Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 27 (csütörtök), 11:34

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 10122 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114 ... 203  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 18 (csütörtök), 12:54 
Fanfic-faló

sztem nem év vok a ludas. nem emléxem erre a sztorira. ha az én kezem között lett volna, tuti, elküldöm még egy körre. ez a tördelés több mint érdekes, és a gondolatjelek-után-nem-teszek-szóközt dolog nekem kiemelkedően szúrja a szemem, de ezt tudjátok rólam :) szóval én biztos elküldtem volna.

osztom lio kollegina véleményét: én is hasonlóképpen moderálok. 2-3 hiba még okés, de ha hemzseg, akkor elutasító, nincs mese.

a múltkor volt egy törim, aminek az első szavak egy ordító elgépeléssel kezdődött. elolvastam a fejit, és a többi meg jó volt. felengedtem. 1-2 hiba nekem még belefér.

többiek?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 18 (csütörtök), 12:36 
Ó-nagy-admin "backstage"

enahma írta:
Kedves admintársak!
..............

Huh... Ezt nevezem alaposságnak... :-D

Az említett mű egyébként nem az én lelkemen szárad, én mániákus vessző, és gondolatjel harcos vagyok, úgyhoy nálam már ott megbukott volna.

Helyesírásilag én se állok a csúcson, de mióta intezívebben foglalkozok a dologgal sokat javultam (bár még nem eleget). Bezony-bezony pironkodva kell bevallanom, hogy az érettségin majdnem megbuktam helyesírásból :oops: :oops: :oops: Külön kitüntetést is kaptam az érettségi elnöktől, ugyanis (szerinte) megcsináltam a lehetetlen, volt oylan szó a fogalmazásomban amiben 3 db 3 hibapontos hiba volt... :-S :-S
Én nyíltan felvállalom, igen sose tudtam egyszerre odafigyelni a helyesírásra, a fogalmazásra és a külalakra (valahogy el kellett érnem hogy ki is tudjál olvasni a művem XD ) egyszerre.
Azért merem mindezt bevallani, mert én úgy érzem fejlődtem azóta. Ráadásul ha van időm újraolvasni a dolgokat, akkor a legtöbb hibát megtalálom...
A muszáj nekem is a mumusom volt, csakúgy mint a rejtélyes... =)) =)) =))

Adminkodásnál őszintén szólva én leginkább a formai dolgokat, a stilisztikát, és a megfogalmazást nézem. 2-3 helyesírási hiba felett még szemet hunyok, csak akkor kezdek kekeckedni, ha már számomra is feltűnően sok hiba van a szövegbe...

:lol: :lol: :lol: [/b]

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 18 (csütörtök), 12:17 
Írópalánta

Kedves admintársak!

Az előző percekben utasítottam vissza Destinys Warrior regényének 3. fejezetét, mert

1. nem ismeri a vesszőket
2. tele teszi sortörésekkel és kötőjelekkel (szavakat elválasztani) a szöveget, ezért ha pl. nagyítom, abban a pillanatban szétcsúszik másfél soros izékra az egész
3. rengeteg az elgépelése
4. NAGYON sok az alapvető helyesírási hiba.

Eddig sosem szóltam bele abba, ki hogyan moderál, de mostanában két írótól is megkaptam, hogy mit kötekszem vele, amikor mások simán felengedik a történeteit, kíváncsi lettem, és megnéztem DW 1-2. fejezetét, amelyeket az elmúlt 4 napban engedtetek föl.

Eredmény: a fejezetekben az 1-2-3. pontok hibái VÉGIG megvannak, ráadásul EZEKEN FELÜL az első fejezetben (felületesen!) megszámoltam a hibákat is, és a 3 oldalas szövegben 28 helyesírási hibát találtam, ebből 3 NAGYON súlyos.

Ezeket (helyesírási hibák és elgépelések) mutatja a Word is, ha kimásoljátok rá a szöveget. Ráadásul, ha ezt megteszitek, akkor azonnal látszik a tördelési hiba is (2. pont), sőt, ha a helyesírás-ellenőrző nyelvhelyesség pontját is bejelölitek (ami zöld vonallal húz alá), azonnal jelzi legalább a hiányzó vesszők felét (1. pont). Miért nem tűnik akkor fel?

Én úgy gondolom, hogy nekünk, adminoknak, a tartalomba csak igen kivételes esetekben szabad belekotyognunk (ld. pl. a megalapozott aggodalmakat My Girl írása kapcsán), mégis arról folyik inkább a vita, hogy ki mennyire bárgyú történetet írt. A rossz helyesírású és formázású szövegek meg csont nélkül fölmennek.

Nem azt kérdezem, ki engedte fel, hanem azt, hogy mi, adminok miért nem vagyunk kicsit pontosabbak EBBEN a kérdésben (mármint a helyesíráséban). Látom, hogy sokunknak közülünk is problémája van a helyesírással: a fórumos beszélgetésekből ez szépen kitűnik (nem az elgépelésekre gondolok, hanem a notórius hibákra). De OTT a szövegszerkesztő! Legalább a történeteknél és legalább MI használjuk! (Vagy talán azért nem veszitek észre a hibákat, mert saját legszokásosabb helyesírási hibáitokat felvétettétek az ellenőrző kivételszótárába, mert meg voltatok győződve, hogy ti tudjátok jobban? Pl. tűnik és alakjait rövid ü-vel, a muszájt ly-nal és tsait? S ezek után már nem húzza alá őket az ellenőrző?)

Éppen ezért elhatároztam magam: a jövő hétre elkészülök egy potteres "kivételszótárral" a Wordhöz (potter.dic). Ezt majd felteszem az oldalamra, és bárki letöltheti. Ez egyrészt tartalmazni fogja - helyesen - az összes olyan HP-s szót, amelyet a Word nem ismer (új szavak, nevek), másrészt olyan alapvető szavakat, amelyekkel viszonylag gyakran összefutunk, de a Word a hibás spelling motor miatt helytelenül használja őket (aggaszt, növeszt és tsai). Remélem, ez segít majd valamennyit.
A kivételszótárhoz csinálok egy fórumot is, ahová mindenki megírhatja, milyen kivételeket talált még, és időről-időre frissítjük a szótárat, jó? Így biztos, hogy a helyes alakok kerülnek bele, és jobban tudunk majd másokat javítani.

Remélem, nem esztek meg ezért a hozzászólásért.

*kissé feszülten várakozik*

Eta

A világ, s benne mi magunk, Isten tapintható, kikristályosodott gondolata. S mi, mint gondolattal bíró gondolatok beszélünk, és ezáltal teremtünk, vagy elbeszélünk, és újrateremtünk. Mert minden beszéd teremtés és minden történetmondás újrateremtés.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 17 (szerda), 22:27 
Sztorihajhász

jan collie írta:
kac-kac... larten, neveld meg az urad, vagy jövök a vasalóval...

:D

Neked se sikerült amíg házasok voltunk :P
Másnak se fog ... :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 17 (szerda), 21:28 
Fanfic-faló

én azóta maileztem vele egy kört (my girl). egyáltalán nem haraxik, mondom, hogy rendes csaj. azt mondta, átírja, ha kell.

sztem is azt kéne. én tényleg féltem a pulyákat *jan, a tyúkanyó*

majd holnap meglátjuk, sztem most töröljük. vagy lehet, ő is megteszi.

na, jóccakát, én is mentem! pussz: jan :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 17 (szerda), 21:24 
Fanfic-faló

jan collie írta:

még bent van asszem.

akkor az utolsót megnézem én. kri talán már lelépett.

jah, én is örülök, hogy hasonlóan gondolkodunk :)

jóccakát!!

Jelentem írtam neki.. és egyre büszkébb vagyok a levél írói tehetségemre XD... mrá ha van olyanom XD...

Kristie: Ha gondolod írj neki, hogy te úgy gondolod fel lehetne engedni... vagy nem tudom XD...Késő van már ehhez..

Na pusza

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 17 (szerda), 21:20 
jóanyátok ügyfélszolgálat

én átengedném. lehet, hogy vannak olyan olvasók, akik az ilyen depis sztorikra buknak.

ha már ennyit dolgozott vele, akkor ne utasítsuk el csak azért mert nekünk nem tetszik a téma.

(az elmúlt 10 percben 3 különböző gépről jelentkeztem be a merire. valahogy nem akarja az oldal, hogy adminkodjak :twisted: )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 17 (szerda), 21:19 
Fanfic-faló

Larten_H írta:
jan collie írta:

téged kérdeztelek :) megírtam neki, hogy jól ír, nem azzal van a baj. én is ugyanezeket írtam neki, mint amit most te. nagyon egy kerékre forog az agyunk :) megírtam neki, hogy egy másik adminnal és átnézetem. na, itt vagy, átnézted, egyezik a véleményünk. megírod neki? ne fog megsértődni, jó csaj :)

Oksi :)... történet még a listában? vagy a személyes dolgaitól tudok scak mailt küldeni?

MEgírom, aztán megyek is aludni :)

Egyébként jó tudno, hogy nem scak én gondolom így :)

még bent van asszem.

akkor az utolsót megnézem én. kri talán már lelépett.

jah, én is örülök, hogy hasonlóan gondolkodunk :)

jóccakát!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 17 (szerda), 21:15 
Fanfic-faló

jan collie írta:

téged kérdeztelek :) megírtam neki, hogy jól ír, nem azzal van a baj. én is ugyanezeket írtam neki, mint amit most te. nagyon egy kerékre forog az agyunk :) megírtam neki, hogy egy másik adminnal és átnézetem. na, itt vagy, átnézted, egyezik a véleményünk. megírod neki? ne fog megsértődni, jó csaj :)

Oksi :)... történet még a listában? vagy a személyes dolgaitól tudok scak mailt küldeni?

MEgírom, aztán megyek is aludni :)

Egyébként jó tudno, hogy nem scak én gondolom így :)

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 17 (szerda), 21:11 
Fanfic-faló

Larten_H írta:
Thunder írta:
Nem leszólni a férfiakat! :twisted:

Mi egyszerűen csak felölemelkedünk az egyszerű évszámokon és egyéb földi hívságokon...amiknél ti földi halandók leragadtok :P

*az egoizmus áramlásának hatására, leesett a székről... a röhögéstől*

Jan, beleolvastam My Girl töriébe, és tényleg jól meg van fogalmazva... de mikor még csak kis felhasználó voltamXD... már akkor is votlak ellenvetéseim, az ilyen nagyon deppressziós írásokkal szemben... jók meg minden... csak annyi fiatal csinál butaságot... és lehet, hogy adott helyzetben nem épp a legjobb hatással van rá egy ilyen fic...

Sztem kérdezz meg másokat is erről..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 17 (szerda), 21:09 
Fanfic-faló

jan collie írta:
Thunder írta:

Mi egyszerűen csak felölemelkedünk az egyszerű évszámokon és egyéb földi hívságokon...amiknél ti földi halandók leragadtok :P

:D azon vagyok/leszek :D de a ma olyan kevesett volt itt * :( * hogy a "nevelés" szembe se jutott XD

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 17 (szerda), 21:08 
Fanfic-faló

Thunder írta:

*az egoizmus áramlásának hatására, leesett a székről... a röhögéstől*

Jan, beleolvastam My Girl töriébe, és tényleg jól meg van fogalmazva... de mikor még csak kis felhasználó voltamXD... már akkor is votlak ellenvetéseim, az ilyen nagyon deppressziós írásokkal szemben... jók meg minden... csak annyi fiatal csinál butaságot... és lehet, hogy adott helyzetben nem épp a legjobb hatással van rá egy ilyen fic...

Sztem kérdezz meg másokat is erről..

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 17 (szerda), 21:06 
Fanfic-faló

Thunder írta:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 17 (szerda), 21:04 
Sztorihajhász

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 17 (szerda), 20:56 
Fanfic-faló

kri, megnézed my girl PD ficét? nekem nem teccik a témaválasztás. jó dolog ilye témában írni a merire? pedig a lány jól ír, nem azzal van a baj, csak... megnézi valaki?

grazie

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 17 (szerda), 20:47 
Fanfic-faló

Kristie írta:
de semmi nem tudott. direkt úgy kérte, h év-hónap-nap.
elmondtam a sajátomat 1987... aztán jött a húgom, és rákérdezett: "82?" :shock:

nem tudom mit kezdjek Aletta Every Heart c. alkotásával. nekem nem tetszik az az "apám tapizott" rész.

megnézem. segítek modizni, okés? először nézem a PD-seket meg a verseket, aztán meg meek alulról, ok?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 17 (szerda), 20:43 

de semmi nem tudott. direkt úgy kérte, h év-hónap-nap.
elmondtam a sajátomat 1987... aztán jött a húgom, és rákérdezett: "82?" :shock:

nem tudom mit kezdjek Aletta Every Heart c. alkotásával. nekem nem tetszik az az "apám tapizott" rész.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 17 (szerda), 20:34 
Fanfic-faló

Kristie írta:
végre akkor jövök, amikor van mit modizni :D

ma nagy sokk ért: apám felhívott telefonon, és megkért, hogy diktáljam le neki a saját és a húgom születési dátumát. :shock: mert fogalma sem volt róla!!!
ha mondjuk 8 gyereke lenne, akkor megérteném, de csak ketten vagyunk! :evil:

huh... hát igen. férfiak... :roll:

az én faterom sem tudja, melyikőnk mikor született. tesóm nov. 9, én okt. 8. az egy dolog, mikor engem november 8-ra tesz, vagy október 9-re, de mondjuk egyszer az okt. 12. hogy jutott eszébe...? nem tudja, és kész.
múltkor dicsekedett velem a szomszédoknak: "Bianka már harmadikos főiskolás, jól megy neki az angol... " :shock: öhöm... nem baj, hogy még csak másodikos vagyok. :D
de mondta már azt is, hogy 21 éves vagyok, mikor még a 20-at sem töltöttem be, szóval: NE IZGULJ KRISTIE, ez egy egyetemes férfi balfékség :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 17 (szerda), 20:23 

végre akkor jövök, amikor van mit modizni :D

ma nagy sokk ért: apám felhívott telefonon, és megkért, hogy diktáljam le neki a saját és a húgom születési dátumát. :shock: mert fogalma sem volt róla!!!
ha mondjuk 8 gyereke lenne, akkor megérteném, de csak ketten vagyunk! :evil:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 17 (szerda), 18:16 
Tollforgató

enahma írta:
Persze. hogy olvastam. Tira jó barátnőm, bár hozzá képest én olyan fiatal csirke vagyok, mint ti itt hozzá képest. :-D

Nem tudom, mikor lesz ideje majmunkának (aki szintén őskövület) fordítani: egyszerre két doktori programban tanul és japántolmács. Nincs olyan sok ideje, mint egyes virgoncoknak itten... ;-)

Ja, és mindenkinek sok sikert az érettségikre és vizsgaidőszakokra!

E.

Jójójó... akkor marad a reménykedés és az imádkozás :lol: 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 17 (szerda), 18:03 
Írópalánta

Eve T. Snape írta:
Nem arra gondoltam :lol: 8) Hanem a Felnőtt fájdalmakra, és arra nem válaszoltál, amit ma írtam ehhez...

Na a Felnőtt fájdalmakat olvastad?
:)

Persze. hogy olvastam. Tira jó barátnőm, bár hozzá képest én olyan fiatal csirke vagyok, mint ti itt hozzá képest. :-D

Nem tudom, mikor lesz ideje majmunkának (aki szintén őskövület) fordítani: egyszerre két doktori programban tanul és japántolmács. Nincs olyan sok ideje, mint egyes virgoncoknak itten... ;-)

Ja, és mindenkinek sok sikert az érettségikre és vizsgaidőszakokra!

E.

A világ, s benne mi magunk, Isten tapintható, kikristályosodott gondolata. S mi, mint gondolattal bíró gondolatok beszélünk, és ezáltal teremtünk, vagy elbeszélünk, és újrateremtünk. Mert minden beszéd teremtés és minden történetmondás újrateremtés.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 17 (szerda), 17:59 
Tollforgató

enahma írta:
Már válaszoltam kettővel ezelőtt. És igen, már olvastam a saját írásaimat. Sőt - titok! - én is írtam őket! ;-) :-P

E.

Nem arra gondoltam :lol: 8) Hanem a Felnőtt fájdalmakra, és arra nem válaszoltál, amit ma írtam ehhez...

Na a Felnőtt fájdalmakat olvastad?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 17 (szerda), 17:52 
Írópalánta

Eve T. Snape írta:
Sissy írta:
ÁÁÁÁÁÁ*fejbelövi magát* Nah én is nagyon hüjjje vok. Most jöttem rá h enahmától már olvastam a gardróbotXD

... Ennyi hülyét egyrakáson... :twisted: :twisted: :twisted:

Enahma azért válaszolhatnál... :lol: XD Te különben olvastad ezt? :)

Már válaszoltam kettővel ezelőtt. És igen, már olvastam a saját írásaimat. Sőt - titok! - én is írtam őket! ;-) :-P

E.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 17 (szerda), 17:50 
Tollforgató

Sissy írta:
ÁÁÁÁÁÁ*fejbelövi magát* Nah én is nagyon hüjjje vok. Most jöttem rá h enahmától már olvastam a gardróbotXD

... Ennyi hülyét egyrakáson... :twisted: :twisted: :twisted:

Enahma azért válaszolhatnál... :lol: XD Te különben olvastad ezt? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 17 (szerda), 17:47 
Írópalánta

EDIT: egyébként épp most készülök h elolvassak vmit tőle... mert eddig azt hittem nem olvastam semmit enahmátólXD

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sissy 2006 május 17 (szerda), 17:53-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 17 (szerda), 17:03 
Írópalánta

Állj. Most nem értem: miért is vagytok hülyék? Mert nem tudtátok, hogy a Senkifiát én írtam?

Na és?

A hülyeség mércéje az, amikor azt nem tudjátok, az Arany embert ki írta, és Arany Jánosra tippeltek.

:P

E.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 17 (szerda), 16:44 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: Szavakba öntött álmok között, valahol a lelkedben...
Canis Maior írta:
Én is hülye vagyok! :evil:
jó, akkor te is... *fáradt sóhaj* na, ne offoljunk, megharagusznak az adminnénik :twisted:

"Biztos Krisztusnak se üvöltözték folyamatosan a partról, hogy Figyelj, öreg, vízen jársz!, mert akkor tutira elsüllyedt volna." (Anita Blake)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 17 (szerda), 16:43 
Könyvmoly

Writ írta:
irisz26 írta:
akkor nem csak te vagy hülye :D azt én is olvastam, de én is csak most jöttem rá, hogy az enahma műve XD
legyünk ketten hülyék!

Én is hülye vagyok! :evil:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 17 (szerda), 16:42 
Könyvmoly

irisz26 írta:
akkor nem csak te vagy hülye :D azt én is olvastam, de én is csak most jöttem rá, hogy az enahma műve XD
legyünk ketten hülyék!

"Biztos Krisztusnak se üvöltözték folyamatosan a partról, hogy Figyelj, öreg, vízen jársz!, mert akkor tutira elsüllyedt volna." (Anita Blake)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 17 (szerda), 16:39 
Tollforgató

Writ írta:
*rájött, hogy hülye.* *már rájött párszor, most újra*

miért hittem én, hogy semmit sem olvastam enahmától?

és miért nem jöttem rá olvasás közben, hogy a Senkifiát ő írta?

*<i>tényleg</i> hülye*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 17 (szerda), 16:23 
Könyvmoly

*rájött, hogy hülye.* *már rájött párszor, most újra*

miért hittem én, hogy semmit sem olvastam enahmától?

és miért nem jöttem rá olvasás közben, hogy a Senkifiát ő írta?

*<i>tényleg</i> hülye*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 17 (szerda), 16:19 
Írópalánta

Nah az előbb többet akartam írni, csak a konyhában fő a bablevesemXD Szal itt vok, támadásra készen! De ahogy látom vki már elorozta előlem szadista hajlamaimnak kiélési tárgyát, avagy a ficceket :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 17 (szerda), 16:15 
Írópalánta

Sziasztok!!*bebattyog*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 17 (szerda), 15:00 
Ó-nagy-admin "backstage"

Eve T. Snape írta:
Sztem a legjobb is.../ már mint A gardrób/ :x :x + a Bolond, ha azt hiszed hogy vége! :x :x *csak csendben megjegyzi, de azért még duzzog, mert nem tudja mikor folytatódik a Felnőtt fájdalom...* :evil:

Szerintem tök mindegy mit olvasol Enahmától... Mindegyik jó... :lol: :lol: :lol:

Én még anno angolul elolvastam mindent... Aztán meg vertem a fejem a falba, mikor elkezdték magyarra fordítani...

A mai nemzedéknek nem kell megszenvedni a szótarazás és az angol nyelv gyönyöreivel ha ezt a zseniális művet el akarják olvasni...

Tudom, hogy nem kellene, de emiatt egy kicsit duzzogtam anno... Ha nekem szenvednem kellett szenvedjen más is... :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 17 (szerda), 14:51 
Tollforgató

enahma írta:

Kezdd el tőlem az A gardróbot vagy a Senkifiát. Én az utóbbit szeretem a legjobban az írásaim közül, de az olvasók egyértelműen trilógia pártiak. Az A gardrób viszont a legrövidebb.

Sztem a legjobb is.../ már mint A gardrób/ :x :x + a Bolond, ha azt hiszed hogy vége! :x :x *csak csendben megjegyzi, de azért még duzzog, mert nem tudja mikor folytatódik a Felnőtt fájdalom...* :evil:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 17 (szerda), 14:46 
Tollforgató

enahma írta:
Eve T. Snape írta:
OFF: Enahma... nem tudnád megmondani mikor frissül végre a Felnőtt fájdalmak?? :oops: :oops: Imádom, és már nagyon vááárom, de sajna senki nem ír a te oldaladon lévő vendégkönyvbe, h mikor lesz friss... :oops: :oops:

Khm... hány éves is vagy, kedves Eve? :twisted: :twisted: :twisted:

Na, ugye.

E.

HÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!!!!!!! 18 leszek!!! Na ne márrrr... :((:((:(( Úgysem kérhetitek el minden olvasótól a személyiét!!! :evil: :evil: :evil:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 17 (szerda), 13:45 
Ó-nagy-admin "backstage"

Halihó!

*vánszorog be*

Túl vagyok a szóbeli szigorlaton... :(( :(( :((

Gyerekek úgy megszívtam a tételhúzást! Mindent tudtam kivéve az exel képlethasználatát, hát nem kihúztam! X-( X-(

1 órán át szenvedtem vele, de legalább megkaptam 64 pontot a 100-ból így nem kell vele újra szenvednem.

És ez még csak a szigorlat könnyű része! Még hátra van az 5 matektárgyas írásbeli.

Ha azzal is így megszívom akkor még 50 évesen is főiskolás leszek... $ear $ear $ear

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 17 (szerda), 11:01 
Könyvmoly

enahma írta:
Inkább valaki, akin sokat kell javítani, de hallgat rád, mint akin keveset, de tojik a fejedre...

E.

Igazad van... suky legalább igyekszik fejlődni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 17 (szerda), 10:58 
Írópalánta

Canis Maior írta:
enahma írta:
Suky lebétázva. Most már rajta múlik...
E.

Nagyon édes vagy! Nem sokan akarnák elvállalni sukyt... :)

Inkább valaki, akin sokat kell javítani, de hallgat rád, mint akin keveset, de tojik a fejedre...

E.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 17 (szerda), 10:57 
Könyvmoly

enahma írta:
E.

Nagyon édes vagy! Nem sokan akarnák elvállalni sukyt... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 17 (szerda), 10:49 
Írópalánta

jan collie írta:
egyetértek sukyban :) akkor most lebétázod? remélem, hasznos lesz, és tényleg fejlődhet valamit a lányka, mert abban teljesne egyetértek, hogy, ellenben a legtöbb mungossal, ő legalább megfogadja a tanácsokat.

már olvaslak is :) elkezdtem A gardróbot. mint látom, neked minden írásodban van Piton. na, mosr meglátjuk, mennyire csökken az ellenszenvem fekete tanerőnk iránt :)

E.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 17 (szerda), 9:19 
Fanfic-faló

egyetértek sukyban :) akkor most lebétázod? remélem, hasznos lesz, és tényleg fejlődhet valamit a lányka, mert abban teljesne egyetértek, hogy, ellenben a legtöbb mungossal, ő legalább megfogadja a tanácsokat.

már olvaslak is :) elkezdtem A gardróbot. mint látom, neked minden írásodban van Piton. na, mosr meglátjuk, mennyire csökken az ellenszenvem fekete tanerőnk iránt :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 17 (szerda), 9:15 
Írópalánta

jan collie írta:
hi eta!

minden admin másképpen moderál, én is a formai dolgokra megyek rá. azt nem lehet megszabni valakinek, hogy mit írjon... de suky már tényleg annyira rossz, hogy jó. ezt pedig nem lehet kiküszöbölni tanácsokkal. lehet, hogy kijavítja a hibáit (azt már észrevettem rajta, hogy szorgos), de szerinted befér máshova, mint a mungoba? nem tudom, ez a fejezete, most hogy sikerült, nem olvastam. azt gondoltam, hogy csípőből küldjük a mungoba.

na? tényleg érdekel a véleményed :)

u.i. épp azon gondolkodom, mit kezdjek ez olvasni tőled :) most itt kell rostokolnom a könyvtárban.

Jelen pillanatban éppen suky fejezetét korrektúrázom, és a stilisztikai hibákra próbálok rámutatni. Ha csak a felét megfogadja, simán lehet nem mungós. Az, hogy kicsit gyerekes a történet, nem lényeges. Van, aki éppen ilyet szeret olvasni.

Kétszer dobtam vissza sukyt, mind a kétszer javított a hibáin. Én nem látom olyan rossz csajnak, na. De, gondolom, a lányom lehetne, ezért egész máshogy nézek rá, mint Ti. :-)

Kezdd el tőlem az A gardróbot vagy a Senkifiát. Én az utóbbit szeretem a legjobban az írásaim közül, de az olvasók egyértelműen trilógia pártiak. Az A gardrób viszont a legrövidebb.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 17 (szerda), 9:11 
Fanfic-faló

hi eta!

minden admin másképpen moderál, én is a formai dolgokra megyek rá. azt nem lehet megszabni valakinek, hogy mit írjon... de suky már tényleg annyira rossz, hogy jó. ezt pedig nem lehet kiküszöbölni tanácsokkal. lehet, hogy kijavítja a hibáit (azt már észrevettem rajta, hogy szorgos), de szerinted befér máshova, mint a mungoba? nem tudom, ez a fejezete, most hogy sikerült, nem olvastam. azt gondoltam, hogy csípőből küldjük a mungoba.

na? tényleg érdekel a véleményed :)

u.i. épp azon gondolkodom, mit kezdjek ez olvasni tőled :) most itt kell rostokolnom a könyvtárban.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 17 (szerda), 9:06 
Írópalánta

jan collie írta:
nyah, voltam adminkodni. nem volt sok, csak három töri, ebből egy suky, őt bent hagytam, türelmesen várakozik a mungoba, a másik kettőt elküdltem, gyarapítottam a fénypontokat is :)

pussz: jan wuz here

Félreértés ne essék: ÉN engedtem föl sukyt. Kijavította a történetében azokat a hibákat, amiket kértem.

(((Én mindig csak a formai dolgokba kötök bele. A tartalom és a megfogalmazás már az író "sara". Ha ezt rosszul teszem, világosítsatok fel, plíz.)))

Eta

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 17 (szerda), 8:57 
Fanfic-faló

nyah, voltam adminkodni. nem volt sok, csak három töri, ebből egy suky, őt bent hagytam, türelmesen várakozik a mungoba, a másik kettőt elküdltem, gyarapítottam a fénypontokat is :)

pussz: jan wuz here

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 17 (szerda), 8:00 
Írópalánta

Eve T. Snape írta:
OFF: Enahma... nem tudnád megmondani mikor frissül végre a Felnőtt fájdalmak?? :oops: :oops: Imádom, és már nagyon vááárom, de sajna senki nem ír a te oldaladon lévő vendégkönyvbe, h mikor lesz friss... :oops: :oops:

Khm... hány éves is vagy, kedves Eve? :twisted: :twisted: :twisted:

Na, ugye.

E.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 16 (kedd), 22:22 
Tollforgató

enahma írta:

Én is, nyugi.
E.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 16 (kedd), 21:22 
Írópalánta

Belldandy írta:
te is napszúrásos vagy? mazsi is ugyanerről panaszkodott...

(hiába, csak én vagyok továbbra is halottsápadt :-S)

Én is, nyugi.
E.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 16 (kedd), 20:37 
Sztorihajhász

te is napszúrásos vagy? mazsi is ugyanerről panaszkodott...

(hiába, csak én vagyok továbbra is halottsápadt :-S)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 10122 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114 ... 203  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra