Na jó, ez kicsit hosszú lesz, de mindenre reagálni akartam
Idézet:
Drachiss
Leírás: Hát ez egy elég fura történet csak az értheti aki ismeri a Narutot és a Sámán királyt. életemben először próbáltam meg kettő történetet kombinálni,de szerintem elég érdekes lett/lesz olvassátok el^^ ja és nem félek a kritikáktól...xD ...
Húh, részvétem...
Idézet:
Elutasítom, vagy sem? Kérem, tegyék meg tétjeiket!
Sokat mernék tenni rá, hogy elutasítod...
Idézet:
mellons
- Anya, hova a ****ba raktad a mákos tévémet? - kérdezte könnyekkel küszködve Hugo.
- Ó, jó reggeltet, Hugo drágám! - köszönt "Mrs Vízli" Hermi-ó-neee Gréndzsör egyetlen tök(élet)etlen fiának.
Nos, itt még a mákos tv a legkevesebb.
Ez alapján még egy egész vicces paródia is lehet, bár én nem láttam a többi részét.
mellons írta:
Drachiss
Ez is jön egyben. Most ilyen szadizós hangulatom van.
Dumbledore meghalt. Most jöttünk a temetéséről. Gyönyörű volt és Fawkes! Az egészet végigbőgtem. Ron próbált vigasztalni, valamennyire sikerült is neki. Most itt ülünk a klubhelységben. Ginny és Harry végre egymásra talált. Éppen Harry tetoválásáról beszélgettünk... satöbbi...
Ezen akkorát röhögtem:) ugye, legalább mungósnak felkerült?
mellons írta:
Ismét Drach, de ne ijedjen meg senki, lesz itt bőven mástól is.
Leírás: Draco Malfoy... rémlik? Mindenki gátlástalan, arrogáns alaknak hiszi, de vajon tényleg ilyen? Megtudjátok, ha elolvassátok. SLASH azon belül is Drarry. Sissykém neked kötelező és a kritikaírás is! Jah lehet, hogy a karakterek OC-k:-)
Ez annyira nem is rossz - legalábbis szerintem. Egy erőskezű béta még helyrepofozhatja.
mellons írta:
Tőlem
[b]Hosszú léptével, külső szemmel már-már magabiztosan és határozottan tartott célja felé(Külső szemmel. Jujjj. Azért valahogy csak-csak jobban néz ki, ha be van építve a fejembe. Vagy ez olyasmi, mint Mordon kivehető mágikus szeme?), pedig koránt sem volt eltökélt. Olyan hevesen vert a szíve, fülében kétszeresen érezve a dobbánások szúrását, (anatómia szempontból kezd igazán érdekessé válni a történet. Tehát a szívverés szúr a fülben?) hogy még jobban gyorsított. Tüdeje tiltakozott a tempóért, de oda sem figyelt. (Tüdeje tiltakozott, de azért ugyanakkor kampányolt a tempóért)
Hát ez tele van gyönyörű képzavarokkal.
Részvétem! És ezeket a történeteket nektek kötelező végigolvasni, csak akkor utasíthatjátok el? Akkor is, ha már öt mondatból látszik, hogy az egész egy merő borzalom?
Idézet:
Hát igen

Éppen pukkadozok az elfojtott röhögéstől, hogy apám ne nézzen hülyének.
mellons írta:
Tőlem - azt hiszem, egyelőre ennyi, ki fogtok így is készülni

Na ki hiányzott, hogy tökéletessé tegye ezt a hét kezdést? Egyébként nem tudom, mi van mostanában az emberekkel, de a fénypontok nevéhez híven fénykorát éli.

Tehát zombicsinálókős kedvencünk.
Kész, ez kiütött. Mint mindig, slussz poén, szereplőnek Cho van beállítva, a figyelmeztetés pedig kínzás.

Jaj, ha még egyszer beraksz egy ilyet, engem kórházba visznek, mert belefulladok a röhögésbe!
De már tudom, hogy miért van benne a kínzás! Egyrészt, mert a következő fejezetben tényleg lesz, ebben már fenyegetőznek vele, de ami a legfontosabb: az olvasás okozta röhögőgörcs is felér egy kínzással!
Ez egy gyűjtés lesz Drachiss kommentjeiből
(A kapcsolódó ficrészletek vastagon szedve)
~~ Szerintem először ezt a rövidet próbáljuk meg bakik nélkül, utána meglátjuk.
~~ Kapaszkodjatok, életveszélyesen száguldozó vérnyomásom egy különösen kegyetlen D/Hr-t hozott nektek.
~~ Igen, már látom, hogy nekem is ez a fic volt a legszörnyűbb rémálmom...
~~ Mennyé' má'. Vagy maraggyál. Döncsd el.
~~ Igen, Mio szerintem is töksötét.
~~ Pedig most aztán hujjujj, de nagyon kötekedett. Megkockáztatom azt is, hogy ihajj-csuhajj.
~~
Ráadásul nagyon fájt a lánynak, hogy Sárvérűnek hívja. Bár azt hinné az ember, hogy évek után már nem zavarja, de Hermit igenis bántotta a dolog, mivel titkon bejött neki a szőkeség, de ezt soha, senkinek sem említette. Fenttartotta a látszatot, hogy ő Harryt szereti, mert végülis kedvelte a fiút, de csak barátilag. És mivel tudta, hogy közte és Draco közt soha nem lehet semmi, és tudta, hogy Harry szereti őt, inkább Harryvel járt, hogy el tudja felejteni a szőke szépséget.
Volt itt valahol egy kötél...
~~
-Hé, Draco! – szolt Fint a mi szőkénknek
Mit csinált Fint? Szolt. Ki szolt? Hát Fint.
~~ Hol is van a "Sablon D/Hr-ek ismertetőjegyei" című enciklopédiám?
~~
-Szia Pansy!
-Sziaaa Dracii!
Sziaaaaa helyesírási szótimóti!