Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 24 (péntek), 23:23

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 10122 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 203  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 08 (kedd), 13:59 
Könyvmoly

Athanor írta:
Egy Brian Stanley. Na, ezt csak azon kevesek értik, akik olvasták kis nullszaldós novellácskám. Önreklám OFF.

Még, hogy nullszaldós! Ezt már én sem hagyhatom szó nélkül! :wink:
Ha ilyeneket mondasz, gyorsan elér majd Téged a szörnyű bosszúm :D

Totál off...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 08 (kedd), 13:59 
Ó-nagy-admin "backstage"

Athanor írta:
Édes vagy :D De hidd el, nem akarjátok Ti azt ;) Tudod, milyen gonosz dög vagyok. Egy Brian Stanley. Na, ezt csak azon kevesek értik, akik olvasták kis nullszaldós novellácskám. Önreklám OFF.
Amúgy remélem, még nem vagyok off a topicban:D

:(( :(( Ne mááár! Briant szeretem, mert lehet tőle tanulni, és már amúgy is, megtanulta, meddig mehet el! Julien (most majdnem Lucient írtam, mert a Vörös és fehéret olvasom XD) elég sokat javított a nyelvtannácin. (Komolyan, még mindig megdöbbent ez a jelzője és nagyon nevetek rajta, annyira lefedi.)

Anna, sürgősen olvass tőle vmit, mondjuk kezdd a majdnem legfrissebb MT-sel (http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=82273&i=1), mert Briant sokat fogjuk emlegetni, sztem ő lehetne a mi Dickünk, aki terelgetne és leszedné a fejünket. Nem akarsz őrködni felettünk, Athanor? Ilyesmiben te vagy a legjobb. :D

A könyv szimpi, bár a belsejéből több is érdekelne. Ha összerakjuk a Meg Smith-féle íróakadémiás könyvvel, meg amit még Meggie szerzett feladatokat korábban, ha megtalálom, átküldöm, akkor sztem rendben leszünk. :) Mindenki hozzátesz egy kicsit.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 08 (kedd), 13:40 
Betűmániákus

Athanor, ha az lennél, már rád szóltam volna :D (de ennyi erővel akkor én is az lennék x))

És deee, gyere^^ (Bár én még nem olvastam tőled :oops: de örülnék neked :D )

A mottó nekem is tetszik ;)

Most találtam amúgy egy könyvet, amit már régebben kinéztem, ezt. A héten kitalálom, hogy megérkezett-e már a féléves ösztöndíjam, ha igen, akkor megrendelem, kíváncsi vagyok rá^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 08 (kedd), 13:37 
Tollforgató

Lilyana írta:
Athanor, ugye el fogsz jönni? * _ * Lécciléccilécci, egyszer már igent mondtál!

Édes vagy :D De hidd el, nem akarjátok Ti azt ;) Tudod, milyen gonosz dög vagyok. Egy Brian Stanley. Na, ezt csak azon kevesek értik, akik olvasták kis nullszaldós novellácskám. Önreklám OFF.
Amúgy remélem, még nem vagyok off a topicban:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 08 (kedd), 13:32 
Ó-nagy-admin "backstage"

Athanor írta:
Lilyana írta:
írjál, vazze

Ez nagyon tetszik! Halálosan komolyan, minden gúny nélkül mondom, hogy ez lehetne a mottó is.
Mert valahogy görbe tükröt nyújt, a mélyén viszont ott van benne az írás minden nehézsége, amit csak az élt meg, aki gyűrte már össze, törölte már ki az ezerszer átírt fejezetet, vagy nézte már órákig a fehér papírt v monitort, látva, hogy ott villog a kurzor, mégse jött az a ringyó ihlet.

Nekem tetszik. XDDD
Még a nevünkhöz is megy.
Athanor, ugye el fogsz jönni? * _ * Lécciléccilécci, egyszer már igent mondtál!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 08 (kedd), 13:24 
Tollforgató

Lilyana írta:
írjál, vazze

Ez nagyon tetszik! Halálosan komolyan, minden gúny nélkül mondom, hogy ez lehetne a mottó is.
Mert valahogy görbe tükröt nyújt, a mélyén viszont ott van benne az írás minden nehézsége, amit csak az élt meg, aki gyűrte már össze, törölte már ki az ezerszer átírt fejezetet, vagy nézte már órákig a fehér papírt v monitort, látva, hogy ott villog a kurzor, mégse jött az a ringyó ihlet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 08 (kedd), 13:23 
Betűmániákus

Akkor bírd ki^^ De ha nem, akkor írj egy sms-t vagy még szólj itt, és akkor mire hazaérsz olvasok mást és írok másra is xD :D

Akkor tudod mit? :D Majd HH-val kapcsolatban agyalok én, hogy hogy és mit kellene, ötletelek magammal, neked ne legyen rá gondod! :D Szétnézek neten meg minden ilyesmi, de szerintem kb. az oké lenne, amit most írtál, mármint az utóbbi :) A toll és papír-dolog pedig annyiban, hogy legalább fejleszteni tudjuk az improvizációs készségeinket =)) :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 08 (kedd), 13:13 
Ó-nagy-admin "backstage"

Ha kibírom, akkor inkább majd csak akkor olvaslak el, ha hazajöttem. Ha kibírom. XDD

Ja, csinálni kéne egy levlistát, ahol egyeztethetnénk a HH-sokkal. :)
A talin ott volt bbeus is (meg amúgy Fancsaly is), aki a HH képi világát dolgozza ki. Remélem jó lesz. :D
X''DD És csak hogy tetézzem az aggódásomat, a HH miatt is aggódok, mert mégis hogy kezdesz bele egy írókörbe? Leültetsz embereket, akik közül lesz olyan, aki még veled sem találkozott és kezükbe nyomsz egy tollat, hogy írjál, vazze? XDD Érted... Vagy abból a frankó kis könyvből felolvassuk az adott szakaszt és kitárgyaljuk, elmondjuk a véleményünket, és trécselünk, aztán ha olyan, akkor legközelebbi alkalmakra mindenki hozza azt, amit írt?

Még jó, hogy nem sűrűn gondolok bele, mennyi minden miatt kéne egy nap nem aggódnom. XDDD

A vérmességről meg: egy modtól minden kitelik. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 08 (kedd), 13:03 
Betűmániákus

Lilyana írta:

Egy percre rám hoztad a frászt, hogy jöttél engem is kimoderálni. XDDD

Jobbulást neked is! :)
Áhh, ilyen ügyekben elég jó a szemem, egyértelműen nagyon klassz, és nem aggódik miattam. Kicsit aggaszt is, hogy most akkor nem az zavar, hogy lehúznak, hanem az, hogy összehasonlítgatva csak másodhegedűs lehetek? Vagy pedig az a rosszabb, hogy azt fogom hallani, amit már amúgy is tudok? Az én kicsi önérzetem... :D * buksisimi az önérzetének *
Emiatt igazán nem kell rám kényszerítened magad. XD Most csak a Mozgó csontjaim az, amit olvashatónak tartok, szóval jól gondold meg...

xDDDD ilyen vérmesnek tűnök? :D

köszi :)
*buksisimi Lylának* tudod, szerintem tényleg felesleges ezen agyalnod. :) Úgyis nemsokára kiderül, hogy azt kapod-e, amit vársz, esetleg valami merőben szokatlant. Ahelyett, hogy ezen stresszelsz, legyél itt velünk 100%-osan vagy beszélgess bárkivel bármiről, csak ne erről. Az aggódás valami rém borzalmas dolog :) És most már nem fogok neked ellent mondani, mert látom, úgysem győzhetlek meg :) Mindenesetre amit én most egyet elolvastam - az szépséges volt és mindjárt repül is a vélemény (és nem fogom megmondani, mit olvastam XD)
De most a versektől távol tartom magam, mert ahhoz külön hangulat kell nekem^^
tényleg, valamikor jó lenne valami HH-összeröffenés, nem? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 08 (kedd), 12:49 
Ó-nagy-admin "backstage"

Anna írta:

ó, de remélem, már jobban vagy :) (én is csak azért merek itt dumálni, mert hétvégén sikeresen lebetegedtem, úgyhogy az albérletben maradtam :( )
ugyan már, ne stresszeld magad ezen! Lehet, hogy a másik csaj pedig szintén ugyanezt gondolja rólad :D És nem is vagybéna meg semmi ilyesmi, ne is gondolj ilyenekre :x Jó vagy, és kész. Mindjárt megyek is hozzád és olvasok tőled valamit, hogy lásd, igazam van :D :D

Egy percre rám hoztad a frászt, hogy jöttél engem is kimoderálni. XDDD

Jobbulást neked is! :)
Áhh, ilyen ügyekben elég jó a szemem, egyértelműen nagyon klassz, és nem aggódik miattam. Kicsit aggaszt is, hogy most akkor nem az zavar, hogy lehúznak, hanem az, hogy összehasonlítgatva csak másodhegedűs lehetek? Vagy pedig az a rosszabb, hogy azt fogom hallani, amit már amúgy is tudok? Az én kicsi önérzetem... :D * buksisimi az önérzetének *
Emiatt igazán nem kell rám kényszerítened magad. XD Most csak a Mozgó csontjaim az, amit olvashatónak tartok, szóval jól gondold meg...

Athanor, kösz, édes vagy, de ez a helyzet. Pocsék anyagot küldtem be, a novellákat például, amiket szépen elhallgatsz.
De, valószínűleg át kell esni rajtuk, ahogy az első szerkesztői visszautasítón is. Majd ha hazamegyek, elhozom magammal az Emilyt és olvasgatom, az mindig megnyugtat.
Mindenáron költőként akarsz viszontlátni, mi? XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 08 (kedd), 12:39 
Tollforgató

Lilyana írta:
és utólag látom, hogy a beküldött anyagom is pocsék, csak hogy tetézzem a hibákat, és...

Ez nagyon nem így van, mindkét vers nagyon jó, amit beküldtél, a Múzsarendelő Szolgálatról meg minden írópalánta regényeket írhatna, annyira aktuális lesz mindig :D
De amúgy néha át kell esni ilyeneken, hogy lesz belőled így költőnő, ha nem?:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 08 (kedd), 12:34 
Betűmániákus

Lilyana írta:

Nem vagyok órán. Rosszul voltam reggel. XD
Ma még lesz egy fizikóm, aztán beosonkodom Pályakezdőkre, mert én vagyok a soron, és igazából előre ideges is vagyok, mert ketten leszünk az órán értékelve és a másik lány mérföldekkel jobban ír nálam, és utólag látom, hogy a beküldött anyagom is pocsék, csak hogy tetézzem a hibákat, és... és ráadásul kénytelen leszek elfogulatlan véleményt is mondani a másik lány munkáiról. Úgyhogy azt hiszem, csak remélhetem, hogy én leszek a második, és nem marad rám idő. XD De komolyan, ez totál kikészít. Tudok róla, hogy béna vagyok, de mikor ilyen erőszakosan tolják a képembe, akkor azért mindig rosszul esik. És ha tudok róla, csak még jobban bosszant, hogy 15 embertők kell újra meghallgatnom azt, amit már amúgy is tudok. :(

ó, de remélem, már jobban vagy :) (én is csak azért merek itt dumálni, mert hétvégén sikeresen lebetegedtem, úgyhogy az albérletben maradtam :( )
ugyan már, ne stresszeld magad ezen! Lehet, hogy a másik csaj pedig szintén ugyanezt gondolja rólad :D És nem is vagybéna meg semmi ilyesmi, ne is gondolj ilyenekre :x Jó vagy, és kész. Mindjárt megyek is hozzád és olvasok tőled valamit, hogy lásd, igazam van :D :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 08 (kedd), 12:28 
Ó-nagy-admin "backstage"

Anna írta:
óráról fórumozunk, Lyla? :D Ejnye-ejnye :D

Nem vagyok órán. Rosszul voltam reggel. XD
Ma még lesz egy fizikóm, aztán beosonkodom Pályakezdőkre, mert én vagyok a soron, és igazából előre ideges is vagyok, mert ketten leszünk az órán értékelve és a másik lány mérföldekkel jobban ír nálam, és utólag látom, hogy a beküldött anyagom is pocsék, csak hogy tetézzem a hibákat, és... és ráadásul kénytelen leszek elfogulatlan véleményt is mondani a másik lány munkáiról. Úgyhogy azt hiszem, csak remélhetem, hogy én leszek a második, és nem marad rám idő. XD De komolyan, ez totál kikészít. Tudok róla, hogy béna vagyok, de mikor ilyen erőszakosan tolják a képembe, akkor azért mindig rosszul esik. És ha tudok róla, csak még jobban bosszant, hogy 15 embertők kell újra meghallgatnom azt, amit már amúgy is tudok. :(

YellowBlue-nak igaza van abban, hogy az EKLE-nek elszállt az egója. Én is eklés voltam, magam is tapasztaltam. Nem hinném, hogy Lamaro bántani akart, ezért nem nevezett meg, ha tényleg rólad beszélt. :)

Egyébként, Athanornak van igaza. Itt mindenki csak kezdő-, meg amatőr-, meg hobbi-. Akár tagja vminek, akár nem, mindenki egyenrangúan véleményezhet, de a lényeg az író, aki vagy megfogadja a tanácsokat, vagy nem. És ez meg csak rajta áll. Szerencsére. :)
Felesleges ezen vitázni. Ha mégis szeretnétek, pü-ben lerendezhetitek. :)

Athanor, ha azok a leírások nálad üresjáratok, akkor én megeszem a négyéves fociVB-s gumipapucsomat. XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 08 (kedd), 12:18 
Fanficbúvár

jó, akkor így írom: a 'kritikusnak', macskakörömben. jelen esetben ugyanis a kritikus megnevezés a két kezdő írópalánta közül a kritikaíróra, ha úgy jobban tetszik, a véleményíróra vonatkozott. de biztos, hogy ez a beszélgetés módja?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 08 (kedd), 12:03 
Tollforgató

Lilyana írta:

Ízlések és pofonok. :) Én sokáig azért sem kísérleteztem hosszabb történettel, mert utáltam a leírásokat, de nagyon. Aztán elkezdtem próbálkozni (a fiókom bánatára), és rájöttem, hogy bár stílusilag mérföldekkel előrébb vagyok a 14 éves önmagamhoz képest, abban nem változtam, hogy gyűlölöm az üresjáratokat.

Lilyana! utáltad a leírásokat?! Ne már! Meg gyűlölöd az üresjáratokat...? :D Te nem is szeretheted a stílusom! xC :D LOL
Jaj, Lilyana! <3 :D

Hildegard írta:
én csak annyit fűznék hozzá, hogy a kritikusnak az a dolga, hogy segítse a történetet azzal, amit ő jónak lát. az író meg fogadja meg azt, amit Ő jónak lát.

Ez tényleg igaz! De én egy kritikust se látok itt, csak kezdő írópalántákat vagy hobbi véleményezőket, akik egymásnak próbálnak segíteni :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 08 (kedd), 11:51 
Zöldfülű

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára YellowBlue 2012 augusztus 04 (szombat), 10:55-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 08 (kedd), 11:48 
Fanficbúvár

YellowBlue írta:
Egyébként azt írtam, hogy szerintem nem kell az íróknak megmondani mennyi leírás legyen benne, mert el tudja ő azt dönteni magától is, illetve a szerzőt intettem arra, hogy minden kritikát fenntartásokkal fogadjon, az ENYÉMET IS. Leírtam továbbá, hogy nekem tetszik így pl. Ennyi történt.

jó, ez már nem nagyon adminland, szóval ha válaszod van, azt légyszi püben tett meg, én csak annyit fűznék hozzá, hogy a kritikaírónak az a dolga, hogy segítse a történetet azzal, amit ő jónak lát. az író meg fogadja meg azt, amit Ő jónak lát.

a 'barátnőjének meséli suli után' pedig nem rád vonatkozott, hanem az író tempójára. csak figyelmesen kéne elolvasni, amit a másik ír.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Hildegard 2011 március 08 (kedd), 12:18-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 08 (kedd), 11:44 
Zöldfülű

.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára YellowBlue 2012 augusztus 04 (szombat), 10:55-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 08 (kedd), 11:42 
Fanficbúvár

Lionela írta:
Ez majdnem olyan jó megjegyzés volt, mint amikor a leírásban olyanokat olvasni, hogy "ez a történet hasonló az XY tötrénetemhez, csak a szereplő neve más, illetve a nyelvezete, illetve a cselekménye... Pontosabban hasonló dolgok történnek, de... Öhm... Hagyjuk..."

:D :D :D

Ha már a történeteimen belül igényességet követelek magamtól, akkor legalább itt, fórumon hadd éljem ki magam :D :D

és köszi, lamaro :) :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 08 (kedd), 11:15 
Betűmániákus

óráról fórumozunk, Lyla? :D Ejnye-ejnye :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 08 (kedd), 10:40 
Ó-nagy-admin "backstage"

G Lamaro írta:
Hehehe! :D Fetrengősen nagy lenne... :D De ki kell próbálni, vajon a normálisabbja képes-e pöffetegbomba írására? ;)

Nem hinném, hogy lehet ilyen csodákat gyártani. Bár ki tudja, lehet épp akkor bukna ki valakiből az addigi gondosan leplezett adminellenszenve. XD

Idézet:
Na itt nem kellett rádöbbennem semmi újdonságra. :D Én javasoltam az írónak, hogy kicsit több leírást alkalmazzon, hogy ne legyen ennyire pörgős a története (mintha a barátnőjének mesélné suli után), a kedves olvasótársam pedig lehurrogott, hogy ne tanácsoljak ilyeneket, mert ő pont így szereti, és ki nem állhatja a leírásoktól vontatott írásokat. Vita nem volt, mert egyrészt az író ezt kérte, másrészt mit vitatkozzak ex-EKLÉ-sként egy vérprofi olvasóval ilyesmiről...? :D

Ízlések és pofonok. :) Én sokáig azért sem kísérleteztem hosszabb történettel, mert utáltam a leírásokat, de nagyon. Aztán elkezdtem próbálkozni (a fiókom bánatára), és rájöttem, hogy bár stílusilag mérföldekkel előrébb vagyok a 14 éves önmagamhoz képest, abban nem változtam, hogy gyűlölöm az üresjáratokat. De abban abszolút igazad van, hogy az gáz, ha olyan, mintha a barátnőjének hadarná. Ebbe is bele kell tanulni... Az ilyen fanatikus elvakult olvasók ellenére is van remény, sztem. :)

Idézet:
Nagyon szeretnék menni, de sajnos ez nálam most szimplán anyagi kérdés. Ha lesz rá fedezetem, megyek, ha nem, sajnos most is lemaradok... :(

Remélem tudsz majd jönni. :)
Idézet:
Igazából nem tudom. Talán sokaknál az anyagi dolgok szóltak közbe. (Nekem pl egy talira menetel szűken méretezve is tízezer körüli összeget jelent. Ez pedig már elég jelentős összeg, hogy ne lehessen figyelmen kívül hagyni.)

Igen, de ez eddig is így volt... Ezért nem értem a dolgot. *tanácstalan fejet vág, aztán feladja *

Idézet:
Lio, naná, hogy azt hitték, nem értenek hozzá. :D De nálam a furcsa arckifejezések kategóriát megnyerted a képek alapján. :D Lásd: 18 karikás papír, vagy guminyuszi javítás... :D

Egyetértek. XDD

Nőnap: Köszönöm, Gyoka! :#-) >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 08 (kedd), 1:58 
Ó-nagy-admin "backstage"

Lilyana írta:
XD Majd elválik, melyik lesz, Lamaro! Még gyógytornára is elküldtek, valamelyik csak használ. De mindegy is, csak a fél 7-es kelések tesznek cseppet álmossá. :)
Hát használjon is! :) Hát azt elhiszem, hogy a korai kelés álmossá tesz, hasonlóan vagyok vele. :)
Idézet:
Verseny: Majd a táborban! XDD * körülsandít Lio után kutatva, meneküljön-e * Mekkora lenne már...
Hehehe! :D Fetrengősen nagy lenne... :D De ki kell próbálni, vajon a normálisabbja képes-e pöffetegbomba írására? ;)
Idézet:
Tyű, hát én nem mindig élvezem, mikor belém kötnek kritikában, annyiből viszont hasznos, hogy rádöbbenthetnek egy másik szemszögre az adott témával kapcsolatban. Tulajdonképpen ez az egyetlen értelme a vitatkozásnak, nem? :D
Na itt nem kellett rádöbbennem semmi újdonságra. :D Én javasoltam az írónak, hogy kicsit több leírást alkalmazzon, hogy ne legyen ennyire pörgős a története (mintha a barátnőjének mesélné suli után), a kedves olvasótársam pedig lehurrogott, hogy ne tanácsoljak ilyeneket, mert ő pont így szereti, és ki nem állhatja a leírásoktól vontatott írásokat. Vita nem volt, mert egyrészt az író ezt kérte, másrészt mit vitatkozzak ex-EKLÉ-sként egy vérprofi olvasóval ilyesmiről...? :D
Idézet:
Te jössz táborba, Gyoka?
Nagyon szeretnék menni, de sajnos ez nálam most szimplán anyagi kérdés. Ha lesz rá fedezetem, megyek, ha nem, sajnos most is lemaradok... :(
Idézet:
Van vkinek vmi teóriája, miért voltunk kevesen most a talin?
Igazából nem tudom. Talán sokaknál az anyagi dolgok szóltak közbe. (Nekem pl egy talira menetel szűken méretezve is tízezer körüli összeget jelent. Ez pedig már elég jelentős összeg, hogy ne lehessen figyelmen kívül hagyni.)

Lio, naná, hogy azt hitték, nem értenek hozzá. :D De nálam a furcsa arckifejezések kategóriát megnyerted a képek alapján. :D Lásd: 18 karikás papír, vagy guminyuszi javítás... :D

Nőnap alkalmából a fórum és a Meri minden hölgylakójának sok boldogságok kívánok! $rose $rose $rose

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 08 (kedd), 1:01 
Ó-nagy-admin "backstage"

Lilyana írta:
Lio, végül egy ollóval operáltad meg a guminyulat? O_O Jól látom a talis képeken? XD

Bejött nem?

Cirka 5 percembe telt :)

Mindenki azt hittem épp kinyírni készülöm a nyulat, pedig pont hogy meggyógyítottam :D

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 07 (hétfő), 23:55 
Ó-nagy-admin "backstage"

Lio, végül egy ollóval operáltad meg a guminyulat? O_O Jól látom a talis képeken? XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 07 (hétfő), 22:55 
Ó-nagy-admin "backstage"

Hildegard írta:
neeeeeem... azon (a tilosbanjárós) a korszakomon idén már túl vagyok. vagyis idén még nem, de most nem is hiányzik :D

Ez majdnem olyan jó megjegyzés volt, mint amikor a leírásban olyanokat olvasni, hogy "ez a történet hasonló az XY tötrénetemhez, csak a szereplő neve más, illetve a nyelvezete, illetve a cselekménye... Pontosabban hasonló dolgok történnek, de... Öhm... Hagyjuk..."

:D :D :D

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 07 (hétfő), 22:10 
Fanficbúvár

neeeeeem... azon (a tilosbanjárós) a korszakomon idén már túl vagyok. vagyis idén még nem, de most nem is hiányzik :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 07 (hétfő), 21:56 
Ó-nagy-admin "backstage"

Hildegard írta:

nem is kicsit :D
amúgy most komolyan: nekünk ide be szabad pofátlankodnunk? nem nektek van fenntartva?

Ez a mi nyílt dumaszobánk, nincs elektromos kerítés, bárki jöhet ide trécselni, kérdezgetni, élményeket megosztani, hozzászólni, csak az utóbbi időkben valahogy elfelejtődött, mi meg magunkba temetkeztünk. (Néha még egymással is keveset beszéltünk, ha nem a munka volt a téma. Tisztelet a kivételnek.) Szóval szabad bizony, amíg legalább egy-két admin benne van a társalgásban. (Ami meg nem túl nehéz.) :D

Ez most elrontja a tilosban járok, húdejó érzését? XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 07 (hétfő), 21:47 
Fanficbúvár

Lilyana írta:
Az adminkórság ragályos, úgy véled? XDD

nem is kicsit :D
amúgy most komolyan: nekünk ide be szabad pofátlankodnunk? nem nektek van fenntartva?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 07 (hétfő), 21:42 
Ó-nagy-admin "backstage"

Hildegard írta:
A talin azért voltunk kevesen, mert akik nem tudtak eljönni, felvették a kapcsolatot Voldemorttal, hogy tartsa vissza a büdös muglikat a taliról, meg Szmiagollal, hogy tartsa vissza a büdös hobbitokat a taliról :D így se a muglik, se a hobbitok nem jutottak el a talira :( persze ők nem vallhatnak be semmit, mert akkor Edward kicsillogja őket a Meriről :D

=)) =)) Edward kicsillogja őket, jesszus! XDD

Az adminkórság ragályos, úgy véled? XDD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 07 (hétfő), 21:33 
Fanficbúvár

A talin azért voltunk kevesen, mert akik nem tudtak eljönni, felvették a kapcsolatot Voldemorttal, hogy tartsa vissza a büdös muglikat a taliról, meg Szmiagollal, hogy tartsa vissza a büdös hobbitokat a taliról :D így se a muglik, se a hobbitok nem jutottak el a talira :( persze ők nem vallhatnak be semmit, mert akkor Edward kicsillogja őket a Meriről :D

eleinte arra is gondoltam, hogy anyatejet kereső ufók azt hitték, hogy a talira indulók mind terhes anyák /vagy apák :D/ (merthogy ugye meg voltak pakolva egy csomó ketyerével, a mániákusság pedig általában a kismamákra vall), és elrabolták őket... és lehet, hogy most az ufók facebookoznak helyettük... *sejtelmes zene*

jupijupitábor :) :)

és köszi a biztatást :D

(egyébként mit keresek én ilyen ragályos betegség miatt karanténizált helyen, mint az Adminland???) :D :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 07 (hétfő), 21:24 
Ó-nagy-admin "backstage"

XD Majd elválik, melyik lesz, Lamaro! Még gyógytornára is elküldtek, valamelyik csak használ. De mindegy is, csak a fél 7-es kelések tesznek cseppet álmossá. :)

Verseny: Majd a táborban! XDD * körülsandít Lio után kutatva, meneküljön-e * Mekkora lenne már...

Tyű, hát én nem mindig élvezem, mikor belém kötnek kritikában, annyiből viszont hasznos, hogy rádöbbenthetnek egy másik szemszögre az adott témával kapcsolatban. Tulajdonképpen ez az egyetlen értelme a vitatkozásnak, nem? :D

Te jössz táborba, Gyoka? Lassan megkezdjük a szervezését is. :x Speckó, kicsit aggódom az anyagiak miatt, de remélem összejön azért a csapat és nem bukunk egy hatalmasat, mert... de ebbe még ne is gondoljunk bele.
Van vkinek vmi teóriája, miért voltunk kevesen most a talin?

Hilde: kitartást! :D Legrosszabb esetben megtartod a mankókat és ha unatkozol, majd azzal ugráltatod és fenyíted a népet, hogy hozzanak forrócsokit, kávét, teát, vagy vigyenek horszéken a Siriusba... XD (Nem is lenne rossz...)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 07 (hétfő), 21:19 
Fanficbúvár

Lilyana írta:
Szerki: Hilde, mikor is szedik le?

valószínűleg szerdán, de ma este meg lettem ijesztve, hogy kapok járógipszet... hát azért azt ne! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 07 (hétfő), 20:08 
Ó-nagy-admin "backstage"

Gratula, Lily! :D Ez a verseny nem is olyan rossz ötlet! ;) :D Én jelentkeznék rá! :D (Referenciaként meg lehet tekinteni Piton (visszafogott) véleményét Kristie művéről... :D)
Egyébként jobbulást! :) Vagy mégse? Na, majd eldöntöd... :D

Lio miért néznénk hülyének benneteket? :) Nekem is tök jó érzés volt, amikor egy kritikaíró belekötött a kritikámba, és elgondolkodtam, hogy talán több negatívumot kellene írnom, hátha még belekötnek hűdeokos emberkék. :D

Ki merne belekötni a mi kisoroszlánunkba? ;) :D (Bár nekem elég volt egy kicsit fáradt-morcosan nézni, és azt hitte haragszom rá... :D )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 07 (hétfő), 12:40 
Ó-nagy-admin "backstage"

De ez olyan klassz már! =))

Lio, téged sztem nem mertek elküldeni a fenébe. X'DDD

Szerki: Hilde, mikor is szedik le?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 07 (hétfő), 12:37 
Fanficbúvár

Lilyana írta:
Köszi a felajánlást! :) Ha segítő kéz kell még, akkor kopogtatunk. Bár reméljük sikerül ismét simán megszervezni mindent. :)

Éniséniiis :) tök szívesen segítek akármiben, amiben tudok, már amikor épp nincs gipszben a lábam :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 07 (hétfő), 12:25 
Ó-nagy-admin "backstage"

Lilyana írta:
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én elgondolkodtam azon, vajon nem lenne-e érdemes pöffeteggomba-író versenyt rendezni, és hogy vajon szándékoltan utol lehet-e érni az ösztönös kifakadásokat? XD

Ezt azért nem kéne XDDDD

Mondjuk én anno egész moderáló-adminpályafutásom során egy azaz egy darab ilyen levelet kaptam csak, az is összvisz 2 mondatból állt :)

Tök hülyének nézhetnek amúgy minket, hogy várjuk, hogy elküldjenek minket a fenébe, és milyen büszkén mutogatjuk ezeket a leveleket egymásnak =)) =)) =))

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 07 (hétfő), 11:52 
Ó-nagy-admin "backstage"

Szétmegy a fejem... Ma megvolt a sokadik fizikoterápiám, és úgy tűnik, vmit mégiscsak csinál a szervezetemmel az ultrahang meg az áramos kezelés. XD Mikor először mentem, azzal szívattak Meg Smithék, hogy majd beültetnek a villamosszékbe és elektrosokkolnak. Igazából már azt se bántam volna, agysejtem amúgy sincs, amit ki lehetne sütni. XDD Ehhez képest egy tündéri ápoló csajszi kezei alá kerültem, és komolyan sajnálni fogom, ha már nem kell többet menni. És még mondják, hogy az egészségügyben csak trehány meg morgós meg szörnyű ápolók vannak... Az egész szinten olyan a hangulat, mintha a sürgés-forgás csak egy nagy buli lenne, és minden a betegekről szól, a végén még azt is mondják, hogy váljék egészségünkre, meg viccelődnek, imádom őket. Tök jó lehet köztük dolgozni mindennap, kár, hogy erre nekem vajmi kevés esélyem van. XD

Ja, és a legeslegjobb a mai reggelben, ami miatt el is késtem a kezelésről: megkaptam az első vérbeli pöffeteggombámat! :D Komolyan, ez olyan klassz! Lexikonból evolúciós ugrással kielégítetlen kurva lettem! >:D< Wííí! :D
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én elgondolkodtam azon, vajon nem lenne-e érdemes pöffeteggomba-író versenyt rendezni, és hogy vajon szándékoltan utol lehet-e érni az ösztönös kifakadásokat? XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 24 (hétfő), 19:52 
Billentyűzetgyilkos

Okés. :D
Én csak a legjobbakat remélem. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 24 (hétfő), 19:48 
Ó-nagy-admin "backstage"

Köszi a felajánlást! :) Ha segítő kéz kell még, akkor kopogtatunk. Bár reméljük sikerül ismét simán megszervezni mindent. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 24 (hétfő), 19:41 
Billentyűzetgyilkos

Lilyana írta:
Vigyázzatok, mert szavatokon fogunk egyszer titeket, aztán csak leshettek! Egy csomó hülye kívánság, és semmi magyarázat... Megnézném, mit szólnátok... Illetve, lehet van ebben vmi perverz öröm... * hmmm * XD

Az én ajánlatom még áll. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 24 (hétfő), 19:39 
Ó-nagy-admin "backstage"

Vigyázzatok, mert szavatokon fogunk egyszer titeket, aztán csak leshettek! Egy csomó hülye kívánság, és semmi magyarázat... Megnézném, mit szólnátok... Illetve, lehet van ebben vmi perverz öröm... * hmmm * XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 24 (hétfő), 19:10 
Billentyűzetgyilkos

Lizi Eyre írta:
Lyla, mi is ott lennénk már veletek :x Én nagyon-nagyon köszönöm az eddigi talikat és a tábort is :D

Amúgy szerintem van itt pár őrült vállalkozó, aki szívesen segít :P

Én is nagyon :x

(én már tavaly is felajánlottam, hogy ha kell szívesen segítek, mert imádok szervezni, és ha meri :x... akkor meg pláne :P)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 24 (hétfő), 19:07 
Betűmániákus

Lyla, mi is ott lennénk már veletek :x Én nagyon-nagyon köszönöm az eddigi talikat és a tábort is :D

Amúgy szerintem van itt pár őrült vállalkozó, aki szívesen segít :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 23 (vasárnap), 23:12 
Billentyűzetgyilkos

Jaj, köszi, tök jó, hogy szerveződik. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 23 (vasárnap), 22:40 
Billentyűzetgyilkos

hát ja... nem is gondolná az ember, mennyi szervezéssel jár az a három nap :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 23 (vasárnap), 17:04 
Ó-nagy-admin "backstage"

Jó látni a lelkesedéseteket, ilyenkor mindig rám jön, hogy most azonnal neki kéne állni szervezni, de sajna addig még egy csomó más dolog van... :? Mondjuk, nem tudom, mennyire sajnák, mert jók, persze, csak már úgy a táborban lennék veletek együtt... :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 23 (vasárnap), 16:27 

Éééén már kijelentettem, hogy akarok menni :))
És összeszedem rááá! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 23 (vasárnap), 16:17 
Billentyűzetgyilkos

Köszi a választ :)

Remélem, addigra én is összekaparom rá a pénzt, végignéztem a tavalyi képeket, megesz a fene, ha most sem mehetek...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 23 (vasárnap), 16:13 
Billentyűzetgyilkos

érdemes, Lil, érdemes : D
nekem az eddigi két tábor mindkét nyár fénypontja volt : D nincs az az isten, ami a következőtől visszatartana : D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 23 (vasárnap), 16:06 

Én meg gyűjtögetek, és ha nem jön valammi válság akkor el is meegyek :D
:) Jó lenne :D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 10122 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 203  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra