Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 06 (szombat), 7:49

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1437 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 29  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Panaszok és sértegetések
HozzászólásElküldve: 2013 január 16 (szerda), 21:37 
Ó-nagy-admin "backstage"

fricskamacska írta:
Ne haragudjatok, hogy már megint én problémázok, de volt szó valami olyan új rendszerről, hogy nem tudják feltörni az elbírálás alatt lévő fejezetet. Meg lehet tudni, mikor lesz bevezetve? Üdvözlettel: Fricskamacska

Ha tudnánk pontos dátumot, már bejelentettük volna. ;) Anno megígértük a meriseknek, hogy szólunk előtte, és kapnak egy kis időt, hogy elsirathassák a mostani dizájnt. Mindenesetre annyi közelebbit tudok most mondani, hogy még 2013-ban meg akarjuk csinálni a váltást.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 16 (szerda), 19:35 
Szárnybontogató

Ne haragudjatok, hogy már megint én problémázok, de volt szó valami olyan új rendszerről, hogy nem tudják feltörni az elbírálás alatt lévő fejezetet. Meg lehet tudni, mikor lesz bevezetve? Üdvözlettel: Fricskamacska

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 07 (hétfő), 11:59 
Szárnybontogató

Köszönöm a gyors választ!!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 07 (hétfő), 11:09 
Ó-nagy-admin "on stage"

fricskamacska írta:
Sziasztok!
...

Azért nem sikerül oda feltöltened, mert még nem nyitottunk meg minden alkategóriát.
Elég sok sorra került az adventi időszakban, de maradt még jópár lezárt. Hamarosan - talán pár napon belül - ezek is elérhetőek lesznek, és akkor át tudod helyezni a történetedet a megfelelő helyre. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 07 (hétfő), 11:00 
Szárnybontogató

Sziasztok!
Megint én, igazából nem tudom, jó helyre írok-e, remélem igen. Tegnap nézegettem a kategóriákat, és láttam, hogy van Hannibal. Ma megpróbáltam oda feltenni a sztorim, de csak a "könyv, film- és sorozat alapú ficek"-et tudtam beállítani. Megpróbáltam a feltöltés után szerkeszteni, de hiába kattintottam az előnézetre, nem történt semmi. Most én vagyok ennyire béna?? Előre is köszi a segítséget!
Üdv: Fricskamacska

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 06 (vasárnap), 12:25 
Tollforgató

Snapefan írta:
lex írta:
Ha már itt vagyok, akkor az új rendszerrel kapcsolatban még megkérdezem, hogy nem lesz esetleg olyan funkciója, hogy figyeltetni lehet az általunk olvasott történeteket? Értesítést kapni, ha új fejezet kerül fel - vagy ha a kedvenc író új feltöltést eszközöl? :)

Esetleg értesítés beérkező kritikákról? :D Áá, nem akarok túl nagyravágyó lenni ;;)

De igen, lesznek ilyen funkciók. :)

Juppí! :D Ez a felvetés már régóta nyomta a szívemet, így most nagyon örülök! Remélem, hamar ideér a rendszer ;;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 06 (vasárnap), 11:26 
Tollforgató

lex írta:
Ha már itt vagyok, akkor az új rendszerrel kapcsolatban még megkérdezem, hogy nem lesz esetleg olyan funkciója, hogy figyeltetni lehet az általunk olvasott történeteket? Értesítést kapni, ha új fejezet kerül fel - vagy ha a kedvenc író új feltöltést eszközöl? :)

Esetleg értesítés beérkező kritikákról? :D Áá, nem akarok túl nagyravágyó lenni ;;)

De igen, lesznek ilyen funkciók. :)

SSHG rajongók ide!

Beiratkoztam egy reinkarnációs tanfolyamra. Drága volt, de hát egyszer élünk...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 06 (vasárnap), 11:24 
Tollforgató

Lionela írta:
Igen. Azokra a sztorikra anno rászálltak a robotok. A kritikákat törölni tudtuk, de a számlálót egy hiba miatt nem lehet visszaállítani.

Értem, köszönöm a választ! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 05 (szombat), 23:05 
Ó-nagy-admin "backstage"

lex írta:
Sziasztok!

Pár perce a TOP 10-es listákat nézegettem, ahol a legtöbb kritikát kapott történetek örök ranglistájánál furcsa dolog tűnt fel; van olyan történet, aminek a kritikaszámlálója több ezer felett van, de ha rákattintok a kritikákra, nulla vagy minimális hozzászólást lehet csak találni. Ez is a robotok vagy a rózsaszín guminyuszik egyik ármánykodásának eredménye? És ha igen, akkor ilyen formán nincs is reális lista?

Lehet, hogy nem ide tartozik a kérdés, de itt mindig választ kapnak a kérdezők :)

lex

Igen. Azokra a sztorikra anno rászálltak a robotok. A kritikákat törölni tudtuk, de a számlálót egy hiba miatt nem lehet visszaállítani.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 05 (szombat), 22:58 
Tollforgató

Sziasztok!

Pár perce a TOP 10-es listákat nézegettem, ahol a legtöbb kritikát kapott történetek örök ranglistájánál furcsa dolog tűnt fel; van olyan történet, aminek a kritikaszámlálója több ezer felett van, de ha rákattintok a kritikákra, nulla vagy minimális hozzászólást lehet csak találni. Ez is a robotok vagy a rózsaszín guminyuszik egyik ármánykodásának eredménye? És ha igen, akkor ilyen formán nincs is reális lista?

Lehet, hogy nem ide tartozik a kérdés, de itt mindig választ kapnak a kérdezők :)

lex

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Ismerkedő
HozzászólásElküldve: 2013 január 05 (szombat), 21:42 
Ó-nagy-admin "backstage"

lex írta:
weirdlittle írta:
Sziasztok!
Nagyon a témába vág... tudom, de én feltötltöttem egy ficet kb két hete és az lenne a kérdés hogy általában mennyi idő alatt nézik meg az adminok és döntik el, hogy most végül is publikálható-e a firkálmányom...? már kezdem azt hinni, hogy kiutálnak a Merengők... :-( :oops:

Nem került esetleg az elutasító email a spamek közé? Kizárt, hogy két hét alatt valamelyik admin ne nézzen rá, és akkor vagy engedélyezik, vagy elutasítják.

Igen. Pontosan 2012.12.30.-án 10:14-kor kaptál egy elutasító levelet.

Nézd meg nem keveredett-e spamek közé.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 05 (szombat), 21:21 
Tollforgató

weirdlittle írta:
Sziasztok!
Nagyon a témába vág... tudom, de én feltötltöttem egy ficet kb két hete és az lenne a kérdés hogy általában mennyi idő alatt nézik meg az adminok és döntik el, hogy most végül is publikálható-e a firkálmányom...? már kezdem azt hinni, hogy kiutálnak a Merengők... :-( :oops:

Nem került esetleg az elutasító email a spamek közé? Kizárt, hogy két hét alatt valamelyik admin ne nézzen rá, és akkor vagy engedélyezik, vagy elutasítják.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 05 (szombat), 20:48 
Zöldfülű

Sziasztok!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 03 (csütörtök), 16:24 
Ó-nagy-admin "backstage"

fricskamacska írta:
Sziasztok! Nem vagyok benne biztos, jó helyre írok-e, azt szeretném megkérdezni, általában mennyi idő alatt bírálják el az adminok a feltöltött sztorikat? És mikor jön el az az idő, hogy nem fogják tizenkilencen feltörni az épp elbírálás alatt lévő fejezetet? A választ előre is köszönöm!

Az elbírálás 1-3 nap szokott lenni.
A feltörésmentes idő pedig közeledik, az új rendszer már a lépcsőházban jár.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 03 (csütörtök), 15:47 
Szárnybontogató

Sziasztok! Nem vagyok benne biztos, jó helyre írok-e, azt szeretném megkérdezni, általában mennyi idő alatt bírálják el az adminok a feltöltött sztorikat? És mikor jön el az az idő, hogy nem fogják tizenkilencen feltörni az épp elbírálás alatt lévő fejezetet? A választ előre is köszönöm!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 december 17 (hétfő), 22:20 
A Legnagyobb Fandomvadász

Lionela írta:
Ha minden igaz, helyrepofoztam.

Úgy látszik ennyi hülyeséget, már a link se bírt el XDDD

el is felejtettem, hogy mi voltunk a rózsaszín guminyuszik :D jaaj, nagyon röhögtem :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 december 17 (hétfő), 22:13 
Ó-nagy-admin "backstage"

Ha minden igaz, helyrepofoztam.

Úgy látszik ennyi hülyeséget, már a link se bírt el XDDD

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 december 17 (hétfő), 21:59 
Ó-nagy-admin "backstage"

Az adventi meglepis link kissé besokallt magától, és részleges duplázódása miatt nem működik.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 december 16 (vasárnap), 12:02 
Zöldfülű

Sziasztok!

Megint én, bocsi. Az új fejezet feltöltésével megoldódott a problémám.
Azért köszi, Aly Stich

Aly Stich írta:
Sziasztok!

Remélem jó helyre írok. Olyan problémám lenne, hogy egy-két napja nem jeleníti meg a profilom az új kritikákat a Saját beállítások/Kritikák menüpontban, pedig kaptam azóta újakat, amikre nem tudok válaszolni.
Nem tudom, hogy ezen tudtok-e segíteni, de gondoltam szólok.
Üdv: Aly Stich
(Történet, amikhez a fent említett kritikákat kaptam: MP/D&H/Our Snapshots)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 december 15 (szombat), 16:30 
Zöldfülű

Sziasztok!

Remélem jó helyre írok. Olyan problémám lenne, hogy egy-két napja nem jeleníti meg a profilom az új kritikákat a Saját beállítások/Kritikák menüpontban, pedig kaptam azóta újakat, amikre nem tudok válaszolni.
Nem tudom, hogy ezen tudtok-e segíteni, de gondoltam szólok.
Üdv: Aly Stich
(Történet, amikhez a fent említett kritikákat kaptam: MP/D&H/Our Snapshots)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 december 13 (csütörtök), 12:57 
Ó-nagy-admin "backstage"

feather911 írta:
Sziasztok!

Sajnálom, de ismét zavarnom kell Titeket, pedig igazán nem szeretnék alkalmatlankodni. :S
Valami nem stimmelhet a Draco Unfold 2. fejezetével. Vasárnap este feltöltöttem, és láttam, hogy másnapra megtekintették kb. 6-an. Kaptam 4 kritikát is hozzá, amelyek név nélküliek és vagy full üresek voltak, vagy csak pontokat tartalmazott. Utolsó bejegyzésként egy 'Sajnálom' nevű felhasználótól is kaptam egy üres kritikát. (Aztán az üres kritikákat valaki kitörölte.) Ez még annyira nem is gond, csak a fejezetet még nem fogadtátok el, így nem tudom, hogy ez az egész, hogy történhetett. A másik, ami aggaszt, hogy már több mint 3 napja várok az elfogadásra/elutasításra, viszont 12-szer megtekintették már. Szóval nem igazán értem, mi történhetett, és mivel már nagyon szeretném feltenni a 3. fejezetet, aggódni kezdtem, hogy mikor tölthetem fel végre.
A segítséget előre is köszönöm.

Üdv, feather911

Szia!

Nem tudom, végül a ma HP-t moderáló Lily hogy bírált el téged, de már nem látlak a listában. Sajnos most vannak a túlórázások és a beadandó- és zéháidőszakok is. De jól tetted, hogy szóltál, három nap már tényleg sok idő.
Az üres kritikák: feltörték a fejezetedet, vagyis még az engedélyezés előtt elolvasták. Erre van több módszer is, amit nem reklámoznék, a lényeg, hogy ők az egyszerűbb, de szemetelős verzióval dolgoznak. Baromi bosszantóak tudnak lenni, mert aki így olvas, az általában nem hagy utólag se kritikát, az adminok is csak egyesével tudják törölni, és tárhelyet is feleslegesen foglalják. Itt tudod töröltetni őket a külső kritikalink megadásával: viewtopic.php?f=7&t=922
(Ha már a második fejezetednél ez megy, várhatóan gyakori vendég leszel ebben a topicban. A jelenlegi rendszerrel sajnos nem tudjuk kivédeni a feltörést, de a készülő újban már nem lesz erre lehetőség.)

Lilyana

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 december 13 (csütörtök), 9:30 
Zöldfülű

Sziasztok!

Sajnálom, de ismét zavarnom kell Titeket, pedig igazán nem szeretnék alkalmatlankodni. :S
Valami nem stimmelhet a Draco Unfold 2. fejezetével. Vasárnap este feltöltöttem, és láttam, hogy másnapra megtekintették kb. 6-an. Kaptam 4 kritikát is hozzá, amelyek név nélküliek és vagy full üresek voltak, vagy csak pontokat tartalmazott. Utolsó bejegyzésként egy 'Sajnálom' nevű felhasználótól is kaptam egy üres kritikát. (Aztán az üres kritikákat valaki kitörölte.) Ez még annyira nem is gond, csak a fejezetet még nem fogadtátok el, így nem tudom, hogy ez az egész, hogy történhetett. A másik, ami aggaszt, hogy már több mint 3 napja várok az elfogadásra/elutasításra, viszont 12-szer megtekintették már. Szóval nem igazán értem, mi történhetett, és mivel már nagyon szeretném feltenni a 3. fejezetet, aggódni kezdtem, hogy mikor tölthetem fel végre.
A segítséget előre is köszönöm.

Üdv, feather911

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 december 06 (csütörtök), 8:41 
Ó-nagy-admin "backstage"

feather911 írta:
Sziasztok!

Remélem jó helyre írok. Már tegnap este gondolkodtam rajta, de úgy döntöttem várok reggelig a dologgal. Előre is elnézést a bejegyzés hosszáért.

Az egyik, s inkább fontosabb, bejelentés inkább segítségkiáltás. Az a helyzet, hogy tegnap este nem tudtam belépni a Merengő Fanfic oldalra (feather911 névvel), és küldtem magamnak új jelszót kérő e-mailt. De ez az e-mail (feltételezem a freemail áldásos hatására) nem érkezett meg. Így 2 óra leforgása alatt még küldtem magamnak további 2 jelszó emlékeztetőt, amelyek szintén nem érkeztek meg. Lehet, hogy nem ez volt életem legjobb ötlete, mert reggel fél8-kor kaptam 1 db új jelszót tartalmazó levelet. Nem tudtam vele belépni, így még küldtem magamnak egy utolsó levelet, de az sem érkezett meg. Most ott tartok, hogy nem tudok belépni az oldalra, és ki tudja, mennyi jelszó emlékeztetőt küldtem már.

Arra kérlek Titeket, segítsetek kibogozni ezt a kutyulékot. Ígérem, első dolgom lesz gmail-es címre átírni a freemail-t, ha végre egyszer sikerül belépnem.

A másik dolog, ami inkább érdeklődés, hogy eljutott-e hozzátok az oldalra feltöltött írásom? Vasárnap vagy Hétfő este töltöttem fel, és azt olvastam, hogy 1-3 nap az átfutási idő. Viszont sem elutasító, sem elfogadó levelet nem kaptam. Először azt gondoltam, hogy amiatt nem került még ki, mert 6000 szót tartalmaz, és még nem volt időtök elolvasni (amit persze maximálisan megértenék, hiszen elég nagy terjedelemről van szó). De így, hogy bolondozik velem a freemail, azon sem csodálkoznék, ha egyáltalán nem került volna be a listátokba. Ha tudtok erről nekem felvilágosítást adni, nagyon hálás lennék érte.

Még egyszer bocs a hosszú bejegyzés miatt, köszi, hogy végig olvastátok, és előre is köszönöm a segítséget!

Üdv, feather911

Szia!

Csináltam új jelszót, privátban átküldöm neked. :)
A feltöltésed a listában van, csak négyen vannak előtted, bár bevallom, nem tudom, mióta vagy benn, de én először tegnap este szembesültem vele, és nagyon örömködtem, hogy nahát feather911 visszatért! :D
A 6000 szó nem akadály, ez kb. egy egészséges feltöltés szószáma, megbirkózunk vele. (Nem tudom, azt olvastad-e, h az elmúlt években változott a feltöltési szabály, és minimum 2000 szó a minimális szószám egy hosszabb történet fejezetei esetén. De emlékeim szerint ez mondjuk épp téged nem nagyon hoz zavarba...)
Ma napközben már biztos sorra kerülsz. Még lehet most megnézem az első pár embert, van még húsz percem indulásig. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 december 06 (csütörtök), 8:28 
Zöldfülű

Sziasztok!

Remélem jó helyre írok. Már tegnap este gondolkodtam rajta, de úgy döntöttem várok reggelig a dologgal. Előre is elnézést a bejegyzés hosszáért.

Az egyik, s inkább fontosabb, bejelentés inkább segítségkiáltás. Az a helyzet, hogy tegnap este nem tudtam belépni a Merengő Fanfic oldalra (feather911 névvel), és küldtem magamnak új jelszót kérő e-mailt. De ez az e-mail (feltételezem a freemail áldásos hatására) nem érkezett meg. Így 2 óra leforgása alatt még küldtem magamnak további 2 jelszó emlékeztetőt, amelyek szintén nem érkeztek meg. Lehet, hogy nem ez volt életem legjobb ötlete, mert reggel fél8-kor kaptam 1 db új jelszót tartalmazó levelet. Nem tudtam vele belépni, így még küldtem magamnak egy utolsó levelet, de az sem érkezett meg. Most ott tartok, hogy nem tudok belépni az oldalra, és ki tudja, mennyi jelszó emlékeztetőt küldtem már.

Arra kérlek Titeket, segítsetek kibogozni ezt a kutyulékot. Ígérem, első dolgom lesz gmail-es címre átírni a freemail-t, ha végre egyszer sikerül belépnem.

A másik dolog, ami inkább érdeklődés, hogy eljutott-e hozzátok az oldalra feltöltött írásom? Vasárnap vagy Hétfő este töltöttem fel, és azt olvastam, hogy 1-3 nap az átfutási idő. Viszont sem elutasító, sem elfogadó levelet nem kaptam. Először azt gondoltam, hogy amiatt nem került még ki, mert 6000 szót tartalmaz, és még nem volt időtök elolvasni (amit persze maximálisan megértenék, hiszen elég nagy terjedelemről van szó). De így, hogy bolondozik velem a freemail, azon sem csodálkoznék, ha egyáltalán nem került volna be a listátokba. Ha tudtok erről nekem felvilágosítást adni, nagyon hálás lennék érte.

Még egyszer bocs a hosszú bejegyzés miatt, köszi, hogy végig olvastátok, és előre is köszönöm a segítséget!

Üdv, feather911

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 27 (kedd), 0:15 
Ó-nagy-admin "backstage"

Etti írta:
Szia Lilyana!

Köszönöm szépen, hogy ilyen gyorsan válaszoltál. Hát elég bonyolult a helyzet nem mondom... Én továbbra sem titeket okollak, csak meg akartam tudni mi történhetett. :D Szóval lehet, hogy volt még néhány kritikám, amit most nem igazán tudok így elolvasni... Azt sem hiszem, hogy visszanéznek majd azok, akiknek a hozzászólása esetleg "törlődött", de a remény hal meg utoljára. Lehet, hogy újra írnak. Egyébként nem okoz gondot, a számláló elállítódása, csak azt hittem vissza lehet csinálni valahogy. De ha nem akkor nem. :D Így marad és ebbe senki nem fog belehalni.

Általában feltűnő, hogy nem ment el a kritika, úgyhogy ha írtak is neked, valószínű, hogy többször is megpróbálták elküldeni, úgyhogy lehet csak egy(-két) embert vesztettél, ha esetleg nem jött vissza azóta véleményezni.
Viszont, mint mondtam, lehet az is, hogy csak robotok voltak, és Lily, Kristie vagy Laci törölte őket. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 26 (hétfő), 23:44 
Szárnybontogató

Szia Lilyana!

Köszönöm szépen, hogy ilyen gyorsan válaszoltál. Hát elég bonyolult a helyzet nem mondom... Én továbbra sem titeket okollak, csak meg akartam tudni mi történhetett. :D Szóval lehet, hogy volt még néhány kritikám, amit most nem igazán tudok így elolvasni... Azt sem hiszem, hogy visszanéznek majd azok, akiknek a hozzászólása esetleg "törlődött", de a remény hal meg utoljára. Lehet, hogy újra írnak. Egyébként nem okoz gondot, a számláló elállítódása, csak azt hittem vissza lehet csinálni valahogy. De ha nem akkor nem. :D Így marad és ebbe senki nem fog belehalni.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 26 (hétfő), 23:00 
Ó-nagy-admin "backstage"

Etti írta:
Sziasztok!

Remélem jó helyre írok, nem vagyok benne egészen biztos...
Azt szeretném kérdezni, hogy miért számolt félre a rendszer a kritikáimnál. 203 véleményem volt, kaptam még hozzá 6 db hozzászólást, és akárhogy is számolom, nem lesz belőle 222. de most annyit jelez. Csak azt szeretném, ha nem lenne több feltüntetve, mint ami ténylegesen van. :D
egyébként erről a történetről van szó: http://fanfic.hu/merengo/reviews.php?sid=93887&a=
Természetesen tudom, hogy ez nem a ti hibátok, szóval nem is okolok senkit, csak érdeklődöm, hogy ilyesmi mással is előfordult-e már...

Nem mondanám, hogy természetesen nem a mi hibánk, hiszen mi hagyjuk, hogy regisztráció nélkül lehessen kritikákat írni, és ez az egyik alapja a jelenségnek, de egyelőre ameddig tudjuk, szeretnénk meghagyni ezt a lehetőséget a minél magasabb kritikaszám érdekében, hogy az írók minél több visszajelzést kaphassanak.
Két dolog történhetett: az első, hogy amikor az adatbázisból törlünk robotokat, üreseket, a számláló valamiért nem módosul, ez a számláló kódjának a hibája, és sajnos tényleg nem lehet változtatni rajta, megpróbáltuk; a második lehetőség, hogy esetleg most csütörtökön az alatt próbáltak neked véleményt írni, netán akkor törték fel a fejezetedet, amikor a Merengőn a tárhelybetelés és -bővítés miatt a kötelező rendszerellenőrzés futott, rendhagyó módon napközben. Az ekkor írt kritikák, mint kiderült, nem kerültek be a rendszerbe, nem jelenítődtek meg, viszont a számlálók valahogy érzékelték, akárhányszor rákattintottak a kritika elküldése gombra. Rákérdeztem erre is a megfelelő embereknél, de a számláló a defektes, és nem lehet átprogramozni.
Vagyis nem egyedi a helyzeted, már csütörtökön is kaptunk erről visszajelzéseket, de sajnos nem tudunk rajta változtatni.
Csak a már sokat emlegetett, készülőben lévő új rendszerrel tudok jönni, abban már ez is ki lesz javítva. Remélem, hogy bár talán zavaró neked, de azért nem okoz nagyon komoly problémát, hogy addig pár kritikával többet mutat a valóságosnál a számlálód.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 26 (hétfő), 22:41 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Remélem jó helyre írok, nem vagyok benne egészen biztos...
Azt szeretném kérdezni, hogy miért számolt félre a rendszer a kritikáimnál. 203 véleményem volt, kaptam még hozzá 6 db hozzászólást, és akárhogy is számolom, nem lesz belőle 222. de most annyit jelez. Csak azt szeretném, ha nem lenne több feltüntetve, mint ami ténylegesen van. :D
egyébként erről a történetről van szó: http://fanfic.hu/merengo/reviews.php?sid=93887&a=
Természetesen tudom, hogy ez nem a ti hibátok, szóval nem is okolok senkit, csak érdeklődöm, hogy ilyesmi mással is előfordult-e már...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 22 (csütörtök), 20:36 
Ó-nagy-admin "backstage"

Aichibichan írta:
Sziasztok!
Meg tudná nekem mondani valaki, hogy miért nem tudom megtekinteni a kritikákat sehol? Még a saját profilomnál sem...

Én látom a kritikáidat a profilodon: http://fanfic.hu/merengo/reviews.php?sid=90264&a=
Mindre van válasz is. Próbáltad másik böngészővel? Milyen böngészőt használsz? Bár elvileg ennek nem kéne befolyásolnia, hogy látod-e a kritikáidat.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 22 (csütörtök), 20:25 
Zöldfülű

Sziasztok!
Meg tudná nekem mondani valaki, hogy miért nem tudom megtekinteni a kritikákat sehol? Még a saját profilomnál sem...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 20 (kedd), 14:53 
Ó-nagy-admin "backstage"

Beezus írta:
Az gáz ha nem tudom ki volt az alapító???

Kristie

De lecseréljük a kérdést, mert másnak is gondja lehet vele, csak a programozó srácunk ( _U_ ) evidensnek vélte, hogy tudjátok. :)
Szerk: Lecserélve. Minden tökéletesen működőképes.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 20 (kedd), 14:44 
Zöldfülű

Az gáz ha nem tudom ki volt az alapító???

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 20 (kedd), 14:07 
Zöldfülű

köszi ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 20 (kedd), 14:05 
Ó-nagy-admin "backstage"

Robotszűrés. És épp ezen dolgozunk, vmiért nem fogadja el a választ. Sietünk.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 20 (kedd), 14:02 
Zöldfülű

nem tudok merengőn kritikát írni.... és mi a franc az a robotszórás?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 06 (szombat), 20:18 
Szárnybontogató

G Lamaro írta:
Természetesen az "Ajánló"-k közt találod, itt: http://fanfic.hu/meriforum/viewtopic.php?f=9&t=363

kösz, csak legközelebb bárki is törli, szóljon miért tette. nem a legjobb paródia, de nem rossz :D.
na ennyi mára, hajrá nektek a fórumon, én léptem, úgyis ritkán járok fel fórumra, néha írom a történeteim azt ennyi.

peace.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 06 (szombat), 20:14 
Ó-nagy-admin "backstage"

Természetesen az "Ajánló"-k közt találod, itt: http://fanfic.hu/meriforum/viewtopic.php?f=9&t=363

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 06 (szombat), 20:07 
Szárnybontogató

Gaeriel írta:
Szia!

Én töröltem, bocsi, elfelejtettem szólni, átraktam a viedóajánlóba, megvan az tehát, csak másik topikban.

jaaaa, hát akkor legközelebb kérlek dobjál egy privátot, hogy mi volt az indok.
akkor töröld most is, utána már nem teszem be a vicc topikba, csak nagyon utálom amikor szőrénszálán eltűnik valami, ráadásul indok nélkül.

nahh, de megbeszélve és have a nice day, kösz.

----

még annyi, merre találom ezt a videóajánló topikot?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 06 (szombat), 20:06 

Szia!

Én töröltem, bocsi, elfelejtettem szólni, átraktam a viedóajánlóba, megvan az tehát, csak másik topikban.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 06 (szombat), 20:04 
Szárnybontogató

ne töröljétek már a kommentem a vicc topikban, kösz.

szerk.

erre most is törlik csak tudnám mi a francnak, mégis hova a fenébe írjam, ha nem oda?????????

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 szeptember 27 (csütörtök), 5:35 
Szárnybontogató

Assa írta:
Alda írta:
Sziasztok.

Elnézéseteket kérem, de volna egy kérésem. Alex szeptember 19.-én feltette a Kalandorok 3. c. írásának a 4. fejezetét, többen már feltörték, és elolvasták, de az adminok még nem engedték fel.

Szia!

Még aznap megnézte egy admin, és sajnos nem kerülhetett fel. Azóta pedig nem lett újra feltöltve.

Értem, és köszönöm. Akkor várok még egy fél évet, amíg újra feltölti. :-( :?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 szeptember 26 (szerda), 19:25 
Ó-nagy-admin "on stage"

Alda írta:
Sziasztok.

Elnézéseteket kérem, de volna egy kérésem. Alex szeptember 19.-én feltette a Kalandorok 3. c. írásának a 4. fejezetét, többen már feltörték, és elolvasták, de az adminok még nem engedték fel.

Szia!

Még aznap megnézte egy admin, és sajnos nem kerülhetett fel. Azóta pedig nem lett újra feltöltve.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 szeptember 26 (szerda), 18:59 
Szárnybontogató

Sziasztok.

Elnézéseteket kérem, de volna egy kérésem. Alex szeptember 19.-én feltette a Kalandorok 3. c. írásának a 4. fejezetét, többen már feltörték, és elolvasták, de az adminok még nem engedték fel. Én is szeretném elolvasni, mert, nem akarok neveket, és címeket írni, de ezt a sorozatot is nagyon kedvelem. Megnézné és moderálná valaki? :-t Alex egyébként még Susanne-t is veri a lassú frissítésben. :D
Bocsi a zavarásért, és köszi előre is.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 szeptember 12 (szerda), 21:16 
Ó-nagy admin "Verem-úrnő"

Szia, Zöldtea!

Köszönjük az észrevételt, és igen, sajnos mi is tisztában vagyunk a problémával. Éppen ezért folyamatosan igyekszünk új adminokat keresni (és találni ;)), most is két új taggal bővültünk (csak sajnos két admin viszont távozott).
Igyekszünk a lehető leggyorsabban moderálni a felkerülő történeteket, de mi sem tudunk 0-24 órás ügyeletet biztosítani.
Ellenben *csing-csing, belső infó* most már tényleg elérhető közelségben az új honlap, ott már garantáltan nem lesznek ilyen problémák, mivel a főoldalon csak a már engedélyezett fejezetek fognak megjelenni. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 szeptember 12 (szerda), 19:47 
Zöldfülű

Sziasztok!

Mint nagyjából-egészéből külsős szeretnék hozzászólni. Soha nem írtam semmit, viszont a HP-őrület kezdetétől olvasok fanfic oldalakat, így a Merengőt is. Miután mostanában többször is gondom akadt, gondoltam hozzászólok.

A gondom a már többek által felhozott dolog: sokadszor fordul elő, hogy este meglátok egy történetet a frissek között, amelynek rendszeres olvasója vagyok. Megörülök neki, de aztán azt is észreveszem, hogy sajnos még nem lett engedélyezve az új fejezete.

Eddig normális, szabályokat betartóként úgy reagáltam, hogy vártam reggelig, és elolvastam akkor. Aztán egyre többször fordult elő, hogy várhattam én reggelig, de ugyanúgy nem jutottam olvasnivalóhoz, csak délután, néha este. Ez egyszer-egyszer belefért, de egy idő után be kell valljam, meguntam, és szépen utánanéztem, hogyan szokták a többiek feltörni a sztorikat, és azóta feltöröm őket én is, ezzel gyakorlatilag jól kiszúrva az íróikkal, akik +1 üres kritikával gazdagodhatnak...

Azért írtam le ezt a folyamatot, mert azt látom, hogy a kutya külső szemlélő szemével, aki nem követi a belső kapcsolatok kialakulását, mindössze csak olvasni szeretne, valahol itt van elásva. Láttam, hogy új adminok is vannak, köztük a kedvenceim, eszerint ti is észleltétek a problémát. Azonban ettől az engedélyezési rendszer nem lett gyorsabb...

A kérdésem annyi lenne, hogy folyik-e valami háttérmunka, hogy ezen változtatni tudjatok? Gondolok itt akár új, aktív adminok felvételére, akár több olyan szerző engedélyezésére, aki már nem szorul moderálásra, akár bármi másra. Mert sajnos a mostani helyzet hosszú távon rontja az oldal színvonalát.

Azt már csak zárójelben kérdezem, hogy nem gondolkodtatok-e azon, hogy más feltételekkel kerestek adminokat? Értem ez alatt, hogy jelenleg, ha jól tudom, akkor az adminság alapfeltétele, hogy az illető írjon is. Ezt azért tartom kicsit furcsának, mert szerintem a két dolognak - jó moderátor vs. jó író - nincs köze egymáshoz. Bétának sem feltétlen az a jó, aki egyébként kiválóan ír. Más teljesítmény, tehetség, hozzáállás kell a moderációhoz és más az alkotáshoz. De ez már tényleg csak az én zárójeles morfondírozásom a múltkori adminos hírekhez.

Nem "sértegetések" címszó alatt írtam ezt a hozzászólást. Segíteni akarok, mert gyanítom az üres vélemények megnövekedett száma alapján, hogy nem csak én mentem át feltörőbe, elégedetlenbe és csalódottba a lassúság miatt, hanem többen. És jó lenne ennek a folyamatnak gátat vetni, a szerzők érdekében is.

Zöldtea

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 19 (vasárnap), 17:52 
Ó-nagy-admin "on stage"

Elael Peredhil írta:
Halihó!

Egy kérdésem lenne: 16-án feltöltöttem egy történetet, de csak ma, 19-én került fel a Merengőre. Ennek ellenére az oldalomon az van kiírva, hogy megjelenés 16., és az Új feltöltések között is már a 4. oldalon van.

Én biztos vagyok benne, hogy csak ma reggel került ki, mert tegnap éjszaka is ránéztem az oldalamra, és még nem volt kint.

Mi történt?

Ez az oldal szokásos működése. Azt regisztrálja, mikor küldted be a történetet, nem pedig azt, hogy mi mikor moderáltuk. Ezért ír ki 16-át frissítési dátumnak, és ezért van a negyedik oldalon a felengedett történetek listáján.
A főoldalon a legutolsónak feltöltött* 15 történet van, nem a legutolsónak felengedett 15. :)
* Annyi csalafintaság van a dologban, hogy regények esetében, ha már fenn van egy fejezet, a következő feltöltésnél, a regény egyből felugrik a főoldalra (de ez csak jelzés, az új fejezet csak moderálás után lesz olvasható természetesen), a novella csak akkor, ha egy admin engedélyezte.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 19 (vasárnap), 12:53 
Zöldfülű

Halihó!

Egy kérdésem lenne: 16-án feltöltöttem egy történetet, de csak ma, 19-én került fel a Merengőre. Ennek ellenére az oldalomon az van kiírva, hogy megjelenés 16., és az Új feltöltések között is már a 4. oldalon van.

Én biztos vagyok benne, hogy csak ma reggel került ki, mert tegnap éjszaka is ránéztem az oldalamra, és még nem volt kint.

Mi történt?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 14 (kedd), 21:35 
Szárnybontogató

Gaeriel írta:
mrs_malfoy írta:
Azt szeretném kérdezni, hogy mi az oka annak, hogy mostanában ennyire lassan megy a moderálás? Látom, hogy fel-feljönnek az adminok, de emellett is lassú a moderálás.

ennek többféle oka lehet, persze biztosat nem tudok mondani, de gondolom a nyári szünet miatt többeteknek sok a szabadideje, és többen/többet töltötök fel, az adminok is nyaralnak gondolom, vannak ügyes-bajos dolgaik, meg sokuk már dolgozik, szóval türelem :)

Igen, én is valami ilyesmire tippeltem :) Megnyugodtam, hogy akkor nincs semmi gond, ami hátráltatja őket :) Köszönöm a gyors választ :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 14 (kedd), 21:28 

mrs_malfoy írta:
Azt szeretném kérdezni, hogy mi az oka annak, hogy mostanában ennyire lassan megy a moderálás? Látom, hogy fel-feljönnek az adminok, de emellett is lassú a moderálás.

ennek többféle oka lehet, persze biztosat nem tudok mondani, de gondolom a nyári szünet miatt többeteknek sok a szabadideje, és többen/többet töltötök fel, az adminok is nyaralnak gondolom, vannak ügyes-bajos dolgaik, meg sokuk már dolgozik, szóval türelem :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 14 (kedd), 21:16 
Szárnybontogató

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1437 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 29  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra