Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 25 (kedd), 15:42

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 10122 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185 ... 203  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 18 (szombat), 14:02 
Ó-nagy-admin "on stage"

Zel írta:

Tudom hogy én nem vagyok Admin és nem is szándékozom elmeni a talira(volt már belőle másképpen részem), csak szerintem nem jó humor más baromságán nevetni, mármint ha tegyük föl, elmenne az illető? Lehet, hogy én fogom fel rosszul de nem biztos h nevetne rajta az illető... azért ez eléggé ciki tud lenni, én nem akarok beleszólni csak a véleményemet mondom. Tudom hogy ha admin lennék én lennék a nagy szemét mert sokat elutasítanék, mondván hogy szar, de azért nem tennék ilyet, hogy valakit nagyon kellemetlen helyzetbe hozzak.

Hm, ne haragudj, de nem hiszem el neked, h nem nevetnél, ha felolvasnánk neked egy ebbe a kategóriába tartozó ficet. Másrészt más dolog nevetni, más dolog kinevetni. Aztán létezik olyan is, h anonymitás, én nem hiszem, h Lionela azt akarná, h pl: "XY, mindenki figyeljen, XY írta ezt a szart!"
Nagyon rosszindulatú megjegyzés lesz, amit most fogok írni, de ha már olvastad a hozzászólásaimat, sajnos általában leírom, amit gondolok: ha admin lennél, nem bújnál ebbe az én-megvédem-a-jogaitokat-mert-tisztaszívű-vagyok szerepbe, ebben biztos vagyok.
Mások hibájából pedig igen sokat lehet tanulni, nem csak szórakozni rajta.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 18 (szombat), 13:54 
Szárnybontogató

Lionela írta:
Felhívás minden adminnak!

A közelgő Meri Talira való tekintettel szeretnék egy kis plusszmunkát adni a csapatnak.

Két dologban kérném a segítségetek.

Először is: Gyüjtsétek össze a Meri Taliig az általatok látott legszörnyűbb feltöltésre váró dolgot! (Ne mungós legyen, hanem már olyan ami már oda is szörnyű)

A Tali előtt pár nappal mindenki kiválaszt az addig összegyűjtöttből 2-3 "gyöngyszemet", s kinyomtatva elhozná a Talira.

A második: Szintén gyüjtögetés, ám ezúttal e-maileket kell mazsolázni. Pontosabban szólva az elutasításokra kapott "legérdekesebb" válaszokat kellene megőrizni, vagy szimplán csak az egzotikusra sikerült meris kéréseket/leveleket.
Ezeket nem nyomtatni kell, hanem a Tali előtt pár nappal elküldeni nekem.

Huh! Egyenlőre ennyi. Létszi valamit reagáljatok a dologra (oké! avagy Ez baromság, rám ne számíts!).

Tudom hogy én nem vagyok Admin és nem is szándékozom elmeni a talira(volt már belőle másképpen részem), csak szerintem nem jó humor más baromságán nevetni, mármint ha tegyük föl, elmenne az illető? Lehet, hogy én fogom fel rosszul de nem biztos h nevetne rajta az emberke... azért ez eléggé ciki tud lenni, én nem akarok beleszólni csak a véleményemet mondom. Tudom hogy ha admin lennék én lennék a nagy szemét mert sokat elutasítanék, mondván hogy szar, de azért nem tennék ilyet, hogy valakit nagyon kellemetlen helyzetbe hozzak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 18 (szombat), 13:48 
Ó-nagy-admin "on stage"

Lionela írta:
Én is legfőképp azért kérem ezt tőletek, mert fogalmam sincs miért de nekem nem igazán mernek visszaválaszolgatni. (összesen 2 ilyen e-mailem ha van, abból is az egyik csak szimpla értetlenkedés).

Viszont szükségem lenne az anyagra a talihoz... *Lio tervez, na meg szerez :P*

Persze, neked azért nem mer senki sem visszapofázni, mert mindenki tudja, hogy van egy láncfűrészed otthon... :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 18 (szombat), 13:44 
Ó-nagy-admin "backstage"

Én is legfőképp azért kérem ezt tőletek, mert fogalmam sincs miért de nekem nem igazán mernek visszaválaszolgatni. (összesen 2 ilyen e-mailem ha van, abból is az egyik csak szimpla értetlenkedés).

Viszont szükségem lenne az anyagra a talihoz... *Lio tervez, na meg szerez :P*

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 18 (szombat), 13:35 
mcat írta:
Lionela írta:

A közelgő Meri Talira való tekintettel szeretnék egy kis plusszmunkát adni a csapatnak.

Először is: Gyüjtsétek össze a Meri Taliig az általatok látott legszörnyűbb feltöltésre váró dolgot! (Ne mungós legyen, hanem már olyan ami már oda is szörnyű)

A Tali előtt pár nappal mindenki kiválaszt az addig összegyűjtöttből 2-3 "gyöngyszemet", s kinyomtatva elhozná a Talira.

A második: Szintén gyüjtögetés, ám ezúttal e-maileket kell mazsolázni. Pontosabban szólva az elutasításokra kapott "legérdekesebb" válaszokat kellene megőrizni, vagy szimplán csak az egzotikusra sikerült meris kéréseket/leveleket.

Huh! Egyenlőre ennyi. Létszi valamit reagáljatok a dologra (oké! avagy Ez baromság, rám ne számíts!).

Huh, hogy az ******-ba, már letöröltem régebbi válaszokat, pedig azok olyan szépek lettek volna :((

Nekem is ez volt az első gondolatom... :P Mondjuk nekem egész normálisan válaszoltak vissza ^^ De amúgy oké, majd keresek-megőrzök mindenféle vicces/szánalmas dolgot :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 18 (szombat), 13:29 
Ó-nagy-admin "backstage"

mcat írta:
Huh, hogy az ******-ba, már letöröltem régebbi válaszokat, pedig azok olyan szépek lettek volna :((

Ne aggódj... Van egy olyan érzésem, hogy bőven lesz új termés. :->

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 18 (szombat), 12:58 
Lionela írta:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 18 (szombat), 9:41 
Ó-nagy-admin "backstage"

"Szívd a véremet,addig én szíved szívelem"

Jó cím... Percekig tartott míg kigoboztam. :-P

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 18 (szombat), 9:06 
Ó-nagy-admin "backstage"

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 18 (szombat), 8:02 
Krisy [NEM Kristie] írta:

Lehet, hogy csak én vagyok pihentebb, de most egész "elfogadható" sztorik vannaka listában :D

Na, két verset bent hagytam; 6-ból 1-et nem engedtem fel :P Pápussz :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 18 (szombat), 7:51 
jan collie írta:

Ööööö... Akartam már egyszer elújságolni valamit :-) Az egyik legjobb barátnőm 10 éve korizik (vagy 9), és találkozott már Briannel... ^^ Van közös fényképük is... ha ugyanarról a Brianről van szó.

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ugye most viccelsz?!?!?! nem tudod valahogy rádumálni, hogy szkennelje be, és megdobjon vele mailben?!?!? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nem mondod komolyan???? lécci, lécci, lécci, lécci!!

$pray $pray $pray

Majd igyekszem, de most el van tiltva mindentől és mindenkitől a rossz félévije miatt (elég rövid pórázon tartják, a kori és a tanulás a mindene...)

Lehet, hogy csak én vagyok pihentebb, de most egész "elfogadható" sztorik vannaka listában :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 17 (péntek), 20:43 
Írópalánta

Szijjasztok!!:) Gondoltam benézek ide is... Bár ez mostanában nem nagyon volt szokásom:D Főleg mert végre sikerült megkaparintanom a HP6-ot :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 17 (péntek), 20:32 
jóanyátok ügyfélszolgálat

jan collie írta:
kristie: nem volt olyan gáz... :D :D én a csupasz csigákat szeretem! utálom, ha egy pasinak szőrös a mellkasa. nem vagyok én majomasszony...

de amúgy tetszett. én csak annak örülök, hogy nem adnak rá ilyen Plushy féle bársony, csili-villi cuccokat. hál Istennek elég hamar belátták az edzői, hogy nem érdemes ráerőltetni az ilyen elegáns cuccokat. ő egy férfias jelenség. hát igen... *ismét erős nyáladzásba kezd* nem rugdosnám ki az ágyamból... öhm... :#-)

a kanadai srácot, akit mondtál, nem láttam. én csak david pelletier-re emlékszem még Salt Lake Cityből. ő jó pasi volt :)

na hát ez az. szerintem nagyon durva volt. a hugival jól szórakoztunk rajta:P olyan hihetetlenül nőies volt az felső.
nekem lambiel a kedvencem, de ő is szépen felöltözött, viszont egyikük se múlta felül a rózsaszínszivecskés csodát (dambier?)

az előző olimpián csak a gálaműsort láttam, és arra sem igazán emlékszem:P (EDIT: kikerestem: Bryce Davison :D)

de kicsit sokat offolunk, nem? :-D

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kristie 2006 február 17 (péntek), 20:45-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 17 (péntek), 20:15 
Fanfic-faló

kristie: nem volt olyan gáz... :D :D én a csupasz csigákat szeretem! utálom, ha egy pasinak szőrös a mellkasa. nem vagyok én majomasszony...

de amúgy tetszett. én csak annak örülök, hogy nem adnak rá ilyen Plushy féle bársony, csili-villi cuccokat. hál Istennek elég hamar belátták az edzői, hogy nem érdemes ráerőltetni az ilyen elegáns cuccokat. ő egy férfias jelenség. hát igen... *ismét erős nyáladzásba kezd* nem rugdosnám ki az ágyamból... öhm... :#-)

a kanadai srácot, akit mondtál, nem láttam. én csak david pelletier-re emlékszem még Salt Lake Cityből. ő jó pasi volt :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 17 (péntek), 20:08 

amúgy mit szóltál brian ruhájához az európa bajnokságon? :D aszabad programoshoz (a jamesbondos tök jó)

nem ábrándultál ki belőle? az a dekoltázs... :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 17 (péntek), 19:56 
Fanfic-faló

Ööööö... Akartam már egyszer elújságolni valamit :-) Az egyik legjobb barátnőm 10 éve korizik (vagy 9), és találkozott már Briannel... ^^ Van közös fényképük is... ha ugyanarról a Brianről van szó.

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ugye most viccelsz?!?!?! nem tudod valahogy rádumálni, hogy szkennelje be, és megdobjon vele mailben?!?!? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nem mondod komolyan???? lécci, lécci, lécci, lécci!!

$pray $pray $pray

kristie: tök egyetértek veled. a hugodat meg puszilom :D okos kislány!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 17 (péntek), 19:51 

jan collie írta:
kristie, mit szólsz a műkorihoz?

én teljes letargiában vagyok...:(( :(( :(( cegéééény Brian... :(( amúgy meg tele van a hócipőm ezzel az új pontozási rendszerrel, egy rakat sz*r, elveszett az a gyönyörűség, a mese, a program, amiért elkezdtem műkorit nézni. most mechanikus ugrógépek kellenek... grr X-( ... cegény Brain. olyan jó pasi... *csorog a nyála a klaviatúrára* tudnék vele 1-2 dolgot kezdeni... :#-)

sajnálom briant, de ha plusi visszavonul (vonuljon már vissza elég az oroszokból!), szerintem újra magához tér.
nyilvánvaló, hogy semmi esélye nem volt (én a műkori pontozását régen is és most is gyűlöltem, mert totális marhaság, úgyis mindig az nyer, aki "az esélyes". tök mindegy, hogy esik 8at, akkor is kihozzák úgy a pontokat, hogy meg se lehessen közelíteni.), de ha már plusi nem lesz a mezőnyben, szerintem sokkal jobban szerepel majd.

tudod ki a jó pasi? a párosoknál volt a fiatal kanadai, az első olimpiás, aki a barátnőjével korizott - mint kiderült a nyilvános csókokból.... na Ő nagyon jó pasi :x

a húgomnak mondtam tegnap, h az egyik srác VB3. helyezett volt, és megkérdezte, hogy jól korizik vagy orosz? :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 17 (péntek), 19:48 
jan collie írta:

én teljes letargiában vagyok...:(( :(( :(( cegéééény Brian... :(( amúgy meg tele van a hócipőm ezzel az új pontozási rendszerrel, egy rakat sz*r, elveszett az a gyönyörűség, a mese, a program, amiért elkezdtem műkorit nézni. most mechanikus ugrógépek kellenek... grr X-( ... cegény Brain. olyan jó pasi... *csorog a nyála a klaviatúrára* tudnék vele 1-2 dolgot kezdeni... :#-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 17 (péntek), 19:42 

Lionela írta:
Egyébként már láttom előre mi lesz a Talin...

*merengőn kristálygömbje fölé hajol*

A jónép rohadt paradicsommal és záptojással érkezik, és a tali első 2 órájának programja: "Találd el az admint - avagy mi az hogy a történeted nem megfellő!!!"

ßP

lehet, hogy népszerű lenne, de hosszú távon garantálom, hogy nem járnának jól vele :twisted: :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 17 (péntek), 19:39 
Fanfic-faló

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 17 (péntek), 19:37 
Ó-nagy-admin "backstage"

Egyébként már láttom előre mi lesz a Talin...

*merengőn kristálygömbje fölé hajol*

A jónép rohadt paradicsommal és záptojással érkezik, és a tali első 2 órájának programja: "Találd el az admint - avagy mi az hogy a történeted nem megfellő!!!"

ßP

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 17 (péntek), 19:36 

Húúú... látom mr sok mindennel találkoztál a Meri szerkesztői pályafutásod során :D a kaja recept nekem még eszembe se jutott :D Amúgy tök igazad van...

mellesleg láttam már olyan sztorit, ahol még az írásjelek elé is tettek szóközt, szóval nem probléma.

ez a HGSS sztorik olvasása közben ragadt rám:D

amúgy, az, aki receptekkel bombázza az olvasókat kivételesen egy nagyon jó író, aki 11ezer szavas fejezeteket szokott írni, szóval 1000 szó extra infó nem igazán számít.
neki inkább azzal van gondja, h túllépi a határt, és ketté kell szednie a fejezeteit :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 17 (péntek), 19:33 
Ó-nagy-admin "backstage"

Kristie írta:
vagy ami még jobb, belerak egy csomó linket (kb. így néz ki a kanapé, amin Herm ül, ilyen a báli ruhája, itt az xy kaja receptje), esetleg egy-két fanart/fénykép, aki hasonlít a karakterekre vagy leírja, nagyjából mi várható a köv. fejezetben, esetleg 300x bocsánatot kér, miért frissített ilyen későn, vagy hova utazik a jövő héten és miért nem tud majd feltölteni.

Hehe =))

Én ilyennel még nem találkoztam, bár kétségkívül érdekes lenne.

Itt a Merengőn a sok enteres széthúzás dívik, na meg az amit te említettél, vaygis "tegyünk bele minél hosszabb verset" jelenség.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 17 (péntek), 19:28 
Kristie írta:
amúgy ha növelni akarja a szavak számát, betesz a sztoriba, valami dalszöveget, vagy verset (esetleg a végére - hogy hangulatban az illik hozzáa legjobban, vagy ezt a dalt hallgatta, miközben írta a fejezetet).
vagy ami még jobb, belerak egy csomó linket (kb. így néz ki a kanapé, amin Herm ül, ilyen a báli ruhája, itt az xy kaja receptje), esetleg egy-két fanart/fénykép, aki hasonlít a karakterekre vagy leírja, nagyjából mi várható a köv. fejezetben, esetleg 300x bocsánatot kér, miért frissített ilyen későn, vagy hova utazik a jövő héten és miért nem tud majd feltölteni.

Húúú... látom mr sok mindennel találkoztál a Meri szerkesztői pályafutásod során :D a kaja recept nekem még eszembe se jutott :D Amúgy tök igazad van...

mellesleg láttam már olyan sztorit, ahol még az írásjelek elé is tettek szóközt, szóval nem probléma.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 17 (péntek), 19:24 

Lionela írta:
Az efiction nem tud olyat, hogy minimum szószám? Ráférne a jónépre egy kis regulázás.

Azzal a versek is eltűnnének... asszem ez volt anno ezzel a baj, de nem biztos *memóriám, mint 10 másodperces Tomé...*

Amúgy azt a felfedezést tettem - de ez valsz már csak belemagyarázás -, hogy egyesek a szószám miatt raknak bele a sztorijaikba egy rakat !!!!!!!-t meg ???????-t, és a .....-okat is :D Mondjuk nem valószínű, de ettől is hosszabbnak látszik a sztori, mégha a szószám nem is több.

áh, ez nem hatásos. ha nincs szóköz, akkor az egyetlen szó.

amúgy ha növelni akarja a szavak számát, betesz a sztoriba, valami dalszöveget, vagy verset (esetleg a végére - hogy hangulatban az illik hozzáa legjobban, vagy ezt a dalt hallgatta, miközben írta a fejezetet).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 17 (péntek), 19:22 
Kristie írta:
egyébként én legtöbbször bele sem olvasok a sztoriba.
először végiggörgetem a csúszkát :D - egy szempillantás elég, hogy tudjam, megvan-e a 800 szó + azt is fel lehet mérni, hogy mennyire van tagolva a szöveg. (ha nincs meg, kimásolom wordbe, hogy tudjam mit mondjak az írónak, hányszor hosszabbat kell írnia :-P )
aztán keresek egy párbeszédet, hogy megfelelő-e:D

ha minden jó, akkor kénytelen vagyok beleolvasni és keresni néhány helyesírási hibát.

Én is így szokom... ^^ Mégis olyan lassú vagyok, hogy huh... :D Igaz, mellette ezer más dolgot is csinálok :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 17 (péntek), 19:18 

Lionela írta:
Amúgy én is bele-belenéztem a listában. Az összes megnézet közül3-t ha engedélyeztem.

Nekem kezd vesszőparipám lenni a szószám, és kiméletlenül utasítgatok emiatt... DE a legjobban az hergel vel mikor palimadárnak néznek és benyomnak a sorok közé egy rakat Entert mondván: Ne bmeg most már hosszabb!

Az efiction nem tud olyat, hogy minimum szószám? Ráférne a jónépre egy kis regulázás.

az új efiction tud, csak az nálam nem működőképes.

egyébként én legtöbbször bele sem olvasok a sztoriba.
először végiggörgetem a csúszkát :D - egy szempillantás elég, hogy tudjam, megvan-e a 800 szó + azt is fel lehet mérni, hogy mennyire van tagolva a szöveg. (ha nincs meg, kimásolom wordbe, hogy tudjam mit mondjak az írónak, hányszor hosszabbat kell írnia :-P )
aztán keresek egy párbeszédet, hogy megfelelő-e:D

ha minden jó, akkor kénytelen vagyok beleolvasni és keresni néhány helyesírási hibát.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 17 (péntek), 19:18 
jan collie írta:
...

nem vagy gyökér! :x :)

Kösziiiii :oops: :x :)

jan collie írta:
mellesleg sztem sem sokat oszt vagy szoroz az a két év. nálam amúgy sem sérül a gyermekek gyöngéd kis lelke, mármint nálam nem fognak pénisszel, vaginával, elélvezzel találkozni. ki lehet ezeket kerülni, csak kicsit gondolkodni kéne, és máris senem annyira alpári :D

remélem, majd megtom csinálni :-P

Persze, hogy meg tudod csinálni :-) hogyne tudnád... Ilyet feltételezni...!
Mellesleg ha mások is meg tudják úgy csinálni, akkor te meg még annál is jobban :P

Belegondoltam, milyen lenne, ha a 12 éves húgom ilyesmiket olvasna :shock: nc....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 17 (péntek), 19:14 
Lionela írta:

Azzal a versek is eltűnnének... asszem ez volt anno ezzel a baj, de nem biztos *memóriám, mint 10 másodperces Tomé...*

Amúgy azt a felfedezést tettem - de ez valsz már csak belemagyarázás -, hogy egyesek a szószám miatt raknak bele a sztorijaikba egy rakat !!!!!!!-t meg ???????-t, és a .....-okat is :D Mondjuk nem valószínű, de ettől is hosszabbnak látszik a sztori, mégha a szószám nem is több.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 17 (péntek), 19:13 

jan collie írta:
ajaj... kristie, most olvastam a korhatáros híredet a főoldalon.

télleg így kell csinálni? akkor ha én nem sokára beírok egy szép, elegánsan megírt szeretkezést a ficemben, de amúgy csak 16-os korhatár van kint, akkor kitöröltök?? :(( ;)

jó, mondjuk a 16 és a 18 között nincs sok különbség...
de ha csak 12-est teszel ki, akkor igen.

kifejezetten sokkoló volt, amikor beleolvastam Severus sztorijába (Változó szél???), és utána megláttam, hogy csak korhatár nélküli... :shock:

szerintem ez az egyik legfontosabb dolog, hogy a 13 évesek ne olvassanak véletlenül 18as sztorit.
régebben nekem eszem ágában nem volt (mi volt akkor még?) R és NC-17-es történeteket olvasni, mert nekem egyáltalán nem tetszett, és nem akartam ilyenekkel találkozni. -ez esetleg olyan, amikor az ember kerüli a slasht-
biztos vagyok benne, hogy nem mindenki ugrik egyből a 18as ficekre, hogy ő ezt mindenképpen meg akarja nézni, mert úgy imád durva szexjeleneteket olvasni

ha valaki így belefut egy olyan sztoriba, ahol piton megerőszakolja hermionét, és semmi figyelmeztetés vagy korhatár.... :evil:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 17 (péntek), 19:13 
Fanfic-faló

Jan: én is ma állítottam át az első fejezetemen a korhatárt, hogy "példát mutassak" *hülyül* amúgy most az a két év ide vagy oda, nem mindegy? És tudom, hogy csak költői kérdés volt :D de ma gyökér vok.

nem vagy gyökér! :x :)

mellesleg sztem sem sokat oszt vagy szoroz az a két év. nálam amúgy sem sérül a gyermekek gyöngéd kis lelke, mármint nálam nem fognak pénisszel, vaginával, elélvezzel találkozni. ki lehet ezeket kerülni, csak kicsit gondolkodni kéne, és máris senem annyira alpári :D

remélem, majd megtom csinálni :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 17 (péntek), 19:10 
Ó-nagy-admin "backstage"

Amúgy én is bele-belenéztem a listában. Az összes megnézet közül3-t ha engedélyeztem.

Nekem kezd vesszőparipám lenni a szószám, és kiméletlenül utasítgatok emiatt... DE a legjobban az hergel vel mikor palimadárnak néznek és benyomnak a sorok közé egy rakat Entert mondván: Ne bmeg most már hosszabb!

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 17 (péntek), 19:08 
Kristie írta:
amúgy ha suliban vagyok, és én vagyok az első, aki aznap reggel modizik, akkor direkt arra hajtok, hogy minél többet utasítsak el. :twisted:

amíg a többiek kirohannak bagózni, addig én jegyzem magamnak a füzetmbe, hogy mennyit utasítottam már el:D Egyébként így sokkal elviselhetőbb olvasni a rosszabbnál rosszabb feltöltéseket.

Persze nem úgy, hogy minden egyes sztorit elutasítok anélkül, hogy megnézném, de kifejezetten csalódott vagyok, amikor találok egy olyan sztorit, amit minden szempontból megfelelő, és nem találok benne semmi olyan hibát, ami miatt el lehetne utasítani. :D

az eredmény ugyanaz, csak sokkal élvezhetőbb.
de sajnos ez valamiért itthon nem működik:P

Nagyon ötletes :D:D Látom, a jószándék benned is megvan :wink: Asszem ma nem épp kedves elutasítókat küldtem, volt amelyikben csak a MM linkje volt benne... az gáz? :roll:

Jan: én is ma állítottam át az első fejezetemen a korhatárt, hogy "példát mutassak" *hülyül* amúgy most az a két év ide vagy oda, nem mindegy? És tudom, hogy csak költői kérdés volt :D de ma gyökér vok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 17 (péntek), 19:02 

amúgy ha suliban vagyok, és én vagyok az első, aki aznap reggel modizik, akkor direkt arra hajtok, hogy minél többet utasítsak el. :twisted:

amíg a többiek kirohannak bagózni, addig én jegyzem magamnak a füzetmbe, hogy mennyit utasítottam már el:D Egyébként így sokkal elviselhetőbb olvasni a rosszabbnál rosszabb feltöltéseket.

Persze nem úgy, hogy minden egyes sztorit elutasítok anélkül, hogy megnézném, de kifejezetten csalódott vagyok, amikor találok egy olyan sztorit, amit minden szempontból megfelelő, és nem találok benne semmi olyan hibát, ami miatt el lehetne utasítani. :D

az eredmény ugyanaz, csak sokkal élvezhetőbb.
de sajnos ez valamiért itthon nem működik:P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 17 (péntek), 19:01 
Fanfic-faló

ajaj... kristie, most olvastam a korhatáros híredet a főoldalon.

télleg így kell csinálni? akkor ha én nem sokára beírok egy szép, elegánsan megírt szeretkezést a ficemben, de amúgy csak 16-os korhatár van kint, akkor kitöröltök?? :(( ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 17 (péntek), 19:01 
Kristie írta:
ma volt egy olyan, akit múltkor elutasítottam, mert rövid volt a sztorija, --- megírtam neki, hogy a 800 szó a minimum, erre beírt marha gyorsan és szerintem teljesen összecsapva 8 nyomorult sor a sztorija végére, és kijött neki a 805 szó. nagyon szenvedhetett vele...

Legalább megpróbálta... :twisted: Áh, komolyan, néha annyira szánalmas emberek vannak körülöttem. (pl. ÉN :D)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 17 (péntek), 18:56 

ma volt egy olyan, akit múltkor elutasítottam, mert rövid volt a sztorija, --- megírtam neki, hogy a 800 szó a minimum, erre beírt marha gyorsan és szerintem teljesen összecsapva 8 nyomorult sor a sztorija végére, és kijött neki a 805 szó. nagyon szenvedhetett vele...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 17 (péntek), 18:48 
Én ma kb 15 sztorit néztem meg (tempóm halálos, felvehetem a versenyt egy csigával :P), ebből talán 2-t engedélyeztem, azt is azért, mert rohantam :D

Komolyan, borzalmas, hogy mi volt/van a listában egésznap... Most is... "relytéj" "elfolytani" és társai... és ezek még a lájtosak. A 4-5 enterről meg már inkább nem is beszélek, amit a történet elé meg után benyomnak... ~x( De nyugodt vagyok :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 17 (péntek), 18:45 

akkor én meg középről... sok csúnya PD!!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 17 (péntek), 18:42 
Fanfic-faló

jan collie írta:
uh... tizeniksz sztori van a listában!

van vki segíteni? bár sztem egyedül is elbírok velük.

Jelen. Megyek felülről... Az alsókat már 4kor is nézegettem, és nem tudok mit csinálni velük.

okés, akkor én támadok alulról. közben hallatom a D-ahjsaikg-biust (no reklám), és annyira szar ez a rádióműsor....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 17 (péntek), 18:41 

jan collie írta:
eldobom az agyam...

látom, nektek is feltűnt, hogy most mindenki párszázas fejiket akar feltölteni. de régen ez nem volt így!! megkergültek a népek? vagy közös összeesküvésbe fogtak az adminok ellen? az elmúlt napokban minden második sztorit azért elutasítanom, mert túl rövid!

kristie, sztem nyugodtan írd ki hírbe, vagy nem is tom, mi lenne a megfelelő eljárás, de meg kellene tanulniuk.

ez azért van, mert az összes normális író listás.
az még jó arány, ha minden másodikat.

én a sztorik 70%-át elutasítom.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 17 (péntek), 18:40 

repülök

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 17 (péntek), 18:39 
Fanfic-faló

eldobom az agyam...

látom, nektek is feltűnt, hogy most mindenki párszázas fejiket akar feltölteni. de régen ez nem volt így!! megkergültek a népek? vagy közös összeesküvésbe fogtak az adminok ellen? az elmúlt napokban minden második sztorit azért elutasítanom, mert túl rövid!

kristie, sztem nyugodtan írd ki hírbe, vagy nem is tom, mi lenne a megfelelő eljárás, de meg kellene tanulniuk.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 17 (péntek), 18:39 
jan collie írta:

Jelen. Megyek felülről... Az alsókat már 4kor is nézegettem, és nem tudok mit csinálni velük.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 17 (péntek), 18:34 
Fanfic-faló

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 17 (péntek), 17:08 
Kristie írta:
amúgy most az a rendszer h mindig bejelentjük, ha adminkodunk? :-/

Nem tudom, mi a rendszer, csak gondoltam mondom, mert mostanában nem nagyon voltam... :P Szóval, ez olyan üzi volt, hogy "még élek, csak lusta vagyok :D" Na jó, igazából nem volt időm :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 17 (péntek), 16:17 
Ó-nagy-admin "backstage"

Kristie írta:

Szerintem csak így próbáljuk megerősíteni, hogy "Tessék, látjátok dolgozunk!"

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 17 (péntek), 16:10 

Hali.
Vagyok. Adminkodok. Elpatkolok.

Hogy vannak még mindig ilyen pofátlan emberek??? Grrr... Ginewra (asszem...)... Ha visszajönne (kétlem), akkor ne engedjétek fel a Can't live with or without you-t, mert nem ő írta. Köszi.

MÉG MINDIG VANNAK ILYENEK????!!!!!

jaj de utálom ezeket.
legszívesebben készítenék egy szégyenfalat az ilyeneknek. meg azoknak akik saját maguknak írnak kritikákat

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 17 (péntek), 16:09 
"Leírás: Én írtam és jó. Nincs jellemző, ez egyedi! Egy-két káromkodás..."

Aha. Ezt asszem bent hagyom, de ekkora marhaságot régen nem olvastam. Kit éééérdekel a mindenízű kenyere? :-? ~x(

/menek asszem nincs jó napja... ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 17 (péntek), 15:55 
Hali.
Vagyok. Adminkodok. Elpatkolok.

Hogy vannak még mindig ilyen pofátlan emberek??? Grrr... Ginewra (asszem...)... Ha visszajönne (kétlem), akkor ne engedjétek fel a Can't live with or without you-t, mert nem ő írta. Köszi.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 10122 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185 ... 203  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra