Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 29 (szerda), 9:45

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2329 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 47  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 02 (csütörtök), 19:55 
Zöldfülű

Ha ezt a topikot valahogyan valamikor kiadnák könyv formájában, a kiadó sokat kereshetne rajta, az biztos. :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 02 (csütörtök), 19:17 
Szárnybontogató

:D, nem én írtam, csak lefordítottam nektek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 02 (csütörtök), 19:17 
Fanficbúvár

Legend Killer írta:
wécére ráült és hányt :D.

Hát az szép lehetett... :P XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 02 (csütörtök), 19:15 
Szárnybontogató

brumbal írta:
Luciatus írta:
Ott ültem a wc fölött és hánytam

Próbálom megfejteni, de nem megy. :-? Mindegy, jobb is így...

wécére ráült és hányt :D.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 02 (csütörtök), 19:14 
Billentyűzetgyilkos

Ugyanmár, hát mit számítanak a fizika törvényei? Varázsló, vagy mi a szösz :-D
Amúgy ezen már én is elmerengtem. Mármint a wc FÖLÖTT vajon min ül? Dobott magára egy lebegés bűbájt? :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 02 (csütörtök), 19:14 
Fanficbúvár

Jó, esti sírvaröhögés sosem árt meg... :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 02 (csütörtök), 19:11 
Ó-nagy-admin "backstage"

brumbal írta:
Luciatus írta:

Biztos mediterrán jellegűvé tették a Roxfortot.
Mediterrán országokban ugyanis az a szokás hogy közvetlen a wc előtt ott a kézmosó. Ha ráülsz a wc-re, behajolhatsz a kézmosóba :lol: :lol: :lol:

Más formában semmilyen módon nem tudom elképzelni, hogyan vihette végbe ezt a tettet Ron, a fizika törvényein belül maradva :P

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 02 (csütörtök), 19:03 
Billentyűzetgyilkos

Idézet:
Mindnek egyformán rövid haja és izomzata volt

milyen lehet a rövid izomzat :?: xD

Szerintem pont olyan mint a kicsi (de meglepő) viselkedés.

Idézet:
New Moon, Eclipse Trailer lehet....

Ez... fájt :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 02 (csütörtök), 18:50 
Zöldfülű

Luciatus írta:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 02 (csütörtök), 18:41 
Szárnybontogató

:D :).

biztos lesznek előbb-utóbb tőlem is ilyen nyalánkságok :P. én is ejtek hibákat, de próbálok tanulni belőlük.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 02 (csütörtök), 17:06 
Szárnybontogató

a Májfolt az talán a HP paródiában volt, amit K.B. Rottring, vagy kiírt :). Az a könyv sorozat nagyon nagy :).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 02 (csütörtök), 14:09 
Írópalánta

Ravenclaw's Tiffin írta:
Idézet:
- Nem érdekel a véleményed, Wirsli.

- Te inkább ne szólj hozzám, Májfolt. L-)

Ez akkora volt, basszus :)) =)) Nekem ez a nyerő a prosztata-protkós nyitott Dumble-door ellenében is :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 02 (csütörtök), 13:36 
Ó-nagy-admin "backstage"

Ravenclaw's Tiffin írta:
Idézet:
A szürke szemek atomvillanással néztek rá.

Ja, azt Ronnak kinő egy kéz a hátából Malfoy "atomvillanásai" miatt.
=)) =))

*mindenféle komment nélkül vizualizálva röhög az öccsével az atomvillanás utáni Dracón*

Jah, egyébként megtaláltam a sósav-inzulinozás (ha még emlékeztek) legvalószínűbb forrását: Újhold, 81. oldal. Bár ott a csepegtetni igével használták. :roll: A megvilágosodás okozataként a szörnyű, drámai pillanatban sírás helyett felröhögtem az éjszaka közepén...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 02 (csütörtök), 12:30 
Zöldfülű

Idézet:
Hosszú percek után végre felhangzott az óra végét jelző csecsemő.

Emberek! És akkor most szépen képzeljük el Piton fejét, amikor elhangzik az óra végét jelző csecsemő. :-Ą

Idézet:
Miközben Hermione így ingerelte magát...

Én az elején félreértettem azt, hogy mivel ingerelte magát és hogy miért... :roll: De nem fűzök hozzá inkább semmit. :-O

Idézet:
A lány kérdőn nézett rá, a fiú pedig némán formálta a szavakat: Olvasd el!!

Hát már Hermione sem a régi... =((

Idézet:
-Köszönöm - hebegte a lány - ez most tényleg nagyon-nagyon jól jött, végre ki tudom önteni a szívemet!

A lefolyóba.

Ouch... =))

Idézet:
Draco közelebb lépett. Felrántotta bal karján a bőrt...

:shock: Ez valami spéci tetkó lehet, ha a bőr alatt is fog.

Idézet:

Ja, azt Ronnak kinő egy kéz a hátából Malfoy "atomvillanásai" miatt.
=)) =))

Idézet:
- Nem érdekel a véleményed, Wirsli.

- Te inkább ne szólj hozzám, Májfolt. L-)

Idézet:
- Rendben, egyelőre megkínzunk és maradhatsz – mondta végül Harry.

Jaj, ne legyél azért ennyire hízelgő... :#-) =))

Idézet:
- Fred! – kiáltott Ron.

- Fred! – mondta a másikat Hermione.

Ehhez nincs mit hozzűzni... :-$

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 30 (kedd), 13:29 
Írópalánta

*sírva röhög* Valaki kérdezte, hogy vajon mi baja lehet mostanában az embereknek. Van egy tippem: napszúrás.

:-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 30 (kedd), 9:19 
Tollforgató

asd írta:
Ah! És jut eszembe! Azt még valahogy csak-csak lenyelem, hogy temetés után bulit kell rendezni - végül is éljen a részvét(el)! - , de a békának tényleg van körme?! :-?

öhm.
nemtom az előzményeket, de létezik karmosbéka :D

Afrikai karmosbéka a becsületes neve, sztem neki kell, hogy legyen körme.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 29 (hétfő), 20:05 
Írópalánta

ááááá, istenem, ZOMBICSINÁLÓKŐS SZTORI for eveeeer, imádom, imádom, imádom! kezdek már rajongóvá válni, arra gondoltam, alapíthatnánk egy fanclubbot :lol: :lol: ráadásul én egy ilyen showderklub-zombicsinálókő mixet csináltam, ma érkeztem haza, itt röhögök mint 1 barom, szüleim meg már szólnak h ne nyikorogjak ott hátul x'D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 29 (hétfő), 5:28 
Szárnybontogató

Idézet:
Igaz, hogy Hermione nem volt szerelmes Harrybe, ő Draco Malfoyt szerette, akit sohasem kaphat meg

Most ez a Kathleen Farryman fel fog bukkanni a töriben, vagy nem? Mert mintha a leírásban ő lett volna Hermiék legjobb barikája, így azt gondoltam, hogy ő fogja nekünk elmesélni ezt az édi-bédi kis történetet :) De jót röhögtem így korán reggel :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 29 (hétfő), 0:01 
Írópalánta

mellons írta:
Ismét Drach, de ne ijedjen meg senki, lesz itt bőven mástól is.

Sírjatok ti is, velem együtt:

– Harry, szeretlek! – mondom elfúló hangon. Ő furcsán néz rám, majd elkezd nevetni. Pont, amire számítottam. Lesütöm a szememet. Nem bírok ránézni, hirtelen hányingerem támad. Ebben a pillanatban gyűlölöm Pottert, bár tudom jogosan nevet. Elrohanok. Forog velem a világ. Ebben a percben gyűlölök mindenkit, még a szellemeket is. Holnapra valószínűleg mindenki tudni fog róla. Az apám is és én azt a szégyent nem élem túl. Csak rohanok, amerre a lábam visz, nem tudom hova.

Fáj a lelkem. Agyamban a vér dübörög, és nem akar csillapodni. Fák vesznek körül, tehát a Tiltott Rengetegben vagyok. Lassan kiérek egy tisztásra, és lehemperedem, majd az égre emelem a tekintetemet. Bárcsak ott fenn lehetnék, gondolom és legördül egy könnycsepp a szememből. A könnycseppet újabb könnycseppek követik és percek múlva már zokogok.

Miközben zokogok, egy akromantula érkezik a tisztásra. Nem veszem észre, csak mikor közelebb jön. Megmerevedek, mozdulni sem tudok. Agyamban gondolatok cikáznak, de én csak állok meredten. A fenevad meg csak közelít. A percek csigalassúsággal telnek és a feszültség egyre nő bennem. Az óriáspók lassan elér hozzám, de amikor csáprágóit belém akarja mélyeszteni hirtelen orra bukik. Ijedten hátrálok két lépést és keresem a megmentőmet. Ő az, kit mindennél jobban szeretek. Döbbenten nézek rá.

– Draco, jól vagy? – kérdi, de én képtelen vagyok felelni. Csak állok és bámulok rá döbbenten, míg ő a nevemet ismételgetve közelebb jön. Átkarol, majd szorosan megölel. Mellkasára hajtom a fejem és csak zokogok. Ő oltalmazón ölel át.
– Draco, ne haragudj rám, én is szeretlek, csak azt hittem átversz – suttogja a fülembe. Nem haragszom rá. Ezt egy csókkal a tudtára is adom. Szeretem mindennél jobban és ez, azt hiszem végig fog kísérni az életemen.

*Meg vagyon hatva*

Jesszus, nekem ettől olyan hányingerem lett... :shock:

>:D< Zomicsánló kőőős >:D< Kedvencem, de komolyan.... már fuldokoltam a röhögéstől, de imádom :D Szép pillanatokat tud okozni így hajnal felé :D :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 28 (vasárnap), 23:56 
Ó-nagy-admin "on stage"

Egy barátomnál voltunk tegnap éjjel, és mikor hajnalban kezdtünk elálmosodni, lecsaptam a laptopra, és megkerestem ezt a topicot, és elkezdtem felolvasni az elejétől ezeket a gyöngyszemeket... kábé öt perc múlva már nem csak hogy mindenki ébren volt, de sírt a röhögéstől, vagy épp leesni készült a székről-ágyról, de sebaj, annál lejjebb nem juthat. :roll:

Szóval köszi az ó-nagy-Adminoknak a felhőtlen másfél-két órát az ő nevükben is. :D :D :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 28 (vasárnap), 23:13 
Ó-nagy-admin "backstage"

mellons írta:
Tudod, hogy hányszor hallottam már ezt sok-sok helyzetben és értelemben? :lol: :D Most már csak legyintek. :-D Szórakozzatok csak jól, ha mi néha nem is igazán tudunk moderálás közben. Főként, ha már a sokadik ilyen jön.

Körülbelül erre gondoltam én is. Az első hsz-nél még röhögtem, a második már kezdett kínos lenni, a harmadik után viszont abba kellett hagynom, mert már fájt, és negatív értelemben. Ilyen töménységben ez már kínzás, és egy kicsit sem irigyellek benneteket, amikor ilyeneket kell olvasnotok. (Igaz, hogy Luna Aurora azt írta nekem, hogy ezért vagytok tartva... >:) ;) ) De van némi gyakorlatom a dologban egy már négy éve folyó szerepjáték folytán, ahol gyakran vállalom a javítást. Az is elég, pedig még csak hasonló kaliberű hibákkal sem nagyon találkoztam. Szóval, minden elismerésem az Ó-Nagy-Adminoké! _U_ =D>

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 28 (vasárnap), 22:22 
Tollforgató

Lilyanjudyth írta:
Tulajdonképpen néha egész jól szórakozik az ember, amikor már kidűlled a szeme az idegtől... és már izzad a keze az elutasítón... és egész jó, mert nem gondol arra, hogy másnap vizsgázni fog... mert az írón parázik, hogy javít-e vagy sem.

Hát... Ezzel nem igazán ástad alá a meggyőződésemet, ugye tudod? ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 28 (vasárnap), 21:40 
Betűmániákus

asd írta:
Azon meggyőződésem, hogy az adminok valójában szado-mazók, egyre szilárdabbá válik egy-egy fénypontban emlegetett "gyönyörűség" láttán. Mazók, mert önként vállalják, hogy napi szinten olvasnak ilyeneket - és szadók, mert nekünk is megmutatják. Lehet, hogy valójában "röhögve" akarják kiirtani a Merengő népét...? :-?

Arra is rájöttem, mi ez a "on-stage" és "backstage" dolog. "On-stage" az az admin, aki még bírja, "backstage" az, aki már kidőlt. Érthető. :))

=)) =)) =))

Tulajdonképpen néha egész jól szórakozik az ember, amikor már kidűlled a szeme az idegtől... és már izzad a keze az elutasítón... és egész jó, mert nem gondol arra, hogy másnap vizsgázni fog... mert az írón parázik, hogy javít-e vagy sem. =))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 28 (vasárnap), 21:38 
Tollforgató

Ah! És jut eszembe! Azt még valahogy csak-csak lenyelem, hogy temetés után bulit kell rendezni - végül is éljen a részvét(el)! - , de a békának tényleg van körme?! :-?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 28 (vasárnap), 21:36 
Tollforgató

Azon meggyőződésem, hogy az adminok valójában szado-mazók, egyre szilárdabbá válik egy-egy fénypontban emlegetett "gyönyörűség" láttán. Mazók, mert önként vállalják, hogy napi szinten olvasnak ilyeneket - és szadók, mert nekünk is megmutatják. Lehet, hogy valójában "röhögve" akarják kiirtani a Merengő népét...? :-?

Arra is rájöttem, mi ez a "on-stage" és "backstage" dolog. "On-stage" az az admin, aki még bírja, "backstage" az, aki már kidőlt. Érthető. :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 28 (vasárnap), 19:59 
Sztorihajhász

Egy borzalmas nap után, olyan jó érzés felnézni ide, és miután hosszú percekig sírva röhögtem, elmenni szépen aludni. :D
Az adminoknak pedig minden tisztelet kijár, amiért ilyen hősiesen javítják egyesek kritikán aluli írásait. Gondolkoztatok már azon, hogy megkeresitek a Discoveryt, és követelitek, hogy vegyenek be titeket a Legnehezebb munkák műsorba? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 28 (vasárnap), 19:28 
Írópalánta

Na jó, ez kicsit hosszú lesz, de mindenre reagálni akartam :)

Idézet:
Drachiss

Leírás: Hát ez egy elég fura történet csak az értheti aki ismeri a Narutot és a Sámán királyt. életemben először próbáltam meg kettő történetet kombinálni,de szerintem elég érdekes lett/lesz olvassátok el^^ ja és nem félek a kritikáktól...xD ...

Húh, részvétem...

Idézet:
Elutasítom, vagy sem? Kérem, tegyék meg tétjeiket!
Sokat mernék tenni rá, hogy elutasítod...

Idézet:
mellons

- Anya, hova a ****ba raktad a mákos tévémet? - kérdezte könnyekkel küszködve Hugo.
- Ó, jó reggeltet, Hugo drágám! - köszönt "Mrs Vízli" Hermi-ó-neee Gréndzsör egyetlen tök(élet)etlen fiának.

Nos, itt még a mákos tv a legkevesebb.

Ez alapján még egy egész vicces paródia is lehet, bár én nem láttam a többi részét.

mellons írta:
Drachiss

Ez is jön egyben. Most ilyen szadizós hangulatom van.

Dumbledore meghalt. Most jöttünk a temetéséről. Gyönyörű volt és Fawkes! Az egészet végigbőgtem. Ron próbált vigasztalni, valamennyire sikerült is neki. Most itt ülünk a klubhelységben. Ginny és Harry végre egymásra talált. Éppen Harry tetoválásáról beszélgettünk... satöbbi...
Ezen akkorát röhögtem:) ugye, legalább mungósnak felkerült?

mellons írta:
Ismét Drach, de ne ijedjen meg senki, lesz itt bőven mástól is.
Leírás: Draco Malfoy... rémlik? Mindenki gátlástalan, arrogáns alaknak hiszi, de vajon tényleg ilyen? Megtudjátok, ha elolvassátok. SLASH azon belül is Drarry. Sissykém neked kötelező és a kritikaírás is! Jah lehet, hogy a karakterek OC-k:-)

Ez annyira nem is rossz - legalábbis szerintem. Egy erőskezű béta még helyrepofozhatja.

mellons írta:
Tőlem
[b]Hosszú léptével, külső szemmel már-már magabiztosan és határozottan tartott célja felé
(Külső szemmel. Jujjj. Azért valahogy csak-csak jobban néz ki, ha be van építve a fejembe. Vagy ez olyasmi, mint Mordon kivehető mágikus szeme?), pedig koránt sem volt eltökélt. Olyan hevesen vert a szíve, fülében kétszeresen érezve a dobbánások szúrását, (anatómia szempontból kezd igazán érdekessé válni a történet. Tehát a szívverés szúr a fülben?) hogy még jobban gyorsított. Tüdeje tiltakozott a tempóért, de oda sem figyelt. (Tüdeje tiltakozott, de azért ugyanakkor kampányolt a tempóért)

Hát ez tele van gyönyörű képzavarokkal.
Részvétem! És ezeket a történeteket nektek kötelező végigolvasni, csak akkor utasíthatjátok el? Akkor is, ha már öt mondatból látszik, hogy az egész egy merő borzalom?
Idézet:

Hermione pár pillanatig tátott szájjal bámulta Ronnal együtt a feleségével csókolózó Pitont, mikor a férfi észrevéve őket feléjük fordult, és tekintete semmi jót nem ígért.

- Uh, ez roppant kanos, sajnálom - hebegte gyorsan Hermione. Ron egyetértően és némi rosszulléttel küzdve bólintott.

=)) =)) =)) Egyetlen betű, az í helyett a, és máris mi lesz. :)) Bár ha technikailag vesszük, nyilván Pers azért is mérges, mivel igenis kanos volt, de megzavarták. Hát ez tényleg kínos. =))
Hát igen :) Éppen pukkadozok az elfojtott röhögéstől, hogy apám ne nézzen hülyének.

mellons írta:
Tőlem - azt hiszem, egyelőre ennyi, ki fogtok így is készülni :D

Na ki hiányzott, hogy tökéletessé tegye ezt a hét kezdést? Egyébként nem tudom, mi van mostanában az emberekkel, de a fénypontok nevéhez híven fénykorát éli. :D

Tehát zombicsinálókős kedvencünk.

Kész, ez kiütött. Mint mindig, slussz poén, szereplőnek Cho van beállítva, a figyelmeztetés pedig kínzás. :D

Jaj, ha még egyszer beraksz egy ilyet, engem kórházba visznek, mert belefulladok a röhögésbe!
De már tudom, hogy miért van benne a kínzás! Egyrészt, mert a következő fejezetben tényleg lesz, ebben már fenyegetőznek vele, de ami a legfontosabb: az olvasás okozta röhögőgörcs is felér egy kínzással!

Ez egy gyűjtés lesz Drachiss kommentjeiből :) (A kapcsolódó ficrészletek vastagon szedve)

~~ Szerintem először ezt a rövidet próbáljuk meg bakik nélkül, utána meglátjuk.

~~ Kapaszkodjatok, életveszélyesen száguldozó vérnyomásom egy különösen kegyetlen D/Hr-t hozott nektek.

~~ Igen, már látom, hogy nekem is ez a fic volt a legszörnyűbb rémálmom...

~~ Mennyé' má'. Vagy maraggyál. Döncsd el.

~~ Igen, Mio szerintem is töksötét.

~~ Pedig most aztán hujjujj, de nagyon kötekedett. Megkockáztatom azt is, hogy ihajj-csuhajj.

~~ Ráadásul nagyon fájt a lánynak, hogy Sárvérűnek hívja. Bár azt hinné az ember, hogy évek után már nem zavarja, de Hermit igenis bántotta a dolog, mivel titkon bejött neki a szőkeség, de ezt soha, senkinek sem említette. Fenttartotta a látszatot, hogy ő Harryt szereti, mert végülis kedvelte a fiút, de csak barátilag. És mivel tudta, hogy közte és Draco közt soha nem lehet semmi, és tudta, hogy Harry szereti őt, inkább Harryvel járt, hogy el tudja felejteni a szőke szépséget.

Volt itt valahol egy kötél...

~~ -Hé, Draco! – szolt Fint a mi szőkénknek

Mit csinált Fint? Szolt. Ki szolt? Hát Fint.

~~ Hol is van a "Sablon D/Hr-ek ismertetőjegyei" című enciklopédiám?

~~ -Szia Pansy!
-Sziaaa Dracii!

Sziaaaaa helyesírási szótimóti!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 28 (vasárnap), 16:43 
Könyvmoly

Ez eszméletlen jó volt. Tesómnak is fel kellett olvasnom, mert nem értette min nevetek ilyen jót... Elképesztő milyen emberek tudnak beírni... Én csak becsülni tudom az adminokat... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 28 (vasárnap), 16:41 
Betűmániákus

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

*fél perccel később*

=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

Elolvastam a legújabb fénypontokat....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 28 (vasárnap), 14:40 
Zöldfülű

Várjunk. A szeme kék, mint az éjszaka?? Anyám meg azt mondja, én vagyok a színvak.

Zombicsánló kő forever :oops: Tényleg kéne egy avatar... csináltam is egyet :oops:

Kép

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára KittiG 2009 június 28 (vasárnap), 17:44-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 28 (vasárnap), 14:26 
Könyvmoly

mellons írta:

Dumbledore meghalt. Most jöttünk a temetéséről. Gyönyörű volt és Fawkes! Az egészet végigbőgtem. Ron próbált vigasztalni, valamennyire sikerült is neki. Most itt ülünk a klubhelységben. Ginny és Harry végre egymásra talált. Éppen Harry tetoválásáról beszélgettünk...

Szerintem hermione tudathasadásban szenved, vagy nem tudom... "A kezembe adta a poharat és Hermione ivott" xD Azééért ez befigyel:D Annál a résznél, hogy "Lehúztam a fejét" megijedtem. Képes voltam szó szerint értelmezni xD
Ja meg ez: Gyönyörű volt és Fawkes. Ez olyan, mintha azt mondatná: Gyönyörű volt és pont. :))
Idézet:
Felrántotta bal karján a bőrt...

Szegéééény :cry:

Idézet:

Elképzeltem, ahogy Draco hirtelen Ronra néz és bumm =)) egy villanás és kész. Mindenki kihal. Aztán Draco felpattan, mint aki jól végezte dolgát és fütyörészve továbbáll :D

Idézet:
két vörös gyökér

Teeee... teee vörös gyökér! xD

Idézet:
Hosszú percek után végre felhangzott az óra végét jelző csecsemő.
Most ezt én elképzeltem, hogy a Roxfortban gyerekkel mérik az órákat. Elaltatják, ráfektetik a tanári azstalra. Amíg alszik, megy az óra, felébred, felsír és: "Gyerekek, az órának vége. Meg kell etetni a kicsi Jamest xD

Ja, és hermione zavaros szerelmi élete a barát de pasi Harryvel és az ellenség de szerető Malfoyal xD

Idézet:
Így kell üvöltözni életed szerelmével?!

Paff xD =))

Idézet:
-Segítenél? Nem tudom felaprítani a békakörmöt.

Ja, mert Draco pont olyan, hogy nem tud aprítani. Hahó, ez nem Ron vagy Harry. Az Isten szerelmére, ő Draco!

Idézet:
Leírás: Hello! Kathleen Farryman vagyok, 18 éves.

csak én érzek Mary-Sue szagot? :roll: Na jó, megbukott, a jó mériszú olyat nem csinál, de azért a többi úgy néz ki, stimmel. Ez ilyen megcsonkított Mary-Sue :D:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 28 (vasárnap), 14:12 
Billentyűzetgyilkos

Erre már nem lehet mit mondani =)) Szerintem a kedves zombicsánló kős barátunk nagyon jól eltalálta azt a figyelmeztetést XD

Idézet:
Lehúzom a fejét és csókolózunk

Annyira elképzeltem, ahogy leszedi a fejét... :lol:

*Luna Black kiosonolt zsebkendőért, még mielőtt belefullad a saját könnyeibe*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 28 (vasárnap), 14:11 
Zöldfülű

Kell egy zombicsinálókős avatár, vagy háttérkép, vagy lehet, hogy csinálok egy szentélyt, ahol imádkozhatok folytatásért... A történet mellett nem lehet szótlanul elmenni - csak röhögve. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 28 (vasárnap), 14:03 
Billentyűzetgyilkos

G Lamaro írta:
Aúúúú! :shock: :lol: Nem! Nem! Én soha! Én aztán soha nem akarok admin lenni! :lol:

Mellons, tudod, hogy nagyon gonosz vagy?

Tudod, hogy hányszor hallottam már ezt sok-sok helyzetben és értelemben? :lol: :D Most már csak legyintek. :-D Szórakozzatok csak jól, ha mi néha nem is igazán tudunk moderálás közben. Főként, ha már a sokadik ilyen jön.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 28 (vasárnap), 13:29 
Írópalánta

Tartózkodási hely: Valahol a föld fölött, és az ég alatt, mindig csak félúton.
ZOMBICSÁNLÓ KŐ!!!!!!!!!!!!!!!! VÉGRE!!!!!!!!!!!!!!! Már annyira hiányoztál!! *meghatottan könnyedzik* Merlinem, ma megint jó napom lesz, köszönöm X'D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 28 (vasárnap), 12:42 
Ó-nagy-admin "backstage"

Aúúúú! :shock: :lol: Nem! Nem! Én soha! Én aztán soha nem akarok admin lenni! :lol:

Mellons, tudod, hogy nagyon gonosz vagy? Csak kétszeri nekifutásra (majd egy óra szünettel) sikerült végigolvasnom... *szemei jojóznak, nem tudja hogy sírjon, vagy röhögjön*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 28 (vasárnap), 11:19 
Fanficbúvár

Ne, édes istenem, könyörgömszépenkérem, ez fájt, nagyon, és iszonyat kanos, hogy sírva röhögök a gép előtt =))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 27 (szombat), 21:49 
Tollforgató

Dehogynem volt fénypont, méghozzá éppen egy hozzászólás. :)

"... az adót hozzászólást." "... adott hozzászólást." helyett.

Bárki, aki már felnőtt, keres, tudja, mi a különbség adó és adott között. De végül is ezzel a kis elírással a hozzászóló jó lehetőséget adott arra, hogy lerója a topic iránti adóját... :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 27 (szombat), 19:43 
Szárnybontogató

Csatlakozom az elöttem szólókhoz: én is cak tisztelettel adóznék az adminok felé akik vannak olyan kitartóak hogy a szabadidejüket sem sajnálva rendületlenül moderálnak. Szóval akkor a lényeg: Köszönjük hogy vagytok nekünk adminok (Remélem ezt nem bánja senki, hogy így kollektíven kijelentettem) és akkor a hátsó szándék: halkan de tényleg nagyon halkan megjegyzi, hogy rég nem volt már új fénypont. :)))
Üdv: Seavus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 27 (szombat), 17:59 
Írópalánta

Ennek a topicnak szerintem két haszna is van:

1. az ide tévedőket szórakoztatja

2. aki egyszer ide bekerül, az kétszer is meggondolja, mit ír le, vagy, hogy feltöltés előtt hányszor olvassa újra a fejezetet

Amúgy minden elismerésem az adminoké. _U_

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rowling 2009 június 28 (vasárnap), 7:32-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 27 (szombat), 11:25 
Ó-nagy-admin "backstage"

Szerintem sírva röhögnek ilyenkor, és hol elkaparni akarják magukat, hol pedig a fal kidöntésén fáradoznak, fejük ütemes hozzáverésével. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 27 (szombat), 11:06 
Zöldfülű

háááát ez isteni, még csak 2 oldalt sikerült elolvasnom, de máris görcs állt a hasamba a sok röhögéstől :D én nem is gondoltam, hogy léteznek ekkora el/félre írások. kegyetlen :D minden tiszteletem az adminoknak:D ha olyan hangulatban van az ember biztos vicces, de nem hiszem, hogy az ötvenedik átnézett sztori után nem inkább a fejüket verik a falba :-D
minden esetre megyek tovább olvasni. micsoda kincsekre lelhet itt az ember lánya... =))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 25 (csütörtök), 17:54 
Szárnybontogató

OFF
Én 12-13 évesen kezdtem, akkor volt a Meritábor is, és pár emberrel sikerült jó alaposan meglepnünk egymást, amikor kiderült, hogy a fórumhozzászólásaim és az írásaim alapján huszonpár évesnek gondoltak, közben 13 voltam XD A napokban néztem vissza az írásaimat és a döntő többségüket kitöröltem minőségi okokra hivatkozva, úgyhogy igazán nem értem, miért gondoltak azok alapján a vackok alapján idősebbnek XD Fel is döcögök merengőre és törlöm az írásaimat, úgyse folytatom már egyiket se
/OFF

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 25 (csütörtök), 13:04 
Zöldfülű

vadonviki írta:
Lyselle írta:
Idézet:
Sirius elvonyította magát, mire a vérfarkas barátjának mindene lekonyult.
Mi mindene? A két farka, meg a fülei, meg a...

Itt most én értem rosszul... " A két farka" - dolgot, vagy ez tényleg az ami lenni akar? :lol:

Hát, szerintem a második farok a férfiasságára utal :lol:

:D gondoltam, csak olyan furcsának tűnt. hogy utána írja, "meg a fülei, meg a..." az azt jelentené, mint a pont-pont után akarta volna írni AZT. nah, sebaj. Minden esetre jót nevettem :lol:

egyébként szerintem az nem jelent semmit, hány éves... valaki nyolc évesen kezdi, valaki meg negyvenévesen. szerintem nem ettől függ, hogy hogy ír. bár ki tudja... :-P

azért jó bétázást :wink:

" ha füvet szívsz, elkerülhetetlennek tűnik, hogy hamarosan fűbe is harapsz."

C. L. N. K. F. < 3333

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 25 (csütörtök), 12:37 
Billentyűzetgyilkos

12 évesen én ennél sokkal rosszabbat írtam :lol: még mindig megvan, de nem merem visszaolvasni, fénypontokba is bekerültem egy nagyszerű párbeszédemmel XDDDDD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 25 (csütörtök), 11:48 
Írópalánta

Lyselle írta:
Idézet:
- Skacok! – kiáltom, és mindenkit megölelek. Itt bent ül Lucas, aki kiköpött mása a mugli Lucas Scottnak a Tuti Gimiből, Robert pedig a Rúzs és New York Robert Bucleyja, Axel már nem egy mugli sorozatra emlékezteti az embert, neki vállig érő barna haja van, ami cukin, a szemébe lóg, ezen felül zöld szeme.

Az meg a másik, h milyen érdekes, hogy még a nevük is ugyanaz... Vajon miért néz ki Lucas úgy, mint Lucas Scott? :roll:

Az író mindössze 12 éves, úgy nézzétek a sztorit. És hamarosan bétázva lesz az érintett fejezet.

Lyselle írta:
Idézet:

Itt most én értem rosszul... " A két farka" - dolgot, vagy ez tényleg az ami lenni akar? :lol:

Hát, szerintem a második farok a férfiasságára utal :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 24 (szerda), 14:42 
Zöldfülű

Idézet:
- Skacok! – kiáltom, és mindenkit megölelek. Itt bent ül Lucas, aki kiköpött mása a mugli Lucas Scottnak a Tuti Gimiből, Robert pedig a Rúzs és New York Robert Bucleyja, Axel már nem egy mugli sorozatra emlékezteti az embert, neki vállig érő barna haja van, ami cukin, a szemébe lóg, ezen felül zöld szeme.

Az meg a másik, h milyen érdekes, hogy még a nevük is ugyanaz... Vajon miért néz ki Lucas úgy, mint Lucas Scott? :roll:

Idézet:

Idézet:
- Higgye el, ma már könnyedén elhagyhatja a szemüveget - mondta a gyógyító. - Tehát, kinyomhatom a szemét? (Ha már ilyen kedvesen rákérdezett, NEM!)

Jézusom, és én ma megyek szemészhez... Ezek után... Ez tiszta horror :shock:

" ha füvet szívsz, elkerülhetetlennek tűnik, hogy hamarosan fűbe is harapsz."

C. L. N. K. F. < 3333

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 18 (csütörtök), 10:51 
Könyvmoly

crystine004 írta:
Drachiss

Picassot is csak 2 hét után vették észre, amikor a konyhában lófrált. Anyám majdnem szívbajt kapott, apám meg már épp hívni akarta a sintért, mire szerencsére leértem az emeletről és megállítottam benne.

Jééé, válogatok a sztorik között, és ráakadtam erre itt XDXD Mondom olyan ismerős mondatok vannak benne :D Aztán rájöttem, hogy innen. Viszont átjavítgatott jópár mondatot. XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 16 (kedd), 11:52 
Írópalánta

Lilyana írta:
A mini mennyország a fájdalomskálán megközelítette az extrémprotkós Dumbledore-t... A mai termést is emlegetni fogjuk még öreg napjainkon... :lol: De most tényleg... Miért nem lehet nevén nevezni a gyereket? Akarom mondani... értitek, na. :roll:

akarod mondani, a mini mennyország fájdalomskálán megközelítette az extrémprotkós, (opened? :D) dumlbedoort xD én ezt is emlegeetni fogom öreg napjaimon, az 100 :'D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 15 (hétfő), 11:47 
Billentyűzetgyilkos

jó lesz már az offból ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2329 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 47  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra