|
| Ó-nagy-admin "on stage" |
 |
|
Woldygirl. írta: Eve T. Snape írta: Írtam neki a kritikában, h törölje, ha nem törli én fogom  [/color] ezzel semmi baj, sőőőt! csak mivel azután írtál, h én leléptem (legalábbis én már nem találkoztam vele..), ezért mégse, de jogod van törölni, mert rövid (bár épp ez volt a célom, a leírásban szerepel is, szal ha vki nem szeretne rövideket olvasni, akkor nem kattint rá) csak akkor ne mondd, h "HA nem törli, akkor én"
aztán, Lio: nem elgépeltem, úgy gondoltam, meg lehet érteni, hha utólag írom, h "5-5" szavazat, de úgy látszik, nem nekem kell felmentés matekból... (egyébként meg van. XD leckét nem kell írnom, de ez országos legjobb 50 közé jutásért "jutalom" (nem dicsekedni akartam, de a matekot attól még vágom, akkor is, ha MINDEN máshoz hülye vagyok...)) egyébként elég megnézni a sulis ellenőrzőmet, tényleg ilyen vok... az igazgatói dicséret és az ofői intők szépen kiegészítik egymást.. XD De a lényeg az, h én is éppen azt mondtam, amit te.. a szavazatok MEGOSZLANAK, ezért a soknovellás írók történeteinek KEVESEBB esélyük van, és ezért gondoltam, h ők is kaphatnának egy esélyt... ez csak az én véleményem, de sztem a sok jó novella értékesebb, mint egy saját varázsige.... (bár az sem egy rossz dolog, de akkoris)
Modan: drágám, te itt engem ne védj meg, jól esik, de nehogymár miattam bántsanak téged is.. (nem az adminok elfogultságáról beszéltem,... de gondolom érhető voltam)
Kristie, akivel állítólag régen jóban voltam: a hozzászólásom többi részére nem igazán érdekel a reakció, tőlem válasz nélkül is törölhetitek, de ezt szeretném tudni. Az, h felköltöztetek egy időre a mézi tárhelyére számított vmit az oldalnak? nem úgy értem, h bármi is azon múlt volna, de én úgy láttam, h ez vmi "motiváció" lehetett neked, h fejlesztd az oldalt, ami már igencsak kezdett veszíteni a színvonalából a soxar miatt, amit feltöltöttek, (és ezért nagyon jó az adminrendszer, ez nem is tagadom.) csak annyit, h véletlen egybeesés volt, vagy vmennyit számított is? (végülis csak hetekig győzködtem xenkát ezért.... attól még te kaptad a lehetőséget, persze, nem "woldygirl egyik kedvenc szerkesztője", hanem kristie, csak Larának eszébe sem jutott, h a funtastic, amit régen szerett, a te oldalad, stb..... és ilyenekről fel kellett világosítani...) szal tőlem jöhet mailben/pm-ben/itt de legalább 1szóban... nem azt mondtam, h most jajjjdeistenítsetek, azt nem is akarom, csak annyit, h szarul esik, h itt búrtok, pedig én próbáltam segíteni...
Szia Woldygirl!
Nem cáfolnám, h matekból nagyon penge vagy, meg minden, de légyszíves, próbáld meg átolvasni azt, amit leírsz, mert nekem legtöbbször 3x kell elolvasnom az üzenetedet, mire megértem, pedig nem tartom magam lassú felfogású személynek (ha már a dicsekvésnél tartunk, szerény személyem is igen jó matekból), tehát akkor nézzük:
"mondjuk 5 történetét jelölik 5en, akkor egyenként csak 5-5 szavazata van, de maga a szerző 25-öt kapott"
5 történetét jelölik 5-en. Ezt lehet úgy érteni (ahogy gondolom te is értetted), hogy 5 történetére kap egyenként 5 szavazatot, tehát 25 szavazata lesz.
De lehet úgy érteni, hogy 5 ember szavaz 5 történetére (de nem mindegyik mindegyik történetre), ez esetben 5 szavazata van összesen a szerzőnek.
Mire az ember kisilabizálja, mire gondolsz, igencsak elfárad.
Aztán pedig, ami igazán idegesítette az adminokat, azaz, h kétféleképp lehet kérni dolgokat:
1, "Tök jó ez a szavazás, egyébként legközelebb lehetne... vagy azt is belevehetnétek..."
2, "egyébként szerintem itt a azok szívnak, akiknek SOK jó novellájuk van, és a szavazatok megoszlanak"
Érzed a különbséget? Remélem igen. Ne azt nézd, mi nincs, hanem azt, mi van. Értem én, mire gondolsz, pl. Tara Lynn-nek sok jó novellája van, de csak külön-külön kaptak szavazatot, ezért nem jutott tovább, de akinek regénye van azt meg más kategóriákban jelölték, így ugyanúgy megoszlottak a szavazatok.
De ha még megtennénk azt, amit te mondtál, h legyen olyan díj, h a legtöbb szavazatot kapott szerző, akkor sem A NOVELLÁSOK NYERNÉNEK, mert pl. Jan-nak 100x több szavazata van.
Tehát amikor azt mindjuk, Woldygirl, ez nem jó, akkor azért mondjuk, mert nem jó. Egyszerűen nem változna semmi.
_________________ "You may call me whatever you wish, but I'm taking your cake." - L.
|
|