Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 06 (szombat), 6:58

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1437 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 29  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Panaszok és sértegetések
HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 14 (kedd), 13:42 
Zöldfülű

És tényleg.:') Bocs, valóban vissza kellett volna olvasgatnom... Mindenesetre köszönöm a választ, már az eddig feltöltött történetek csekély számából is gondolhattam volna, h kevesen kompetensek a témában.

"Me and u baby, still flush all the pain away" /Placebo/

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 14 (kedd), 11:04 
A Legnagyobb Fandomvadász

most komolyan, most már a sokadik hozzászólást írjátok ugyanazzal a tartalommal, egy kicsit olvassatok már vissza, 5 hozzászólással alattatok már válaszoltak a problémára, arról nem is beszélve, hogy a fórumszabályzatban is benne van, hogy mi miért történik. szóval légyszi, csak egy kicsit nézzetek szét. köszönöm

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 14 (kedd), 9:56 
Zöldfülű

Nem rég feltöltöttem egy új történetet, már 6an elolvasták, de még nincs elbírálva és email se jött... mikorra várható?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 14 (kedd), 7:25 
Sztorihajhász

A történeted még a listában van, de egy picit még türelemmel kell lenned, míg érkezik egy olyan admin, aki jártas az ilyesfajta témában. A megtekintéssel kapcsolatos kérdésedre pedig lentebb találsz választ. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 14 (kedd), 0:21 
Zöldfülű

Sziasztok! Egy olyan problémám lenne, hogy pár napja feltöltöttem egy novellát, van egy darab megtekintése, de egyelőre sehol sem hozza ki a listákon és elutasító levelet sem kaptam, szóval most nem tudom mi a helyzet vele. Ha még nem ment át a szűrőn, és én sem tudom megnézni, hogy lehet megtekintése? Plusz ez még kiegészítve azzal, h Merengő nem csak h az írásom, de engem sem listáz ki, ha rákeresek magamra - ez miért lehet? :D Előre is köszönöm a választ!

"Me and u baby, still flush all the pain away" /Placebo/

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 07 (kedd), 8:20 
Írópalánta

Kasei írta:
A történeted még a listában van, nem keveredett el. Annyi történt csupán, hogy az elmúlt pár napban nagyon kevés idő jutott a moderálásra. :)

Oké, köszönöm, akkor várok... :)

„− Nevetséges, Dudley még egy teát sem tud megfőzni, hogy tudna elkészíteni egy akármilyen kotyvalékot? Minek akarnak ezek gyufából tűt csinálni? Ha annyira kell nekik egy tű, vegyenek egy varrószaküzletben! Önvédelmi kalauz?! Petunia, ezek meg akarják támadni Dudleyt?! Vagy azt akarják, hogy Dudley harcoljon? De hát ő a légynek sem tudna ártani! Mibe akarják ezek belekeverni a mi fiunkat, heh? Ő is úgy fogja végezni, mint a semmirekellő nővéred, meg a munkanélküli férje!”
FELVÉVE

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 07 (kedd), 8:11 
Sztorihajhász

A történeted még a listában van, nem keveredett el. Annyi történt csupán, hogy az elmúlt pár napban nagyon kevés idő jutott a moderálásra. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 06 (hétfő), 21:02 
Írópalánta

Kedves adminok!

Csütörtök este töltöttem fel az Elégtétel...? című severitus történetem első fejezetét, és még nem került fel a Merire. Elutasító e-mailt nem kaptam, és habár tudom, hogy nagyon sok az engedélyezésre váró írás, de most így hétfő este kezdek kicsit aggódni, hogy nem keveredett-e el a fejezetem, esetleg nem felejtkeztetek-e el róla.

Ha a fentiek nem helyállóak, és a törim még mindig ott csücsül úgy, hogy tudtok róla, akkor szeretném megkérdezni, hogy körülbelül mikorra várható az engedélyezése?

Előre is köszönöm a válaszotokat!

Üdv,
Scale

„− Nevetséges, Dudley még egy teát sem tud megfőzni, hogy tudna elkészíteni egy akármilyen kotyvalékot? Minek akarnak ezek gyufából tűt csinálni? Ha annyira kell nekik egy tű, vegyenek egy varrószaküzletben! Önvédelmi kalauz?! Petunia, ezek meg akarják támadni Dudleyt?! Vagy azt akarják, hogy Dudley harcoljon? De hát ő a légynek sem tudna ártani! Mibe akarják ezek belekeverni a mi fiunkat, heh? Ő is úgy fogja végezni, mint a semmirekellő nővéred, meg a munkanélküli férje!”
FELVÉVE

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 02 (csütörtök), 0:29 
Szárnybontogató

Igen, fel :) Köszönöm, hogy elmondtad, hogy miért történhetett ez :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 02 (csütörtök), 0:22 
Ó-nagy-admin "backstage"

Castiel írta:
Lehet, hogy azt jelzi. :D

Mielőtt nagyon eltévednétek: ezt nem jelezheti. Az adminok moderálási megtekintését nem jelzi a számláló. Valószínűleg egy már feltöltött történet még moderálásra váró fejezetét nézték meg egy kevésbé ismert csalási módszerrel, amit Cas is említett, aminek ez a hátránya, hogy random más sztoriknál dob egy kicsit a számlálón. (Ellenben nem hagy üres kritikát.)
Remélem, miután így kiderült, h másik nick miatt nem láttalak, a rejtély másik feléről is fellebbent a fátyol. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 01 (szerda), 23:55 
Szárnybontogató

Lehet, csak akkor nem értem, hogy miért majd' egy nappal később jött a levél :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 01 (szerda), 23:50 
Betűmániákus

Lehet, hogy azt jelzi. :D

Kép
Írásaim, fordításaim: Fülemüle (White Collar fanfic) ¤¤¤ Harry új otthona ¤¤¤ Crelus-trilógia: Alta Mente ¤¤¤ Harry Potter, az azkabani fogoly ¤¤¤ Samuel Blackwell
¤¤¤ A többi történetem a profilomon elérhető!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 01 (szerda), 23:37 
Szárnybontogató

Castiel írta:
Egy másik feltörési módszerből származik az, hogy megtekintették a történeted. :D Igazából nem tudom, hogy mondhatok-e ennél több részletet. :)

Értem, azt hittem, hogy azt jelzi, hogy az egyik admin nézte meg. Ezek szerint nem. Köszönöm a válaszokat. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 01 (szerda), 22:48 
Betűmániákus

Egy másik feltörési módszerből származik az, hogy megtekintették a történeted. :D Igazából nem tudom, hogy mondhatok-e ennél több részletet. :)

Kép
Írásaim, fordításaim: Fülemüle (White Collar fanfic) ¤¤¤ Harry új otthona ¤¤¤ Crelus-trilógia: Alta Mente ¤¤¤ Harry Potter, az azkabani fogoly ¤¤¤ Samuel Blackwell

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 01 (szerda), 22:18 
Szárnybontogató

Lilyana írta:
mrs_malfoy írta:
Az normális, ha van egy megtekintésem, de még nem engedték fel a ficemet? :S Három napja várom, azt hittem, hogy admin megnézte, és fel fogja engedni, de ez reggel volt, most pedig este van, és semmi. Nem értem :S Vki help :oops:

Fogalmam sincs, hogy lehet ez, mivel nem is vagy benne a listában. :shock: Ezen a nicken töltöttél fel?

Nem, új nickem van. Már megkaptam a levelet (: Sheraphine néven töltök fel mostanában (:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 01 (szerda), 21:50 
Ó-nagy-admin "backstage"

mrs_malfoy írta:
Az normális, ha van egy megtekintésem, de még nem engedték fel a ficemet? :S Három napja várom, azt hittem, hogy admin megnézte, és fel fogja engedni, de ez reggel volt, most pedig este van, és semmi. Nem értem :S Vki help :oops:

Fogalmam sincs, hogy lehet ez, mivel nem is vagy benne a listában. :shock: Ezen a nicken töltöttél fel?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 01 (szerda), 21:10 
Szárnybontogató

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 01 (szerda), 17:11 
Zöldfülű

Igen, köszönöm, végre valaki, aki nem csak találgat, és bizonyítékkal támasztja alá a véleményét :D És most már igen, tök logikus, a Weasleyt sosem kötőjeleztem. Tudtam, hogy az első megérzés a jó...
Még egyszer köszi! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 01 (szerda), 15:15 
Ó-nagy-admin "backstage"

yoriko írta:
Kedves adminok! Most kicsit kiakadtam, ugyanis az hagyján, hogy 2-3 napot kell várni a feltöltésre, és nem is a felkerülés időpontjában jelenik meg a történet a főoldalon (bánnám is én a várakozást, ha csak az engedélyezéskor kerülne ki, nem csak íróként, hanem olvasóként is elég ratyi ez a rendszer), de amikor visszautasítanak egy olyan hiba miatt, amire egy másik oldalon kifejezetten felhívták a figyelmem, hogy ÍGY írjam... hát na. Ez pedig az Audrey név ragozása. Meg lehet nézni, eddig is kötőjellel írtam, egyik admin sem kiabált miatta, még akkor sem, mikor más hibáimat kijavították. Most akkor hogy is van? Valaki mondja már meg a tutit. Én magam is a kötőjel nélküli változat felé hajlok, de eddig ahány embert kérdeztem, mindenki mást mondott. Én nem bánom, ha rámutatnak a hibáimra, sőt, általában hálás is vagyok érte (meg lehet nézni a kritikáimat és a rájuk adott válaszaimat nem csak itt, hanem más oldalakon is), de ez az egész rendszer... kicsit besokalltam most, bocsi.
Szóval, most akkor írjam kötőjel nélkül? Tuti jó lesz? Mert asszem szanaszéjjel töröm a laptopot, ha legközelebb meg az egybeírás miatt dobjátok vissza a fejezetet...

Kötőjel nélkül kell, akárki akármit mond vagy nem vesz észre, mert az y mindig ejtett hang. Nem tudom, hol mondtak mást, de nálunk az MM-ben is így szerepel, az pedig többek közt a Magyar helyesírás szabályai c. örökbecsű opusz segedelmével készült.
Itt a rá vonatkozó fejezet, példának a Malfoy és Harry nevet hozva. De ugyanez vonatkozik a Weasleyre is, Audreyra is.
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=81779&i=1

Így okés? :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 01 (szerda), 15:01 
Zöldfülű

Kedves adminok! Most kicsit kiakadtam, ugyanis az hagyján, hogy 2-3 napot kell várni a feltöltésre, és nem is a felkerülés időpontjában jelenik meg a történet a főoldalon (bánnám is én a várakozást, ha csak az engedélyezéskor kerülne ki, nem csak íróként, hanem olvasóként is elég ratyi ez a rendszer), de amikor visszautasítanak egy olyan hiba miatt, amire egy másik oldalon kifejezetten felhívták a figyelmem, hogy ÍGY írjam... hát na. Ez pedig az Audrey név ragozása. Meg lehet nézni, eddig is kötőjellel írtam, egyik admin sem kiabált miatta, még akkor sem, mikor más hibáimat kijavították. Most akkor hogy is van? Valaki mondja már meg a tutit. Én magam is a kötőjel nélküli változat felé hajlok, de eddig ahány embert kérdeztem, mindenki mást mondott. Én nem bánom, ha rámutatnak a hibáimra, sőt, általában hálás is vagyok érte (meg lehet nézni a kritikáimat és a rájuk adott válaszaimat nem csak itt, hanem más oldalakon is), de ez az egész rendszer... kicsit besokalltam most, bocsi.
Szóval, most akkor írjam kötőjel nélkül? Tuti jó lesz? Mert asszem szanaszéjjel töröm a laptopot, ha legközelebb meg az egybeírás miatt dobjátok vissza a fejezetet...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 01 (szerda), 5:13 
Fanficbúvár

Ugyan ez az adminrendszer, és én nem vagyok admin, így nyilván nem tudok tökéletesen biztos választ adni, de ha már feljöttem, gondoltam válaszolok neked (:
Szerintem az író legnagyobb fájdalma, ha valamilyen okból (ihlethiány, lelki okok, stb., vagy egyszerűen belefáradt) nem tudja folytatni a megkezdett művét... ha van a meris adatlapján elérhetőség (webcím, emailcím, ilyesmi) akkor Te is fel tudod venni vele a kapcsolatot, mint az olvasója, ami egyrészt nyilván jól fog esni neki, másrészt talán ösztönzi.
Ha nincs kint az elérhetősége, az pedig valószínűleg nem véletlen, és ebben az esetben nem akarja, hogy írkáljanak neki. Ez ellen szerintem sajnos nincs mit tenni :|
Remélem segítettem, ha csak egy picit is (:

üdv., Hild
:-* az adminoknak (meg persze ave :D)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 31 (kedd), 22:01 
Zöldfülű

Sziasztok!

Igazából a kérdésem se nem panasz, se nem kérés, inkább valahol a kettő között ingázik. Tudom, hogy nem a ti hibátok, hogy egyes írók nem veszik a fáradtságot arra, hogy folytassák már megkezdett történetüket, s ráadásul arra is képtelenek, hogy a türelmetlen tömegnek legalább valami információ-morzsát szórjanak a jövőképről. Mondjátok, ezek ellen nem lehetne tenni valamit? Nyilván szuverén egyénekről van szó, de számomra a pofátlanság csúcsa, hogy ígér-ígér-ígér, és ennek ellenére eltűnik hónapokra és évekre (!!), mint szürke szamár a ködben. Valamilyen úton-módon ezekkel az írókkal nem lehetne felvenni a kapcsolatot? Nyilván nem lehet őket semmire sem kényszeríteni, na de hát kérem szépen, valamiféle udvariasság (?) is volna a világban...

Válaszotok előre is köszönöm!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 18 (szerda), 19:57 
Szárnybontogató

Bocsánat, kissé félrenéztem a dolgokat:DD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 18 (szerda), 19:48 
Ó-nagy-admin "on stage"

Töröltem, Cortez, de még mindig teljesen rossz helyen vagy... :D
Egyel alább, a Kérések, javaslatok és hibák alatt tárt karokkal vár a Kritika-kommandó, többször is át lettél most is irányítva, legközelebb oda írj!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 18 (szerda), 19:27 
Szárnybontogató

Ez a másik alternatíva.

http://fanfic.hu/merengo/reviews.php?sid=98997&a=

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 18 (szerda), 19:19 

Cortez írta:

pont ez az, hogy nem. jelentkezz ki, és úgy linkeld be azt, ahol a kritikát törölni kéne, a kritika-kommandóba. mellesleg itt a legtöbb kérdésedre választ találsz alul a gyikben, meg persze a többit sem árt elolvasni :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 18 (szerda), 19:06 
Szárnybontogató

Ezt gondoltad?

http://fanfic.hu/merengo/user.php?action=viewreviews

Az a . lenne az.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 18 (szerda), 18:18 
Zöldfülű

Cortez írta:
Érdeklődnék, hogy lehet-e valahogy kritikát törölni? Valaki mintha spamolt volna a még nem is engedélyezett fejezetemre, és bántja a szememet.

te nem tudod, rakd be a linket ide:
"Kritika-kommandó - itt a helyed, ha törlendő kritikád van!" ( Kérések, javaslatok és hibák - on belül van) és törlik. Ja, és a ne azt, ahol te nézed a kritikákat, hanem a történetnél a Kritikák -s nál, na biztos tudod hol.

"Akármiből teremtettek is lelkeink, az övé és az enyém ugyanabból van."
Emily Bronte

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 18 (szerda), 18:07 
Szárnybontogató

Érdeklődnék, hogy lehet-e valahogy kritikát törölni? Valaki mintha spamolt volna a még nem is engedélyezett fejezetemre, és bántja a szememet.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 18 (szerda), 9:54 
Szárnybontogató

Asha írta:
A téma lehet a gond, valószínűleg nem járt mangakedvelő admin a listában arrafelé. :)
Mindjárt ránézek.

Rendben!
Nagyon szépen köszönöm Asha! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 18 (szerda), 9:39 
Ó-nagy-admin "on stage"

B_Blaire írta:
Hello! :) Lenne egy kérdésem... :oops:
Eddig vártam ezzel, de már jelzem. Holnap lesz a negyedik napja, hogy feltöltöttem egy Anime/Manga ficet [Naruto], de még semmi reagálás...
Semmi elutasitó levél, semmi engedélyező levél... Semmi.
Lehetséges, hogy a téma miatt kell ilyen sokat várni?
Csak kíváncsi vagyok, hogy kb. mikorra várható, hogy elbíráljátok.
Előre is köszönöm!
Üdv, Blaire. :)

A téma lehet a gond, valószínűleg nem járt mangakedvelő admin a listában arrafelé. :)
Mindjárt ránézek.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 17 (kedd), 22:09 
Szárnybontogató

Hello! :) Lenne egy kérdésem... :oops:
Eddig vártam ezzel, de már jelzem. Holnap lesz a negyedik napja, hogy feltöltöttem egy Anime/Manga ficet [Naruto], de még semmi reagálás...
Semmi elutasitó levél, semmi engedélyező levél... Semmi.
Lehetséges, hogy a téma miatt kell ilyen sokat várni?
Csak kíváncsi vagyok, hogy kb. mikorra várható, hogy elbíráljátok.
Előre is köszönöm!
Üdv, Blaire. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 08 (vasárnap), 17:38 
Betűmániákus

Szia!
Esély mindig van, szerintem felesleges azon háborogni, hogy egy adott adminnak nem felelt meg a történeted, ezért visszadobta. Általában az adminok nem érnek rá arra, hogy minden hibát felsoroljanak neked, így ezért lehetséges az, hogy nem engedték fel az adott fejezetet. Ezen kívül jó tanács az, hogy egyszerre csak egy fejezetet tölts fel. Visszadobták, ezért van benne hiba, ez van, javítsd ki. :) Minden adminnak más-más az ingerküszöbe úgymond, amire még felenged egy történetet, ezt pedig el kell fogadni, hiszen nem gépek, felesleges tőlük elvárni, hogy ugyanúgy ítéljenek meg mindent.

Szóval egység: ne legyen hiba, és akkor biztosan fel lesz engedve, biztosan nem fog belekötni akkor senki. Kérlek, ne hidd azt, hogy direkt szórakoznak veled az adminok, ők a te érdekedet nézik: most mondd meg nekem, mi a jobb érzés? Ha visszadobják a történetet és ők hívják fel a figyelmed a hibákra, vagy ha valaki egy "kritikádban" darabokra szedi a történetedet, és minden egyes helyesírási hibádnál jelzi, hogy milyen egy idióta vagy. Csak egy visszautasító levélre nem szabad hivatozni az újbóli átnézésben, akármit is írnak le neked oda.

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 08 (vasárnap), 17:28 
Zöldfülű

Sziasztok! Nekem egy igen érdekes kérdésem, véleményem lenne, amire szeretnék választ kapni. Pár napja neki álltam feltölteni egy történetet (öt fejezetes, előre meg volt írva). Akkor vissza lett dobva mind az öt fejezet, és kaptam egy hibalistát, hogy EZEKET javítsam ki, és utána fel lesz töltve a történet. Igen, többször is újraolvastam, és nem az szerepelte, hogy egyes példák, hanem, hogy EZEKET javítsam ki. Összes javításra került, újra feltöltöttem két fejezetet (ennyire volt időm hirtelen). Másnap, neki láttam, hogy a maradék hármat is feltöltsem, de legnagyobb meglepetésemre nem rég kaptam az admin levelet, hogy hopi, mégsem felel meg a történetem, mert hogy tele van hibával. Akkor most szeretném megkérdezni, hogy direkt jó érzés szórakozni a kedves történet feltöltővel? Az első két fejezet megfelelt, a többi nem, mert más admin/moderátor javította. Akkor most döntsük már el, hogy merengőn az éppen aktuális moderátor helyesírási szabályai érvényesek, avagy van valami egység, ami alapján még van is esély, hogy felkerüljön egy full történet? Válaszotokat előre is köszönöm.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 június 19 (kedd), 18:00 
Ó-nagy-admin "backstage"

JustViviih írta:
Sziasztok!

Csak egy kérdésem lenne.
Általában mennyi idő, míg az adminok elbírálják, hogy a történet megfelelő-e, vagy sem?
Már volt pár feltöltésem, és általában 1 nap volt, de most kb. 3 napja feltöltöttem egy fejezetet, és azóta nincs válasz, és ha bejelentkezek, én láthatom, de még nem publikus.

Az elbírálási idő általában 1-3 nap. :)
Szóval szerintem legkésőbb ma este sorra kerülsz.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 június 19 (kedd), 16:47 
Zöldfülű

Sziasztok!

Csak egy kérdésem lenne.
Általában mennyi idő, míg az adminok elbírálják, hogy a történet megfelelő-e, vagy sem?
Már volt pár feltöltésem, és általában 1 nap volt, de most kb. 3 napja feltöltöttem egy fejezetet, és azóta nincs válasz, és ha bejelentkezek, én láthatom, de még nem publikus.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 május 30 (szerda), 6:34 
Könyvmoly

Nagyon szépen köszönöm a gyors választ! Gondoltam, hogy az első megérzésem az a helyénvaló, vagyis tényleg úgy zajlanak a fénypontok, ahogyan Mellons is leírta, csak nem akartam elhinni, hogy valaki ilyesmit képes ellopni, ugyanis, ahogyan írtam, az egész történet hasonló megfogalmazásokkal van tele, hovatovább, a kimásolt részek rögtön a történet elején vannak, vagyis még meg se kellett magamat erőltetnem, hogy utánajárhassak. :-S Na, mindegy.

Örülök, hogy egy kicsit is segíthettem, már ha ez segítség volt! :) Remélem, többet nem lesz ilyesmire példa.

Üdv,
K

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 május 29 (kedd), 22:43 
Ó-nagy-admin "backstage"

kykyke írta:
Sziasztok!
...
Egyetlen módot tudok erre a plágiumon kívül - amit kétlek, hogy pont ilyen nyelvezettel vitt volna véghez bárki is -,

Üdv,
KyKy

Szia!

Kicsit körbeszimatoltam, köszönöm ezúton is Gyokának a tippet, mert tényleg - részleges - plagizálás történt. Többek közt pont azért szúrt szemet moderáláskor ez a részlet, mert ez a kis szeletke abszolúte elütött a feltölteni kívánt fejezet többi részétől.
A feltöltőnk megvan, de mivel el lett utasítva, és azóta nem töltött újra semmit, szerintem egyelőre csak megfigyelés alá kerül. (De ezt még megbeszéljük az adminokkal.)
Köszi, hogy jelezted, Kyky, hogy valami nincs rendben! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 május 29 (kedd), 20:01 
Billentyűzetgyilkos

Szia!

Jó volt az eddigi meglátásod, természetesen nem veszünk elő régi történeteket.
A folyamat nagyon egyszerű. A frissen moderált feltöltések között, ha találkozunk valami olyasmivel, amit kiragadunk, hogy megosszunk a többiekkel, bemásoljuk az erre fenntartott topicunkba. Amikor úgy döntöttünk, hogy ismét a közönség - a meris felhasználók - elé tárjuk őket, akkor megkértük a moderátorainkat, hogy válogassanak közülük, és tegyék ki azokat nektek a fénypontok topicba, amik viccesek, érdekesek, tanúságosak.
Tehát, amit mi beteszünk egymásnak, az rögtön, aznapi "termés", frissiben kommentáljuk, aztán megyünk is tovább a következő történet moderálására. Mire hozzátok is eljut a nyílt fórumon, addig eltelhetnek akár hónapok is, de évek nem, a mostanában kikerülő fénypontok közül.
Ezért aztán nem tudom, hogy milyen régi történetet ismertél fel az aktuális fénypont adagban, és hogy hogyan, mi történt vele.
A rendszer úgy működik, ahogy leírtam.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 május 29 (kedd), 19:00 
Könyvmoly

Sziasztok!

Ez igazából se nem panasz, se nem sértés, csak sima egyszerű kérdés, amit nem akartam az adott topikba (lentebb ki fog derülni, melyikre értettem) írni, nehogy offolás legyen. Úgy gondoltam, itt van a helye, de küldjetek el, ha nem. Szóval a problémám, de inkább kérdésem a következő lenne:

Szeretném pontosan tudni, hogy a fénypontok hogyan is születnek valójában.
Ugyanis én eddig abban a hitben éltem, hogy az adminok az új feltöltések alkalmával vesznek észre érdekes dolgokat, vicces elírásokat, mondatokat, stb., amiket általában nem is engednek fel, mondván, hogy az esetek nagy részében mindezek hibásak.
Akkor viszont nem értem, hogyan lehet egy nagyon régi, 2009-es történet (vagy talán még 2008-as) pár sora betéve a legújabb (gyereknapi vasárnap) fénypontok közé... ?
Egyetlen módot tudok erre a plágiumon kívül - amit kétlek, hogy pont ilyen nyelvezettel vitt volna véghez bárki is -, mégpedig, hogy az adminok nem csak az új feltöltések alkalmával szedik össze a fénypontokba kerülő dolgokat, hanem akár egyszerű olvasás alkalmával is kimásolnak ezt-azt, amit aztán később mi Az adminlét fénypontjai topikjában olvashatunk vissza.
Ezt viszont furának tartom, főleg, mert az a történet, amire célzok, tele van hasonló, bonyolult, de végtére is szerintem nagyszerű megfogalmazásokkal, vagyis szinte az egész történet belekerülhetne a fénypontok közé, holott egyáltalán nem vicces, mint pl. az ominózus lavór, amin tíz percig (sőt, most, hogy eszembe jutott még mindig) szakadtam a nevetéstől.

Előre is köszönöm a választ, és bocsánat, ha nagyon off, de úgy gondolom, ez még talán belefér.

Üdv,
KyKy

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 május 03 (csütörtök), 13:56 
Írópalánta

Ez engem is igen érdekelne. :wink:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 május 03 (csütörtök), 5:14 
Tollforgató

Sziasztok! Hogy áll az új honlap? Régebben azt mondtátok, hogy valamikor február kürölre megjön, de ugye már május van. Persze nem türelmetlenkedni akarok, csak kíííváncsi vagyok.:)

Köszi: Jas

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 május 02 (szerda), 22:09 
Ó-nagy-admin "on stage"

Ez teljesen normális. A Merengőn a többi oldallal ellentétben úgy működik a dolog, hogy amennyiben a történeted első fejezete már felkerült, és te frissíted, akkor azon nyomban megjelenik a történet a főoldalon, még az új fejezet moderálása előtt. Ezt tudtommal ne is áll módunkban átállítani - így van, így működik, az új honlap érkezéséig így is marad. ^^

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 május 02 (szerda), 22:05 
Zöldfülű

Sziasztok!
Simán lehet, hogy nem jó helyre írok, de úgy voltam vele, inkább ide, mint a Segítségbe, de küldjetek át oda, ha nem :D
Úgy húsz perce töltöttem fel új fejezetet, és gondolom, még nem bíráltátok el, e-mail se jött, meg hát tudom, hogy nem pikk-pakk folyamat, de amikor az imént felmentem a Meri főoldalára, ott volt a történet az Új feltöltések között. Kijelentkeztem, majd be, és még még mindig ott van, rákattintva azonban csak az első két fejezet van ott, amit most küldtem, nem (nyilván).
Ennek mi az oka?

előre is köszi a választ!
Chlorine

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 április 27 (péntek), 16:45 
Tollforgató

Nagyon szépen köszönöm :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 április 27 (péntek), 16:27 

suzy írta:
Hello :)

Nem tudtam tulajdonképp merre is menjek a kérésemmel/kérdésemmel, ugyh itt kötöttem ki, remélem nem baj.
Azt szeretném kérdezni, h ficblogot hol lehet törölni? Tudom törölni a saját ficblogom, vagy arra csak adminok/moderátorok jogosultak?
Mert szeretném megszüntetni a ficblogomat, ami pontosan ő lenne: viewtopic.php?f=12&t=846

A választ előre is köszönöm.

szia :)

ficblogot csak adminok, meg modok tudnak törölni igen, úgyhogy akkor én törlöm is :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 április 27 (péntek), 16:19 
Tollforgató

Hello :)

Nem tudtam tulajdonképp merre is menjek a kérésemmel/kérdésemmel, ugyh itt kötöttem ki, remélem nem baj.
Azt szeretném kérdezni, h ficblogot hol lehet törölni? Tudom törölni a saját ficblogom, vagy arra csak adminok/moderátorok jogosultak?
Mert szeretném megszüntetni a ficblogomat, ami pontosan ő lenne: viewtopic.php?f=12&t=846

A választ előre is köszönöm.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 április 22 (vasárnap), 10:15 
Írópalánta

Sziasztok, csütörtökön (vagy még szerdán?) töltöttem fel egy történetet, és még mindig nem engedték fel. Nincs bajom veletek, tudok várni, de egy barátnőmnek írtam születésnapjára, ami történetesen éppen ma van. Nem tudnátok még ma engedélyezni? Előre is köszi, a címe: Születésnapodra. Puszi: Rékush XD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 április 18 (szerda), 16:30 
Zöldfülű

Anastasia írta:
yoriko írta:
Sziasztok!
Még szombat este feltöltöttem egy új történetet az oldalra, és még mindig nem került fel. Ha nem nagy gond, esetleg utána tudna nézni valaki, hogy a feltöltésnél történt-e valami probléma, vagy csak szimplán ennyire el vagytok árasztva frissekkel? Ez esetben őszinte részvétem :-D , csak még sosem kellett ennyit várni (én legalábbis nem tapasztaltam).
Köszönöm előre is!

Szia! Nem volt probléma a feltöltéssel, egyszerűen csak most került sorra a történeted :)

Oké, semmi baj, gondoltam, hogy ez a gond, de azért biztos, ami biztos, olyan gyorsan szoktatok dolgozni :) Köszönöm azért ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 április 18 (szerda), 16:23 
Írópalánta

yoriko írta:
Sziasztok!
Még szombat este feltöltöttem egy új történetet az oldalra, és még mindig nem került fel. Ha nem nagy gond, esetleg utána tudna nézni valaki, hogy a feltöltésnél történt-e valami probléma, vagy csak szimplán ennyire el vagytok árasztva frissekkel? Ez esetben őszinte részvétem :-D , csak még sosem kellett ennyit várni (én legalábbis nem tapasztaltam).
Köszönöm előre is!

Szia! Nem volt probléma a feltöltéssel, egyszerűen csak most került sorra a történeted :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1437 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 29  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra