Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 26 (szerda), 0:49

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 10122 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152 ... 203  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 01 (szombat), 12:48 
Fanfic-faló

alena: válaszoltam. és igen: jan jön, és pusztít :D :))

larten: hááát a megasztár az megasztár PP nélkül is, nézni fogom :D nem hiszem, hogy tudok jönni erre az estre :( még egyen sem voltam, de hát ismertek már valamennyire, meg majd nagyobb lesz a meglepi élőben :-P

na, mennem kell!

puszi lányok! jan wuz here

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 01 (szombat), 12:43 
Fanfic-faló

MEgj: *aztán Larten is kitűz végre adminland-ről*
Jan.. igazad van ... sztem Woldy is rájött erre, legalábbis a levelezésünkből ezt szűrtem le...

sztem az volt a fő goond,h. itt van egy kialakult baráti társaság, és bár ez folyton bővül, ... de Woldy vhogy hirtelen itt termett, és azt hitte,h. itt majd mindenki szereti stb... mind1 mostmár. Én lényegében elsimítottam vele a nézeteltérésemet, most se avgyunk nagy haverok, de azért jól esett,h. bocsit kért...

Nah ennyi...mára már sca az ismerkedő est miatt láttok :D

MERT AZ MA ESTE LESZ!!!!! :D Jan megasztározol? avgy msot,h. kiesett puskás peti elég ha hallgatod, és fel jössz te is már vmikor a közepe felé ? :) *szurkol :)*

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 01 (szombat), 12:42 
Fanficbúvár

jan collie írta:
alena: válaszolok a FFAK-os kritikádra :D 3 perc, és olvashatod isa spoilereket :D :D

Ezer köszönet és millió puszi!! :x :x :x >:D< >:D< >:D< :-* :-* :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 01 (szombat), 12:40 
Ó-nagy-admin "on stage"

Ajánlom a PÜ-t. Ugyanis adminként ugye meg tudjuk nézni, ki, hol, mit csinál, és Woldygirl 10 perce a pf-jében van...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 01 (szombat), 12:40 
Fanficbúvár

jan collie írta:
nekem ehhez az egészhez csak ennyi hozzáfűzni valóm van:...

:)) Jan, már vártam ezt a hozzászólást. Mikor megláttam, hogy feljöttél, csak ennyit mondtam magamban: Na, megjött Jan, majd ő helyreteszi a dolgokat... :lol: :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 01 (szombat), 12:39 
Fanfic-faló

alena: válaszolok a FFAK-os kritikádra :D 3 perc, és olvashatod isa spoilereket :D :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 01 (szombat), 12:34 
Fanfic-faló

nekem ehhez az egészhez csak ennyi hozzáfűzni valóm van:

Woldygirl: az a szomorú igazság, hogy itt a Merengőn téged nem szeretünk. mindenkinek (neked is!) az lenne a legjobb, ha szépen visszamásznál a Mézire, ott érvényesülni tudsz, nem utálnak ki, és még szóhoz is juthatsz, mert itt, ha tovább folytatod azt a stílust - MAGADAT - akkor záros határidőn belül ki fogunk tiltani.

ritkán szoktam ilyet mondani, de az agyamra mész. nem érdekel senkit, hogy VELED mi van, mennyire vagy depis, mi volt a tanároddal, nincs HOZZÁNK semmi közöd, hogy meghallgassuk a panaszaidat. a véleményed még érdekelne valamennyire, de mindenbe csak belekötsz, és sápítozozol, mindezt megfűszerezve az ego-centrikus magánéleti gondjaiddal. SENKIT sem érdekel.

jó tanács: ne írj többet. adminlandre végképp ne. ITT, A MERENGŐN NEM VAGY ADMIN!

jan

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 01 (szombat), 12:34 
Ó-nagy-admin "on stage"

Alena írta:
Gondoltam, kiürítem már a listát. Annyi admin van itt, de úgy tűnik mindenki el van foglalva... :lol:

Dánke :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 01 (szombat), 12:31 
Fanficbúvár

Gondoltam, kiürítem már a listát. Annyi admin van itt, de úgy tűnik mindenki el van foglalva... :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 01 (szombat), 12:26 
Ó-nagy-admin "on stage"

Egyébként, ha többen állítanak valamit, nekem az szokott lenni a reakcióm, h átgondolom a saját véleményem. De nálad csak azt látom, h össze-vissza ugrálsz a témák között, hol ezt hol azt az érv-madzagot megcibálva, és nem hallgatod meg a válaszokat, vagy nem reagálsz rá.

Pedig én úgy emlékeztem rád, mint a Nagini Naplójának írójára - nem tudom, emlékszel-e rá, de még meg is kértem, h felrakhassam az oldalamra, annyira tetszett. A gépelésedből mindig látszott, h kissé szeleburdi vagy, de ezt jó tulajdonságként könyveltem el. :).

Ehhez képest most valahogy kifordulsz önmagadból, mindenkit lenézel (vagy legalábbis ezt érzem a hozzászólásaidból). Nem tudom, mi történt veled, rád jár-e a rúd, vagy sem, de mindannyian emberek vagyunk, még mi, adminok is, és tőled mindig csak szúrós megjegyzéseket kaptunk (h mi nem jó, mit kéne másképp csinálni...)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 01 (szombat), 12:18 
Ó-nagy-admin "on stage"

Woldygirl írta:
"drágáim", most komolyan, szerintetek egy tanár nem mondhat hülyeséget? nem egyszer forult elő, és természetesen enm csak velem, h mondtam valamit, amit a tanár hülyeségnek tartott, elmagyaráztam, h mi is van, és egy idő után VAGY rájöttem, h igaza van, mert nem sértegetett, hanem érhetően magyarázott VAGY kiderült, h nekem van igazam.. (igen, volt már ilyen, nem egy tanárral, pedig nem vagyunk egy ooolyan húdeszar gimi, 4.5 alatt nem is vesznek fel senkit, ebből következtetnék arra, hogy a tanárok is jók, kül. nem jönnének ide ennyien..) nem azt mondom, h most nem nektek volt igazatok, és egyébként meg, amikor azt mondtam, h így kik szívnak, az enm az első volt, amikor leírtam ezt a gondolatot..... de fullmind1....

Na látod, megint eltereled a témát. Arra nem válaszolsz, amit korábban leírtam neked, mert egyszerűen nem tudsz :).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 01 (szombat), 12:15 
Fanfic-faló

Woldygirl írta:
"drágáim", most komolyan, szerintetek egy tanár nem mondhat hülyeséget? nem egyszer forult elő, és természetesen enm csak velem, h mondtam valamit, amit a tanár hülyeségnek tartott, elmagyaráztam, h mi is van, és egy idő után VAGY rájöttem, h igaza van, mert nem sértegetett, hanem érhetően magyarázott VAGY kiderült, h nekem van igazam.. (igen, volt már ilyen, nem egy tanárral, pedig nem vagyunk egy ooolyan húdeszar gimi, 4.5 alatt nem is vesznek fel senkit, ebből következtetnék arra, hogy a tanárok is jók, kül. nem jönnének ide ennyien..) nem azt mondom, h most nem nektek volt igazatok, és egyébként meg, amikor azt mondtam, h így kik szívnak, az enm az első volt, amikor leírtam ezt a gondolatot..... de fullmind1....

Persze,h. vannak hülye tanárok XD... mikro a TÖRI tanárnőm azért adott karót, mert kiröhögtem azt az állítását,h. a ZSIDÓKNAK JÉZUS volt a megváltójuk XD... de sztem ezt a témát hagyhatnánk.. lecsenget... megértettük mire gondoltál... csak ... hagyjuk ...

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 01 (szombat), 12:13 
Sztorihajhász

Woldy, válaszod jött, enyém meg megy mindjárt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
Fanfic-faló

Woldygirl írta:
Larten_H írta:
UGYE EZ MOST NEM KOMOLY *kiakad* a rohadt életbe XD *bocs drága* de komyol,h. itt mondja nekem a csaj,h. küldjem nyugodtan, most felmászott... megírom a pü-t rászántam az időt Xd és totál kiadtam magam benne, erre lemegy még mielőtt megnézhetné XD .... nah ennyit arról,h. a pü-ben kifejtettem lehet,h. van egy haláli jó fej oldala a csajnak... én már semmmit nem kérek belőle...

rejtett vok, ezért nem látsz, de megkaptam és még vissza is írtam

Bocsi... már olavstam... írtam is választ
csak azt hittem,h. msot potyára szenvedtem vele XD

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
Zöldfülű

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Woldygirl 2006 április 25 (kedd), 21:07-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 01 (szombat), 12:08 
Zöldfülű

Larten_H írta:
Woldy ment a pü, remélem nem sértődsz meg rajta... mondhatjuk,h. a második fele szívből jött XD ....

egyébként még örültem is neki, remélem nem lettem sértő, nem akartam...
így utólag is, bocsánat, de tényleg nem emlékeztem erre, nem úgy érttem, ahogy te értetted akkor... sorryka...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Woldygirl 2006 április 25 (kedd), 21:08-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 01 (szombat), 12:06 
Zöldfülű

Larten_H írta:
UGYE EZ MOST NEM KOMOLY *kiakad* a rohadt életbe XD *bocs drága* de komyol,h. itt mondja nekem a csaj,h. küldjem nyugodtan, most felmászott... megírom a pü-t rászántam az időt Xd és totál kiadtam magam benne, erre lemegy még mielőtt megnézhetné XD .... nah ennyit arról,h. a pü-ben kifejtettem lehet,h. van egy haláli jó fej oldala a csajnak... én már semmmit nem kérek belőle...

rejtett vok, ezért nem látsz, de megkaptam és még vissza is írtam

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Woldygirl 2006 április 25 (kedd), 21:08-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 01 (szombat), 11:47 
Ó-nagy-admin "backstage"

Visszaolvas!

KÉREM MONDJA VALAKI HOGY EZ CSAK EGY NAGYON ROSSZ ÁPRILIS TRÉFA!
~x( ~x( ~x( ~x( ~x( ~x( ~x( ~x(

Magiccat köszi!

Úgy látszik ha én magyarázok valamit azt nehezebb felfogni, de ha már úgy se érti ahogy te elmondtad....

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 01 (szombat), 11:46 
Fanfic-faló

[quote="magiccat"]

Kicsit viccesnek tartom, h te nézed hülyének Lionela-t, de nem baj :).quote]

Tudod Magiccat ez olyan mint mikor a diák nézi le a tánárát... hisz annak scak egy rohadt diplomája vanXD vagy max 2-3 XD...

Woldy sztem megrekedt ezen a szinten

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 01 (szombat), 11:44 
Ó-nagy-admin "on stage"

Woldygirl. írta:
Lionela: még mindig a matekhoz.
van 5 fanficed, a) b) c) d) és e). 1, 2, 3, 4 és 5 szavaznak a)-ra, 6, 7, 8, 9 és 10 szavaznak b)-re, 11, 12, 13, 14 és 15 c)-re, 16, 17, 18, 19 és 20 d)-re, 21, 22, 23, 24 és 25 e)-re
a) kapott 5 szavazatot, b) szintén 5öt, c) 5öt, d) 5öt és e) is 5öt....
de neked így összesen 25 van
erre gondoltam..... és Modan jól írta, h arra céloztam, h 5 történetére szavaznak 5en 5en..... csak feltételeztem, h ide értelmes emberek járnak, és abból, h van 5-5 szavazata, rájönnek, mire gonodlta..
Kiserához pedig: 1 törijét jelölték, de több kategóriában....
tehát... kapott mondjuk 10 szavazatot (1)es kat.ban, 10et (2)es kat.ban 10-et (5)ös kat.ban és 10et (11)es kat.ban. xyz kapott 10 szavazatot (3)as kat.ban töriI.-re, 10et (6) kat.ban töriII.-re, és 10et (12)es kat.ban töriIII.-ra. de az összes szavazat az első esetben 40 egy törire, a 2. esetben pedig csak 30.... ha szerzőt nézzük csak, és nem bontjuk le történetekre és kategóriákra......
ennél érhetőbben, nem tudom elmagyarázni... tudod, ééén olyan hülye vagyok, h csak óvodás szinten tudok magyarázni... XD XD XD

Kicsit viccesnek tartom, h te nézed hülyének Lionela-t, de nem baj :). És nem értem, miért kéne összesíteni kategóriánként a szavazást, de ezt már leírtam. Ha azt néznék, melyik szerző kapott legtöbb szavazatot, megint igazságtalanság ténye forogna fenn, mert akinek sok története van, az kerülne előnybe :), vagy annak lenne előnye, aki mondjuk olyan történetet írt, amit sok kategóriába lehet sorolni, így sok helyre jelölték.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 01 (szombat), 11:43 
Sztorihajhász

Üdv mindenkinek.

Woldygirl, neked csak egy kérdés.

Ha másutt admin vagy, és itt... mondhatjuk, hogy utálnak; mi a mákért jársz ide?

Én ugyan nem ismerlek, következésképp nincs is bajom veled...de szerinted miért van az, hogyha feltűnsz itt a lapon, akkor menten mindenki idegrohamot kap? És ez már engem is idegesít...

Szal gondolkodj el magadon. Lehet te csak segíteni akarsz, meg ismerkedni, blabla; de rohadtul nem úgy jön le.
Még egy apróság; ugyan nem figyelem az életműved, de még egyszer nem láttalak bocsánatot kérni...

Ez azt üzit megkapod Adminlanden, és PÜ-ben is. Válaszod várom, ha még felnézel ide.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 01 (szombat), 11:37 
Fanfic-faló

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 01 (szombat), 11:33 
Ó-nagy-admin "on stage"

Woldygirl. írta:
Eve T. Snape írta:
Írtam neki a kritikában, h törölje, ha nem törli én fogom :twisted: :twisted: [/color]

ezzel semmi baj, sőőőt! csak mivel azután írtál, h én leléptem (legalábbis én már nem találkoztam vele..), ezért mégse, de jogod van törölni, mert rövid (bár épp ez volt a célom, a leírásban szerepel is, szal ha vki nem szeretne rövideket olvasni, akkor nem kattint rá) csak akkor ne mondd, h "HA nem törli, akkor én"

aztán, Lio: nem elgépeltem, úgy gondoltam, meg lehet érteni, hha utólag írom, h "5-5" szavazat, de úgy látszik, nem nekem kell felmentés matekból... (egyébként meg van. XD leckét nem kell írnom, de ez országos legjobb 50 közé jutásért "jutalom" (nem dicsekedni akartam, de a matekot attól még vágom, akkor is, ha MINDEN máshoz hülye vagyok...)) egyébként elég megnézni a sulis ellenőrzőmet, tényleg ilyen vok... az igazgatói dicséret és az ofői intők szépen kiegészítik egymást.. XD
De a lényeg az, h én is éppen azt mondtam, amit te.. a szavazatok MEGOSZLANAK, ezért a soknovellás írók történeteinek KEVESEBB esélyük van, és ezért gondoltam, h ők is kaphatnának egy esélyt... ez csak az én véleményem, de sztem a sok jó novella értékesebb, mint egy saját varázsige.... (bár az sem egy rossz dolog, de akkoris)

Modan: drágám, te itt engem ne védj meg, jól esik, de nehogymár miattam bántsanak téged is.. :)
(nem az adminok elfogultságáról beszéltem,... de gondolom érhető voltam)

Kristie, akivel állítólag régen jóban voltam: a hozzászólásom többi részére nem igazán érdekel a reakció, tőlem válasz nélkül is törölhetitek, de ezt szeretném tudni. Az, h felköltöztetek egy időre a mézi tárhelyére számított vmit az oldalnak? nem úgy értem, h bármi is azon múlt volna, de én úgy láttam, h ez vmi "motiváció" lehetett neked, h fejlesztd az oldalt, ami már igencsak kezdett veszíteni a színvonalából a soxar miatt, amit feltöltöttek, (és ezért nagyon jó az adminrendszer, ez nem is tagadom.) csak annyit, h véletlen egybeesés volt, vagy vmennyit számított is? (végülis csak hetekig győzködtem xenkát ezért.... attól még te kaptad a lehetőséget, persze, nem "woldygirl egyik kedvenc szerkesztője", hanem kristie, csak Larának eszébe sem jutott, h a funtastic, amit régen szerett, a te oldalad, stb..... és ilyenekről fel kellett világosítani...)
szal tőlem jöhet mailben/pm-ben/itt de legalább 1szóban...
nem azt mondtam, h most jajjjdeistenítsetek, azt nem is akarom, csak annyit, h szarul esik, h itt búrtok, pedig én próbáltam segíteni...

Szia Woldygirl!

Nem cáfolnám, h matekból nagyon penge vagy, meg minden, de légyszíves, próbáld meg átolvasni azt, amit leírsz, mert nekem legtöbbször 3x kell elolvasnom az üzenetedet, mire megértem, pedig nem tartom magam lassú felfogású személynek (ha már a dicsekvésnél tartunk, szerény személyem is igen jó matekból), tehát akkor nézzük:

"mondjuk 5 történetét jelölik 5en, akkor egyenként csak 5-5 szavazata van, de maga a szerző 25-öt kapott"

5 történetét jelölik 5-en. Ezt lehet úgy érteni (ahogy gondolom te is értetted), hogy 5 történetére kap egyenként 5 szavazatot, tehát 25 szavazata lesz.
De lehet úgy érteni, hogy 5 ember szavaz 5 történetére (de nem mindegyik mindegyik történetre), ez esetben 5 szavazata van összesen a szerzőnek.

Mire az ember kisilabizálja, mire gondolsz, igencsak elfárad.
Aztán pedig, ami igazán idegesítette az adminokat, azaz, h kétféleképp lehet kérni dolgokat:

1, "Tök jó ez a szavazás, egyébként legközelebb lehetne... vagy azt is belevehetnétek..."

2, "egyébként szerintem itt a azok szívnak, akiknek SOK jó novellájuk van, és a szavazatok megoszlanak"

Érzed a különbséget? Remélem igen. Ne azt nézd, mi nincs, hanem azt, mi van. Értem én, mire gondolsz, pl. Tara Lynn-nek sok jó novellája van, de csak külön-külön kaptak szavazatot, ezért nem jutott tovább, de akinek regénye van azt meg más kategóriákban jelölték, így ugyanúgy megoszlottak a szavazatok.

De ha még megtennénk azt, amit te mondtál, h legyen olyan díj, h a legtöbb szavazatot kapott szerző, akkor sem A NOVELLÁSOK NYERNÉNEK, mert pl. Jan-nak 100x több szavazata van.

Tehát amikor azt mindjuk, Woldygirl, ez nem jó, akkor azért mondjuk, mert nem jó. Egyszerűen nem változna semmi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 01 (szombat), 11:33 
Tollforgató

Anonymous írta:
Te jó ég, inkább nem írok semmit... =)

* forgatja a szemeit * :shock: :lol:

Nah ezt én írtam, csak nem jelentkeztem be, mert elfelejtettem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 01 (szombat), 11:31 
Fanfic-faló

Woldy ment a pü, remélem nem sértődsz meg rajta... mondhatjuk,h. a második fele szívből jött XD ....

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 01 (szombat), 11:31 
Te jó ég, inkább nem írok semmit... =)

* forgatja a szemeit * :shock: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 01 (szombat), 11:23 
Lionela: még mindig a matekhoz.
van 5 fanficed, a) b) c) d) és e). 1, 2, 3, 4 és 5 szavaznak a)-ra, 6, 7, 8, 9 és 10 szavaznak b)-re, 11, 12, 13, 14 és 15 c)-re, 16, 17, 18, 19 és 20 d)-re, 21, 22, 23, 24 és 25 e)-re
a) kapott 5 szavazatot, b) szintén 5öt, c) 5öt, d) 5öt és e) is 5öt....
de neked így összesen 25 van
erre gondoltam..... és Modan jól írta, h arra céloztam, h 5 történetére szavaznak 5en 5en..... csak feltételeztem, h ide értelmes emberek járnak, és abból, h van 5-5 szavazata, rájönnek, mire gonodlta..
Kiserához pedig: 1 törijét jelölték, de több kategóriában....
tehát... kapott mondjuk 10 szavazatot (1)es kat.ban, 10et (2)es kat.ban 10-et (5)ös kat.ban és 10et (11)es kat.ban. xyz kapott 10 szavazatot (3)as kat.ban töriI.-re, 10et (6) kat.ban töriII.-re, és 10et (12)es kat.ban töriIII.-ra. de az összes szavazat az első esetben 40 egy törire, a 2. esetben pedig csak 30.... ha szerzőt nézzük csak, és nem bontjuk le történetekre és kategóriákra......
ennél érhetőbben, nem tudom elmagyarázni... tudod, ééén olyan hülye vagyok, h csak óvodás szinten tudok magyarázni... XD XD XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 01 (szombat), 11:20 
Fanfic-faló

Woldy írta:
Larten: ittvagyok. egyébként asszem kapok mailt, ha írsz, de most felmászok...

Nah akkor megírom amíg a Drága nem ír ide... :) hamarosan megy :)..

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 01 (szombat), 11:14 
Larten: ittvagyok. egyébként asszem kapok mailt, ha írsz, de most felmászok...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 01 (szombat), 11:14 
Fanficbúvár

Beszálltam én is a vitába a híreknél, ez már nagyon kikívánkozott belőlem... ~x(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 01 (szombat), 11:03 
Ó-nagy-admin "backstage"

Woldygirl. írta:

Kristie, akivel állítólag régen jóban voltam: a hozzászólásom többi részére nem igazán érdekel a reakció, tőlem válasz nélkül is törölhetitek, de ezt szeretném tudni. Az, h felköltöztetek egy időre a mézi tárhelyére számított vmit az oldalnak? nem úgy értem, h bármi is azon múlt volna, de én úgy láttam, h ez vmi "motiváció" lehetett neked, h fejlesztd az oldalt, ami már igencsak kezdett veszíteni a színvonalából a soxar miatt, amit feltöltöttek, (és ezért nagyon jó az adminrendszer, ez nem is tagadom.)

Bár nem Kristie vagyok azt még én is tudom, hogy pl. az adminrendszer felállásának semmi köze ahoz, hogy a Merengő csatlakozott anno a mézihez.
Ez teljesen külön ötlet volt a fórumon gyakran mászkálók között, akik szívükön viselték a lap sorsát, és pontosan a fennt említett szarok miatt hozták fel a moderálás lehetőségét...

A többi dologról nincs konrét tudomásom (bár ötleteim vannak), úgyhogy abba inkább nem is szólok bele...

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 01 (szombat), 10:58 
Ó-nagy-admin "backstage"

Woldygirl írta:
oopsz, ez kimaradt: leírtam, hogy kell csalni??? márbocs, de erre ki nem jön rá magától?

Tudod az emberi faj csodás lény. Értelmes, okos, előrelátó és igyekszik is eszerint viselkedni... Általában nem is gondolkudunk el, hogy lehetne csalani, egészen addig míg valami "überértelmes" egyén le nem írja azt nyíltan. Ekkor lép életben az emberi természet, és nekiáll kombinálni, aminek eredményeként ha más miatt nem is hát kíváncsiságból kipróbálja a dolgot!

Ott volt pl "a kritikával elolvashatjuk a még fel nem került fejzeteteket" dolog!
Pár ember kívételével nem csinálta senki, aztán mikor beírták hogy lehetséges iylen a hírek közé ugrászerűen megnőtt a fifikázók száma!

Úgyhogy ismételten megkérnélek szokj le arról hogy nyíltan ilyen ajánlatokat tegyél...

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 01 (szombat), 10:53 
Ó-nagy-admin "backstage"

Woldygirl. írta:

aztán, Lio: nem elgépeltem, úgy gondoltam, meg lehet érteni, hha utólag írom, h "5-5" szavazat, de úgy látszik, nem nekem kell felmentés matekból...

Hát pedig nagyon úgy látszik hogy igen... Sőt nem ártana pár logika órát is venned, meg az olvasásértéseden is javíthatnád.

Ha nem tűnt volna fel akkor nem az 5-5 szavazatos dologba kötöttem bele.
Na akkor csapó kettő...

"mondjuk 5 történetét jelölik 5en, akkor egyenként csak 5-5 szavazata van, de maga a szerző 25-öt kapott,"

A gondom: A szerző a büdös életben nem kap 25 szavazatott összesen, ha 5 történetét jelölték 5-en. Akkor csak 5!!!!! szavazat van összesen...

Idézet:
De a lényeg az, h én is éppen azt mondtam, amit te.. a szavazatok MEGOSZLANAK, ezért a soknovellás írók történeteinek KEVESEBB esélyük van

Ha ezt vágod, akkor kérdem én, mit erősködsz itt hogy lehet hogy nem is Kisera kapta a legtöbb szavazatot, hisz neki csak egy művét jelölték még sokaknak 2-3 műve is versenyben volt????

Ismételten ajánlani tudom a logikaórát...

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 01 (szombat), 10:47 
Fanfic-faló

ÁÁÁÁÁ végre lett volna időm Woldygirl pü-jére válaszolni XD el is olvashatta volna.. erre elment XD mikor fog megint femászni? XD vki sértse meg,h. feljöjjön miután elküldtem a pü-t =))

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 01 (szombat), 10:40 
Fanfic-faló

Modan írta:
Eve T. Snape írta:
Mivel már lement, töröltem...

Kicsit béna a szabályrendszeretek, egy történet ha jó akkor miért kell törölni? Az ötlet nem volt egyedi? Nem volt elgondolkodtató vicces? Szerintem igen, nem hogy a sok vacak aggyon nyaggattot történetet törölnétek egy ilyen gyöngyszemet töröltök, hosszabba meg ez nem jó mert nyujtott, de .. áh.

Amugy a számolásos dolog, elgépelt valamit és voltál olyan okos hogy nem szurod ki.
"mondjuk 5 történetét jelölik 5en, akkor egyenként csak 5-5 szavazata van, de maga a szerző 25-öt kapott,"
Azt akarta irni hogy 5 történetét jelölik 5en 5en, gyk mindegyiket öten jelölik meg, de mind1 okos itt a banda ha admionok leállnak szekálni egy fanficest :D
Nincsennek illuzióim, gondolom ez is törölve lesz.

Öhm.. tudom,h. már lecsengett, de én is akarok neki válaszolni XD
MErt az én példámból látszik,h. bár nem vagyok admin, egy kis felhasználó voltam, és Kristie-k mégse szóltak le az ötletimmel, SŐT nagyon örültek neki. Ha rendes hangnemben adja elő az ember a dolgokat akkor nincs gond.. így lettem én MEri Tali főszervező... de könyörgöm Woldy.. *pfuu* jó mondjuk nekem személyes okaim is vannak a csaj ellen... bár ő erre nem kíván emlékezni *hát igen.. én se lennék rá büszke a helyében..*

szal csak ennyit akartam

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 01 (szombat), 10:37 
oopsz, ez kimaradt: leírtam, hogy kell csalni??? márbocs, de erre ki nem jön rá magától?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 01 (szombat), 10:27 
Eve T. Snape írta:
Írtam neki a kritikában, h törölje, ha nem törli én fogom :twisted: :twisted: [/color]

ezzel semmi baj, sőőőt! csak mivel azután írtál, h én leléptem (legalábbis én már nem találkoztam vele..), ezért mégse, de jogod van törölni, mert rövid (bár épp ez volt a célom, a leírásban szerepel is, szal ha vki nem szeretne rövideket olvasni, akkor nem kattint rá) csak akkor ne mondd, h "HA nem törli, akkor én"

aztán, Lio: nem elgépeltem, úgy gondoltam, meg lehet érteni, hha utólag írom, h "5-5" szavazat, de úgy látszik, nem nekem kell felmentés matekból... (egyébként meg van. XD leckét nem kell írnom, de ez országos legjobb 50 közé jutásért "jutalom" (nem dicsekedni akartam, de a matekot attól még vágom, akkor is, ha MINDEN máshoz hülye vagyok...)) egyébként elég megnézni a sulis ellenőrzőmet, tényleg ilyen vok... az igazgatói dicséret és az ofői intők szépen kiegészítik egymást.. XD
De a lényeg az, h én is éppen azt mondtam, amit te.. a szavazatok MEGOSZLANAK, ezért a soknovellás írók történeteinek KEVESEBB esélyük van, és ezért gondoltam, h ők is kaphatnának egy esélyt... ez csak az én véleményem, de sztem a sok jó novella értékesebb, mint egy saját varázsige.... (bár az sem egy rossz dolog, de akkoris)

Modan: drágám, te itt engem ne védj meg, jól esik, de nehogymár miattam bántsanak téged is.. :)
(nem az adminok elfogultságáról beszéltem,... de gondolom érhető voltam)

Kristie, akivel állítólag régen jóban voltam: a hozzászólásom többi részére nem igazán érdekel a reakció, tőlem válasz nélkül is törölhetitek, de ezt szeretném tudni. Az, h felköltöztetek egy időre a mézi tárhelyére számított vmit az oldalnak? nem úgy értem, h bármi is azon múlt volna, de én úgy láttam, h ez vmi "motiváció" lehetett neked, h fejlesztd az oldalt, ami már igencsak kezdett veszíteni a színvonalából a soxar miatt, amit feltöltöttek, (és ezért nagyon jó az adminrendszer, ez nem is tagadom.) csak annyit, h véletlen egybeesés volt, vagy vmennyit számított is? (végülis csak hetekig győzködtem xenkát ezért.... attól még te kaptad a lehetőséget, persze, nem "woldygirl egyik kedvenc szerkesztője", hanem kristie, csak Larának eszébe sem jutott, h a funtastic, amit régen szerett, a te oldalad, stb..... és ilyenekről fel kellett világosítani...)
szal tőlem jöhet mailben/pm-ben/itt de legalább 1szóban...
nem azt mondtam, h most jajjjdeistenítsetek, azt nem is akarom, csak annyit, h szarul esik, h itt búrtok, pedig én próbáltam segíteni...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 01 (szombat), 10:06 
Ó-nagy-admin "backstage"

magiccat írta:
Lionela, nagy voltál ^^
Leültem capuccinoval a gép elé, erre mikor olvasom a híreknél a hozzászólásod, majdnem ráköptem a monitorra a röhögéstől XD

Belldandy írta:
*röhögéstől fuldokolva meghajol Lio előtt*

Laughing Így kell ezt csinálni! big grin

Köszi... Kár hogy egyesek nem így gondolják...

Egyébként az volt az utolsó csepp, mikor meggyanúsított minket hogy csaltunk a szavazással (na meg a hülyéje megint leírta hogy az írók hogyan csalhatnak a szavazáskor)...

Az volt a legjobb, mikor közöltem vele, hogy gondolkodjon mielőtt leír valamit erre alig fél óra múltán megint leír egy oltári nagy baromságot, és vigyorogva közli hogy elnézést de előbb ír aztán gondolkodik...

NO COMMENT....

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 01 (szombat), 9:45 
Sztorihajhász

*röhögéstől fuldokolva meghajol Lio előtt*

:lol: Így kell ezt csinálni! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 01 (szombat), 9:23 
Ó-nagy-admin "on stage"

Lionela, nagy voltál ^^
Leültem capuccinoval a gép elé, erre mikor olvasom a híreknél a hozzászólásod, majdnem ráköptem a monitorra a röhögéstől XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 01 (szombat), 8:51 
Ó-nagy-admin "backstage"

Alena írta:
Na jó, nem próbálkozom tovább.

A személyes profilodban kell beállítani...

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 31 (péntek), 22:03 
Fanficbúvár

Na jó, nem próbálkozom tovább.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 31 (péntek), 22:02 
Fanficbúvár

Ez a vendég én voltam... De már megint visszaállt... ~x(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 31 (péntek), 22:01 
Tollforgató

Anonymous írta:
Most nálam megint a jó időt mutatja. Nálatok is?

nem XD 22.01 et mutatt, pedig 23.01 van!! :P

De még reménykedünk :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 31 (péntek), 22:01 
Most nálam megint a jó időt mutatja. Nálatok is?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 31 (péntek), 21:56 
Fanficbúvár

Gyerekek, az előbb mintha jól működött volna az óra... de most megint visszaállt... pedig azt hittem, sikerült átállítanom. :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 31 (péntek), 21:53 
Fanficbúvár

Lionela írta:
NA én mentem... Aki szidni akar, az várjon holnapig....

Ment még egy pü... na mindegy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 31 (péntek), 21:53 
Fanficbúvár

-

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mena 2012 augusztus 02 (csütörtök), 16:46-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 31 (péntek), 21:51 
Ó-nagy-admin "backstage"

NA én mentem... Aki szidni akar, az várjon holnapig....

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 31 (péntek), 21:49 
Ó-nagy-admin "backstage"

Alena írta:
Lio, küldtem neked egy pü-t.

Válasz ment...

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 10122 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152 ... 203  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra