembe jutott a Hogyan veszítsünk el egy pasít 10 nap alatt című filmből, amikor a lány elnevezi a fiú szerszámát Sophia hercegnőnek!!!! :lol: :lol: Ó, és természetesen előttem van a srác feje is, amit erre produkált. Szerintem bármely más pasinál hasonló lenne a helyzet a mini mennyországgal.

Ó, emlékszem arra a filmre, imádtam! :D Abban volt az az "érdekesen szép" kutya is! :))

A kandalló előtti szőnyegen lelt rájuk, amint azok erotikus hangokat hallatva siettek egymást odébb toloncolni, hogy minél többet kaphassanak a tűz melegéből. Eközben rút, förtelmes levet eregettek a szőnyegre.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 14 (vasárnap), 14:49 
Írópalánta

A mini mennyországról eszembe jutott a Hogyan veszítsünk el egy pasít 10 nap alatt című filmből, amikor a lány elnevezi a fiú szerszámát Sophia hercegnőnek!!!! :lol: :lol: Ó, és természetesen előttem van a srác feje is, amit erre produkált. Szerintem bármely más pasinál hasonló lenne a helyzet a mini mennyországgal.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 14 (vasárnap), 10:15 
Zöldfülű

Luciatus írta:
mellons:

A klubhelyiségben sokan ültek, de már mindenki reggelizni indult.

Hát ez így most elég érdekesen jött ki. Ott vannak, és mégsem.

Nekem úgy jött le, hogy a fél ház kerekesszékbe kényszerült. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 14 (vasárnap), 8:59 
Ó-nagy-admin "backstage"

Szemi írta:
Lilyana írta:
Hát, kérlek, manapság úgyis a mutánsok korát éljük... A génmanipulált kaja megteszi a hatását. Amúgy meg: dupla csípő, dupla élvezet? :lol:

Akkor dupla csípőhöz dupla mini mennyország kell, nem? :shock: *inkább el sem képzeli*

Jááj! ... *vizuális típus* :shock: Ne... Inkább nem is mondtam semmit...

Idézet:
ha pasi lennék, és a nőm "mini mennyországnak" titulálná a becsességemet, akkor szerintem erős egy kiakadás lenne a vége xD

A párom vinnyogásba fúló röhögése mindent elárult. A prosztata óta nem röhögött ennyit kínjában.

Idézet:
- Higgye el, ma már könnyedén elhagyhatja a szemüveget - mondta a gyógyító. - Tehát, kinyomhatom a szemét? (Ha már ilyen kedvesen rákérdezett, NEM!)
Talán még ezen. Erről meg is feledkeztem. Ez a csúcsok csúcsa. Inkább maradok szemüveges, ki tudja, nem kamuzik-e a gyógyító...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 14 (vasárnap), 8:46 
Fanficbúvár

Lilyana írta:
Hát, kérlek, manapság úgyis a mutánsok korát éljük... A génmanipulált kaja megteszi a hatását. Amúgy meg: dupla csípő, dupla élvezet? :lol:

Akkor dupla csípőhöz dupla mini mennyország kell, nem? :shock: *inkább el sem képzeli*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 14 (vasárnap), 8:45 
Fanficbúvár

ha pasi lennék, és a nőm "mini mennyországnak" titulálná a becsességemet, akkor szerintem erős egy kiakadás lenne a vége xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 14 (vasárnap), 8:16 
Ó-nagy-admin "backstage"

Kidy írta:
Idézet:
Jay erősen tartotta barátnője csípőjét és csípőjét

Úristen , hány csípője van annak a nőnek? :O:O

Kidy írta:
Idézet:
Gen sem fogta magát vissza, sűrű sóhajok, néha kiáltások közepette szorította ahogy csak bírta a benne mozgó mini mennyországot,azt hitte elájul...

Őszintén szólva én is majdnem elájultam a levegőhiánytól, amit a fél óráig tartó szakadatlan szűkölős-virnyákolós-levegő után kapkodós röhögésem idézett elő XD =))

Kábé én is így. :D Csak nekem a párom is a padlóra feküdt a vonal túlvégén. XDD

Idézet:
"Hattyas Izabella a napsütötte Szegedről a ködös Alsómocsoládra költözik."

Ez már csak a vég volt... Ennyire kikészülten röhögni ritkán szoktunk. =))
A mini mennyország a fájdalomskálán megközelítette az extrémprotkós Dumbledore-t... A mai termést is emlegetni fogjuk még öreg napjainkon... :lol: De most tényleg... Miért nem lehet nevén nevezni a gyereket? Akarom mondani... értitek, na. :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 13 (szombat), 21:18 
Sztorihajhász

ChMax írta:
"Hattyas Izabella a napsütötte Szegedről a ködös Alsómocsoládra költözik."

=))

A kandalló előtti szőnyegen lelt rájuk, amint azok erotikus hangokat hallatva siettek egymást odébb toloncolni, hogy minél többet kaphassanak a tűz melegéből. Eközben rút, förtelmes levet eregettek a szőnyegre.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 13 (szombat), 20:51 
Billentyűzetgyilkos

Kidy írta:

Luciatus írta:
A kislány megtörli a véresre sírt szemét, kiszáll a kocsiból és ment a rendőrök után.

Szerintem vörösre akart lenni :D

A vér vörös. Szóval ki tudja, lehet, hogy tényleg ezt akarta írni :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 13 (szombat), 20:50 
Billentyűzetgyilkos

Ehhez már nem lehet mit hozzászólni. Szeretek ide járni röhögni. Meg néha az adminokat sajnálni...
Tényleg, mi van mostanság a zombicsánló kős történettel? Nincs folytatása?
Idézet:
neki vállig érő barna haja van, ami cukin, a szemébe lóg, ezen felül zöld szeme.

A haján felül hordja a szemét? :shock: Úgy elképzeltem.... :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 13 (szombat), 20:49 
Könyvmoly

Idézet:
Jay erősen tartotta barátnője csípőjét és csípőjét

Úristen , hány csípője van annak a nőnek? :O:O

Idézet:
Gen sem fogta magát vissza, sűrű sóhajok, néha kiáltások közepette szorította ahogy csak bírta a benne mozgó mini mennyországot,azt hitte elájul...

Őszintén szólva én is majdnem elájultam a levegőhiánytól, amit a fél óráig tartó szakadatlan szűkölős-virnyákolós-levegő után kapkodós röhögésem idézett elő XD =))

Idézet:
Még nem sejtettem, mi vár rám ott, Bakonybélben.

Jacob magyarországon? Mi a szösz? :))

Idézet:
Alkonyodott.

Ez korrekt mondat :D

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kidy 2009 június 13 (szombat), 20:50-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 13 (szombat), 20:43 
Könyvmoly

Luciatus írta:
- Skacok! – kiáltom, és mindenkit megölelek. Itt bent ül Lucas, aki kiköpött mása a mugli Lucas Scottnak a Tuti Gimiből, Robert pedig a Rúzs és New York Robert Bucleyja, Axel már nem egy mugli sorozatra emlékezteti az embert, neki vállig érő barna haja van, ami cukin, a szemébe lóg, ezen felül zöld szeme.

- Scar! Izumy! – kiált egy hang. Ez Mark. Megfordulok és nekiálltam szaladni, majd a nyakába vettetem magam.

csak nekem tűnik, hogy a hősnő kicsit mériszú? :-?

Luciatus írta:
Ne oda egyél, hanem ide.

Inkább nem képzelem el, mikor valaki ide meg oda eszik XD

Luciatus írta:
A kislány megtörli a véresre sírt szemét, kiszáll a kocsiból és ment a rendőrök után.

Szerintem vörösre akart lenni :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 13 (szombat), 20:25 
Zöldfülű

Luciatus írta:
Még nem sejtettem, mi vár rám ott, Bakonybélben.

Tekintve, hogy a sztori címe "My Twilight Story", szerintem Bakonybélben ott vár rád Edward, Jacob, vagy hogy hívják őket...

Valamelyik nap azon gondolkodtam, miért játszódik minden Twilight fanfic külföldön.

Aztán arra jutottam, hogy kicsit furán hangzik az a kezdet, hogy "Hattyas Izabella a napsütötte Szegedről a ködös Alsómocsoládra költözik."
Bár ha a folytatást nézzük... erre mifelénk kocsi helyett maximum helyközi bérletet kap aputól.
Ez olyan, mint Juhász János alezredes kalandjai (Stargate Atlantis).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 13 (szombat), 20:21 
Írópalánta

Tartózkodási hely: Valahol a föld fölött, és az ég alatt, mindig csak félúton.
A minimenyország belesüllyedt a végtelen mély pokolba, aztán megint... majd megint.... :shock:

A Draco Hercegnőt pedig most ma olvastam, és írtam is rá kritikát. Sztem az alapötlet nem lett volna rossz, csak így tényleg nagyon rövid volt, és banális :? Kár érte :-(

Látom, ma ismét alkottak a népek,
és az Adminok még mindig élnek
Kívánok hát erőt egészséget
Noh meg bort, búzát, whiskey-t,
hogy ezt épp ésszel kibírják :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 13 (szombat), 18:56 
Könyvmoly

Ez kegyetlen volt, csak a fél családom nézett hülyének a sok vihogás miatt...
Imádom ezt a topicot mindig olyan jókat lehet nevetni rajta. ^^
Kíváncsi vagyok én be fogok-e kerülni majd... XD
Hát olykor sajnálom szegény adminokat, meg néha az írókat is, de legalább megajándékoznak minket néhány vidám perccel! ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 11 (csütörtök), 18:21 
Írópalánta

crystine004 írta:
Lionela gyöngyszeme

Hermione a születésnapi üdvözlőkártyáját is még Franciaországból küldte, Ron pedig Egyiptomból, ugyanis a fiú családja megnyerte a Reggeli Próféta idei Nagy Galleon nyereménysorsolásának fődíját, hétszáz galleont, amiből meglátogatták Ron legidősebb bátyját, Billt, aki az egyiptomi piramisoknál dolgozott átoktörőként a Gringotts bank megbízásából.
Szép magyar mondat.... :roll: Játék: Ki bírja egy levegővel végigolvasni?

Na, én egy ilyen körmondatokból álló történetet bétázok mostanság... Azért az se kutya.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 09 (kedd), 14:23 
Könyvmoly

Ravenclaw's Tiffin írta:
crystine004 írta:
Lionela gyöngyszeme

Hermione a születésnapi üdvözlőkártyáját is még Franciaországból küldte, Ron pedig Egyiptomból, ugyanis a fiú családja megnyerte a Reggeli Próféta idei Nagy Galleon nyereménysorsolásának fődíját, hétszáz galleont, amiből meglátogatták Ron legidősebb bátyját, Billt, aki az egyiptomi piramisoknál dolgozott átoktörőként a Gringotts bank megbízásából.

Sikerült! :D

harmadjára nekem is. <:-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 09 (kedd), 13:26 
Zöldfülű

Lehidalok. Hihetetlen, hogy milyen sztorik vannak :-D A Perselusos egy kicsit érdekes volt. "Rendben. De azért szeretlek." Aha, végül is... Talán tiltakozhatott volna egy kicsit többet is. Azt meg aztán végképp nem értettem, hogy miért jó, ha nem a kis Emmát öli meg, hanem az anyukát? Mármint oké, hogy Voldemort a csajt utálja, de akkor azt mondta volna, hogy öld meg a feleséged, Piton. Vagy csak én vagyok túl sötét? :roll:

" ha füvet szívsz, elkerülhetetlennek tűnik, hogy hamarosan fűbe is harapsz."

C. L. N. K. F. < 3333

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 07 (vasárnap), 22:48 
Zöldfülű

crystine004 írta:
Lionela gyöngyszeme

Sikerült! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 07 (vasárnap), 20:47 
Tollforgató

Idézet:
Ez valami haj-fétis-cucc? :lol:

nem, és nem is lesz az.

egy olyan fodrász, aki... ezer éve keres jó modellt, aki méltó lenne ahhoz, amit szeretne megalkotni...

és egyszerre rálel.

ez maga a katarzis - neki.
én meg megértem, mert így vagyok, amikor festek, vagy írok valamit, amit... már nagyon rég akartam, és sikerül megtenni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 07 (vasárnap), 20:44 
Tollforgató

Idézet:
Ezt hívják úgy, hogy fetisizmus... és nagyon brutál.

A fetisizmus szexuális kötődés egy tárgyhoz vagy dologhoz. Aki fetisizta, képtelen az orgazmusra a dolog nélkül, amihez kötődik. Ergo: maszturbáláshoz és szexhez használja.

Shane a történetben kimondja, hogy: "a bennem lévő alkotóvágy..." vágyik rá.

ott van.

és köze nincs semmi beteges, perverz szexhez, ebben még egy csók sem volt, és nem is lesz.

sosem írnék bizarr szexet, a fetisizmus pedig vastagon bizarr kategória.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 07 (vasárnap), 20:06 
Szárnybontogató

van *bólint* mindenféle fandomban

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 07 (vasárnap), 19:53 
Zöldfülű

Drachiss írta:
KittiG írta:
Egy kis off, de erre sehol nem találok választ és sosem értettem... ki-mi az a Mary-Sue és miért mondogatjátok bizonyos történetekre? *a paplan alá bújik és reszket az off miatti haragtól*

Idézve a GYIK-ből (Meri -> Íróasztal menüpont -> GYIK -> Ismeretlen fanfices kifejezések):

Mary Sue: Ki az a Mary Sue? Mary Sue egy karaktertípus általános neve. A Mary Sue-k hetyke, okos, segítõkész tinédzser boszorkányok, akik a fanficekben olyan eredendõ természetességgel lógnak együtt a fõ karakterekkel, mintha mindig is JKR világához tartoztak volna. A Mary Sue történetben mindenki szereti Mary Sue-t, mert Mary Sue mindenben jó. Mary Sue zseniális boszorkány, remek barát, jó vezetõ, ravasz és tehetséges párbajozó, valamint lélegzetelállítóan gyönyörû. Az ilyen karakter neve gyakran megegyezik a fic írójának nevével, legyen az valódi-, írói-, vagy becenév. A történet végén a Mary Sue karakter szenvedélyes csókban forr össze az író imádott karakterével, általános rajongás fogja övezni, esetleg elhalálozik, a szereplõgárda mélységes fájdalmára, s a világ gyászba borul mögötte. Mary Sue szinte az összes "elsõ ficem"-ben felbukkanó, önkényesen bevitt, saját szereplõ gúnyneve. Ha fiú a fent említett hihetetlenül tökéletes szereplõ, akkor Gary Stu-nak nevezzük.

Ó, köszönöm szépen! Az egyetlen hely, ahol nem néztem meg... átolvastam most az egészet és az MPregen elég jól ledöbbentem :shock: :shock: Tényleg van olyan történet?? ** off vége

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 07 (vasárnap), 19:35 
Sztorihajhász

KittiG írta:
Egy kis off, de erre sehol nem találok választ és sosem értettem... ki-mi az a Mary-Sue és miért mondogatjátok bizonyos történetekre? *a paplan alá bújik és reszket az off miatti haragtól*

Idézve a GYIK-ből (Meri -> Íróasztal menüpont -> GYIK -> Ismeretlen fanfices kifejezések):

Mary Sue: Ki az a Mary Sue? Mary Sue egy karaktertípus általános neve. A Mary Sue-k hetyke, okos, segítõkész tinédzser boszorkányok, akik a fanficekben olyan eredendõ természetességgel lógnak együtt a fõ karakterekkel, mintha mindig is JKR világához tartoztak volna. A Mary Sue történetben mindenki szereti Mary Sue-t, mert Mary Sue mindenben jó. Mary Sue zseniális boszorkány, remek barát, jó vezetõ, ravasz és tehetséges párbajozó, valamint lélegzetelállítóan gyönyörû. Az ilyen karakter neve gyakran megegyezik a fic írójának nevével, legyen az valódi-, írói-, vagy becenév. A történet végén a Mary Sue karakter szenvedélyes csókban forr össze az író imádott karakterével, általános rajongás fogja övezni, esetleg elhalálozik, a szereplõgárda mélységes fájdalmára, s a világ gyászba borul mögötte. Mary Sue szinte az összes "elsõ ficem"-ben felbukkanó, önkényesen bevitt, saját szereplõ gúnyneve. Ha fiú a fent említett hihetetlenül tökéletes szereplõ, akkor Gary Stu-nak nevezzük.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 07 (vasárnap), 19:31 
Betűmániákus

KittiG írta:

**Off: Mary-Suet megatlálod a GYIKben a Meri főoldalán off vége**

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 07 (vasárnap), 19:29 
Zöldfülű

Egy kis off, de erre sehol nem találok választ és sosem értettem... ki/mi az a Mary-Sue és miért mondogatjátok bizonyos történetekre? *a paplan alá bújik és reszket az off miatti haragtól*

Ez a hajas meg tényleg furcsa kicsit, de bizonyára csak a szövegkörnyezetből kiemelve. Szerintem nem kell megsértődni, én már azon is gondolkodtam, hogy írok egy tök béna történetet, csak hogy bekerülhessek :D

Kép

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára KittiG 2009 június 07 (vasárnap), 19:32-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 07 (vasárnap), 19:09 
Zöldfülű

draconia írta:
- A hajad egy álom, Lena – suttogtad. – Tökéletes. Évek óta... keresek egy ilyen hajat. Egy olyat, amit nem munka vágni, ami... – fordítottad oldalra a fejed, majd lágy mozdulattal, vágyakozva túrtál a frizurám jobb oldalába - ... inspirál... – lehelted, én meg megborzongtam az érintéstől, libabőrös lettem. – Tudod, milyen rég éreztem azt, amit veled...? – néztél aztán rám.

- Velem?

- Egy hullámhosszon voltunk. A hajad és én... – mondtad ekkor, én meg csak néztem. - A bennem lévő... alkotási vágy... – kerested egyenként a szavakat, de aztán egyszerre elnyelted.

omg =)) =)) =))
ez most már sok volt nekem XD

Ez valami haj-fétis-cucc? :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 07 (vasárnap), 19:06 
Zöldfülű

Luna Black írta:
Én is szerepeltem már benne egyszer egy elgépelés miatt, de nekem tetszett, vicces volt a válasz, jót nevettem rajta, a sztoriban meg kijavítottam, és ennyi.

Nem sértődtem meg, csak furcsa volt látni a történetemből egy részeletet. :-D :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 07 (vasárnap), 19:02 
Billentyűzetgyilkos

Én is szerepeltem már benne egyszer egy elgépelés miatt, de nekem tetszett, vicces volt a válasz, jót nevettem rajta, a sztoriban meg kijavítottam, és ennyi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 07 (vasárnap), 19:01 
Zöldfülű

crystine004 írta:
Drachiss

- Álljanak meg! Nincs semmi gond, ez csak Xeylon Shibuyaa lehet - igyekezte nyugtatni McGalagony professzor az ijedt diákokat.

Igen, ez tényleg megnyugtató. Csak tudnám, ki az a Kszejlon Sibuja. :shock:

Hi! Ezt én írtam. :-Ą
Am lehet, hogy így nem értelmes, de az egész történetet olvasva szerintem mindenki megérti, hogy mi az a Xeylon Shibuyaa (ami mellesleg egy varázslósuli). ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 07 (vasárnap), 18:37 
Fanficbúvár

én is voltam már itt, assz'em kétszer. de csak a furcsa kifejezéseimmel. x) tedd csak vissza a sztorit, Draconia!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 07 (vasárnap), 18:36 
Írópalánta

Én is voltam fent az Adminlét fénypontjaiban, de nem vettem le a sztorit, mert az volt benne a vicces, hogy a férje "vadmacs"nak nevezi Bellát. (Meg egy másik sztorimmal is, de azt le fogom venni, mert enyhén Mary Sue, úgyhogy felülvizsgálatra szorul.)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 07 (vasárnap), 18:16 
Sztorihajhász

draconia írta:
Idézet:
Draconia, attól, hogy nem folytatod, fent hagyhattad volna, ha jó történet!

Köszi... :)

Ha fent is hagytam volna, ettől biztosan leveszem, hogy ide bekerült olyanok közé, akik szinte még magyarul sem tudnak.

Nem vagyok kiváló ficelő, de akik ide kerülnek, azok minősíthetetlenek, és annak azért nem érzem magam.

Úgy látom, félreértetted, hogy miért is került ide. :) Idézném Ant:

Ananke írta:
A hajas felment, igen. Igazából jó sztori volt, tetszett, és hiba se volt benne, csak fáradtan moderálgatva az idézett bejegyzés már sok volt szegény kis lelkemnek :-D

A további félreértések elkerülése végett: ide legnagyobb részt elírások, elgépelések, magyartalan mondatok, furcsa és értelmetlen helyzetek kerülnek, DE én (és úgy tudom, a többiek is) beidézgetünk olyan dolgokat is, ami vicces, komikus, vagy amin az adott pillanatban, lefáradva - hibátlansága ellenére - jót derülünk.
Most én is vethetnék hamut a fejemre, meg bújhatnék az asztal alá, elvégre "bekerültem ide, olyanok közé, akik szinte még magyarul sem tudnak", nem is egyszer, hanem összesen kétszer. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 07 (vasárnap), 18:12 
Ó-nagy-admin "backstage"

vadonviki írta:

Idézet:
- A hajad egy álom, Lena – suttogtad. – Tökéletes. Évek óta... keresek egy ilyen hajat. Egy olyat, amit nem munka vágni, ami... – fordítottad oldalra a fejed, majd lágy mozdulattal, vágyakozva túrtál a frizurám jobb oldalába - ... inspirál... – lehelted, én meg megborzongtam az érintéstől, libabőrös lettem. – Tudod, milyen rég éreztem azt, amit veled...? – néztél aztán rám.

- Velem?

- Egy hullámhosszon voltunk. A hajad és én... – mondtad ekkor, én meg csak néztem. - A bennem lévő... alkotási vágy... – kerested egyenként a szavakat, de aztán egyszerre elnyelted.

Azt hiszem itt ellent kell mondanom neked, mert a fetisizmus nem azonos egy művész szemléletével. Bizonyos fajta fanatizmus, ami íráskor is elkapja az embert, az már talán. De egy fodrásznak is lehet alkotóvágya. Nem mindenki álmodik mondatokat, valaki hajakat álmodik.

Draconia, azt hiszem Ananke se azért mondta, mert nem értette volna, hanem csak egy fárasztó nap után viccesnek tűnt a részlet, mert tény, hogy kiemelve a szövegkörnyezetből tényleg megmosolyogtatóan hat. De ez bármelyikőnk történetrészletével megeshet. És nem annak szólt, hogy ne értettük volna meg, vagy kinevettük volna, mert egy Művészlelket ábrázoltál.
(és bocs az offért, de ezt el kellett mondanom)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 07 (vasárnap), 18:09 
Tollforgató

Idézet:
Mindig is sajnáltam szegény kopaszokat. De miért nem tudnának parókát hordani?

Igen, a fodrászok hajat keresnek, nem én írtam el: amibe beleálmodhatják a frizurát.
Szar hajból nem lehet alkotni.

ez van.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 07 (vasárnap), 18:07 
Tollforgató

Idézet:

Köszi... :)

Ha fent is hagytam volna, ettől biztosan leveszem, hogy ide bekerült olyanok közé, akik szinte még magyarul sem tudnak.

Nem vagyok kiváló ficelő, de akik ide kerülnek, azok minősíthetetlenek, és annak azért nem érzem magam.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 07 (vasárnap), 17:57 
Írópalánta

Lily Nightingale írta:
áá ez tiszta sokk. az ízléstelen ábécét végig sem tudtam olvasni... meg a tejbepapisat se, nem vok még elég agyhalott hozzá XD de majd bepótolom, most úgyis showderklubot nézek XD

Egyet kell hogy értsek, legalábbis az ábécét illetően... A tejbepapi enyhén morbid, de az ábécénél jobb - egy fokkal.
Idézet:
Leírás: Egy nagyon ízléstelen ábécé, amiben csupa undorító dologról van szó. Kezdve a betétektől egészen a büdös zokniig minden benne van. Ha van kedved, olvasd el, aztán meg írj kommenteket! Ne feledd: a mellékhatások miatt az adminokat hibáztasd!
Az adminokat?!! Ez a sértés még nekem is fáj, nem még egy adminnak! Amúgy meg - felteszem - nem lesznek hibáztatva, hiszen nem kerül fel a "mű".
Idézet:
Draco, a Nagyőr maga mellé vesz, csak tejesítened kell...
- Meg túrósítanod, mert ő a Nagyon nagy őr.

Tejesítés helyett teljesítést olvastam, ez a "maga mellé vesz" kifejezéssel beindította 18+os fantáziámat :)
Idézet:
- Kislányom! Édes kislányom! – puszilgatta Fruzsina arcát Anett.
- Csak óvatosan – húzta vissza finoman Nick a nőt.
- Öööööö – nyögött egyet a lány és megszorította Joe kezét.
- Jól vagy Kicsim? – hajolt barátnője fölé a srác.
- Izééé, hogy is…
- Nem emlékszel rám?
- Anyu… Szia, Nick – nézett először az anyjára, majd a göndör hajú fiúra.
- Fruzsina! Nem emlékszel rám?
- Te ki vagy? Anya, ki ez a fiú? – nézett rémülten a lány.
- Jézusom, Fruzsi!
- Jaj, ne hülyüljetek már! Tudom, hogy ő Joe! Nem gondoltam, hogy elhiszitek… - mosolygott.
- Ne csinálj többet ilyet! Megértetted? – emelte fel a hangját a kétségbeesett anya.
- Jól van, na!
- Tényleg ne csinálj többet ilyet! Tudod, hogy megijesztettél? Borzalmas volt.

Kezeket fel, aki ezt elsőre érti.

Azt hiszem, nekem sikerült felfognom. Ez egy Joe Jonas-Fruzsina (enyhén Mary Sue) történet, egyszer mintha egy fejezetet elolvastam volna belőle. Fruzsit -gondolom- fejbeverte valami, és elhiteti, hogy elfelejtette az ő élete szerelmét, csak az anyja nem értékeli a humorát.
Idézet:
Ám ekkor már nem figyeltem rá, mármint nagyon is figyeltem, mert elvarázsolt a csodálatos szépsége, és varázslatos illata. Nem tudtam, és nem is lehetett másra figyelni...

Most akkor mi van?

Nem a beszédére figyelt, hanem a kisugárzásra - vagy a jó ég tudja.
Idézet:
- Ott van Gini.
- Gini?
- Ja t'od Va Gina.
- Ő az aki Ka Pállal jár, nem?
- Aha, régen Index Elekkel kavart.

Istenem... Itt ül mellettem a barátnőm, Heu Réka, és ez mindkettőnknek piszkosul fááááj...

Basszus... nem tud normális neveket kitalálni?! Ha meg az a sztori lényege, hogy vicces neveket vonultat fel, tegye fel a neveket - történet nélkül - valahova máshova...
Idézet:
- Ölj meg, Perselus.
- Rendben. De azért szeretlek.
Nem hiszem, hogy az író nem látja, hol van itt a nagy piros HIBA.

Valószínűleg, ha látná, már kivette volna... de nem igaz, ekkora logikai baklövést hogy lehet elkövetni?!
Idézet:

- Velem?

Idézet:
- Várjál meg, Lily.
- Hagyj békén, Gallyas!
- Igazából Ágas!
- Nekem mindegy.

Gallyas és ágas:) ez nagy volt:)
Idézet:
Lily pont a polc szélén állt, és amikor a "dőléssor" elérte az utolsó fiolát is, annak tartalma (egy ciklámen színű, olajszerű bájital) egyenesen Lily fejére landolt.

Mióta szokták a lányokat a polcon tartani? :O
Idézet:
Picassot (a kutyát) is csak 2 hét után vették észre, amikor a konyhában lófrált. Anyám majdnem szívbajt kapott, apám meg már épp hívni akarta a sintért, mire szerencsére leértem az emeletről és megállítottam benne.

A sintért állítottad meg benne? Nem lehetett kellemes...

Két hét alatt nem vettek észre egy kutyát? Nem lehetnek valami odafigyelő szülők...
A kommentet inkább nem akarom elképzelni...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 07 (vasárnap), 17:35 
Könyvmoly

Idézet:
Én vagyok a bún, mi éget
Évszázados fájdalmat már nem érzek
Fájdalom már csak hű kísérő
Mint nyomorúságos erdő

na ez most komolyan elgondolkodtatott, az bűn lenne, vagy azt mondja, hogy a bún van rajta?

Kérem alássan :-B Az a bűn, hogy Fekete Pákótól vett nyelvleckéket.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 07 (vasárnap), 17:32 
Könyvmoly

crystine004 írta:
Ananke

- A hajad egy álom, Lena – suttogtad. – Tökéletes. Évek óta... keresek egy ilyen hajat.
Mindig is sajnáltam szegény kopaszokat. De miért nem tudnának parókát hordani?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 07 (vasárnap), 17:13 
Tollforgató

- Velem?

omg =)) =)) =))
ez most már sok volt nekem XD

ezt a ficet én írtam.
azóta már levettem.

Te ugye sosem vágtál senkinek hajat...?
vagy nem festettél soha egy képet...?

a hétköznapi cselekedetek is lehetnek mélyebb értelműek, főleg az alkotó tevékenység.
egy modellt taláni egy fodrásznak... nem könnyű...

főleg nem egy MŰVÉSZNEK, akit ábrázoltam, és akit megismerhetsz a filmsorozatból.

tisztelettel, draconia

____
és nem ezért vettem le, hanem mert gyűlölöm a femslasht, és nem írom tovább.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 07 (vasárnap), 16:57 
Szárnybontogató

jaaaaaaaaaaaaaaaj :lol: :)) =))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 07 (vasárnap), 11:39 
Könyvmoly

"Nyisd ki az arcod és nézz rám" Te szent atya úristen! Ezt aztán művészet lehet megvalósítani:D =)) szegény adminok...
De Persi meg az önfeláldozó felesége se volt semmi...
- Ölj meg Persi, a Rendnek így jó lesz.
- Hát, ha szeretnéd, te azért szeretlek, tudd meg.
- Neveld fel Emmát. olyan, mint én, megérti, ha megölsz.
Már nem azért, még ha anyámra hasonlítanék is megrendítene, ha apu bejelentené, hogy amúgy, megöltem anyádat, de ne aggódj, a Rendnek így jobb lett, és különben is rá hasonlítasz. XD =))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 07 (vasárnap), 11:39 
Zöldfülű

crystine004 írta:
Barna hajam van, tengerkék szemeim, kis mellem és még szűz vagyok, de itt nem a csillagjegemre célzok, mert az határozottan bika.

Csillagjég :D :D :D :D Én eddig csak csillagvirágot meg jégvirágot ismertem, de ez az író nagyon kreatív *majd lefordul a székről, úgy röhög* Mellesleg 14-15 évesen tényleg rendkívül ciki szűznek lenni... megkeresem a pszichológusom számát és megadom neki, hogy fel tudja dolgozni... *a mobilján pötyög és keresi Lockhart professzor számát*

Idézet:
- Nyisd ki az arcod, és nézz rám!

Csak egy pillanat, már hozom is a fűrészem.

KépKépKépKépKépKép

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 07 (vasárnap), 11:07 
Zöldfülű

Váhááá, ezek durvák. :shock: Tegnap éjjel egyig röhögtem, a frissek meg egyszerűen betegek xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 07 (vasárnap), 10:52 
Fanfic-faló

Lilyana írta:
shanon widow írta:
Magasságos Isten! Adj továbbra is lelkierőt és kitartást az ADMINOKNAK. Ámen $pray $pray $pray

Ó, én sak satlakhozni thudok az előthem szólóhoz...

A legdurvább azt hiszem a Persi ölj meg-es sztori, de a hajas történet se volt kutya. Ugye azt felengedtétek? A Beauty Pop c. mangát juttatta eszembe... Hogy én az hogy imádtam! :roll:

A hajas felment, igen. Igazából jó sztori volt, tetszett, és hiba se volt benne, csak fáradtan moderálgatva az idézett bejegyzés már sok volt szegény kis lelkemnek :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 07 (vasárnap), 9:59 
Betűmániákus

crystine004 írta:
Drachiss

Picassot (a kutyát) is csak 2 hét után vették észre, amikor a konyhában lófrált. Anyám majdnem szívbajt kapott, apám meg már épp hívni akarta a sintért, mire szerencsére leértem az emeletről és megállítottam benne.

A sintért állítottad meg benne? Nem lehetett kellemes...

no comment... :|

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 07 (vasárnap), 9:57 
Ó-nagy-admin "backstage"

shanon widow írta:
Magasságos Isten! Adj továbbra is lelkierőt és kitartást az ADMINOKNAK. Ámen $pray $pray $pray

Ó, én sak satlakhozni thudok az előthem szólóhoz...

A legdurvább azt hiszem a Persi ölj meg-es sztori, de a hajas történet se volt kutya. Ugye azt felengedtétek? A Beauty Pop c. mangát juttatta eszembe... Hogy én az hogy imádtam! :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 07 (vasárnap), 9:27 
Betűmániákus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 06 (szombat), 21:17 
Sztorihajhász

és léteznek ilyen emberek, ez szörnyű, brutális, ez... fáj xD
ez kell nekem szombat este :D fájdalmasan hülyék erre már nem tudok mit mondani :-)
a néger pitonon meg én is gondolkodtam egy ideig, aztán leesett, hogy mire gondol, de nagyot koppant :D
áúú...

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2329 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 47  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra