Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 25 (szombat), 3:53

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 10122 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 203  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 18 (vasárnap), 19:39 
Billentyűzetgyilkos

G Lamaro írta:
Gratula, Tania! :)

Most ránéztem az avatarodra és elkapott a röhögés. :D Tisztára, mint ahogy egy moderátort képzelek el úgy kb a 10. sorozatban elkövetett elutasító környékén... :D

=))=))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 18 (vasárnap), 19:31 
Billentyűzetgyilkos

Köszönöm : D

x"DDD Na, ez még sosem jutott eszembe, de lehet benne valami X"DDD lool, tényleg. XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 18 (vasárnap), 19:27 
Ó-nagy-admin "backstage"

Gratula, Tania! :)

Most ránéztem az avatarodra és elkapott a röhögés. :D Tisztára, mint ahogy egy moderátort képzelek el úgy kb a 10. sorozatban elkövetett elutasító környékén... :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 18 (vasárnap), 18:46 
Billentyűzetgyilkos

Köszönöm, egyelőre csak gratulációkat volt szerencsém fogadni. XDDD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 18 (vasárnap), 17:41 
Tollforgató

Hehe... Tehát Tania is belépett a mazochisták körébe... Gratuláció? Vagy részvétnyilvánítás? Válogass kedvedre, Tania! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 07 (szerda), 16:41 
Ó-nagy-admin "backstage"

Lilyana írta:
Lió kommentje részint az én hibám is, azt hittem a dorombolás egyértelművé teszi, h nem Lió szó szerint. Legközelebb asszem lábjegyzetelek. :roll:

Tudom, hogy nem rólam szólt (mondjuk kb. 2 nap múlva eset le csak XD), de ha megnézzük, hogy mindenki Lió-ként ismer, ráadásul híres vagyok a macskamániámmal, sőt egyesek macskákkal is azonosítanak (lásd pl. adminrezervátum), így duplán kicsit ütött a dolog... :wink:
Főleg ha hozzávesszük az adminrezevátumos állatkert stílusunkat, akkor gondolom érthető, miért egyből magamra asszociáltam (tudom, már kezeltetem az egómat :lol: )

A komment miatt, meg úgyis mindenki egyből velem azonosította volna... :lol:

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 06 (kedd), 22:44 
Írópalánta

Igen, erre próbáltam virágnyelven felhívni a figyelmedet. Örülök, hogy sikerült, és nem haragítottalak magamra titeket. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 06 (kedd), 22:14 
Ó-nagy-admin "backstage"

vadonviki írta:
Megjegyezném: egy mondat a környezetéből kiemelve teljesen mást is jelenthet. Lilyana, tényleg vicces volt, nagyot nevettem a kommenteden, de a Lioneláén már nem...
A fénypontokba már leírtam, de azért legyen meg itt is:
Jajj, Lionela, ne haragudj, ez nem rólad szól! (Különben sem érek rá olyan nagyon, sőt, magam is elítélem a létező személyekről ficelést.) Eredetileg nem a Merire készült, és nem gondoltam bele a névválasztásba... (Csak a Leót próbáltam nőiesíteni, merthogy egy nőstényoroszlánról van szó. De megcsillagoztam, és lábjegyzetként ott a magyarázat!)

Lió kommentje részint az én hibám is, azt hittem a dorombolás egyértelművé teszi, h nem Lió szó szerint. Legközelebb asszem lábjegyzetelek. :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 06 (kedd), 22:07 
Írópalánta

Lionela írta:
Luciatus írta:
Történt valami érdekes? - vetette fel fejét méltóságosan a hattyú.
- Lió* terhes! - jelentette be a papagáj.

Lunának integettek, Lió viszont alkotott... =)) Mondd csak, kiről maradtunk le?
(...) Lió a ketrec szélén mászkált, és figyelte az embereket. Számára természetes volt, hogy ott vannak a rács túloldalán. Élvezte a rá irányuló figyelmet, így hát dorombolt, amivel még jobban megszerettette magát, és mindenféle finom falatot kapott érte.
=)) =)) =)) Hétköznapok az Adminrezervátumból.

Ez még mindig teljes döbbenetbe taszít... Hihetetlen egyesek mennyire ráérnek. :|

Megjegyezném: egy mondat a környezetéből kiemelve teljesen mást is jelenthet. Lilyana, tényleg vicces volt, nagyot nevettem a kommenteden, de a Lioneláén már nem...
A fénypontokba már leírtam, de azért legyen meg itt is:
Jajj, Lionela, ne haragudj, ez nem rólad szól! (Különben sem érek rá olyan nagyon, sőt, magam is elítélem a létező személyekről ficelést.) Eredetileg nem a Merire készült, és nem gondoltam bele a névválasztásba... (Csak a Leót próbáltam nőiesíteni, merthogy egy nőstényoroszlánról van szó. De megcsillagoztam, és lábjegyzetként ott a magyarázat!)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 04 (vasárnap), 12:16 
Tollforgató

Értem. Ízlések és pofonok. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 04 (vasárnap), 11:36 
Billentyűzetgyilkos

asd írta:
Nem mondhatnak újat a HP ficek, Luna? Én azt hiszem, igen. Nagyon is igen. Csak esetleg más megközelítést kellene keresni. Szerintem. De lehet, hogy tévedek. :(

lehet de én olyan szeletét szeretem olvasni ennek a világnak amiben már nehéz és én se fogadok be akármit xDDDDDD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 04 (vasárnap), 11:35 
Ó-nagy-admin "backstage"

asd írta:
Lionela írta:
Megjegyzem, én is olvastam tőled, csak egyáltalán nem szokásom nyomot hagyni magam után XD

Ez a szokásod viszont nekem nem tetszik. Hm... Most mondjam, mint az egyszeri Lio, hogy addig nem állok veled szóba...? :|N :mrgreen:

Nem tudom, milyen HP ficeket szeretsz, Lio, de azt, hogy inkább angolul olvas valaki, azt nem csak tőled és nem csak Lunától hallottam mostanában. Viszont másoktól olyan kitételekkel megtűzdelve hallottam ezeket a kijelentéseket, hogy "mert magyarul nincs ez vagy az a párosítás".

Párosítás, párosítás, párosítás...

A HP-nek az az elévülhetetlen érdeme, hogy a jó és a rossz harcáról szól. Vannak benne párosítások is, ez kikerülhetetlen, és botorság is lenne kikerülni, de mintha a fic írók - és sok olvasó is - csak ez utóbbit látná meg. Mintha csak ebben a témában írnának/olvasnának, mintha ettől csömörlenének meg, és burjánzanak olyan vadhajtások is, amitől az ember haja égnek áll.

Nem tudok angolul, de amilyen példákat felhoznak mások, attól tartok, az angol nyelvű fic-irodalom sem szól többről, mint a párosításokról.

Nem mondhatnak újat a HP ficek, Luna? Én azt hiszem, igen. Nagyon is igen. Csak esetleg más megközelítést kellene keresni. Szerintem. De lehet, hogy tévedek. :(

Amit én keresek, az tényleg nem nagyon van magyarul. És nem párosítást keresek, hanem kicsit bonyolultabbat.

Ha mindenképp HP ficet akarok olvasni (ami nem olyan gyakori), akkor én ugyanis crossovereket keresek. Azon belül sok minden jöhet, anime, Anita Blake, Stargate, Buffy, Darren Shan, stb.
Amit nem vagyok hajlandó olvasni az a Charmed, avagy a Twilight crossover. (pedig ezekkel lehet Dunát rekeszteni XD)

Emellett nem csak hogy crossover az igényem, hanem 10 ezer szó alatt bele se nézek semmibe, plusz fontos hogy igényes is legyen az írás.
Most már érted miért angol fandomban keresgélek?

Crossoveren kívül még az AU időutazós, avagy másik dimenziós sztorijait keresem, szintén 10 ezer fölötti szószámmal, és szintén igényesen megírva.
Magyarul csak Lilyanjudyth ír hasonló témában, szóval szintén az angolokra vagyok szorulva. :)

Amit sokfélét olvastam magyarul az még esetleg Severitus volt, némi Powerfull Harryvel megspékelve, nagyritkán ízlés szerint némi Drarryvel meghintve. Ebből már tudtam válogatni magyarul is, viszont az igazán igényesek mind a "régi nagy nevektől" vannak, és már mindet olvastam, vagy angolok voltak eredetileg, csak később le lettek fordítva.

Szóval nehéz eset vagyok XDDDDDD

Kép

MyAnimelist

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Lionela 2009 október 04 (vasárnap), 11:39-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 04 (vasárnap), 11:25 
Tollforgató

Lionela írta:
Megjegyzem, én is olvastam tőled, csak egyáltalán nem szokásom nyomot hagyni magam után XD

Ez a szokásod viszont nekem nem tetszik. Hm... Most mondjam, mint az egyszeri Lio, hogy addig nem állok veled szóba...? :|N :mrgreen:

Nem tudom, milyen HP ficeket szeretsz, Lio, de azt, hogy inkább angolul olvas valaki, azt nem csak tőled és nem csak Lunától hallottam mostanában. Viszont másoktól olyan kitételekkel megtűzdelve hallottam ezeket a kijelentéseket, hogy "mert magyarul nincs ez vagy az a párosítás".

Párosítás, párosítás, párosítás...

A HP-nek az az elévülhetetlen érdeme, hogy a jó és a rossz harcáról szól. Vannak benne párosítások is, ez kikerülhetetlen, és botorság is lenne kikerülni, de mintha a fic írók - és sok olvasó is - csak ez utóbbit látná meg. Mintha csak ebben a témában írnának/olvasnának, mintha ettől csömörlenének meg, és burjánzanak olyan vadhajtások is, amitől az ember haja égnek áll.

Nem tudok angolul, de amilyen példákat felhoznak mások, attól tartok, az angol nyelvű fic-irodalom sem szól többről, mint a párosításokról.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 04 (vasárnap), 10:50 
Billentyűzetgyilkos

nálam nem kedv, mindinkább idő kérdése az olvasás :) ha kicsit ráérek akkor modizok de néha rámtör h na most olvassunk a merin és akkor két-három nap non-stop keresgélek rajta :)
egyébként angol nyelven olvasok már én is akár még a modizással párhuzamosan is :lol: de már nem HP-ket azokat csak ajánlásra szoktam már nagyon nehéz újat alkotni benne

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 04 (vasárnap), 10:44 
Ó-nagy-admin "backstage"

asd írta:
Ananke írta:
háhá, rosszul tudod :D én sokat olvastam tőled, csak még régebben, mielőtt admin lettem. sőt, anno mindenkitől sokat olvastam, aki "menő" író volt anno a merin mindenkitől olvastam, meg minden híres sztorit. :) csak mostanában nem olvasok. :(

és engem is kevés töri fog meg, elsősorban ugye a novellák közt akad, viszont olyankor annyira jól esik :))) hogy csak na

Hm... Nem mondom, hogy ez most rosszul esett volna. :D

Viszont így óhatatlanul felmerül bennem a kérdés: Az adminkodás elveszi a kedved a tényleges olvasástól? Vagy "csak" kialakított benned egyfajta kritikus hozzáállást?

Amúgy szerintem nem "adminság, nem adminság" kérdése ez a csökkenő tendencia. Én például sok HP ficet olvastam adminkodásom alatt, aztán egyre kevesebbet, és csak kizárólag a már minden igényemet kielégítő ficeket. Manapság szinte csak angolul olvasok HP ficet (mondjuk ez azért is van mert azok a fajták amiket én keresek, magyarul nagyon ritkák, vagy nem olyan igényesek), magyarul csak olyat olvasok amire sokan mondják, hogy jól meg van írva, szórakoztató, stb. Szóval igen, inkább korfüggő az arányeltolódás. Egyre kritikusabb, egyre igényesebb az ember, korábban lehet elolvastam egy kezdő író csetlését-botlását, ami ugyan remek ötleten alapul, ám a kidolgozása erőteljesen hagy némi kívánnivalót maga után. Ma már pár oldal után otthagyom, és keresek olyat, ami valahol magasabb szintet mutat.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 04 (vasárnap), 9:57 
Tollforgató

Ananke írta:
háhá, rosszul tudod :D én sokat olvastam tőled, csak még régebben, mielőtt admin lettem. sőt, anno mindenkitől sokat olvastam, aki "menő" író volt anno a merin mindenkitől olvastam, meg minden híres sztorit. :) csak mostanában nem olvasok. :(

és engem is kevés töri fog meg, elsősorban ugye a novellák közt akad, viszont olyankor annyira jól esik :))) hogy csak na

Hm... Nem mondom, hogy ez most rosszul esett volna. :D

Viszont így óhatatlanul felmerül bennem a kérdés: Az adminkodás elveszi a kedved a tényleges olvasástól? Vagy "csak" kialakított benned egyfajta kritikus hozzáállást?

Bevallom, ez engem őszintén érdekel, mert egyáltalán nem örvendezve azt tapasztaltam magamon, hogy egyre kritikusabban nézek minden műalkotást, lett légyen az film vagy könyv. Ez lehet egyfelől egyfajta tudás is, ha gyorsan felismerem a hibákat, viszont megfoszt azoktól az élvezetektől, amikben e kétes értékű tudás megszerzése előtt részesültem. Kíváncsi vagyok, vajon mások is jártak/járnak-e így, mint én.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 03 (szombat), 23:16 
Fanfic-faló

asd írta:
Lionela írta:
...Egyébként ha nagyon szeretnéd levehetlek, bár nem értem miért akarnád. Mások azért küzdenek, hogy felkerüljenek XDDD

Nem akarom szétoffolni a topicot, Lio, de az a helyzet, hogy tapasztalatom szerint a legtöbb admin tőlem semmit sem olvasott. A nevemet ismeritek, de ez minden. (Ok, Lilyana kivétel. :D) Éppen ezért mondtam Kristie-nek tréfából, hogy vegyen ki a listáról, mert így kénytelenek lennétek olvasni is tőlem. :)

Na de off vége! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 03 (szombat), 18:00 
Billentyűzetgyilkos

mellons írta:

Tényleg? Én elég sűrűn utána szoktam nézni pár írónak. Ha már a felületesebb olvasatra is megfog, az csak jó. :)

aham :) nálam vh elkülönül a dolog ha modizok nem engedem be magam olyan mélyen a történetbe

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 03 (szombat), 17:04 
Billentyűzetgyilkos

Luna Aurora írta:
de különbség van a modizós olvasás és a szimpla hátradőlős olvasás között :) modizás közben ha három történet volt képes megfogni annyira h utánakerestem az írónak xD

Tényleg? Én elég sűrűn utána szoktam nézni pár írónak. Ha már a felületesebb olvasatra is megfog, az csak jó. :)

Egyébként szerintem egyáltalán nincs nagy morzsolódás admin téren. A rezervátumban ott van a listája a volt adminoknak is, és ahhoz képest, hogy öt éves a meri, szerintem egyáltalán nem sok név van rajta.
Két éve vagyok admin, és nem mondanám, hogy belefásultam volna. Ráadásul a moderáláson kívül ajánlózok is meg, stb.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 03 (szombat), 16:09 
Billentyűzetgyilkos

asd írta:
Nem akarom szétoffolni a topicot, Lio, de az a helyzet, hogy tapasztalatom szerint a legtöbb admin tőlem semmit sem olvasott. A nevemet ismeritek, de ez minden. (Ok, Lilyana kivétel. :D) Éppen ezért mondtam Kristie-nek tréfából, hogy vegyen ki a listáról, mert így kénytelenek lennétek olvasni is tőlem. :)

de különbség van a modizós olvasás és a szimpla hátradőlős olvasás között :) modizás közben ha három történet volt képes megfogni annyira h utánakerestem az írónak xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 03 (szombat), 16:07 
Tollforgató

Lionela írta:
Én tuti nem állok veled szóba, míg végre meg nem írod a hónapok óta ígérgetett kritikádat... /:)

Igazad van! Megyek is dolgozni! (elsunnyogó szmájli nincs?!)
*asd balra el

Luna: Ok! Túl van dumálva! A következő frissítésnél kapod az emilt. :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 03 (szombat), 16:05 
Billentyűzetgyilkos

asd írta:
Bakker...! :))

Hát jó, akkor nem élek vissza csúnyán a bizalmatokkal, hanem ha frissítek, a főoldalon kívül külön-külön minden adminnak elküldöm a frissítésemet, hadd örüljetek neki! :)) Így biztos szóba álltok velem, noha abban egy cseppet sem vagyok biztos, hogy kiteszem az ablakba, amit írtok... : :P

valamennyiünk postaládája látott már ennél cifrábbakat is :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 03 (szombat), 16:05 
Tollforgató

Lionela írta:
...Egyébként ha nagyon szeretnéd levehetlek, bár nem értem miért akarnád. Mások azért küzdenek, hogy felkerüljenek XDDD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 03 (szombat), 16:03 
Ó-nagy-admin "backstage"

asd írta:

Hát jó, akkor nem élek vissza csúnyán a bizalmatokkal, hanem ha frissítek, a főoldalon kívül külön-külön minden adminnak elküldöm a frissítésemet, hadd örüljetek neki! :)) Így biztos szóba álltok velem, noha abban egy cseppet sem vagyok biztos, hogy kiteszem az ablakba, amit írtok... : :P

Én tuti nem állok veled szóba, míg végre meg nem írod a hónapok óta ígérgetett kritikádat... /:)

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 03 (szombat), 16:00 
Tollforgató

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 03 (szombat), 15:56 
Ó-nagy-admin "backstage"

asd írta:
Lilyana írta:
...

Tökéletes a memóriád, hiszen valóban sírtam Kristie-nek! De azt hiszem, azóta se tettem fel semmit, így TÉNYLEG nem tudom, teljesült-e a kívánságom. Na, majd összehozok valamit direkt ezért! :) És ha kiderül, hogy már valóban nem vagyok listás, kérni foglak, Lilyana, hogy te modizz! :))

Nem fáj, hogy nincs szarva, farka... =))

Csak azért nem kell verset írnod. Én vers nélkül is megmondom, hogy még mindig listás vagy :P

Egyébként ha nagyon szeretnéd levehetlek, bár nem értem miért akarnád. Mások azért küzdenek, hogy felkerüljenek XDDD

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 03 (szombat), 15:55 
Ó-nagy-admin "backstage"

Látod asd, itt a megoldás a problémádra. XD Csak aztán ne reméld, h szóba állnak veled... XDDD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 03 (szombat), 15:51 
Billentyűzetgyilkos

asd írta:
Lilyana írta:
Nem gondolkodtál még azon, h direkt hibázz, h több admin olvasson? XD Csak vicc volt, csak vicc volt... :twisted:

Ha egyszer listás vagyok, és az adminok nem olvasnak, akkor azt sem látják, hogy hibáztam, nem? :))

Tényleg, ha egy listás "megbolondul", és egyre-másra halmozza a hibákat, akkor mi van? Észreveszik azt az adminok? És ha igen, visszaveszik a listából?

ez csúnya visszaélés a bizalommal egyébként x)

ha észrevesszük v más szól emiatt nekünk, akkor törlődik a listáról

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 03 (szombat), 15:50 
Tollforgató

Lilyana írta:
Nem gondolkodtál még azon, h direkt hibázz, h több admin olvasson? XD Csak vicc volt, csak vicc volt... :twisted:

Ha egyszer listás vagyok, és az adminok nem olvasnak, akkor azt sem látják, hogy hibáztam, nem? :))

Tényleg, ha egy listás "megbolondul", és egyre-másra halmozza a hibákat, akkor mi van? Észreveszik azt az adminok? És ha igen, visszaveszik a listából?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 03 (szombat), 15:45 
Ó-nagy-admin "backstage"

Vigyázz, mert szavadon foglak, asd! XD Viszont így megfosztod a többi admint attól, h olvasson. Én amúgy is olvaslak. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 03 (szombat), 15:38 
Tollforgató

Lilyana írta:
...

Tökéletes a memóriád, hiszen valóban sírtam Kristie-nek! De azt hiszem, azóta se tettem fel semmit, így TÉNYLEG nem tudom, teljesült-e a kívánságom. Na, majd összehozok valamit direkt ezért! :) És ha kiderül, hogy már valóban nem vagyok listás, kérni foglak, Lilyana, hogy te modizz! :))

Nem fáj, hogy nincs szarva, farka... =))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 03 (szombat), 15:38 
Ó-nagy-admin "backstage"

* Lily lefordult a székről * X'DDD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 03 (szombat), 15:37 
Billentyűzetgyilkos

Lilyana írta:
Esküdni mertem volna, hogy levetetted magad a listáról. Komolyan. :? A friss húsnak nincs emlékezete. Ami mázli, mert így nem fáj, hogy nincsen szarva meg farka. Egyszerűen tudja magáról, hogy marha...

xDDDDDD olyan édes h még ezt is rímekben mondod el xDxD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 03 (szombat), 15:35 
Ó-nagy-admin "backstage"

asd írta:
De nem ám! Mivelhogy listás vagyok. :twisted:
Bár nem tudom, hogy ez jó-e, vagy sem, mert így egy admin se olvas engem... :( Vicc volt! :))

Esküdni mertem volna, hogy levetetted magad a listáról. Komolyan. :? A friss húsnak nincs emlékezete. Ami mázli, mert így nem fáj, hogy nincsen szarva meg farka. Egyszerűen tudja magáról, hogy marha...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 03 (szombat), 15:34 
Billentyűzetgyilkos

asd írta:
Lunám! Most mondjam, hogy te még a különleges ember-állat admin-faj tagjai között is különleges vagy? :))

vagy csak szimplán lökött xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 03 (szombat), 15:33 
Tollforgató

Lilyana írta:
Nem levetette magát a listáról? O_o Vagy mégis rajta maradt? A Meritalin mintha Kristie-ékkel ez lett volna a téma...

Igen, sírtam egy verset Kristie-nek, de ha jól tudom, továbbra is listás vagyok. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 03 (szombat), 15:33 
Tollforgató

Luna Aurora írta:
ezt most miért mondod? én még mindig lelkesen vetem bele magam a listába és csalódott vagyok ha nem tudok moderálni napokig xD

Lunám! Most mondjam, hogy te még a különleges ember-állat admin-faj tagjai között is különleges vagy? :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 03 (szombat), 15:31 
Ó-nagy-admin "backstage"

Nem levetette magát a listáról? O_o Vagy mégis rajta maradt? A Meritalin mintha Kristie-ékkel ez lett volna a téma...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 03 (szombat), 15:31 
Tollforgató

De nem ám! Mivelhogy listás vagyok. :twisted:
Bár nem tudom, hogy ez jó-e, vagy sem, mert így egy admin se olvas engem... :( Vicc volt! :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 03 (szombat), 15:30 
Billentyűzetgyilkos

Lilyana írta:
Ó, asd, ne reméld, hogy nem foglak moderálni! :twisted: A friss hús most még csak jó hentes, ám később csak még tapasztaltabb lesz. XDD

hát őt tényleg nem fogod :lol::lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 03 (szombat), 15:27 
Ó-nagy-admin "backstage"

Ó, asd, ne reméld, hogy nem foglak moderálni! :twisted: A friss hús most még csak jó hentes, ám később csak még tapasztaltabb lesz. XDD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 03 (szombat), 15:24 
Billentyűzetgyilkos

asd írta:
Mennyit tippeltek, meddig bírja még lelkesedéssel? Három-négy hónapig? Bár - mint tudjuk - különleges ember-állat-faj vagytok. :D

ezt most miért mondod? én még mindig lelkesen vetem bele magam a listába és csalódott vagyok ha nem tudok moderálni napokig xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 03 (szombat), 14:51 
Tollforgató

Lilyana írta:
Luna Aurora írta:
ööööööö ott már bajok vannak ha ilyennek kell örülni x")

Komoly bajok a fejemben, ugye? X'D De azért én úúgy megörültem! :D

Kétlem, hogy Luna erre gondolt volna, de nyugi, a te örömködésed sem fog sokáig tartani, Lilyana! Még nagyon új hús vagy, és az admin-világ kíméletlen húsdaráló: nézd csak meg, milyen nagy az adminok rotációja! :)

Mennyit tippeltek, meddig bírja még lelkesedéssel? Három-négy hónapig? Bár - mint tudjuk - különleges ember-állat-faj vagytok. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 28 (hétfő), 14:20 
Ó-nagy-admin "backstage"

Luna Aurora írta:

Komoly bajok a fejemben, ugye? X'D De azért én úúgy megörültem! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 28 (hétfő), 11:07 
Billentyűzetgyilkos

Lilyana írta:
Komolyan mondom, meghatódtam... Vannak felhasználók, akik három elutasító után is szó nélkül hajlandóak javítani és kijavítják! Istenem, de jóóó! :(( :((

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 28 (hétfő), 8:34 
Ó-nagy-admin "backstage"

Komolyan mondom, meghatódtam... Vannak felhasználók, akik három elutasító után is szó nélkül hajlandóak javítani és kijavítják! Istenem, de jóóó! :(( :((

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 27 (vasárnap), 18:45 
Ó-nagy-admin "backstage"

Lionela írta:
G Lamaro írta:
Fel a fejjel, az Erő mindenütt jelen van, benned is. :) Csak meg kell tanulnod használni.

May the Force be with you!

És angliába már beléphetsz a Jedi-egyházba is :P

Csak a szabályok közt van, hogy azt utcán folyton kapucnit kell hordanod :lol: :lol: :lol: :lol:

Na igen, csak vigyázni kell a biztonsági őrökkel... :))

Egyébként a Magyar Jedi Rend egyik vezető tagjával beszélsz... :P :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 27 (vasárnap), 18:25 
Ó-nagy-admin "backstage"

G Lamaro írta:
Fel a fejjel, az Erő mindenütt jelen van, benned is. :) Csak meg kell tanulnod használni.

És angliába már beléphetsz a Jedi-egyházba is :P

Csak a szabályok közt van, hogy azt utcán folyton kapucnit kell hordanod :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 27 (vasárnap), 18:06 
Ó-nagy-admin "backstage"

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 27 (vasárnap), 17:10 
Billentyűzetgyilkos

G Lamaro írta:
Mert a lista erejét kb 2000 gonosz felhasználó adja, akik vagy írják, vagy várják a listába kerülő kínzóeszközöket. >:) :D

Hát most el sem tudom mondani, mennyire megnyugtattál... Vagy várj, talán mégis sikerül. Átkozottul a legkisebb mértékben sem. :-< :D
De jön majd még a kutyára dér meg villamos.
Tudtam én, hogy jedinek kéne lenni. Akkor legalább az erő velem lenne. De majd egyszer... egyszer... *távolba révedő tekintet* megszületik a sok-sok tökéletesen feltöltött történet, és az adminság csak tengeni és lengeni fog.
Egyelőre az utópisztikus hangulatomnak vége, és arcul legyint a csúnya rossz valóság. Nem, azért sem megyek most moderálni.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 10122 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 203  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra