Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 06 (szombat), 8:43

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1437 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 29  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Panaszok és sértegetések
HozzászólásElküldve: 2012 április 18 (szerda), 15:33 
Zöldfülű

Sziasztok!
Még szombat este feltöltöttem egy új történetet az oldalra, és még mindig nem került fel. Ha nem nagy gond, esetleg utána tudna nézni valaki, hogy a feltöltésnél történt-e valami probléma, vagy csak szimplán ennyire el vagytok árasztva frissekkel? Ez esetben őszinte részvétem :-D , csak még sosem kellett ennyit várni (én legalábbis nem tapasztaltam).
Köszönöm előre is!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 április 06 (péntek), 13:03 
Billentyűzetgyilkos

A legjobb az, ha türelmesen vársz, és nem teszed fel mindig újra. Ugyanis ilyenkor mindig a lista legaljára kerül a történet, ha pedig moderálunk, igyekszünk mindig azokkal haladni a leginkább, amelyek régebb óta várakoznak.

csikigirl írta:
Sziasztok!

Csak a lelkem megnyugtatása végett érdeklődöm, hogy miért van az, hogy hétfőn töltöttem fel az új regényem első fejezetét, de még ma sincs fenn. Azóta már kétszer letöröltem, és újra feltöltöttem arra gondolva, hogy esetleg nem kaptátok meg, vagy valami... ehhez én nem értek. :S A címe Hagyd, hogy segítsek.
Csak azt szeretném tudni, hogy bennem van a hiba, és nem kaptátok meg, vagy várjak tovább türelmesen, mert már nálatok van. :)

Előre is köszönöm a választ.

Üdv
csikigirl

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 április 06 (péntek), 12:42 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Csak a lelkem megnyugtatása végett érdeklődöm, hogy miért van az, hogy hétfőn töltöttem fel az új regényem első fejezetét, de még ma sincs fenn. Azóta már kétszer letöröltem, és újra feltöltöttem arra gondolva, hogy esetleg nem kaptátok meg, vagy valami... ehhez én nem értek. :S A címe Hagyd, hogy segítsek.
Csak azt szeretném tudni, hogy bennem van a hiba, és nem kaptátok meg, vagy várjak tovább türelmesen, mert már nálatok van. :)

Előre is köszönöm a választ.

Üdv
csikigirl

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 március 11 (vasárnap), 23:21 
Ó-nagy-admin "backstage"

mzperx írta:
Kedves Adminok!
Egy építő jellegű hozzászólásom lenne, már amennyiben ez megvalósítható).
Jó pár fanfic oldalon jártam már, és igen hasznosnak találtam, ha a kereső felületen be lehetett jelölni, hogy már befejezett, vagy még a folytatás alatt lévő történetek között is keressen a program. Mellékesen javasolnék még egy tételt a 'jellemző' kategóriához > barátság (a romantika mellett ez is gyakori!).
tekintettel arra, hogy számítástechnikai antitalentum vagyok, nem tudom, hogy mindez mennyi gonddal, vagy fáradtsággal járna kiegészíteni, de azért felvetettem. Minden jót nektek! Mzperx

Szia!

A Meri scriptje sajna nagyon régi, és technikai okokból nem tudjuk frissíteni. Készül az új oldal, új keresővel, mindennel, és amit felvetettél, az is benne lesz. Remélem, örülni fogsz majd neki! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 március 10 (szombat), 21:22 
Zöldfülű

Kedves Adminok!
Egy építő jellegű hozzászólásom lenne, már amennyiben ez megvalósítható).
Jó pár fanfic oldalon jártam már, és igen hasznosnak találtam, ha a kereső felületen be lehetett jelölni, hogy már befejezett, vagy még a folytatás alatt lévő történetek között is keressen a program. Mellékesen javasolnék még egy tételt a 'jellemző' kategóriához > barátság (a romantika mellett ez is gyakori!).
tekintettel arra, hogy számítástechnikai antitalentum vagyok, nem tudom, hogy mindez mennyi gonddal, vagy fáradtsággal járna kiegészíteni, de azért felvetettem. Minden jót nektek! Mzperx

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 29 (szerda), 19:58 
Ó-nagy-admin "backstage"

Perselusfan írta:
Helló!

Nem tudom, hogy jó helyre írok-e, de szerintem elromlott a fejezet megnyitásának számlálója. Két órája még csak 40 volt most meg több mint 470, ez már nem az első ugyan ez volt az előző fejezetnél is. Bár lehet, hogy nem romlott el, csak ennyire népszerű az írásom haha :D. Lényeg a lényeg itt a link:

http://fanfic.hu/merengo/stories.php?action=viewstories

A link egy belső link, vagyis mi is a saját számláló oldalunkat látjuk, ha rákattintunk. :)
Ha úgy érzed, tényleg nem stimmel a szám, vagy megszálltak téged kíváncsiskodó robotok, max. nem hagytak robotkritikát, vagy pedig tényleg történt valami, mert egy órája kb. én is láttam, hogy rakoncátlankodik a Meri. Sajnos többet én sem tudok. :(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 29 (szerda), 19:49 
Zöldfülű

Helló!

Nem tudom, hogy jó helyre írok-e, de szerintem elromlott a fejezet megnyitásának számlálója. Két órája még csak 40 volt most meg több mint 470, ez már nem az első ugyan ez volt az előző fejezetnél is. Bár lehet, hogy nem romlott el, csak ennyire népszerű az írásom haha :D. Lényeg a lényeg itt a link:

http://fanfic.hu/merengo/stories.php?action=viewstories

Az álarc mögött
Befejezett!!!!

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=93550

Alice hagyatéka - Lisa és Jasper története
Befejezett!!!!

Ha beszélgetni akartok velem bármiről, itt elérhető vagyok:
http://twitter.com/Perselusfan

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 20 (hétfő), 22:47 
Ó-nagy-admin "backstage"

P_zsmaPocok írta:
Helló! Az a helyzet, hogy kedden töltöttem fel az új (4.) fejezetet a történetemhez, de nem kaptam még rá visszajelzést. És, izé, ez egy kicsit frusztráló. :/ Na csak ennyit akartam. :)

Merengős nevem: P_zsaPocok
Történetem: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=92392

Szia!

A történeted adott fejezetét még mellons moderálta néhány napja, és fel is engedte. Az általad megadott linken fenn is van a fejezet, már kritika is van hozzá, így nem értem, mi nem stimmel szerinted. :) Az elfogadó e-mail is kiment, nézz szét szerintem a spamjeid között, hátha odakeveredett. De ha ott sincs, akkor a freemail rendszere ette meg, az sajnos szokott ilyet, ahogy a citromail is. :?
Szép estét! ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 18 (szombat), 12:43 
Zöldfülű

Helló! Az a helyzet, hogy kedden töltöttem fel az új (4.) fejezetet a történetemhez, de nem kaptam még rá visszajelzést. És, izé, ez egy kicsit frusztráló. :/ Na csak ennyit akartam. :)

Merengős nevem: P_zsaPocok
Történetem: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=92392

Jo Nesbo

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 12 (vasárnap), 15:28 
Szárnybontogató

jó hát nekem mindegy, hogy melyik csinálta, darab-darab (nevüket se néztem igazán, amikor írtam egyiknek-másiknak, mert lényeg, hogy nem tetszett ahogy történt ez az egész dolog, lehet benéztem, előfordul, de úgy érzem jogosan kapták meg mindketten ezt), én már mindenkivel vitáztam, ebben profi vagyok, ezért nem is nagyon érdekelt, hogy most gaeriel vagy castiel ugat, csak utóbbi időben direkt nem pofáztam senkivel és veletek se tettem ezt emailben, hogy lássátok, eszem ágában sincs vitázni veletek és nem vagyok én ilyen, csak gyakran ilyenre sikerül, mert hamar mérges tudok lenni és ezért is vitáztam gaeriellel vagy hogyanishívják már... castiel meg ugyanaz, mármint, hogy most feleslegesen téphetem nála is a szám, de hát oké mindegy.

akkor ejtsük ezt a szarságot, csak nem szeretem, ha így piszkálnak, mert tényleg nem baszogattam senkit az utóbbi időben.

és nem szeretem, ha ennek ellenére így felhozzák a régi dolgokat.

azért a körmére nézhetnél ennek a kettőnek is, nem az a dolguk, hogy visszaéljenek a hatalommal.

milyen meglepő... de én is voltam admin, nem itt, máshol, tudom mit jelent ez a munka.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 12 (vasárnap), 14:56 
Ó-nagy-admin "on stage"

Hé, nyugalom, gyerekek... :)

Legend Killer, azt aláírom, hogy a szándékod ellenére hozzászólásaid stílusa néha kicsit követelőző és fölényes - ezen lehetne tompítani néhány udvariassági formulával, hogy kedvesebbnek hasson az egész, és az ember ne érezze úgy, hogy hozzávágtál néhány keresetlen mondatot. ^^ Én tudom, hogy semmi rossz szándék nem volt benned, és biztos vagyok benne, hogy egyáltalán nem ilyennek szántad, csak épp félreérthetően sikerült... De ezért válaszolt neked Castiel úgy, ahogy (kissé türközve a te hozzászólásod jellegét - de legalább válaszolt!), és ezért szólt rád helyette Gaeriel, hogy ne kezdjetek el személyeskedni, és ne menjetek ölre egymással. Végtére is moderátorként ez a dolga. :)

Castiel aláírását pedig igazán nem kellett volna bónuszként magadra venned. Az ő stílusa meg ilyen. Ha szarkasztikus, az azt jelenti, hogy szeret. :D

Egy egyszerű félreértésről van szó, nem kell így túlreagálni a dolgot. Kicsit fel lett ez már fújva, szóval komolyan: csigavér. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 12 (vasárnap), 13:24 
Szárnybontogató

panaszt emelek gaeirel ellen, mert alaptalanul vádaskodott és nem képes átlátni a dolgok értelmét, továbbá régi dolgokkal dobált meg, amik már teljesen alaptalanok, ráadásul nem is kért bocsánatot.

az rendben, hogy adminok és moderátorok vagytok, de azért nem kéne ilyen hibákat vétenetek.

egy árva rossz megjegyzésem se volt, meglehet nézni a segítség topikban, neki meg ez sértő és offenzív fellépésnek tűnik, hát egy szart.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 10 (péntek), 20:34 
Tollforgató

Luna Aurora írta:

Sajnos sehogy. Csak annyit tudsz tenni, hogy Te mindig belépve írsz véleményt.

hát köszönöm :) sejtettem.
nem mindig loginolva írtam, ha írtam, de mindig saját néven.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 10 (péntek), 15:28 
Billentyűzetgyilkos

draconia írta:
Sziasztok!

Egy olyan ügyben kérnék admini segítséget, ami elég nehéz - valaki szerint egyik kritiző neve alatt én kritizálok másokat, ami nem igaz. Soha nem volt kenyerem az ilyesmi, sőt, rakás emberrel rúgtam össze a port már amiatt, hogy őszintén kritizáltam, és saját néven. Hogy lehet azt bebizonyítani (IP cím, vagy valami), hogy egy nem regizett valaki nem én vagyok...?

előre is köszönöm!

szerk. 1.: amúgy valahogy nem lehet ezeket megelőzni...? nem tudom, hogyan, csak ez ritka idegesítő.

Sajnos sehogy. Csak annyit tudsz tenni, hogy Te mindig belépve írsz véleményt.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 09 (csütörtök), 20:12 
Tollforgató

Sziasztok!

Egy olyan ügyben kérnék admini segítséget, ami elég nehéz - valaki szerint egyik kritiző neve alatt én kritizálok másokat, ami nem igaz. Soha nem volt kenyerem az ilyesmi, sőt, rakás emberrel rúgtam össze a port már amiatt, hogy őszintén kritizáltam, és saját néven. Hogy lehet azt bebizonyítani (IP cím, vagy valami), hogy egy nem regizett valaki nem én vagyok...?

előre is köszönöm!

szerk. 1.: amúgy valahogy nem lehet ezeket megelőzni...? nem tudom, hogyan, csak ez ritka idegesítő.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 30 (hétfő), 21:21 
Ó-nagy-admin "backstage"

ariana weldon írta:
Sziasztok!

Annyi a problémám, hogy az egyik történetemhez, ha jól rémlik péneken töltöttem fel egy fejezetet, de se elutasítót, se elfogadó levelet nem kaptam azóta. A kérdésem az lenne, lehetséges-e, hogy a fejezet elkeveredett feltöltés közben? Bocsi, hogy ezzel zavarkolódtam :)

Szia!

A történeted még a lista felső harmadában van, nem keveredett el, csak kevés most a moderáló admin, szegények amúgy is túlhajszoltak, a többieket meg a vizsgaidőszak és egyéb dolgok jobban hátráltatják, mint kéne. Még pár nap és lecsengnek a vizsgák meg a túlórázások, és visszatér a moderálás a normális kerékvágásba. Addig sajnos a türelmedet kell kérjük... :(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 30 (hétfő), 20:37 
Zöldfülű

Sziasztok!

Annyi a problémám, hogy az egyik történetemhez, ha jól rémlik péneken töltöttem fel egy fejezetet, de se elutasítót, se elfogadó levelet nem kaptam azóta. A kérdésem az lenne, lehetséges-e, hogy a fejezet elkeveredett feltöltés közben? Bocsi, hogy ezzel zavarkolódtam :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 29 (vasárnap), 15:46 
Ó-nagy-admin "backstage"

rosemalfoy írta:
Sziasztok!

Nem tudom, jó helyen járok, de azzal szeretnék hozzátok fordulni, hogy akármikor próbálok képet feltenni a ficeimhez, sosem sikerül. Ezzel kapcsolatban szeretnék valami segítséget kérni.

Előre is köszönöm!

Itt megtalálod hozzá a megfelelő kódokat: viewtopic.php?f=5&t=927
Ha pedig továbbra sem megy, akkor dobj nekem egy pü-t. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 29 (vasárnap), 14:53 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Nem tudom, jó helyen járok, de azzal szeretnék hozzátok fordulni, hogy akármikor próbálok képet feltenni a ficeimhez, sosem sikerül. Ezzel kapcsolatban szeretnék valami segítséget kérni.

Előre is köszönöm!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 29 (vasárnap), 14:35 
Szárnybontogató

megszeretném kérdezni, hogy Steve Stiffler Roxfortban mikor kerül elbírálásra? első friss fejezetet hatan, másodikat hárman látták.

szóval mikorra várható?

----------

látom a karácsonyi bál fejezet elfogadva, köszönöm. csak így tovább.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Legend Killer 2012 január 29 (vasárnap), 17:36-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re:
HozzászólásElküldve: 2012 január 29 (vasárnap), 12:43 
Ó-nagy-admin "backstage"

Sagana írta:
Jo estet mindenkinek!
Huhh, igazabol nem tudom hogy ezen kerdessel/problemaval kihez forduljak. De http://fanfic.hu/merengo/reviews.php?sid=&a=1&offset=15 cimen miert jelenit meg ennyi kritikat? Elore is koszonom a valaszt!
Tovabbi jo ejszakat mindenkinek!

Szia!

Gigászi mennyiségű robotspammer szállta meg a kritikarészt. Igyekszünk minél hamarabb törölni majd. Köszi, hogy szóltál! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 január 29 (vasárnap), 1:41 
Zöldfülű

Jo estet mindenkinek!
Huhh, igazabol nem tudom hogy ezen kerdessel/problemaval kihez forduljak. De http://fanfic.hu/merengo/reviews.php?sid=&a=1&offset=15 cimen miert jelenit meg ennyi kritikat? Elore is koszonom a valaszt!
Tovabbi jo ejszakat mindenkinek!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 27 (péntek), 17:42 
Szárnybontogató

fzsuzsi írta:
Legend Killer írta:
tehát az egészet leadta? :O azt hittem vmelyiket meghagyta.

Nem, csak a jóslástant adta le, mert a tanár beszólt neki, az összes többit meghagyta.

jó, bocs, csak nem figyeltem, de aztán kapcsoltam és kösz.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 26 (csütörtök), 14:18 
Szárnybontogató

Legend Killer írta:

Nem, csak a jóslástant adta le, mert a tanár beszólt neki, az összes többit meghagyta.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 25 (szerda), 20:16 
Szárnybontogató

Scaramuch írta:
Legend Killer írta:
nekem csak annyi a kérdésem, hogy Hermione melyik évben kezdett el tanulni mulgiismeretet? a negyedik évében, vagyis a negyedik könyvben?

bocs, hogy ide írok, de nem találtam semmi kérdező topikot, lehet én hibám és szeretnék egy gyors választ ez ügyben.

googleben se találtam Hermione tantárgyairól semmit, bár lehet rosszul kerestem. tudom, wikin van a roxforti tantárgyak ez ok, csak nemtom mikor vettel fel Hermione ezt a tárgyat... talán már harmadikban, de nekem az a fontos, hogy negyedik könyvben milyen tárgyai voltak, mert ott játszódik a mostani történetem.

kösz és bocs, tényleg nem találtam ehhez kapcsolódó értelmes topicot.

A harmadik évben kezdte el tanulni a mugliismeretet, a legendás lényekkel, a jóslástannal (amit még abban az évben le is adott), a számmisztikával és a rúnatannal együtt. Remélem nem hagytam ki semmit.

akkor kénytelen leszek a történetemhez mást kitalálni, de kösz a választ.

----------

ja értem, tehát csak jóslástant adta le, lol, ok, kösz.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 25 (szerda), 19:43 
Szárnybontogató

Tartózkodási hely: Perselus lakosztálya - vagy legalábbis annak a környéke
Legend Killer írta:
nekem csak annyi a kérdésem, hogy Hermione melyik évben kezdett el tanulni mulgiismeretet? a negyedik évében, vagyis a negyedik könyvben?

bocs, hogy ide írok, de nem találtam semmi kérdező topikot, lehet én hibám és szeretnék egy gyors választ ez ügyben.

googleben se találtam Hermione tantárgyairól semmit, bár lehet rosszul kerestem. tudom, wikin van a roxforti tantárgyak ez ok, csak nemtom mikor vettel fel Hermione ezt a tárgyat... talán már harmadikban, de nekem az a fontos, hogy negyedik könyvben milyen tárgyai voltak, mert ott játszódik a mostani történetem.

A harmadik évben kezdte el tanulni a mugliismeretet, a legendás lényekkel, a jóslástannal (amit még abban az évben le is adott), a számmisztikával és a rúnatannal együtt. Remélem nem hagytam ki semmit.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 25 (szerda), 18:17 
Szárnybontogató

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 11 (szerda), 20:14 
Zöldfülű

G Lamaro írta:
A személyes beállításoknál csak az általad feltöltött történetekre kapott kritikákat látod. Ott tudsz válaszolni rájuk. :)
Azt a kritikát, amit Te írtál, annál a történetnél találod meg a történet/fejezet címe mellett a "Kritikák" feliratra kattintva, amelyik történethez írtad. :)

Koszonom a valaszt! Erre nem gondoltam :oops:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 10 (kedd), 19:50 
Ó-nagy-admin "backstage"

A személyes beállításoknál csak az általad feltöltött történetekre kapott kritikákat látod. Ott tudsz válaszolni rájuk. :)
Azt a kritikát, amit Te írtál, annál a történetnél találod meg a történet/fejezet címe mellett a "Kritikák" feliratra kattintva, amelyik történethez írtad. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 10 (kedd), 19:19 
Zöldfülű

Jó estét mindenkinek! Elnézést kérek amiért ide írok, de nem igazan talalok olyan topicot ahova ez valo :oops: de bejelentkezve irtam kritikat es a szemelyes beallitasoknal ha megneztem nem mutatta. Ez csak nekem van igy vagy masnak is? Elore is koszonom a valaszt!
Udvozlettel:
Sagana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Nem látom
HozzászólásElküldve: 2012 január 04 (szerda), 17:57 
Fanficbúvár

Perselusfan írta:
Kedves adminok!

Tegnap töltöttem fel a történetemet, ma elvileg el is bíráltátok, kaptam egy e-mail-t, miszerint megfelelt, de nem látom, hogy fel lenne töltve, az új feltöltéseknél sem. :(

Engedélyezve van, az adatlapodon fenn van, bizonyára a sok feltöltés miatt már lecsúszott a friss feltöltések közül. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Nem látom
HozzászólásElküldve: 2012 január 04 (szerda), 17:50 
Zöldfülű

Kedves adminok!

Tegnap töltöttem fel a történetemet, ma elvileg el is bíráltátok, kaptam egy e-mail-t, miszerint megfelelt, de nem látom, hogy fel lenne töltve, az új feltöltéseknél sem. :(

Az álarc mögött
Befejezett!!!!

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=93550

Alice hagyatéka - Lisa és Jasper története
Befejezett!!!!

Ha beszélgetni akartok velem bármiről, itt elérhető vagyok:
http://twitter.com/Perselusfan

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 08 (csütörtök), 21:47 
Ó-nagy-admin "backstage"

Daedalus írta:
Sziasztok!

elnézést,ha rossz helyre írok,de már több mint egy napja várok rá,hogy elbírálják a törimet,ésmég mindig semmi.Előre is köszönöm. Tudom hogy sok a dolgotok, csak kíváncsi vagyok, hogy mikor kerül fel...

Előre is köszönöm és bocsánattot kérek:) Nem kaptam emailt róla még mostsem:(:S A címe: Harry Potter és a mágikus kötések kelyhe.

Általában kétnaponta van teljes listaürítésünk, ha kevesebben vagyunk vagy problémás a történet és megbeszélést igényel, ez három napra tolódhat, tehát ehhez mérd az elbírálás sebességét, és mi a kifejezetten gyors oldalak közé tartozunk ilyen feltöltésmennyiség mellett.
A történeted nem tűnt el, a guminyulak sem rabolták el, megnéztem, még bent van a lista elején. Mivel egy admin nem feltétlen sorrendben halad, nem tudom megmondani neked, pontosan mikor kerül fel. Ha eltelt három nap, és még mindig semmi, akkor kell elkezdeni aggódni. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 08 (csütörtök), 21:40 
Szárnybontogató

Sziasztok!

elnézést,ha rossz helyre írok,de már több mint egy napja várok rá,hogy elbírálják a törimet,ésmég mindig semmi.Előre is köszönöm. Tudom hogy sok a dolgotok, csak kíváncsi vagyok, hogy mikor kerül fel...

Előre is köszönöm és bocsánattot kérek:) Nem kaptam emailt róla még mostsem:(:S A címe: Harry Potter és a mágikus kötések kelyhe.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 06 (vasárnap), 22:04 
Ó-nagy-admin "backstage"

Ruby írta:
Sziasztok!
Volna egy kis problémám... Van egy nagyon hosszú történetünk a társszerzőmmel ( http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=76200 ), és valószínűleg kiakadt a fejezetszámláló. Az utolsó öt fejezetet 128. fejezetnek számozza, ami még nem is lenne baj. De most vettem észre, hogy nem is sorrendben vannak a fejezetek a végén, hanem össze-vissza, nem feltöltési sorrendben... :roll:
Próbáltam őket sorbarakni a történetek szerkesztésénél, de hiába állítom be a sorrendet, csak nem akarja az igazságot... Ilyenkor mit lehet tenni? ^^"

Hiába próbálom helyre rakni őket, nem egészen úgy mozognak a nyilakkal, ahogyan kellene. Végül addig jutottam, hogy már csak a 126. és a 127. fejezet van fordítva... esetleg ezzel tud valaki valamit kezdeni?
Már csak az utolsó fejezet van hátra, szóval nem sok kutyulás lenne most már. :)

Szia!

Ilyen már előfordult másokkal is, mikor még nem volt bevezetve a 2000 szavas fejezetenkénti limit (aminek többek közt ez is oka volt). Sajnos nem tudunk vele mit csinálni, a script hibája. Megpróbáltam én is most, de tényleg furán ugrál... Talán azzal ki tudjátok játszani, h a 125-ös fejezet végére beteszitek a linkjét a 126-nak, és a 126-nak a végére a 127-et, és annak a végére a 128-at. Utána a többi rendben van, simán tovább lehet kattintani. ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 06 (vasárnap), 15:31 
Tollforgató

Sziasztok!
Volna egy kis problémám... Van egy nagyon hosszú történetünk a társszerzőmmel ( http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=76200 ), és valószínűleg kiakadt a fejezetszámláló. Az utolsó öt fejezetet 128. fejezetnek számozza, ami még nem is lenne baj. De most vettem észre, hogy nem is sorrendben vannak a fejezetek a végén, hanem össze-vissza, nem feltöltési sorrendben... :roll:
Próbáltam őket sorbarakni a történetek szerkesztésénél, de hiába állítom be a sorrendet, csak nem akarja az igazságot... Ilyenkor mit lehet tenni? ^^"

Hiába próbálom helyre rakni őket, nem egészen úgy mozognak a nyilakkal, ahogyan kellene. Végül addig jutottam, hogy már csak a 126. és a 127. fejezet van fordítva... esetleg ezzel tud valaki valamit kezdeni?
Már csak az utolsó fejezet van hátra, szóval nem sok kutyulás lenne most már. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 03 (csütörtök), 22:49 
Billentyűzetgyilkos

Kérés teljesítve, a többit leírtam mindkettőtöknek.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 03 (csütörtök), 21:12 
Betűmániákus

Sziasztok, szép estét! :)

Szeretnék megkérni egy admint, hogy majd az alábbi linken legyen szíves törölni a véleményeimet. Azonnal megyek a megfelelő topicba, és adok linket is^^
Írtam egy véleményt - igen hosszú, kifejtős, talán eléggé negatív tartalmú, ámbár segítő szándékú - egy dramione műhöz. Sajnos, a meglátásaimat az egész műfajról elkezdtem ecsetelni, és nem csak magáról a történetről... A Szerző nem válaszolt, szerintem nem is olvasta a véleményem, egy másik Olvasó viszont annál inkább. Elkezdett velem vitatkozni a "stílusomról", a véleményemről, és nem igazán a történettel kapcsolatban. Minden további nélkül - hogy igazam van-é, az lényegtelen - töröltetni szeretném a véleményeimet a műnél :) Azért fordultam ide, mert erősen offosak a kritikák, ergo, ha az enyémet törlitek, akkor a másik Olvasó kritikái értelmetlenné válnak, és a Szerző nem tudom, mennyit tudna vele kezdeni :roll: Hogy ne keltsen zavart, nézzetek rá!

Köszönöm, és elnézést a kellemetlenségekért.
Lehet, nem voltam finom - az sosem szoktam lenni, inkább tárgyilagos -, de nem is sértésnek szántam.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 02 (szerda), 20:10 
Szárnybontogató

Köszönöm meg is van. :) Köszönet érte.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 02 (szerda), 20:03 
Ó-nagy-admin "on stage"

Pedig fent van. :) Csak közben annyi más történet jött, hogy túlságosan hátracsúszott a listában, így a főoldalon már nem fog megjelenni.
De ha megnézed pl. a kategóriáknál a Nagytermet, ott csak egy kicsit kell lepörgetni és ott van.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 02 (szerda), 19:54 
Szárnybontogató

Nem sértegetni és nem is igazán panaszkodni jöttem. Na, jó talán mégis kicsit panaszkodni.

Megkaptam az "Elveszett Csodaország" c. írásomhoz az emailt, hogy felkerülhet az oldalra, de azóta sem látom. Fél órája kaptam az emailt, és ilyenkor már szoktam látni. Lehet, hogy velem van a baj. :D Nem lenne egyedülálló eset, de azért még is kérném valaki nálam kicsit jobban hozzáértő véleményét/segítségét.

Előre is köszi. (Az üzenethez csatoltam egy hálás mosolyt.)

Anne

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 16 (vasárnap), 20:52 
Ó-nagy-admin "backstage"

Laurenar írta:
Amennyire én tudom, hiba a szkriptben. Leginkább át kéne írni a programot, de tudtommal egyik admin sem programozó. :(

Ellenben a most készülő rendszerben ez már korrigálva lesz. ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 12 (szerda), 19:07 
Írópalánta

Amennyire én tudom, hiba a szkriptben. Leginkább át kéne írni a programot, de tudtommal egyik admin sem programozó. :(

lex írta:
Megértjük, hogy az adminok is csak halandó emberek, nyáron nyaralnak ők is, ősztől tavaszig iskolába járnak, és persze 2-3-4 nap nem a világ listában várakozni, de az tényleg rossz, hogy míg többfejezetes regényéknél a mű akkor is kikerül a főoldalra, amikor az író feltölti elbírálásra az új fejezetet, addig egy novella gyakran csak a második-harmadik oldalra ugrik, mire felengedik.

Ha ebből probléma van - már pedig úgy tűnik, van -, nem lehetne olyat csinálni, hogy ami a feltöltésre váró listában van - legyen az regény vagy egyfejezetes -, csak akkor kerül ki főoldalra, amikor ténylegesen fel is engedi valamelyik admin?

Így az egyfejezetes művek akkor sem lennének diszkriminálva, amikor egyik admin sem ér rá moderálni.

Útáljuk Együtt az Egyetemi Szervezést Klub - gyere, csatlakozz te is!

"Ne a tükröt hibáztasd, a te pofád ferde!" (Gogol)

Ars longa, vita brevis.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 04 (kedd), 18:38 
Billentyűzetgyilkos

dollym, Neked írtam egy privát üzenetet az új jelszóval. :)

Szakkara írta:
Sziasztok! Nem tudom, jó helyre írok-e, de remélem tudtok választ adni. Sziget című befejezett történetem újra szeretném írni. Ha törlöm a történetet, akkor minden kritika el fog tűnni? Hogy lehetne megtartani a régi kritikákat? Sajnálnám, ha eltűnnének. :( De muszáj újra írnom a történetet, mert nagyon nem tetszik a formája.
Előre is köszönöm a válaszokat.

Sajnos elvesznek, igen. Azt tudom tanácsolni, hogy mentsd le őket, és utána másold őket vissza, a kritikaírók neveivel és a dátummal, amikor írták. Ezt már többen is csinálták, jobb megoldásunk nincsen rá. :?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 04 (kedd), 18:29 
Írópalánta

Sziasztok! Nem tudom, jó helyre írok-e, de remélem tudtok választ adni. Sziget című befejezett történetem újra szeretném írni. Ha törlöm a történetet, akkor minden kritika el fog tűnni? Hogy lehetne megtartani a régi kritikákat? Sajnálnám, ha eltűnnének. :( De muszáj újra írnom a történetet, mert nagyon nem tetszik a formája.
Előre is köszönöm a válaszokat.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 04 (kedd), 18:15 
Zöldfülű

Nagyon megköszönném, ha kiszednéd a nevemet mindkét profilból! És ha már erre is van lehetőség, akkor az egyikhez (mindegy, melyik) új jelszót is igényelnék :) Nagyon köszi!!!!!

Luna Aurora írta:
dollym írta:
Kedves Adminok!

Még anno két néven is regisztráltam a merengőre, de egyiket sem tudom használni, mert halvány sejtelmem sincs, mi lehetett a loginom.
Nem is szeretném ezeket visszakapni, sőt, inkább az lenne a kérdésem, hogy lehetne-e engem törölni, mert ha rákeresek magamra a google segítségével, ezeket dobja ki.
Ha kell, szívesen küldök személyit beszkennelve, születési anyakönyit.. :D Bármit, ami bizonyítja, hogy nem bosszúból akarom töröltetni valaki, - egyébként ezer éve nem használt - profilját.
Egyébként ők lennének azok:
http://fanfic.hu/szerk/viewuser.php?uid=2206
http://fanfic.hu/szerk/viewuser.php?uid=2182

Örök hálám meg minden övezne Titeket életetek végéig! :)

Regisztrációt nem törlünk, viszont ha szeretnéd, két kattintással kiszedem az eredeti nevedet (mert történet nincs, gondolom csak ez a probléma). Illetve ha szükséged van új jelszóra, azt is tudunk adni.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 04 (kedd), 18:00 
Billentyűzetgyilkos

dollym írta:
Kedves Adminok!

Még anno két néven is regisztráltam a merengőre, de egyiket sem tudom használni, mert halvány sejtelmem sincs, mi lehetett a loginom.
Nem is szeretném ezeket visszakapni, sőt, inkább az lenne a kérdésem, hogy lehetne-e engem törölni, mert ha rákeresek magamra a google segítségével, ezeket dobja ki.
Ha kell, szívesen küldök személyit beszkennelve, születési anyakönyit.. :D Bármit, ami bizonyítja, hogy nem bosszúból akarom töröltetni valaki, - egyébként ezer éve nem használt - profilját.

Regisztrációt nem törlünk, viszont ha szeretnéd, két kattintással kiszedem az eredeti nevedet (mert történet nincs, gondolom csak ez a probléma). Illetve ha szükséged van új jelszóra, azt is tudunk adni.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 04 (kedd), 17:35 
Betűmániákus

Azt hiszem, hogy törölni nem szoktak az adminok accountot, nem tudom, milyen okból pontosan, nem akarok hülyeséget mondani.

Kép
Írásaim, fordításaim: Fülemüle (White Collar fanfic) ¤¤¤ Harry új otthona ¤¤¤ Crelus-trilógia: Alta Mente ¤¤¤ Harry Potter, az azkabani fogoly ¤¤¤ Samuel Blackwell
¤¤¤ A többi történetem a profilomon elérhető!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 04 (kedd), 17:29 
Zöldfülű

Kedves Adminok!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 27 (kedd), 20:46 
Szárnybontogató

darktulip írta:
Aremeh írta:
Sziasztok! Nem tudom, hogy jó helyen vagyok e, de lenne egy problémám. Eddig 3x töltöttem fel egy fejezetet a fordított történetemhez, de egyszerűen eltűnt minden egyes alkalommal, pedig elutasító levelet egyszer sem kaptam. Nem tudom mi lehet a gond? Előre is köszi a választ.

Aremeh

Pedig ment neked e-mail, nem lehet, hogy az a gond, hogy freemailes vagy?

Igen, a freemail haldoklott. Meg is érkezett, köszönöm és javítom a hibákat.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1437 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 29  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra