Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 06 (szombat), 6:57

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1437 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 29  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Panaszok és sértegetések
HozzászólásElküldve: 2013 május 02 (csütörtök), 22:41 
Ó-nagy-admin "backstage"

A Segítség topicban, itt írtam néhány tippet Eddynek. Próbáld ki te is! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 02 (csütörtök), 22:33 
Zöldfülű

Sziasztok!

A következő problémám adódott ;;) :

Megpróbáltam feltölteni egy fejezetet ehhez a történethez: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=106861
Sajnos azonban a szöveg nem jelent meg. Kivéve, amikor megnyitottam szerkesztésre, mert akkor látszott, de előnézetben, illetve a történet elmentésekor nem. Nem tudom, mi lehetett a probléma, szóval inkább leszedtem az egészet.
Mit csinálhattam rosszul?

Előre is köszönöm a választ,
Heaven

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 április 24 (szerda), 7:59 
Szárnybontogató

Lilyana, G Lamaro:

Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat! :) Időközben az Októberi melankólia felkerült (köszönöm, Lilyana! :) ), de a másikat is megnézték páran, úgyhogy türelmesen várok! :)
Köszönettel:
DoroThya

<3 Fred, George, Sirius, Remus <3 - imádó ^^

Profil||Ficblog

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 április 24 (szerda), 0:47 
Ó-nagy-admin "backstage"

Lauras történetét én hétfőn pont láttam is a lista alján, azt kell mondjam, hogy elég rosszul járt az újratöltéssel, mert spec. én épp hogy felülről haladtam, valszeg simán felment volna abban a körben, de így már megint a végén van. Szoktunk ugyan ugrálni, de azért ha sok a sztori benn, igyekszünk a korábbiakat elcsípni. Most mindenki elfoglalt a munkahelyén és az egyetemen, ezért úszunk a feltöltésekben. Igyekszünk minél hamarabb végezni, sajnálom, hogy tovább tart a moderálás, mint amit megszoktatok, igyekszünk, amennyire telik tőlünk. :?

Dorothya: Nem tudom, h lehet még benn a listában az egy héttel ezelőtti feltöltésed, mert közben volt listaürítésünk.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 április 24 (szerda), 0:01 
Ó-nagy-admin "backstage"

DoroThya, mindkét feltöltés a listában van még. :) Újra feltölteni felesleges, mert csak hátrébb kerül a listában. Vagyis, ha a moderáló admin a lista elejétől halad, később ér el hozzá, lehet, hogy el sem éri, mert közben el kell mennie. Azt, hogy megvan-e még a feltöltés, te is látod a "Történetek szerkesztése/törlése" menüpontban a saját beállításoknál. Ha ott látod a fejezetet, akkor az nem veszett el. :)

Etti, a te feltöltésed is listában van még. Remélhetőleg hamarosan sorra tudja keríteni egy admin. :)
Igen, az üres kritikákat írtjuk Gaeriellel naponta, ezzel is segítve az adminok munkáját. :) (A mai körrel épp most végeztem.) Tehát azok emiatt tűnnek el anélkül, hogy a fejezet elbírálásra kerülne. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 április 23 (kedd), 21:53 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék a Cinkostársak című történetemmel kapcsolatban, amit a hétvégén frissítettem. Tudom, hogy a moderálási idő akár 3-4 nap is lehet, ezért nem is azt akarom mondani, hogy sürgetnélek titeket vagy ilyesmi. Csak szeretném tudni, hogy áll a dolog. Lejjebb olvastam, hogy valakinek írtátok, még benne van a listában, és a Kritika kommandóból értesülhetett volna, hogy nem lett eltanácsolva, csak még várnia kell. miután az én üres kritikáim is naponta tűnnek el, így gondolom, hogy velem is hasonló a helyzet...

Megértem, hogy sok történet lett frissítve, feltöltve egyszerre, és nyilván nem moderálhattok egész nap. Mivel elutasítót eddig nem kaptam, gondolom még a listában vagyok, de azért örülnék, ha valaki megnézné, hogy nem tévedek-e ezzel kapcsolatban. Türelmesen fogok várni, míg sorra kerülök, csak azt szeretném tudni, hogy ott van-e még a történetem a többi között.

Hálás köszönetem: Etti

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 április 23 (kedd), 21:21 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék két történet után, amit a napokban töltöttem fel, ám még nem kerültek elbírálásra.
Az egyiket kb egy hete tettem fel, a_anthony-val írtam, ilyen kis verses, vicces fic, Wi-fi a Roxfortban címmel, a másikat pedig egyedül írtam, pár nappal később töltöttem fel, Októberi melankólia címmel.
Ezek a történetek a listában vannak? Próbáltam egyszer-kétszer újratölteni, hátha valahogy eltűnt az éterben, vagy ilyesmi.
Válaszotokat előre is köszönöm!! :)
DoroThya

<3 Fred, George, Sirius, Remus <3 - imádó ^^

Profil||Ficblog

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára DoroThya 2013 április 23 (kedd), 22:09-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 április 23 (kedd), 19:01 
Ó-nagy-admin "backstage"

Na, Gae megelőzött. :D De az üreseid felszívódásáért tényleg elsősorban minket okolj. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 április 23 (kedd), 18:56 
A Legnagyobb Fandomvadász

Szia!

Nos, az a helyzet, hogy a történeted még a listában van, elég sok másik mellett. Ha eddig nem figyeltél volna itt vagy a Kritika-kommandóban, az üres kritikákat nagyrészt mi modok töröljük, viszont mi nem engedélyezzük a történeteket. Tehát ugyanaz a helyzet, mint eddig, szépen türelmesen várni kell arra, hogy az adminok megnézzék a történetet, ettől függetlenül a bosszantó kis kritikák nagy valószínűséggel elég hamar el fognak tűnni, mert mi ezeket naponta megnézzük.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 április 23 (kedd), 18:44 
Írópalánta

Sziasztok!

Remélem jó helyre írok be, ha mégsem akkor elnézést. Azonban lenne egy gondom. Szombaton frissítettem egy történetemet, az adott fejezet, még hétfőn este sem került fel. Habár közben az adott feltörések által kapott üres vélemények mindig eltűntek - rendszeresen. Hétfőn este gondoltam újra küldöm a történetet, töröltem az új részt aztán újra feltöltöttem. A fejezetet ismét feltörték páran, de mostanra azok a feltörések ismét csak eltűntek – tehát, ha nem tévedek, akkor valaki csak megnézte a fejezetet – szóval igazán jó lenne, ha végre haladnánk valamerre, és megtudni most, akkor mi a helyzet.

A történet címe, amiről írtam: Cupidó megrendelésre.

Lauras

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 április 19 (péntek), 9:22 
Billentyűzetgyilkos

Akkor azért nem engedi. Köszi :) Addig megy szimplán a film-sorozatalapúba, aztán átállítom, ha már nyitva lesz :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 április 19 (péntek), 9:21 
Ó-nagy-admin "backstage"

Eddy_ írta:
Ha kijelölöm, nem engedi kiválasztani a TW-t. Hogy tudom akkor beállítani a kategóriát? :? Az alatta lévő Thort már igen, de a TW-nél nem lehet nyomni a "Választ".

A TW-hez még nincs szereplőlista feltöltve, jövő hét közepén-végén lesz megnyitva. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 április 18 (csütörtök), 15:28 
Billentyűzetgyilkos

Ha kijelölöm, nem engedi kiválasztani a TW-t. Hogy tudom akkor beállítani a kategóriát? :? Az alatta lévő Thort már igen, de a TW-nél nem lehet nyomni a "Választ".

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 április 18 (csütörtök), 15:20 
Ó-nagy admin "Verem-úrnő"

Eddy_ írta:
Sziasztok!

A feltöltéssel kapcsolatban egy kérdés. Egy Teen Wolf fordítást szeretnék feltölteni, szóközökkel együtt épp hogy megvan a kétezer szó. A TW-s kategória ugye még nincs megnyitva. A kérdés, hogy ezt a rövidet feltölthetem simán a Könyv-filmalapú ficekhez, el fogjátok fogadni a rövidsége miatt, vagy a nagytermes novellákhoz rakjam (mert hogy másik novellás kategóriával még nem találkoztam)?

(Lesz egyébként külön novellás rész az új kategóriáknak, vagy a rövidebb - pl. ezer szó alatt - ficek is mehetnek majd a saját kategóriájukba? Volt már egy kis gondom a történetek/fejezetek rövidsége miatt, úgyhogy inkább előre tudakolózok, hogy ne töltsem fel feleslegesen másik kategóriába :) )

Szia!

A Teen Wolf kategória már meg van nyitva, úgyhogy töltheted oda. :)

Egyébként a Könyv-, film- és sorozatalapú ficek kategóriájában még nincs külön helye a novelláknak, de a témájukat tekintve ide tartozó ficeket ide töltsd fel, ne a Nagyterembe, mert az csak a HP novelláknak van fenntartva.
Ha a történeted novella, egyperces, százszavas, miegymás, akkor ezt jelezd a leírásban, és így nem fog moderáláskor problémát jelenteni a hossza.
Egyelőre nem terveztünk külön novella részlegeket kialakítani az újonnan nyitott kategóriákon belül, de ha lesz rá igény, akkor megfontoljuk.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 április 18 (csütörtök), 14:00 
Billentyűzetgyilkos

Sziasztok!

A feltöltéssel kapcsolatban egy kérdés. Egy Teen Wolf fordítást szeretnék feltölteni, szóközökkel együtt épp hogy megvan a kétezer szó. A TW-s kategória ugye még nincs megnyitva. A kérdés, hogy ezt a rövidet feltölthetem simán a Könyv-filmalapú ficekhez, el fogjátok fogadni a rövidsége miatt, vagy a nagytermes novellákhoz rakjam (mert hogy másik novellás kategóriával még nem találkoztam)?

(Lesz egyébként külön novellás rész az új kategóriáknak, vagy a rövidebb - pl. ezer szó alatt - ficek is mehetnek majd a saját kategóriájukba? Volt már egy kis gondom a történetek/fejezetek rövidsége miatt, úgyhogy inkább előre tudakolózok, hogy ne töltsem fel feleslegesen másik kategóriába :) )

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 április 11 (csütörtök), 21:34 
Zöldfülű

G Lamaro írta:
Szia! :) A történeted még a listában van (meglehetősen az elején). :) Szerintem hamarosan előkerül egy ráérő admin, és sorra kerül a te feltöltésed is. :)

Köszön szépen! Akkor nem történt semmi baki! :-D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 április 11 (csütörtök), 21:03 
Ó-nagy-admin "backstage"

Szia! :) A történeted még a listában van (meglehetősen az elején). :) Szerintem hamarosan előkerül egy ráérő admin, és sorra kerül a te feltöltésed is. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 április 11 (csütörtök), 20:45 
Zöldfülű

Sziasztok!

Valaki megnézné nekem, hogy az "Azért fizetlek, hogy szeress" című történetem bent van-e a listában? Hétfő reggel töltöttem fel és még nem engedélyeztétek. Viszont láttam olyan storyt, amit kedden töltöttek fel és már fent van. Nem tudom, hogy elutasítást kaptam-e, csak eltévedt az internet útvesztőjében az e-mail, vagy valami más gikszer van...
Előre is köszi!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 április 06 (szombat), 9:04 
Írópalánta

Wyndua írta:
Sziasztok!
Rálesnétek listában van-e a "Néma Játék" című ficcem?

Igen, a lista elején van, remélhetőleg még ma jön olyan admin, aki jártasabb a témában. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 április 06 (szombat), 8:19 
Szárnybontogató

Tartózkodási hely: A kárhozat tengerének partján, egy gyékényen koktélt szürcsölgetek... ( kacskaringós szívószál :)
Sziasztok!
Rálesnétek listában van-e a "Néma Játék" című ficcem?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 26 (kedd), 19:03 
Billentyűzetgyilkos

herika írta:
Lehet, hogy rossz helyre írok, akkor előre is bocsánat érte. Az egyik történetemnél kaptam egy véleményt, hogy ejnye-bejnye, nem tettem ki az MPREG figyelmeztetést, pedig azt is tartalmaz. Meglepett a dolog, hisz általában nem szoktam ilyen figyelmetlen lenni (ó, dehogynem), de utána néztem, és a figyelmeztetések között nincs is MPREG kategória. Persze kiderült, hogy magában a történetben jeleztem, hogy lesz benne férfiterhesség, szóval nekem tiszta a lelkiismeretem, de nem lehetne a figyelmeztetések között szerepeltetni az MPREG jelzőt is, hogy jobban szemet szúrjon az érzékenyebb lelkű olvasóknak?

Köszi az észrevételt, fontolóra vesszük :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 26 (kedd), 9:14 
Könyvmoly

Lehet, hogy rossz helyre írok, akkor előre is bocsánat érte. Az egyik történetemnél kaptam egy véleményt, hogy ejnye-bejnye, nem tettem ki az MPREG figyelmeztetést, pedig azt is tartalmaz. Meglepett a dolog, hisz általában nem szoktam ilyen figyelmetlen lenni (ó, dehogynem), de utána néztem, és a figyelmeztetések között nincs is MPREG kategória. Persze kiderült, hogy magában a történetben jeleztem, hogy lesz benne férfiterhesség, szóval nekem tiszta a lelkiismeretem, de nem lehetne a figyelmeztetések között szerepeltetni az MPREG jelzőt is, hogy jobban szemet szúrjon az érzékenyebb lelkű olvasóknak?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 18 (hétfő), 19:02 
Szárnybontogató

Lionela írta:
rosemalfoy írta:
Sziasztok!

Ma felszerettem volna tölteni egy Teen Wolfos fanficet és mivel ennek van külön kategóriája ezért oda szerettem volna betenni, ami nem sikerült. És csak érdeklődnék, hogy mi ennek az oka?

Előre is köszönöm!

RoseM

Az ok egyszerű. Az a kategória még nincs megnyitva, emiatt egyelőre még nem lehet oda feltölteni történetet.

Köszönöm a választ.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 18 (hétfő), 18:47 
Ó-nagy-admin "backstage"

rosemalfoy írta:
Sziasztok!

Ma felszerettem volna tölteni egy Teen Wolfos fanficet és mivel ennek van külön kategóriája ezért oda szerettem volna betenni, ami nem sikerült. És csak érdeklődnék, hogy mi ennek az oka?

Előre is köszönöm!

RoseM

Az ok egyszerű. Az a kategória még nincs megnyitva, emiatt egyelőre még nem lehet oda feltölteni történetet.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 18 (hétfő), 17:00 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Előre is köszönöm!

RoseM

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 08 (péntek), 18:18 

szia :)

megnéztem, a történeted még benne van a listában, valószínűleg elég elfoglaltak voltak az adminok, de hamarosan biztos sor kerül a tiédre is.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 08 (péntek), 17:20 
Zöldfülű

sziasztok! csak azért írok ebbe a topicba, mert már március 3án, vagy 4én feltöltöttem a történetem 2. fejezetét, és még mindig nem került elbírálás alá (ugyan páran már feltörték és kaptam hozzá szép kritikákat, és arra kérlek titeket, hogy azokat ne töröljétek ki légy szíves), és azt olvastam, hogy 1-3 nap alatt ezt általában meg szoktátok oldani. esetleg, elveszett, vagy csak nem volt rá időtök? ha az utóbbi, akkor elnézést kérek a fölösleges zavarásért. üdv: Liana Maylad

[gobblepot u;u]

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 02 (szombat), 15:44 
Betűmániákus

LizardQueen írta:
Sziasztok! Nem panasz, mert rég nem voltam fent, és nem tudom, mostanában mennyit szokás várni, csak azt szeretném kérdezni, benne van-e a listában, amit kedd este feltöltöttem? Gondolom a HP-s írások előnyt élveznek, ezért nem is szeretnék sürgetni senkit. Csak érdekelne, nem-e veszett el.

Ne aggódj, nem veszett el, egyszerűen annyira le volt mindenki foglalva egész héten, hogy nagyon felgyűlt a moderálni való.
A HP-s írások nem élveznek előnyt, egyszerűen olyan moderáló admin járt erre (mint én), aki azokhoz ért leginkább, és moderálta le először őket. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 02 (szombat), 15:12 
Tollforgató

Gaeriel írta:
Szia!

Igen, még benne van a listában, nem veszett el :)

Köszönöm :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 02 (szombat), 14:49 

Szia!

Igen, még benne van a listában, nem veszett el :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 02 (szombat), 10:22 
Tollforgató

Sziasztok! Nem panasz, mert rég nem voltam fent, és nem tudom, mostanában mennyit szokás várni, csak azt szeretném kérdezni, benne van-e a listában, amit kedd este feltöltöttem? Gondolom a HP-s írások előnyt élveznek, ezért nem is szeretnék sürgetni senkit. Csak érdekelne, nem-e veszett el.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 15 (péntek), 21:55 
Írópalánta

Lilyana írta:
Botkrisz, téged a legfrissebbek közt most látlak, gondolom, közben újratöltötted.
Lindsay, a te történetedet viszont egyáltalán nem látom, egészen biztos vagyok benne, hogy a vasárnapi hiba miatt van. Töltsd fel újra, légyszi! :)

Igen, közben aktivizáltam magam. :D Köszi szépen.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 15 (péntek), 21:27 
Szárnybontogató

Köszi a segítséget, akkor feltöltöm megint :)

Üdv: Lindsay

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 15 (péntek), 21:25 
Ó-nagy-admin "backstage"

Botkrisz, téged a legfrissebbek közt most látlak, gondolom, közben újratöltötted.
Lindsay, a te történetedet viszont egyáltalán nem látom, egészen biztos vagyok benne, hogy a vasárnapi hiba miatt van. Töltsd fel újra, légyszi! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 15 (péntek), 21:22 

szia!

ezen a néven téged sem látlak a listában, úgyhogy elég valószínű, hogy a tárhely miatt voltak ilyen gondok. remélem, hogy majd valamelyik admin néni biztosabban meg fogja tudni mondani :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 15 (péntek), 21:18 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Én is 02.10-én töltöttem fel a történetemet, ezek szerint az enyém sem érkezett be? Mert nem kaptam semmilyen értesítést.

Köszi, üdv: Lindsay

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 15 (péntek), 20:58 
Írópalánta

Gaeriel írta:
szia!

én is listában nem látom, úgyhogy lehet, hogy nálad is olyasmi történt, mint a Segítség topikban írta Zillah, szóval szerintem megint fel kell töltened, de a biztonság kedvéért várjunk meg egy admin nénit :D

Sejtettem, hogy valami ilyesmi történt, hiszen még a legrosszabb napokon is 3 napon belül azért érkezik értesítő. :shock: Köszi, szépen! Akkor várok. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 15 (péntek), 20:46 

szia!

én is listában nem látom, úgyhogy lehet, hogy nálad is olyasmi történt, mint a Segítség topikban írta Zillah, szóval szerintem megint fel kell töltened, de a biztonság kedvéért várjunk meg egy admin nénit :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 15 (péntek), 20:40 
Írópalánta

Sziasztok!

Nekem lenne egy olyan problémám, hogy vasárnap feltettem a történetem újabb fejezetét, de ha belemegyek a beállításaimba egyáltalán nem látom a fejezet számlálójánál. Még nem került fel az új rész, se elutasítót, se engedélyező emailt nem kaptam. Amikor feltettem épp nem volt teljesen "100-as" az oldal, lehetséges, hogy nem is került fel? A frissítés időpontjának viszont a 02.10-es dátumot jelöli.

Meg tudnátok mondani, mi a helyzet? Esetleg töltsem fel megint az új részt?

Köszönöm :)

Botkrisz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 11 (hétfő), 11:48 
Billentyűzetgyilkos

hydra írta:
...

Jaj, látom, a legelső pont az enyém :oops: Már rakom is ki a karikát, nem tudom, hogy maradhatott ki, pedig erre a slash-eknél különösen figyelek, mert azzal mindig bajban vagyok :?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 07 (csütörtök), 20:55 
Ó-nagy-admin "backstage"

Kedves Hydra!

Ez teljesen jogos, mindenképp utána fogunk nézni a dolognak, nagyon köszönjük a linkeket!

Üdvözlettel,
Lilyana

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 07 (csütörtök), 19:30 
Zöldfülű

Kedves adminok!
Tudom,hogy az offolást nem szeretitek, de egy megjegyzést had tegyek még.
Nem kötekedni szeretnék, ne értse félre senki, de a kettős mércét nem szeretem, és szóvá is teszem.
Íme néhány történet, ugyanonnan ahova én is tölteni szerettem volna az írásom.
Ugyan az a kategória, de itt sincs kinn a tizenkettes figyelmeztetés.
Érdekes ugye? Ja, és az én írásomban nem volt sem gyilkosság, sem szex....
http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=99475
http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=95742
http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=80363
http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=101228
http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=95011

Ne vegyétek sértésnek, de elgondolkodik ilyenkor az ember... Szép napot mindenkinek, jó munkát.
Üdvözlettel: Hydra

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 07 (csütörtök), 15:46 
Ó-nagy-admin "backstage"

Hydra, sajnos az a tendencia, hogy a felengedett történetek esetén a szerzők nem figyelnek oda arra, mit jegyzünk meg nekik az elfogadóban, ezért inkább nem szoktuk felengedni az érintett fejezetet.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 07 (csütörtök), 15:23 
Ó-nagy admin "Verem-úrnő"

hydra írta:
Sziasztok!
Jó rég jártam erre, már három éve, arra gondoltam, hogy újra elkezdek írni, de ezek szerint, jobb ha nem teszem.
Egy régebbi írásom tettem volna fel, ami már volt fenn, tehát hiba nélküli, elutasítást kaptam, mondván nem tettem ki a tizenkettes korhatárt. Csak annyit jegyeznék meg, hogy ezt megoldhatta volna másképp is, a tisztelt admin, felengedi és ír egy üzit, hogy te hülye javítsd ki, nem pedig simán elutasít...
Ha olyan tartalmú történet lenne, ami tele van szexel és erőszakkal, és onnan hiányzik a korhatár, azt megérti az ember, de egy mindössze egyperces kis szösszenetnél, azt hiszem erre mondják, hogy no comment...
Sikerült elvenni rendesen a kedvem. Tisztelettel: Hydra

Szia!

Vannak olyan problémák, amik miatt alapból elutasítót küldünk. Például ilyen, ha nem stimmelnek a figyelmeztetések, a korhatár, a kategória, a korhatár, stb.
A 'SLASH' figyelmeztetés pedig kötelezően maga után vonja a legalább tizenkettes korhatárt.
Sajnálom, ha ezzel elvettem a kedvedet, nem ez volt vele a célom.

Chris

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 07 (csütörtök), 12:52 
Zöldfülű

Sziasztok!
Jó rég jártam erre, már három éve, arra gondoltam, hogy újra elkezdek írni, de ezek szerint, jobb ha nem teszem.
Egy régebbi írásom tettem volna fel, ami már volt fenn, tehát hiba nélküli, elutasítást kaptam, mondván nem tettem ki a tizenkettes korhatárt. Csak annyit jegyeznék meg, hogy ezt megoldhatta volna másképp is, a tisztelt admin, felengedi és ír egy üzit, hogy te hülye javítsd ki, nem pedig simán elutasít...
Ha olyan tartalmú történet lenne, ami tele van szexel és erőszakkal, és onnan hiányzik a korhatár, azt megérti az ember, de egy mindössze egyperces kis szösszenetnél, azt hiszem erre mondják, hogy no comment...
Sikerült elvenni rendesen a kedvem. Tisztelettel: Hydra

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 29 (kedd), 18:55 
Írópalánta

Oké, akkor megnyugodtam. Mostanában ugyanis furcsán viselkedik a netem a Merinél. :-?
Nem sietős, egyszer úgyis felkerül. Érthető, ha most nincs időtök.
Köszi szépen! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 29 (kedd), 18:44 
Ó-nagy-admin "backstage"

botkrisz írta:
Sziasztok!

Szeretnék érdeklődni, hogy beérkezett-e hozzátok az egyik történetem, amit még szombaton töltöttem fel. Ugyanis azóta nem kaptam semmilyen visszajelzést. Félek, hogy elveszett az éterben a dolog... :(
A kis történet, amiről szó lenne, a Menő Roxfortosok Show-ja.
Elutasítót nem kaptam, pedig a spamban is néztem (gmailem van), de elfogadót sem. Esetleg bent van még a listában, vagy nem is került be oda?
Köszönöm a választ :) :

Botkrisz

Nem tűnt el a történeted, még a lista elején van. Igyekszünk a moderálással, de a héten még tart a vizsgaidőszak.
Sajnálom, h sokkal tovább tart most a moderálás, mint máskor. :(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 29 (kedd), 18:10 
Írópalánta

Sziasztok!

Szeretnék érdeklődni, hogy beérkezett-e hozzátok az egyik történetem, amit még szombaton töltöttem fel. Ugyanis azóta nem kaptam semmilyen visszajelzést. Félek, hogy elveszett az éterben a dolog... :(
A kis történet, amiről szó lenne, a Menő Roxfortosok Show-ja.
Elutasítót nem kaptam, pedig a spamban is néztem (gmailem van), de elfogadót sem. Esetleg bent van még a listában, vagy nem is került be oda?
Köszönöm a választ :) :

Botkrisz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 17 (csütörtök), 13:49 
Ó-nagy-admin "backstage"

Szerintem meg igen csak meg fog növekedni ennek a topicnak és a Segítség topicnak is a forgalma. :D Igaz, Adminnénik? ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 17 (csütörtök), 13:40 
Szárnybontogató

Én már elsirattam, és várom az újat. Őrületes bulit fogunk páran csapni akkor :) Köszönöm A gyors választ!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1437 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 29  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra