Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 06 (szombat), 8:43

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1437 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 29  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Panaszok és sértegetések
HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 14 (vasárnap), 21:14 
Zöldfülű

Egyszer majd tegyél fel no namen egy történetet és nézd meg, hogy mikor és kitől kerül fel. :) Puszi-pá!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 14 (vasárnap), 21:10 
Betűmániákus

Akkor megnyugtatlak - mások kapnak a többi admintól is felengedő\elutasító leveled. Köztük én is. Lehet, hogy peches voltál.

A többi admin is ugyanúgy dolgozik. Tény, hogy Luna és mellons a te esetedben a legszorgosabb. Megesik. De ebből ne vonj le messzemenőbb következtetéseket - főleg ne írj be követelőző, sértegető hangnemben. Ha valami nem tetszik, azt lehet szebben is írni. És ha a Ki moderál épp? topikba benézel, ott is látod, hogy moderálnak a többiek is. Arról nem is beszélve, hogy nem egy esetben elfelejtenek beírni a Ki moderál épp? témába.

A moderálás így is gyors. Az, hogy a történeted a listán hátrébb kerül? Megtörténik. De nem csak a tiéd esik hátra, hanem sokaké is. A legtöbb olvasó nem a legelső három történetet nézi meg a főoldalon, hanem visszakeres több oldalnyit is (én pl. minden nap megnézem a napi frisseket).

Kép
Írásaim, fordításaim: Fülemüle (White Collar fanfic) ¤¤¤ Harry új otthona ¤¤¤ Crelus-trilógia: Alta Mente ¤¤¤ Harry Potter, az azkabani fogoly ¤¤¤ Samuel Blackwell
¤¤¤ A többi történetem a profilomon elérhető!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 14 (vasárnap), 21:09 
Fanficbúvár

Bocs, hogy beleszólok, de fél nap szerintem még közel sem a világ. Én általában 1 napokat szoktam várni, hogy felengedjék a történetemet, s hamar le is kerül a listáról. Elég sokan vagyunk. :) Sosem gondoltam azonban, hogy 1 nap soknak számítana, szerintem az korrekt. Amikor a bétám 2 hét után sem jelentkezett a javítással, na akkor! írtam neki, hogy hogy áll, de akkor sem támadtam neki. Végül elhagytuk egymást, mert ez így nem mehetett tovább, de hangsúlyozom, akkor 2 hétről volt szó. Nem tudom, hogy én vagyok-e türelmes vagy te türelmetlen, de esküszöm, nekem az 1 nap nem tűnt soha soknak.

Én jól tudom, hogy itt minden csaló
s ami valónak látszik, nem való.
Ha így találom,
miért higgyem,
hogy az álom az álom?

Saigyó szerzetes

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 14 (vasárnap), 21:05 
Zöldfülű

Nem is szántam tetszetősre, mivel nekem sem tetszik, ami megy. A lényege az lett volna, hogy mindig tőle vagy Lunától kapok felengedést, amiből nekem az következik a huszadik ilyennél, hogy ők ketten dolgoznak.
Ha jól emlékszem, írtam, hogy tisztában vagyok vele, hogy nem ebből áll mindenkinek az egész napja - még arra is hoztam példát, hogy én is végzek hasonló jellegű munkát -, de valahogy szemet szúrt, hogy alig dolgozik itt valaki és ez nem újkeletű dolog.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Dior 2011 augusztus 14 (vasárnap), 21:10-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 14 (vasárnap), 21:00 
Betűmániákus

A stílusod nagyon nem tetszik.

Tömören válaszolok a kérdésedre. Az adminok nem érnek rá mindig. Hiába van tíz admin felsorolva - ez nem jelent azonnali moderálást. Vannak más dolgok is azokon kívül. Nem értem, hogy kitől várod a felengedést? Baj, hogy mellonstól jött? Nem nagyon értem azt a mondatodat, hogy mellonstól jött, hogy feltette. Ez miért baj?

Annyit tudok elmondani, hogy ha nem tetszik az itteni rendszer, el lehet innen vonulni.

Vagy mutass szorgosabban dolgozó emberkéket. Csak ne magadra mutass, mert még a végén a pofádba röhögök.

És igen, az én hangnemem\stílusom sem éppen megengedhető.

Kép
Írásaim, fordításaim: Fülemüle (White Collar fanfic) ¤¤¤ Harry új otthona ¤¤¤ Crelus-trilógia: Alta Mente ¤¤¤ Harry Potter, az azkabani fogoly ¤¤¤ Samuel Blackwell

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 14 (vasárnap), 20:54 
Zöldfülű

Sziasztok!

Pontosan nem tudtam, hogy hova írjam ezt, de szerintem ide is megteszi, végül is mindegy, hová kerül valószínűleg úgysem lesz foganatja. Nem szoktam feljönni fórumozni, de most muszáj voltam. Az van - nem fogok köríteni meg semmi -, hogy feltettem egy történetet legjobb emlékeim szerint valamikor szombat hajnalban, aztán amikor szombaton délután kettő óra után ránéztem, még mindig nem volt sehol, holott, ha úgy vesszük, szinte egy fél nap lett volna a moderálásra és van egy olyan érzésem - amire a mai napi tapasztalat is bizonyítékként szolgált -, hogy nem az én írásom volt az egyetlen, ami várakozott. Szóval tudjátok ezzel nem azt akarom mondani, hogy miért nincs fent mindenki gépközelben egész nap, ugyanis ez nem erről szól - inkább arról, hogy fent van tíz (!!!) admin neve sorolva, akik elviekben dolgoznak, ehhez képest mellonstól jött üzenetem, hogy feltette a történetem. Általában egyébként vagy Ő vagy Luna engedik fel, de ez nem meglepő. Mivel novelláról volt szó, fogtam és töröltem két órakor a listáról, hogy talán még legyen is egy darabig kint. Ma meg Luna engedte fel a novellát, de miután ez megtörtént, a lista telítettsége miatt az egész teljesen lecsúszott, pedig nagyjából egy órája lehetett fenn az írásom. Itt is köszönöm, lányok!

Tudjátok, mi volna a kérdésem? - És még mielőtt vádolni kezdenétek, hogy jaj, én nem tudom, milyen ez - de tudom, mert én is dolgozok, én is tanulok és mellette én is végzek ilyenfajta karitatív munkát, becsülettel. Szóval az volna a kérdésem, hogy minek vannak fenn olyanok az admin névsorban, akik semmit, de semmit az égvilágon nem csinálnak? Megnéztem itt fenn a topikot: összességében egy nap kb. egy admin jön fel - legalábbis ő jelzi, hogy dolgozik -, aztán 2-3 moderálás után el is tűnik, aztán meg csodálkoztok, hogy mekkora a lista. Ha nem éreztek magatokban energiát a munkára, amit megértek, akkor keressetek már olyanokat, akik becsülettel végeznék a munkájukat.

Nem kérek elnézést ezért, mert ez megy kb. 2 éve.
Köszöntem.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Dior 2011 augusztus 14 (vasárnap), 21:01-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 20 (szerda), 12:49 
Zöldfülű

Ezt nem tudtam, köszönöm.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 19 (kedd), 16:57 
Billentyűzetgyilkos

Lizzy Summer írta:
Sziasztok!

Azzal a problémámmal fordulnék hozzátok, hogy a Merengőről légyszi töröljétek le nekem, ha tudjátok a másik két felhasználónevemet. Már próbáltam mindenféleképpen belépni hozzájuk, hogy magam töröljem le, de nem sikerült sehogysem a belépés, mindig azt írja ki, hogy nem jó a jelszó, pedig jó.

A két felhasználónév: Winkler Bia és Winkler Bianka

Előre is köszönöm,
Lizzy Summer

Senki sem tudja magát törölni, csak a történeteit leszedni. Viszont mi se törlünk felhasználókat, hogy a visszaéléseket elkerülhessük.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 19 (kedd), 16:02 
Zöldfülű

Sziasztok!

Azzal a problémámmal fordulnék hozzátok, hogy a Merengőről légyszi töröljétek le nekem, ha tudjátok a másik két felhasználónevemet. Már próbáltam mindenféleképpen belépni hozzájuk, hogy magam töröljem le, de nem sikerült sehogysem a belépés, mindig azt írja ki, hogy nem jó a jelszó, pedig jó.

A két felhasználónév: Winkler Bia és Winkler Bianka

Előre is köszönöm,
Lizzy Summer

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 11 (hétfő), 7:37 
Szárnybontogató

OKsi, miután írtam, majdnem rögtön fel is került ^^ Azért köszönöm, hogy válaszoltatok :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 10 (vasárnap), 21:31 
Ó-nagy-admin "backstage"

Megfigyelve, hogy mostanában az adminok milyen reakciókat adnak a listába nézve, biztos jól tele lehet. Szóval valószínűleg csak annyi a probléma, hogy nehezen jutnak el a te írásodig, ahogy Gaeriel is írta. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 10 (vasárnap), 20:48 
Szárnybontogató

Ó, akkor okés :D Várok akkor türelemmel :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 10 (vasárnap), 19:18 
A Legnagyobb Fandomvadász

szia!

szerintem ne aggódj, attól, hogy még nem fordult elő, még nem biztos, hogy probléma van vele, egyszerűen csak biztos nem jutottak el odáig, elvágre még csak vasárnap van :)
de, ha valami gond van, akkor jön valaki, aki nálam okosabb, de nem tartom valószínűnek mindenesetre.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 10 (vasárnap), 18:24 
Szárnybontogató

Sziasztok Admin nénik! ^^

Azzal a problémámmal fordulnék hozzátok (remélem jó topicot választottam, ha mégsem, akkor sorry), hogy még pénteken feltöltöttem egy friss történetemet, de még mindig nem kaptam róla se pozitív se negatív visszajelzést. Se törölve nem lett hibák miatt. Nem lehet, hogy valahogy kimaradt a szórásból?

Csak azért kérdezem, mert eddig sosem tartott ennyi ideig az engedélyezés/elutasítás :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 07 (csütörtök), 10:04 
Szia!

Már átírtam. :)

A szavak számát illetően... Direkt ügyeltem a 2000 szóra, és nálam 2500 valamennyit jelzett, ezért is mertem feltölteni... :? :)

Na mindegy, most már valóban fent van, de a többi fejezetnél méginkább ügyelek majd a hosszúságra. ^^

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 06 (szerda), 19:25 
Fanfic-faló

igen, valóban én voltam, az indok pedig a fejezet rövidsége volt, mivel Te folytatásos regényen dolgozol, ott pedig el kéne érnie egy feltöltés hosszának a 2000 szót, wordben

és, közben látom, h mégis felkerült a fejezet, nem tudom, Luna mit írt Neked, mindenesetre erre figyelj a továbbiakban, ha még olvasol itt :)

ez a nem használatos email cím pedig nem éppen szerencsés, ha a továbbiakban is kapsz elutasítót, úgyh ahogy Lyla jelezte, tényleg érdemes átírni az újat

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 05 (kedd), 22:19 
Köszönöm a segítséget! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 05 (kedd), 21:02 
Ó-nagy-admin "backstage"

Hamiltonfan_2011 írta:
Sziasztok!

Azért írtam ide, hogy segítséget kérjek. Ma (július 5.) feltöltöttem az oldalra az "O. G. Marvallet - A Sátán üdvöskéje" c. történetemet, amely "visszadobásra" került. Nem is lenne ezzel semmi gond... a hiba ott van, hogy az e-mail cím, amivel a Merengőre regisztráltam, már megszűnt, így nem tudom megnézni, hogy mi volt a hiba, s javítani azt.
Mit lehet kezdeni ezzel a helyzettel? Nem lehetne valahogyan átállítani az e-mail címemet, hogy ezentúl az amaela_denem@citromail.hu-ra kapjam az értesítéseket?
Vagy ha ez nem megoldható, akkor szeretném megkérni azt a moderátort, aki elbírálta a történetemet, hogy mondja el itt, mi volt a hibám.

Előre is köszönöm!

Hamiltonfan

Szia!

A merengős profilodban te magad is át tudod írni az e-mailedet. :)
A történetedet Villette moderálta, aki ritkán van most erre, mert még vizsgázik, és amennyire én tudom, nem menti az elutasítóit, így nem biztos, hogy emlékszik a hibákra, de ha ráírsz egy mailt, akkor tuti válaszol. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 05 (kedd), 20:03 
Sziasztok!

Azért írtam ide, hogy segítséget kérjek. Ma (július 5.) feltöltöttem az oldalra az "O. G. Marvallet - A Sátán üdvöskéje" c. történetemet, amely "visszadobásra" került. Nem is lenne ezzel semmi gond... a hiba ott van, hogy az e-mail cím, amivel a Merengőre regisztráltam, már megszűnt, így nem tudom megnézni, hogy mi volt a hiba, s javítani azt.
Mit lehet kezdeni ezzel a helyzettel? Nem lehetne valahogyan átállítani az e-mail címemet, hogy ezentúl az amaela_denem@citromail.hu-ra kapjam az értesítéseket?
Vagy ha ez nem megoldható, akkor szeretném megkérni azt a moderátort, aki elbírálta a történetemet, hogy mondja el itt, mi volt a hibám.

Előre is köszönöm!

Hamiltonfan

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 22 (szerda), 21:45 
Szárnybontogató

Szia! :D

Köszönöm a gyors választ!
Próbáltam két másik böngészővel, lehet tényleg a net a ludas, most következik egy másik internetkapcsolat próbája. :D Remélem, onnan sikerül :D

szerk.: Rájöttem a hibára... Nem figyeltem a képbeillesztés kódjára :roll:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 22 (szerda), 21:09 
Ó-nagy-admin "backstage"

Szia!

Nem tudom, mi lehet a probléma. De az alapján, hogy velem más honlapon fordult elő hasonló, lehet tényleg a neted a ludas.
Próbáltad már másik böngészővel? A Merin ez nem szokott gondot jelenteni, de egy próbát talán megér, hátha az a netedre jobban reagál. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 22 (szerda), 20:55 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Nem tudom, hogy jó helyre írok-e a problémámmal. :oops: Amennyiben nem, akkor előre is elnézést.
Az a helyzet, hogy nem enged új történetet feltölteni a rendszer. (Fejezet hozzáadásról nem tudok nyilatkozni, mert mivel nem volt még szerencsém publikálni.)
A kategóriát még ki tudom választani, az utána következő űrlapon szereplő rubrikák kitöltése szintén nem jelent gondot, ám amikor kérem az előnézetet, azt nem tölti be rendesen. A 'történet hozzáadása' gombra kattintva nem csinál semmit.
Ilyenkor mit lehet tenni? Az oldalon lépett fel valami gond, vagy nálam van a hiba? (Bár a netemet ismerve az utóbbin sem csodálkoznék. ~x( )
Előre is köszönöm a segítséget!

Bellinda

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 16 (csütörtök), 15:14 
Szárnybontogató

Akkor jó, hogy nem bántottalak meg, mert tényleg nem állt szándékomban. Már átadtam a fejezetet Sasztának, aki volt olyan kedves és kijavította, így remélem már jó lesz. Tudom, hogy nincsen egyszerű dolgotok és nem is irigyellek benneteket, mert biztosan nem unatkoztok :D De azért további sok sikert kívánok Nektek! :-h

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 16 (csütörtök), 15:02 
Ó-nagy-admin "backstage"

Igazából az a gond, hogy csak akkor lehetne egységesen moderálni, ha A) meghatároznánk, hogy három vesszőig felengedünk és két központozás még belefér, de három nem, stb. ami elég kivitelezhetetlen, B) ha bétáznánk. De ugye az admin nem lehet béta, mert akkor állna a felkerülés... Szóval marad ez a felemás szűrés.
Semmi vész, Dorian, engem nem bántottál meg. :) Remélem minden rendben lesz ezután a fejezettel.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 16 (csütörtök), 14:46 
A Legnagyobb Fandomvadász

igen-igen, már egy ideje, úgyhogy légyszi :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 16 (csütörtök), 14:43 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: A Föld Pusztaságán, valahol Westeros környékén, a Roxfot kastélyában, Stiles szobája mellett.
shanon widow írta:
Saszta írta:
Igen, igazad van, shadow, tényleg két d-vel kell írni... Észre se vettem! :)

shanon, nem shadow
jobban figyelj ;)

amúgy nincs panaszom, tényleg befejeztem :oops:

Mindig shadowot akarok írnixD Bocsi shanon! ;)
Na jó, tényleg hagyjuk abba, mert ez már nagyon off! :oops:

"I have stood at the very edge. I have looked into the abyss. If I'd have taken one more step, I would have fallen.
But no matter how far I ran away from God, he was still waiting ahead."
(Penny Dreadful)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 16 (csütörtök), 14:30 
Betűmániákus

Saszta írta:
Igen, igazad van, shadow, tényleg két d-vel kell írni... Észre se vettem! :)

shanon, nem shadow
jobban figyelj ;)

amúgy nincs panaszom, tényleg befejeztem :oops:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 16 (csütörtök), 13:41 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: A Föld Pusztaságán, valahol Westeros környékén, a Roxfot kastélyában, Stiles szobája mellett.
shanon widow írta:
én is észrevettem, hogy vannak kevésbé erős történetek, ami a helyesírást illeti, de az adminok is csak emberek ;) és ha épp jobb formájukban vannak, jaj nekünk :D hisz a pont pont pont sem véletlenül az, ami

ui: Saszta, nem tartozik rám és kötözködni se szeretnék, de tényleg alaposan nézd át, mert már itt is van egy aprócska hiba. a küld felszólítás esetén két d-vel írandó :)

de ez már off, és shanon be is fogta

Hát igen, van jó pár olyan sztori, mely csak úgy hemzseg a helyesírási hibáktól, és emiatt teljesen élvezhetetlen.
Már át is néztem, remélem elég alapos voltam.
Helyesírási hibát nemigazán találtam benne, inkább a vesszőkkel volt némi problémája :)
Igen, igazad van, shanon, tényleg két d-vel kell írni... Észre se vettem! :)

"I have stood at the very edge. I have looked into the abyss. If I'd have taken one more step, I would have fallen.
(Penny Dreadful)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Saszta 2011 június 16 (csütörtök), 14:42-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 16 (csütörtök), 13:14 
Betűmániákus

én is észrevettem, hogy vannak kevésbé erős történetek, ami a helyesírást illeti, de az adminok is csak emberek ;) és ha épp jobb formájukban vannak, jaj nekünk :D hisz a pont pont pont sem véletlenül az, ami

ui: Saszta, nem tartozik rám és kötözködni se szeretnék, de tényleg alaposan nézd át, mert már itt is van egy aprócska hiba. a küld felszólítás esetén két d-vel írandó :)

de ez már off, és shanon be is fogta

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 16 (csütörtök), 12:51 
Könyvmoly

Dorian írta:
Rendben. Bocsánatot kérek. :oops: Nem akartam senkit se megbántani, de egy kicsit tényleg bosszantott a dolog. Saszta átküldöm Neked és nézd át kérlek. Más ötletem már végképp nincsen.
Még egyszer Sorry Lilyana _U_ :D

Na ez a beszéd, Dorian! :) Küld el, és átnézem... és olyan alaposan olvasom el, ahogy még a saját történeteimet se szoktam... szsz minden betűt külön külön megvizsgálok! :D

(Penny Dreadful)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 16 (csütörtök), 12:49 
Szárnybontogató

Rendben. Bocsánatot kérek. :oops: Nem akartam senkit se megbántani, de egy kicsit tényleg bosszantott a dolog. Saszta átküldöm Neked és nézd át kérlek. Más ötletem már végképp nincsen.
Még egyszer Sorry Lilyana _U_ :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 16 (csütörtök), 10:29 
Könyvmoly

Nekem is volt, hogy egy csomószor visszautasították, és már a hajam is az égnek állt, olyan dühös voltam már, de utólag mindig hálás voltam, hogy nem engedték fel a történetemet hibásan.
Ha a legkisebb hiba miatt is visszautasítják, akkor az ember legközelebb jobban ügyel ezekre a hibákra, és kevesebb hibát vét, valamint egy idő után teljesen berögzülnek ezek a dolgok, és ezáltal szívesebben is elolvassák majd ezeket a történeteket, hiszen nincsen tele elgépelésekkel.

(Penny Dreadful)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 16 (csütörtök), 10:14 
Ó-nagy-admin "backstage"

Sasztának igaza van. Nem az a célunk, hogy elvegyük a kedved, egyszerűen vannak alapszabályok, amiket meg kell tanulnia minden írónak. (Ha meg profi akarsz lenni, akkor főleg: a kiadók a lektorokon spórolnak és ezért egy csomó nagyon jó kéziratot küldenek el...)
Ha valaki esetleg több hibát lát meg és még a korábbiakon felül is megírja, akkor az azért lehet, mert amikor moderálunk, nem béta-, hanem engedékenyebb adminszemmel nézzük a történeteket, így nem akadunk fenn sok dolgon. Ha pedig mégis meglátjuk a hibákat, mert az admin- és bétaszem azért relatív határon mozog, és vesszük a fáradtságot a megírására, akkor az inkább jó dolog, mert ha amúgy is elküldenek a korábbi hibák emlegetésével, akkor tovább tudod javítani a történetedet. Ezért javasoljuk egy alapos béta beszerzését, mert ő az egész történetet mikroszkóppal nyálazza át neked, mi csak a nagyítóval hadonászunk.
Ha az én hajnali elutasítómon rágtál be, akkor sajnálom, pont annak érdekében tettem, hogy minél kevesebb legyen a helyesírási hibás sztori a Merin, amire te is hivatkoztál. De az is lehet, hogy én egyszerűen csak szőrösszívűbb vagyok, mint a többiek. ;) (Mondjuk, ez nem változtat azon, hogy ha odaírtam, a hibák sajnos még ott vannak és javításra várnak... )
Az, hogy milyen író vagy, nem a helyesírástól kell függjön, de az, hogy megjelenhessen valahol (vagy itt a neten az olvasók ne csak fanyalogva olvassák a hibákon morogva), ahhoz már feltétlen szükséges.
Remélem, így ha még továbbra is bosszant, azért valamennyire megérted a dolgot. :)
((Egyébként én magam is kaptam elutasítót anno, nekem a párbeszéd-központozással volt gondom. Utólag látom csak, mennyit segített, hogy akkor visszadobáltak, különben az életben nem tanultam volna meg a fene nagy írói önérzetem miatt.))

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 16 (csütörtök), 9:35 
Könyvmoly

Dorian írta:
Először is üdv!
Nekem egy olyan gondom lenne, hogy már kb. ötször vagy hatszor is megpróbáltam feltölteni az irományomat, de állandóan visszadobják a leghülyébb kifogásokkal (nem három pont van egymás után hanem négy, kimaradt egy vessző stb.) Megértem, hogy ezek mind katasztrofálisan nagy hibák és az hogy némelyik műben csak úgy hemzsegnek a helyesírási hibák, már majdhogynem kiszúrják az ember szemét, meg a szóismétlések... Az persze lehet. Nem is tudom hány admin vagy micsoda nézte meg és senkinek se tűnt fel az az egy vessző hiánya, de az utolsónak az már gond! Ez szerintem nevetséges!
Gratulálok nekik! Sikerült elvenniük a kedvemet az egésztől! Köszönöm! ~x(
További jó munkát nekik!

Nyuuugiii! Velem is csináltak már ilyet, tudom mennyire idegesítő, de... próbálj lenyugodni!
Vegyél egy nagy levegőt, és állj hozzá pozitívan: Legalább a végén profi író leszel, mert az elején még egyel több pont miatt is visszautasították a történetedet.
Olyan történetek kerülnek majd ki a kezed közül ez által, hogy egyetlen egy hiba se lesz benne, és sorozatban kapod majd az Aranypenna díjat, meg az Arany Főnixtoll(vagy mit tudom én milyen) díjat!
BF-en is írtam neked, egy végső megoldás gyanánt... És még egyszer: NYUGIIIII!!!

(Penny Dreadful)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 16 (csütörtök), 9:27 
Szárnybontogató

Először is üdv!
Nekem egy olyan gondom lenne, hogy már kb. ötször vagy hatszor is megpróbáltam feltölteni az irományomat, de állandóan visszadobják a leghülyébb kifogásokkal (nem három pont van egymás után hanem négy, kimaradt egy vessző stb.) Megértem, hogy ezek mind katasztrofálisan nagy hibák és az hogy némelyik műben csak úgy hemzsegnek a helyesírási hibák, már majdhogynem kiszúrják az ember szemét, meg a szóismétlések... Az persze lehet. Nem is tudom hány admin vagy micsoda nézte meg és senkinek se tűnt fel az az egy vessző hiánya, de az utolsónak az már gond! Ez szerintem nevetséges!
Gratulálok nekik! Sikerült elvenniük a kedvemet az egésztől! Köszönöm! ~x(
További jó munkát nekik!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 09 (csütörtök), 18:08 
Billentyűzetgyilkos

Aggy írta:
Sziasztok!
Nem vagyok benne biztos, hogy jó helyre írok, ha nem, akkor előre is bocsánat :oops:
A problémám az lenne, hogy regisztráltam az oldalra "Aggy" néven, viszont nem sikerült aktiválnom a regisztrációmat. Az e-mail címemre valamilyen okból kifolyólag az utóbbi időben nem érkeznek meg az e-mailjeim, sőt, ma már belépni sem engedett... Van erre valamilyen megoldás? Vagy ha nem aktiválom a regisztrációt, az pár nap után elévül, és megpróbálhatok regisztrálni ugyanezzel a felhasználónévvel (mindjárt ki is próbálom, most jutott eszembe:))? Csak mert ez kb. 2-3 napja volt:) Előre is köszönöm szépen a segítséget!:)

Szerk.: Megpróbáltam újra regisztrálni, nem engedte... az az aktiváló e-mail még mindig engem keres a cybertérben :-(

Írtam egy privát üzenetet, nézd meg. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 09 (csütörtök), 17:44 
Zöldfülű

Sziasztok!
Nem vagyok benne biztos, hogy jó helyre írok, ha nem, akkor előre is bocsánat :oops:
A problémám az lenne, hogy regisztráltam az oldalra "Aggy" néven, viszont nem sikerült aktiválnom a regisztrációmat. Az e-mail címemre valamilyen okból kifolyólag az utóbbi időben nem érkeznek meg az e-mailjeim, sőt, ma már belépni sem engedett... Van erre valamilyen megoldás? Vagy ha nem aktiválom a regisztrációt, az pár nap után elévül, és megpróbálhatok regisztrálni ugyanezzel a felhasználónévvel (mindjárt ki is próbálom, most jutott eszembe:))? Csak mert ez kb. 2-3 napja volt:) Előre is köszönöm szépen a segítséget!:)

Szerk.: Megpróbáltam újra regisztrálni, nem engedte... az az aktiváló e-mail még mindig engem keres a cybertérben :-(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 06 (hétfő), 17:53 
Zöldfülű

Sziasztok!

Szeretnék egy kérdést feltenni. A történetem (Future & Past) friss fejezetét, amit szombaton (06.04.) tettem fel, felengedték, de nem kaptam e-mailt. Luna mondta is, hogy nem rögzítették a rendszerben. Meg tudnátok mondani, mi állt abban a levélben, amit nem kaptam meg? Előre is köszönöm a segítségeteket!

Selyemmaki

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 05 (vasárnap), 17:53 
Ó-nagy-admin "on stage"

Mi mailcímet és jelszót is át tudunk szerkeszteni, szóval ment egy pü... :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 05 (vasárnap), 17:02 
Zöldfülű

Sziasztok!
Én még évekkel ezelőtt regisztráltam be a Merengőre, és most ismét használni szerettem volna, azonban a jelszót már nem sikerült kitalálnom, pedig az összes eddigivel próbálkoztam - vagy nem. Sajnos az "elfelejtett jelszó" funkciót sem tudom igénybe venni, mert azóta már másik e-mail címem van. Ilyenkor mi a teendő?

Előre is nagyon szépen köszönöm!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 02 (csütörtök), 12:05 
Tollforgató

Luna Aurora írta:
csajmacska írta:
Volt valami fontos abban a levélben, amiről tudnom kellene? :)

Semmi, csak a szokásos sablon.

Köszi, reméltem, hogy ezt mondod. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 02 (csütörtök), 11:50 
Billentyűzetgyilkos

csajmacska írta:
Volt valami fontos abban a levélben, amiről tudnom kellene? :)

Semmi, csak a szokásos sablon.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 02 (csütörtök), 11:35 
Tollforgató

Sziasztok!

Nekem is citromail-em van, eddig a három év alatt nem volt vele semmi baj, ellenben most úgy gondolta, hogy eltűnteti az elfogadóm. :) Egy verset tettem fel, és fel is engedtétek, szóval gondolom nem lehetett vele akkora baj. :) Volt valami fontos abban a levélben, amiről tudnom kellene? :)

Címe: Elmélkedések és annak az ötödik fejezete, a Csak egy vers

Előre is köszi :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 15 (vasárnap), 19:20 
Billentyűzetgyilkos

ariana weldon írta:
hali, ismét én :roll:
úgy sejtem, a citromail valamit újfent nem küldött át (azóta készítettem is gyorsan másik mailcímet) :?

elküldöm ezt is újra

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 15 (vasárnap), 17:10 
Zöldfülű

hali, ismét én :roll:
úgy sejtem, a citromail valamit újfent nem küldött át (azóta készítettem is gyorsan másik mailcímet) :?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 09 (hétfő), 20:28 
Zöldfülű

nagyon szépen köszi, átjött :) javítom a kérteket

mod. szerk.

hát egen, a szerepjátékozásnak is megvan a maga hátránya, no meg a gyors és figyelmetlen gépelésnek XD
(plusz a nyelvtantanárunk is borzalmas...én meg gyakran kapkodok :D )

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 09 (hétfő), 20:25 
Billentyűzetgyilkos

ariana weldon írta:
Hali!
Mielőtt bárki azt gondolná türelmetlen vagyok vagy egyebek, hangsúlyozom NEm, csak olvastam pár helyen, hogy a citromaileseknél - mint nálam - a mailek gyakran nem jönnek meg
bár lehet ilyet nem kellene kérdeznem de...megkapták az adminok a történetemet? majdnem egy hete küldtem a címe Forever Changed Twilight témájú
csak azért kérdem, mert ha esetleg elutasítót küldtetek, jó lenne tudnom, mert minden nap várom, hátha meglátom a művemet az oldalon, megértéseteket előre is köszönöm, és tényleg nem türelmetlenségből, hisz bizonyára rengeteg történetet kell átnézni :)

én néztem meg, elküldtem ismét a levelet

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 09 (hétfő), 20:22 
Zöldfülű

okés, köszi az infókat :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 09 (hétfő), 20:19 
Betűmániákus

Akkor valószínű, hogy elutasították, a citromail meg szarakodott neked. De majd egy admin biztosan pontos választ ad erre. Az viszont tuti nem történhet meg, hogy "otthagynak véletlenül" egy történetet.

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 09 (hétfő), 20:16 
Zöldfülű

Hali!
Mielőtt bárki azt gondolná türelmetlen vagyok vagy egyebek, hangsúlyozom NEm, csak olvastam pár helyen, hogy a citromaileseknél - mint nálam - a mailek gyakran nem jönnek meg
bár lehet ilyet nem kellene kérdeznem de...megkapták az adminok a történetemet? majdnem egy hete küldtem a címe Forever Changed Twilight témájú
csak azért kérdem, mert ha esetleg elutasítót küldtetek, jó lenne tudnom, mert minden nap várom, hátha meglátom a művemet az oldalon, megértéseteket előre is köszönöm, és tényleg nem türelmetlenségből, hisz bizonyára rengeteg történetet kell átnézni :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1437 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 29  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra