Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 29 (szerda), 17:48

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2329 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 47  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 04 (hétfő), 17:03 
Ó-nagy-admin "backstage"

stoobie írta:
"- Legfrissebb híreink: ..."

:)) =)) =))
Hát igen, a Merengős élet veszélyei... Sosem tudhatod, mikor csinálnak belőled kísérleti nyuszit (vagy pókot?)... sunyi mosolyal pirulva... =))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 04 (hétfő), 14:40 
Ó-nagy-admin "backstage"

stoobie írta:
Oh, My Merlin... Először néztem ki a fejemből okosan, miközben elgondolkodtam azon, hogy egy pasinak mióta kell látnia a merevedését ahhoz, hogy tudjon róla...
Aztán kibukott belőlem ez:

"- Legfrissebb híreink: néhány tizenéves titokban kifejlesztett egy tömegpusztító fegyvert. Értesüléseink szerint tegnap tesztelték, a Merengő nevet viselő népszerű internetes oldalon. Az áldozatok közt van az oldal teljes admingárdája, továbbá néhány arra tévedő, vagy épp önfeláldozóan a segítségükre siető olvasó. Az áldozatokon már nem lehet segíteni.
A fegyver különleges hatásai közé tartozik, hogy az áldozatok a támadás után sunyin mosolyognak, pirulnak majd elvörösödnek, esetleg szerelmesek is. A Nemzetbiztonság szerint az ügybe belekeveredett egy pók is, de az ő szerepére még nem derült fény.
Kérjük kedves nézőinket, hogy egy perc néma csönddel emlékezzünk meg az áldozatokról - teszi le a papírjait a bemondó sunyi mosollyal.
- Oh, most kaptuk a hírt: a pók vallott! Idézem: 'WÍÍÍÍ^^'"

* hatamas hátast dob és lefordul a székről * =)) :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 04 (hétfő), 13:36 
Betűmániákus

stoobie írta:
Oh, My Merlin... Először néztem ki a fejemből okosan, miközben elgondolkodtam azon, hogy egy pasinak mióta kell látnia a merevedését ahhoz, hogy tudjon róla...

"- Legfrissebb híreink: néhány tizenéves titokban kifejlesztett egy tömegpusztító fegyvert. Értesüléseink szerint tegnap tesztelték, a Merengő nevet viselő népszerű internetes oldalon. Az áldozatok közt van az oldal teljes admingárdája, továbbá néhány arra tévedő, vagy épp önfeláldozóan a segítségükre siető olvasó. Az áldozatokon már nem lehet segíteni.
A fegyver különleges hatásai közé tartozik, hogy az áldozatok a támadás után sunyin mosolyognak, pirulnak majd elvörösödnek, esetleg szerelmesek is. A Nemzetbiztonság szerint az ügybe belekeveredett egy pók is, de az ő szerepére még nem derült fény.
Kérjük kedves nézőinket, hogy egy perc néma csönddel emlékezzünk meg az áldozatokról - teszi le a papírjait a bemondó sunyi mosollyal.

Áááá =))
Tegyük hozzá, hogy csakis ezért hívtak be Erős Antóniát, hogy leközölje... :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 04 (hétfő), 13:10 
Sztorihajhász

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 04 (hétfő), 11:31 
Írópalánta

Tartózkodási hely: Valahol a föld fölött, és az ég alatt, mindig csak félúton.
Idézet:
1.) Szeretném bemutatni nektek a Meri legújabb és legfergetegesebb szerzőpárosát.

2.) Én már itt elvesztettem a fonalat. XD

3.) Tehát sosem öltözik át?

4.) Úgy sejtem, kalapáccsal.

5.) Sasuke kikel az ágyból, és látja a két szemével, hogy áll neki nagy hosszú hímvesszője.

:shock: =))

6.) Hú, öcsém, viszket a pöcsöm és még a hajam is kócos! Nincs mese, meg kell nősülnöm.

7.) Midori bemegy mosdójába, és lehúzza gatyáját és vörös tangáját. Tangája nedves.
- Na ne - Mondja Midori meglepődve, és lehangolva.

8.) *Fogja a fejét, és nagyon röhög* Imádom ezt a leírást, kitalálni se lehetne szebbet. XD Az egyik a fütykösét vakarássza, a másik meg... *legyint* XD

9.) csóklávv

10.) Ha még egyszer elpirul valaki ebben a történetben, robbanok.

11.) Sasuke visszamegy a szobájába és elővesz ruhát, síkosítót, kártyát, 18-as Activytit, zseblámpát, előre elkészített meleg milánóit.

12.) Na most:
ad1.: Minawa hová rakja a régi szerelmes leveleket és azt az izét?
ad2.: Mi az a kigyót pókak? Ilyen állatról még sosem hallottam. :-?
ad3.: Hová tűnt Damon Hill?

13.) - Megőrülök! - nyögi Drachiss sunyi mosolyal. - KOMOLYAN MONDOM! - ordítja Drachiss sunyi mosolyal. Aztán rutinosan halántékon lövi magát, persze sunyi mosolyal.

14.) Midori érzi hogy mászik valami a hátán, de mér a hajában.

Hát én sem tudom, hogy mér a hajában, ami a háta.

15.) =)) Annyira látom, hogy Sasuke ott lohol a csaj mellett, szájával Midora nyakára tapadva. =)) Mint egy pióca. =))

16.) Pók: wiiii ^^

:shock: =)) :shock: =)) Ha jól látom, a pók örül legjobban a fejleményeknek. :))

17.) Hát ez brutális. =))

1.) Én határozottan azt érzem Drach, h ez egy komplett merénylet az olvasótábor ellen. Most komolyan? Annyira becsavarodtál ettől a sztoritól, h minket is ki akartál nyírni? Ha igen, jelentem tömeggyilkos éned eredménnyel járt, mert a tömegsírban egész tömeg sír... *sunyin mosolyogva*

2.) Talán már itt hagynod kellett volna a fenébe az egészet...

3.) Egy anime figura? Ne röhögtess! Azok ritkán szoktak öltözni. Főleg a Narutóban! Jelentkezzen, aki látta őket egyszer is ruhát váltani XD

4.) ... áááá, szerintem sunyin mosolyogva ;)

5.) Tisztára olyan, mint az egyszeri tarzanos viccben... "Tarzan csinál másik lyukat..."

6.) Tök logikus, ha belegondolsz! Hogy legyen valaki, akit kefélgethet... öh pardon, aki kefélgeti XD mm a haját :P

7.) De aztán inkább sunyin elmosolyodik, belepirul, és elindul megkeresni a zselét... mert ő is biztos kócos :P

8.) És tudod mi a legjobb? Ha végül ez felkerül a Mungóba, akkor ennek vsz lesz folytatása is. Ha pedig az első részben már vadul somolyogva nyevcsatáznak, akkor ezek szexelni is fognak hamarosan *visítva felröhög, mert elképzeli*

9.) Ez már majdnem Zombicsánló kő X'D

10.) A jó ficírók ma is megtanítottak egy bölcsességre: Ne ígérgess túl korán...

11.) Mondom, h szexelni fognak! *már most startállásba helyezkedik, hogy időben tudjon elrohanni* természetesen most sunyin kipirult...

12.) ad1: biztosan akarod te azt tudni?
ad2: új fejlesztés, államtitok
ad3: vsz lemaradt az előző bekezdések során, valahol...

13.) Megfosztanál minket a továbbiakban ennek a gyöngyszemnek az olvasásától, ill a kommentjeidtől? - kérdezi sunyi mosollyal, majd rohan, amikor Drach feje elpirulva sunyin mosolyogni kezd. Ez biztos, h nem szerelmesen, csak sunyin mosolyog XD

14.) Talán a sunyin szerelmesen mosolygó, piruló gonosz ikertesó betett neki (értsd a póknak) egy házimérleget is...

15.) Inkább nem akartam látni... Biztosan beleakadt a szemfoga X'D

16.) Drac: wííííhihhihiiiiii *sunyin zokogva mosolyog, aztán észreveszi, hogy figyelik, ezért elpirul* (közben talán szerelmes)

17.) Sunyi mosollyal egyetértek...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 04 (hétfő), 11:21 
Tollforgató

Egyetértek brumballal. Csak precízen, pontosan. Nem tűnt fel nektek, milyen következetesek az írók? Magától értetődik, hogy ha van farokvakarás, akkor van hüvelytörlés is, nem? Ha már egyszer megalkottuk a pirulást és a sunyi mosolyt, minek zavarnánk be az olvasókat mással? És senkinek nem tűnt fel, hogy a "sunyi mosolyal" kifejezést véletlenül sem rontották el így, hogy "sunyi mosollyal"? ;)

A tömegsírból kikandikálva azért megjegyzem, hogy nekem a pók tetszett legjobban... =)) =)) =))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 04 (hétfő), 10:43 
Zöldfülű

De amúgy van egyfajta feelingje a dolognak, ez a realista ábrázolásmód, ami minden részletet egyformán fontosnak kezel, csak semmi negatív megkülönböztetés... :-D :-?

Idézet:
Kérem, vizualizáljuk...
Ezen a részen kezdtem el durván röhögni. :lol:

Aztán jött a piócás megjegyzés... =))

Elismerésem!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 03 (vasárnap), 23:22 
Ó-nagy-admin "backstage"

Luna Black írta:
Amúgy ez nem mehetne a Szent Mungóba? Ha már egy lapra vettétek a fantasztikus zombicsánló kős történettel...

Mungóba csak akkor kerül valaki, ha beleegyezett. Csak úgy nem vágunk be oda senkit.
Ilyen esetekbe megírjuk az írónak, hogy vagy Mungó vagy semmi, és választhat.
Ennél a törinél még folyik a levelezés.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 03 (vasárnap), 23:03 
Billentyűzetgyilkos

Amúgy ez nem mehetne a Szent Mungóba? Ha már egy lapra vettétek a fantasztikus zombicsánló kős történettel...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 03 (vasárnap), 22:28 
Fanfic-faló

Na ne...ez ez ez ez...nem tudom eldönteni, hogy sírjak é vagy nevessek? Vagy sunyin elpirulva mosolyogjak?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 03 (vasárnap), 22:14 
Fanficbúvár

OFF
jeanne: amúgy a Naruto egyik endingjében, talán amiben a Yellow Moon a zene, mobiloznak... bár ott is elég abszurd. 8)

jó látni, mennyi mindenkire volt hatással a sztori
:lol:
OFF VÉGE

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 03 (vasárnap), 22:06 
Zöldfülű

És IGEN! Hölgyeim és Uraim, bebizonyosodott...
VAN MÉG LEJJEBB! :(( =D>
Szegény Sasuke. Nem szimpatizálok annyira a karakterrel, de ezt nem érdemelte.
Nehéz elképzelnem a Naruto hőseit, mobillal mászkálni. Bár... jó néhány tippet kaphattam ehhez. :-c *sunyi mosoly*

Én is egy ilyen csókról álmodom egyébként 8-> A hercgnő és a béka hatása alatt állok még mindig XD

Wii*^^Hétről-hétre csökken a kedvem, ahhoz hogy a tanári/tanítói pályát válasszam. :-S

Azért remélem, senkit nem visznek a zártosztályra, ha ezt a fanficet elolvasta. Ha még is, akkor ott találkozunk =)) 8-} ~x(

Ave Adminok!

u.i.: Megyek fürdök egyet... Ne aggódjatok, én is megtörlöm a hüvelyemet, ám 8)

Nem. Rosszul gondolod, nem vagyok idióta, csak nincsen hosszú 'i' betű a klaviatúrámon, és van, hogy elfelejtem bemásolni. Ha tudod, hogyan tudnám előcsalni belőle, akkor légyszíves dobj egy üzenetet. :-)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jeanne 2010 január 03 (vasárnap), 22:14-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 03 (vasárnap), 22:04 
Ó-nagy-admin "backstage"

Idézet:
1. Leírás: ... Én már itt elvesztettem a fonalat. XD
2. Ez minket ám baromira érdekel.
3. Minawa kinézete: Holló fekete haj ami háta közepéig ér. Öltözete: rövid farmergatya, fekete póló. Tehát sosem öltözik át?
4. Hát én ebbe belezavarodtam. XD Annyira látom, hogy ezt az író(k) konkrétan elpróbálták, hogy minden mozzanatot tökéletesen örökíthessenek meg. XD
5. Midorinál: Midori bemegy mosdójába, és lehúzza gatyáját és vörös tangáját. Tangája nedves.
6. *Fogja a fejét, és nagyon röhög* Imádom ezt a leírást, kitalálni se lehetne szebbet. XD Az egyik a fütykösét vakarássza, a másik meg... *legyint* XD
7. - Esküszöm, ilyet én még sosenem láttam. Úgy borzasztó, ahogy van – mondja Drachiss sunyi mosolyal, amiről nem tudja, hogy milyen, de vadul próbálkozik a prezentálásával.
8. Ezt szeretem a legjobban, ezt az ezerszínű arcjátékot. Sunyin pirulva vagyunk szerelmesek, és közben mosolygunk, mint egy tökkelütött pingvinraj.
9. Az én menyem, a te menyed, a mi menyünk... Az én vejem, a te vejed, a mi vejünk...
10. Drach is leteszi. A stukkert a kezéből…
11. Kérem, vizualizáljuk...
12. - Aztán Sasuke el ne hadjon téged útközben egyedül. - Mondja Yondaime sunyi mosolyal.
13. Midori elindul. Sasuke is. Hát ez most borzasztóan meglepő. Nem lehetett volna mondjuk úgy megfogalmazni, hogy elindultak?
14. Lőjön le valaki, könyörgöm. =)) =)) =)) =)) =))
15. Hát ez brutális. =))

1. Semmi gond, én a második mondatnál feladtam. :D
2. Fő a precizitás! (És hát nem árt egy kis önreklám sem... :D)
3. Dehogynem! Mindegyik ruhadarabból 3 tucat tök egyforma van neki... :D
4. Mégsem sikerült nekik, mivel Sasukéra két pólót adtak... Talán ettől szűnt meg végleg az álló problémája... ;)
5. Távszex ment itt az éjjel? :D
6. Mondom én! =))
7. - Na itt kellett volna pihenőt tartanod! Kezd rossz hatással lenni rád ez az írás - jegyezte meg Lamaro sunyi mosolyal... ;)
8. =)) =))
9. Fejünket a falba? ;) =))
10. Már ennyitől (ön)gyilkos hajlamaid vannak? :))
11. Az előző visszavonva! Hol az a stukker? =))
12. Egy ilyen mondatért én vagy öt elutasítót kapnék egyszerre... #-o
13. Hogy kérhetsz ilyen bonyolult dolgot?! :))
14. Neked van stukkered... ;)
15. Egyetértek! =)) =)) Kikészültem... =)) =))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 03 (vasárnap), 21:29 
Sztorihajhász

komolyan ha még egyszer meglátom, hogy valaki azt írja le, hogy elpirulva, sunyin mosolyogva, vagy szerelmesen esküszöm öngyilkos leszek. *zokog*

:lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 03 (vasárnap), 21:14 
Sztorihajhász

Wiii, imádom a Narutót! Bár Sasuke nem áll közel a szívemhez, de mégis megfogott valami a történetben, talán a jelzők színes felvonultatása, vagy a fordulatos és logikus cselekmény...

De ez az is lehet, h szimplán nincs ki az összes kerekem. Á, én ezt nem bírom.:)) Nem tudom, h sírjak vagy nevessek-e inkább. Asszem, maradok az előbbinél - gondolja elpirulva, sunyi mosolyal, álmodozva, mosolyogva, majd még begépel pár szót, ránéz a Tálcára, melyen megjelenik egy kis buborékban, h Kis Töltésű Telep, mire elvörösödik, s... jó-jó, befejeztem.

Azért még megtörlöm ugye a hüvelyem, mert azt muszáj tudnia a fél világnakXD Oké, ez már morbid.

Perverz Wonzódású Potterfan (PWP-tag)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 03 (vasárnap), 20:47 
Zöldfülű

az csak engem zavart, h amíg smároltak, a pók ott kalandozott a hajába a csajnak? :lol: :lol: úgy tűnik, igen... a merevedéses cucc se volt semmi, rendesen lesokkolt... :lol: :shock: :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 03 (vasárnap), 20:34 
Zöldfülű

-Szóval hol is van az a tömegsír?-Teszi fel magában a kérdést Schnappie,majd elpirul-Szerelmesen várom a választ,közben egyre vörösödöm,mert a röhögéstől nem kapok levegőt... :shock: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 03 (vasárnap), 20:28 
Fanfic-faló

*nem szól semmit csak egyetért a pókkal - wiiii^^* :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 03 (vasárnap), 20:21 
Tollforgató

Lionela írta:
csajmacska írta:
Megpróbálom értelmezni.
Van az álompasi (Sasuke), akinek van egy anyja (Mikoto).
Van még egy ikerlánypár (Midori és Minawa) akiknek van egy apja meg egy anyja (Minato és Namika).
De hogy ki az az Y-os, azt nem tudom, de a szövegből úgy túnik ki, hogy az apja, de azt meg nem úgy hívják, szóval lehet, hogy a bátyja.
Mindkét csaj szerelmes a srácba, de a srácnak csak az egyik tetszik, a másik meg tönkreteszi a szerelmüket. Persze ez sokkal részletesebben. Szerintem beruházhatnánk neki egy szinoníma szótárt.
Szerintem csatlakozom a tömegsírba.

Animések előnybe, de segítek.
Yondaime=Minato, csak másképp szólítják meg. Hogy miért azt most ne részletezzük XDDD

Na, akkor jól sejtettem!! :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 03 (vasárnap), 20:17 
Ó-nagy-admin "backstage"

csajmacska írta:
Megpróbálom értelmezni.
Van még egy ikerlánypár (Midori és Minawa) akiknek van egy apja meg egy anyja (Minato és Namika).
De hogy ki az az Y-os, azt nem tudom, de a szövegből úgy túnik ki, hogy az apja, de azt meg nem úgy hívják, szóval lehet, hogy a bátyja.
Mindkét csaj szerelmes a srácba, de a srácnak csak az egyik tetszik, a másik meg tönkreteszi a szerelmüket. Persze ez sokkal részletesebben. Szerintem beruházhatnánk neki egy szinoníma szótárt.
Szerintem csatlakozom a tömegsírba.

Animések előnybe, de segítek.
Yondaime=Minato, csak másképp szólítják meg. Hogy miért azt most ne részletezzük XDDD

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 03 (vasárnap), 20:14 
Tollforgató

Megpróbálom értelmezni.
De hogy ki az az Y-os, azt nem tudom, de a szövegből úgy tűnik ki, hogy az apja, de azt meg nem úgy hívják, szóval lehet, hogy a bátyja.
Csatlakozom a tömegsírba.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csajmacska 2010 január 03 (vasárnap), 20:19-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 03 (vasárnap), 20:12 
Szárnybontogató

Hát ez fájt... $fal $fal $fal :D No Comment. Elegem is lett egy időre a "mosolyogva" és a "pirulva" szóból :S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 03 (vasárnap), 19:56 
Tollforgató

piruló LizardQueen sunyin mosolyogva: wííííííí

Ennyi időn keresztül kibírtam, túléltem, de ez... azt hiszem ez már nyomós ok arra, hogy regisztráljak tömegsír.meri-re. Az első pár bekezdés után 10 percre száműztek a konyhába, hogy nyugodtan betegre röhöghessem magam, aztán sunyi mosollyal visszalopakodtam és elpirultam, mikor rájöttem, nem bírom visszatartani a röhögést. Magamban szerelmesen elkönyveltem, hogy tényleg lehetséges interneten keresztül ölni.

*becuccol a tömegsírba, és kétszer is ellenőrzi, nem-e felejtette kint sunyi mosolyát*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 03 (vasárnap), 19:51 
Fanficbúvár

vulgáris, pardon: húbasszameg :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

ööö *nem is tud reagálni, egy darab sunyi mosolyal sem*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 03 (vasárnap), 19:31 
Fanfic-faló

Mi... mi van?! :shock: :shock: Na nézzük... Szóval van ez a két ikerlány, meg az egyik pasija, akire a másik hajt, és... :-O Ki az a Y betűs valaki, aki ott beszél a közepén?! Én már kb. a második mondat után elvesztettem a fonalat... *sunyi mosolyal visszaássa magát a tömegsírba, ahonnan eme fénypont elolvasására szállt ki*

Ave admins! _U_

=)) =)) =))

Időközönként beleesem egy sorozatba amit senki sem ismer, aztán jöhet a következő.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 03 (vasárnap), 19:25 
Sztorihajhász

kééész.

*sunyin mosolyogva magában szerelmesen várja a folytatást, majd a gondolatra elpirul* xDDD

nagyon megtetszett nekik ez a sunyi kifejezés...

hát még az amikor az emberek feje rákvörös..

:)) :)) :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 03 (vasárnap), 19:24 
Sztorihajhász

Én nem tudtam eldönteni, hogy sunyin mosolyogva elpiruljak, miközben magamban szerelmesen elvörösödök, vagy fejbe lőjem magam, miközben hisztérikusan visítva röhögök. :)

Köszönöm a felemelőnek perceket mindenkinek, aki közreműködött, hogy a mai fénypont igazi hullócsillag lehessen a meri egén. Nem lehetünk Nektek elég hálásak! _U_

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 03 (vasárnap), 19:20 
Billentyűzetgyilkos

=)) =))
Neeee.....

Hát ilyet még nem láttam :shock: Ez ilyen copy-paste sztori, vagy hogy??

Idézet:
Minawa pirula és sunyi mosolyal, szerelmes fejjel

Ez a legjobb. a sunyi mosolyal... Arról már nem is beszélve, hogy a csaj egy pirula...

Idézet:
Pók: wiiii ^^

=)) Na itt totálisan végem volt...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 03 (vasárnap), 19:03 
Szárnybontogató

áááá ezt már én sem bírom. megyek a tömegsírba, ugye befogadtok magatok közé? ez most mindent überelt, itt röhögtem mint egy idióta, hugom csak háromszor kérdezte meg, hogy mi bajom van. mekka helyett felétek borulok le naponta és imádkozok, hogy még jó sokáig bírjátok! ez kellett, hogy felvidítson a szünet utolsó napján. Örök hála és köszönet ezekért a "gyöngyszemekért"!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 03 (vasárnap), 18:57 
Írópalánta

shanon widow írta:
Áááááá, ez halálos. 8-}

milyen találó szó :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 03 (vasárnap), 18:57 
Zöldfülű

=)) =)) =)) =)) =))
Hát. Erre nincsenek szavak.

(Egyébként Fóton jó kis Néptáncgimi van^^)

A szemétől a szájig,
Valami sós folyik és ő csak
Birkózik az ízzel.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 03 (vasárnap), 18:55 
Betűmániákus

Áááááá, ez halálos. 8-}

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 03 (vasárnap), 18:54 
Betűmániákus

- Minden tiszteletem tiéd, Drachiss! - mondta Joan sunyi mosolyal, elpirulva, meglepődve, és elvörösödve. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 03 (vasárnap), 18:53 
Írópalánta

Hát én meghaltam. - Mondja Lily sunyi mosolyal, és elpirulva, és elvörösödve. (Magában szerelmes.)

Hát ez kész. Teljesen le vagyok sokkolódva én is. *leveti magát a tömegsírba. megint.*

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Lily Nightingale 2010 január 03 (vasárnap), 18:54-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 03 (vasárnap), 18:52 
Szárnybontogató

Egyetértek Dracullal...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 03 (vasárnap), 18:47 
Írópalánta

*lesokkolt*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 03 (vasárnap), 18:29 
Írópalánta

hát, ha a zomcsánló kő semmi... akkor most féljünk vagy örüljünk? :D rekeszizmok készenlétben :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 03 (vasárnap), 18:27 
Sztorihajhász

LordDracul írta:
kb. mikor érnek fel a cuccok? Mert nem tudom meddig leszek még fenn :S

Ez Lucon múlik. :)

A kandalló előtti szőnyegen lelt rájuk, amint azok erotikus hangokat hallatva siettek egymást odébb toloncolni, hogy minél többet kaphassanak a tűz melegéből. Eközben rút, förtelmes levet eregettek a szőnyegre.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 03 (vasárnap), 18:15 
Írópalánta

*előássa magát a tömegsírból, közben ügyel, h egyébb alkatrészeket ne hozzon magával, mint a sajátjait*

Komolyan?

*nem tudja eldönteni, h örüljön, h valami jobbat kap ZOMBICSÁNLÓNÁL, vagy most kezdjen igazán rettegni*

kb. mikor érnek fel a cuccok? Mert nem tudom meddig leszek még fenn :S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 03 (vasárnap), 18:07 
Sztorihajhász

Lionela írta:
A helyedben gyorsan föltámadnék. Ma olyan nyalánkságot kaptok majd, hogy a zombicsináló köves sztori ahhoz képest kispályás kezdő...
:twisted:

*Bólogat Lio szavaira, és feltámadásra ösztönöz mindenkit* :))

A kandalló előtti szőnyegen lelt rájuk, amint azok erotikus hangokat hallatva siettek egymást odébb toloncolni, hogy minél többet kaphassanak a tűz melegéből. Eközben rút, förtelmes levet eregettek a szőnyegre.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 03 (vasárnap), 17:30 
Ó-nagy-admin "backstage"

Lily Nightingale írta:
LordDracul írta:
*meghalni, vagy sírni mentem, a sípszó után kérlek hagyj üzenetet... PÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ*

nyugodj békénben. :-)V

A helyedben gyorsan föltámadnék. Ma olyan nyalánkságot kaptok majd, hogy a zombicsináló köves sztori ahhoz képest kispályás kezdő...
:twisted:

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 03 (vasárnap), 17:21 
Írópalánta

LordDracul írta:
A szemeimet először a képernyőre szegeztem, majd inkább az agyamra tértem aludni.
De közben belegomboltam, hogy odabe rémesen sikoltozó, oszló hullák lehetnek, ezért aztán elindultam az ajtók labirintusában, hogy megtaláljam Az Ajtót, csak kár, hogy összeütköztem Hermivel, és ezért eltéveszettem a számolást...

*meghalni, vagy sírni mentem, a sípszó után kérlek hagyj üzenetet... PÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ*

nyugodj békénben. :-)V

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 03 (vasárnap), 16:09 
Írópalánta

A szemeimet először a képernyőre szegeztem, majd inkább az agyamra tértem aludni.
De közben belegomboltam, hogy odabe rémesen sikoltozó, oszló hullák lehetnek, ezért aztán elindultam az ajtók labirintusában, hogy megtaláljam Az Ajtót, csak kár, hogy összeütköztem Hermivel, és ezért eltéveszettem a számolást...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 03 (vasárnap), 12:59 
Zöldfülű

Idézet:
Habár ma szerda van, és én ilyenkor nem szoktam lenni, csak elcseréltem egy hollóhatossal, de azt meg elfelejtettem megkérdezni, hogy ki is lesz a párom…

én egy verébkettest kérek a cinkenyolcasomért :D

Snapszer! 6-ot írunk:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 02 (szombat), 21:50 
Írópalánta

wááá, meghaltam XD
Bírom Pitont, nem bonyolítja túl a dolgokat... higgadtan öl és közben olvas. Biztos érdekes könyv volt xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 01 (péntek), 18:27 
Tollforgató

Idézet:
[...1]Gyere én is épp oda megyek. – mondta, majd maga elé tolta a fiú, hogy mennyen csak egyenesen, majd balra az első ajtó lesz az.
Ez olyan, mint a Menny a Pokolba!
[...2]Teljesen érthetetlenül néhány Főnevet nagybetűvel kezd. Talán szimbolista?
[...3]Az összes gyermekfej az öreg varázslóra szegeződött
Szegény Dumbledore...

1) Pedig az balra a második ajtó... :twisted:
2) Ááá, csak németes. :)
3) Szegény gyermekfejek... valaki szöget ütött a fejembe...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 01 (péntek), 17:49 
Zöldfülű

Idézet:
Letérdeltem a sír elé, a markomba vettem némi havat, és imádkozni kezdtem. A könnyeim záporoztak, ahogy az égen a hullócsillagok, a sötétség elnyelte a két szívet…

Aznap biztos csillaghullás volt. :roll: :lol:

they laugh at me because im different. but i laugh at them because theyre all the same!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 31 (csütörtök), 20:26 
Tollforgató

Idézet:
Olyan gyorsan futott, hogy szerencsétlenségére megbotlott a saját lábában. Elkezdett esni és talán szerencsétlenül földet is ért volna, ha egy erős kéz le nem kapta volna.

Kézfétis oké, nálam is van rendesen, na de ennyire... laughing

=)) Ez most fájt! :D

Idézet:
Itt csak könyvek voltak és egy asztal két székkel, meg egy zöld kanapé. Gazdája épp az asztal előtt ölt és valamit olvasott.

Ez annyira Perselus. rolling on the floor laughing Csak higgadtan.

Olvasgat, és közben csak úgy mellékesen kinyuvaszt valakit. LOL :D

Szerk.: B.Ú.É.K!!!!! <:-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 31 (csütörtök), 20:11 
Könyvmoly

Gaeriel írta:
Az összes gyermekfej az öreg varázslóra szegeződött

Én azt olvastam, hogy gyermekfaj :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 31 (csütörtök), 20:07 
Zöldfülű

Azért így szilveszterkor érdekesnek hangzik ez a vizipiázás =))

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2329 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 47  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra