Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 06 (szombat), 10:31

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1437 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 29  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 29 (hétfő), 18:13 
Fanfic-faló

szerintem nem kell azért aggódni. :) még mindig sokkal több HPs sztori fan, mint más. arról nem is beszélve, hogy a PD jó része még mindig a saját fandomot jelenti.

mióta tart a HP fanfic őrület? a Merengőn már vagy 5 éve. ehhez nem érhet fel egy fél éves, éves, vagy akár 2 éves Jpop/anime/alkonyat/stb rajongás.

szerintem nem kell aggódni :) plusz rettentő sok jó sztori van a régiek közt is, amik már-már el lettek felejtve, mert 3-4-5 évesek... :) majd előkerülnek azok is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 29 (hétfő), 18:00 
Tollforgató

Én alapjában véve (és nagy általánosságban) a PD kategóriát nem szeretem -- most lehetne rám azt mondani, hogy egy hipokrita *3,14* vagyok (mert valóban nem átallottam feltenni két PD-s sztorit, ám ezek közül csak az egyiknek van érdemi karakterszáma), de én tényleg a HP miatt járok ide/oda olvasni, és nem, nem specializáltam magamat valami más könyvre/sorozatra/bandára (pedig a PD alkategóriáit és tényadatait elnézve elég sokan teszik... lassan már jöhetne egy Twilight alkategória... *füstölög*) a "külső témában".

Nem hatnak meg különösebben a japán sztorik sem (bár jómagam a laikusok szerint nagy anime-manga-ésmindenmás rajongó vagyok :oops: ), a real person slash-ekről nem is beszélve, mert egy J-rock fanfictiont manapság bárhol, bármikor találok, és ha tényleg "zamatosat" keresek, akkor nem a Merengő lesz az első oldal, ahol elkezdem a böngészést. Mert itt a minőségi HP-sztorikat keresem. Az a baj, hogy egyre kevesebben vagyunk ilyen tradíció-őrzők...

Na, a lényeg: szerintem a Merengő addig "Merengő", amíg a HP-sztorik vannak túlsúlyban (tekintet nélkül arra, hogy egy sztori slash vagy nem... tudom, tudom, mert én vén slashróka vagyok... persze. nyilván. nem vitatkozom). Bevallom, kicsit aggódom amiatt, hogy felborul az egyensúly, mert olybá tűnik, ezek a ficek osztódással szaporodnak -- de mivel személy szerint csak a szelektív látásomra hagyatkozhatom... :) Fellépni szerintem meg úgy lehet az ügy ellen (akiket zavar, ugyebár), hogy jól megírt, igényes HP-sztorikkal gazdagítja ki-ki a saját háza táját. :oops:

És ezennel ünnepélyesen megígérem: amennyiben a PD-sztorik nyár végére kiöntenének a medrükből, megajándékozom egy nemslash HP-ficcel a tisztes olvasóközönséget. Éljen-éljen!:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 29 (hétfő), 15:53 
Szárnybontogató

Néha engem is zavar az hogyha feljövök a merengőre a frisseknél csak Twilight vagy japán szerepel. Ez néha elkeserít hisz már szinte a kezdetektől lelkes olvasója vagyok az oldalnak és én is, mint sokan mások a HP univerzum iránti szeretetem miatt járok ide. De tisztában vagyok azzal is, hogy egy jól sikerült könyv ( Lásd Twilight) hasonló rajongói körre tehet szert. Én is elolvastam az összes részét nekem nem tetszett... de sokan vannak akik látnak benne fantáziát. Egyetértek Asd hozzászólásával egy idő után szerintem is újra a Harry Potter fog előtérbe kerülni legyen az slash, tekergők vagy valami csöpögős sablonos Mary Sue Draco fic.... Szerintem Rowling műve sokkal több lehetőséget ad még különböző ötletek megvalósítására és bízom benne, hogy ezzel élni is fognak a közeljövőben. Ha másnem akkor akár én is neki állok írni (legfeljebb egyel több hozzászólás lesz a fénypontoknál :lol: ) Tehát a Merengő örökké élni fog mert vagyunk egy páran akik soha nem hagynák azt, hogy ez másképp legyen!!
U.i.: Én is hálásan borulok az adminok elé, ogy még mindíg kitartanak és az Ők közremüködésével müködhet ez a remek oldal.
Üdv: Seavus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 29 (hétfő), 15:02 
Tollforgató

mellons írta:
... Sok dolog van, ami az olvasóknak eszébe sem jut az admini tevékenységgel kapcsolatban.

Eszemben sincs vitatkozni, mellons. Éppen ellenkezőleg: picit vigasztalni szerettelek volna, hogy a Twilight mélységében össze sem mérhető a HP univerzummal, és mint minden divat, ez is kifutja magát - csak ki kell bekkelni. :) De úgy látszik, nem jól fogalmaztam, ha azt hitted, vitázni szerettem volna. Kár volt belekeverni a slasht... :(

Egyebekben pedig az, hogy az olvasóknak sok minden eszükbe sem jut az admini tevékenységgel kapcsolatban, az pont azt jelenti, mennyire jól végzik az adminok a munkájukat. Ez is, amit említesz, egy háttértevékenység, és mint minden háttértevékenység, ez is akkor jó, ha a kívülállók nem vesznek észre belőle semmit. Az más kérdés, hogy ha már szóba hozod, akkor megállapítom magamban (ismételten), hogy ha fizetnének érte, akkor sem lennék admin, és (ismételten) megemelem a kalapomat előttetek, de igazad van, rengeteg dolog van, ami az olvasóknak eszébe sem jut az admini tevékenységgel kapcsolatban - köszönet érte. :-)V

De - csak vigasztalásként! - divatok jönnek, mennek, a Merengő viszont marad. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 29 (hétfő), 13:39 
Billentyűzetgyilkos

asd írta:
Semmi beleszólásom, mellons, de véleményem szerint ha hagyjátok, hogy az Alkonyat kifussa magát, ez meg is fog történni. Ugyanis bár szép a történet, de megközelítőleg sem kínál annyi perspektívát, mint a Harry Potter saga. Mindig voltak/vannak divatok - lásd például slash -, ami nem mindenkinek tetszik, viszont előfordulhat, hogy egy-egy adott divat értéket is teremt. Slashben is, twiligtban is. :)

Egyebekben pedig meg vagyok róla győződve, hogy nem baj egy kis téma-frissítés. Igaz, hogy a Merengő elsősorban a Harry Potter univerzum tovább álmodásának eredményei miatt jött létre, ám haj! de sok rémálom akad köztük! Ha a HP szereplőinek felhasználásával nemi erőszak, kínzás, és isten - és sok slasher - ne vegye bűnömül, de slash felkerülhett, akkor ugyan miért lenne olyan nagy baj, hogy felkerül nem a HP szereplőinek felhasználásával egynehány romantikus történet - jó, rossz vegyesen? :)

A Merengő attól még Merengő marad. :-D

Senki nem vonta eddig sem kétségbe, hogy vannak olyanok, akik nyilván szívesen olvasnak Twilight fanfictiont, természetesen az eredeti könyvből kiindulva. De részemről az már egészen más kategória, hogy azért KELL elolvasnom egy egyébként engem fikarcnyit sem érdeklő történetet, hogy moderálni tudjak. Adminként a HP univerzumra és saját, egyszerű PD-s sztorikra szerződtem. Erre jött létre az oldal. Ezt egy kicsit kezdjük elfelejteni, annyi minden jelenik meg rajta, holott minden témának megvan a saját oldala is. Ahogy ez Harry Potteres, ugyanúgy van bizonyára Alkonyatos is. Téged nem érdekel a slash, engem igen, ellentétben a Twilightal, ez egy ilyen kör. Felesleges ezen vitázni, mint láthatod, eddig megfértek egymás mellett. Az már az én problémám, hogy kiábrándít, ha felmegyek moderálni, és sok történet is van bent, mégsem tudok velük mit kezdeni, mert vagy a japán vagy a Twilight kategóriában íródott. Most, hogy itt a nyár, pedig még nagyobb a roham.
Sok dolog van, ami az olvasóknak eszébe sem jut az admini tevékenységgel kapcsolatban.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 29 (hétfő), 13:18 
Szárnybontogató

Szerintem sem kell aggódni a Twiligt miatt. Én olvastam ez első könyvet, megértem, hogy főleg a fiatalabb lányoknak tetszik, de semmi több. A Harry Potter rabul ejtett kicsiket, nagyokat, fiúkat, lányokat egyaránt. A Twiligt egy modern lányregény (ezt nem lekicsinylően értem, tizenévesen én is olvastam ilyesmiket, de egyik sem hagyott bennem mély nyomot), sokkal kisebb célközönséggel és rajongótáborral, tehát szó sem lehet róla, hogy kiszorítsa a Harry Pottert. Talán az első olvasói felnőttek már (én is 13 évesen olvastam először, és akkor nagyon magával ragadott, most 23 évesen már kevésbé tart izgalomba, jobban mondva, csöppet sem), de mindig van egy korosztály, amely éppen megérik rá, és ők majd ugyan úgy a hatása alá kerülnek egy időre. Ebből pedig születik sok fanfic is.

Elvégre a merendő él és virul :-D Szóval a moderátorok egy darabig biztosan nem maradnak munka nélkül.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 29 (hétfő), 12:42 
Tollforgató

:) Ne aggódj, draconia, a Twilight is el fog múlni egyszer. :) Végül is ne csodálkozz: Harry Potter története lezárult már egy ideje, a Twilight pedig még csak most fut. És ha egyszer rászánod magad, hogy elolvasd, rájössz, hogy nem is érdemtelenül. :)

Ami meg azt illeti, én egy olyan alkonyatos irományt ismerek, amelyre százával dőlnek a kritikák, de annak az írója olyan, hogy a HP-s írására is majd' négyezer meghatott hozzászólás érkezett. Lehet, hogy nem egy műre, íróra gondolunk, de akire én, az nem azért kapja a rengeteg kritikát, mert meglovagolt egy divathullámot, hanem mert "szimplán" jól ír. :)

Semmi beleszólásom, mellons, de véleményem szerint ha hagyjátok, hogy az Alkonyat kifussa magát, ez meg is fog történni. Ugyanis bár szép a történet, de megközelítőleg sem kínál annyi perspektívát, mint a Harry Potter saga. Mindig voltak/vannak divatok - lásd például slash -, ami nem mindenkinek tetszik, viszont előfordulhat, hogy egy-egy adott divat értéket is teremt. Slashben is, twiligtban is. :)

Egyebekben pedig meg vagyok róla győződve, hogy nem baj egy kis téma-frissítés. Igaz, hogy a Merengő elsősorban a Harry Potter univerzum tovább álmodásának eredményei miatt jött létre, ám haj! de sok rémálom akad köztük! Ha a HP szereplőinek felhasználásával nemi erőszak, kínzás, és isten - és sok slasher - ne vegye bűnömül, de slash felkerülhett, akkor ugyan miért lenne olyan nagy baj, hogy felkerül nem a HP szereplőinek felhasználásával egynehány romantikus történet - jó, rossz vegyesen? :)

A Merengő attól még Merengő marad. :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 29 (hétfő), 9:00 
Tollforgató

mellons írta:
Semmilyen "merengőtlenítéssel" kapcsolatban nem kell aggódnod. [/color]

Amen.
Sajnos sokan képtelenek vagyunk felvenni a versenyt egyesek napi 200 kritikás saga-ival, én biztos, és nem feltétlen azért, mert szarabbul írunk, hanem mert kevésbé populárisan és tán sötétebben.

ehh...

*totál elkeseredett*

köszi, és örültem:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 29 (hétfő), 7:46 
Billentyűzetgyilkos

draconia írta:
Hát... remélem, nem változik át majd... én így szoktam meg, így szeretem...

nagyon szomorú lennék :(

Hála Istennek ott még nem tartunk. Fel sem merült bennünk ilyesmi, bár egyébként nagyon osztom a véleményed abban, hogy túl sok mostanában a HP-n kívüli történet a merin.
Mindenesetre egyelőre még jól tartjuk magunkat, sem a vámpírok, sem egyebek nem nyomták le Harryéket :D Remélem, hogy ez így is marad. Sajnos úgy tűnik, most a Twilight az új őrület itt, bár nyilván vannak arra megfelelő fórumok és publikálásra alkalmas oldalak, mégsem talált még oda az ilyen érdeklődésű közönség. Lehet, hogy nekünk is jobban kellene tudatosítanunk, hogy ez mindenképpen, elsősorban Harry Potteres oldal.
Semmilyen "merengőtlenítéssel" kapcsolatban nem kell aggódnod.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 29 (hétfő), 0:19 
Tollforgató

Hm. Nem tudom, jó helyre jövök-e a nyűgömmel... csak egy kérdésem lenne, bár többektől hallottam már...

Ha majd a tvájlájtos ficek aránya meghaladja a HP-sekét, akkor a Merengő név is változik?
Mert az elvileg a HP-s merengőre értendő, nem?
Vagy simán a merengésre...?

Bár ha azt látom bárminek az ajánlójában, hogy "bella", akkor Bellatrix Lestrange-re gondolok, és isten bizony jól esik, pedig őt gyűlölöm, de legalább egy ismerős pont, ami szembejön az ismeretlen tengeren. Ez működik, tényleg. A többi névvel nem igazán tudtam még mit kezdeni, de edváááárd az ugye Cedric Diggory, vagy mifene, csak olyan sápadt-kékes, mint Cedric a Tusán a voldis jelenetben... Hm.

Hát... remélem, nem változik át majd... én így szoktam meg, így szeretem...

nagyon szomorú lennék :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 22 (hétfő), 9:24 
Sztorihajhász

Timmy írta:
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy nemrég feltöltöttem, egy regényt, kapok is kritikát meg minden, csak épp már két napja olyan kritikák érkeznek, hogy semmi nincs odaírva, csak egy üres sor, még felhasználó sincs, ebből van vagy 4 db. Igazából nem tudom, biztos moderálva lettek a kritikák, de akkor is, nem lehetne tenni vmit, olyan rosszul néz ki ott!
Köszönöm a segítséget és a választ előre is!
Üdv:Timi

Szia!

Az ilyen "csaló" krtikákat itt tudod bejelenteni, oly' módon, hogy megadod a regényed kritikáinak linkjét.

A kandalló előtti szőnyegen lelt rájuk, amint azok erotikus hangokat hallatva siettek egymást odébb toloncolni, hogy minél többet kaphassanak a tűz melegéből. Eközben rút, förtelmes levet eregettek a szőnyegre.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 22 (hétfő), 8:20 
Zöldfülű

Nekem egy olyan problémám lenne, hogy nemrég feltöltöttem, egy regényt, kapok is kritikát meg minden, csak épp már két napja olyan kritikák érkeznek, hogy semmi nincs odaírva, csak egy üres sor, még felhasználó sincs, ebből van vagy 4 db. Igazából nem tudom, biztos moderálva lettek a kritikák, de akkor is, nem lehetne tenni vmit, olyan rosszul néz ki ott!
Köszönöm a segítséget és a választ előre is!
Üdv:Timi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 13 (szombat), 23:53 
Billentyűzetgyilkos

ugyan, engem ezért a "plusz munkáért" tartanak :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 13 (szombat), 23:45 
Ó-nagy-admin "backstage"

Aú! :oops: Erről a hibalehetőségről teljesen megfeledkeztem! Na meg arról is, hogy két éve írtam a novellát, és akkor még nem tudtam ezeket a szabályokat. Így jár, aki nem végez még egy utolsó utáni ellenőrzést... :?
Bocsi a plusz munkáért! Legközelebb figyelmesebb leszek. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 13 (szombat), 22:49 
Billentyűzetgyilkos

nincs mit :)

ment egy e-mail

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 13 (szombat), 22:44 
Ó-nagy-admin "backstage"

Feltöltve! :)

És köszi a gyors reagálást! _U_

(szerk: ja, és véletlenül sem slash! olvasni sem tudom azt, nemhogy írni...)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 13 (szombat), 22:33 
Billentyűzetgyilkos

G Lamaro írta:
Hasonlóan jártam, mint Legend Killer. Tegnap éjszaka feltöltöttem a PD-ba egy Star Warsos novellát "Gyoka - egy új élet kezdete" címmel. Azóta eltűnt, és nem tudom, miért. Emailt nem kaptam, és ellenőriztem a megadott címem is: jó. Ez természetes, hogy nem látom? Vagy el lett utasítva (és törölve), csak valamiért nem ért el hozzám az értesítés?

a listában nincsen és e-mail se lett küldve, az informatikai világ egyik szépsége.. töltsd fel ismét, ha nem slash, akkor megnézem :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 13 (szombat), 22:24 
Ó-nagy-admin "backstage"

Hasonlóan jártam, mint Legend Killer. Tegnap éjszaka feltöltöttem a PD-ba egy Star Warsos novellát "Gyoka - egy új élet kezdete" címmel. Azóta eltűnt, és nem tudom, miért. Emailt nem kaptam, és ellenőriztem a megadott címem is: jó. Ez természetes, hogy nem látom? Vagy el lett utasítva (és törölve), csak valamiért nem ért el hozzám az értesítés?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 31 (vasárnap), 16:32 
Szárnybontogató

Ananke írta:
Legend Killer írta:
feldobtam1 Neville történet első fejezetét és nincs a szerkesztések/törlések résznél. mit csináljak? miért törölték és miért nem mondják meg?

Nem tom biztosra, de azt hiszem a történeted elutasítottam. Nem kaptál róla emailt? Jó email címet adtál meg?

ja, hát rég jártam az oldalon és elfelejtettem, hogy kapok mailt is arról, hogy miért nem jó :oops: :oops:.

akkor bocsi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 31 (vasárnap), 16:26 
Fanfic-faló

Legend Killer írta:
feldobtam1 Neville történet első fejezetét és nincs a szerkesztések/törlések résznél. mit csináljak? miért törölték és miért nem mondják meg?

Nem tom biztosra, de azt hiszem a történeted elutasítottam. Nem kaptál róla emailt? Jó email címet adtál meg?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 31 (vasárnap), 16:25 
Szárnybontogató

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 30 (szombat), 16:01 
Ó-nagy-admin "backstage"

Noszi írta:
Nagyon jó a "képed" Lionela!! Nem tudom, hogy tudtál ilyen jó képet találni.[/size]

OFF: Az avatarjaim és az aláírásaim nagyrészét magam csinálom. Alapot hozzá a netről, animékből szedek :) OFF vége

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 30 (szombat), 15:02 
Könyvmoly

Lionela írta:
Noszi írta:
..... Van 13 admin. Naponta talán úgy 20 történetet felraknak a merengőn.....

Először is nagyon köszi a véleményed, és hogy kicsit "mellénk állsz".

Másodszor pedig hogy pontosabb kép legyen a dologról:

Az a 13 admin nem teljesen 13, sokkal inkább 8 körül, de ennek magyarázatát rövidesen láthatjátok a hírek közt is.

Aztán: 20 feltöltés naponta? Ez kb 4 éve igaz volt. Mostanság szorozd be legalább 3-4-el az a 20-t XDDDD

És máris megvan a várakozás gyökere. :)

Monn kérdésére pedig már Ananke és mellons remekül válaszolt, csak ismételgetni tudnánk őket.

UI: És nem olyan könnyű minket "magatokra haragítani".

*Az a bizonyos 'jóvanna' pillantás.* Én megmondtam, hogy
Idézet:
(Legalábbis azt hiszem. Ha rosszul tudom, akkor kérlek bocsásatok meg nekem adminok, azért, hogy ittt okoskodok)

De köszönöm a fejtágítást.
Tudom, tudom, hogy megígértem, hogy többet nem offolok, de ezt nem tudom, hogy hol mondhatnám el. Nagyon jó a "képed" Lionela!! Nem tudom, hogy tudtál ilyen jó képet találni.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Noszi 2009 november 22 (vasárnap), 11:17-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 30 (szombat), 14:50 
Könyvmoly

monn írta:
Az Adminoknak köszönöm, hogy válaszra méltattak. Noszi neked meg csak annyit, hogy nem tudom te írsz-e történeteket, de igencsak kellemetlen mikor rendszeresen ugyanaz van, mégpedig, hogy várni kell három-négy-öt napig míg választ kapsz, elfogadják-e vagy elutasítják az írásod. A megjegyzésedet, hogy magamra fogom haragítani az Adminokat, már nem érdekel, ugyanis nem szándékozom több művet feltölteni. Mindenkinek további jó olvasgatást/ írást. Üdv:monn

Szerintem elég egyértelmű volt, hogy ki szeretném törölni az előző hozzászólásomat, mivel láttam, hogy már írtak rá előtte. Bármennyire is szeretnék normális hozzászólást írni néha (erre jó példa, az, hogy a tesóm hangosan bömböltet valami "modern zenét, ami az új generáció" mindig csak ugyanazt hallom, és már idegesít. Mondjuk elsőre se tetszett) becsúszik, néhány dühösebb hangvételű kifejezés, ezért tényleg bocsánatot kérek. Jó' vanna! tényleg nem írtam még egyetlen egy történetet sem. Elkezdeném neked leírni azon emberek hosszú listáját akik bétáztak nekem, mind megmondhatják, hogy nem tudok írni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 30 (szombat), 14:45 
Ó-nagy-admin "backstage"

Noszi írta:
..... Van 13 admin. Naponta talán úgy 20 történetet felraknak a merengőn.....

Először is nagyon köszi a véleményed, és hogy kicsit "mellénk állsz".

Másodszor pedig hogy pontosabb kép legyen a dologról:

Az a 13 admin nem teljesen 13, sokkal inkább 8 körül, de ennek magyarázatát rövidesen láthatjátok a hírek közt is.

Aztán: 20 feltöltés naponta? Ez kb 4 éve igaz volt. Mostanság szorozd be legalább 3-4-el az a 20-t XDDDD

És máris megvan a várakozás gyökere. :)

Monn kérdésére pedig már Ananke és mellons remekül válaszolt, csak ismételgetni tudnánk őket.

UI: És nem olyan könnyű minket "magatokra haragítani".

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 30 (szombat), 14:39 
Zöldfülű

Az Adminoknak köszönöm, hogy válaszra méltattak. Noszi neked meg csak annyit, hogy nem tudom te írsz-e történeteket, de igencsak kellemetlen mikor rendszeresen ugyanaz van, mégpedig, hogy várni kell három-négy-öt napig míg választ kapsz, elfogadják-e vagy elutasítják az írásod. A megjegyzésedet, hogy magamra fogom haragítani az Adminokat, már nem érdekel, ugyanis nem szándékozom több művet feltölteni. Mindenkinek további jó olvasgatást/ írást. Üdv:monn

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 30 (szombat), 13:56 
Könyvmoly

Az előző kérdésre véletlenül tudom a választ. (Legalábbis azt hiszem. Ha rosszul tudom, akkor kérlek bocsásatok meg nekem adminok, azért, hogy ittt okoskodok) Van 13 admin. Naponta talán úgy 20 történetet felraknak a merengőn. Nem minden történet jó, és ezekre a történetekre Kell egy elutasítót küldenni, amiben leírják, mik a hibák, úgy, hogy ne sértődjön meg az a bizonyos író. Egy ilyen történet elolvasása, és esetleg javítása tényleg nem fél perc, és még egy adminnak sincs pár óránál több arra, hogy kijavítsa a történeteket. Hogyha néha ránéznél, a "Ki moderál épp?" menüpontra, és megnéznéd a merengőn, az "adminok" menüpontot, akkor tudnád, hogy éppen ki javít, és milyen történeteket fog előnyben részesíteni. Mivel ők is emberek, ők is megbetegedhetnek, lázuk lehet stb. stb. stb. Ilyenkor lelassul a moderálás, nem tehetnek semmit, sokkal lassabban tudnak dolgozni, és az írók meg csak "dobálják" őket az új történetekkel/fejezetekkel, és csak gyűlik a munka, ami ellen nem lehet semmit se tenni, mivel nem írhatják ki, hogy "Ezen a héten ne rakjatok fel történeteket, mivel most lecsökent a moderálásra alkalmas adminok száma". Még az adminok se tudnak egyszerre 2 történetet moderálni. Egyébként azt a megjegyzésedet, hogy: "aki egyszer elvállalta, az csinálja is rendesen" érdemes lett volna elkerülni, mert lehet, hogy magadra fogod haragítani az adminokat.

Na ennyi volt a mondamdóm, és kedves adminok, remélem nem haragszotok, hogy én saját kútfőmből elképzeltem (azon adatok tudtában amiket itt szereztem) hogyan folyik a moderálások.

Most vettem észre, hogy amíg írtam az én kis "esszémet" már ketten is válaszoltak az előzőre. Bocsi. Egy kérdés: hogyan lehet törölni a hozzászólásomat?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 30 (szombat), 13:49 
Billentyűzetgyilkos

Nah, örülök, hogy nagyjából sikerült ugyanazt leírnunk, An. :) Így aztán tényleg nem érheti szó a ház elejét.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Érdeklődés.
HozzászólásElküldve: 2009 május 30 (szombat), 13:43 
Fanfic-faló

monn írta:
Sziasztok! Előre közlöm, hogy most csúnyát fogok írni!

Nem értem, hogyan működik nálatok az Adminrendszer, sajnálom, lehet én vagyok buta, de nem értem. Sokszor előfordult már, nem csak nálam, hogy egy-két napig is várni kell arra, hogy felengedjétek az írást, jobb esetben, van mikor még tovább négy-öt napot is várhatunk, miközben vannak olyanok, akiknek felkerül. Tudom, hogy a folytatásos regények miként működnek, de én most arról beszélek, hogy bizony látok olyat ami egy fejezet, tehát nem sokadikként teszik hozzá. Azok hogy-hogy felkerülnek? Vagy itt is már protekcióval működik? Akinek van ismerőse az felkerül, a többiek meg várjanak? Vagy csak azt moderáljátok, ami tetszik? Nem akarok senkit bántani, de ahogy elnézem, most minden csak a Twilight Fanfiction, vagy a J-pop/J-rock > SLASH körül forog! Azok mindjárt felkerülnek, nekik nincsenek olyan gondjaik, mint az egyéb egyszerű halandóknak, hogy várniuk kell. Nem is beszélve arról, hogyha felengeditek, nem a frisseknél van, hanem az egy-két nappal korábbi írásoknál, és akkor már senkit sem érdekel, se kritikát nem kap az író, se nem olvassák el. Nagyon elszomorít, hogy sok kezdő íróval így bántok, elveszitek a kedvüket mindentől. Oké, aláírom, ti is dolgoztok/tanultok, de azért szerintem nem így kéne. Honlapot szerkeszteni tudom, nem egyszerű, tapasztalatból tudom, hogy mindig sok munka van, de aki egyszer elvállalta, az csinálja is rendesen, vagy mondjon le. Nem arról van szó, hogy nem tisztelem a munkátokat, nagyra becsülöm azokat, akik tisztességesen végzik, csak felháborít, hogy milyen állapotok uralkodnak néha az oldalon. Sajnálom, ha valakit bánt amit írtam, de muszáj volt, hogy végre kiírjam magamból a gondolataimat. További jó munkát kívánok mindenkinek. Üdv: monn

Szia!

Ahogy látom alapvetően az a gondod, hogy míg egyes történetek hamarabb felkerülnek, mások a listában rostokolnak akár napokig. Ennek egyetlen oka van. Nem létezik nálunk protekció, miért lenne? Előbb-utóbb mindenkinek felkerül a története, az én barátaim pedig nem kérnek engem arra, hogy engedjem fel, csak azért, hogy 1-2 órával hamarabb kerüljön fel a története - és nem hinném, hogy más adminok máshogy csinálnák.
A Twilightos és Jpop/Jrock történetek azért vannak nagyobb számmal felengedve, mert sajnos egyre több és több van belőlük a listában. Természetesen se negatív, se pozitív diszkrimináció nincs és nem is lesz ezekkel a történetekkel szemben.
Alapvetően viszont van némi szelektálás, de elég minimálisnak mondható. Egyes adminok nem moderálnak slasht, mert nem szeretik, van, aki esetleg romantikusokat nem moderál. Ez azonban nem akadályoz minket a munkában, elhiheted.

Hogy miért kell mégis várni néha a történetekre? Csakis a történet maga miatt. Ha egy történet vitás, nem tudjuk eldönteni, hogy felmehet-e vagy sem, akkor benn hagyjuk a listában, a többi adminra bízva a döntést. Sokszor napokig tanakodunk ilyen módon, hogy az adott történetet elutasítsuk-e vagy sem. Ezek általában a figyelmeztetéses, szexjelenetes sztorik, de előfordulhat más dolog is.
A másik lehetőség, amiért várni kell, hogy egész egyszerűen akkorra jutunk oda a listában. Ez azonban nem hinném, hogy napokat jelent, szerintem a maximum 1-2 nap, annyi időnként mindenképpen kiürítjük a listát.

Nem tudom, mire gondoltál a célozgatással, hogy csináljuk tisztességesen az oldalt. Úgy tűnik nem vagy tisztában egészen azzal, amit kijelentettél, vagy azzal, amivel itt folyamatosan gyanúsítottál minket. Az életünk és dolgaink mellett, a szabadidőnkből áldozva 6-7 ember moderálja a listát folyamatosan. A többi admin, bár igen, vannak, de amolyan tiszteletbeli adminok és szervezők, hamarosan ez a megkülönböztetés látható lesz a rangokon is itt, fórumon. Tehát ennyien vagyunk, akik moderálunk, és tetszik, nem tetszik, nem tudunk több időt erre szánni.
A honlap szerkesztéssel nem tudom, mit akartál, az egészen mást jelent, a honlap szerkesztő Kristie, és a moderálásnak semmi köze a szerkesztéshez.

Azt tudom mondani, hogy ha a történeted sokszor napokig, (és nem 1-2 napig) áll a listában, akkor azért van, mert a történet vitás. Hibás, vagy a korhatár nem egyértelműen jó, vagy PWP-gyanús, bármi. Azért, hogy ne álljon a listában egyedül te tudsz tenni ilyen esetekben, előzetesen: a korhatárt nem éppen kiszámolva kell rányomni, a figyelmeztetéseknek kinn kell lenni, és ha valaki gyomorforgató kínzásos jeleneteket ír... Nos, mindenképp számítson rá, hogy az bizony nem fog elsőre felkerülni.

Az 1-2 nap pedig... Nos, nem tudok mást mondani, türelem. Nem tudunk egyből ott lenni és moderálni, amikor te, vagy bárki más feltölti a történetet, és amíg nem kapunk ezért fizetséget, hogy legyen miből eltartani magunk, és ne kelljen tanulni/dolgozni/stb, hogy tudjuk egész nap, teljes állásban végezni a moderálást... Nos, remélem érted, hogy addig, szerintem egészen logikus és természetes módon egy admin se fogja az életét rááldozni arra, hogy moderálja a listát.

Remélem megértetted a lényeget, és megpróbálsz kicsit türelmesebb lenni.

Köszönöm, hogy a "csúnyát írás" ellenére korrekt módon, rendes hangnemben írtad le a gondjaid. :)

Üdv: Ananke

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Érdeklődés.
HozzászólásElküldve: 2009 május 30 (szombat), 13:40 
Billentyűzetgyilkos

monn írta:
Nem akarok senkit bántani, de ahogy elnézem, most minden csak a Twilight Fanfiction, vagy a J-pop/J-rock

Pont belenyúltál abba a két kategóriába példázás terén, ami a leglassabb, mivel a twilightot rendszerint olyan admin nézi meg, aki olvasta, ami talán három emberre igaz, (személy szerint egyáltalán nem nézem meg, mert nem érdekel, és nem szeretem, hogy mostanában ilyen sok van egy alapból HP-s oldalon) a J-pop kategóriát pedig Yasmine intézi, és ritkábban én.
Ennyit erről a dologról. És akkor a panasz:

Én, és tudom, hogy a többiek is így csinálják, mindig ahhoz állunk neki előbb, amihez értünk, amely kategóriát jobban szeretjük. (van, aki egyáltalán nem néz meg slasht, vagy MP-t, stb.) De minden esetben az elsődleges cél a lista kiürítése. Megnézheted a ki moderál épp nevezetű topicban, hogy legutóbb is beírtam, hogy teljesen kiürítettem, pedig két órát ültem a lista fölött, és minden esetben gyorsabb, ha többen is vagyunk egyszerre. Függ attól, milyen hosszú, mi van benn, és főkén, hogy kérdéses-e a történeted. Ha valami miatt beírjuk ide a fórumra a többieknek, hogy nem tudunk vele mit kezdeni, és szeretnénk másodvéleményt, akkor bizony várni kell. Van, hogy sokat tanakodunk egyes történetek esetében, mert egyikünk felengedné, másikunk nem.
Ha csak tíz percem van ránézni a sorra, akkor annak ugrom neki, amiről tudom, hogy kevés probléma szokott vele lenni, s főként olyan kategória, amivel boldogulok. Nem tudom, te melyikben írsz, PD-t sem néz meg mindegyikünk, mivel szívesebben ugrunk HP-ba. Ugyanolyan emberek vagyunk, mint ti, olvasók, és igen, mi is válogathatunk abban, hogyha nincs olyan sok időnk listázni, azt nézzük meg, amit még jól is esik... Aztán jön a következő admin, és meg fogja nézni azt, ami bent maradt. Ezért vagyunk sokan, sokfélék adminok közül is.
Nincs semmilyen protekció. Idő és kategória tényező van, valamint teljesítmény a feltöltő részéről. Van, hogy a rengeteg hibától elmegy az ember kedve, és ha már a hatodik elutasítót írom, nem fogok tovább menni egy ideig. Igen, elismerem, hogy sokszor nyögvenyelősen haladunk, főként, ha egymásra is várnunk kell vélemény terén. Emellett vizsgák, munka, stb. van, hogy kevesen is vagyunk. Sajnálom, hogy mindig abba a részbe estél be, aminél ezek szerint nagyon sokat kellett várni. De én úgy látom, hogy mostanában sokkal jobban megy a moderálás, mint néhány hónappal ezelőtt, mikor bizony nem egyszer botlottam ötvenes listába, és órák mentek rá.
Néha, egyes időszakokban hirtelen annyi feltöltés van, hogy még ha folyamatosan engedem is fel őket, csúsznak le a történetek a főoldalról. Azzal sajnos nem tudok mit tenni. Ha én frissítek, rám is ugyanez vonatkozik, hiszen közben ugyanúgy moderálok is...
Ha szeretnéd, ezentúl igyekszem majd figyelni arra, amit feltöltesz, hogy többé ess épp két admin munkája közül középre, ott maradva hosszabbra időre.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mellons 2009 május 30 (szombat), 13:47-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Érdeklődés.
HozzászólásElküldve: 2009 május 30 (szombat), 11:49 
Zöldfülű

Sziasztok! Előre közlöm, hogy most csúnyát fogok írni!

Nem értem, hogyan működik nálatok az Adminrendszer, sajnálom, lehet én vagyok buta, de nem értem. Sokszor előfordult már, nem csak nálam, hogy egy-két napig is várni kell arra, hogy felengedjétek az írást, jobb esetben, van mikor még tovább négy-öt napot is várhatunk, miközben vannak olyanok, akiknek felkerül. Tudom, hogy a folytatásos regények miként működnek, de én most arról beszélek, hogy bizony látok olyat ami egy fejezet, tehát nem sokadikként teszik hozzá. Azok hogy-hogy felkerülnek? Vagy itt is már protekcióval működik? Akinek van ismerőse az felkerül, a többiek meg várjanak? Vagy csak azt moderáljátok, ami tetszik? Nem akarok senkit bántani, de ahogy elnézem, most minden csak a Twilight Fanfiction, vagy a J-pop/J-rock > SLASH körül forog! Azok mindjárt felkerülnek, nekik nincsenek olyan gondjaik, mint az egyéb egyszerű halandóknak, hogy várniuk kell. Nem is beszélve arról, hogyha felengeditek, nem a frisseknél van, hanem az egy-két nappal korábbi írásoknál, és akkor már senkit sem érdekel, se kritikát nem kap az író, se nem olvassák el. Nagyon elszomorít, hogy sok kezdő íróval így bántok, elveszitek a kedvüket mindentől. Oké, aláírom, ti is dolgoztok/tanultok, de azért szerintem nem így kéne. Honlapot szerkeszteni tudom, nem egyszerű, tapasztalatból tudom, hogy mindig sok munka van, de aki egyszer elvállalta, az csinálja is rendesen, vagy mondjon le. Nem arról van szó, hogy nem tisztelem a munkátokat, nagyra becsülöm azokat, akik tisztességesen végzik, csak felháborít, hogy milyen állapotok uralkodnak néha az oldalon. Sajnálom, ha valakit bánt amit írtam, de muszáj volt, hogy végre kiírjam magamból a gondolataimat. További jó munkát kívánok mindenkinek. Üdv: monn

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: fejezet
HozzászólásElküldve: 2009 május 30 (szombat), 10:21 
Zöldfülű

Hello!
Remélem jó helyre írok. Másfél napja feltöltöttem egy fejezetet és azóta sem kaptam engedélyezést elutasítást stbstb. Megoldható lenne, hogy történjen vmi?
Előre is köszi!
üdv. xelia

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Kérdés.
HozzászólásElküldve: 2009 május 19 (kedd), 16:32 
Zöldfülű

Kedves Adminok!

Érdeklődni szeretnék, hogy tegnap délelőtt feltöltöttem egy írást, és azóta sem kaptam sem elutasító, sem engedélyező E-Mailt. Kíváncsi lennék,hogy várható-e a közeljövőben, hogy valaki megnézze. Kitettem sok figyelmeztetést, de nem olyan durva, egy-egy mondatról van szó. Tudom rengeteg munkátok van, de azért kicsit sokáig tart, míg valamit felengedtek. Minden tiszteletem nektek, a munkátokért, nem sértegetni akarok senkit. Köszönöm előre is.

Üdvözlettel: monn

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 16 (szombat), 21:03 
Szárnybontogató

Nem biztos, hogy egészen idevaló dolog, de máshol nem nagyon tudom beírni...

Lehetséges lenne törölni a felhasználómat Merengőről? Csak egy kupac régi vacak van rajta, már a nevet is csak az e-mail címemben használom, az írásokhoz meg már pláne semmi közöm. Szeretnék új életet kezdeni, és bántja a szemem az a sok szemét ott... ott.
Szóval ha lehetséges lenne, kérvényezném a Voldemortia nevű felhasználó cakkumpakk mindenestül való eltávolítását, ha lehet, innen a fórumról is :) Köszönet előre is :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 15 (péntek), 18:00 
Fanfic-faló

köszönöm Jan a gyors reag.-ot és hogy megnézted nekem. igen, én is inkább a cím miatt írtam ide, hogy ha az a gond, akkor változtatok. de akkor örülök, hogy felkerült, és nem okoztam különösebb gondot ezzel.
üdv. : )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 15 (péntek), 17:36 
Fanfic-faló

kedves villette

megnéztelek, még bent volt a listában a törid. egyrészt igen hosszú bent a lista, szal valszeg már régóta nem járt arra admin. és igen, biztos közrejátszott az címegyezés is egy másik felh-val (ami összességében nem ond, lehet két ficnek ugyanaz a címe - szóval, nem ezzel volt a gond, hanem h a másik ilyen című fic valóban problémás), na meg hát slash 18-as a sztorid, amely moderálása mindig körülményesebb, mint egy korhatár nélküli NT-sé.

de szép, kidolgozott fej volt, tehát felengedtem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 15 (péntek), 14:20 
Fanfic-faló

Kedves Adminok!

Sem sértegetni, sem panaszkodni nem szeretnék, csupán itt érdeklődni egy még kedden késő este feltöltött fejezetemmel kapcsolatban – TRUE BLOOD -, hogy van-e különösebb oka, amiért nem került még fel, vagy csupán elkallódott, esetleg még nem jutott rá idő a listában.

Mert emailt még nem kaptam róla, viszont sajnos több megkerülő kritikát is találtam ma a még fel nem került fejezetnél, mikor meglestem, fent van-e Merin, így ebből gondoltam, hogy a listából még nem került ki - meg persze, a beállításoknál a személyes panelemen is csekkoltam, hogy még bent van.

Mielőtt Hozzátok fordultam volna a kérdésemmel, megnéztem az utána feltöltött ficeket is, hogy ők frissültek-e már – hogy ne fölöslegesen bizélgesselek Titeket, miközben lehet, hogy nincs is időtök modizni -, de láttam, hogy már van olyan történet, ami később lett feltöltve az enyémnél, és ugyanakkor az már frissült. Ebből gondoltam, hogy talán az én történetemmel akadhatott esetleg némi probléma.

Van egy ugyancsak True Blood címet viselő történet, Beckyyy1991-től, erre sajnos csak azután derült fény, hogy feltöltöttem az első fejezetet – sajna most először nem néztem utána, hogy van-e már ilyen címet viselő történet a Merengőn, hát persze, hogy most először volt. Viszont az íróval elvileg kritika útján beszéltünk, csak már akkor is felmerült, hogy talán ez később gondot okozhat. Hogyha ez a probléma, akkor természetesen megváltoztatom a címet.

Gondoltam, ezért írok itt Nektek. Ha pedig más okból nem került még ki a történet a listából, problémás a tartalom, grammatika – kicsit kusza lehetett a jelen és múlt idő kezelésem -, akkor természetesen azt is korrigálom.

Köszönöm előre is, ha idővel utánanéztek a fejezetemnek, de nem sürgetek ám én senkit - addig is van időm tovább írni az azt követőket. :D

Üdv.: ’lette

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 04 (hétfő), 8:12 
Szárnybontogató

Tartózkodási hely: Budapest, lélekben az alagsorban Perselusnál és Dracónál
Köszönöm a gyors választ, és az engedélyezést is! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 03 (vasárnap), 22:33 
Fanfic-faló

SSFL írta:
Sziasztok! Nem panaszkodni, vagy sértegetni jöttem, csupán kérdezni: Tegnap estefelé töltöttem fel az egyik kisregényem folytatását (amit persze már rengetegen fel is törtek, mindjárt megyek is segítséget kérni a kritikatörléshez is), de még mindig nem került fel a második fejezet. Elutasító e-mail nem érkezett, tehát az a kérdésem, hogy mi lehet a hiba? Ha rosszul töltöttem volna fel, akkor gondolom feltörni sem tudták volna. Vagy igen? Esetleg azért nem került még fel, mert nem szabadott volna válaszolnom azokra a kritikákra az új fejezetnél még a felengedés előtt, akik a feltörés ellenére is írtak véleményt?
Mielőbbi válaszotokat előre is köszönöm!

Ha A színfalak mögött c. sztoridról van szó, az még a listában van. :) Ezek szerint tegnap óta egy admin se ért addig, hogy lemoderálja, most viszont mindjárt sorra kerülsz, és akkor elutasítom vagy felengedem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 03 (vasárnap), 21:57 
Szárnybontogató

Tartózkodási hely: Budapest, lélekben az alagsorban Perselusnál és Dracónál
Sziasztok! Nem panaszkodni, vagy sértegetni jöttem, csupán kérdezni: Tegnap estefelé töltöttem fel az egyik kisregényem folytatását (amit persze már rengetegen fel is törtek, mindjárt megyek is segítséget kérni a kritikatörléshez is), de még mindig nem került fel a második fejezet. Elutasító e-mail nem érkezett, tehát az a kérdésem, hogy mi lehet a hiba? Ha rosszul töltöttem volna fel, akkor gondolom feltörni sem tudták volna. Vagy igen? Esetleg azért nem került még fel, mert nem szabadott volna válaszolnom azokra a kritikákra az új fejezetnél még a felengedés előtt, akik a feltörés ellenére is írtak véleményt?
Mielőbbi válaszotokat előre is köszönöm!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 április 28 (kedd), 21:48 
Billentyűzetgyilkos

Himenee írta:
erre még ennyit, hogy mindenki saját felelőségére olvas, te is, ha nem tetszik a sztory vagy neked túl sok benne a szex esetleg más problémád van nem olvasod tovább és elfelejtjük ennyi. Nem tudom szoktál-e írni vagy valami, de sztem senkinek nem lenne jó ha sokáig nem kap se engedélyt se elutasítást.

az viszont a mi felelősségünk, hogy mi olvasható az oldalon és mi nem

téma túlbeszélve, Himenee kap értesítőt, ha született döntés az írásáról

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 április 28 (kedd), 21:22 
Zöldfülű

nem csak pornó, de sztem ne ítélj új, hogy nem ismered a sztoryt. a másik én így beszélek, sajnálom ezt szoktam meg, nem bunkó akartam lenni. Sajnálom, ha félreértettetek. Meglátszik a merin h kik járnak ide és ezt most ne vedd magadra, mert nem úgy értem. És tudod érzelem is van benne, csak éppen az elején szex. és tudod, már azt se bánnám, ha elsőre hozzám vágnák az elutasítást. de azt azért vegyük figyelembe, hogy akik olvasták vagy szoktak olvasni tőlem, mind azt mondták, hogy jó lett. Tudod ha már életkornál vagyunk 17 vagyok, de 11 évesen kezdtem el ilyet olvasni. (az sem volt éppen lightos mű) de sztem semmit nem számít a kor. erre még ennyit, hogy mindenki saját felelőségére olvas, te is, ha nem tetszik a sztory vagy neked túl sok benne a szex esetleg más problémád van nem olvasod tovább és elfelejtjük ennyi. Nem tudom szoktál-e írni vagy valami, de sztem senkinek nem lenne jó ha sokáig nem kap se engedélyt se elutasítást.

és tudod nem leszek hálás, ez nekik ingyenmunka, nekem úgymond ingyenidő, ha ők úgy döntenek, hogy nem ide való, akkor azt írják ennyi. zárjuk ezt le mert nem veszekedni akartam csak rákérdezni. Adminok meg majd döntenek a belátásuk szerint.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 április 28 (kedd), 20:49 
Sztorihajhász

Himenee írta:
Egy pornó alapja a szex szerintem. Ha már elve ilyen sztoryt csak utalásokkal írsz meg az már nem teljes. Szerintem. Másrészt, szerintem korántsem olyan részletes, mint amilyenre írni lehetne. És későbbiekben előtérbe kerülnek az érzelmek. Én nem azt mondtam, hogy az egész sztory a pornóról fog szólni. Azért azzal vitatkoznék, hogy mi való a merire vagy mi nem. Szerintem nem én vagyok a legdurvább szexjelenetet író. Nem akartam vitát keverni, csak megkérdezni, hogy miért nincs semmi. Azt majd eldöntik, hogy kinek túl sok ez vagy nem.

A Merengő nem pornóoldal, szerintem meg lehet egy sztorit részletes szexjelenet nélkül is, egy történet nem attól jó, és izgalmas, hogy hemzseg a +18-tól, jobban tennéd, ha inkább az érzelmi hatását írnád le, sokka élvezhetőbb lenne, mint hogy leírsz mindent ami az ágyban történik. Egy történet, szerintem, mint 13 éves, márpedig nem akarlak elkerseríteni, de regeteg velem egykoró vagy 1-2évvel idősebb/fiatalabb jár az oldalon, szóval egy történet akkor jó, és akkor várom a folytatást, ha átjön az, hogy mit érez a szereplő... persze ezt én, mint kicsi gondolom így, lehet, a "nagyok" másként vélekednek, lehet te más véleményen vagy, DE, és ez az amiért én most írok, a stílusod, nos, alpári? Igen, nem hiszem, hogy nem tudtad volna megfogalmazni, szar és társai nélkül is. Mondom mindezt én, mint gyerek egy, valószínűleg felnőttnek, legalábbis remélem, hogy nem 15 évesen álsz le pornóregényt írni, mert, nekem ez jött le...

Bocs ebbe muszáj volt beleszólnom!
Egyébként én a helyedben hálás lennék az adminoknak, hogy igenis megvitatják a dologt és nem csak hozzád vágják az elutasító mailt...
*őiskipof*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 április 28 (kedd), 20:16 
A Legnagyobb Fandomvadász

Himenee írta:
Egy pornó alapja a szex szerintem. Ha már elve ilyen sztoryt csak utalásokkal írsz meg az már nem teljes. Szerintem. Másrészt, szerintem korántsem olyan részletes, mint amilyenre írni lehetne. És későbbiekben előtérbe kerülnek az érzelmek. Én nem azt mondtam, hogy az egész sztory a pornóról fog szólni. Azért azzal vitatkoznék, hogy mi való a merire vagy mi nem. Szerintem nem én vagyok a legdurvább szexjelenetet író. Nem akartam vitát keverni, csak megkérdezni, hogy miért nincs semmi. Azt majd eldöntik, hogy kinek túl sok ez vagy nem.

nem akarok beleszólni, de szerintem nem érted. a probléma azzal van, hogy pornó, nem pedig azzal, hogy szexjelenet, meg, hogy mennyire részletes.

*kipof*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 április 28 (kedd), 20:13 
Fanfic-faló

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hudakk03 2013 december 04 (szerda), 20:27-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 április 28 (kedd), 13:51 
Zöldfülű

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 április 28 (kedd), 13:46 
Fanfic-faló

azért meglehet utalásszerűen is írni egy szeretkezést, nem kell minden részére kitérni, csak ágyra dőlnek, három csillag, és folytatódhat a sztori. Szerintem elég baj, ha a részletes pornó elengedhetetlen egy történetben - amit ide szeretnél feltölteni.

*kipof*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 április 28 (kedd), 13:38 
Zöldfülű

Hát az elején szerintem elkerülhetetlen, hiszen nem kezdhetem azzal, hogy máris szerelmesek. Akkor eleve nem lehetne pornónak hívni. De szerintem egy regényt az első két fejezetből nem lehet megítélni. És igen, nagy része pornó, de szerintem nem csak az van benne, az elkövetkezendőkben sem csak szex van.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 április 28 (kedd), 13:35 
Fanfic-faló

Himenee írta:
Én így szoktam beszélni ennyi.

Am meg három sőt több napja semmi fordított helyzetben szerintem téged is zavarna. Másrészt 1 nem tudom, egy pornóban elkerülhetetlen a szex, de ettől még nem pwp, mert nem ez az utolsó fejezet és az, hogy van benne szex is szerintem. Onnan sejtettem, mert az első fejezetnél kaptam levélben, hogy vigyázzak ne legyen pwp mert törölni fogtok. Ennek függvényében döntöttem, úgy, hogy felteszem, mert szerintem és mások szerint sem pwp. Ez a fejezet oké szex, de nem ez a vége de mindegy. Nem fogok semmit mondani, mert úgy érzem felesleges.

Ezáltal megint gondolhatsz bunkónak, vagy hisztisnek.

Nem igazán értem, hogy mire akarsz kilyukadni.

A pornóban elkerülhetetlen a szex, így van, és éppen ez jelenti a PWP-t, mert az: Porn Without Plot, vagyis cselekménynélküli pornót, szexet jelent! Tehát nem maga az a gond, hogy szex van a sztoriban, hanem, hogy gyakorlatilag ez jelenti a történést, erről szól.
Akárhogy is nézem, a történeted nagy százalékát a szexjelenet leírása teszi ki.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 április 28 (kedd), 13:32 
Zöldfülű

Én így szoktam beszélni ennyi.

Am meg három sőt több napja semmi fordított helyzetben szerintem téged is zavarna. Másrészt 1 nem tudom, egy pornóban elkerülhetetlen a szex, de ettől még nem pwp, mert nem ez az utolsó fejezet és az, hogy van benne szex is szerintem. Onnan sejtettem, mert az első fejezetnél kaptam levélben, hogy vigyázzak ne legyen pwp mert törölni fogtok. Ennek függvényében döntöttem, úgy, hogy felteszem, mert szerintem és mások szerint sem pwp. Ez a fejezet oké szex, de nem ez a vége de mindegy. Nem fogok semmit mondani, mert úgy érzem felesleges.

Ezáltal megint gondolhatsz bunkónak, vagy hisztisnek.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1437 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 29  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra