Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 29 (szerda), 20:53

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2329 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 47  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 07 (vasárnap), 20:47 
Zöldfülű

"Nem maradhatsz örékké szűz!"
Ahogy elnézem, még a fejezet végéig sem, így járnak a kékcsíkos hajú, fesülősbőrszerkót hordó, lapos mellű szűzlányok.

"A lány lassan lábadozott, de azért még mindig ott leledzett az infúzió a csövében a karjában. Lassan csöpögött belőle a sóldat."
Remélem, ő nem készül orvosnak.

"Ettől függetlenül még jár neki az egészségügyi biztosítás meg a TB meg a kórházi ágy és a ellátás!"
Még egy ok a "Miért jó halálfalónak lenni?" listákhoz.

"Ronaldo Weasley"
Nekem erről valami brazil szappanopera szereplő ugrott be.

A mesék annyira kimentek volna a divatból, hogy a hercegnőknek már mindent maguknak kell csinálniuk? Nevezz régimódinak, de néha a tündérmese végződéséhez az kell, hogy a herceg megemelje a seggét, és felnyergelje a paripáját.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 07 (vasárnap), 20:34 
Billentyűzetgyilkos

:)) Ronaldo xD
Az a sztori nagyon brutális :D

Annak meg igen jó lehet, akinek három Ferrarája is van :shock:
(Amúgy ilyen nevű joghurtról még nem hallottam, viszont azt tudom, hogy Ferrara egy olasz város. Szóval apuci jó gazdag lehet :D)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 07 (vasárnap), 20:29 
Fanficbúvár

fesülősbőrszerkó forever :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 07 (vasárnap), 19:57 
Tollforgató

Az iklette nagyon cuki :)

Ronaldo Weasley, jaj ez nagyon ütött, szinte fáj :g :)

:x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 07 (vasárnap), 19:53 
Betűmániákus

Az emberekben fölmerül a kérdés, hogy hol a béta? És ha van, akkor az mit láthat? Szerintem inkább kiikszeli és... vagy nem is! Hány béta halhatott meg! De egyszerűen szerintem a többségük azt se tudja, hogy létezik béta. Vagy nagy arcnak hiszik magukat és úgy gondolják, hogy anélkül is fölengedik a fejezeteket. Hát tévednek :-<

Én szeretnék találkozni Ronaldo Weasley-vel :#-)
Focista és még HP szereplő is... :g

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 02 (kedd), 20:20 
Fanficbúvár

Kész lettem, ez PAFF! Megyek habzani...
Ave Admins!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 02 (kedd), 19:21 
Sztorihajhász

Meroko írta:
Igen, ez lett volna a lényegXD akkor legalább neked leesett^^
(bocsánat az off-ért)

ja én meg már féltem, hogy hülyeséget mondok XD
off=puff

de most tényleg. Zeke Zora? :D legfeljebb egy nicknév a neten. de nem szólok semmit, ha van ilyen nevű ember a világon :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 02 (kedd), 17:54 
Szárnybontogató

Nemámka írta:
"Zeke Fron"-ról valahogy Zack Efron jutott eszembe =)) no meg a kiskabát XD

Igen, ez lett volna a lényegXD akkor legalább neked leesett^^
(bocsánat az off-ért)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 02 (kedd), 17:34 
Sztorihajhász

Meroko írta:
Luciatus írta:
Zeke Zora vagyok. Egy átlagos 11-es lány

nyilván egy Harry Potter-Code geass crossover-ről van szó, és Zeke Zora(csak nem Zeke Fron rokona?) csak azt akarta kifejteni, hogy ő bizony japán.

"Zeke Fron"-ról valahogy Zack Efron jutott eszembe =)) no meg a kiskabát XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 02 (kedd), 13:13 
Zöldfülű

Új fénypontok, végre!

Bírom, ahogy a családom összes tagja hülyének néz, mert visítva-könnyezve röhögök :lol:

Ave Admins!

Guess I could just seduce her the old fashioned way, or I could just... eat her.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 02 (kedd), 11:57 
Zöldfülű

Dehogy, nem kell törölni, szerintem megértettük egymást. =) Köszi. =) És tényleg nem akartam senkit megbántani az akadékoskodásommal, ha mégis sikerült, akkor bocsánatot kérek, részemről nincs harag.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 02 (kedd), 11:44 
Billentyűzetgyilkos

Köszönjük, Lamaro, én is így látom a dolgokat. Sajnos nem lehet mindenki mindennel elégedett. Monkey Princess, ha szeretnéd, törlöm az adott mondatot innen a fénypontok közül. Ha továbbra is folytatni szeretnéd a témát, ott a panaszok és sértegetések topic: http://fanfic.hu/meriforum/viewtopic.php?t=8

Itt viszont zárjuk le, mert sok az off, nem ide való, ez a topic a szórakozásról szól.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 02 (kedd), 11:38 
Ó-nagy-admin "backstage"

MonkeyPrincess, nem tudom, más hogy van vele, de én elírásnak tekintettem, nem pedig tudatlanságnak. Egyszerűen úgy gondoltam, hogy eredetileg más szöveg volt ott, aztán megváltoztattad, "a Roxfort..." rész pedig véletlenül úgy maradt. :)
Egyébként most, hogy értelmezted nekünk, mit is akartál, itt új mondatot kellett volna kezdened: "Jó újra látni a régi iskolát. A Roxfort… " Így már mindenkinek egyértelmű, főleg szövegkörnyezetben. Ennyit jelent egy pont, vagy vessző... :)

És még egyszer: szerintem nem ott kezdődik a béna helyesírás, ha valakinek beidézik egy mondatát, mert van benne egy valószínűleg véletlen hiba, és az viccessé teszi azt. Amikor egyetlen rövidebb mondatban 8-10 hibát találni, akkor már inkább javasolnám az illetőnek, hogy ugorjon neki a helyesírási szótárnak és a nyelvtan könyveinek.

Nem akarom védeni az adminokat, de az itteni adminok egész diplomatikusan kezelik az ilyen problémákat. Ismerek nem egy olyan admint máshol, akik sokkal korábban és durvábban rövidre zárnák az ilyen problémákat. Egyébként szükség van erre a "mindenki-felett-állunk" stílusra, mert különben nem tudnának rendet tartani a felhasználók között. Egy ekkora létszámú oldalon/fórumon pedig ez elengedhetetlen.

Szerk.: Anyám! Az én szóismétléseim is a Fénypontok közé valók lassan... Ja, ott is vannak! :)) =))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 02 (kedd), 10:14 
Zöldfülű

Igen, persze, jól mondod. Én is tudom, hogy mindenki hibázik, tudom magamról is, hogy mennyit, szóval nem kell ezekkel a kioktató szövegekkel lerázni. Nem is az volt a bajom, hogy ide kerültem, hanem, hogy félreértelmeződött az a mondat, sajnálom, ha nem értettétek. Lehet, hogy túlérzékeny vagyok, de engem igenis bántott a dolog, mert láttam, hogy milyen érdekes dolgok kerültek eddig ide, és számomra az igenis sértő, ha pl. valaki azt feltételezi, hogy a Roxfortot Roxfornak írom... (és milyen jó, hogy odakeverjük a méltán híres Roquefort-sajtot is) ez ugye arra mutatna, hogy helytelenül tudom. Ami nem igaz. Én csak elmondtam a véleményem. De persze TI vagytok a Főnökök, és ti megtehetitek. És persze nem kell itt lennem, ha valami nem tetszik. És megmondom: szeretem az oldalt, de az adminok néha mindenki-felett-állunk stílusát egyáltalán nem kedvelem. (azzal együtt, hogy jó dolognak tartom, hogy vagytok, mert tényleg szükség van rá) Akinek nem inge, ne vegye magára. Off vége.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 02 (kedd), 9:28 
Billentyűzetgyilkos

MonkeyPrincess írta:
Na persze, hát mindig mindent meg lehet magyarázni, sajnos nem először láttam rosszindulatú dolgokat a forumokon, nem csak az adminoktól, és most nem is az enyémre értem. Ezt nem tartottam rosszindulatnak, még mielőtt valaki félreértené, csak egyszerűen nem örültem neki, hogy félreértelmeződött, akár szándékosan, vagy anélkül... és persze értem én hogy vicces. És gondolom van jogom szólni, ha valami nem tetszik, vagy ilyenkor illik csendben maradni? :lol:

Van jogod szólni, ez egy fórum, maximum nem értjük a nagy felháborodást. Azt sem vettem észre, hogy magyarázkodtunk volna, én speciel leírtam, hogy nem egyszer idéztem saját magamtól a fénypontokba, és érdekes mód tudtam rajta nevetni. Ahogy nyilvánvalóan te is megtetted eddig a többiek hibáin. Ezért sem érzem fairnek a reakciódat. De végül is egész egyszerű a megoldás: többet nem nézel be a topicba. Közölted az álláspontodat, tudomásul vettük. Sokan fedezték már itt fel magukat, mégis jókat szórakoztak, elírásai és érdekes mondatai ugyanis mindenkinek vannak, együtt jár azzal, hogy írnak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 02 (kedd), 9:17 
Zöldfülű

Ananke írta:
szerintem tekintve, hogy most még egy admin saját idézete is bekerült, igazán nem tűnik a hülyegagyi kategóriának a fénypontok. amúgy ezerszer leírtuk már, mi a funkciója, és nem, nem szégyenfal, nem egyéb, néha még csak nem is hibás sztorikról van szó, csak a moderálás szétesettségében egy-egy kiragadott félmondat tényleg mókás tud lenni. nem kell felkapni a vizet, ez nem azt jelenti, hogy a hülyegagyi kategóriába kerültél, akár kukacoskodásnak vesszük, akár nem.

Na persze, hát mindig mindent meg lehet magyarázni, sajnos nem először láttam rosszindulatú dolgokat a forumokon, nem csak az adminoktól, és most nem is az enyémre értem. Ezt nem tartottam rosszindulatnak, még mielőtt valaki félreértené, csak egyszerűen nem örültem neki, hogy félreértelmeződött, akár szándékosan, vagy anélkül... és persze értem én hogy vicces. És gondolom van jogom szólni, ha valami nem tetszik, vagy ilyenkor illik csendben maradni? :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 01 (hétfő), 20:27 
Zöldfülű

Idézet:
mellons:

a) - Baszd meg, Potter!
b) Ha már szegény Dracónak kiesett a foga, a fogtündér visz neki százfűlé főzetet, amiről bár fogalma sincs, hogy került oda, és kivé fog válni, azért mégiscsak rögtön lehajtja. Mert biza, Perselus nagyon szeretné látni, ahogy az ő diáklány szeretőjének képében rámászik éppen a kedvenc diákjára, Harry Potterre.

a) Azért figyeljünk fel rá, hogy legalább helyesen írta le ezt az igen kritikus kifejezést. :-D
b) Semmi hozzáfűznivaló, ez egyszerűen rohadt nagy. =))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 01 (hétfő), 15:29 
Billentyűzetgyilkos

Ananke írta:
szerintem tekintve, hogy most még egy admin saját idézete is bekerült, igazán nem tűnik a hülyegagyi kategóriának a fénypontok. amúgy ezerszer leírtuk már, mi a funkciója, és nem, nem szégyenfal, nem egyéb, néha még csak nem is hibás sztorikról van szó, csak a moderálás szétesettségében egy-egy kiragadott félmondat tényleg mókás tud lenni. nem kell felkapni a vizet, ez nem azt jelenti, hogy a hülyegagyi kategóriába kerültél, akár kukacoskodásnak vesszük, akár nem.

Pontosan. Én magam is mindig megmutatom a többieknek, ha találok egy oltári baromságot egy sztorimban. Jó párszor tettem már be a fénypontokba, mint ezen alkalommal is. Mégsem ástam el magam, mindenki írhat el valamit, aztán kijavítja, ennyi. Én speciel remekül nevettem rajta, a saját hibám, én keresztem, észrevettem, javítottam. Nem bánt, ha a többiek is megmosolyogják, ez a lényeg. Gondolom eddig te is nagyszerűen szórakoztál az idekerülő szerzőtársaid bakijain.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 01 (hétfő), 14:46 
Fanfic-faló

MonkeyPrincess írta:
Luciatus írta:
Tania:

Jó újra látni a régi iskolát, a Roxfort…

ahova a roxforiak járnak. én meg most megyek, és eszem egy kis sajt.

Ezt nem egészen így szántam... Természetesen tudom, hogy nem Roxfor, hanem Roxfort. Szándékosan nem tárgyeset, csak úgy látszik ez egyeseknek nem egyértelmű... Nem kukacoskodás, de nem szeretek a hülyegagyi kategóriába bekerülni igazságtalanul. Kösz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 01 (hétfő), 12:43 
Fanficbúvár

tanulságos volt :D infoórát szépítette. csodááás :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 01 (hétfő), 12:39 
Zöldfülű

Luciatus írta:
Tania:

Jó újra látni a régi iskolát, a Roxfort…

ahova a roxforiak járnak. én meg most megyek, és eszem egy kis sajt.

Ezt nem egészen így szántam... Természetesen tudom, hogy nem Roxfor, hanem Roxfort. Szándékosan nem tárgyeset, csak úgy látszik ez egyeseknek nem egyértelmű... Nem kukacoskodás, de nem szeretek a hülyegagyi kategóriába bekerülni igazságtalanul. Kösz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 01 (hétfő), 12:06 
Írópalánta

jézusom, infón vok, doga után, és az osztálytársaim totálisan hülyének néznek, amilyen hangokat kiadok magamból... XD Jó volt ez az adag is. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 01 (hétfő), 11:30 
Írópalánta

Tartózkodási hely: Valahol a föld fölött, és az ég alatt, mindig csak félúton.
mellons írta:
Mindössze csak én három alkalommal küldtem el, pedig szépen, notórius jelleggel valahányszor megköszönte neked a bétázást. Tehát én már nem tudom, melyik oldalon van a hiba, de hogy a történetben elég van, az biztos.

Nem tudom. Az a helyzet, hogy állítólag nincsne Worldje... oké, én átpakoltam, és elkeztem rendbeszedni... speckó olyasmire gondolok, mint a pontok utáni hely hiánya, fogalomzavarok, félregépelések... de ez, amit itt látok, az a szori, amit nekem is küldött :S
*azt hiszi, most elmegy és ír egy e-mailt*

OFF vége

Jut még eszembe!
Ez a Zeke Zora, aki átlagos 11... Szerintem az a legkisebb gondja, hogy 11, mert a neve az tuti nem átlagos. :S Vajon mi viszi rá a szerzőket arra, hogy ilyen neveket raknak össze? Belegondol, hogy milyen lenne, ha neki kéne ezt mindennap elmondania???

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 01 (hétfő), 11:23 
Billentyűzetgyilkos

LordDracul írta:
Luciatus írta:
Tania:

Első DRARRY.Harry kap egy lehetőséget,hogy kijavitson egy hibát a múltjában.Vajon mit változtat még meg?A történet nem követi nyomon a hatodik,hetedik kötetet.Minden jog a Szent írónőé én csak kölcsön vellem a karaktereket.Bétázásért örök hála LordDracul.

no comment. Csak annyit kérdeznék *kicsit szomorú*, hogy valaki miért küld el bétázni cuccot, ha nem a javított verziót teszi fel? :S
*sigh*

Mindössze csak én három alkalommal küldtem el, pedig szépen, notórius jelleggel valahányszor megköszönte neked a bétázást. Tehát én már nem tudom, melyik oldalon van a hiba, de hogy a történetben elég van, az biztos.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 01 (hétfő), 11:10 
Írópalánta

Tartózkodási hely: Valahol a föld fölött, és az ég alatt, mindig csak félúton.
Luciatus írta:
Tania:

Első DRARRY.Harry kap egy lehetőséget,hogy kijavitson egy hibát a múltjában.Vajon mit változtat még meg?A történet nem követi nyomon a hatodik,hetedik kötetet.Minden jog a Szent írónőé én csak kölcsön vellem a karaktereket.Bétázásért örök hála LordDracul.

no comment. Csak annyit kérdeznék *kicsit szomorú*, hogy valaki miért küld el bétázni cuccot, ha nem a javított verziót teszi fel? :S
*sigh*

A veszélyességi pótlék meg teljesen jogos!
Ha minden elmaradt, vagy rossz helyütt lévő, vesszőért szednétek 10 FT-ot, akkor abból már ki is lehetne fizetni XD

Egyébként a kifehérített rész:
Nem akarom bántani az írót, csak... meg sem kérdezem, jól meggondolta-e, hiszen úgy sem hallgatna rám? :S De ez, igazából nem túl jó hozzáállás *finoman fogalmaz*
Tudom, hogy a pasik is olyanaok, amilyenek *tisztelet a kivételnek*, de a nőknek sem kéne ilyennek lennie...
Első csók... én részemről gyönyörű történetet tudnék róla írni...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 01 (hétfő), 11:05 
Ó-nagy-admin "backstage"

Tania:
Harry Potter a Titkok Szobájában feküdt karjában azzal, akit néhány hete még a háta közepére sem kívánt.
A Titkok Szobája egy hely, ahol az van, amit te szeretnél - plusz egy baziliszkusz ajándékba. gondolom.
Minek annyi helyiség Roxfortba? Vonjuk össze őket! Például a bájitaltant ezentúl a csillagvizsgáló toronyban tarthatná Piton éjfélkor, hogy amíg készül a bájital, megtarthatnák az asztronómia órákat is. :D

ez meg én voltam egy elutasítóban:
Sok ikert!
ugye, mennyit tesz egyetlen betű? XDDD
No de most képzeld el, ha az összes iker elkezd a Merin történeteket publikálni... >:) :))

Asha:
*csak beleles a listába*
Cím: gf: fhbf
Jellemzők: Dráma
Leírás: b

És a történet:
hkj
... Költői.
Ilyent én is szoktam, ha ki akarok valamit próbálni. El is küldjem? ;) :D

mellons:
Veszélyességi pótlékot kéne kérnem. Határozottan.
Na igen, azt határozottan megérdemelnétek. :D Ave, Admins! _U_

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 01 (hétfő), 10:58 
Tollforgató

Luciatus írta:
A meleg hívogató fény, ami az ablakokon szűrődött ki egy hangos korgásra késztette a gyomrom, mivel reggel óta nem ettem semmit.
Tehát Mary Sue meglátta a fényt és megéhezett. Fotosztintetizáló Mary Sue. Legalább nem gyökér...

=)) Ez most nagyon ütött! *próbál nem felröhögni, hogy legalább az infótanár ne üssön*

Luciatus írta:
A nevem Barbi, 16 éves vagyok...

$fal Habparty... ha jól sejtem, Habzó Harry is ott volt. :-/

*visszaalakítja Volkswagen nagyságú csontjait a tömegsírba*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 01 (hétfő), 8:17 
Könyvmoly

Na ez így hétfő reggel kicsit sok volt... xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 01 (hétfő), 0:56 
Fanfic-faló

Luciatus írta:
- Na végre kisasszony! – csattant a hátam mögött egy éles női hang, ami semmi jót nem ígért. Én szépen lassan megfordultam a hatás kedvéért (nem, nem azért, mert valaki hozzám szólt, hanem csak a hatás kedvéért), amikor is szembe találtam magam egy igen szigorú nézésű idős nővel. Összes-barnás haját szoros kontyba fogta szája, pedig penge vékonyra húzódott. Csak tudnám, hogy csinálja, na mind egy.
Mit nem lehet ezen érteni? Ha csinos akarok lenni, én is mindig szoros kontyba fogom a számat, aztán kirúzsozom az összes-barnás hajamat. :D

nekem mondjuk úgy jött le, hogy a szájával fogta szoros kontyba a haját XD ami megintcsak egy érdekes szitu, ha elképzelem :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 28 (vasárnap), 23:42 
Szárnybontogató

Luciatus írta:
Zeke Zora vagyok. Egy átlagos 11-es lány

nyilván egy Harry Potter-Code geass crossover-ről van szó, és Zeke Zora(csak nem Zeke Fron rokona?) csak azt akarta kifejteni, hogy ő bizony japán.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 28 (vasárnap), 22:34 
Fanfic-faló

Ezek után én is percekig habzottam :lol:
Nagyon nagyok! A veszélyességi pótlék meg tényleg járna nektek.
Ave Admins!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 28 (vasárnap), 22:17 
Sztorihajhász

miért pont Volkswagen nagyságú a madár? =))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 28 (vasárnap), 22:10 
Zöldfülű

Lauróra írta:
Csak egy kérdés: Kristen Bell hogy kerül a Roxfortba?o.O

én is gondolkodtam ezen :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 28 (vasárnap), 22:07 
Zöldfülű

Elnézve a fénypontokat az jut eszembe, hogy én tudnék ennél jobbat írni. Egész ösztönző a topic. ^^

Csak egy kérdés: Kristen Bell hogy kerül a Roxfortba?o.O

"Soha ne becsüld alá azt a megnyugvást, amit egy macska adhat. Nincsenek szavai, de apró érintéseivel, bökdöséseivel, odabújásaival kimutatja irántad érzett szeretetét - és megpróbálja elterelni a figyelmedet a bánatodról."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 28 (vasárnap), 21:53 
Zöldfülű

Szent írónő? :lol: tetszik =))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 28 (vasárnap), 21:50 
Könyvmoly

az újabb Barbis fic, amitől a hajam tépem. ez nem lehet igaz!!! =))
Alex Malfoyt mindenkinek!!! áááááááá ez hihetetlen.
megbecsteleníteni és hűtlen lenni Dracóhoz szörnyű dolog.... :evil:

köszönjük adminok! (:

So call me Hamy. ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 27 (szombat), 14:50 
Zöldfülű

angrysmiley írta:
Luciatus írta:
ki ne lenne kíváncsi, hogy mi a francnak cipelte oda Jazzike a mi kis cukika vérfarkasunkat a Cullen rezidenciára?

khm... még véletlenül sem Győzikéről szól a történet, ugye?! :twisted:

Namosthaltammeg =))
Mellesleg... én szeretem azt a listát ;;)

$comeThe War is Here...
The Kings & Queens attacked...$come

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 23 (kedd), 19:34 
Zöldfülű

Luciatus írta:
ki ne lenne kíváncsi, hogy mi a francnak cipelte oda Jazzike a mi kis cukika vérfarkasunkat a Cullen rezidenciára?

khm... még véletlenül sem Győzikéről szól a történet, ugye?! :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 22 (hétfő), 22:05 
Írópalánta

Nemámka írta:
pfuj... már azt hittem hogy a zombi is letérdel majd....

De ne adj ötleteket az írónak! Ne! $sick

Útáljuk Együtt az Egyetemi Szervezést Klub - gyere, csatlakozz te is!

"Ne a tükröt hibáztasd, a te pofád ferde!" (Gogol)

Ars longa, vita brevis.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 22 (hétfő), 20:23 
Sztorihajhász

pfuj... már azt hittem hogy a zombi is letérdel majd....
a halálfalós tök uncsi :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 22 (hétfő), 14:46 
Szárnybontogató

NEEEE!
*sikítva levetődik a tömegsírba, ahonnan épp kimászott, de visszapattan a hely szűkössége folytán*

Ez a 18+... $sick Az előbb ebédeltem!

A halálfalóakaroklennimertazmilyenjóbulimár-széria pedig... öhm, mikor megy ki végre a divatból?

Ave Admins! _U_

A Táskakezű Vonyító Vérszívó Vokalista

"- Ez itt Bori, a kislányunk!
- Hé, ne Bori legyen!
- Jó, akkor kisfiunk..."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 21 (vasárnap), 23:39 
Könyvmoly

18-as sztori $fal
ezt nem hiszem el! miért van az, hogy ilyenekbe botlik az ember :((

de ez a miért jó halálfalónak lenni - széria $fal

nem tudom, hogy bírjátok, de mindenesetre sok kitartást, adminok! :)
jo8!!!!!

So call me Hamy. ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 21 (vasárnap), 23:17 
Fanfic-faló

Jaaaaaaaj.
Hát Mio nagyon tüzes hangulatban volt az biztos, az a korhatáros meg áááárghhh jááj!

Ave Admins!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 21 (vasárnap), 22:28 
Tollforgató

*kikukucskáll a tömegsírból, és megakadnak az íriszei egy ígéretes regénykezdeményen*

18-as sztori, összefoglalás:

A csaj bűn ronda, viszont sok docsija van, és ezeket ezresével osztogatva jut élvezetekhez. (...) Fickókám azt álmodja, hogy Elizabeth-ről álmodik, akinek annyira tetszik a fiú, aki előtt térdel (biztos padlócirkáló), hogy négy adag docsit ad érte. Elizabeth fitogtatja frissen szerzett masszőr-diplomáját, és már docsikra sincs szüksége a fiú meggyőzéséhez. Fickóka egyszer csak egy erdőben van, előugrik egy fa mögül Julie, a zombi, főhősünk pedig kiveszi szegénynek az arcát (bár nem tudom mennyire szegény az, akinek egy anonim áldozat belei lógnak a szájából). Úgy látszik, nem szereti, ha kiveszik az arcát, mert megtámadja a (nem sokáig) álmodó egyént.

$fal annyira tud fájni az ilyesmi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 21 (vasárnap), 22:13 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: HP univerzum, Malfoy bolygó, Draco és Lucius ország között ingázva
És ismét itt a halálos adag. :D Ezek megint készek, de az abszolút kedvenc a padlócirkáló Harry, és Voldy y-nal... :)) De Harry hisztizése és a pubertáns korszak is megér egy misét. xDD

Sok-sok kitartást kívánok nektek, adminok! :)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára polly 2010 február 21 (vasárnap), 22:29-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 21 (vasárnap), 22:09 
Fanfic-faló

Luciatus írta:
Lilyana:

Mikor kinyitom világosbarna íriszeim

Csatlakozom Yasmine gyémántjaihoz. Miért nem lehet csak egyszerűen 'szemem'?! -_-

most esik le, ez az, mikor túlcifrázzák, és még hatalmas hülyeséget is mondanak, ugyanis ha az íriszét kinyitják az embernek, akkor szemműtéte van kb :D vagy ilyesmi, amúgy azt nem nyitogatjuk, nagyon nem...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 15 (hétfő), 18:15 
Szárnybontogató

Luciatus írta:
Ő sem értette miért, de ha meglátta Malfoyt, önkéntelenül részegezte a tekintetét.
- Ittas, részeg tekintet vagy! - mondta Hermione fanyalogva. - Elvonón a helyed!

Miért kell mindent elképzelnem vala?! Ahogy a részeg tekintete csilloga...
Luciatus írta:
Leírás: Ezt a ficet egy oldira irtam,na de mivel ott kiis javitota valaki ezert feltettem ide is:)

No, erre kíváncsi leszek xD

Egy szép reggel,mikor fényesen sütött a nap Konohában egy lány akkor rótta az utcákat.
Ez a lány Hinata volt. Hinata Hyuga. Ő a nemes Hyuga klánba tartozott. /Na jó gondolom tudjátok,hogy kik a Hyuugák ezért nem részletezem/
Nagyon sietett valahova,de vajon hova.Eközben jön vele szembe egy szöke hajú srác. Mint tudjuk ő csakis egyvalaki lehetett.Naruto. Naruto Uzumaki.
-Szia Hinata! hova sietsz?-kérdezi nagy vigyorral.

Ahogy sejtettem. Hogy ezt nem javította neki senki, az is biztos.

Miért? Mondjátok meg, miért? *sírvaröhög*

Már csak Sasuke, meg Midori hiányzik, de komolyan. Meg a pók (Wííí ^^)...
Luciatus írta:
Ha Kornél nem tudná, hogy táncol, azt hinné, hogy a levegővel létesít szexuális aktust.

*patakzanak a oönnyei a röhögéstől* Azt, hogy kell, ÉNISAKAROOOOK! =))
Luciatus írta:
[b]Szerencséjére, vagy szerencsétlenségre azonban a prefektusi fürdő mellett van a tanári fürdő, amiből Piton libbent ki, szintén csak papucsban és törölközőben.
- Jó napot tanár úr! Mi járatban? – kérdezte Hermione kissé élcesen.
- Granger, maga mit keres itt?!
- Én tudja azért jöttem, hogy szexeljünk... nem, képzelje a bálra készülődök.

WOW! :shock: Micsoda lényegre törő megfogalmazás...

Ave Admins!

*visszafurakszik a tömegsírba*

A Táskakezű Vonyító Vérszívó Vokalista

"- Ez itt Bori, a kislányunk!
- Hé, ne Bori legyen!
- Jó, akkor kisfiunk..."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 15 (hétfő), 17:08 
Tollforgató

*kilibben a tömegsírból papucsban és törölközőben*

Felejdzsd el! $fal Eeez... nem igaz! Miért rontanak ilyenek a fejembe bele? :roll: *(kont)aktust létesít az asztallal*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 15 (hétfő), 15:55 
Fanfic-faló

off befejezve légyszi :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 15 (hétfő), 13:56 
Billentyűzetgyilkos

Lionela írta:
Luna Black írta:
melyik világban működnek úgy a dolgok, hogy az ügyvéd apuci gondol egyet és inkább rendőr lesz... :roll:

Pl. Itt Magyarországon :)
Ha lenne olyan hülye aki ügyvédség helyett rendőr szeretne lenni, könnyedén megteheti. A jogi háttér miatt egyből felvennék.

Erről még nem hallottam. Elképzelni fura... De mindig tanul valami újat az ember :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2329 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 47  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra